Magasinet NINEtoFIVE * december 2012

Page 1

ISSN 2245-4357

9 772245 435008

kontor

karriere

tendenser

03

Pris 42,50 kr

Magasinet ninetofive dec 2012

16

kontormiljø

Tænder dine lokaler på LED

24

pr & reklame

Susene fra krisen og spare-leen

stort

annoncetillæg

68

Ledige erhvervslejemål

linkedin

Nøglen til dit ny job – og din ny medarbejder

side 27

18 NYT LIV I VALBYS GAMLE ’MASKINRUM‘

Kapselfabrikkens

revival

10 interview: Charlotte

& Henrik Jorst

Efter milliardsalget af Skagen Designs: ”Nu starter vi forfra igen.“ I MAGASINET NINETOFIVE KAN DU OGSÅ LÆSE OM • MOUNTAINBIKE – HØJ PULS, MOTION, MUDDER OG MORSKAB • SPÆNDENDE NYHEDER OM KONTORIT OG SOFTWARE • DESIGN NYT: VINTERHI VED SKRIVEBORDET • DET GODE FROKOSTSTED – MAVEN RESTAURANT & VINBAR • FEM BUD PÅ DIN NÆSTE BÆREDYGTIGE KONTORSTOL • SAMT SE FLERE END 1.000 AKTUELLE, LEDIGE KONTOR- OG ERHVERVSLEJEMÅL I LOKALEGUIDENS STORE MIDTERSEKTION


“EJENDOMSMARKEDET I BEDRING”

Vi glæder os til, at ovenstående citat er overskriften på dagens avis, men også indtil da er Bruun & Hjejle klar til at bistå med de sager og udfordringer, som du og din virksomhed har inden for fast ejendom. Når vi nu alligevel har fanget din opmærksomhed, synes vi, at du enten skal kontakte advokat Søren Damgaard eller besøge vores hjemmeside på www.bruunhjejle.dk for at læse mere om vores kompetencer inden for fast ejendom.

Nørregade 21 1165 København K Advokatfirma Tlf 33 34 50 00 www.bruunhjejle.dk


indhold } ninetofive dec. 2012 Nr 4

16

70

sportsguiden Mountainbike

14

Vinter på kontoret design der luner

12 72

10 interviewet

henrik og charlotte Jorst

SKAGEN-milliardærerne har valgt at starte forfra påny

Nyt liv i valbys gamle maskinrum kapselfabrikken 2.0

08 it & software: Fem hotte nyheder 10

CHARLOTTE OG HENRIK JORST: Vi starter forfra igen

14 vinter PÅ KONTORET: Arbejdshi og hulebyggeri 16 den nye lyskilde: Tænder du på LED 18 kapselfabrikkens revival: Valbys ny gamle kreative fabrik 24 Jakob Dreyer: Succes, jubel og frygt i reklamebranchen 26 twelve-to-one: Dit bedste frokoststed 27 LOKALEGUIDEN: 1.000 ledige erhvervslejemål 66 IT-GADGETS & VÆRKTØJER: Tips og inspiration

18

68 linkedin: Hovednøglen til nyt job og ny medarbejder 70 på forhjul med mountainbiken: Sportsguiden 74 kan din kontorstol bære: Få en ny grønnere model

magasinet NINETOFIVE 0412

3


leder

ninetofive dec. 2012 Nr 4

A Woman to Watch Danmarks to ultimative iværksættere, Charlotte og Henrik Jorst, er i gang med nye projekter - naturligvis“ Steen Uno

”Charlotte Jorst of Skagen: A Woman to Watch”. Sådan lød den elegante overskrift til et af talrige amerikanske medieinterviews med den danske superiværksætter og idékvinde bag ur-succesen Skagen. Charlotte og hendes mand Henrik Jorst solgte tidligere på året deres hjertebarn og virksomhed Skagen Watches. 1,4 mia. kr. var sluttelig et tilbud, som ægteparret ikke længere følte at kunne sige nej til. Magasinet NINEtoFIVE har mødt Danmarks to ultimative iværksættere på ægteparrets ny lille, ydmyge kontor i Reno, Nevada. For det dybt indgroede fælles iværksættergen har naturligvis 'befalet' det danske par at starte forfra igen – med helt nye spirende og spændende projects to watch ... Fascinerende og interessant at iagttage er også Valbys gamle stolte pressefabrik på Carl Jacobsens Vej, som vi har valgt at portrættere denne gang.

I nogle år trådte den store rå, men charmerende fabriksmastodont vande i de slidte omgivelser, men et vellykket 'kvarter­løft' har banet vej for 'Kapselfabrikkens' blomstrende revival: Dels rullede den ny ejer DATEA et moderne og kreativt udlejningskoncept ud under det store fabrikskompleks, dels 'kickstartede' den ny S-tog station Ny Ellebjerg blot 200 meter derfra adgangsvejene til det tidligere lidt hengemte og afsides Valby-kvarter. Se og læs meget mere om Kapselfabrikkens fantastiske hamskifte i dette nye, trykfriske nummer af Magasinet NINEtoFIVE!

Steen Uno Ansvarshavende redaktør red@magasinet9-5.dk

kolofon MAGASINET NINEtoFIVE / 2. ÅRGANG • NR. 4 • DECEMBER 2012 • UDGIVET AF Magasinet NINEtoFIVE, Strandvejen 171, 2900 Hellerup • ANSV. RED. Steen Uno, journalist (DJ) • REDAKTION Mette Lindberg, Steen Uno, red@magasinet9-5.dk • KORREKTUR Sofie Skafte Møller, Verner Leth, Stine Kondrup • GRAFISK DESIGN OG TRYK Datagraf • OPLAG 30.000 • Distribution Postomdeles gratis til kontorer samt kontorvirksomheder i dele af Hovedstadsområdet • ANNONCESALG Tlf. +45 3945 8554, annonce@magasinet9-5.dk • COPYRIGHT Magasinet NINEtoFIVE må citeres og videregives på print og web med tydelig angivelse af kilde, men magasinets tekster må ikke kopieres uden tilladelse eller samarbejdsaftale • KONTAKT Magasinet NINEtoFIVE, www.magasinet9-5.dk, tlf. +45 3947 8557, info@magasinet9-5.dk • FOTO PÅ FORSIDEN Kapselfabrikken, Carl Jacobsens Vej 16-20, oktober 2012, Andreas Mikkel Photography • NÆSTE NUMMER Marts 2013.

læs meget mere på www.magasinet9-5.dk

4

magasinet NINETOFIVE 0412


Udsøgt udsigt i nye grønne kontorer Tower har det hele! Udsigten, en god beliggenhed og nye energieffektive kontorer med et godt indeklima. Fra Tower er der udsigt til Københavns karakteristiske tage og tårne. Vandet er lige uden for døren, hvor også aktiviteterne venter i form blandt andet caféer, restauranter, hoteller, butikker og grønne områder. Og så har Tower sine egne kajakker, som lejerne kan låne og tage en tur rundt i havnen. Central beliggenhed Tower ligger på Havneholmen mellem Kalvebod Brygges finansdistrikt på den ene side af havnen og Islands Brygges grønne arealer og små butikker og caféer på den anden side af havnen. Området rummer en stor varietet af virksomheder. Virksomhederne i området nyder godt af en veludbygget infrastruktur, der sikrer, at det er nemt at komme til og fra Havneholmen på cykel, med offentlig transport og i bil.

Effektive kvadratmeter Towers kontorer bliver indrettet effektivt, og der er plads til ca. 110 personer per etage. Der er dog mulighed for lejemål fra ca. 25 personer. Indretningen tager udgangspunkt i virksomhedens behov, og der er mulighed for såvel kreative som traditionelle løsninger. Parkering er i parkeringskælder under Tower. Der er mulighed for indflytning allerede i foråret 2013. Grønne kontorer Solcellerne på Towers tag vidner om en af kontorbygningens miljø­ rigtige løsninger. Foruden den effektive udnyttelse af energi, har kontorerne et godt indeklima med en stabil temperatur og højt luft­ skifte, en forudsætning for effektivitet og trivsel hos medarbejderne. Vil du vide mere? Kontakt Jacob Garder på tfl. 4477 9989 eller se mere på www.nytgrøntkontor.dk


Bliv herre i eget kontorhus Plaza-bygningerne på Havneholmen centralt i København giver mulighed for eget grønt citydomicil på 5-10.000 kvadratmeter med plads til mellem 400 og 800 personer. Når man ankommer til Havneholmen, er noget af det første, man lægger mærke til områdets aktivitet. Bådene sejler ind og ud af havnen, og Bryggebroen, som forbinder Islands Brygge og Havneholmen, bliver flittigt brugt af cyklister og fodgængere. Blandingen af kontorbygninger, eksklusive boliger, spisesteder og butikker i området gør, at der altid er mennesker og liv.

Veludbygget infrastruktur Havneholmen ligger centralt i København, og det er nemt at komme til og fra området, uagtet om man er på cykel, med offentlig transport eller i bil. I gåafstand ligger Hovedbanegården, Dybbølsbro Station, flere buslinjer samt motorvejsnettet, der fører til Kastrup Lufthavn, Sverige og det øvrige Danmark.

Eget domicil Plaza består af tre kontorbygninger, Plaza I, II og III. Det første spadestik til Plaza I er taget, og virksomheden flytter ind i starten af 2014. Plaza II og Plaza III giver mulighed for eget domicil i enten én kontorbygning på ca. 5.000 kvadratmeter eller i begge kontorbygninger på samlet ca. 10.000 kvadratmeter. Der vil være plads til ca. 400 medarbejdere per kontorbygning. Parkeringskælder vil være under bygningerne.

Grønne kvadratmeter Der er fokus på miljørigtige løsninger i Plaza-kontorbygningerne, for eksempel i forhold til de materialer, der bliver anvendt, og energieffektiviteten i den færdige kontorbygning. Det gode indeklima med en stabil temperatur og højt luftskifte er med til at skabe de ideelle forudsætninger for effektive og tilfredse medarbejdere.

Med den fleksible indretning af kontorerne er der mulighed for at skabe unikke indretningløsninger, for eksempel en kombination af åbne og celleinddelte kontorer.

Vil du vide mere? Kontakt Jacob Garder på tlf. 4477 9989 eller se mere på www.nytgrøntkontor.dk.


Nordens mest internationale arbejdsplads Fremtidens kontorer bliver opført i erhvervsområdet Scanport i smørhullet mellem København, Kastrup Lufthavn og Sverige. Nordhuset er den første bygning i rækken af miljørigtige bygninger i området. Fra de store, lyse vinduespartier i Nordhuset kan man se flyene lette og lande i Københavns internationale lufthavn og bådene sejle ind og ud af den lille lystbådehavn Scanport Havn. Der er en livlig aktivitet i området, hvor også Danmarks Akvarium er i gang med at opføre sine nye lokaler. Akvariet bliver Nordeuropas største og åbner i marts 2013. Et internationalt smørhul Der er gode grunde til, at hver en kvadratmeter af Nordhusets kontor­ areal er eftertragtede blandt virksomheder med en international profil. En kort køretur og man befinder sig i hjertet af København eller Malmø; og med under 1 km til Kastrup Lufthavn er det nemt for udenlandske forretningsforbindelser at komme på besøg. Dertil ligger en metrostation og flere buslinjer i gåafstand fra Nordhuset. Nordhuset er en del af erhvervsområdet Scanport, som er i rivende udvikling. Her bliver fremtidens grønne kontorer opført. Scanports position og synlighed fra Øresundsbroen og under indflyvning til Kastrup Lufthavn er unik.

For den CSR-bevidste virksomhed Nordhuset kan med rette kaldes for en af Danmarks grønneste arbejdspladser. Miljøcertificeringerne EU GreenBuilding og LEED vidner om fokus på energibesparelser og medarbejdertrivsel, for eksempel i form af et stabilt og kontrolleret indeklima med den rette temperatur og udluftning. Få ledige kvadratmeter Nordhuset er i fuld drift, og der er kun ca. 1.250 grønne kvadratmeter tilbage til fremtige lejere. Den fleksible indretning af kontorerne som åbne, celleinddelte eller en kombination er en af grundene til, at Nordhuset er et attraktivt lejemål. Dertil kommer gode parkerings­ muligheder samt mulighed for indflytning allerede i foråret 2013. Vil du vide mere? Kontakt Majbritt Christensen på tlf. 4477 9734 eller se mere på www.nytgrøntkontor.dk


software NYHEDER

Af steen uno

Nyhed

TJEK AFTENENS DINNER TABLE

GOOGLE RESTAURANT VIEW NU PÅ DANSK Google Street View har siden efteråret været i fuld gang med at udvikle sit danmarkskort. I løbet af vinteren bliver det således muligt at google dig ind og tjekke 360 graders billeder af danske restaurantlokaler, hotelværelser, butikker, private firmaer, offentlige institutioner m.v.. Den unge danske fotograf Andreas Sihm, Onlineview.dk, er som en af de første blevet Google-certificeret til at hjælpe danske spisesteder og andre til max. eksponering på Danmarks Google Maps. Se f.eks. hans fotos af det københavnske spisested Maven: https://maps.google.dk/maps?q=restaurant+maven

DATALAGER TIL DIT KONTOR BUFFALO TERASTATION 5600 & 5800 TeraStation-serien fra Buffalo Technology tilbyder avanceret datalagring til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at have egen sikker kontrol med sine følsomme IT-data. De effektive databokse, der drives af Intels dobbeltkerne-processor Atom D2700, yder desuden pålidelig fildeling backup. De nyeste modeller 5600 og 5800 har plads til seks hhv. otte enkelt-harddiske i sine NAS-drev. Priser fra ca. 11.000 kr.

Tættest på

START 2013 MED EN SMART KALENDER-APP http://savvyapps.com/agenda/ Agenda Calendar til iPhone and iPad er et smukt stilrent alternativ til Apples indbyggede kalender. På app´en kan du bekræfte aftaler via sms eller e-mail og omvendt varsle, hvis du kommer for sent. www.appgenix-software.com/ Business Calender til Android tilbyder en komplet personlig kalender-app med en uhyre overskuelig månedsoversigt, der nemt kan håndtere

STYR PÅ REJSEN

SMART TRIPIT APP SÆTTER DINE REJSEPLANER I SYSTEM TripIt er et super smart program, der kan hjælpe dig med at holde styr på og få overblik over dine rejser. Send dine fly-, udlejningsbil- og hotelbestillinger m.v. til plans@tripit.com – og TripIt genererer straks en simpel oversigt over, hvornår du lander, viser din destination på Google Maps, hvor du skal hente din bil, vejen frem til dit hotel, en kort vejrsudsigt o.s.v. Kan downloades i gratis-udgave samt i to veludrustede betalingsversioner.

flere kalendere og giver dig et godt widgetudvalg. http://android.calengoo.com/ CalenGoo synkroniserer med Android kalender samt Google Calendar og tilbyder fem forskellige kalendervisninger, der sikrer dig et fint overblik over dine kommende begivenheder. http://kalender.appen.dk/ Kalender+ Danske Kalendere til iPhone/iPad var den mest downloadede danske app i 2011. På den kan du tilføje alt fra skoleferier, dansk og

KANON FRA CANON

8

international fodbold, musikfestivals, biopremierer og meget mere. http://www.circal.com/

SX 500 IS ER EFTERÅRETS SKARPE ’POWER SHOT‘

Circal er en dansk udviklet Android kalender-

SX500 IS er efterårets ny skarpskud i den populære PowerShot-serie fra Japans fyrtårn Canon. Det digitale kompaktkamera, der annonceres som verdens mindste, har 24 mm vidvinkel-objektiv og fabelagtig 30x optisk zoom. Det slanke hus yder kanon god fleksibilitet til at indfange motiver på lang afstand og knipse fotos i imponerende high-quality med 16.0 megapixel sensor og stærk DIGIC 4 billedprocessor. Set på nettet til 2.154,- kr..

eller små kalendergrupper og derved dele

magasinet NINETOFIVE 0412

app, hvor du kan inddele din kalender i cirkler udvalgte aftaler med bestemte personer. www.appyend.com/ myLife Calendar, i stilrent design, der matcher din iPhone, sikrer dig overblik og kontrol på alle niveauer og hjælper dig til at planlægge dine dage og arrangementer med sticky notes.


Indret dig godt Få inspiration til at indrette kontoret godt og variere arbejdsstillingerne ved computerarbejde. Skal I flytte kontor eller indrette det eksisterende på ny, kan I få syn for sagen ved at bruge BAR Kontors indretningsværktøj. Samtidig med, at I indretter kontoret med møbler, planter, skillevægge etc. giver værktøjet viden om relevante arbejdsmiljøforhold. Indretningstegningen kan gemmes og en kopi kan sendes pr. mail til fx flyttefolkene, så de ved, hvor inventaret skal stå. 3D-visningen af indretningen giver desuden et godt syn for, om pladsen er tilstrækkelig. Gode råd om indretning For at placere inventaret på kontoret mest hensigtsmæssigt er der gode råd at hente i BAR Kontors vejledning ”Arbejde ved computer”, fx at skærmen anbringes i en højde, så man ser lidt skråt nedad. Herved belastes nakken mindst muligt. Som tommelfingerregel skal en vandret udstrakt arm pege direkte på øverste menulinje (eller tekstlinje). Vejledningen indeholder mange andre gode råd, også om arbejdsstol, -bord, tastatur, skærmbriller mv. Foruden indkøb af inventar, så fejlinvesteringer undgås.

Du finder indretningsværktøjet og vejledningen på www.barkontor.dk. Og husk, den næste arbejdsstilling er den bedste. Om BAR Kontor BAR Kontor står for Branchearbejdsmiljørådet for Privat Kontor og Administration og har til opgave at støtte virksomhederne i det forebyggende arbejdsmiljøarbejde på de danske kontorarbejdspladser. Til dette formål er udarbejdet vejledninger og værktøjer med god praksis, som du finder på www.barkontor.dk. Organisationerne bag BAR Kontor er: Dansk Erhverv, Dansk Industri, Lederne. HK/Privat, HK HANDEL og Prosa.

www.zenario.com

I vejledningen er også en tjekliste med arbejdsmiljøforholdene ved arbejde ved computer. Den kan bl.a. bruges i forbindelse med indretningen af kontoret eller ved gennemførelse af arbejdspladsvurdering (APV). Sidst i vejledningen er et opslag med udstrækningsøvelser for kroppen. Disse øvelser er lige til at rive ud og hænge op på opslagstavlen. Stræk overside og underside af hånd og underarm


Interview CHARLOTTE OG HENRIK JORST M ETTE L I N D B E R G I NEVA DA , USA

Danmarks iværksætterpar nr. ét efter milliardsalget af Skagen Designs:

Danmarks førende iværksætterpar, Henrik og Charlotte Jorst, udlevede til fulde den amerikanske drøm, da de tidligere i år solgte deres livsværk Skagen Designs – for 1,4 milliarder kr.! Magasinet NINEtoFIVE har mødt de to superiværksættere på parrets ny, lille ’opstarter‘-kontor i Nevadas gamle cowboyland.

10

magasinet NINETOFIVE 0412


Henrik Jorsts imponerende bilsamling tæller bl.a. en pink Cadillac fra 1959 og to Jaguar E type.

Vi elsker at arbejde, og vores største bekymring har været, hvad vi dog skulle få tiden til at gå med, når vi ikke længere havde kunderne, leverandørerne og vores 388 medarbejdere til at drive os ud af sengen hver morgen“.

Charlotte og Henrik Jorst sad på kontoret i deres domicilejendom i Reno dén vinteraften sidste år, da Fossils svimlende tilbud tikkede ind på Henrik Jorsts telefon. ”Hvis vi kan få en milliard, så sælger vi …!“ havde Henrik sagt forud for de forhandlinger, de ventede på. Han og Charlotte havde allerede gennem en årrække været i dialog med Fossil og vidste, at den amerikanske design-, marketingog distributionsgigant var stærkt interesseret i at købe Skagen Design. Det var dog først hen over sommeren 2011, at den store beslutning for alvor begyndte at presse sig på, og det danske ægtepar kunne mærke, at tidspunktet var ved at være det rette. ”Vækstpotientialet i Skagen Designs er enormt stort, og hvis vi for alvor skulle videreudvikle det, måtte vi åbne 50 nye butikker alene i år. Det ville kræve en geninvestering af hele vores opsparing, og der ville gå yderligere-

magasinet NINETOFIVE 0412

11


interview Charlotte og Henrik Jorst

Back to Basics

fakta

Charlotte (48) og Henrik Jorst (48) etablerer Skagen Designs i 1989 på Manhatten i New York. Navnet er inspireret af byen Skagen, hvor ægteparret er kommet hele deres liv. Efter et par år flytter de virksomheden til Nevada. Brandet Skagen er mest kendt for sine ure, men producerer også smykker, tasker, solbriller og accessories. Skagen Design solgte i 2011 ca. 2,5 millioner ure på verdensplan. Hovedsaglig på markederne i USA, Tyskland, Japan, Singapore og Danmark. Skagen Designs sælges i 2012 til den amerikanske livsstilsvirksomhed Fossil for 240 mio. USD svarende til ca. 1,4 milliarder danske kroner. Scandia Realty Group etableres i 2012 af ægteparret. Virksomheden opkøber, restaurerer og udlejer huse i området Laguna Beach i den sydlige del af Los Angeles. Ny portrætbog om Charlotte Jorst udkommer til marts i Danmark på forlaget Peoples Press.

syv-otte år, inden vi igen ville være klar til et salg,“ forklarer Charlotte Jorst i dag, næsten et år senere.

Forfra igen Der er noget uformelt, energisk og overskudsagtigt over parret, der denne klare, råkolde oktober-eftermiddag tager imod i deres nye ydmyge kontorlokaler i et industrikvarter i Reno på Las Vegas-staten Nevadas vestlige borderline. Der tales, grines og gives små beskeder til datteren, de to ansatte og hundene, samtidig med at Charlotte viser parrets ny kontor frem. Først da hun åbner døren til baglokalet, en mellemstor lagerhal, og Henriks imponerende bilsamling på ikke færre end 28 særligt udvalgte eksemplarer åbenbares, står det klart, at vi her virkelig møder et erhvervspar i sværvægtsklassen. Selv om supersalget af Skagen Design kunne være den direkte billet til et liv på første klasse, har forestillingen om det søde jetsetliv i Beverly Hills eller Malibu aldrig optaget plads i parrets fremtidsdrømme. ”Vi elsker at arbejde, og vores største bekymring har været, hvad vi dog skulle få tiden til at gå med, når vi ikke længere havde kunderne, leverandørerne og vores 388 medarbejdere til at drive os ud af sengen hver eneste morgen.“ Symptomatisk for parret har Charlotte og Henrik Jorst da også allerede sat indtil flere nye projekter på tegnebrættet, selv om de året ud stadig er ansat hos Fossil, hvor de har opretholdt ansvaret for udviklingen af designet Skagen Denmark.

Charlotte Jorst er en stor dyreven og har altid sine hunde med på kontoret.

12

magasinet NINETOFIVE 0412

”Vi er i fuldt sving med vores nye firma Scandia Realty, hvor vi opkøber ejendomme i området Laguna Beach i det sydlige L.A., sætter dem i stand og lejer dem ud som ferieboliger,“ siger Henrik Jorst. Sideløbende arbejder Charlotte med nogle ideer til at starte sit eget tøjmærke.

De travle år Danmarks ultimative iværksætterpar har virkelig løbet stærkt gennem alle de 23 år, der er forløbet, siden ægteparret stiftede Skagen Designs efter at have bosat sig i USA. Først i New York, hvor Charlotte om dagen løb fra dør til dør på Manhatten for at få afsat sine ure, mens parret brugte nætterne på reparationer og senere – i takt med virksomheden voksede – med at holde styr på alle enderne løse ender lige fra produktionen i Østen til salget i butikkerne. ”Det var en sjov, men også utrolig travl tid. Vi var aldrig i tvivl om, at vi havde fat i noget, der kunne blive virkelig stort. Men at overbevise kunder og samarbejdspartnere om, at vi var meget bedre end konkurrenterne – det var en øvelse, der krævede, at vi hver eneste dag strakte os til det yderste.“

Passion og mådehold På trods af årets store omvæltninger samt det faktum, at Charlotte og Henrik Jorst nu kan kalde sig milliardærer, er det stadig de samme jordbundne principper, der præger og styrer parret både på det personlige og det forretningsmæssige plan. ”Nu starter vi så forfra igen, og det er rigtig spændende. Ejendommene er vores ny hjerte-


sag – præcis som vores ure var det – og vi nyder processen med langsomt at bygge noget op fra bunden." Skønt de to danskere befinder sig i en situation, hvor det ikke skorter på tilbud om hurtige gevinster og store afkast, holder de fast i at bevare den fulde kontrol og gå frem med varsomhed. ”Vi ville sikkert kunne få større afkast, hvis vi satsede på ejendomme andre steder, for eksempel i New York eller Dallas, men vi holder vi os indtil videre til Laguna Beach, som vi kender rigtig godt, og hvor vi lynhurtigt kan afgøre, hvorvidt der er tale om en god eller dårlig deal,“ siger Henrik Jorst. Sigende er det også, at iværksætterparret aldrig har investeret i aktier, men i stedet prioriteret at sætte penge i deres respektive interesser: biler, huse og dressurheste. Sidstnævnte er en sport, som Charlotte dyrker på et plan, der om muligt skal bringe hende til de Olympiske Lege 2016 i Rio.

Iværksættergenet og -gejsten Selv om Henrik og Charlotte har bevaret kærligheden og en tæt tilknytning til Danmark, har de overhovedet aldrig været i tvivl om, hvorfor de i 1986 valgte at flytte til mulighedernes land. ”Faktisk har Danmark nogle helt fantastiske rammebetingelser for at drive forretning: Lav selskabsskat og høj købekraft. Men den danske mentalitet og jantelov gør det omvendt problematisk og svært at få iværksættergenet til at trives,“ mener Charlotte Jorst. Det mærkede hun i høj grad på egen krop, dengang hun på Øregård Gymnasium frejdigt proklamerede, at hun da stræbte efter at blive millionær. ”Danmark var dengang - og er delvis stadig måske - rundet af en slags ”lighedstankegang“, der sigter efter trivsel og harmoni. Det kan være rigtig godt for mange andre ting, men aboslut ikke for den private iværksættergejst. Hvis alting omkring én er for trygt og godt, er der jo ikke nogen grund til at flytte sig. Jeg mener, at nervøsitet, aggressivitet og egoisme er helt naturlige følelser, som der ikke skal lægges låg på, men som man må lære at håndtere. For os iværksættere er det jo lige præcis disse følelser, der er de drivende kræfter, når man skal skabe, og starte nye ting op samt føre dem frem til succes!“ Interessante betragtninger, som Charlotte Jorst vil uddybe i den portrætbog, som hun netop nu er ved at lægge sidste hånd på hjemme i privaten i Carson City. Bogen vil udkomme i Danmark til marts.

