Page 1

GOUDA

Deze krant is een uitgave van Dupree Makelaars en verschijnt 4x per jaar in een oplage van 70.000 exemplaren.

Westhaven 36 2801 PK Gouda 0182 - 55 12 55 gouda@dupreemakelaars.nl

KRANT ‘Maak Oude Tol draait gebruik van de op volle toeren kredietcrisis’! REEUWIJK

Zoutmansweg 12 2811 ES Reeuwijk 0182 - 39 42 00 reeuwijk@dupreemakelaars.nl

nr.1

WWW.DUPREEMAKELAARS.NL

FEBRUARI 2009

Alle informatie in deze krant is met veel zorg samengesteld, desondanks kunnen aan de verstrekte informatie geen rechten worden ontleend. Druk- en zetfouten voorbehouden.

afstandbediening voor de parkeergarage en de directe liftverbinding vanuit de garage naar het appartement zijn niet alleen comfortabel, maar ook veilig. Dat is tegenwoordig minstens zo belangrijk.

Het zal u zeker niet zijn ontgaan, de financiële sector is hard getroffen door de kredietcrisis.

Voorbereid op de toekomst Al de geschakelde bungalows hebben een ligplaats voor de deur. De zeer grote woonlaag op de begane grond herbergt alle woonfuncties bij elkaar: wonen, koken, baden en slapen. Net als de appartementen zijn deze luxe woningen helemaal voorbereid op de toekomst.

De wanden van de parkeergarage zijn al duidelijk zichtbaar. De festiviteiten rond het slaan van de eerste paal liggen al weer even achter ons. Ondertussen draait Oude Tol gestaag verder. De contouren van de nieuwbouw zijn al zichtbaar. Goed nieuws voor de toekomstige bewoners van het appartementen-gebouw en de geschakelde bungalows. Ook de kinderen, juffen en meesters kijken reikhalzend uit naar hun nieuwe school. Directe vaarverbinding Oude Tol is een ambitieus project met kwalitatief zeer hoogwaardige woningen. De appartementen en penthouses zijn voorzien van alle moderne luxe en comfort. Uiteraard beschikken ze over een eigen

parkeerplek in de afgesloten garage, maar wat het echt bijzonder maakt, is de ligplaats in het haventje voor de deur. Zo combineert men het comfort van een appartement met typisch Reeuwijks vaarplezier. De rechtstreekse vaarverbinding met de Reeuwijkse Plassen is iets wat elke Reeuwijker als muziek in de oren klinkt.

Te koop Volgend jaar worden al de eerste woningen opgeleverd. Er zijn nog appartementen enkele geschakelde bungalows te koop. Geïnteresseerden kunnen contact met ons opnemen (0182 - 39 42 00) of met Slingerland makelaardij (0182 - 30 11 66).

Een huis kopen: De stijging van de huizenprijzen neemt af. Dit is voor de huizenkopers in ieder geval goed nieuws! Daartegenover staat de hypotheekrente, die is dalende, profiteer hiervan.

Comfortabel en veilig Wat betreft het comfort is aan alles gedacht: een privé-terras én een gemeenschappelijke daktuin, een moderne videofooninstallatie én de mogelijkheid van geavanceerde domotica, en brede deuropeningen zónder drempels. De

Voor (potentiële) huiseigenaren zijn grofweg twee situaties denkbaar waarin de gevolgen van de kredietcrisis merkbaar kunnen worden. 1. u wilt een huis kopen 2. u wilt uw huis verkopen

Uw huis verkopen: Heeft u al een huis gekocht, maar uw huidige Op www.woneninoudetol.nl is meer informatie te vinden over dit bijzondere project.

woning is nog niet verkocht dan kunt u met dubbele lasten komen te zitten. U kunt hier vooraf rekening mee houden door een extra financiële buffer aan te houden in de vorm van een overbruggingskrediet. Naast alle negatieve geluiden zien wij echter ook mogelijkheden om te profiteren van de crisis. Maak bijvoorbeeld gebruik van de dalende rente. De variabele (korte) rente staat op een bijzonder laag niveau en de verwachting is dat deze daling nog even doorzet. Ook voor uw bestaande hypotheek kan dit interessant zijn. U bespaart al snel enige honderden euro’s per jaar indien u kiest voor deze variabele (korte) rente. Uiteraard zitten hier ook enkele risico’s aan dus laat u zich hieromtrent eerst goed adviseren. Raymond C. Imbens Gecertificeerd Hypotheekadviseur. Zonneveld Finance

Volgend jaar zomer is het al zover. Net op tijd om te genieten van de zomerse stoet van pleziervaartuigen over de Breevaart.

‘Een gedegen partner zijn die je kunt vertrouwen’ Dupree Makelaars is in 2009 tien jaar actief als een van de grootste makelaardijen in de regio Gouda en Reeuwijk. Het aanbod is breed: gemiddeld 120 tot 150 woningen en bedrijfspanden, in prijs variërend van

25.000 tot 3 miljoen euro. Oprichter en eigenaar Geert Dupree: “We hebben onze naam gevestigd, we kennen onze markt goed en we beschikken inmiddels over een uitgebreid netwerk.” Bij Dupree werkt een hecht team van zes gespecialiseerde makelaars. “We houden onze ogen

en oren open voor de wensen van onze klanten, met goede resultaten als gevolg. Onze klanten zetten een grote stap met de aan- of verkoop van een huis of bedrijfspand. Dan wil je een gedegen zakenpartner die je 100% kunt vertrouwen in een intensieve periode.”