Her er mit kontor... Charlotte Jorst: ”Vi har altid haft det sjovt på vores kontor“ My office is my castle…? My office is my castle…? ”Nej

...! Det er mine dyr. Mine heste, hunde, katte og geder, som jeg hver dag tilbringer flere timer sammen med. Jeg har altid holdt på, at det er vigtigt at komme ud af kontoret og tale med kunder og samarbejdspartnere.“

De vigtigste ting, når du skal indrette et nyt kontor? ”Både

Henrik og jeg er meget lidt sentimentale omkring ting. Tingene skal fungere og ikke være for tekniske. Der er derfor ikke en enkelt ting, jeg kan pege på … jo, for resten: hundesengen!”

Bedste tid på dit kontor?

” Lige når jeg møder på kontoret og får mig installeret, læser mine mails, tager en dyb indånding og forbereder mig på dagen. Og så frokosten, hvor jeg altid sætter mig over i sofaen til Henrik, og vi sidder og hygger, mens vi spiser vores hjemmelavede mad.“

De største beslutninger, som du har truffet på dit kontor?

” Men livet er jo ikke sådan, at det består af en række store beslutninger. Det består af, at man kommer på kontoret og prøver at træffe de rigtige beslutninger hver eneste dag. Skal jeg alligevel nævne en enkelt, kunne det være den endelige beslutning om at sælge firmaet.“

Sjoveste oplevelser på dit kontor? ”Vi

har altid haft det fantastisk sjovt på vores kontorer. Henrik og jeg har altid delt kontor og altid elsket at tilbringe tid her. Vi har sjove oplevelser hver eneste dag.“

Når du lukker døren til dit kontor, så …? ”Tjah

... ha-ha – som du nok fornemmer, er det noget, der stort set aldrig sker ...“

L æ s m e g e t m e r e o m C h arl o t t e J o r s t o g h e n d e s b e t rag t n i n g e r o m arb e jd e , k arri e r e o g s u cc e s på w w w. maga s i n e t 9 - 5 . d k . magasinet NINETOFIVE 0412

13


design NYHEDER

Værktøjskasse

PC lomme

Giv din bærbare en lun overfrakke fra danske Base 212.

Den ultimative værktøjskasse til stort og småt fra Vitra.

http://www.base212.dk

http://www.vitra.com

Vejl. pris 225 kr.

Vejl. pris 275 kr.

Arbejdsro

Rewrite fra designduoen GamFratesi er en poetisk nytolkning af skrivebordet. Perfekt til storrumskontoret. http://gamfratesi.com/

Vejl. pris 13.000 kr.

Cano fra Hay

Reoler med reference til barndommens Meccano byggesæt.

http://hay.dk

Vejl. pris 3.499 kr.

Flaglinestolen

Hans Wegners klassiker fra 1950 er den ultimative lænestol i vinterkulden. Brick by brick

Brick er en flot og udtryksfuld sofa fra den danske designgruppe KiBiSi. http://www.kibisi.com/ projects/brick

Vejl. pris 68.000 kr.

Vinterhi AF METTE LINDBERG

Med vinteren for døren stiger behovet for hulebyggeri – også når der skal arbejdes.

14

magasinet NINETOFIVE 0412

http://www.brdr-sorensen.com

Vejl. pris 52.875 kr.


Annonce


kontormiljø belysning

A F STEEN UNO

FOTOS : TE A M

Fremtidens kontor tænder på

LED-lys De danske kontor- og erhvervslokaler går en lys vinter i møde. Siden glødepæren i september døde ud for altid, har virksomhederne for alvor opdaget fremtidens grønne LED-lyskilder. Hvad tænder dit eget kontor på …?

G

lødepæren er brændt ud, nu gælder det fremtidens energivenlige og besparende lyskilder. Gennem hele efteråret har landets virksomheder i alle størrelser haft travlt med at sadle om og skifte sine udfasede pærer og gamle lysstofrør ud med nye grønne LED-lyskilder og løsninger. I forvejen har belysning i flere år været den mest populære måde at spare energi på hos landets små og mellemstore virksomheder. LED-lys har en levetid på 50-80.000 timer eller op til ca. 25 år, og 16

magasinet NINETOFIVE 0412

teknologiens gennembrud kan nu tilbyde firmaerne besparelser, der virkelig er til at få øje på i talkolonnerne. Også hos Hvidovre-firmaet Cabcon A/S, der leverer elektromekaniske produkter og løsninger og som hen over sommeren besluttede at udskifte 70 bedagede neonrør med topmoderne LED-lyskilder. ”De 70 nye ovenlysrør dækker et areal på ca. 1.000 m2 og har samlet kostet os ca. 20.000 kr.. Investeringen skærer halvdelen af vores lysregning og giver os en årlig besparelse på 6-10.000 kr..


Hvad er LED LED = light-emitting diode Lysdioder er små elektroniske halvlederchips, der

Skåner miljø og budget

udsender lys, når der sendes strøm igennem. Der er ikke, som i andre lyskilder, glas eller gasser under tryk. En lysdiode-chip måler 0,5 x 0,5 mm, og energi-effektiviteten måles i lumen pr. watt. Hvorfor LED-pærer LED-pærer sparer dig for tusindvis af kroner på el-­ regningen og reducerer dine CO2-udledninger i naturen. LED-lys har meget lang levetid – 50-80.000 timer eller op til 25 år – og forventes at udkonkurrere glødeog ­sparepæren definitivt inden for senest 10 år.

”Alle lyskilder lader sig i dag erstatte af LED – ikke kun de udfasede glødepærer, men også lysstofrør, sparepærer og halogen. Ud over mærkbare økonomiske gevinster har LEDpæren også den miljømæssige fordel, at 90 procent af elektronikken kan genbruges.” Sådan siger Mikkel Hemdorff, partner i Light4U, der har specialiseret sig i markedets nyeste energibesparende LED-lyskilder og løsninger til private og offentlige virksomheder. Firmaet har siden 1. september, da EU forbød al videre produktion og distribution af den gamle glødepære, haft rygende travlt med at installere de nye tider – med nyt LED-lys i virksomheder af alle slags.

LED har høj energieffektivitet I dag er LED pæren fem gange så effektiv som de netop EU-udfasede glødepærer, tre gange så effektiv som h ­ alogenpærer og p.t. på niveau med sparepæren. LED lys tænder straks LED dioderne tænder straks og yder fuld lysstyrke i ­samme øjeblik, du trykker på kontakten. Mange LED p ­ ærer kan dæmpes med almindelig lysdæmper, og lyset ændrer ikke farve. Læs mere om LED lyskilder på bl.a.: www.goenergi.dk/forbruger/lys-og-apparater/belysning/lysdioder www.bolius.dk/alt-om/el-teknik-og-belysning/artikel/ farvel-gloedepaerer-saadan-faar-du-det-bedste-lys-uden/

Det er måske små tal for virksomheder, der er væsentlig større end vores, men i vores budget er der nu alligevel tale om en rart plus, der tilmed er garanteret – det sker trods alt ikke så ofte, at man får den slags rare sikre besparelser lige ind ad døren. I disse CSR-tider vil man jo desuden også gerne fremstå som en grøn og samfundsansvarlig virksomhed,“ siger CEO Brian Dehlsen.

Kæmpebesparelse ”Vi retter vores kompetencer specielt mod private firmaer som Cabcon, hvor beslutningsprocessen er overskuelig, men p.t. er vi også i dialog med større virksomheder som Falck samt med skoler omkring meget store LED-projekter. Vi har eksempelvis netop beregnet, at uddannelsescentret CPH West i Ishøj med en éngangs-investering på 750.000 kr. til nye LED-rør vil kunne spare 1,8 mio. kr. på sit driftsbudget over de næste fem år,“ siger Mikkel Hemdorff. Light4U vurderer, at de fleste virksomheder ved siden af en iøjnefaldende reduktion af deres strømforbrug – med de nye moderne LED-løsninger – også vil kunne hente væsentlige besparelser på kontoen for vedligehold.

Hurtigt tjent ind Han forventer, at Cabcons aktuelle investering vil være tjent hjem i løbet af to års tid, og at pengene i øvrigt – over de næste 25 år – vil tjene sig selv ind en halv snes gange eller endnu flere. ”Problemet med markedets forskellige sparepærer samt med de første LED-generationer har jo meget været, at lyset har føltes koldt og unaturligt. Men de nye LED-lysrør, som vi har prioriteret, er produceret i en helt anden høj kvalitet. Vi har tilmed haft mulighed for at nuancere vores nye LED-lys og skræddersy varierende nuancer til kontorets forskellige rumtyper,” tilføjer Brian Dehlsen.

”DE 70 nye ovenlysrør har kostet 20.000 kr. og giver os en årlig besparelse på 6-10.000 kr.,“ siger brian dehlsen, ceo i cabcon A/S.

Få også mere at vide hos • Light4U, partner Mikkel Hemdorff, tlf. 2125 1439. Ungt firma med speciale i import af innovativ, energibesparende og miljørigtig kvalitetsbelysning, bl.a. LED-lyskilder. • Cabcon A/S, CEO Bria hlsen, tlf. 3876 0315. Specialiseret leverandør af elektromekanisk udstyr og

design til danske industrivirksomheder. Børsen Gazelle

2008, 2009.

magasinet NINETOFIVE 0412

17


bygningsportræt kapselfabrikken

Kreativt virksomhedsmiljø spirer frem i Valbys gamle ”maskinrum“:

Kapselfabrikkens

revival A F M ETTE L I N D B E R G O G STEEN UNO

F OTOS : dat e a , A N D R E A S M I KKE L PHOTO G R a p h y m . f l .

1929-1955 byggeår

18

magasinet NINETOFIVE 0412

19.000 m2

etagemeter

200 meter fra ny ellebjerg station


Ny Ellebjergs nye S-tog station har pustet ungt spirende liv i Dansk Presse Fabriks gamle mastodonte fabrikshaller på Carl Jacobsens Vej i Valby. Stjernearkitekten Bjarke Ingels’ prisbelønnede team er seneste tilflytter.

NY ellebjerg NY ELLEBJERG-OMRÅDET på knap 18 hektar er en del af Valbys gamle industrikvarter og huser flere af Købennavns ældste bevarede industrianlæg. NY ELLEBJERG STATION fra 2007 har været katalysator for et omfattende kvarterløft, der har genfødt området. Senest planlægger Københavns Kommune at videreføre kommende MetroCityring til Valbys ny knudepunkt.

I

en menneskealder sydede de rå fabrikshallers larmende maskinrum af arbejderliv, håndværker-jargon og travl produktion. I disse år rykker en ny generation af virksomheder ind i Dansk Presse Fabriks rustikgke bygningsmastodont i Valbys før så slidte industrikvarter. ”Den Kreative Fabrik“ på Carl Jacobsens Vej har med nærmest organisk kraft formået at genrejse sig og blomstre op som iøjnefaldende eksponent for det kolossale kvarterløft, der netop nu genopliver og føjer ”Ny“ til Ellebjerg-området. Små 75 fortrinsvis kreative virksomheder i alle størrelser puster nyt liv i de stovte, stolte gamle bygninger – den ældste fra 1929. Senest har Bjarke Ingels’ stjernebesatte arkitektgruppe valgt at rykke sit domicil op fra Nørrebrogade og flytte ud til Valbys tidligere kapselfabrik. Opturen startede i 00'erne, hvor en halv snes nye progressive gallerier som Mogadisnhi, LARM Galleri og Bendixen ­Contempory rykkede ind og bidrog til at skabe autentisk New York'er-stemning i de røde fabriksbygninger til glæde for byens frontløbere og øvrige kunstelskere. De fleste forsvandt dog igen i kølvandet på finanskrisen samt med huslejer, der steg i takt med, at bygningerne blev moderniseret – bl.a. med en opdateret energivenlig udgave af de sprossede ”fabriksvinduer“.

Valbys ny vækstområde Ny Ellebjergs nye S-togsperroner, indviet i 2007, skabte en ny bekvem adgangsvej til Valbys gamle fabrikshaller blot 200 meter derfra. Og senest kan BIGs opsigtsvækkende indtog i ”Kapselfabrikken“ ikke undgå at tilføre Carl Jacobsens Vej et sidste pift af gennembrud som ny trendy, eftertragtet firmaadresse. ”Vores attraktive lejemål på Carl Jacobsens Vej 16-20 har – siden vi overtog den spændende ejendom i 2001 – i vid udstrækning været lejet ud til mindre, innovative vækstvirksomheder.

14 meter

HØJESTE LOFTSHØJDE I STØRSTE HAL

1.700 m2 største lejemål

10 forskellige bygninger

magasinet NINETOFIVE 0412

19


bygningsportræt kapselfabrikken

75 fortrinsvis kreative og innovative vækstvirksomheder – som f. eks. den grafiske designvirksomhed BOJE.MOBECK – har pustet ungt spirende liv i valbys gamle fabriks-mastodont.

30.000 rejsende pr. døgn på ny ellebjerg station

20

magasinet NINETOFIVE 0412

KM

4 km

90

fra rådhuspladsen

erhvervslejemål


Mange af de ofte meget små vækstvirksomheder kommer tit direkte hjemme fra stuen.“ En ny energivenlig udgave af kapselfabrikkens gamle sprossede ”fabriksvinduer“ har bragt

Michaela Rovang Thomsen, erhvervsmægler i DATEA.

ægte new york’er-atmosfære til valbys store rustikke industri-ikon på carl jacobsens vej.

Ja, mange af dem ofte så små, at de flytter hertil direkte hjemme fra stuen for at se, hvorvidt deres gode idéer nu også kan holde,“ siger erhvervsmægler i DATEA, Michaela Rovang Thomsen. Mere end 19.000 kvadratmeter fordelt på 10 bygninger, de største i fire etager, råder den store danske ejendoms-administrator over i Valbys ny vækstområde. ”I takt med at DATEAs lejere får succes og forretningsmæssig fast grund under fødderne, rykker de som oftest videre til større lokaler rundt i vores store bygningskompleks – nogle endda indtil flere gange. Tilsammen har vores populære lokaler på Carl Jacobsens Vej i dag udviklet en spændende diversitet, fordi det fortrinsvis har været op til den enkelte lejer selv at stå for både indretning og den modernisering, som firmaet nu har følt og føler behov for,” siger Michaela Rovang Thomsen. Kapselfabrikkens aktuelle lejere er kreative virksomheder som IT-virksomheder, arkitektfirmaer, reklame-bureauer, tøj- og møbeldesignere med showrooms, fotografer med atelierer samt mindre produktions-virksomheder og værksteder.

Spændende forandringer Undervejs er tomme lejemål blevet lejet ud til kortere eller midler­ tidige formål og projekter. For eksempel lagde et hjørne af BIGs ny domicil i efteråret hus- og scenerum til DR2s comedy-serie Hotel Zimmerfrei. ”Vi flyttede hertil for tre år siden, og blot i den tid vi har boet her i Valby, er der sket spændende forandringer rundt omkring i vores ”Kreative Fabrik“,“ siger Kasper Holme Johannesen.

Han er direktør i virksomheden Dicentia Studios, der distribuerer film, musik, spil og lydbøger for film- og pladeselskaber, forlag og andre rettighedsindehavere. ”Vi havde tidligere adresse over for Kongens Have, og ikke alle vores medarbejdere var lige begejstrerede for udflytningen. Beliggenheden var dog et væsentligt argument, og flere medarbejdere kunne spare en hel time eller endnu mere om dagen i transport. I dag er vi dog alle blevet utrolig glade for vores flotte lækre lokaler på to etager, som vi selv har gjort i stand, malet og indrettet fra top til tå. Kun savner vi her på ”Fabrikken" det samlende rum, som en fælles ­frokostcafé for eksempel kunne være for os og alle vores mange spændende naboer. Dem ser vi desværre alt for lidt til i det daglige,“ siger ­Kasper Holme Johannesen.

Kapselfabrikken.dk Foreløbig har lejerforeningen dog netop oprettet webplatformen ”K-talk“ på Kapselfabrikken.dk, der skal knytte tættere bånd mellem de mange kreative Valby-virksomheder. Og Michaela Rovang Thomsen erklærer sig enig i, at Kapselfabrikken efterhånden godt kunne bruge et stort fællesrum for sine mellem 350 og 400 medarbejdere.. ”Men jeg ved, at der netop arbejdes på at etablere et kantinerum for vores mange virksomheder på Carl Jacobsens Vej,“ tilføjer hun. Københavns kommune er netop nu tæt på at beslutte, at den nye Metrolinje Cityringen, færdig i 2018, skal have en forgrening over Sydhavn til Ny Ellebjerg, der omkring år 2022 således kan blive et frem­tidigt knudepunkt for S-tog, fjernbane, letbane, Metro – og for Kapsel­ fabrikken. se mere om KAPSELFABRIKKEN PÅ WWW.MAGASINET9-5.DK

2022 KAN METRO TIL NY ELLEBJERG ÅBNE

4

25 tons LØFTER STØRSTE INDENDØRS-KRAN

magasinet NINETOFIVE 0412

etager

21


bygningsportræt kapselfabrikken

BIG begejstring:

Råt er flot ”V

i var alle solgt, da vi trådte ind i den gamle kapselfabrik. Her kunne vi stort set flytte direkte ind i en velholdt, industriel katedral med 12 meter til loftet.“ Partnergruppen i BIG incl. Bjarke Ingels med aktuelt bosæde i New York tog en hurtig, men nem beslutning, da BIGs store internationale team i sommer besluttede at flytte firmaresidensen fra Nørrebro til Valbys gamle fabriks-klenodie på Carl Jacobsens Vej. BIG Group Copenhagen, der i oktober tog sit ny virksomhedsdomicil i brug, tæller over 100 arkitekter, designere, byggeteknikere med mange flere, der bogstavelig talt har brug for ”højt til loftet” til deres tit meget omfangsrige projektmodeller. ”Vores nye base her i Valby giver os maksimale udfoldelsesmuligheder – for eksempel til at bygge en 11,76 m høj model midt i hallen af vores seneste projekt: Et 588 m højt landmark i Kina. Og hvor vi tit har måttet bruge en formue på at fjerne det ”fedtlag“ af såkaldte forbedringer, der ofte skjuler en bygnings rå rammer, så har vi her kunnet flytte direkte ind i vores nye, gamle Kapselfabrik,“ siger Bjarke Ingels.

"Tilsammen har vores populære lokaler i kapselfabrikken udviklet en spændende diversitet, fordi vores lejere typisk selv har stået for individuel modernisering og indretning," siger erhvervsmægler i datea, michaelA rovang thomsen.

Vores ny base i Valby giver os maksimale udfoldelsesmuligheder.“ Bjarke Ingels, arkitekt og partner i BIG

1932

22

bjarke ingels groups opsigtsvækkende indtog kan ikke undgå at tilføre kapselfabrikken et sidste pift af gennembrud som ny trendy, eftertragtet valby-firmaadresse.

1932

15.000

ÅRET HVOR NYE BLIKKAPSLER AFLØSER KORKPROPPER

FLERE INDBYGGERE I OMRÅDET FREM TIL 2025

magasinet NINETOFIVE 0412


Få mere ud af din Formue mød Formuepleje og Nordnet i København og Aarhus INVesTer med succes Formuepleje vil gennemgå investeringskonceptet som bygger på en Nobelpristagende teori.

PrIVATe BANKING hos NordNeT Som private banking-kunde hos Nordnet får du en række fordele og services, der gør livet som formuende lidt enklere og sjovere: • • • •

Det er denne teori, som blandt andet benyttes i Epikur, der har skabt et afkast på 68,4 pct. over de sidste 3 år og et merafkast på 10,9 pct. i forhold til MSCI over de seneste 12 måneder.

Rabat hos en række førende uvildige rådgivere Personlig service med vip-nummer Private banking pensionshjælp Lav kurtage og kredit med ekstra lav rente

Mød Formueplejes rådgiver Peter Goldschmidt.

Mød Head of Privat Banking Stefan Rasmussen og Nordnets private banking-team. De vil give dig en introduktion til Nordnets Private Banking.

FORMUEPLEJE EPIKUR DE SENESTE 12 MÅNEDER 480

Epikur 30,5 pct.

440

400

MSCI 17,1 pct.

360

320 Okt. 2011

Jan. 2012

April 2012

Juli 2012

Okt. 2012

Afkast er opgjort 29/10 2012. Kursudviklingen for Formuepleje Epikur er målt på indre værdi. Historisk afkast er ikke garanti for fremtidigt afkast.

Tid og sted: KøBeNhAVN den 14. januar 2013 kl. 16:00 Tuborg Havnevej 19, 2900 Hellerup. AArhus den 17. januar 2013 Kl. 16:00 Værkmestergade 25, 8000 Aarhus C

TIlmeldING: Send en mail til info@formuepleje.dk eller privatebanking@nordnet.dk.


Q&A Af S t e e n U n o

Magasinet NINETOFIVE beder i hvert nummer en fremtrædende ekspert stille skarpt på tidens tendenser inden for PR, branding og markedsføring.

skælver under suset fra spare-leen 2011 var et kanonår for de største og stærkeste danske reklame- og PR-bureauer med en samlet omsætningsstigning på knap ni procent – og på højde med succesårene 2006-08. Men i kulissen frygter branchens mindre medspillere suset fra spare-leen og truslen om konkurser samt mandefald.

Q

Det danske reklamebureau er fortsat pænt foran på lystavlen – hvordan det …?

A

Jakob Dreyer: ”Der blæser vidt forskellige luftstrømme gennem branchen i disse år. Nogle bureauer nyder den lune brise og klarer sig rigtig fint. Andre står i mudder til anklerne med orkan og snestorm lige ind i hovedet. For nylig viste en analyse fra kreditvurderingsinstituttet Experian, at hvert fjerde reklamebureau vakler på afgrundens rand. Ifølge analysen er 24% af de danske reklamebureauer i regulær konkursfare, og man forventer, at hver tredje af disse er væk og borte inden for et til to år. Hertil kommer alle de mange underleverandører – trykkerier, fotografer, programmører, modelbureauer etc. – som desværre vil blive trukket med i faldet. Eller som minimum får tørret dele af regningen af på sig. Helt igennem et trist hjørne af branchen. Men mange aktører i kommunikationsbranchen klarer sig ganske rigtigt fint. Hvorfor? Hmmm… jo af flere årsager: Det samlede marked for reklame- og PR-ydelser er presset, men branchen har samtidig oplevet en del konkurser. Vi har med andre ord ”automatisk tilpasset bestandens størrelse efter tørkenen på savannen og den deraf følgende mindre mængde græs og vand“. Og så har vi åbenbart været hæderligt hurtige til at skære ned på såvel personale som øvrige omkost-

24

magasinet NINETOFIVE 0412

ninger, da de første tegn på krise viste sig i horisonten. Og tro mig – der var en hel del at skære i i denne ganske forkælede branche. Sagt i al kærlighed til faget og naturligvis med respektfulde tanker til alle de, der desværre er blevet afskediget på bureauer landet over.“

Q

I hvilken retning har kriseårene drejet de danske virksomheders synligheds-behov?

A

Jakob Dreyer: ”Desværre er der en tendens til, at marketingbudgettet er blandt de første til at høre suset fra spare-leen, når markedet fryser til. Mange virksomheds­ ledere reagerer på fald i omsætningen med besparelser på reklame- og PR-kontoen. Og i min bog er den manøvre altså kun med til at gøre skaden værre – lidt som at tage alle sine angrebsspillere ud af en fodboldkamp, når man er bagud. En virksomhed kan altid spare på sine faste omkostninger, skære al unødig spæk væk og ofte også reducere i antallet af ansatte. Men når først man begynder at svigte kommunikationen til sine nuværende og potentielle kunder ved at beskære omfanget af sin markedsføring – ja, så viger salget da først. Og det er altså væsentligt sværere og dyrere at tiltrække nye kunder end at ­fastholde de eksisterende. Og hvis de troløse forbrugere ikke bliver løbende gjort opmærksomme på netop dine produkters for­­

træffeligheder, står andre aktører klar til at overtage. Men selvfølgelig kan man ændre i typen af markedsføring. Satse på en større andel af PR frem for bevidstløs indrykning af annoncer. Skrue ned for alle nice-to-have-brandingkampagnerne og fokusere mere på de direkte salgs-genererende aktiviteter. Arbejde professionelt med virale kampagner, hvor udgiften til at købe media er mindre end ved traditionel reklame. Og selvsagt kan man da også presse sine underleverandører – reklame-, PR- og webbureauet, mediabureauet, trykkeriet og medierne – til at afgive mere ydmyge tilbud end tidligere, hvor bureauerne bare kunne rive kunder og om­sæt-­ ning ned af hylderne.“

Q

Men budgetterne og opgaverne ER altså derude?

A

Jakob Dreyer: ”Vi oplever i denne økonomiske istid tre gennemgående træk i ordrebogen: 1) Reklamebureauerne imellem er der øget en konkurrence om selv mindre opgaver. Ofte ser vi, hvordan konkurrenter afgiver tilbud, som er desperat billige. 2) Kunderne skærer næsten budgettet ned fra ide til beslutning. Man når altid lige at tænke ”Yihaa – omsider en stor og lukrativ opgave“, men ender altid med at skulle skrue dramatisk ned for ambitioner og budget, inden


NINETO F IVE ' s e k s p e r t pa n e l : D e n i c e B r u n , I n b o u n d M ar k e t i n g M a n ag e r h o s mar k e t i n gb u r e a u e t At c o r e ta n i a e l l i s , c e o o g e j e r a f r å dgiv n i n g s vir k s o m h e d e n T h e S o cial B u s i n e s s C o m pa n y J a k o b D r e y e r , A dm . dir e k t ø r o g p ar t n e r i k o mm u n i k at i o n s vir k s o m h e d e n D r e y e r + Kv e t n y

opgaven så vedtages og eksekveres. 3) Der går evigheder fra det første møde, til en kampagne søsættes. Det er som om, alle beslutninger trækkes ud, alle planer lige udskydes lidt længere, og alle actions kræver ekstraordinær lang beslutningstid. Nogle gange får man lyst til at skrige ”Come on – det er jo for sevan bare skyllemiddel, printerpatroner og drikkeyoghurt. Beslut dig nu for den reklamekampagne og lad os komme videre!“

A

Jakob Dreyer: ”Man kan jo tage bestik af flere tegn i markedet. En Berlingske-rundspørge blandt 186 danske topchefer viste for nyligt ganske nedslående, at 48% af virksomhedslederne planlagde besparelser pga. den økonomiske krise. Over 20% havde allerede vedtaget fyringer, som ikrafttræder inden for de næste tre-fire måneder, og yderligere 24% overvejede flere afskedigelser. En anden strømpil er antallet af uopfordrede ansøgninger – vi er ved at drukne i dem. Og mange af dem er skrevet af veluddannede, kompetente og erfarne mennesker, der er røget ud af branchen og nu kæmper for at få foden indenfor igen. Det gør mig ondt at se så megen talent gå rundt uden et job – omvendt skal jeg som bureauchef først og fremmest fokusere på, at virksomheden og dermed mine ansatte også har omsætning og overskud at stå op til i morgen og i overmorgen. Desværre er der p.t. kun beskeden plads til godgørenhed i dansk erhvervsliv. Men bevares! Vores egen helt uvidenskabelige analyse af markedets tilstand viser lys i horisonten. Det er som om, at lidt flere opgaver og kunder er begyndt at komme af sig selv. Som om omsætningen stiger uge for uge. Som om landets marketing- og kommunikationschefer ryster lidt mindre på hånden. Og som om der atter viser sig mod til andet end vågeblus-reklame, krisekommunikation og gravøl.“

• Adm. direktør i PR- og reklamebureauet Dreyer+Kvetny Specialer • Opinionsdannelse og holdningsændringer.

Læs mere på www.dreyerkvetny.dk

• Netværk, politiske fremsyn og

og på www.markedsforing.dk

morgendagens forbrugsmønstre. • Kommerciel iscenesættelse.

Q Ser du tegn på bedring, vækst og fremgang derude?

Jakob dreyer

Q

Har bureauerne og deres kunder så lært l­ ektien af krisen, og vil der være opstået nye måder at kommunikere på, når barometeret atter går mod pænt vejr?

A

Jakob Dreyer: ”En række af de gængse klichéer, fordomme og stereotyper på reklamebranchen har faktisk fint hold i virkeligheden. Vi er en branche, der i overrepræsenteret grad befolkes af eventyrere, party-animals og kunstnerisk anlagte drømmere. Som alle er meget hurtige til at fejre, at ”happy days are here again“. Så firmaudflugterne til Paris, champagne-receptionerne, sushi-frokoster­ og ekstravagante statussymboler vil givetvis komme tilbage. Men – og det er et af de gode men’er – vi har altså også lært en vis portion ydmyghed. Vi har forstået værdien af hårdt arbejde. Og er omsider blevet så voksne, at vi nu indser, at vi er på arbejde for at producere fakturerbart arbejde – og ikke for at spille bordfodbold, blive life-coachet eller lakere negle. Blandt andet i det lys – og selvfølgelig fordi alle reklamebureauernes kunder også har oplevet markedet fra den allermest giftige, uforudsigelige og mørke side – forventer jeg, at begreber som ordentlighed, ansvarlighed, eftertænksomhed og værdighed rykker op i bevidstheden. Både på bureauernes måde at drive forretning på og i de reklame-kampagner, som forbrugerne får at se.“ magasinet NINETOFIVE 0412

25


Twelve

toOne mit frokoststed Af S t e e n U n o Maven – Restaurant & Vinbar Nikolaj Plads 10 1067 København K Frokost alle dage kl. 11.30-15.30. Frokostkortet tilbyder smørrebrød og retter fra 89 kr.. Frokosttallerken med sild, fiskefrikadeller, roastbeef og ost 179 kr.. Dagens kage 49 kr. Danske oste 89 kr..

En rar mavefornemmelse I Nicolai Kirke, der i parentes bemærket slet ikke har været kirke siden den store brand i 1795, lokker frokostrestauranten Maven. Den er opkaldt efter Københavns gamle slagteboder og kødby, der midt i 1800-tallet indtog den tomme kirkeplads – og siden i folkemunde døbtes ”Maven“. Trods beliggenheden midt i det pulserende City-hjerte ånder der nærmest andagtsfuld ro i Søndre kapel, der har huset café og spisested siden 1975 – i det seneste halvandet år i regi af Maven Restaurant & Vinbar. Vis-a-vis Københavns Fondsbørs og med andre finansielle kontorer og virksomheder lige om hjørnet ligger Maven strategisk upåklageligt for det store frokost-rykind. Blandt frokoststedets pålideligste gæster er Birthe Keller Lausten, der holder lunch break i selskab med sine ni kontorkolleger – på ALLE ugens arbejdsdage. ”Vi har egen lunchordning og betragter derfor Maven som vores ”frokostkantine“. Gennem tiden er vi blevet så tætte venner af huset, at vi kan fremsætte egne ønsker til vores frokostmenu den næste uge frem. Men vi lader os også gerne overraske af dagens servering, der ofte slet ikke findes på

frokostmenuen,“ siger Birthe Keller Lausten, administrationschef i SIX Financial Information Denmark A/S på Nikolaj Plads. ”Det kan være en lun ret som fransk løgsuppe, rodfrugter, men også solide danske tallerkener som forloren hare og kartoffelmos. Vi tager tit udenlandske gæster, kunder og andre forretningsforbindelser med herned, og de plejer at nyde stedet ligeså meget som os.” Fra sit vindue kan Birthe Keller Lausten nærmest kigge lige ned i Maven og tjekke, om der på en sommerdag skulle være et ledigt frokostbord udenfor i solen. ”Men også om vinteren er her altid godt besøgt og en rigtig rar stemning. Af og til får vi bord i lokalerne ovenpå, hvor firmaer kan booke sig ind til møder og konferencer.“ Maven Restaurant & Vinbar lægger løbende lokaler til private fester, firmaarrangementer, events, pressemøder og lignende.

Anbefalet af BIRTHE KELLER LAUSTEN HEAD OF ADMINISTRATION HOS SIX FINANCIAL INFORMATION DENMARK A/S

Derfor anbefaler jeg Maven som frokoststed:

Varm servicering af fantastisk søde mennesker

Lækre frokostretter på varieret menukort

Centralt åndehul i storbyens hjerte

Rart og præsentabelt for forretningsforbindelse

Læs mere på www.restaurantmaven.dk

Mit Twelve-to-One favoritsted Fortæl os navn og adresse på dit allerbedste twelve-to-one frokost- og mødested. Magasinet 9-5 deler gerne din oplevelse med andre frokostgæster. Mail dit forslag, dit navn og tlf.nummer til red@magasinet9-5.dk

26

magasinet NINETOFIVE 0412


Lokale

Guiden ledige lejem책l

find dit nye Erhvervslokale

magasinet NINETOFIVE 0412

27


28 Lokaleguiden

Lokale

Guiden indholdsliste Kontor København K . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29-34

Greve, Karlslunde . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52

København V . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 34-36

Solrød . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 53

Frederiksberg . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 37

Herlev . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 52-53

København Ø . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38-40

Ballerup . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 53

København N . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 41

Kgs. Lyngby . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54

København S . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42-43

Søborg . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54

København NV . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 44-45

Hellerup . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55

København SV . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46

Holte . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56

Valby . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46-47

Hørsholm . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56

Glostrup . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48

Helsingør . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56

Brøndby . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48-49

Hillerød . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 57

Rødovre . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 49

Frederikssund . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 57

Albertslund . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 49

Roskilde . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 58

Taastrup . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

50-51

Slagelse . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 58

Hvidovre . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 51

Køge . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 58

lager København K, Ø, S , NV, SV, Frederiksberg og Valby . . . . . . . . . . .59

Kastrup, Dragør . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 63

Glostrup . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 60

Kgs. Lyngby, Søborg . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 63

Brøndby . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 60

Helsingør . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 63

Rødovre . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 61

Hillerød . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64

Albertslund . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 61

Farum . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64

Taastrup . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 61

Roskilde . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64

Hvidovre . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 62

Køge . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64

Herlev . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 62

Slagelse . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64

28

magasinet NINETOFIVE 0412


Lokaleguiden 29

MODERNE INDRETTET DOMICILLEJEMÅL beliggende på 4 etager

Her er udsigt over Københavns Havn og Sixtus Bastion mod vest samt Københavns voldanlæg mod øst. Fra tagterrassen ses også Langelinie og Marmorkirken. Ejendommen er opført i 1956, er løbende istandsat og fremstår i dag som en moderne kontorejendom på 2.116 m2. Læs mere om ejendommen på www.delinde.dk, eller kontakt os på tlf. 86 16 57 00.

Byggeselskab Byggeselskab Mogens de Linde Te l e f o n 8de 6 1Linde 6 57 00 . info@delinde.dk Mogens

København K Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

5.000-15.000 m²

1.600 kr.

10.710.000 kr.

661-14.000 m²

1.650 kr.

1.481.962 kr.

Højbro Plads 4 – kontorere udlejes fra 500 - 4.500 m² Højbro Plads 4, 1200 København K

500-4.500 m²

1.400 kr.

700.000 kr.

Konstabelbygningen på Margretheholm Margretheholmsvej 0, 1432 København K

500-4.000 m²

1.250 kr.

625.000 kr.

3.710 m²

1.475 kr.

5.472.250 kr.

262-2.686 m²

1.250 kr.

356.582 kr.

2.116 m²

1.000 kr.

2.348.760 kr.

Grønt citydomicil fra 5.000 m² Havneholmen 23, 1361 København K Havneholmen Tower Havneholmen 25, 1361 København K

Domicilejendom med kantine, tagterasse og egen p-kælder Borgergade 24, 1. - 6., 1300 København K Kontorer tæt på søerne, Peblingehus Nansensgade 19, 1366 København K Quintus Krudtløbsvej 1, 1439 København K Nyistandsat kontorlejemål tilbydes i herskabelig ejendom Søtorvet 5, 1371 København K

1.866 m²

1.175 kr.

2.929.620 kr.

Prægtig domicil ejendom med ØK bygningen som nabo Niels Juels Gade 5, 1059 København K

1.768 m²

1.087 kr.

2.496.416 kr. 2.721.576 kr.

Ekslusivt kontorlejemål i den smukke Østergade Østergade 13, 1+2+3, 1101 København K Kontorejendom i den kreative bydel ved havnen Refshalevej 163, A, 1432 København K Søminedepotet Refshalevej 96, 1432 København K Kontorer med bedste beliggenhed i City Borgergade 24, 1300 København K

1.716 m²

1.340 kr.

320-1.285 m²

750 kr.

256.000 kr.

1.275 m²

1.000 kr.

1.402.500 kr. 2.130.320 kr.

1.240 m²

1.475 kr.

439-1.232 m²

1.200 kr.

726.106 kr.

Nyistandsat kontorlejemål i herskabelig ejendom Søtorvet 5, 3. og 4., 1371 København K

1.062 m²

1.175 kr.

1.667.340 kr.

Prægtig ejendom med Nationalbanken og ØK bygningen som nabo Niels Juels Gade 5, st. 1. og 2. sal, 1059 København K

1.568.320 kr.

Kontor med super beliggenhed Vester Voldgade 2, 2. + 3., 1456 København K

1.040 m²

1.183 kr.

Flotte kontorer i Københavns Latinerkvarter Vestergade 18E, 1456 København K

951 m²

600 kr.

570.600 kr.

Råt New Yorker storrumskontorl i smuk og charmende ejendom St. Kongensgade 59 A, 3. sal, 1264 København K

916 m²

1.175 kr.

1.341.940 kr.

New Yorker kontorer tilbydes i Amaliegårdens Pakhus Amaliegade 5 C, st. 1. o g 2. sal, 1256 København K Kontor på Strøget samt loftrum/lager Frederiksberggade 23, 2, 1459 København K

Lokalebasen.dk

853 m²

1.300 kr.

1.369.065 kr.

702-840 m²

1.250 kr.

1.130.220 kr.


30 Lokaleguiden

GRØNNINGEN 17, ST., 1270 KØBENHAVN K

FOKUS

SMUKKE LOKALER PÅ BYENS BEDSTE ADRESSE indrettet med fire store, højloftede kontorer med med stuk, mørke trægulve og smukkeste udsigt til Kastellet. Mindre reception, køkken med spiseplads og toilet. Gennemgribende renoveret for nylig og yderst præsentabel. I gå-afstand til Østerport St.

Areal: Årlig leje pr. m²: Årlig leje og drift:

172 m² 1.650 kr. 332.476 kr.

København K Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra 1.063.198 kr.

797 m² i domicilejendom ved Ørstedsparken udlejes Nørre Farimagsgade 15, 1364 København K

797 m²

1.334 kr.

Fantastisk ejendom til fordelagtig leje! Læderstræde 11, 1201 København K

749 m²

1.275 kr.

954.975 kr.

Kontor i Nansensgade Nansensgade 19, 6, 1366 København K

745 m²

1.450 kr.

1.080.250 kr.

Kontordomicil i den kreative bydel ved havnen Refshalevej 153, stuen, 1432 København K

736 m²

850 kr.

662.400 kr.

Prægtig ejendom med Nationalbanken og ØK bygningen som nabo Niels Juels Gade 5, 3. og 4. sal, 1059 København K

722 m²

1.112 kr.

1.037.514 kr. 1.094.568 kr.

Kontor på den bedste og flotteste del af Strøget Østergade 13, 2, 1101 København K

708 m²

1.300 kr.

Kreativt lejemål i Sankt Peders Stræde! Sankt Peders Stræde 45, 1-3, 1453 København K

691 m²

1.000 kr.

787.740 kr.

Flot og prestigefyldte kontorlokaler i København K Østergade 13, 1, 1101 København K

682 m²

1.400 kr.

1.122.572 kr.

Flotte kontorlokaler i attraktivt miljø Toldbodgade 33, 1253 København K

663 m²

1.050 kr.

961.350 kr.

645 m² kontorlejemål midt i byen Købmagergade 62, 3, 1150 København K

645 m²

1.000 kr.

734.010 kr.

Et unik lejemål med Amalienborg som nærmeste nabo Toldbodgade 49 B, 1253 København K Kontorer med bedste beliggenhed i City Borgergade 24, 1300 København K Bo kreativt Langebrogade 6, 1411 København K

479-632 m²

1.400 kr.

670.600 kr.

620 m²

1.475 kr.

1.065.160 kr.

338-595 m²

900 kr.

382.616 kr.

Kontorlejemål i smuk og nyistandsat ejendom i Indre by Pilestræde 52, 1. sal, Gårdhus, 1112 København K

587 m²

1.150 kr.

868.760 kr.

Nyistandsat kontorlejemål tilbydes i herskabelig ejendom Søtorvet 5, 1. sal, 1371 København K

575 m²

1.175 kr.

902.750 kr.

Nyistandsat kontorlejemål tilbydes i herskabelig ejendom Søtorvet 5, 3. sal, 1371 København K

575 m²

1.175 kr.

902.750 kr.

268-570 m²

1.400 kr.

397.980 kr.

Eksklusive kontorlokaler i Frederiksstaden Bredgade 38, 1260 København K

562 m²

1.150 kr.

753.642 kr.

Fantastiske kontorer i det eftertragtede Nyhavn Nyhavn 4, 1051 København K

553 m²

1.331 kr.

736.043 kr.

Kanaludsigt og dejlig gårdhave Overgaden Neden Vandet 9C, 1414 København K

New Yorker kontorer tilbydes i Amaliegårdens Pakhus Amaliegade 5C, 1. og 2. sal, 1256 København K

528 m²

1.300 kr.

847.440 kr.

Kontor i City Valkendorfsgade 16, stuen, 1151 København K

522 m²

1.100 kr.

728.712 kr.

Krudtløbsvej lokaler til kontor/showroom Krudtløbsvej 1, 1439 København K

510 m²

1.000 kr.

566.100 kr.

Charmerende baghus i hyggelig gård Snaregade 10B, 1205 København K

501 m²

1.120 kr.

679.356 kr.

Den nye plads på Vartorv er indgangen til effektive lejemål Rådhuspladsen 75, 4, 1172 København K

501 m²

1.300 kr.

866.730 kr.

Nyistandsat kontorlejemål tilbydes i herskabelig ejendom Søtorvet 5, 4. sal, 1371 København K

487 m²

1.175 kr.

764.590 kr.

107-469 m²

1.045 kr.

138.565 kr.

3 stk kontorlejmål med fantastisk udsigt Ny Vestergade 1, 1471 København K

Lokalebasen.dk

Strandvejen 171, 2900 Hellerup, tlf +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

Danmarks portal for erhvervslejemål


Lokaleguiden 31

Find ditdit lejemål Find lejemålpå pådatea.dk datea.dk

KØBENHAVN K

Super beliggenhed På een af de mest eftertragtede adresser i København, tilbydes et spændende lejemål. Lokalerne på 2. sal udgør 793 m2 og 3. salen 439 m2 - flot forbundet med intern trappe og derved mulighed for samlet at leje 1.232 m2. Indrettet med en kombination af enkeltmands-, storrumskontor og mødelokaler med meget smukke stuklofter.

Jarmers Plads

Kontor 439 - 1.232 m2 Peer Arvid Jensen paj@datea.dk 45 26 02 22 Sag 35088-0

KØBENHAVN K Esplanaden 32-34

Butikslejemål Flottere adresse kan man næsten ikke ønske sig. Tæt ved Amalienborg og Amaliehaven, og gåafstand til Kastellet og Langelinie og City lige rundt om hjørnet, udlejes 2 butikslejemål. Lejemålene har facade og indgang fra Esplanaden. Lejemålene overtages som beset, dog kan det indretttes efter nærmere aftale med udlejer.

KØBENHAVN K

Kontor i Latinerkvarteret Lejemålet ligger i henholdsvis stue- og underetage, hvor etagerne forbindes med en intern trappe. Lokalerne fremstår lyse, flotte med et godt lysindfald. Primært storrumskontorer med enkelte cellekontorer. Der er køkken og frokoststue i underetagen – med udgang til egen gårdhave. Der er adgang til dejlig fælles tagterrasse.

Vestergade 18 Kontor 951 m2

Peer Arvid Jensen paj@datea.dk 45 26 02 22 Sag 35135-7

Butik 214 / 365 m2 Michaela Thomsen mit@datea.dk 45 26 02 19 Sag 35130-2008

FREDERIKSBERG Falkoner Allé 1

Centralt beliggende I den attraktivt beliggende Rialtobygning på hjørnet af Smallegade og Falkoner Allé tilbydes en enestående mulighed for leje af kontorer. Frederiksberg har med sine rekreative grønne områder, parkanlæg og mange vejtræer en grøn og frodig karakter. Parkeringskælder i ejendommen, hvortil der er adgang via ejendommens elevator.

Kontor 466 / 975 m2 Peer Arvid Jensen paj@datea.dk 45 26 02 22 Sag 35080-1011

DATEA har nøglen til den rigtige løsning Vi er eksperter i at møde dine behov og matche dem med vores udbud af alle tænkelige typer af lejemål lige fra domicil, kontor, butik, lager og produktion til bolig.

DATEA · DATEA

Magasin 9-5.indd 1

Lyngby Hovedgade 4 4 · · 2800 · Lyngby Hovedgade 2800Kgs. Kgs. Lyngby Lyngby

··

Telefon Telefon 4545 2626 01 01 02 02 ·

·Udlejning@datea.dk Udlejning@datea.dk

10/15/12 2:22 PM


32 Lokaleguiden

BORGERGADE 24B, 1.-6., 1300 KØBENHAVN K

SØTORVET 5, 1371 KØBENHAVN K

ATTRAKTIV DOMICILEJENDOM TÆT PÅ DET HELE Tidl. hovedsæde for bank, attraktiv beliggenhed med kantine, tagterrasse og egen p-kælder. Indrettet med moderne og fleksible kontorer i forskellige størrelser. Vi udarbejder gratis indretningsforslag og giver inspiration til valg af farver, materialer m.v..

NYISTANDSAT KONTORLEJEMÅL I HERSKABELIG EJENDOM Markant ejendom ved Dronning Louises Bro med den attraktive beliggenhed med panorama udsigt over søerne. I dag primært indrettet med lyse, højloftede cellekontorer og hovedsageligt med trægulve.

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje:

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje:

3.710 m2 1.475 kr. 5.472.250 kr.

1.866 m2 1.175 kr. 2.929.620 kr.

København K Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

Hjørneejendom på Strøget – tidligere pakhus Badstuestræde 1, 2., 1161 København K

444 m²

1.270 kr.

692.640 kr.

Kontorlokaler i fredet ejendom Vestergade 2A, 3, 1456 København K

438 m²

1.250 kr.

563.706 kr.

Nyistandsat kontorlejemål i smuk og charmerende ejendom Snaregade 12, 3. sal, 1205 København K

429 m²

1.175 kr.

587.730 kr.

Højloftede kontorlokaler til suveræn leje! Østergade 13, 2. th., 1100 København K

423 m²

1.300 kr.

653.958 kr.

Velbeliggende lyst lejemål i City Landemærket 27, 4. og 5., 1119 København K

422 m²

1.695 kr.

715.290 kr.

Kontorer til leje med attraktiv beliggenhed Amaliegade 12, St., 1256 København K

413 m²

1.550 kr.

666.582 kr.

135-405 m²

1.250 kr.

168.750 kr.

402 m²

797 kr.

367.830 kr.

Domicil i baghus i CITY Brolæggerstræde 6, 1210 København K Kontorlokaler med havneudsigt Refshalevej 147, St. Tv., 1432 København K 398 m² i Ny Kongensgade Ny Kongensgade 9, 2, 1472 København K

398 m²

850 kr.

338.300 kr.

Ekslusivt lejemål til fantastisk leje Østergade 13, 1. th., 1100 København K

397 m²

1.400 kr.

653.462 kr.

Kontor ved Østerport Station Grønningen 15, 1268 København K

392 m²

1.200 kr.

557.032 kr.

Kontor med skøn udsigt til Nytorv Nytorv 3, 3, 1164 København K

390 m²

1.200 kr.

577.200 kr.

Gode lejemål i fredet ejendom Nørre Voldgade 16, 3, 1358 København K

389 m²

1.000 kr.

527.484 kr.

Gode lejemål i fredet ejendom Nørre Voldgade 16, 1, 1358 København K

389 m²

1.200 kr.

534.097 kr.

Udsigt over byens tage Adelgade 15, 4, 1304 København K

379 m²

1.200 kr.

569.637 kr.

Butik el. kontor i smuk facadeejendom ud til søerne Søtorvet 5, st+kld., 1371 København K

377 m²

827 kr.

437.697 kr.

Nyistandsat kontorlejemål i Frederiksstaden Frederiksgade 7, 2, 1265 København K

377 m²

800 kr.

350.610 kr.

Nyistandsat kontorlejemål med unik beliggenhed Frederiksgade 7, 1. sal, 1265 København K

377 m²

800 kr.

350.610 kr.

Kontor ved Grønningen Jens Kofods Gade 1, 1268 København K

371 m²

1.200 kr.

527.191 kr.

Vi tilbyder kontorlejemål i indre København Købmagergade 45, 2 sal, 1150 København K

369 m²

1.200 kr.

564.570 kr.

Kontorlejemål i 2 plan – ideelt ved behov for opdeling Bredgade 35C, gårdhus, 1260 København K

356 m²

1.000 kr.

509.080 kr.

Nørreport – kontorlejemål v/Kultorvet Frederiksborggade 1, 3 Tv, 1360 København K

350 m²

1.475 kr.

568.750 kr.

Herskabeligt kontorlejemål på 345 m² Bredgade 75, 3. sal, 1260 København K

345 m²

1.300 kr.

557.175 kr.

Vi tilbyder kontorlejemål i indre København Købmagergade 47, 2 sal, 1150 København K

340 m²

1.300 kr.

544.000 kr.

High end kontorlokaler i herskabelig palæejendom Sankt Annæ Plads 13, 3. th., 1250 København K

337 m²

2.000 kr.

749.825 kr.

337 m²

2.000 kr.

746.792 kr.

336 m²

975 kr.

440.160 kr.

High end kontorlokaler i herskabelig palæejendom

Sankt Annæ Plads 13, 3 th, 1250 København K

Charmerende kontorlejemål med beliggenhed i indre by Bredgade 35 C, gårdhus, 1260 København K Stort eksklusivt kontorlejemål på Strøget Østergade 10, 1100 København K Velbeliggende kontorer i City Hauser Plads 32, 3, 1127 København K

110-330 m²

1.300 kr.

165.000 kr.

327 m²

1.400 kr.

457.800 kr.

Højloftede kontorlokaler på eksklusiv adresse Østergade 13, 3, 1100 København K

326 m²

1.300 kr.

503.996 kr.

New Yorker kontorer tilbydes i Amaliegårdens Pakhus Amaliegade 5C, st., 1256 København K

325 m²

1.300 kr.

521.625 kr.

Prestigelejemål med udsigt til Amalienborg Slot Bredgade 36, 2. forhus, 1260 København K

322 m²

1.200 kr.

481.390 kr.

Velholdte kontorer til leje ved Hauser Plads Hauser Plads 32, 1, 1127 København K

321 m²

1.400 kr.

449.400 kr.

Charmerende pakhus mellem Strøget og Christiansborg Snaregade 10B, 2. + 3., 1250 København K

318 m²

1.120 kr.

431.208 kr.

Lokalebasen.dk

Strandvejen 171, 2900 Hellerup, tlf +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

Danmarks portal for erhvervslejemål


Lokaleguiden 33

VESTERGADE 18E, 1456 KØBENHAVN K

ST. KONGENSGADE 59 A, 3. SAL, 1264 KØBENHAVN K

FLOTTE KONTORER I KØBENHAVNS LATINERKVARTER Ægte City-stemning med Gl. Torv, Nytorv og Rådhuspladsen lige om hjørnet. Fuldstændig renoveret, lyse og flotte lokaler med skønt lysindfald, hvidmalede vægge, gulve i lyst træ. Storrumskontorer med enkelte cellekontorer. Tagterrasse med udsigt til byens tårne.

RÅT NEW YORK´ER KONTORLEJEMÅL I SMUK EJENDOM Attraktiv beliggenhed i Indre by tæt på Kongens Have og Nyhavn. Fleksibel indretning med maasser af muligheder for miljø med enkeltmands- og/eller storrumskontorer. Gratis indretningsforslag med valg af farver, materialer m.v., skræddersyes til lejers behov.