Voor een uitgebreid woningaanbod, kijk binnenin Bedrijfshuisvesting vindt u achterop

Dupree Makelaars Deskundig op het gebied van verkoop • aankoop • verhuur • taxaties


Dupree Makelaars Deskundig op het gebied van verkoop • aankoop • verhuur • taxaties REEUWIJK

REEUWIJK • • • •

Reewal 1B Huurprijs: â‚Ź 975,- p.m.

Bouwjaar: 1981-1990 Inhoud: 315m3 Woonopp.: 115m2 Buitenruimte: achtertuin

Half vrijstaande huurwoning, beschikbaar per augustus/september 2009! Bijzonder goed onderhouden, landelijk gelegen gelijkvloerse 4-kamer woning met achtertuin op het zuiden. De woning is voorzien van eigen parkeerplaatsen en is gelegen in een zeer rustige omgeving.

GOUDA Bouwjaar: 1900 Inhoud: 150m3 Woonopp.: 50m2 Buitenruimte: achtertuin

Ideale woning voor starters!! Nabij het stadscentrum van Gouda gelegen eenvoudige woning met nette keuken, woonkamer, douchehoek, 2 slaapkamers, buitenruimte en c.v.-installatie.

GOUDA

Ruime bovenwoning gelegen op het industrieterrein ‘Zoutman’ te Reeuwijk. De gehele woning is voorzien van een essen parketvloer. Riante woonkamer en groot dakterras met veel privacy. Voorzien van 3 slaapkamers en riante badkamer.

Bouwjaar: 1955 Inhoud: 203m3 Woonopp.: 83m2 Buitenruimte: achtertuin

Nabij de stad gelegen 3 kamer appartement voorheen 4 kamers met tuin. Deze woning ligt op een gewilde locatie met veel voorzieningen, waaronder het station, scholen, postkantoor, winkels en diverse sportcomplexen.

Ronsseweg 221 G Vraagprijs: â‚Ź 164.500,- k.k.

Bouwjaar: 1985 Inhoud: 175m3 Woonopp.: 70m2 Buitenruimte: balkon voor en achter

Goed onderhouden 3 kamer hoekappartement met vrij uitzicht gelegen op de 5e verdieping van een net onderhouden appartementencomplex met lift. Het appartement is in ‘07 volledig opgeknapt en heeft een ruime woonkamer, gesloten keuken, op het zuiden gelegen balkon, badkamer, toilet en 2 ruime slaapkamers.

• • • •

Kon. Wilhelminaweg 309 Vraagprijs: â‚Ź 187.500,- k.k.

Keurig onderhouden 5-kamer eengezinswoning met aanbouw, moderne keuken en badkamer, voortuin en achtertuin met achterom op het westen. Ligging in gewilde en brede woonstraat op korte afstand van ontsluitingswegen, winkels, scholen en het centrum van Gouda.

Zeer mooie en geheel gerenoveerde leuke jaren 30 poortwoning welke in een gezellige straat gelegen is. Deze sfeervolle woning ligt in de directe nabijheid van het stadscentrum en is voorzien van alle hedendaagse gemakken. Wanneer u niet wilt verbouwen is deze woning zeker een bezichtiging waard.

• • • •

Gansstraat 20 Vraagprijs: â‚Ź 189.000,- k.k.

Bouwjaar: 1935 Inhoud: 300m3 Woonopp.: 100m2 Buitenruimte: achtertuin

In gezellige en rustige straat gelegen ruime jaren 30-woning op loopafstand van het centrum van Gouda. De woning heeft een sfeervolle woonkamer met openslaande deuren naar de ca. 16 meter diepe zonnige achtertuin met 2 onderheide houten bergingen.

Bouwjaar: 1986 Inhoud: 225m3 Woonopp.: 75m2 Buitenruimte: balkon

• • • •

Pelmolenerf 53 Vraagprijs: â‚Ź 189.000,- k.k.

Bouwjaar: 1993 Inhoud: 230m3 Woonopp.: 85m2 Buitenruimte: balkon

Op de 7e verdieping gelegen goed onderhouden 3-kamer topappartement. Het appartement is gelegen in het moderne en goed verzorgde appartementencomplex ‘De Paltrok’. Het appartement beschikt over een parkeerplaats op eigen terrein.

• • • •

Van Staverenstraat 16A Vraagprijs: â‚Ź 197.500,- k.k.

Bouwjaar: 1965 Inhoud: 325m3 Woonopp.: 120m2 Buitenruimte: dakterras

Deze fraaie maisonnette woning met dakterras is gelegen op een mooie, centrale locatie in Reeuwijk Brug. De lichte, ruime woning is verzorgd en netjes afgewerkt. Diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn in de directe omgeving te vinden.

GOUDA • • • •

Bouwjaar: 1994 Inhoud: 200m3 Woonopp.: 65m2 Buitenruimte: balkon

Gezellig 3 kamer appartement op de 1e en 2e verdieping in het centrum op loop afstand van het station en dichtbij uitvalswegen. In dit fraaie appartementencomplex is een omgekeerde maisonette met balkon over de gehele breedte en berging op de begane grond gerealiseerd.

• • • •

%FNFFTUSVTUHFWFOEF IZQPUIFFLWFSTUSFLLFS 4MBBQMFLLFSĂ&#x; 5FMFGPPO  

GOUDA

Lange Groenendaal 105 Vraagprijs: â‚Ź 199.500,- k.k

Bouwjaar: 1900 Inhoud: 260m3 Woonopp.: 110m2 Buitenruimte: balkon

Midden in het sfeervolle en historische centrum van Gouda gelegen in 1999 gerenoveerde 3 kamer bovenwoning met leuk aangelegd zonnig dakterras (Z) en separate berging in de onderbouw. De woning is in 2001 in gebruik genomen en is sindsdien perfect onderhouden.

GOUDA

&NBJMIVJTIZQPUIFFLBEWJFT!HPVXFTUSFFLSBCPCBOLOM • • • •

Karekietstraat 54 Vraagprijs: â‚Ź 158.500,- k.k.

Bouwjaar: 1935 Inhoud: 275m3 Woonopp.: 100m2 Buitenruimte: voor- en achtertuin

REEUWIJK

GOUDA

Raam 190 Vraagprijs: â‚Ź 157.500,- k.k.

Reigerstraat 22 Vraagprijs: â‚Ź 179.500,- k.k.

Bouwjaar: 1953 Inhoud: 325m3 Woonopp.: 110m2 Buitenruimte: achtertuin

GOUDA

Een goed onderhouden 3-kamer hoekappartement in het hartje van de binnenstad van Gouda. Het appartement is gesitueerd in een keurig onderhouden complex, op de 1e etage met zonnig balkon op het Zuiden en berging. De woning is op loopafstand van alle stadsvoorzieningen die het centrum biedt.

• • • •

GOUDA

Bouwjaar: 1960 Inhoud:250m3 Woonopp.:80m2 Buitenruimte: balkon

In luxe appartementencomplex gelegen goed onderhouden en totaal gerenoveerde (2003) 4-kamer woning op de 6e verdieping met vrij uitzicht, balkon en berging op de begane grond. De woning is ideaal gesitueerd t.o.v. diverse voorzieningen en uitvalswegen. Dit appartement is zeker een bezichtiging waard.

• • • •

Lange Noodgodsstraat 6 Vraagprijs: â‚Ź 157.500,- k.k.

• • • •

GOUDA • • • •

Albert Plesmanplein 84 Vraagprijs: â‚Ź 139.000,- k.k.

GOUDA

Bouwjaar: 1994 Inhoud: 300m3 Woonopp.: 120m2 Buitenruimte: dakterras

GOUDA • • • •

Thorbeckelaan 113 Vraagprijs: â‚Ź 155.000,- k.k.

• • • •

Edisonstraat 14-1 Huurprijs: â‚Ź 1.250,- p.m.

Kijk voor meer informatie en ons volledige aanbod op www.dupreemakelaars.nl

GOUDA

GOUDA • • • •

Vlamingstraat 7 Vraagprijs: â‚Ź 115.000,- k.k

GOUDA 0182 - 55 12 55 • REEUWIJK 0182 - 39 42 00

Bouwjaar: 1936 Inhoud: 280m3 Woonopp.: 100m2 Buitenruimte: achtertuin

• • • •

In rustige straat gelegen 4 kamer jaren 30 woning met zolderverdieping en een diepe achtertuin voorzien van een houten berging en een achterom. De woning ligt in de directe nabijheid van het stadscentrum, winkels, scholen en uitvalswegen.

Lange Noodgodsstraat 3 Vraagprijs: â‚Ź 209.000,- k.k.

Bouwjaar: 1900 Inhoud: 330m3 Woonopp.: 110m2 Buitenruimte: daktuin

Gezellige en karakteristieke ruime binnenstadswoning in het historische centrum van Gouda tussen de Oosthaven en de Spieringstraat. De begane grond is te gebruiken als werkruimte of in te delen als slaapvertrek. De bovenwoning heeft een keuken, ruime living, 2 slaapkamers en een luxe badkamer.

GOUDA

GOUDA • • • •

Bouwjaar: 1955 Inhoud: 203m3 Woonopp.: 83m2 Buitenruimte: achtertuin

• • • •

7SBBHWPPSFFOHPFEFOBDIUSVTUBMUJKEFFO IZQPUIFFLPGGFSUFBBOCJKEF3BCPCBOL

Bouwjaar: 1900 Inhoud: 274m3 Woonopp.: 80m2 Buitenruimte: achterplaats

Het is tijd voor de Rabobank.

Thorbeckelaan 101 Vraagprijs: â‚Ź 159.500,- k.k.

Nabij het centrum van Gouda gelegen 3 kamer (voorheen 4 kamer) appartement met tuin. Deze woning ligt op een gewilde locatie met veel voorzieningen in directe nabijheid waaronder het NSstation, scholen, postkantoor, winkels en diverse sportcomplexen.

XXXSBCPCBOLOMHPVXFTUSFFL

Lange Groenendaal 107 Vraagprijs: â‚Ź 209.000,- k.k.

In het karakteristieke centrum van Gouda, gelegen in een gezellige woon/ winkelstraat, recent (1999) totaal gerenoveerde tussenwoning welke een gemeentelijk monument is. De woning is volledig, tot in detail afgewerkt en gerenoveerd.


Dupree Makelaars Deskundig op het gebied van verkoop • aankoop • verhuur • taxaties REEUWIJK

GOUDA 0182 - 55 12 55 • REEUWIJK 0182 - 39 42 00

GOUDA • • • •

Ratelaar 5 Vraagprijs: € 209.500,- k.k.