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje:

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje og drift:

951 m2 6-800 kr. fra 570.600 kr.

TOLDBODGADE 49 B, 1253 KØBENHAVN K

916 m2 1.175 kr. 1.341.940 kr.

LÆDERSTRÆDE 11, 1201 KØBENHAVN K

UNIKT LEJEMÅL MED AMALIENBORG SOM NÆRMESTE NABO Historisk ejendom, oser af atmosfære og suveræn beliggenhed med Amalienborg som nabo og udsigt over havnen til Operahuset. Stuen: reception, 1 kontor, toilet, intern trappe til 1. sal. 1. sal: kontorområde med 13 kontorer/mødelokaler, køkken og toilet.

FANTASTISK EJENDOM OG CITY-LEJEMÅL TIL FORDELAGTIG PRIS Smuk fredet ejendom på et af Københavns bedste stræder mellem Rådhuspladsen og Kgs. Nytorv. To etager forbundet med trappe, fremstår lyst, charmerende og indbydende. Fine indretningsmuligheder, storrumskontorer, mindre kontorer, mødelokaler m.v.

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje og drift:

Areal: Årlig leje pr. m²: Årlig leje og drift:

479-632 m2 1.400 kr. fra 670.600 kr.

749 m² 1.275 kr. 954.975 kr.

KØBMAGERGADE 45, 2. SAL, 1150 KØBENHAVN K

OVERGADEN NEDEN VANDET 9C, 1414 KØBENHAVN K

EKSKLUSIV PALÆEJENDOM MED KANALUDSIGT OG SKØN GÅRDHAVE Eftertragtet Chr. havn-beliggenhed, charme og mange funktionelle, moderne kontorer. Mezzanin med receptionsområde, mødelokaler, to store kontorer med 4-6 arbejdspladser. 1. sal: Lounge, to storrums-lokaler med 15-16 hhv. 5-6 kontorpladser. 200 m til Metro.

CHARMERENDE KONTORLEJEMÅL I ET AF BYENS ÆLDSTE KVARTERER Indrettet med åbne kontorer, istandsættes inden indflytning. Vi udarbejder gratis indretningsforslag og skræddersyer lokalerne til jeres behov og håndterer flytning og div. serviceydelser. Tæt på Rundetårn, gåafstand til Strøget og Nørreport Station.

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje og drift:

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje og drift:

Lokalebasen.dk

268-570 m2 1.400 kr. fra 397.980 kr.

369 m2 1.200 kr. 564.570 kr.


34 Lokaleguiden

København K Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

Kontorlejemål i indre København Købmagergade 45, 3. sal, 1150 København K

317 m²

1.100 kr.

453.310 kr.

Frederikstaden Amaliegade 41A, st. & 1., 1256 København K

314 m²

1.250 kr.

542.592 kr.

Lækkert lyst kontor på Strøget, med udsigt over byens tage Vimmelskaftet 47, 4. tv., 1161 København K

304 m²

1.200 kr.

454.480 kr.

Kontorfællesskab med gode konferencefaciliteter Wildersgade, 1414 København K 299 m² momsfrit kontorlejemål på Nørreport Station Nørre Voldgade 21, 3., 1358 København K Bo centralt og roligt Amager Torv 14, 3. og 4., 1160 København K 293 m² charmerende kontorer udlejes ved Nørreport Station. Frederiksborggade 5, 1, 1360 København K Funktionelt kontor Vestergade 20 C, 1 & 2, 1456 København K

5-300 m²

- kr.

- kr.

299 m²

1.335 kr.

452.686 kr.

148-296 m²

1.100 kr.

162.800 kr.

293 m²

1.395 kr.

408.735 kr. 334.660 kr.

290 m²

850 kr.

8-290 m²

- kr.

- kr.

Smukt og og nyistandsat kontorlejemål i Indre København Amaliegade 14 A, 2. sal, 1256 København K

290 m²

1.200 kr.

348.000 kr.

290 m² præstige kontorer i Bredgade 36 Bredgade 36, 4. sal forhuset, 1260 København K

290 m²

1.200 kr.

433.550 kr.

Trendy beliggenhed Vestergade 18B, 1. sal, 1456 København K

290 m²

950 kr.

374.100 kr.

Super beliggende kontorlejemål Kgs. Nytorv 28, 1050 København K

289 m²

1.600 kr.

537.540 kr.

287 m² unikt kontorlejemålmed pakhusstemning Toldbodgade 12, 3 baghus, 1253 København K

287 m²

1.050 kr.

358.176 kr.

Kontorfællesskab i latinerkvarteret Vestergade 20, c, 1456 København K

Kontor på byens bedste handelsstrøg! Østergade 13, 1. tv., 1100 København K

285 m²

1.400 kr.

469.110 kr.

Kontor med den bedste placering - til fantastisk leje! Østergade 13, 2. tv., 1100 København K

285 m²

1.300 kr.

440.610 kr. 340.800 kr.

284 m²

1.200 kr.

Fantastisk beliggende kontor i indre by St. Kongensgade 59A, mezz, 1264 København K

277 m²

1.100 kr.

385.030 kr.

Smukt klassisk kontorlejemål i Nyhavn Nyhavn 43, 1. sal, forhuset, 1051 København K

275 m²

1.350 kr.

396.000 kr.

Flot kontor lejemål i hjertet af København Sankt Peders Stræde 45, 1, 1453 København K

273 m²

1.050 kr.

324.870 kr.

Kontor i Latinerkvarteret – 300 meter fra Rådhuspladsen Sankt Peders Stræde 45, 2, 1453 København K

273 m²

1.000 kr.

311.220 kr.

272 m² lige over for Nørreport Nørre Voldgade 80, 1, 1358 København K

272 m²

1.100 kr.

377.536 kr.

Historisk og markant ejendom midt på Strøget Vimmelskaftet 49, 2, 1161 København K

262 m²

1.063 kr.

347.150 kr.

Eksklusivt butik/showroom og kontorlokaler i indre by Palægade 8, st. th., 1261 København K

259 m²

2.000 kr.

518.000 kr.

Kontorlokaler/showroom i charmerende gårdhus i indre Kbh Holmens Kanal 7, gårdhus, 1092 København K

258 m²

1.300 kr.

364.296 kr.

Mellemhus udlejes i attraktiv ejendom Studiestræde 31, K, 1000 København K

257 m²

1.500 kr.

455.661 kr.

Attraktivt kontorlejemål i en repræsentativ ejendom Bredgade 19, 2. sal, 1260 København K

256 m²

1.250 kr.

320.000 kr.

Charmerende kontor i Bredgade udbydes til leje.

Bredgade 20A, 3. sal gårdhus, 1260 København K

Totalt istandsat kontorlejemål mulighed for showroom / butik Kronprinsessegade 6, parterre, 1306 København K

200-246 m²

750 kr.

196.200 kr.

Velbeliggende lyst lejemål i City Landemærket 27, 4, 1119 København K

242 m²

1.725 kr.

417.450 kr.

Højt stuelejemål i fredet ejendom på Knabrostræde Knabrostræde 3, st. th., 1210 København K

237 m²

932 kr.

290.325 kr.

Stilfuldt og præsentabelt butikslejemål/showroom i indre by Holmens Kanal 7, stuen tv., 1060 København K

236 m²

1.900 kr.

474.832 kr.

Kontor udlejes i charmerende ejendom i St. Kongensgade St. Kongensgade 59A, 4. th, 1264 København K

232 m²

1.100 kr.

322.480 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

5.000-15.000 m²

1.600 kr.

10.710.000 kr.

660-14.000 m²

1.650 kr.

1.479.720 kr.

Central beliggenhed ved Vesterport Station Kampmannsgade 1, 1604 København V

613-6.417 m²

1.300 kr.

971.605 kr.

Eksklusivt lejemål på Kalvebod Brygge Kalvebod Brygge 45, 1560 København V

566-3.795 m²

1.750 kr.

990.500 kr.

Attraktiv kontorejendom ved Vesterport Station Nyropsgade 14, 1602 København V

340-1.615 m²

1.190 kr.

493.680 kr.

Ledige kontorlokaler med fantastisk udsigt Kalvebod Brygge 43, 1560 København V

718-1.443 m²

1.750 kr.

1.376.406 kr.

1.146 m²

1.750 kr.

2.005.500 kr. 1.746.500 kr.

København V

Grønt citydomicil fra 5.000 m² Havneholmen 23, 1561 København V Havneholmen Tower Havneholmen 25, 1561 København V

1.146 m² ledig i eksklusivt lejemål Kalvebod Brygge 45, 1561 København V Arkitektur fra den smukkeste side Havneholmen 29, 1561 København V

998 m²

1.750 kr.

Kontorlejemål på Frederiksberg Frederiksberg Allé 3, 1., 1621 København V

776 m²

1.150 kr.

892.400 kr.

Ledige kontorlokaler med fantastisk udsigt Kalvebod Brygge 39-41, 1560 København V

737 m²

1.750 kr.

1.289.750 kr.

572 m² kontor i den markante Osbornebygning Frederiksberg allé 3, 1., 1621 København V

572 m²

1.150 kr.

657.800 kr.

Stort kontor tæt ved Hovedbanegården udlejes Carsten Niebuhrs Gade 2, 1577 København V

516 m²

1.200 kr.

629.520 kr.

Den nye plads på Vartorv er indgangen til effektive lejemål Rådhuspladsen 75, 4, 1550 København V

501 m²

1.300 kr.

866.730 kr.

Unikke kontorfaciliteter på toppen af København inkl. drift! H. C. Andersens Boulevard 50, 18, 1553 København V

500 m²

2.750 kr.

1.375.000 kr.

Kontor på Vesterbro Tøndergade 14, 1752 København V

410 m²

900 kr.

491.590 kr.

Kontor til leje – København V Vesterbrogade 10, 1620 København V

153-395 m²

1.100 kr.

168.300 kr.

Kontor ved Søerne Gl. Kongevej 3-5, 1610 København V

129-357 m²

800 kr.

146.544 kr.

Lokalebasen.dk

Strandvejen 171, 2900 Hellerup, tlf +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

Danmarks portal for erhvervslejemål


Lokaleguiden 35

HAVNEHOLMEN 25, 1561 KØBENHAVN V

FOKUS

Havneholmen Tower – Københavns nye grønne vartegn EKSKLUSIVT LEJEMÅL MED UDSIGT OVER HAVN, TAGE OG SPIR Ejendommen er en EU GreenBuilding, designet som flerbrugerejendom og kan skræddersys efter din virksomheds behov. Fokus er indeklima i topform, som hjælper til at skabe produktive og motiverede medarbejdere.

Areal: Årlig leje pr. m²: Årlig leje og drift:

660-14.000 m² 1.650-1.800 kr. fra 1.479.720 kr.

Kampmandsgade 1, 1604 København V

FOKUS

Centralt beliggende kontorejendom med allround-potentiale RUMMELIG OG FLEKSIBEL DOMICIL-BYGNING TÆT PÅ DET HELE Topplacering på hjørnet af Kampmannsgade og Vester Farimagsgade med Vesterport St. uden for døren og få min. til Rådhuspladsen og Hovedbanegården. Kontorer fra 613 m² (½ etage), 1.245 m² (hel etage) op til 6.417 m² (1.-5. sal).

Lokalebasen.dk

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje og drift:

613-6.417 m2 1.300-1.450 kr. fra 971.605 kr.


36 Lokaleguiden

Havneholmen 23, 1561 København V

FREDERIKSBERG ALLÉ 3, 1, 1621 KØBENHAVN V

GRØNT CITYDOMICIL TÆT PÅ HAVNEVAND OG KANAL Erhvervsdomicil med høj funktionel og arkitektonisk kvalitet i maritimt miljø, godt dagslys, stor fleksibilitet, gedigne materialer og behageligt indeklima. Kontakt os for info om netop jeres muligheder i Plaza!

VELBELIGGENDE KONTORLEJEMÅL I OSBORNEBYGNINGEN Lyst lejemål, bus til Hovedbanegården og Vesterport på syv min, med mange muligheder. I dag opdelt i to lejemål, men kan omdannes til ét lejemål. God kombination af åbne kontormiljøer, individuelle kontorer, gode mødelokaler, tekøkken m.v..

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje:

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje og drift:

5.000 m²-15.000 m2 1.600-1.750 kr. fra 10.710.000 kr.

RÅDHUSPLADSEN 75, 4, 1550 KØBENHAVN V

572 m2 1.150 kr. fra 657.800 kr.

VESTERBROGADE 10, 1620 KØBENHAVN V

LEJEMÅL PÅ NYE PLADS VARTORV VED RÅDHUSPLADSEN Moderne funktionel ejendom med fleksible arealer og løbende tilpasning af indretningen. Elevator der går direkte op i lejemålet, der p.t. består af en blanding af storrum, individuelle kontorer, mødelokaler og supportrum med 20-25 arbejdspladser.

FANTASTISK UDSIGT OG PLACERING OVER FOR HOVEDBANEGÅRDEN Moderne ejendom med ny glasfacade fra 2011. Kontorlejemålet på 2. sal: Tre 3 kontorer, køkken og deletoiletter, lejemålet på 3. sal: Totalistandsættes, har eget køkken og toiletter. Indretningen kan tilpasses nye lejers behov.

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje og drift:

Areal: Årlig leje pr. m²: Årlig leje og drift:

501 m2 1.300 kr. fra 866.730 kr.

153-395 m² 1.100 kr. fra 168.300 kr.

København V Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

308,5 m² kontor i den markante Osbornebygning Frederiksberg Allé 3, 1., 1621 København V

309 m²

1.150 kr.

355.350 kr.

263 m² kontor i den markante Osbornebygning Frederiksberg Allé 3, 1., 1621 København V

263 m²

1.150 kr.

302.450 kr.

Super beliggenhed Vester Voldgade 2, 1, 1553 København V

199 m²

1.200 kr.

328.947 kr.

Herskabelig ejendom med udsigt over Glyptoteket H.C. Andersens Boulevard 37, 5 th., 1553 København V

122 m²

1.040 kr.

141.276 kr.

Serviceret kontorhotel Vesterbrogade Øst, 1620 København V

28-85 m²

0 kr.

0 kr.

Kontorfællesskab - kort afstand til Rådhuspladsen. Vester Voldgade 86, 1, 1552 København V

80 m²

1.326 kr.

120.000 kr.

Kontorpladser i lækkert lyst, helt nyrenoveret lejemål Vesterbrogade 149, 1620 København V

29.495 m²

3.360 kr.

33.600 kr.

Serviceret kontorhotel Vesterbrogade Vest, 1620 København V

15-65 m²

- kr.

- kr.

Serviceret kontorhotel Vester Voldgade, 1552 København V

15-55 m²

- kr.

- kr.

Ny istandsatte eksklusive kontorer Vester Voldgade 106, 1552 København V

18-54 m²

3.833 kr.

68.994 kr.

Kontor til leje for kr. 4.500,- ekskl. moms pr. måned Vesterbrogade 37, 1 tv, 1620 København V

20 m²

1.300 kr.

26.000 kr.

Ledige kontorpladser i kontorfælleskab Westend 4, stuen 4, 1661 København V

20 m²

1.500 kr.

30.000 kr.

15m² lokale til leje Vester Voldgade 8, 1 th, 1552 København V

15 m²

6.000 kr.

90.000 kr.

Kontorfællesskab for designere Tullinsgade 25, 1618 København V

15 m²

1.520 kr.

22.800 kr.

Lokalebasen.dk

Strandvejen 171, 2900 Hellerup, tlf +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

Danmarks portal for erhvervslejemål


Lokaleguiden 37

DIRCH PASSERS ALLÉ 76, 2000 FREDERIKSBERG

LYKKESHOLMS ALLE 11, 1902 FREDERIKSBERG C

BO I NY BYDEL DØR OM DØR MED FLINTHOLM STATION Attraktive kontorlejemål i nye Flintholm bydel med grønne boulevarder, butikker, kulturhus, kontorer, institutioner og utrad. boliger. Green Building efter EU-standard. Metro 1 og 2 samt S-tog C, H og F til døren.

FLOT RUMMELIGT LOKALE MED MULIGHEDER Velegnet til kontor, lager og mindre produktion. I jordplan med store skydedører, så biler og varer kan komme ind gennem porten. Højt til loftet, lejemål fremstår åben og pænt. Zone 1, tæt på indkøb, bus og Metro. Kun fem min. fra Vesterport Station.

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje:

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje og drift:

700-7.251 m2 1.300 kr. fra 1.059.800 kr.

133 m2 650 kr. 113.183 kr.

frederiksberg Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

1.010 m²

1.363 kr.

1.550.350 kr.

Kontorfællesskab for teknologi startups Danas Plads 17A, 1915 Frederiksberg C

165 m²

145 kr.

23.925 kr.

Lykkeholms Alle 11, stor flot rummeligt lokale Lykkeholms Alle 11, 1902 Frederiksberg C

133 m²

650 kr.

113.183 kr.

Worsaaesvej 15b, kld. , 1972 Frederiksberg C Kontor/domicil, Worsaaesvej 15B, kld tv, 1972 Frederiksberg C

Domicilejendom på Frederiksberg udlejes Sankt Nikolaj Vej 8, 1953 Frederiksberg C

120 m²

800 kr.

97.200 kr.

Jakob Dannefærdsvej 14, kld.th. , 1973 Frederiksberg C Jakob Dannefærdsvej 14, kld th, 1973 Frederiksberg C

85 m²

800 kr.

68.000 kr.

Jakob Dannefærdsvej 14, kld.tv. , 1973 Frederiksberg C Kont Jakob Dannefærdsvej 14, kld tv, 1973 Frederiksberg C

60 m²

800 kr.

48.000 kr.

Nyistandsatte kontorer. HC Ørstedsvej 54b, st., 1879 Frederiksberg C

60 m²

1.200 kr.

81.000 kr.

Ny istandsat kontorlokale H. C. Ørstedsvej 54b, 2., 1879 Frederiksberg C

55 m²

1.200 kr.

73.150 kr.

Velegnet til hvilelejlighed / kontor / mødelokale Vodroffsvej 52, 1900 Frederiksberg C

35 m²

1.200 kr.

52.850 kr.

Kontor i kontorfællesskab Frederiksberg Alle 18, 1 dør 4, 1820 Frederiksberg C

23 m²

2.250 kr.

51.750 kr.

Kontorfællesskab tilbyder fleksible arbejdspladser Suomisvej, 1927 Frederiksberg C

10 m²

- kr.

- kr.

- m²

- kr.

- kr.

1.400-17.500 m²

1.125 kr.

2.030.000 kr.

Flintholm Company House – Ikke ved stationen – På stationen! Dirch Passers Allé 76, 2000 Frederiksberg

700-7.251 m²

1.300 kr.

1.059.800 kr.

Centralt beliggende Falkoner Alle 1, 2000 Frederiksberg

119-1.094 m²

950 kr.

148.274 kr.

Fuldt møblerede kontorpladser udlejes ved Forum station H.C. Ørstedsvej 54B, 2 tv, 1879 Frederiksberg C Fuglebakken Fuglebakken, 2000 Frederiksberg

solbjergvej 3, 3. sal , 2000 FREDERIKSBERG

lindevang ALLé 6, 2000 FREDERIKSBERG C

LYST KONTORLEJEMÅL DIREKTE VED METROEN Godt funktionelt og lyst lejemål med udsigt til Frederiksberg Centret og Frb. Metrostation, reception, mødelokale, stort spise-/lounge-område med åbent køkken, syv kontorer i var. størrelse, depotrum, serverrum og tre toiletter.

LYST KONTORLEJEMÅL DIREKTE VED METROEN Centralt ved Fasanvej-metrostation. Lejemål 1: 323,75 m² på 3. sal, flere cellekontorer og tekøkken. Lejemål 2: 282 m² i høj stueetage, to store kontorer og fire gode cellekontorer. Lejemål 3: 108 m² i nederste etage, ét stort lokale med anretterkøkken og terrasse-udgang.

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje:

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje og drift:

Lokalebasen.dk

406 m2 950 kr. 485.982 kr.

108-648 m2 795 kr. fra120.744 kr.


38 Lokaleguiden

LIVJÆGERGADE 17 B, 1, 2100 KØBENHAVN Ø

FOKUS

STORRUMSKONTORER MED HØJT TIL LOFTET EFFEKTIVITET OG ØSTERBRO-CHARME HÅND-I-HÅND Beliggende i totalrenoveret baghus i ægte ”New Yorker”-stil, stor vareelevator direkte ind i lejemålet samt elektriske stålskydedøre. Kæmpe storrum på ca. 600 m², tre møderum i glas samt to gode chefkontorer. Kantine i stuen og hyggeligt gårdmiljø med borde og bænke.

Areal: Årlig leje pr. m²: Årlig leje og drift:

893 m² 1.300 kr. 1.430.586 kr.

Østerbro Størrelse Stort godt kontorlejemål/domicil Vermundsgade 38, st.- 6., 2100 København Ø 14 gode kontorlejemål eller domicil Vermundsgade 38, 2100 København Ø Copenhagen Port Company House Silo Plads 1, 2100 København Ø Gode kontorlejemål fra 595 m² Vermundsgade 38, stuen-2, 2100 København Ø Bedste beliggenhed i dynamisk forretningsmiljø Lautrupsgade 15, 2100 København Ø Markant domicil ved Kalkbrænderihavnen Lautrupsgade 15, 2100 København Ø Markant lejemål i flot ejendom i havnen ved Amerika Plads Dampfærgevej 8-10, 1 + 4, 2100 København Ø

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra 13.412.450 kr.

11.663 m²

850 kr.

537-11.663 m²

850 kr.

617.550 kr.

600-6.500 m²

1.950 kr.

1.230.000 kr.

595-3.351 m²

850 kr.

684.250 kr.

1.000-2.850 m²

1.775 kr.

2.375.000 kr.

757-2.850 m²

1.725 kr.

1.608.625 kr.

1.823 m²

1.715 kr.

3.702.513 kr. 496.808 kr.

Fleksibelt lejemål – central beliggenhed Ryesgade 51-53, 2100 København Ø

442-1.453 m²

950 kr.

Eksklusive lejemål på Østerbro Lyngbyvej 14-28, 2100 København Ø

230-1.432 m²

1.000 kr.

333.040 kr.

1.232 m²

1.616 kr.

2.380.224 kr. 1.723.120 kr.

Markant kontorlejemål i havneområdet ved Amerika Plads Dampfærgevej 8 - 10, 1. sal, 2100 København Ø Jeres nye domicil ...? Lyngbyvej 20, 2. sal, 2100 København Ø 982 m² kontorlejemål på Østerbro Strandboulevarden 89, 2100 København Ø 927 m² Kontorlejemål i stuen med højt til loftet Bryggervangen 55, st th, 2100 København Ø

1.190 m²

1.000 kr.

491-982 m²

1.000 kr.

731.590 kr.

927 m²

1.260 kr.

1.460.025 kr.

Unikt kontorlejemål - 1 p-plads i gård medfølger Livjægergade 17 B, 1, 2100 København Ø

893 m²

1.300 kr.

1.430.586 kr.

Markant kontorlejemål i havneområdet ved Amerika Plads. Dampfærgevej 10, 1.sal, 2100 København Ø

816 m²

1.650 kr.

1.604.256 kr.

616 m² kontorlejemål på Østerbro Bryggervangen 55, 1 tv, 2100 København Ø

616 m²

1.260 kr.

970.200 kr.

Kontorlejemål med udsigt over havnen ved Amerika Plads. Dampfærgevej 8, 4. sal, 2100 København Ø

591 m²

1.750 kr.

1.221.006 kr.

Vis a vis Rigshospitalet Blegdamsvej 62, 2100 København Ø 513m² på penthouse niveau i område med kant Teglværksgade 27, 4, 2100 København Ø

264-577 m²

950 kr.

296.736 kr.

513 m²

895 kr.

516.078 kr.

Stjernebeliggenhed i område med ´kant´ Teglværksgade 27, 2, 2100 København Ø

513 m²

850 kr.

454.005 kr.

Kontor til leje – Nordhavn – København Ø Lautrupsgade 7, 3. sal, 2100 København Ø

511 m²

1.750 kr.

1.176.322 kr. 240.000 kr.

Nul etableringsomkostninger - plug&work - flyt ind i morgen! Lyngbyvej *, 2100 København Ø

200-500 m²

1.200 kr.

Lyse og flotte kontorlokaler på Østerbro Lersø Parkallé 101, st. th., 2100 København Ø

472 m²

950 kr.

571.120 kr.

Ryvangen – velholdt domicil ejendom Vangehusvej 13, 2100 København Ø

450 m²

1.400 kr.

720.000 kr.

Flotte og lyse kontorlokaler på Østerbro Lersø Parkallé 101, st. tv., 2100 København Ø

441 m²

950 kr.

545.958 kr.

Palæejendom med bedste beliggenhed på Østerbro Kristianiagade 8, 4., 2100 København Ø

425 m²

1.280 kr.

665.125 kr.

Lokalebasen.dk

Strandvejen 171, 2900 Hellerup, tlf +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

Danmarks portal for erhvervslejemål


Lokaleguiden 39

Book en fremvisning nu og lej uden bindingsperiode 1.772 m2 2.378 m2 1.705 m2 1.778 m2 1.347 m2

3.627 m2 3.242 m2 1.030 m2

2.473 m2 2.062 m2 2.062 m2

Plads til forkælede medarbejdere

Se filmen

Nul måneders uopsigelighed I Vibenshuset kan I koncentrere jer 100 procent om at drive jeres virksomhed. Konceptet er så stærkt, at vi tilbyder udlejning uden bindingsperiode til de første lejere. Det eneste I skal gøre, er at booke en fremvisning nu.

Fuld fleksibilitet fra 1.000 til 24.000 m2 Vibenshuset består af 11 lejemål, der byder på alt, hvad medarbejderne kan forvente af en moderne kontorejendom. Lejemålene kan sammenlægges, så I får fra 1.000 til 24.000 m2. Dermed er det muligt at indrette helt unikke lejemål.

Ring til Sadolin & Albæk på 70 11 66 55 og bestil en fremvisning

Vibenshuset.dk


40 Lokaleguiden

Østerbro Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

Markant kontorlejemål i havneområdet ved Amerika Plads Dampfærgevej 8, 1. sal, 2100 København Ø

416 m²

1.550 kr.

776.256 kr.

Lækkert kontor i pakhus stil ved havnen Dampfærgevej 8, 1. sal, 2100 København Ø

416 m²

1.550 kr.