REEUWIJK

Bouwjaar: 1982 Inhoud: 255m3 Woonopp.: 86m2 Buitenruimte: achtertuin

Zeer net verbouwde “waaier” woning met ruime achtertuin op het Zuid-Oosten. Deze woning is in 1982 gebouwd op 92m2 eigen grond. Vanuit de woonkamer heeft u een vrij uitzicht aan de achterzijde met veel groen in de nabije omgeving.

• • • •

Waterlustlaan 34 Vraagprijs: € 215.000,- k.k

Bouwjaar: 1974 Inhoud: 350m3 Woonopp.: 125m2 Buitenruimte: voor- en achtertuin

Heerlijk aan autovrij pad en rustig gelegen in de ruim opgezette wijk de Lustenbuurt te Gouda is deze zeer fraai gesitueerde 6 kamer eengezinswoning te koop. Zowel aan de voor als achterzijde heeft u ruime doorkijk. De woning staat op een perceel van 123m2 eigen grond.

GOUDA

• • • •

Van Goghstraat 30 Vraagprijs: € 275.000,- k.k.

• • • •

Bouwjaar: 1925 Inhoud: 300m3 Woonopp.: 100m2 Buitenruimte: voor- en achtertuin

Albert Schweitzerstraat 19 Vraagprijs: € 224.000,- k.k.

Zwarteweg 40 Vraagprijs: € 219.500,- k.k.

Nabij het centrum van Gouda gelegen geheel gemoderniseerde, luxe afgewerkt hoekwoning met riante achtertuin. Deze woning beschikt over een riante woonkamer, luxe badkamer en 2 slaapkamers. Deze uitgebouwde woning biedt mogelijkheden voor het realiseren van een derde slaapkamer.

GOUDA • • • •

Burg. Martenssingel 9 Vraagprijs: € 284.500,- k.k.

• • • •

Vest 105 107 Vraagprijs: € 249.000,- k.k.

Bouwjaar: 1910 Inhoud: 365m3 Woonopp.: 120m2 Buitenruimte: achtertuin – balkon

In de binnenstad van Gouda gelegen, goed onderhouden stadswoning met tuin, balkon en een inpandige berging. Door een volledige renovatie voldoet de woning ondanks het bouwjaar (ca. 1910), aan alle moderne eisen zoals o.a. . een moderne luxe keuken en badkamer.

Bouwjaar: 1984 Inhoud: 315m3 Woonopp.: 115m2 Buitenruimte: voor- en achtertuin

Ruime, goed onderhouden 5-kamer eengezinswoning, gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt met vergrote entree aan de voorzijde, alsmede een aangebouwde berging. Deze hoekwoning is vrij gelegen met een ruime achtertuin.

• • • •

Albert Schweitzerstraat 6 Vraagprijs: € 297.000,- k.k

Bouwjaar: 1969 Inhoud: 350m3 Woonopp.: 130m2 Buitenruimte: voor- en achtertuin

Deze goed onderhouden tussenwoning met voor,en achtertuin en separate garage is gelegen in een rustige en groene woonwijk. De garage grenst aan een gezamenlijk achterterrein met ligplaats voor een boot van ca. 4 tot 5 meter. Deze nette woning is gelegen in de nabijheid van diverse voorzieningen.

REEUWIJK Bouwjaar: 1979 Inhoud: 400m3 Woonopp.: 135m2 Buitenruimte: voor- en achtertuin

In een zeer gewilde, kindvriendelijke woonwijk ligt deze goed onderhouden 5-kamer woning met aangebouwde serre, ruime berging, parkeerplaats op eigen grond en een zonnige achtertuin (zuid) met prachtig vrij uitzicht; diverse voorzieningen op korte afstand.

GOUDA

• • • •

Bernadottestraat 13 Vraagprijs: € 309.000,- k.k.

Bouwjaar: 1987 Inhoud: 335m3 Woonopp.: 120m2 Buitenruimte: voor- en achtertuin

Op rustige, groene locatie gelegen tussenwoning met vaarverbinding naar de “Reeuwijkse plassen”. De goed onderhouden woning is voorzien van parkeergelegenheid op eigen terrein, berging aan de voorzijde. Aan de achterzijde beschikt de woning over een fraai aangelegde tuin met aanlegsteiger.

GOUDA • • • •

Statensingel 6 Vraagprijs: € 249.500,- k.k.

Melde 2 Vraagprijs: € 284.000,- k.k.

Bouwjaar: 1925 Inhoud: 380m3 Woonopp.: 130m2 Buitenruimte: achtertuin

Ruime hoekwoning uit de jaren 20. Een sfeervolle, karakteristieke 5-kamer woning met mooie besloten achtertuin. Deze woning ligt in één van de mooiste wijken van Gouda aan de rand van het centrum. Door de centrale ligging zijn alle voorzieningen op loopafstand aanwezig. Ook de autobereikbaarheid is uitstekend.

• • • •

Ridder van Catsweg 699 Vraagprijs: € 299.000,- k.k.

• • • •

REEUWIJK

GOUDA

Bouwjaar: 1962 Inhoud: 330m3 Woonopp.: 134m2 Buitenruimte: voor- en achtertuin

In gezellige woonwijk gelegen eengezinswoning met dakopbouw, met achterom en vrijstaande stenen berging met vliering. Deze fraaie woning is gelegen in de directe omgeving van winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Bouwjaar: 1961 Inhoud: 400m3 Woonopp.: 140m2 Buitenruimte: voor- en achtertuin

Deze uitgebouwde woning is gebouwd in 1961 en beschikt over circa 113m2 grond. Deze uitzonderlijk goed onderhouden, leuke woning is gelegen op loopafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer. Tevens zijn de uitvalswegen, A12, A20 en n11 in de nabije omgeving aanwezig.