776.256 kr.

Palæejendom i ambassadekvarteret Kristianiagade 8, st., 2100 København Ø

403 m²

1.280 kr.

630.695 kr. 590.000 kr.

Trendy stil i to etager Strandboulevarden 96, 2100 København Ø

400 m²

1.200 kr.

10-400 m²

- kr.

- kr.

Erhvervslokaler på Strandboulevarden Strandboulevarden 96, Mezz., 2100 København Ø

399 m²

1.100 kr.

514.710 kr.

Fantastisk storrumskontor til den kreative virksomhed Rønnegade 1, st, 2100 København Ø

370 m²

1.200 kr.

444.000 kr.

Flotte kontorer i ældre rødstensejendom Aldersrogade 8, 2. tv., 2100 København Ø

266 m²

800 kr.

237.804 kr.

Kontor udlejes i Georg Jensen gamle sølvsmedie Ragnagade 7, 1, 2100 København Ø

220-255 m²

1.100 kr.

306.900 kr.

Kontor i stueplan få minutter fra Sortedamssøen Classensgade 36, st., 2100 København Ø

Serviceret kontorhotel Fruebjergvej, 2100 København Ø

188-238 m²

1.100 kr.

235.000 kr.

Charmerende kontorlejemål med lager i attraktivt område Haraldsgade 91, St., 2100 København Ø

202 m²

800 kr.

161.600 kr.

Kontorer ved Langelinjebroen Østbanegade 17, undereta, 2100 København Ø

197 m²

1.090 kr.

214.730 kr.

Kontorlokaler i Københavns Frihavn Billedvej 4, st., 2100 København Ø

196 m²

850 kr.

235.200 kr.

Charmerende lejemål i flot gammelt pakhus m. kig til havnen Dampfærgevej 9, 2.sal tv., 2100 København Ø

136 m²

1.150 kr.

194.072 kr.

32-129 m²

- kr.

- kr.

125 m²

1.090 kr.

170.875 kr.

Storrumskontorer med højt til loftet Livjægergade 17B, 1, 2100 København Ø

94 m²

1.300 kr.

150.588 kr.

Kontorlokaler på indre Østerbro Willemoesgade 47, st, 2100 København Ø

85 m²

1.150 kr.

97.750 kr.

40-80 m²

3.000 kr.

120.000 kr.

Kontorhotel med umøblerede lokaler Strandboulevarden, 2100 København Ø Dejligt kontor med havnekig Dampfærgevej 9, 2. th., 2100 København Ø

Moderne kontorlokaler Teglværksgade 37, 1, 2100 København Ø Spændende fotostudie, undervisnings/kursus -lokale, showroom Blegdamsvej 114 B, Stuen, 2100 København Ø

76 m²

553 kr.

48.032 kr.

Fantastisk ejendom på Østerbro Aldersrogade 8, st., 2100 København Ø

75 m²

1.424 kr.

144.000 kr.

Charmerende kontorlejemål med havnekig Dampfærgevej 7, 2. th., 2100 København Ø

71 m²

1.250 kr.

108.417 kr.

Flot ejendom og dejligt lejemål ved Amerika Plads Dampfærgevej 7, 2. sal, 2100 København Ø

71 m²

1.250 kr.

108.417 kr.

Kontor på Nordre Frihavnsgade Nordre Frihavnsgade 77, st, 2100 København Ø

60 m²

1.200 kr.

72.000 kr.

Butikslokale ved Østerbrogade fra 127-254 m². Strandboulevarden 162, st., 2100 København Ø

60 m²

1.300 kr.

78.000 kr.

19-53 m²

1.249 kr.

23.731 kr.

Kontorlejemål fra 10 m² i flot kontorfællesskab Vermundsgade (Kontorfællesskab) 38A, 2. th., 2100 København Ø

Find dit lejemål på datea.dk

KØBENHAVN Ø Lyngbyvej 14-28

International klasse Repræsentativt kontorbyggeri i international klasse med central beliggenhed, markant profil, fælles kantineordning og mødefaciliteter.

Kontor 2 230 - 1.432 m

De ledige lejemål har en spændende planløsning med bl.a. storrumskontor og cellekontorer.

Peer Arvid Jensen paj@datea.dk 45 26 02 22

Mulighed for leje af p-pladser i p-kælder og/eller på terræn.

Sag 35502-0

DATEA har nøglen til den rigtige løsning Vi er eksperter i at møde dine behov og matche dem med vores udbud af alle tænkelige typer af lejemål lige fra domicil, kontor, butik, lager og produktion til bolig.

DATEA

·

Magasin 9-5 halve.indd 4

Lyngby Hovedgade 4

·

2800 Kgs. Lyngby

·

Telefon 45 26 01 02

·

Udlejning@datea.dk 10/15/12 11:16 AM


Lokaleguiden 41

HILLERØDGADE 30A, 1, 2200 KØBENHAVN N

JAGTVEJ 115, ST., 2200 KØBENHAVN N

N.Y.-KONTOR I KREATIVE OMGIVELSER Mange anvendelses- og indretningsmuligheder i lejemålet, tidl. produktions- og lager­ lokaler for Novo A/S. Højt til loftet: 3,5 meter. Stort åbent plan med enkeltkontorer samt et mødelokale i hævet niveau med glasvægge. 300 m fra Nørrebro St..

EFFEKTIVE KONTORLOKALER I CHARMERENDE MILJØ Centralt beliggende kontorer i hyggelige omgivelser. Lejemålet er indrettet med tre kontorlokaler i varierende størrelse, godt spisekøkken og lille toilet, beliggende i præsentabel, nyrenoveret ejendom på centrale Nørrebro mellem Runddelen og Tagensvej.

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje:

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje og drift:

513 m2 950 kr. 515.565 kr.

122 m2 950 kr. 127.856 kr.

København N

Kontorlokaler med charme og muligheder Jagtvej 111B, 1-2, 2200 København N

595 m²

898 kr.

Kontor i New Yorker stil i kreativt miljø Hillerødgade 30A, 1, 2200 København N

513 m²

950 kr.

623.560 kr. 515.565 kr.

Flotte kontorlejemål Tagensvej 70, 2, 2200 København N

468 m²

650 kr.

468.000 kr.

400 lyse kvm med højt til loftet Nannasgade 28, Studie 8, 2200 København N

400 m²

1.170 kr.

654.800 kr.

Loftslejemål i gammel småkagefabrik Heimdalsgade 35-37, 4, 2200 København N

388 m²

600 kr.

291.000 kr.

Tilbagetrukket fra Jagtvejs larm, i en nyrenoveret baggård Jagtvej 111B, 2, 2200 København N

365 m²

898 kr.

382.520 kr.

Butikslokale på Nørrebrogade med mulighed for trappeleje Nørrebrogade 54, st, 2200 København N

345 m²

1.800 kr.

621.000 kr.

Base i et fotografisk fællesskab Nannasgade 28, Studie 5, 2200 København N

329 m²

115 kr.

77.644 kr.

Store lyse og velistandsatte lokaler i hjertet af Nørrebro Ravnsborg Gade 2-4, 4, 2200 København N

306 m²

950 kr.

290.700 kr.

Spændende og kreative kontor- og lettere produktionslokaler Esromgade 15, opg. 1 1.sal, 2200 København N

302 m²

860 kr.

259.720 kr.

Højloftede undervisningslokaler til kreativ anvendelse Kapelvej 46 B, Stuen, 2200 København N

300 m²

825 kr.

307.500 kr.

Tilbagetrukket fra Jagtvejs larm, i en nyrenoveret baggård Jagtvej 111B, 1, 2200 København N

230 m²

898 kr.

241.040 kr.

Spændende, kreative kontor- og lettere produktionslokaler Esromgade 15, opg. 2, 4., 2200 København N

210 m²

918 kr.

192.780 kr.

Lækre kontor-baser i tidl. fotostudie med højt til loftet Nannasgade 28, Studie 4, 2200 København N

207 m²

159 kr.

51.957 kr.

Lyse flotte kontorlokaler med udsigt over byen Ravnsborg Gade 2-4, 5, 2200 København N

191 m²

950 kr.

181.450 kr.

NANNASGADE 28, STUDIE 5, 2200 KØBENHAVN N

ESROMGADE 15, OPGANG 2, 4. SAL, 2200 KØBENHAVN N

BASE I KREATIVT FOTOGRAFER-FÆLLESSKAB Studiet belig. i dynamisk og kreativt miljø i tidl. garnspinderi. Indeholdt i prisen er bl.a.: Husleje, varme, el, alarm, kantineordning, fri kaffe og te, hyggeligt gård-/havemiljø, full reception-service, internetopkobling, mødelokaler m.v..

SPÆNDENDE KONTOR-/LETTERE PRODUKTIONSLOKALER Lejemål totalt nyistandsat, indrettet som storrumskontor, eget køkken, mødelokale, serverog printerrum. Højloftet og med dejligt lysindfald hele dagen, passer godt til den kreative virksomhed. Tæt på Nørrebro Station. Gratis parkering i gaden.

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje:

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje og drift:

Lokalebasen.dk

329 m2 115 kr. 77.644 kr.

210 m2 918 kr. 192.780 kr.


42 Lokaleguiden

København S Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

Kontorhus med grøn omtanke Hannemanns Allé 0, 2300 København S

3.000-11.0000 m²

1.200 kr.

4.575.000 kr.

Ørestad Down Town Arne Jacobsens Allé 0, 2300 København S

3.000-10.5000 m²

1.300 kr.

4.875.000 kr.

500-8.800 m²

950 kr.

711.000 kr.

4.000-8.500 m²

1.400 kr.

5.600.000 kr.

Når kontoret ikke blot skal vær en almindelig arbejdsplads Sydhavnsgade 18, 2300 København S Nyt kontorhus i Ørestaden Robert Jacobsens Vej 0, 2300 København S Effektive kontorkvadratmeter i markant ejendom Prags Boulevard 80, 2300 København S

535-4.252 m²

775 kr.

640.395 kr.

Unik beliggenhed Ørestads Boulevard 73, 2300 København S

1.173-3.313 m²

1.250 kr.

2.015.214 kr.

Neroport – Få domicil i et arkitektonisk mesterværk Kay Fiskers Plads 9 + 11, 2300 København S

1.552.500 kr.

1.035-3.105 m²

1.500 kr.

Lyse, store lokaler. Kan bruges til lager, showroom, outlet, Holmbladsgade 111, 2300 København S

335-2.500 m²

700 kr.

284.750 kr.

2.315 m² flot kontorlejemål med masser af parkeringspladser Islands Brygge 55, 2300 København S

554-2.315 m²

1.250 kr.

886.400 kr.

Metro 300 m. showroom/detail m.v. Amager Strandvej 60, 2300 København S

500-2.300 m²

850 kr.

538.000 kr.

Flot velholdt fem etagers kontordomicil – opdeling mulig Holmbladsgade 70, B, 2300 København S

227-2.137 m²

950 kr.

277.167 kr.

Netop nu! Særlig gunstige vilkår mod forlænget uopsigelighed Strandlodsvej 44, 2300 København S

755-1.695 m²

750 kr.

675.725 kr.

Storrumskontorer i Sydhavnen med parkering Bådehavnsgade 46 A, 1, 2300 København S

700-1.615 m²

550 kr.

420.000 kr.

4. sal med penthouse view Holmbladsgade 111, 4, 2300 København S

825 m²

700 kr.

701.250 kr.

Pakhusstemning og lækre mahogni gulve Holmbladsgade 111, 3, 2300 København S

825 m²

700 kr.

701.250 kr.

Kreative lejemål i kreativ ejendom, vis-a-vis Amager Strandpark Amager Strandvej 122, stue, 2300 København S

100-780 m²

550 kr.

55.000 kr.

Pakhuslejemål med gode indretningsmuligheder Njalsgade 19, Pakhus 1 4. sal, 2300 København S

696 m²

750 kr.

622.920 kr.

Charmerende og synligt beliggende ejendom fra 1915 udlejes Kigkurren 10, 4-5, 2300 København S

615 m²

895 kr.

741.075 kr.

Flot lejemål ved vandet Islands Brygge 57, 2., 2300 København S

495 m²

1.500 kr.

920.205 kr.

100-400 m²

700 kr.

70.000 kr.

20-400 m²

1.000 kr.

20.000 kr.

350 m²

970 kr.

448.000 kr.

Kontor/showroom – kreativ lejer Amager Strandvej 122, 2, 2300 København S Kontorfællesskab til IT, web, software og grafisk design. Amager Strandvej 122, 2, 2300 København S Stort kontor nær metro og med mange fællesfaciliteter Kigkurren 10, 4, 2300 København S Kontorlejemål centralt på Amager Amager Strandvej 24, st., 2300 København S

336 m²

700 kr.

292.992 kr.

2. sal, højt til loftet med pakhus stemning Holmbladsgade 111, 2, 2300 København S

335 m²

700 kr.

284.750 kr.

Eksklusivt lejemål centralt på Islands Brygge med havneudsigt Islands Brygge 43, 2300 København S

325 m²

995 kr.

425.750 kr.

Unikke New Yorker- lokaler i smuk fabriksbygning fra 30'erne Sturlasgade 12G, 2, 2300 København S

268 m²

1.100 kr.

348.400 kr.

Super flotte kontorer med udsigt til grønne områder Kigkurren 10, 5, 2300 København S

265 m²

795 kr.

292.825 kr.

Kontorlejemål i pakhusejendom Njalsgade 21G, pakhus 5 4. sal, 2300 København S

225 m²

900 kr.

233.325 kr.

Kreative lejemål i kreativ ejendom vis-a-vis Amager Strandpark Amager strandvej 122, 1., 2300 København S

100-150 m²

625 kr.

62.500 kr.

Kontorlokale Kigkurren, 2300 København S

125-150 m²

995 kr.

133.125 kr.

Store lyse lokaler nær Metro Nyrnberggade 31, 3, 2300 København S Lyse kontorlokaler et stenkast fra lufthavnen Prags Boulevard 92, 1 th, 2300 København S Flot kontorhotel til de bedste priser Vermlandsgade 51, 2300 København S

AMAGER STRANDVEJ 60, 2300 KØBENHAVN S

140 m²

695 kr.

97.300 kr.

100-120 m²

825 kr.

82.500 kr.

10-100 m²

400 kr.

4.000 kr.

HOLMBLADSGADE 111, 2300 KØBENHAVN S

SHOWROOM/DETAIL 300 M FRA METRO Attraktiv ejendom over for Amager Strandpark med udsigt over Øresund. Lejemålene kombination af storrum og cellekontorer, alle med ventilation. Kan indrettes individuelt i samråd med udlejer. Kun 10 min. til lufthavnen hhv. Kbh. City.

STORE LYSE LOKALER TIL KONTOR, LAGER, SHOWROOM M.V. Attraktive lokaler til mange formål for handelsfirma, håndværksfirma, engrossalg, kontor/ lager eller virksomhed med lettere produktion. Lejemålene kan skræddersyes og indrettes efter lejerens individuelle behov. Ejendommen har elevator og p-pladser.

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje:

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje og drift:

Lokalebasen.dk

500-2.300 m2 850-1.100 kr fra 538.000 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup, tlf +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

325-2.500 m2 700-800 kr. fra 284.750 kr.

Danmarks portal for erhvervslejemål


Lokaleguiden 43

Find lejemålpå pådatea.dk datea.dk Find ditdit lejemål

KØBENHAVN S

Ørestads Boulevard 73

Winghouse Trænger virksomheden til luftforandring? Er det nuværende kontorlejemål for småt, for utidssvarende eller bare uinspirerende? Så er der mulighed for at opgradere til Business Class med et nyt lejemål i Winghouse. Winghouse ligger midt i Ørestad City, centralt i forhold til både Københavns Lufthavn og City.

Kontor 839 - 2.013 m2 Niels-Peter Edvardsen npe@datea.dk 45 26 02 65 Sag 35191-0

Læs mere på winghouse.dk.

KØBENHAVN S Strandlodsvej 44

Københavns Manhattan Kreative kulisser i et moderne miljø - med optimale omgivelser. I det up-coming område, der har fået tilnavnet ”Københavns Manhattan”, udbydes nu 2 kontorlejemål. Den 755 m2 store penthouse har flere suveræne tagterrasser, der indbyder til frisk luft og firmaarrangementer, der absolut må imponere. Endvidere udbydes 940 m2 stuekontor med dejlige udenomsarealer. Indretningen er en kombination af storrum og almindelige kontorer samt mødelokaler, men kan indrettes til lejer mod ændrede lejevilkår.

Kontor 940 / 755 m2 Mikkel R. Nielsen mir@datea.dk 45 26 86 35 Sag 35528-0

DATEA har nøglen til den rigtige løsning Vi er eksperter i at møde dine behov og matche dem med vores udbud af alle tænkelige typer af lejemål lige fra domicil, kontor, butik, lager og produktion til bolig.

DATEA

Magasin 9-5.indd 2

·

Lyngby Hovedgade 4

·

2800 Kgs. Lyngby

·

Telefon 45 26 01 02

·

Udlejning@datea.dk

10/15/12 11:09 AM


44 Lokaleguiden

RENTEMESTERVEJ 80, 1, 2400 KØBENHAVN NV

HYGGELIGT KONTORLEJEMÅL I KREATIVT MILJØ LEVENDE KONTORLOKALER MED MULIGHEDER I TIDL. JERNSTØBERI Lejemål på velegnet til design-, undervisnings- eller kursusvirksomhed med alternative muligheder. Nyistandsat med parketgulve, stort lyst lokale, to rummelige kontorer samt et mindre kontor, køkken, bad og toilet. Fri parkering, gode busforbindelser.

Lokalebasen.dk

Areal: Årlig leje pr. m²: Årlig leje og drift:

Strandvejen 171, 2900 Hellerup, tlf +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

159-196 m² 698 kr. fra 133.498 kr.

Danmarks portal for erhvervslejemål


Lokaleguiden 45

FREDERIKSSUNDSVEJ 62, 2, 2400 KØBENHAVN NV

FOKUS

CHARMERENDE LOKALE TIL DEN KREATIVE VIRKSOMHED LYST RÅT KONTOR I ÆGTE NEW YORK´ER-STIL 201 supereffektive kvadratmeter med plads til 14 arbejdspladser – også velegnet til showroom eller anden kreativ virksomhed – beliggende i baghus i smuk saneret grøn gård. Gode parkeringsmuligheder på Frederikssundsvej samt omkringliggende gader.

Areal: Årlig leje pr. m²: Årlig leje og drift:

201 m² 1.175 kr. 236.175 kr.

København NV Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

Flotteste domicilejendom i Nordvest Hejrevej 30, 2400 København NV

3.094 m²

895 kr.

3.032.120 kr.

Perfekte rammer for dit kommende domicil med egne tagterrasse Hejrevej 30, 2400 København NV

3.094 m²

895 kr.

3.032.120 kr.

Fedt kontor! Nattergalevej 6, 2. + 3., 2400 København NV

1.400 m²

795 kr.

1.383.200 kr.

Kontor til leje i Kbh. NV Hejrevej 43, St., 2400 København NV

343-896 m²

700 kr.

299.782 kr.

Kontor/showroom Bispevej 4A, 2400 København NV

425-850 m²

900 kr.

435.625 kr.

Attraktivt kontorlejemål i NV Svanevej 12, 2, 2400 København NV

844 m²

875 kr.

954.564 kr.

Lyse kontorer i NV Vibevej 20, 3, 2400 København NV

432 m²

600 kr.

391.824 kr.

Flot kontor eller showroom i New York pakhus stil Hejrevej 34-36, 2400 København NV

240 m²

995 kr.

280.800 kr.

201 m²

1.175 kr.

236.175 kr.

159-195 m²

780 kr.

135.309 kr.

Kontorlejemål til den kreative virksomhed Frederiksundsvej 62, 2, 2400 København NV Kontorlokaler i hyggeligt miljø Rentemestervej 80, 1, 2400 København NV 4v lejemål i Kbh. NV tæt på Nørrebro St. Bygmestervej 2, 1. tv., 2400 København NV

168 m²

850 kr.

158.928 kr.

Kontorlokaler på 1. sal udlejes i etageejendom Vibevej 31, 1, 2400 København NV

164 m²

750 kr.

168.920 kr. 179.490 kr.

Højsikret kontorlejemål Bygmestervej 2, 2 tv, 2400 København NV Studios at The SOAP Factory Rentemestervej 78, 2400 København NV Træt af kø og dyre p-forhold

Rentemestervej 78, 2400 København NV

Billigt og flot kontorlokale 59m² rentemestervej 80, 1, 2400 København NV Billig kontorhotel i Kbh. NV Bygmestervej 2, 1., 2400 København NV Anneks i rolige omgivelser til klinik C. J. Frandsensvej 13 A, 2400 København NV

Lokalebasen.dk

155 m²

1.050 kr.

83-123 m²

800 kr.

82.751 kr.

83-122 m²

800 kr.

82.751 kr. 51.861 kr.

59 m²

806 kr.

20-40 m²

1.000 kr.

20.000 kr.

24 m²

1.250 kr.

30.000 kr.


46 Lokaleguiden

TEGLHOLM ALLÉ 1, 2450 KØBENHAVN SV

Carl Jacobsens Vej 16, st. + 1., 2500 Valby

TEGLHOLMEN COMPANY HOUSE MED PROFIL OG PULS Fuldt udstyret kontorhus, hvor din virksomhed kan profilere sig i yderst præsentable omgivelser med egen grønning og nem parkering til kunder og gæster. I harmoni med husets miljøprofil stilles to el-biler til rådighed.

FLOT ISTANDSAT MED RESPEKT FOR OPRINDELIGE INDRETNING Historisk stemningsfuldt lejemål indrettet som storrumskontor i flere niveauer og med flere mødelokaler samt kantineområde. Perfekt til den kreative virksomhed, der ønsker et unikt lejemål med oplevelse og fascination.

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje:

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje:

1.867 m2 1.150 kr. fra 2.322.548 kr.

1.176 m² 800 kr. 1.140.720 kr.

København SV Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

Domicilmulighed i Sydhavnen Teglholmens Nordkaj 10, 2450 København SV

1.000-19.901 m²

1.250 kr.

1.550.000 kr.

Domicil eller flerbrugerhus – god eksponering A.C. Meyers Vænge 10, 2450 København SV

4.000-18.000 m²

1.100 kr.

4.400.000 kr.

900-1.1300 m²

1.050 kr.

1.242.000 kr.

500-9.227 m²

1.150 kr.

638.500 kr.

Unikt New Yorker kontor Teglholmsgade 4, 2450 København SV

1.800-3.940 m²

1.100 kr.

2.320.200 kr.

Nyistandsat kontorer – i en topmoderne kontorejendom Støberigade 12 - 14, 2450 København SV

11.300 m² kontor i kommende grønt byggeri Borgmester Christiansens Gade 48, 2450 København SV Nyopført Domicil eller Company House® på 9.200 kvm. Teglholm Allé 1, 2450 København SV

1.098-3.158 m²

1.550 kr.

1.794.132 kr.

Kontor til leje – København SV Teglholm Alle 13, 2450 København SV

435-2.912 m²

1.100 kr.

645.105 kr.

Gå ikke glip af udviklingen og det spændende liv i Sydhavnen Vestre Teglgade 10, 2450 København SV

617-2.523 m²

875 kr.

583.065 kr.

1.867 m²

1.150 kr.

2.322.548 kr. 261.510 kr.

Teglholmen Company House Teglholm Allé 1, 2450 København SV Sydhavns Plads - kontorlokaler udlejes fra 230 m² - 1.600 m² Sydhavns Plads 12, 1 - 3, 2450 København SV

230-1.600 m²

900 kr.

Spændende rammer for kreativ virksomhed Bådehavnsgade 42, 2450 København SV

1.383 m²

400 kr.

715.011 kr.

Teglholmen Company House Teglholm Allé 1, 2450 København SV

1.184 m²

1.150 kr.

1.472.896 kr.

Teglholmen Company House Teglholm Allé 1, 2450 København SV

865 m²

1.150 kr.

1.076.060 kr.

Lyst og indbydende kontorlejemål Bådehavnsgade 12, 2450 København SV

740 m²

700 kr.

623.080 kr.

400-713 m²

550 kr.

220.000 kr.

Centralt beliggende ejendom tæt på centrum og motorvej Bådehavnsgade 38, 2450 København SV Teglholmen Company House Teglholm Allé 1, 2450 København SV Kontorlokaler i flot ejendom, Kbh. SV Sydhavns Plads 12, 3, 2450 København SV Istandsat kontorlejemål Bådehavnsgade 12, 3, 2450 København SV

683 m²

1.150 kr.

849.652 kr.

235-620 m²

900 kr.

211.500 kr.

350 m²

800 kr.

329.700 kr.

Årlig leje og drift fra

Valby Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Kontor- eller domicillejemål i Valby Gammel Køge Landevej 22, 2500 Valby

1.445-7.485 m²

- kr.

- kr.

Rustik domicilejendom vec Toftegårds plads Gammel Køge Landevej 20, 2500 Valby 20, 2500 Valby

2.000-6.077 m²

1.100 kr.

2.754.000 kr.

Kontor til leje i Valby Krumtappen 4, 2500 Valby Flot kontor i Valby Carl Jacobsens Vej 16, st. + 1., 2500 Valby Kontorer i nyere bygning – kan evt. opdeles Gl. Køge Landevej 77, 2500 Valby Både stort og småt fra 1.999,- kr. p.p Høffdingsvej 34, 2500 Valby Lejemål med flere anvendelsesmuligheder Carl Jacobsens vej 16-20, 2500 Valby

473-1.540 m²

925 kr.

639.496 kr.

1.176 m²

800 kr.

1.140.720 kr.

875-1.025 m²

800 kr.

700.000 kr.

20-1.000 m²

- kr.

- kr.

52-812 m²

700 kr.

44.668 kr.

Lyse og pæne kontorlokaler Trekronergade 126 F, 3, 2500 Valby

317 m²

750 kr.

237.750 kr.

Åbent lokale med ovenlys Gl. Køge Landevej 117, 2500 Valby

267 m²

500 kr.

168.744 kr. 356.972 kr.

Valby-kontorlokale bestående af småkontorer Gl. Køge Landevej 119, 1, 2500 Valby

154 m²

624 kr.

Kontorfællesskab med møblerede kontorer Gl. Køge Landevej, 2500 Valby

22-134 m²

- kr.

- kr.

Valby-kontor i attraktivt kontorfællesskab Retortvej 1, 1 C, 2500 Valby

37-100 m²

740 kr.