• • • •

Maakt u dan eens een afspraak met een van onze makelaars. Wij komen graag bij u thuis langs voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend gesprek voor een succesvolle verkoop van uw woning.

REEUWIJK

REEUWIJK

GOUDA

U wilt uw huis verkopen?

Ook kunt u bij ons terecht voor aankoopbemiddeling, snelle en deskundige taxaties, huur- en verhuurbemiddeling.

Kijk voor meer informatie en ons volledige aanbod op www.dupreemakelaars.nl

Bouwjaar: 2001 Inhoud: 300m3 Woonopp.: 95m2 Buitenruimte: balkon

Ruim en luxe 3-kamer appartement met eigen parkeerplaats aan de rand van het centrum! Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en heeft zowel een balkon aan de voorzijde als aan de achterzijde. Op de begane grond bevindt zich een ruime berging.

• • • •

HYPOTHEEKADVIES MET EEN PERSONAL TOUCH. U bent op zoek naar een nieuwe woning? Zonneveld Finance zorgt voor de scherpste hypotheek.

GOUDA • • • •

Bouwjaar: 1936 Inhoud: 430m3 Woonopp.: 140m2 Buitenruimte: achtertuin

Bloklandpolderstraat 7 Vraagprijs: € 325.000,- k.k.

Raymond Imbens gecertificeerd hypotheekadviseur

Bouwjaar: 1991 Inhoud: 425m3 Woonopp.: 165m2 Buitenruimte: voor- en achtertuin

Moderne, speels ingedeelde en verrassend ruime L-vormige kwadrantwoning met 5 (slaap) kamers, zeer gunstig gelegen zonnige tuin met veel privacy, berging en carport. De goed onderhouden woning is gelegen nabij div. voorzieningen; het centrum van Gouda is per fiets in 10 minuten bereikbaar.

REEUWIJK • • • •

Zonneveld Finance is al 10 jaar actief in hypotheekadvisering en

Bouwjaar: 1979 Inhoud: 400m3 Woonopp.: 145m2 Buitenruimte: voor- en achtertuin

financiële planning. In Gouda en Reeuwijk adviseren wij vanuit Dupree Makelaars woningzoekenden bij het

Joubertstraat 197 Vraagprijs: € 259.500,- k.k.

Aan fraaie straat met veel groen gelegen, netjes onderhouden, uitgebouwd 5 kamer herenhuis. De woning heeft een diepe zonnige achtertuin en ruime berging. Gunstig gelegen ten opzichte van scholen, winkels, uitvalswegen en het centrum van Gouda.

financieren van hun woonwensen. Ook voor u gaan wij graag op zoek naar de beste deal uit de vaak ondoorzichtige hypotheekmarkt. Dat

Zonnedauw 12 Vraagprijs: € 339.000,- k.k.

doen we graag, goed en transparant. We zijn niet voor niets onderscheiden met het Keurmerk Financiële

REEUWIJK

GOUDA

Dienstverlening. • • • •

Bouwjaar: 1982 Inhoud: 275m3 Woonopp.: 94m2 Buitenruimte: achtertuin

Deze goed onderhouden 5-kamer tussenwoning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk met voldoende parkeergelegenheid. Aan de voorzijde is een vrijstaande stenen berging gesitueerd, alsmede een eigen parkeerplaats. De 17m diepe achtertuin (Z) beschikt over een achterom.

• • • •

Wilt u de vruchten plukken van onze expertise en onafhankelijkheid, bel dan even met Zonneveld Finance

Bouwjaar: 2005 Inhoud: 350m3 Woonopp.: 128m2 Buitenruimte: terras

voor een vrijblijvende afspraak met

Kamille 35 Vraagprijs: € 269.000,- k.k.

Zeer mooi uitgebouwde ‘waaier’ woning met ruime achtertuin gelegen aan de ‘Noordsloot’ met vaarverbinding naar de ‘Reeuwijkse plassen’. Deze woning is gebouwd op 186m2 eigengrond. Vanuit de lichte woonkamer heeft u aan de achterzijde een vrij uitzicht met veel water en groen in de nabije omgeving.

mij, Raymond Imbens. Met elkaar kunnen we dan de eerste stap zetten naar een uitstekend passende hypotheek. Tel.: 010 - 255 00 01 of 06 55 18 81 58. WWW.ZONNEVELDFINANCE.NL

ZONNEVELD FINANCE. PARTNERS IN PERSONAL FINANCE.

Kom snel naar onze showroom: Raam 59, 2801 VJ

Koningsmantelstraat 12 Vraagprijs: € 350.000,- k.k.

Luxe recent gebouwd appartement met lift, terras en parkeerplaats met berging in de afgesloten parkeergarage. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een riante living met luxe keuken vanwaar u prachtig zicht heeft over het groen richting het plassengebied.