29.785 kr.

Lokalebasen.dk

Strandvejen 171, 2900 Hellerup, tlf +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

Danmarks portal for erhvervslejemål


Lokaleguiden 47

Find lejemålpå pådatea.dk datea.dk Find ditdit lejemål

VALBY

Carl Jacobsens Vej 16

Den kreative fabrik i Valby Denne rustikke ejendom udsender, med sine store sprossede panoramavinduer, højloftede lokaler og udvendige elevatorafsnit, stærke associationer af New Yorker stemning. Ejendommen er opført i 1929 som pressefabrik og fremstår fortsat med et råt udseende, hvilket tiltaler mange kreative virksomheder, større såvel som mindre. Ejendommen er placeret midt mellem Valby og Sjælør S-station. Med kun 2 minutter til motorvejsnettet, er ejendommen placeret fortrinligt for både offentlig som privat trafik.

Kontor 52 - 812 m2 Michaela Thomsen mit@datea.dk 45 26 02 19 Sag 35102-0

GLOSTRUP

Stationsparken 25

Attraktiv beliggenhed Smuk kontorejendom med spændende og markante indgangspartier med store glastårne, der fremhæver den flotte arkitektur. Lejemålene fordeler sig med 926 m2 på 1. sal og 708 m2 på 2. sal. Lejemålene har en spændende og indbydende indretning med regulære kontorer. I ejendommens midterkerne er placeret mødelokaler, garderobe, tekøkken, toiletter, serverrum, rengøringsrum m.m. Tilpasning af indretning til ny lejer aftales nærmere. Gode parkeringforhold.

Kontor 708 / 926 m2 Kim Nissen kni@datea.dk 45 26 02 08 Sag 35558-0

DATEA har nøglen til den rigtige løsning Vi er eksperter i at møde dine behov og matche dem med vores udbud af alle tænkelige typer af lejemål lige fra domicil, kontor, butik, lager og produktion til bolig.

DATEA

·

Lyngby Hovedgade 4

·

2800 Kgs. Lyngby

·

Telefon 45 26 01 02

·

Udlejning@datea.dk


48 Lokaleguiden

glostrup Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

Eksklusive kontorer tæt på Glostrup S-tog station Søndre Ringvej 41, 2600 Glostrup

500-5.000 m²

820 kr.

500.000 kr.

Funktionelle enkelt- og dobbeltkontorer Smedeland 8, 2600 Glostrup

500-4.020 m²

680 kr.

390.000 kr.

63-2.782 m²

525 kr.

39.375 kr.

408-2.350 m²

495 kr.

236.640 kr. 1.531.200 kr.

Kontor til lettere produktion og lager – mange størrelser! Naverland 29-31, 2600 Glostrup Kontorlejemål med masser af muligheder. Fabriksparken 19-21, 2600 Glostrup Centralt i Glostrup/Hersted Industripark Naverland 4, 2600 Glostrup Flotte kontorer i præsentabel ejendom Farverland 6, 2600 Glostrup Kontorlokalerlokaler i velbeliggende ejendom Smedeland 13, 2, 2600 Glostrup

1.740 m²

700 kr.

54-1.580 m²

590 kr.

38.880 kr.

652-1.519 m²

900 kr.

653.304 kr.

Tæt ved Roskildevej Herstedøstervej 9, stue/kld, 2600 Glostrup

700-1.400 m²

400 kr.

381.500 kr.

Kontor i domicillignende ejendom Naverland 8, 2600 Glostrup

500-1.099 m²

575 kr.

340.000 kr.

Lyse kontorlokaler nær Metro, Danske og DAKO Erhvervsvej 17, 2 h/v, 2600 Glostrup

445-941 m²

490 kr.

258.100 kr.

Kontorer med attraktiv beliggenhed og kælder Stationsparken 25, 2600 Glostrup

708-926 m²

750 kr.

709.416 kr.

Kontorlejemål i velholdt domicillignende ejendom Naverland 11, st., 2600 Glostrup

162-908 m²

375 kr.

81.810 kr.

Attraktive kontorer centralt i Glostrup Stationsparken 24-26, 2.sal, 2600 Glostrup

556-819 m²

725 kr.

601.036 kr.

Kontorhus i Naverland Naverland (en etage) 2, 2600 Glostrup

645 m²

1.100 kr.

709.500 kr.

Kontor/adm., lager , værksted, butik Fabriksparken 10A, th., 2600 Glostrup

568 m²

400 kr.

285.136 kr.

Kontor/adm., lager, værksted, butik Fabriksparken 10, A th., 2600 Glostrup

568 m²

500 kr.

284.000 kr.

Kombineret kontor og lettere lager til spotpris Farverland 6, 1, 2600 Glostrup

560 m²

315 kr.

232.400 kr.

Præsentable kontorer tæt ved Roskildevej/Ring 3 Herstedøstervej 9, 1. sal, 2600 Glostrup

500 m²

700 kr.

422.500 kr.

Handel/showroom/kontorer i Smedeland Smedeland 7, Pav. 1+2, 2600 Glostrup

490 m²

318 kr.

311.150 kr.

Lyst kontorlejemål – lejerabat kr. 100,- pr. m² i år 1 og 2 Naverland 9, 1, 2600 Glostrup

476 m²

525 kr.

311.780 kr.

Lyse funktionelle kontorlokaler i renoveret ejendom Smedeland 36, st.th. kontor, 2600 Glostrup

468 m²

550 kr.

302.796 kr.

Kontorer med mulighed for lager Smedeland 7, st.+kld., 2600 Glostrup

449 m²

550 kr.

389.283 kr.

Lyst kontorlejemål med mange indretningsmuligheder Fabriksparken 22, 2600 Glostrup

424 m²

550 kr.

272.208 kr.

180-360 m²

475 kr.

112.500 kr.

Kontorlejemål af høj kvalitet Smedeland 7, 1., 2600 Glostrup

355 m²

675 kr.

309.205 kr.

Kontor i velfungerende ejendom Naverland 11, 1, 2600 Glostrup

354 m²

550 kr.

240.720 kr.

Lyst kontorlejemål – lejerabat kr. 100,- pr. m² i år 1 og 2 Naverland 7, st., 2600 Glostrup

353 m²

425 kr.

195.915 kr.

Centralt i Glostrup med gode tilkørsels- og parkeringsforhold Sydvestvej 125, St., 2600 Glostrup

300 m²

450 kr.

189.000 kr.

Centralt i Glostrup med gode tilkørsels- og parkeringsforhold Sydvestvej 125, Kld., 2600 Glostrup

300 m²

390 kr.

171.000 kr.

Pæne kontorlokaler Smedeland 28, 1, 2600 Glostrup

224 m²

350 kr.

105.280 kr.

18-200 m²

1.000 kr.

18.000 kr.

Årlig leje og drift fra

Kontorlokaler udlejes – centraltbeliggende i Glostrup Smedeland 2, 2600 Glostrup

Lejemål i alle størrelser i moderne kontorfællesskab Naverland 2, 2600 Glostrup

brøndby Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Nyt eksklusivt businesscenter Søndre Ringvej 45, A, 2605 Brøndby

500-8.000 m²

950 kr.

600.000 kr.

Kontorlejemål med fantastisk beliggenhed Søndre Ringvej 43, B, 2605 Brøndby

500-5.000 m²

850 kr.

515.000 kr.

Kontor i Brøndby Kornmarksvej 20, 2605 Brøndby

300-4.800 m²

450 kr.

152.400 kr.

Showroom – med facadevinduer ud til Sdr. Ringvej Søndre. Ringvej 43, A, 2605 Brøndby

300-3.200 m²

820 kr.

300.000 kr.

Præsentabelt kontorlejemål med suveræn beliggenhed Søndre Ringvej 49, A, 2605 Brøndby

500-3.000 m²

750 kr.

460.000 kr.

Flot kontorlejemål tæt på motorvejsnettet Søndre Ringvej 49, C, 2605 Brøndby

340-2.600 m²

820 kr.

340.000 kr.

Præsentabelt showroom med attraktiv beliggenhed Søndre Ringvej 49, B, 2605 Brøndby

340-2.600 m²

820 kr.

340.000 kr. 1.609.614 kr.

Undervisnings- og kontorlokaler med ideel beliggenhed Park Allé 292, 2605 Brøndby Flot og repræsentativ ejendom med facade mod Søndre Ringvej Søndre Ringvej 55, 2605 Brøndby Kontor tæt på Holbækmotorvejen Vallensbækvej 45, 2605 Brøndby Stort lokale med mange anvendelsesmuligheder Sognevej 25, 1 Bygn 52, 2605 Brøndby

2.406 m²

550 kr.

500-2.390 m²

675 kr.

401.000 kr.

2.251 m²

650 kr.

1.857.075 kr. 293.760 kr.

1.728 m²

170 kr.

201-1.544 m²

695 kr.

156.579 kr.

Velfungerende erhvervspark – opdeling af lejemålet muligt Priorparken 510, 2605 Brøndby

1.438 m²

400 kr.

575.200 kr.

Eksklusivt showroom Søndre Ringvej 49, B 3, 2605 Brøndby

1.340 m²

820 kr.

1.340.000 kr.

Rustikke kontorer Søndre Ringvej 49, C 3, 2605 Brøndby

1.340 m²

820 kr.

1.340.000 kr.

Centralt i Brøndby Kornmarksvej 21, 2605 Brøndby

1.320 m²

650 kr.

1.057.320 kr.

Flotte kontorlokaler i eftertragtet erhvervsområde Søndre Ringvej 43, B 2, 2605 Brøndby

1.250 m²

850 kr.

1.287.500 kr.

Showroom med facadevinduer direkte til Ring 3 Søndre Ringvej 43, A 2, 2605 Brøndby

1.250 m²

820 kr.

1.250.000 kr.

Attraktive, fleksible, lyse og højloftede kontorlokaler Vibeholms Allé 16, 2605 Brøndby

Lokalebasen.dk

Strandvejen 171, 2900 Hellerup, tlf +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

Danmarks portal for erhvervslejemål


Lokaleguiden 49

Søndre Ringvej 45 A, 2605 Brøndby

FOKUS

SUPER-EJENDOM BLIVER VESTEGNENS NY ERHVERVSPORT NYT MODERNE BUSINESSCENTER På hjørnet af Søndre Ringvej og Park Allé opføres nyt forretningscenter med topmoderne kontorer i fire etager. Mulighed for reception, fitness, squash, frokostrestaurant, dagligvareindkøb m.m.. Lejer kan få medindflydelse på indretning.

Areal: Årlig leje pr. m²: Årlig leje og drift:

500-8.000 m² 950-1.150 kr. fra 600.000 kr.

rødovre Størrelse Kontorlejemål i flot ejendom med gode parkeringsforhold Egegaardsvej 39-43, 2610 Rødovre Kontor & lager Egegårdsvej 32-34, 2610 Rødovre

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

215-1.200 m²

650 kr.

175.010 kr.

390-960 m²

425 kr.

165.750 kr.

Kontor/lettere lager Islevdalvej 142, 1 tv, 2610 Rødovre

632 m²

475 kr.

381.728 kr.

Billigt kontor/firmad med facade mod Jyllingevej/Islevdalvej Islevdalvej 35, 1, 2610 Rødovre

578 m²

382 kr.

268.192 kr.

Nyistandsat kontorlejemål med attraktiv beliggenhed Valhøjs Allé 160, 2610 Rødovre

518 m²

600 kr.

372.960 kr.

Pænt kontorlejemål Valhøjs Allé 190, 1, 2610 Rødovre

504 m²

575 kr.

353.808 kr. 110.112 kr.

Domicilejendom til engros- og/eller håndværksvirksomhed Islevdalvej 186, 2610 Rødovre

222-490 m²

375 kr.

Kontorlokaler med meget stor fleksibilitet Hvidsværmervej 163-165, 2610 Rødovre

402 m²

450 kr.

180.900 kr.

Unikt, billigt og lækkert lejemål i Rødovre Højnæsvej 69, 2610 Rødovre

300 m²

456 kr.

136.800 kr.

Nyistandsat kontorlejemål med attraktiv beliggenhed Valhøjs Allé 160, 2610 Rødovre

259 m²

600 kr.

186.480 kr.

Kontorlokaler for små nystartende virksomheder Valhøjs Alle 155, st, 2610 Rødovre

240 m²

500 kr.

145.200 kr.

Rødovre-kontor tæt på byen med elevator tilgang Hvidovrevej 80, 2, 2610 Rødovre

210 m²

650 kr.

136.500 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

albertslund

230-3.855 m²

450 kr.

144.900 kr.

1.002-3.551 m²

675 kr.

847.692 kr.

417-1.490 m²

600 kr.

293.568 kr.

1.232 m²

525 kr.

767.536 kr.

365-1232 m²

525 kr.

227.395 kr.

1.081 m²

498 kr.

602.117 kr.

Flot lyst kontorlejemål i Egeparken Business Park Herstedøstervej 27-29 C, 2. sal, 2620 Albertslund

994 m²

650 kr.

795.200 kr.

I dette lejemål bliver du forkælet i hoved og rum Herstedvang 7 B, 1. th.+ 1. tv., 2620 Albertslund

959 m²

550 kr.

752.815 kr.

Kontor til leje

Kanalgaden 3, 2620 Albertslund

Kontorejendom ved Roskildevej Roskildevej 161-163, 2620 Albertslund Kontorlejemål med enestående profileringsmuligheder Roskildevej 16, 2620 Albertslund Moderne domicilejendom med suveræn beliggenhed Holsbjergvej 27, 2620 Albertslund Domicil med fantastisk beliggenhed Holsbjergvej 27, St. / 1., 2620 Albertslund Moderne kontorlejemål til serviceerhverv Roholmsvej 10 C, 1. Sal, 2620 Albertslund

Lokalebasen.dk


50 Lokaleguiden

OLDENBURG ALLE 1, 2630 TAASTRUP

TAASTRUP HOVEDGADE 79, 1. TH, 2630 TAASTRUP

BUSINESSPOINT TAASTRUP I GRØNNE OMGIVELSER Moderne kontorejendom med kontorlejemål i mange forskellige størrelser – storrums- som enkeltmandskontorer. Fælles kantine, lager i kælderen, elevator og P-pladser. Grønne fællesarealer, hvor frokosten kan nydes i det fri. Tæt på Roskildevej og motorvejsnet.

VELHOLDT 1. SALS LEJEMÅL PÅ SUPER HANDELSSTRØG Flot ejendom, tre store lyse lokaler, det ene med altan, velegnet til kontorer. Fordelingsgang, møderum, lille tekøkken og toilet. Ejendommen har termoruder, dørtelefon og gratis parkeringspladser. Tæt på S-station. Varme ca. 600 kr. a conto (ingen moms).

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje:

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje:

626-5.115 m² 625 kr. fra 549.628 kr.

90 m² Årlig leje pr. m²: 920 kr. 82.800 kr.

taastrup

Velbeliggende domicil Halland Boulevard, 2630 Taastrup Arkitektonisk elegant domicillejemål ved Holbækmotorvejen Dybendal Allé 10, 2630 Taastrup Kontor til leje

Oldenburg Alle 1, 2630 Taastrup

Mange muligheder Spotorno Allé 2, st., 2630 Taastrup Nyistandsat ejendom og lejemål Selsmosevej 2, 2630 Taastrup Kontor/lager til leje Husby Alle 8, 2630 Taastrup Stort kntorlejemål med gode parkeringspladser Helgeshøj Allé 34, 2630 Taastrup Kontor til leje Thistedgade 10, 2630 Taastrup

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

1.000-37.000 m²

950 kr.

1.150.000 kr.

7.572 m²

785 kr.

6.966.240 kr.

626-5.115 m²

625 kr.

527.092 kr.

3.084 m²

625 kr.

2.531.964 kr. 105.100 kr.

100-3.000 m²

875 kr.

1.133-2.443 m²

450 kr.

684.332 kr.

1.856 m²

400 kr.

1.044.928 kr. 617.913 kr.

639-1.278 m²

700 kr.

Kontorlokaler med egen indgang og elevator Roskildevej 342, 1 9b, 2630 Taastrup

999 m²

390 kr.

525.474 kr.

Separat domicil kontor / lager ejendom Roskildevej 342, Byg 2, 2630 Taastrup

983 m²

546 kr.

656.644 kr.

Gode kontorlejemål i velbeliggende erhvervsejendom Hørsvinget 7, 2630 Taastrup

561-668 m²

575 kr.

368.016 kr.

Præsentable kontorer Carl Gustavsgade 3, 2630 Taastrup

633 m²

650 kr.

556.407 kr.

Regulært kontorlejemål Rugvænget 22, A, 2630 Taastrup

583-590 m²

350 kr.

253.022 kr.

500 m²

390 kr.

263.000 kr.

Kontorlejemål i præsentabel ejendom Roskildevej 342, 1 9b, 2630 Taastrup Lyst og regulært kontorlejemål Rugvænget 22, A, 2630 Taastrup Kontorlejemål med masser af parkeringspladser uden for døren Banestrøget 1, 2630 Taastrup

196-462 m²

300 kr.

75.264 kr.

420 m²

400 kr.

168.000 kr.

Kontorlejemål i Taastrup (Klovtofte Erhvervsområde) Hørskætten 22-24, 1., 2630 Taastrup

386 m²

500 kr.

237.776 kr.

Godt kontor lejemål på 1. sal i attraktivt erhvervsområde Helgeshøj Allé 16-18, 1, 2630 Taastrup

338 m²

600 kr.

227.812 kr. 170.500 kr.

Velbeliggende og funktionellle kontorer Rugvænget 21 J, 1, 2630 Taastrup Erhvervsfællesskab Hørskætten (fællesskab) 14-16, 2630 Taastrup Pænt kontorlejemål i velholdt ejendom Husby Allé 15-19, 1, 2630 Taastrup Mindre kontorlejemål - perfekt beliggenhed Hørskætten 14-16, 2630 Taastrup Pænt ny istandsat lokale(r) Taastrup Hovedgade 147, 2630 Taastrup

310 m²

550 kr.

26-235 m²

925 kr.

24.050 kr.

223 m²

550 kr.

139.375 kr.

120-209 m²

600 kr.

87.120 kr.

185 m²

1.050 kr.

205.720 kr.

Pæne kontorfaciliteter til leje Roskildevej 342, st. 1b, 2630 Taastrup

166 m²

390 kr.

87.316 kr.

Kontorlokaler med mindre lagerareal udlejes Rugvænget 21 O, 1, 2630 Taastrup

134 m²

505 kr.

67.670 kr.

Dejligt kontor med gode parkeringsforhold Kuldyssen 13, 1, 2630 Taastrup

108 m²

370 kr.

51.840 kr.

96 m²

600 kr.

57.600 kr.

25-83 m²

850 kr.

21.250 kr.

50 m²

1.000 kr.

50.000 kr.

14-38 m²

1.200 kr.

16.800 kr.

Lyse lokaler lige ud til pulserende Roskildevej Roskildevej 378A, 2630 Taastrup Erhvervsfællesskab med gode tilkørselsforhold Dybendal Allé (fællesskab) 12, 1, 2630 Taastrup Lokaler i bedste beliggenhed Taastrup Hovedgade 93, 1, 2630 Taastrup Attraktiv og præsentabel erhvervsadresse Rugvænget 33, 2630 Taastrup Kontorhotel 300 m fra Høje Taastrup St. Høje Taastrup Boulevard, kontorhotel esoffice, 1. sal, 2630 Taastrup

30 m²

900 kr.

27.000 kr.

Kontorpladser udlejes i nyt kontorhotel Taastrup Hovedgade 92, 2630 Taastrup

12 m²

1.950 kr.

27.480 kr.

Kontorfællesskab i dynamisk erhvervskvarter Dybendal Allé, 2630 Taastrup

10 m²

- kr.

- kr.

Lokalebasen.dk

Strandvejen 171, 2900 Hellerup, tlf +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

Danmarks portal for erhvervslejemål


Lokaleguiden 51

Find dit lejemål på datea.dk

TAASTRUP

Spotorno Allé 2

Mange muligheder... Arealet ligger i stueplan, og udgør 3.084 m² kontor og der kan tillejes 770 m² kælder.

Kontor 2 3.084 m

Lejemålet omkranser hyggelig atriumgård i midten af bygningen. Indrettet hovedsageligt af storrumskontorer med tilstødende enkeltmandskontorer og mødefaciliteter.

Kim Nissen kni@datea.dk 45 26 02 08

Kontorerne kan efter nærmere aftale tilpasses lejers ønsker og behov.

Sag 35073-0

DATEA har nøglen til den rigtige løsning Vi er eksperter i at møde dine behov og matche dem med vores udbud af alle tænkelige typer af lejemål lige fra domicil, kontor, butik, lager og produktion til bolig.

DATEA

·

Lyngby Hovedgade 4

·

2800 Kgs. Lyngby

·

Telefon 45 26 01 02

·

Udlejning@datea.dk

Magasin 9-5 halve.indd 2

10/15/12 11:16 AM

hvidovre Størrelse CPH Business Park Stamholmen 147-161, 2650 Hvidovre Fremtidens firmadomicil – lidt mere til meget mindre Stamholmen 147-161, 2650 Hvidovre Godt, billigt og funktionelt - skal ses! Stamholmen 193, 2650 Hvidovre

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

157-10.000 m²

750 kr.

151.819 kr.

7.444 m²

750 kr.

7.198.348 kr. 184.828 kr.

287-4.605 m²

500 kr.

1.585 m² stort lager- og kontorlejemål tilbydes Jernholmen 43-47, 2650 Hvidovre

1.585 m²

395 kr.

835.295 kr.

Tilbud kr. 198 pr. m²/år første år, derefter kr. 398 Hammerholmen 9-13, 1. Sal, 2650 Hvidovre

1.260 m²

198 kr.

323.820 kr.

0-1.170 m²

540 kr.

- kr.

458-1.065 m²

375 kr.

223.046 kr. 169.325 kr.

Attraktiv ejendom til leje Valseholmen 11-13, 2650 Hvidovre Godt indrettede kontorlokaler Stamholmen 111, 1, 2650 Hvidovre Lager- og kontorlejemål Jernholmen 43-47, st. og 1. sal, 2650 Hvidovre

325-840 m²

395 kr.

Stort lager- og kontorlejemål Jernholmen 43, st. og 1. sal, 2650 Hvidovre

187-770 m²

395 kr.

98.549 kr.

460 m²

300 kr.

238.740 kr.

143-431 m²

237 kr.

63.921 kr.

18-372 m²

350 kr.

9.108 kr.

Kontor med mulighed for showroom Stamholmen 111, 2650 Hvidovre

364 m²

575 kr.

250.068 kr.

Kontorlejemål Hammerholmen 9-13, 2650 Hvidovre

262 m²

498 kr.

145.934 kr.

Pæne kontorlokaler med lyse gulve Stamholmen 111, 2650 Hvidovre

251 m²

600 kr.

178.712 kr.

Stort lagerlejemål i bekvemt erhvervsområde Jernholmen 43-47, st., 2650 Hvidovre

225 m²

395 kr.

118.800 kr.

Kontorlokaler i attraktivt erhvervs-/industriområde Stamholmen 173, 2650 Hvidovre Fleksible & flotte kontorer til superpris Søvangsvej 1-5, 1.sal, 2650 Hvidovre Flotte kontorlokaler i velholdt ejendom Gungevej 2, 2650 Hvidovre

Kontorfællesskab Kærgårdsvej, 2650 Hvidovre

10-160 m²

- kr.

- kr.

Kontorlejemål i nyopført ejendom Stamholmen 140, 1 B, 2650 Hvidovre

160 m²

600 kr.

107.200 kr.

Lokaler i attraktivt erhvervs-/industriområde Stamholmen 173, 2650 Hvidovre

150 m²

250 kr.

70.350 kr.

Kontorlejemål med mindre lager Hammerholmen 9-13, stuen, 2650 Hvidovre

119 m²

498 kr.

66.283 kr.

Kontor i et af Storkøbenhavns største erhvervsområder Jernholmen 43-47, st. og 1. sal, 2650 Hvidovre

117 m²

575 kr.

82.719 kr.

Lokalebasen.dk


52 Lokaleguiden

greve Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

260-530 m²

500 kr.

152.100 kr.

Pæne kontorlokaler på 1. sal i Greve Industriområde Agenavej 29, 1, 2670 Greve

400 m²

525 kr.

244.000 kr.

Kontor i flot ejendom fra 2008 Korskildeeng 4, st. tv., 2670 Greve

360 m²

780 kr.

280.800 kr.

Nylig opført kontorejendom i Greve Main Korskildeeng 6, st, 2670 Greve

347 m²

820 kr.

284.540 kr.

Kontor med bedste beliggenhed i Greve Main Korskildelund 4, 2670 Greve

295 m²

750 kr.

221.250 kr. 208.500 kr.

Kontorlokaler meget tæt på motorvej Agenavej 31, 1, 2670 Greve

Nylig opført kontorejendom i Greve Main Korskildeeng 5, st, 2670 Greve

278 m²

750 kr.

52-272 m²

450 kr.

53.560 kr.

Super beliggenhed for butik, kontor, lager i Hundige Havn Hejren 30, st, 2670 Greve

237 m²

980 kr.

237.000 kr.

Lokale udlejes i Håndværkerbyen i Greve Håndværkervænget 23, 2670 Greve

170 m²

600 kr.

113.900 kr.

Kontor/udstilling lige ud til motorvejen. Ventrupparken 10, st. C, 2670 Greve

164 m²

895 kr.

171.380 kr.

Kontor eller kliniklokaler i Greve Midtby Greve Midtby Center, 1, 2670 Greve

131 m²

1.200 kr.

194.273 kr.

Kontorlokaler / klinikker i forskellige størrelser Over Bølgen 1, 2670 Greve

Erhvervslejemål liberalt erhverv Jerismosevej 9, st th, 2670 Greve

130 m²

923 kr.

130.390 kr.

Pæne kontorlokaler på 1. sal i Hundige Havn Hejren 30, 1, 2670 Greve

110 m²

780 kr.

88.000 kr.

Nylig opført kontorejendom i Greve Main Korskildeeng 5, st, 2670 Greve

104 m²

825 kr.

85.800 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra 2.250.000 kr.

karlslunde

Karlslunde Stationscenter Karlslunde Parkvej, 2690 Karlslunde Fritliggende et plans ejendom i Karlslunde Bjælkevangen 18, 2690 Karlslunde Ny domicil ejendom i landlige omgivelser Sortemosen 12, 2690 Karlslunde

2.500 m²

900 kr.