Dupree Makelaars Deskundig op het gebied van verkoop • aankoop • verhuur • taxaties REEUWIJK

GOUDA • • • •

Melkdistel 10 Vraagprijs: € 359.000,- k.k

Bouwjaar: 1982 Inhoud: 360m3 Woonopp.: 130m2 Buitenruimte: voor- en achtertuin

Prachtig uitgebouwde hoekwoning met een garage met uitbouw. Deze goed onderhouden woning ligt in een gewilde, kindvriendelijke, autoluwe woonwijk. Ligt nabij het winkelcentrum, scholen en diverse uitvalswegen. Dit object ligt op steenworp afstand van de Reeuwijkse plassen.

HAASTRECHT

In kindvriendelijke en ruim opgezette wijk en direct aan het riviertje “De Vlist” gelegen, een uitstekend onderhouden uitgebouwde 5 kamer hoekwoning met voortuin en circa 55 meter diepe zonnige achtertuin met achterom en verschillende terrassen.

Aan de “Breevaart” gelegen zeer goed onderhouden drive-in woning met vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen. Deze fraaie woning is gunstig gesitueerd ten opzichte van scholen, winkelcentrum, uitvalswegen en recreatiemogelijkheden.

GOUDA, REEUWIJK E.O.

Groots wonen in een parkachtige omgeving Binnen het groene en waterrijke Leliepark gelegen achter de Koningin Wilhelminaweg te Gouda hebben inmiddels veel mensen hun woning gevonden. Er zijn nog 4 grote en betaalbare tussenwoningen te koop.

woningen Koopsom eengezins .n. vanaf € 252.500,- v.o s. inclusief parkeerplaat

Leliepark

Bouwjaar: 1986 Inhoud: 190m3 Woonopp.: 70m2 Buitenruimte: tuin rondom

Veel bebouwingsmogelijkheden op dit perceel! Op schitterende locatie gelegen riante recreatiewoning (ca. 70m2) met schitterend vrij uitzicht over de plas “Klein Elfhoeven”. Het perceel is v.v. een eigen steiger met diverse aanlegplaatsen en een grote vrijstaande houten berging.

• Nog 4 te koop • Vrije vestiging De 4 grote tussenwoningen bieden plaats aan uw gezin en uw hobby of werk aan huis. Ze worden casco opgeleverd. De woonkamer en aangrenzende open keuken zijn samen 33 m2 groot. Op de eerste etage zijn 2 grote slaapkamers van elk ca. 15 m2, waar ook 3 kamers van gemaakt kunnen worden, en een royale badkamer (ca. 2.30 x 2.40 m). Op de tweede etage bevindt zich de

Bouwjaar: 2008 Inhoud: 673m3 Woonopp.: 193m2 Buitenruimte: terras en achtertuin

In het nieuwbouwplan Koningshof te Gouda ligt deze fraaie en ruime nieuwbouw hoekwoning. Het nieuwbouwplan is gesitueerd in het centrum van Gouda nabij het NS station. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 193m2, een eigen parkeerplaats in de parkeergarage, een terras en een achtertuin.

Bouwjaar: 1900 Inhoud: 900m3 Woonopp.: 260m2 Buitenruimte: binnenstadstuin

In het fraaie centrum van Gouda aan stadssingel en nabij stadspark Houtmanplantsoen ligt dit zeer ruime en unieke parterre appartement met garage (welke separaat te koop is voor € 50.000,-). De voormalige dansschool is totaal gerenoveerd/herbouwd in 2003. De woning is geschikt voor minder validen.

HAASTRECHT

derde slaapkamer van eveneens ruim 15 m2 en een open hobby/werkruimte van 13 m2. Ook hier kunnen, door het plaatsen van wanden, meer slaapkamers gemaakt worden. Daarnaast kan er nog een dakterras gecreëerd worden. De woningen hebben een tuin met houten berging met achterom en een eigen parkeerplaats in het parkeervak aan de voorzijde.

Ontwikkeling Woonpartners Midden Holland Postbus 102, 2740 AC Waddinxveen Telefoon: (0182) 64 64 64 Internet: www.woonpartners-mh.nl

Wijkontwikkeling Gemeente Gouda

Bouwjaar: 1992 Inhoud: 550m3 Woonopp.: 200m2 Buitenruimte: voor,- zij,- achtertuin

Ruime geschakelde hoekwoning met inpandige garage en riante tuin met veel privacy, grenzend aan water. De woning ligt in een rustige kindvriendelijke buurt nabij het centrum van Haastrecht. Scholen, openluchtzwembad en het Haastrechtse bos bevinden zich op een steenworp afstand.

Nieuw gebouwde, uniek gelegen, royale tweeonder-een-kap woning met complete keuken (Siematic) en badkamer, fraai vlonderterras aan het water, vrijstaande garage en parkeerplaats op 260m2 eigen grond. Op steenworp afstand van de “Reeuwijkse plassen” gelegen.

STOLWIJK

• • • •

Moerweide 28 Vraagprijs: € 497.500,- k.k.

Bouwjaar: 1997 Inhoud: 500m3 Woonopp. 160m2 Buitenruimte: voor- en achtertuin

Op fraaie locatie gelegen, goed onderhouden, 2\1 kapwoning met inpandige garage, gelegen op een perceel grond van 344m2 met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. De tuin grenst aan de achter en zijkant aan water en beschikt over een directe vaarverbinding naar de Reeuwijkse plassen.

Op fraaie locatie in Stolwijk gelegen vrijstaand woonhuis voorzien van garage, fraaie voortuin met voldoende parkeergelegenheid, eigen toegangsbrug en ruime achtertuin met vrij uitzicht. Deze zeer goed onderhouden woning is vanaf 2002 volledig gerenoveerd en voorzien van alle gemakken van deze tijd.

+

+

van Bergen IJzendoornpark 2 Vraagprijs: € 799.000,- k.k.

Bouwjaar: 1913 Inhoud: 950m3 Woonopp.: 240m2 Buitenruimte: voor,- zij,- achtertuin

Op mooie locatie in Gouda gelegen halfvrijstaande villa met vrije ligging. U geniet van een mooi uitzicht op het “Van Bergen IJzendoornpark”. De villa is in een perfect staat van onderhoud, aangezien er in 1990 een volledige renovatie heeft plaatsgevonden met behoud van alle originele details.

Twaalfmorgen 30 Vraagprijs: € 849.000,- k.k.

Van Hogendorpplein4, 2805 BM Gouda | T. 0182 - 52 01 11 | F. 0 182 - 52 78 06

verwachte oplevering mei 2009

+ F ACTUEEL

toor bestaande uit een team enthousiaste

tie, jaarrekeningen en belas-tingaangifte. Dit kan op zowel zakelijk gebied als in de privésfeer.

+

Bij uw belastingaangifte 2008 bieden wij u de helpende hand!

+

Fokkerstraat 16 2811 ER Reeuwijk Telefoon (0182) 622 000 www.financeplus.nl

Persoonlijke aandacht is het minste wat u mag verwachten

Landelijk gelegen, goed onderhouden vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage. Deze fraaie woning is in ‘91 gebouwd op 1315m2 eigen grond en biedt u werkelijk een schitterend uitzicht over het polderlandschap. De woning is rondom volledig voorzien van rolluiken en onderheide terrassen.

• • • •

Door ons fiscaal advies kunt u wellicht meer genieten van uw nieuwe woning! Finance Plus is een jong en ambitieus kan-

Bouwjaar: 1991 Inhoud: 500m3 Woonopp.: 200m2 Buitenruimte: tuin rondom

REEUWIJK

Duurt de verkoop van uw oude woning langer dan verwacht en worden uw woonlasten te hoog?

om uw financiële vraagstukken, administra• • • •

Bouwjaar: 1927 Inhoud: 650m3 Woonopp.: 150m2 Buitenruimte: voor,- achtertuin

Van ‘t Hof Makelaardij Van Hogendorpplein 4 2805 BM Gouda Tel. (0182) 52 01 11

• • • •

mensen. Wij staan u graag bij als het gaat

GOUDA • • • •

Dupree Makelaars Westhaven 36 2801 PK Gouda Tel. (0182) 55 12 55

www.leliepark.nl

Bouwjaar: 2007 Inhoud: 500m3 Woonopp.:140m2 Buitenruimte: voortuin terras aan water

REEUWIJK • • • •

Zolder verdieping

REEUWIJK • • • •

Einsteinstraat 160 Vraagprijs: € 488.000,- k.k.

Eerste verdieping

Bel voor een vrijblijvende afspraak

Eengezinswoningen • • • •

Kandeelstraat 2 Vraagprijs: € 449.000,- k.k

Begane grond

REEUWIJK • • • •

Tentweg 57 Vraagprijs: € 729.000,- k.k.

Platteweg 89-1 Vraagprijs: € 425.000,- k.k.

Bouwjaar: 1972 Inhoud: 500m3 Woonopp.: 175m2 Buitenruimte: terras aan water

GOUDA

Zwenkgras 1 Vraagprijs: € 497.000,- k.k.

Nieuwbouw

GOUDA • • • •

Spieringstraat 129A Vraagprijs: € 449.000,- k.k.

In het centrum van Gouda gelegen zeer goed onderhouden herenhuis met inpandige garage, souterrain en dakterras. Deze woning is in 1996 nieuw gebouwd en van alle gemakken voorzien. Onder de gehele woning is een souterrain gesitueerd.

• • • •

Bouwjaar: 1971 Inhoud: 395m3 Woonopp.: 145m2 Buitenruimte: voor,- zij,- achtertuin

REEUWIJK

’t Kerkestuk 15 Vraagprijs: € 439.000,- k.k.

Molenwerf 10 Vraagprijs: € 375.000,- k.k.

Bouwjaar: 1996 Inhoud: 540m3 Woonopp.: 150m2 Buitenruimte: dakterras

REEUWIJK • • • •

Julianalaan 67 Vraagprijs: €395.000,- k.k.

• • • •

Doornappel 12 Vraagprijs: € 995.000,- k.k.

Bouwjaar: 1971 Inhoud: 810m3 Woonopp.: 300m2 Buitenruimte: voor,- zij,- achtertuin

Aan een rustige weg gelegen goed onderhouden villa met inpandige garage en aanlegsteiger met vaarverbinding naar de ‘Reeuwijkse Plassen’. Deze verspringende hoekvilla is gelegen op een groot perceel (1.099m2 incl. water) met tuin aan voor-, zij- en achterkant op het zuiden.

SCHOONHOVEN • • • •

Wal 40 Vraagprijs : € 1.050.000,- k.k.

Bouwjaar: 1906 Inhoud: 1350m3 Woonopp.: 380m2 Buitenruimte: tuin rondom

Aan het stadspark van Schoonhoven staat dit In 2000 volledig onder architectuur gerenoveerde vrijstaand herenhuis met ruime achtertuin en eigen parkeergelegenheid. Dit herenhuis is in 2000 verbouwd tot woon- / werkpand met 200m2 woonopp. en 180m2 kantoor- /praktijkruimte.