150-530 m²

550 kr.

82.500 kr.

250 m²

650 kr.

187.500 kr.

Kontorlokaler i repræsentabel ejendom Drejergangen 3 B, 1 tv, 2690 Karlslunde

223 m²

575 kr.

154.762 kr.

Centralt beliggende for motorvej og Gl. Køge Landevej Drejergangen 1, stuen, 2690 Karlslunde

184 m²

575 kr.

126.960 kr.

Centralt beliggende momsfrit lejemål Ræveholmsvej 57, st, 2690 Karlslunde

124 m²

1.500 kr.

186.000 kr.

96 m²

908 kr.

99.168 kr.

27-35 m²

1.370 kr.

36.990 kr.

500-8.651 m²

985 kr.

492.500 kr.

6.592 m²

242 kr.

2.076.480 kr.

Ring 3 OfficePark Lyskær 3EF, 2730 Herlev

400-5.000 m²

975 kr.

390.000 kr.

Fleksible kontorer i attraktive omgivelser Lyskær 9, 2730 Herlev

456-2.873 m²

550 kr.

319.200 kr.

1.800-2.700 m²

800 kr.

1.440.000 kr.

Super flotte kontorlokaler (momsfrit) Egedal 1C, 1, 2690 Karlslunde Billige kontorlokaler i Karlslunde Ræveholmsvej 57, 1, 2690 Karlslunde

herlev

Elegant erhvervslejemål Lyskær 1, 2730 Herlev Firmadomicil, lager/produktion, kontor mec facade direkte til Ring 3 Lyskær 7, 2730 Herlev

Totalrenoverede industrilokaler Lyskær 3B, 2730 Herlev Kontorer i meget præsentabel ejendom Smedeholm 14, 2, 2730 Herlev

1.767 m²

470 kr.

1.107.909 kr.

Lyst og indbydende lejemål til lav leje Marielundvej 46D, st., 2730 Herlev

1.498 m²

550 kr.

964.712 kr.

Stort velfungerende kontorlejemål Marielundvej 46B, 2, 2730 Herlev

1.398 m²

550 kr.

900.312 kr.

Nyistandsat lejemål med mange spændende detaljer Virkeholm 3, 2730 Herlev

1.182 m²

775 kr.

1.061.436 kr.

Ny, stort og centralt kontor udlejes i OfficePark Herlev Lyskær 3CD, 4 th, 2730 Herlev

1.137 m²

995 kr.

1.131.315 kr.

Kontorlejemål i præsentabel ejendom Smedeholm 14, 1, 2730 Herlev

1.103 m²

433 kr.

650.770 kr.

Lyst og velfungerende kontorlejemål Marielundvej 46E, 2., 2730 Herlev

1.080 m²

550 kr.

694.440 kr.

Velfungerende kontorlejemål Marielundvej 46A, 2, 2730 Herlev

1.072 m²

550 kr.

690.368 kr.

Lyst kontorlejemål med flotte trægulve Marielundvej 46D, 2, 2730 Herlev

1.053 m²

550 kr.

678.132 kr.

975 m²

575 kr.

651.300 kr.

366-912 m²

325 kr.

153.354 kr.

687 m²

985 kr.

676.695 kr.

Gennemgribende istandsat erhvervspark i Herlev Marielundvej 43, 1. sal, 2730 Herlev

340-595 m²

675 kr.

274.380 kr.

Moderne kontorer i erhvervspark i Herlev Marielundvej 45, 1. sal, 2730 Herlev

255-595 m²

675 kr.

206.295 kr.

551 m²

550 kr.

354.844 kr.

Lyst og velfungerende kontor med mindre lager Marielundvej 46A, St., 2730 Herlev Velfungerende kontor med lager Marielundvej 46A, 1, 2730 Herlev Nyt og moderne kontor udlejes i OfficePark Herlev Lyskær 1, 1 th, 2730 Herlev

Velfungerende kontorlejemål Marielundvej 46C, 1, 2730 Herlev Lyst, nyrenoveret og velbeliggende kontorlejemål Lyskær 3, A, 2730 Herlev

476 m²

975 kr.

464.100 kr.

Kontor i meget præsentabel ejendom Smedeholm 14, st, 2730 Herlev

475 m²

477 kr.

301.150 kr.

Lokalebasen.dk

Strandvejen 171, 2900 Hellerup, tlf +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

Danmarks portal for erhvervslejemål


Lokaleguiden 53

LERBÆKVEJ 8, 2680 SOLRØD

FOKUS

SÆRDELES PRÆSENTABEL KONTOR- OG LAGEREJENDOM TÆT PÅ MOTORVEJEN OG KUN 10 MIN. GANG FRA SOLRØD S-STATION Lejemålet er lyst og velholdt med flot anlagte udenomsarealer. Indeholder 382 m² kontor på 1. sal med tre kontorlokaler, et mødelokale, toilet, køkken samt storrumskontor til 8-10 medarbejdere. Lageret på 600 m² har to stk. fem meter porte m.v.

Areal: Årlig leje pr. m²: Årlig leje og drift:

382-982 m² 478 kr. fra 205.516 kr.

herlev

Nyt moderne kontor udlejes i OfficePark Herlev Lyskær 1, 3 th, 2730 Herlev

462 m²

985 kr.

455.070 kr.

Gennemgribende istandsat erhvervspark Marielundvej 43 B, 1. th, 2730 Herlev

395 m²

675 kr.

311.260 kr.

Lejemål til kontor Herlev Ringvej 2 c, 2, 2730 Herlev

314 m²

800 kr.

367.694 kr.

Meget præsentabel ejendom Smedeholm 12, 2730 Herlev

312 m²

554 kr.

221.832 kr.

Præsentabelt kontorlejemål i Herlev Bymidte Herlev Hovedgade 82, 2. tv., 2730 Herlev

71 m²

600 kr.

59.143 kr.

19-70 m²

- kr.

- kr.

Byggemulighed – op til 40.000 m² Industriparken 24, 2750 Ballerup

2.000-40.000 m²

1.100 kr.

2.800.000 kr.

Få dit eget skræddersyede kontorbyggeri - mange muligheder! Lautrupvang 18-24, 2750 Ballerup

4.000-25.000 m²

950 kr.

4.560.000 kr.

17.791 m²

886 kr.

19.765.801 kr.

Moderne kontorejendom Lautruphøj 5, 2750 Ballerup

858-7.653 m²

800 kr.

913.770 kr.

Kontor til leje Lautrupvang 2, 2750 Ballerup

487-4.993 m²

875 kr.

426.125 kr.

1.533-4.597 m²

785 kr.

1.203.405 kr.

4.440 m²

1.100 kr.

4.884.000 kr.

1.350-4.124 m²

975 kr.

1.653.750 kr.

Kontorer og lager til leje i kontorfællesskab Vesterlundvej, 2730 Herlev

ballerup

Stor domicilejendom centralt i Ballerup Borupvang 3, 2750 Ballerup

Stor flot kontorejendom Baltorpvej 158, 2750 Ballerup Kontordomicil Industriparken 33, 2750 Ballerup Kontor til leje Lautruphøj 8-10, 2750 Ballerup Kontorlokaler med mange muligheder Industriparken 22 A & B, 2750 Ballerup

450-2.072 m²

375 kr.

229.950 kr.

530-1.590 m²

875 kr.

664.090 kr.

Kontorlejemål Industriparken 20, 2750 Ballerup

1.475 m²

675 kr.

1.249.325 kr.

Kontorer i centralt erhvervsområde Industriparken 31, 2750 Ballerup

1.211 m²

570 kr.

937.314 kr.

Kontor eller produktion/lager Metalbuen 20, 2750 Ballerup

1.074 m²

595 kr.

764.688 kr.

714 m²

520 kr.

489.090 kr.

Et lejemål med mange gode kvaliteter

Lautruphøj 1-3, 2750 Ballerup

Moderne funktionelle, lyse kontorlokaler med kælderlager Tempovej 14, 2750 Ballerup

Lokalebasen.dk


54 Lokaleguiden

kongens lyngby Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Domicilmulighed Lundtoftevej 160, 2800 Kongens Lyngby

3.500-19.000 m²

1.200 kr.

4.900.000 kr.

Kvalitetsdomicil med stor synlighed Lyngby Hovedgade 85, 2800 Kongens Lyngby

2.500-12.000 m²

1.375 kr.

4.437.500 kr.

Centralt i udbygget erhvervskvarter Lundtoftegårdsvej 93, 2800 Kongens Lyngby

2.050-8.270 m²

- kr.

- kr.

1.213 m²

850 kr.

1.443.470 kr.

Stort kontor mellem DTU og Helsingør-motorvejen udlejes Lundtoftegårdsvej 95, 2, 2800 Kongens Lyngby Præsentabel og flot kontorejendom Nybrovej 110, 2800 Kongens Lyngby

Årlig leje og drift fra

1.037 m²

1.050 kr.

1.323.212 kr.

Lyse kontorlokaler Firskovvej 23, 1, 2800 Kongens Lyngby

200-650 m²

850 kr.

200.000 kr.

Bo i Bondebyen Peter Lunds Vej 1, 2800 Kongens Lyngby

311-629 m²

950 kr.

295.450 kr.

410 m²

1.200 kr.

492.000 kr. 310.200 kr.

Kontor i flot ejendom Jægersborgvej 66B, 2 tv, 2800 Kongens Lyngby Flot og sjældent udbudt ejendom Christian X's Alle 168, 2800 Kongens Lyngby Kontorer på Firskovvej Firskovvej 6, 1, 2800 Kongens Lyngby Centralt beliggende ved Lyngby St. Jernbanepladsen 35, 2800 Kongens Lyngby Nyistandsatte kontorlokaler centralt i Kgs. Lyngby Firskovvej 6, 1, 2800 Kongens Lyngby Kontor/klinik til leje i hjertet af Lyngby Jernbanevej 4, 1, 2800 Kongens Lyngby

264 m²

1.000 kr.

89-224 m²

1.000 kr.

97.900 kr.

217 m²

1.000 kr.

217.000 kr.

86-216 m²

1.000 kr.

98.040 kr.

200 m²

2.069 kr.

440.400 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

søborg

Nyopført kontordomicil i Gyngemosen Gyngemose Parkvej 0, 2860 Søborg

3.000-20.000 m²

- kr.

- kr.

MulitFlex Office i Søborg Knud Højgaards Vej 7, 2860 Søborg

1.100-17.500 m²

900 kr.

990.000 kr.

Gladsaxe Company House Østmarken, 2860 Søborg

580-7.200 m²

1.150 kr.

667.000 kr.

Domicil med mulighed for kombination af kontor og lager Tobaksvejen 12-14, 2860 Søborg

700-3.800 m²

1.150 kr.

870.100 kr.

Kontorlokaler i den gamle TV-by Gyngemose Parkvej 86, 2860 Søborg

650-3.185 m²

750 kr.

682.500 kr.

2.115 m²

875 kr.

2.461.860 kr.

Flotte kontorer Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Repræsentativ og funktionel ejendom Gladsaxevej 372-382, 2860 Søborg Domicilejendom med infrastruktur i top Buddingevej 197, 2860 Søborg

293-1.815 m²

725 kr.

275.127 kr.

1.805 m²

1.050 kr.

2.166.000 kr.

Find dit lejemål på datea.dk

SØBORG

Gladsaxevej 342 - 354

Dit nye domicil Præsentabel domicilejendom med kontor på 1.719 m² og lager på 1.235 m². Åbent atrium mellem 1. og 2. sal, der giver et flot ovenlys. Etagerne er indrettet med kontorer og mødelokaler i varierende størrelser. Fra kantinen er der udgang til hyggelig gårdhave. Lageret er godt højloftet og har direkte adgang til kontorejendommen.

Kontor 2 1.719 m Mikkel R. Nielsen mir@datea.dk 45 26 86 35 Sag 35082-1

DATEA har nøglen til den rigtige løsning Vi er eksperter i at møde dine behov og matche dem med vores udbud af alle tænkelige typer af lejemål lige fra domicil, kontor, butik, lager og produktion til bolig.

DATEA

·

Magasin 9-5 halve.indd 3

Lyngby Hovedgade 4

·

2800 Kgs. Lyngby

·

Telefon 45 26 01 02

·

Udlejning@datea.dk 10/15/12 11:16 AM


Lokaleguiden 55

Find dit lejemål på datea.dk

HELLERUP

Tuborg Boulevard 5

Fantastisk beliggenhed Ejendommen ligger i det prestigefyldte og arkitektonisk meget spændende erhvervsområde Tuborg Nord, som er etableret omkring den gamle Tuborg Havn. Området er præget af spændende arkitekttegnede kontorhuse, boliger og havnemiljø. I ejendommen udlejes nu 1.192 m særdeles præsentable kontorlokaler. Lejemålet og ejendommen fremstår generelt i meget høj kvalitet og byder på en god kombination af større og mindre kontorområder, mødefaciliteter og meget stort åbent kontormiljø. 2

Kontor 2 1.192 m Niels-Peter Edvardsen npe@datea.dk 45 26 02 65 Sag 35148-2

DATEA har nøglen til den rigtige løsning Vi er eksperter i at møde dine behov og matche dem med vores udbud af alle tænkelige typer af lejemål lige fra domicil, kontor, butik, lager og produktion til bolig.

DATEA

·

Lyngby Hovedgade 4

·

2800 Kgs. Lyngby

·

Telefon 45 26 01 02

·

Udlejning@datea.dk

Magasin 9-5 halve.indd 1

10/15/12 11:16 AM

hellerup Størrelse Markant og repræsentativt domicil Strandvejen 54, 2900 Hellerup

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

3.378 m²

1.450 kr.

5.911.500 kr.

Attraktive lokaler på 1. sal af Waterfront Shopping Center Tuborg Havnevej 4-8, 2900 Hellerup

900-2.470 m²

1.700 kr.

1.795.500 kr.

Kontor i Waterfront i Hellerup Tuborg Havnevej 4-8, 1., 2900 Hellerup

1.567.704 kr.

787-2.470 m²

1.500 kr.

Eksklusivt kontor i Helleruphus Strandvejen 104B, 2900 Hellerup

2.090 m²

1.500 kr.

4.098.490 kr.

Skønne kontorlokaler udlejes Strandvejen 58, 3. & 4., 2900 Hellerup

1.420 m²

1.710 kr.

3.196.420 kr.

566-1.299 m²

1.500 kr.

1.153.508 kr.

1.192 m²

1.700 kr.

2.686.768 kr.

Flot nyt kontordomicil Rygaards Allé 133-135, 2900 Hellerup

696 m²

1.250 kr.

1.009.200 kr.

Strandvejens perle – Hellerup Strandvejen 102 E, 2, 2900 Hellerup

437 m²

1.500 kr.

856.957 kr.

Luksuskontor med udsigt Strandvejen 64D, 3., 2900 Hellerup

202 m²

2.000 kr.

495.102 kr.

En af Gentoftes mest befærdede veje Bernstorffsvej 140, st, 2900 Hellerup

194 m²

1.300 kr.

252.200 kr.

Lejemål i hjertet af Hellerup Strandvejen 102 E, 4, 2900 Hellerup

190 m²

1.500 kr.

372.590 kr.

Hellerup-kontor Strandvejen 153, 1. sal, 2900 Hellerup

153 m²

1.600 kr.

253.521 kr.

Præsentable kontorlokaler, showroom eller lign. Esthersvej 12, Kld., 2900 Hellerup

108 m²

1.110 kr.

119.880 kr.

Kontorfællesskab – op til 100 m² til leje 2900 Hellerup Bernstorffsvej 128, 2900 Hellerup

100 m²

1.800 kr.

180.000 kr.

15-80 m²

- kr.

- kr.

Flot kontorlejemål Tuborg Parkvej 8, 2900 Hellerup Fantastisk beliggenhed Tuborg Boulevard 5, 2.sal, 2900 Hellerup

Serviceret kontorhotel Tuborg Boulevard, 2900 Hellerup

Lokalebasen.dk


56 Lokaleguiden

holte Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

173-1.500 m²

950 kr.

218.845 kr.

860 m²

950 kr.

1.081.020 kr.

Domicil kontorejendom i Søllerød nær slottet og kroen Søllerødvej 64, 2840 Holte

720 m²

1.250 kr.

997.920 kr.

Kontor til leje Skovlytoften 9, B, 2840 Holte

422 m²

200 kr.

160.782 kr.

Holte-kontorer til leje Kongevejen 400, 2840 Holte Kontor til lejee Kongevejen 400 B, 2840 Holte

Serviceret kontorhotel Dronninggårds Allé, 2840 Holte

Årlig leje og drift fra

17-238 m²

- kr.

- kr.

Velegnet til den mindre eller nyopstartede virksomhed Skovlytoften 1, st, 2840 Holte

230 m²

200 kr.

86.250 kr.

Lyst og attraktivt kontorlejemål i Øverød erhvervsområde Skovlytoften 1, 1, 2840 Holte

193 m²

200 kr.

78.937 kr.

Kontorlejemål i klassisk murstensvilla Kongevejen 465, 2840 Holte

170 m²

800 kr.

154.870 kr.

Kontorlokaler i erhvervskvarter Skovlytoften 26, st B, 2840 Holte

170 m²

225 kr.

78.370 kr.

Lyst og venligt kontor til leje Skovlytoften 26, 1 A, 2840 Holte

141 m²

300 kr.

75.576 kr.

39-123 m²

750 kr.

29.250 kr.

95 m²

500 kr.

61.750 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

Lejemål til liberalt erhverv Holte Midtpunkt, 2840 Holte Præsentable og gode lokaler til leje Skovlytoften 7, 1, 2840 Holte

hørsholm

Hørsholm-kontor til leje Slotsmarken 10-18, 2970 Hørsholm Kontor/klinik i Hørsholm Midtpunkt Hørsholm Midtpunkt 14, 1., 2970 Hørsholm Gode kontorlokaler i hyggeligt miljø med central beliggenhed Hovedgaden 55, 1 & 2 A-D, 2970 Hørsholm

300-4.000 m²

700 kr.

255.000 kr.

435 m²

850 kr.

549.840 kr.

73-344 m²

575 kr.

67.014 kr.

Velbeliggende erhvervslokaler, kontor/administration/lager Ambolten 8, stuen, 2970 Hørsholm

270 m²

750 kr.

247.050 kr.

Lyst kontor/showroom i landejendom Løjeltevej 14, 2970 Hørsholm

180 m²

500 kr.

108.720 kr.

Kontorlokaler – kan lejes helt eller delvis Ambolten 8, 1, 2970 Hørsholm

160 m²

975 kr.

168.000 kr.

Godt kontor-/kliniklejemål Kongevejscentret 4, 2970 Hørsholm

154 m²

750 kr.

178.332 kr.

1. sal udlejes i nyopført kontorejendom Usserød Kongevej 132, 2970 Hørsholm

143 m²

775 kr.

127.413 kr.

Suveræn beliggenhed Hovedgaden 45, 1. sal, 2970 Hørsholm

101 m²

650 kr.

109.989 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

2.966 m²

350 kr.

1.462.238 kr.

529 m²

750 kr.

396.750 kr.

421-524 m²

750 kr.

375.953 kr.

Velbeliggende kontorer med parkering Marienlyst Allé 1, 3000 Helsingør

440 m²

950 kr.

418.000 kr.

Flotte lokaler med mange muligheder Rønnebær Allé 110, Niv.1 Nr. 6, 3000 Helsingør

421 m²

750 kr.

315.750 kr.

Kontor i New Yorker style tæt på bymidten Badevej 2, 1, 3000 Helsingør

406 m²

750 kr.

304.500 kr.

Lejemål på AAA placering Stengade 35, 3000 Helsingør

340 m²

1.625 kr.

552.500 kr.

Kontorer/klinik i velbeliggende præsentabel erhvervsejendom Fabriksvej 10, 3000 Helsingør

333 m²

550 kr.

183.150 kr.

helsingør

Spændende erhvervslejemål i var. størrelser Rønnebær Allé 110, 3000 Helsingør Kontor tæt på Helsingør centrum Badevej 4, 1, 3000 Helsingør Kontor/klinik udlejes i Sundhedshuset Rønnebær Allé 110, st., 3000 Helsingør

Velbeliggende sundhedscenter Rønnebær Alle 110, 2, 3000 Helsingør Kontor eller klinik tilbydes i Helsingørs nye sundhedshus Rønnebær Allé 110, st. og 1.sal, 3000 Helsingør

268 m²

750 kr.

201.000 kr.

130-260 m²

750 kr.

116.090 kr.

Velbeliggende sundhedscenter Rønnebær Alle 110, st. + 1., 3000 Helsingør

260 m²

750 kr.

195.000 kr.

Flot lejemål i villakvarter – velegnet til klinik/kontor Claessensvej 1, st., 3000 Helsingør

250 m²

1.250 kr.

331.750 kr.

Centralt beliggende kontor i centrum Hovedvagtsstræde 2C, 1. sal, 3000 Helsingør

249 m²

550 kr.

197.457 kr.

Kontorer/klinik i velfungerende ejendom Fabriksvej 10, 3000 Helsingør

237 m²

500 kr.

154.524 kr.

Nyd udsigten over havnen til Sverige fra dit kontor Strandgade 95, 1.+2.sal, 3000 Helsingør

220 m²

1.025 kr.

225.500 kr.

Pænt lyst kontor midt på Helsingør strøg Bramstræde 7, 2 th, 3000 Helsingør

208 m²

800 kr.

243.776 kr.

Kontor/værksted godt placeret Badevej 4, 1.sal, 3000 Helsingør

186 m²

723 kr.

158.658 kr.

Kontorer til meget lav startleje (ikke moms) Stengade 70, 1.sal, 3000 Helsingør

174 m²

708 kr.

123.192 kr.

Dejligt kontorlejemål nær havnen Stengade 75, 1.sal, 3000 Helsingør

156 m²

768 kr.

119.808 kr.

Flot kontor midt i Helsingør Stjernegade 15, 2.sal, 3000 Helsingør

153 m²

529 kr.

80.937 kr.

Atelier eller kontor Borsholmvej 37, 3000 Helsingør

142 m²

900 kr.

127.800 kr.

Kontor og klinik i flotte omgivelser Rønnebær Allé 110, Niv. 1 Lej. 4, 3000 Helsingør

130 m²

750 kr.

116.090 kr.

Særdeles attraktive kontorer på 2. sal i centrum Stengade 53, 2.th., 3000 Helsingør

119 m²

795 kr.

94.605 kr.

Lokalebasen.dk

Strandvejen 171, 2900 Hellerup, tlf +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

Danmarks portal for erhvervslejemål


Lokaleguiden 57

hillerød

Trollesminde Business Park – bedste placering i Hillerød Trollesminde Allé 25, 3400 Hillerød

550-20.600 m²

- kr.

- kr.

Domicillejemål i driftigt erhvervsområde Gefionsvej 6, stuen, 3400 Hillerød

1.735-3.764 m²

800 kr.

1.644.780 kr.

8 gode kontorlejemål Gefionsvej 6, 3400 Hillerød

310-3.499 m²

800 kr.

293.880 kr.

Flot domicilejendom – kan opdeles i mindre lejemål Rønnevangs Alle 6, 3400 Hillerød

206-1.290 m²

550 kr.

113.300 kr.

Gode, lyse og regulære kontorlokaler Roskildevej 10, 1 A, 3400 Hillerød

979 m²

525 kr.

751.872 kr.

Kontorlejemål med gode arkivfaciliteter Gefionsvej 8, 3400 Hillerød

964 m²

650 kr.

769.272 kr.

Pænt lejemål i nyere ejendom i et dynamisk erhversmiljø Huginsvej 1, 3400 Hillerød

538 m²

750 kr.

484.200 kr.

Lyst og funktionelt kontorlejemål Roskildevej 12, 1 A, 3400 Hillerød

437 m²

525 kr.

335.616 kr.

20-356 m²

1.150 kr.

34.500 kr.

Kontor/kursus/klinik Frejasvej 26, 3400 Hillerød

0-250 m²

350 kr.

- kr.

Arbejdspladser i kontorfællesskab Milnersvej, 3400 Hillerød

2-250 m²

- kr.

- kr.

Kontorlejemål i attraktivt industriområde Ægirsvej 3, 3400 Hillerød

220 m²

475 kr.

104.500 kr.

Lokaler på 1. sal i Cityarkaden i hjertet af byen Markedsstræde 8, 1 tv, 3400 Hillerød

182 m²

500 kr.

91.000 kr.

Pæne kontorer i nyere ejendom i et dynamisk erhvervsmiljø Roskildevej 12A, Parterre, 3400 Hillerød

171 m²

500 kr.

85.500 kr. 130.872 kr.

Kontorhotel Hillerød Milnersvej 43B, st., 3400 Hillerød

Nyistandsatte lokaler på Torvet i Hillerød Torvet 3, 1, 3400 Hillerød Kontorfællesskab med umøblerede kontorer Herredsvejen, 3400 Hillerød Kontor/klinik-lokaler Sdr. Jernbanevej 29, 1, 3400 Hillerød

152 m²

781 kr.

38-150 m²

- kr.

- kr.

120 m²

900 kr.

108.000 kr.

Dejlig delvis kælder centralt m mulighed for parkering frederikværksgade 11b, kld., 3400 Hillerød

50 m²

700 kr.

35.000 kr.

Attraktiv beliggenhed lige overfor Hillerød station Nordre Jernbanevej 22, 3400 Hillerød

20 m²

2.300 kr.

50.000 kr.

15-30 m²

- kr.

- kr.

Kontorfællesskab i erhvervsbyggeri Herredsvejen (Kontorfællesskab) 2, 3400 Hillerød

BRUHNSVEJ 1, 3600 FREDERIKSSUND

NY ØSTERGADE 5, 1. SAL, 3600 FREDERIKSSUND

KONTORLOKALER I PROJEKTEJENDOM AC HUSET Ejendommen opføres umiddelbart over for Frs.-sunds store shoppingcenter Sillebroen. som 3½ etage randbebyggelse mod vej/rundkørsel. 50 meter publikum-orienterede ­vindue mod bylivet. 1.700 m² i stueplan og 2.000 m² på 1-3 etage.

LÆKRE LYSE KONTORER I HJERTET AF FREDERIKSSUND Kontorhotel3600 tilbyder nye kontorlokaler i var. størrelser. Flot glasindgang, gode fællesarealer og stort flot mødelokale med skiftende kunstudstillinger. Køkkenadgang med opvaskemaskine, køleskab, microovn og kogeplader, service og spisepladser.