GOUDA 0182 - 55 12 55 • REEUWIJK 0182 - 39 42 00

Kijk voor meer informatie en ons volledige aanbod op www.dupreemakelaars.nl

BOSKOOP

REEUWIJK • Type: kantoorruimte • Metrage: 115m2 kantoorruimte + 50m2 gem. ruimte

Boskoopseweg 4B Huurprijs: € 1.500,- p.m. excl. BTW

Nette kantoorruimte op de begane grond met gezamenlijke te gebruiken ruimte waarin de receptie en garderobe is gevestigd. Goede bereikbaarheid, gelegen aan de N 207. Opl.niv.: internet aansl. - verwarmd d.m.v. Cv-ketel – keuken met afwasmachine - gezamenlijke entree - toilet

REEUWIJK

Jan Tinbergenstraat 27 D Huurprijs: € 6.000,- p.j. excl. BTW

Type: kantoorruimte en opslag. Metrage: 120m2 kantoorruimte + 40m2 opslagruimte Ook los van elkaar te koop en te huur

Op bedrijventerrein gelegen nieuwgebouwde bedrijfshal met 2 verdiepingen. De entree van het kantoorgedeelte zit aan de korte zijde. De unit is direct gelegen aan de rand van het Kennedybos. Deze ruimte is voor meerdere doeleinden geschikt zoals kantoor,- of praktijkruimte.

REEUWIJK

• Type: opslag,- en kantoorruimte • Metrage: 164m2

Einsteinstraat 0 ong. Vraagprijs: vanaf € 169.500,- v.o.n. excl. BTW

Op bedrijventerrein “Zoutman” te bouwen bedrijfshal met 2 verdiepingen. De hal heeft een elektrische bedienbare overheaddeur en een loopdeur. Het is mogelijk op de eerste verdieping te wonen. Er is een vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen. Deze unit is gelegen aan de achterzijde van het gebouw.

REEUWIJK • Type: opslag,- en kantoorruimte • Metrage: 164m2 • Zowel te koop als te huur

Einsteinstraat 0 ong. Vraagprijs: vanaf €192.500,- v.o.n. excl. BTW

Kantoorruimte op de eerste verdieping van een representatieve locatie op bedrijventerrein ‘Zoutman’ te Reeuwijk. De kantoorverdieping is voorzien van verwarming en pantry. Het pand ligt in de nabijheid van de A12, waardoor de bereikbaarheid uitstekend te noemen is.

REEUWIJK • • • •

Th. Van Leeuwensingel 2-4 Vraagprijs: € 229.000,- v.o.n. Huurprijs: € 18.000,- p.j. excl. BTW

• Type: kantoorruimte • Metrage: 65m2

Op bedrijventerrein “Zoutman” te bouwen bedrijfshal met 2 verdiepingen. De hal heeft een elektrische bedienbare overheaddeur en een loopdeur. Het is mogelijk op de eerste verdieping te wonen. Er is een vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen. Deze unit is gelegen aan de voorzijde op de hoek van het gebouw.

Het “Hof van Reeuwijk” JV Parket & Interieur

• Type: opslag,- en kantoorruimte • Metrage: 164m2

Jan Tinbergenstraat 27A Vraagprijs € 199.000,- k.k. excl. BTW

Op bedrijventerrein “Zoutman”gelegen bedrijfshal met 2 verdiepingen. De begane grond en 1e verdieping hebben beide een oppervlakte van 82m2. De hal heeft een elektrisch bedienbare overheaddeur en een loopdeur. De hal is voorzien van betonnen vloeren en een betonnen dak. Er is een toilet aanwezig.

Hogendoorn.com s a n i t a i r

Kom eens gezellig & vrijblijvend bij ons langs om de sfeer te proeven en onder het genot van een te zien welke mogelijkheden er ook voor u zijn. Wij voorzien u graag van een gedegen woonadvies.

&

w o o n s f e e r

S a n i t a i r / Tegels - CV / Verwarming - Dak / Zinkwerk I n s t a l latiewerk - Onderhoud - Totaalrenovatie

Houdt u van een uitdaging? Maak dan gebruik van onze Turn-Key mogelijkheid. Wij verzorgen uw gehele interieur. Vanaf de vloer tot aan de inrichting.

Wij gaan verbouwen, daarom:

T O TA L E L E E G V E R K O O P NU 10% TOT 70% KORTING OP ONZE GEHELE VOORRAAD! • Parket • Meubelen • Accessoires • Behang • Tapijt • Zonwering • Stoffen • Verlichting Jan Tinbergenstraat 22 Reeuwijk (Industrieterrein Zoutman) tel. (0182) 39 42 34 www.hofvanreeuwijk.nl wo. t/m vr. 10.00-12.30u en 13.30-17.00u. za. 10.00-12.30u en 13.30-15:00u. Afwijkende tijden op afspraak mogelijk.

Openingstijden: Di/Wo/Do/Vr 10.00-17.00 uur Za 10.00-14.00 uur Edisonstraat 12 • 2811 EM Reeuwijk • Tel. (0182) 39 45 27 • www.hogendoorn.com

Dupree Krant jan09 proef 6  

Raymond C. Imbens Gecertificeerd Hypotheekadviseur. Zonneveld Finance Zoutmansweg 12 2811 ES Reeuwijk 0182 - 39 42 00 reeuwijk@dupreemakelaa...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you