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje:

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje:

250-2.000 m² 800-1.000 kr. fra 212.500 kr

10-15 m² fra 1.440 kr. fra 25.920 kr.

ferederikssund Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra 212.500 kr.

Lokaler i ny projektejendom AC Huset Bruhnsvej 1, 3600 Frederikssund

250-2.000 m²

800 kr.

kontor/undervisningslokaler/lager Elsenbakken 33-35, 3600 Frederikssund

118-1.400 m²

550 kr.

64.900 kr.

357 m²

550 kr.

228.123 kr.

Lyst og præsentabelt kontorlejemål i Frederikssundscentret Havnegade 21, 1. sal, 3600 Frederikssund Pæne lokaler Ny Østergade 2A, St. & 1, 3600 Frederikssund Bynære kontorlejemål Færgeparken 23, 3600 Frederikssund Hyggeligt og præsentable kontorer i Frederikssundscentret Østergade 1Y, 1. dør 5, 3600 Frederikssund Smedetoften 5 Smedetoften 5, mf.,+B46 3600 Frederikssund Lyst og præsentabelt kontor i Frederikssundscentret Kontorfællesskabet, Østergade 1, 1. sal, 3600 Frederikssund

Lokalebasen.dk

267 m²

600 kr.

160.200 kr.

20-200 m²

675 kr.

13.500 kr.

116 m²

550 kr.

78.648 kr.

79 m²

650 kr.

51.350 kr.

24-75 m²

865 kr.

20.760 kr.


58 Lokaleguiden

roskilde Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

1.000-25.000 m²

900 kr.

900.000 kr.

500-9.000 m²

1.150 kr.

700.000 kr.

347-694 m²

900 kr.

415.706 kr.

Attraktivt kontorlejemål tæt på gågaden i Roskilde Algade 18, 4000 Roskilde

594 m²

508 kr.

432.432 kr.

Bo i Roskildes hjerte Algade 12, 3. sal, 4000 Roskilde

586 m²

1.200 kr.

703.200 kr.

Velbeliggende kontorlejemål Algade 18, 1.+ kld., 4000 Roskilde

420 m²

325 kr.

228.900 kr.

Superflot kontorlejemål midt i Roskilde Jernbanegade 1 a-c, 4000 Roskilde

375 m²

700 kr.

283.500 kr.

Roskilde-kontor Skomagergade 15, 3, 4000 Roskilde

139-325 m²

900 kr.

155.541 kr.

Kontor i Roskilde Centrum Algade 18, 4000 Roskilde

323 m²

675 kr.

218.025 kr.

Kontor i præsentabel ejendom midt i Roskilde Allehelgensgade 13, st tv, 4000 Roskilde

297 m²

800 kr.

290.466 kr.

Attraktivt kontorlejemål Algade 18, 4000 Roskilde

223 m²

675 kr.

199.585 kr.

Nyistandsatte kontorlokaler Klosterengen 137, St. A, 4000 Roskilde

190 m²

589 kr.

121.790 kr.

Kontor tæt på gågaden i Roskilde Algade 18, 4000 Roskilde

184 m²

575 kr.

146.280 kr.

Trekroner, Roskilde – MultiFlex Office Nordre Mellemvej, 4000 Roskilde Endelig et Company House i Roskilde Ved Ringen 0, 4000 Roskilde Kontorer på Roskilde gågade Algade 4, 1-2, 4000 Roskilde

Kontor centralt i Roskilde Algade 18, 4000 Roskilde

174 m²

575 kr.

140.592 kr.

Centralt belig. kontor i Roskilde Algade 18, 4000 Roskilde

174 m²

600 kr.

142.680 kr.

Roskilde Øst – velbeliggende lejemål Langebjergvænget 6, 1, 4000 Roskilde

163 m²

750 kr.

122.250 kr.

Meget præsentabelt kontorlejemål Langebjergvænget 19 D-E, 4000 Roskilde

81 m²

450 kr.

36.450 kr.

Kontor centralt i Roskilde med egen parkering Kornerups Vænge 7, 1, 4000 Roskilde

40 m²

1.075 kr.

59.480 kr.

15-22 m²

3.000 kr.

46.500 kr.

Kontorfællesskab tilbyder møbledere kontorer Hersegade, 4000 Roskilde

slagelse Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

100-2.000 m²

500 kr.

55.000 kr.

10-500 m²

500 kr.

5.500 kr.

Superflot lokale incl. klimaanlæg Teknikvej 2C, 1, 4200 Slagelse

211 m²

339 kr.

72.584 kr.

Slagelse-klinik Smedegade 6-8, 2, 4200 Slagelse

207 m²

850 kr.

175.950 kr.

Flot kontor i Slagelse centrum Nytorv 17, 1, 4200 Slagelse

175 m²

550 kr.

96.250 kr.

93-175 m²

822 kr.

92.628 kr.

Klinik Smedegade 6-8, 1, 4200 Slagelse

161 m²

800 kr.

128.800 kr.

Kontor til leje Ingemannsvej 6 D, st., 4200 Slagelse

150 m²

800 kr.

126.750 kr.

Kontorlokale tilbydes på den populære Jernbanegade Jernbanegade 24, 1. sal, 4200 Slagelse

127 m²

650 kr.

82.550 kr.

70-105 m²

400 kr.

30.450 kr. 59.904 kr.

Gode lyse, venlige kontorlokaler Fabriksvej 6, 4200 Slagelse Lyse og venlige kontorlokaler udlejes Fabriksvej 6, 4200 Slagelse

Kontorlokaler tæt på Slagelse St. Ndr. Stationsvej 18, 4200 Slagelse

Nyistandsatte kontorlokaler udlejes Norgesvej 1, 1., 4200 Slagelse Kontorlokaler i nyere ejendom Kinavej 1, 1. sal, 4200 Slagelse

104 m²

576 kr.

Superflot og billigt kontorlokale med overnatningsmulighed Sct. Mikkelsgade 17, B, 4200 Slagelse

96 m²

400 kr.

38.400 kr.

Mindre kontor udlejes centralt i Slagelse Østre Alle 54, 4200 Slagelse

51 m²

658 kr.

41.973 kr.

Yderst centralt klinik/kontor-fællesskab Smedegade 6-8, 2, 4200 Slagelse

40 m²

800 kr.

38.800 kr.

køge

Skandinavisk Transportcenter – det nye knudepunkt Ullsvej, 4600 Køge Kontorlokaler til stort lager udlejes Sleipnersvej 2, 4600 Køge Ny Sundhedspark – kontor, klinik, wellness, fitness Lykkebækvej 14, 1 Th., 4600 Køge Kontor i Ølby Centret Ølby Center 5, 1.sal, 4600 Køge

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

8.000-36.000 m²

495 kr.

3.960.000 kr.

120-480 m²

600 kr.

72.000 kr.

285 m²

795 kr.

226.575 kr.

67-281 m²

750 kr.

57.955 kr.

Synligt og i gå-afstand fra Ølby Station Ølby Centret 31, 4600 Køge

245 m²

895 kr.

241.325 kr.

Spændende og unikke kontorer/showroom i Køge Centrum Vestergade 16, 1, 4600 Køge

230 m²

1.200 kr.

276.000 kr.

Velinrettede kontorlokaler Snedkervej 1, A, 4600 Køge

191 m²

825 kr.

169.608 kr.

Liberalt erhverv med god synlig beliggenhed i Køge C Nørre Boulevard 26, st, 4600 Køge

166 m²

1.191 kr.

197.706 kr.

Kontorlokaler i nyopført ejendom Strøby Egede Center 23, 1, 4600 Køge

132 m²

930 kr.

122.760 kr.

95 m²

930 kr.

88.350 kr.

Lokalebasen.dk

Strandvejen 171, 2900 Hellerup, tlf +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

Danmarks portal for erhvervslejemål


LokaleguideN 59

STRANDLODSVEJ 9F, KLD., 2300 KØBENHAVN S

RENTEMESTERVEJ 80, 1, 2400 KØBENHAVN NV

PÆN ISTANDSAT HØJ KÆLDER MED STÆRKSTRØM Stort rektangulært rum samt afskærmning til mindre lager, kontor og toilet. Med lejemål følger elektrisk gaffeltruck med løfteevne på 2000 kg samt el-hejs til jordplan til 1000 kg. Adgang via port i forbygning. Tæt på Metero. Hurtig overtagelse.

STOR LAGERHAL MED GITTERPORT OG RAMPE Stort anvendeligt lagerlokale tæt på indfaldsvejene og tæt på Københavns centrum udlejes med mulighed for hurtig overtagelse. 286 m² store hal, søjlefri med lofthøjde på ca. syv meter, uisoleret, men har strøm og varme. Nuværende lejer fleksibel m.h.t. overtagelse.

Areal: Årlig leje pr. m²: Årlig leje og drift:

Areal: Årlig leje pr. m²: Årlig leje: og drift:

194 m² 400 kr. 97.000 kr

ROLIGHEDSVEJ 11, KLD., 1958 FREDERIKSBERG C

286 m² 460 kr. 143.560 kr.

GL. KØGE LANDEVEJ 119, ST TH, 2500 VALBY

PARKERING/GARAGE TIL LEJE I AFLÅST KÆLDER I aflåst frostfri, videoovervåget garagekælder udlejes nummerede p-pladser. Leje af flere sm.hængende pladser giver mulighed for etabl. af lagerplads. Også mulighed for leje af samlet lokale svarende til 5½ p-plads. Pris pr plads: kr 1000 + moms pr md..

MULIGHED FOR KONTOR/BUTIK MED STØRRE LAGER Lejemålets fordeling: 306 m² lager, 100 m² kontor, og 69 m² med adgangsareal, toilet og gn.gang. Kan anvendes som butik el. kontor med stort lager. Tidl. anvendt som udsalgssted for engros virksomhed, tæt på Valby bymidte og Toftegårds Plads.

Areal: Årlig leje pr. m²: Årlig leje og drift:

Areal: Årlig leje pr. m²: Årlig leje: og drift:

110 m² 600 kr. 66.000 kr.

475 m² 478 kr. 286.900 kr.

København K, Ø, S, NV, SV, Frederiksberg og valby Størrelse Kælderlokale velegnet til studie eller showroom Kompagnistræde 13, kld., 1208 København K Lagerlokaler til arkiv/opbevaring Snaregade 12, kld., 1205 København K Lagerhal i Nordhavnen udlejes/sælges Vesterhavsvej 7, 2100 København Ø Produktion/lager/kontor – eller alle tre muligheder Haraldsgade 91, st+kld, 2100 København Ø Spændende møde/kursus -lokale, showroom, fotostudie. Blegdamsvej 114B, st, 2100 København Ø Højloftet lager ved Metrostation Jorisvej 11, 2300 København S Lejemålet er en høj kælder, og pænt istandsat med stærkstrøm Strandlodsvej 9F, kld, 2300 København S Værksted eller lager Tranevej 21, 2400 København NV Baghus til showroom/lager Hejrevej 30, 2400 København NV Stor lagerhal i København Rentemestervej 80, st, 2400 København NV

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

160 m²

700 kr.

143.200 kr.

50 m²

800 kr.

49.750 kr.

650 m²

550 kr.

357.500 kr.

101-202 m²

900 kr.

98.778 kr.

76 m²

553 kr.

48.032 kr.

1.480 m²

450 kr.

691.160 kr.

194 m²

400 kr.

97.000 kr.

100-600 m²

400 kr.

48.000 kr.

482 m²

575 kr.

318.120 kr. 165.594 kr.

286 m²

537 kr.

1.000-4.500 m²

325 kr.

325.000 kr.

1.500 m²

375 kr.

775.500 kr.

Lager med aluport (3,4/4m. t. loft) Bådehavnsgade 12, 2450 København SV

880 m²

384 kr.

462.880 kr.

Lager i Sydhavnen med aluport 3,4/4m. t. loft Bådehavnsgade 12, 2450 København SV

601 m²

430 kr.

343.772 kr.

Parkering/Garage til leje, aflåst kælder Rolighedsvej 11, kld, 1958 Frederiksberg C

110 m²

600 kr.

66.000 kr.

Centralt beliggende ejendom tæt på centrum og motorvej Bådehavnsgade 38, 2450 København SV Produktion/lager/montage Bådehavnsgade 12, 2450 København SV

Lokalebasen.dk


60 Lokaleguiden

glostrup

Velbeliggende erhvervsejendom Fabriksparken 7-9, 2600 Glostrup Meget stort grundstykke til leje Fabriksparken 20, 2600 Glostrup Stor lagerhal med gode tilkørselsforhold og ramper Naverland 7-11, 2600 Glostrup Højloftet lagerejendom Naverland 9, 2600 Glostrup

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

4.000-16.000 m²

400 kr.

1.952.000 kr.

7.900 m²

65 kr.

1.177.100 kr.

940-7.238 m²

325 kr.

423.000 kr.

5.658 m²

325 kr.

2.574.390 kr.

Lager-/kontorlejemål med masser muligheder Fabriksparken 19-21, 2600 Glostrup

5.445 m²

295 kr.

2.069.100 kr.

Regulært og højloftet lagerhal Naverland 8, 2600 Glostrup

4.720 m²

375 kr.

2.265.600 kr.

Befæstet udendørsareal Paul Bergsøes Vej 17, 2600 Glostrup

4.500 m²

125 kr.

562.500 kr.

929-4.071 m²

325 kr.

378.103 kr.

Højloftet lager Fabriksparken 20, 2600 Glostrup

2.318 m²

400 kr.

1.121.912 kr.

Utrolig fleksibel ejendom med lager/produktion samt kontorer Smedeland 26 A, 2600 Glostrup

2.043 m²

381 kr.

956.124 kr.

233-1.940 m²

375 kr.

87.375 kr.

1.801 m²

400 kr.

886.092 kr.

Velbeliggende lager – to lejemål Naverland 21, 2600 Glostrup

Godt lager med rampe og stor port med tilhørende kontorer Naverland 8, 2600 Glostrup Højloftet lagerlokaler uden søjler Fabriksparken 22, 2600 Glostrup Lagerlokaler/engrosbutik Smedeland 28, st, 2600 Glostrup

600-1.400 m²

225 kr.

207.000 kr.

Attraktivt kontor- og /eller lagerlejemål Naverland 13-15, 2600 Glostrup

246-1.366 m²

325 kr.

101.844 kr.

1.011 m²

200 kr.

333.630 kr.

Lager og produktionslokaler med mindre lettere værksted Naverland 11, st., 2600 Glostrup

VALLENSBÆKVEJ 31, 2605 BRØNDBY

FABRIKSPARKEN 20, 2600 GLOSTRUP

HØJLOFTET LAGER MED TO SLUSER OG STOR PORT I JORDPLAN Består af kontorfaciliteter, spiserum med køkken og gode toiletforhold. Foran lageret er der et godt kørefast areal, mulighed for at tilleje grundareal på op til 7.900 m² i nær tilknytning til lejemålet. Nær adgang til store hovedfærdselsårer.

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje og drift:

2.318 m² 400 kr. 1.121.912 kr.

PRÆSENTABEL OG FUNKTIONEL ERHVERVSEJENDOM Belig. op til Holbæk-motorvejen med god mulighed for domicil-eksponering. Indrettet med flere kontor- og lagerlejemål, der lejes samlet eller enkeltvist: Kontor: 350-900 m² á 450 - 600 kr/m², lager/montage: 450-1.600 m² á 300 - 375 kr/m². Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje og drift:

3.080 m² 418 kr. 1.287.440 kr.

brøndby Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

Yderst indbydende logistikejendom Kornmarksvej 25, 2605 Brøndby

3.926 m²

275 kr.

1.574.326 kr.

Præsentabel og funktionel erhvervsejendom Vallensbækvej 31, 2605 Brøndby

3.080 m²

418 kr.

1.287.440 kr.

1000-3.000 m²

580 kr.

760.000 kr.

2.258 m²

425 kr.

1.280.286 kr. 282.900 kr.

Lagerhal tæt på motorvejsnettet Søndre Ringvej 43, D, 2605 Brøndby Kontorer med stort lagerareal Vallensbækvej 18, 2605 Brøndby Lagerlejemål i spændende erhvervsejendom - flere størrelser Park Allé 350-352, 2605 Brøndby

575-2.140 m²

375 kr.

De flotte Dunlophaller v. Amtsgården udlejes Industrisvinget 5, A, 2605 Brøndby

2.000 m²

300 kr.

870.000 kr.

Præsentabel og funktionel erhvervsejendom Vallensbækvej 31, 2605 Brøndby

1.880 m²

447 kr.

1.018.960 kr.

Stort lager udlejes nær motorvej og ringvej Vallensbækvej 18, 2605 Brøndby

1.509 m²

385 kr.

949.161 kr.

1.016 m²

325 kr.

437.896 kr.

530-1.000 m²

420 kr.

318.000 kr. 402.400 kr.

Lyst lagerlejemål beliggende i et attraktivt erhvervsområde

Midtager 29, Midtbygningen, st., 2605 Brøndby

Attraktivt lager – tæt på motorvejsnettet Søndre Ringvej 49, E, 2605 Brøndby Præsentabel og funktionel erhvervsejendom Vallensbækvej 31, 2605 Brøndby Kælder/lager lokaler på Nygårds Plads Nygårds Plads 21, kl., 2605 Brøndby Brøndby-lager med 65 m² kontor Industrivej 45, 2605 Brøndby

Lokalebasen.dk

Strandvejen 171, 2900 Hellerup, tlf +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

800 m²

408 kr.

11-739 m²

350 kr.

3.850 kr.

724 m²

325 kr.

321.456 kr.

Danmarks portal for erhvervslejemål


LokaleguideN 61

rødovre

Værksted og lager med kontor og omklædning Valhøjs Allé 190, 2610 Rødovre

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra 981.552 kr.

2.288 m²

325 kr.

386-1.206 m²

400 kr.

200.720 kr.

390-960 m²

425 kr.

165.750 kr.

Nyistandsat kontor- og lagerlejemål Valhøjs Allé 160, 2610 Rødovre

755 m²

400 kr.

392.600 kr.

Kontor tæt ved motorvej E47 og E55 Islevdalvej 142, 1., 2610 Rødovre

662 m²

475 kr.

399.848 kr.

Lagerlokaler med god beliggenhed Islevdalvej 100, 2610 Rødovre

526 m²

325 kr.

170.950 kr.

Kælderlokaler til brug for lager eller værksted Valhøjs Alle 155, 2610 Rødovre

509 m²

300 kr.

206.145 kr.

Kontor i lyse lokaler Islevdalvej 148, 2610 Rødovre

475 m²

475 kr.

286.900 kr.

Lagerlejemål med gode til- og frakørselsmuligheder Islevdalvej 100, 2610 Rødovre

430 m²

325 kr.

139.750 kr.

Nyistandsat lager- og kontorlejemål Valhøjs Allé 160, 2610 Rødovre Lager og kontorlokale Egegårdsvej 32-34, 2610 Rødovre

Nyistandsat lager- og kontorlejemål Valhøjs Allé 160, 2610 Rødovre

386 m²

400 kr.

200.720 kr.

Kontor udlejes i velfungerende erhvervsejendom Islevdalvej 144, 1 tv, 2610 Rødovre

271 m²

475 kr.

163.684 kr.

Årlig leje og drift fra

albertslund Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Lager med overdækning langs facaden Roskildevej 8-10, 2620 Albertslund

2.031 m²

395 kr.

1.082.523 kr.

Lager med mindre kontor Roskildevej 8-10, 2620 Albertslund

1.966 m²

395 kr.

1.047.878 kr.

Nyrenoveret lager – loftshøjde 3,30-3,70 m Roholmsvej 12, 1.sal, 2620 Albertslund

1.195 m²

398 kr.

546.115 kr.

Stort lagerlejemål i synlig erhvervsejendom Roskildevej 16, 2620 Albertslund

1.096 m²

375 kr.

524.984 kr. 329.120 kr.

Lager med store porte og godt lysindfald Roholmsvej 12A, stuen, 2620 Albertslund

680-1.080 m²

425 kr.

Lagerlejemål med to store porte Stensmosevej 24B+C, Stuen, 2620 Albertslund

953 m²

425 kr.

461.252 kr.

Effektiv og velfungerende erhvervsejendom Læhegnet 75, 2620 Albertslund

922 m²

350 kr.

498.802 kr.

Lager med gode adgangsforhold Stensmosevej 24B, stuen, 2620 Albertslund

478 m²

425 kr.

231.352 kr.

Kontor og serviceerhverv Roholmsvej 10, 1.sal, 2620 Albertslund

454 m²

398 kr.

207.478 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

2.500-15.000 m²

975 kr.

3.062.500 kr.

340-5559 m²

350 kr.

150.620 kr.

5.120 m²

375 kr.

2.565.120 kr.

114-2.950 m²

400 kr.

60.192 kr.

2.719 m²

375 kr.

1.218.112 kr.

taastrup

Byggemulighed – nyt domicil evt. med lager tilknyttet Erik Husfeldts Vej 4, 2630 Taastrup Højlager med tilhørende kontorer i Klovtofte Erhvervsområde Hørskætten 30-32, 2630 Taastrup Større lagerlejemål med perfekt beliggenhed Hørskætten 14-16, 2630 Taastrup Lager- og kontorejendom tæt ved motorvejen Hørskætten 4-6, 2630 Taastrup Velbeliggende lagerhal med tilhørende kontorer – domicil Rugvænget 35, Stuen+1., 2630 Taastrup

VALHØJS ALLÉ 160, 2610 RØDOVRE

NY ISTANDSAT LEJEMÅL MED ATTRAKTIV BELIGGENHED Kontorlejemål tæt ved Roskildevej og Motorring 3 i veldrevet, velfungerende ejendom. Overtages nymalet og med nye gulvtæpper samt nyt køkken. Mulighed for leje af lagerlokale i tilknytning til kontor – fra 80 m². Areal: 386-1.206 m2 Årlig leje pr. m2: 4-600 kr. Årlig leje: fra 200.720 kr.

Lokalebasen.dk

HØRSKÆTTEN 4-6, 2630 TAASTRUP

DYNAMISK LAGER- OG KONTOREJENDOM TÆT VED MOTORVEJEN Ejendom med fem ledige regulære, højloftede lagerhaller på 590 m² pr. lagerhal og med en lofthøjde på 5,25 m.. Flere haller indrettet kontor i var. str. 114-292 m².. Adgang til hallerne via stor port på 4 x 4,5 meter. Enkelte kontorer med direkte lageradgang. Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje:

114-2.950 m2 4-600 kr. fra 60.192 kr.


62 Lokaleguiden

LYSKÆR 7, 2730 HERLEV

STAMHOLMEN 111, 2650 HVIDOVRE

PÆN DOMICILEJENDOM PÅ AVEDØRE HOLME Flot og veldrevet ejendom på Avedøre Holme med gode tilkørselsforhold og P-pladser. Mulighed for at opdele lejemålet i mindre enheder. Mange p-pladser. Kontorlokaler overtages istandsatte, lagerdelen ryddelig og rengjort. Areal: 500-4.192 m2. Årlig leje pr. m2: 375-575 kr. Årlig leje og drift: fra 243.500 kr.

FIRMADOMICIL MED FACADE DIREKTE UD TIL RING 3 Ejendom med stor synlighed og kort afstand til S-tog. Lager på ca. 3.356 m² og kontor på ca. 1.664 m². Bemærk den lave husleje! Skatter og afgifter betales af lejer. Fjernvarme betales a conto efter egen måler. Gode parkeringsforhold. 6.592 m2 242 kr. 2.076.480 kr.

Areal: Årlig leje pr. m2: Årlig leje og drift:

hvidovre Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

Let produktion – lager el. kontor Kanalholmen 14-18, 2650 Hvidovre

4.384 m²

398 kr.

2.003.488 kr.

Domicillejemål på Avedøre Holme Stamholmen 111, 2650 Hvidovre

500-4.192 m²

375 kr.

243.500 kr.

Pæn lager- og produktionsejendom Nordholmen 6, st, 2650 Hvidovre

1.920 m²

350 kr.

835.200 kr.

Lager med mindre kontor Kanalholmen 14-18, 2650 Hvidovre

1.420 m²

407 kr.

661.720 kr.

Pæn og velholdt kontorejendom med let lager/showroom Avedøreholmen 46, 2650 Hvidovre Lager- og kontorlejemål Kanalholmen 14-18, 2650 Hvidovre Nyindrettet industrikøkken

Hammerholmen 9-13, stuen, 2650 Hvidovre

Nordholmen, lager, produktion eller rustik kontor på 1. sal Nordholmen 6-8, 1, 2650 Hvidovre

399-1.017 m²

450 kr.

225.036 kr.

1.005 m²

450 kr.

511.545 kr.

840 m²

900 kr.

805.560 kr.

818 m²

300 kr.

314.930 kr.

Attraktivt produktions-/lagerlokale med personalerum Mågevej 40-46, 2650 Hvidovre

753 m²

478 kr.

359.934 kr.

Lagerlejmål med loftshøjde ca. 3,6 m. Hammerholmen 9-13, 2650 Hvidovre

715 m²

398 kr.

326.755 kr.

Tilbud kr. 198 pr. m²/år første år, derefter kr. 398 Hammerholmen 9-13, 2650 Hvidovre

671 m²

198 kr.

172.447 kr.

608 m²

300 kr.

315.552 kr.

555 m²

800 kr.

476.745 kr.

401 m²

395 kr.

211.327 kr. 86.000 kr.

Lager/kontor med stor synlighed ud mod Stamholmen

Stamholmen 173, 2650 Hvidovre

Nyindrettet køle og frostlager Hammerholmen 9-13, stuen, 2650 Hvidovre Stort lager i attraktivt erhvervsområde

Jernholmen 43-47, lager, 2650 Hvidovre

Kælderlejemål tørt og med el Hammerholmen 9-13, Kælder, 2650 Hvidovre

344 m²

250 kr.

Arkiv/kælderlokaler/mindre lagerlejemål Stamholmen 147-161, 2650 Hvidovre

60-300 m²

350 kr.

27.540 kr.

Lagerlokaler lige ved Rødovre Station Immerkær 27, kælder, 2650 Hvidovre

40-245 m²

400 kr.

17.520 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra 2.076.480 kr.

herlev

Firmadomicil, lager/prod., kontor facade direkte til Ring 3 Lyskær 7, 2730 Herlev

6.592 m²

242 kr.

Lager/kontor med mange anvendelsesmuligheder Smedeholm 16, 2730 Herlev

1.930 m²

100 kr.

499.870 kr.

809-1.619 m²

500 kr.

533.940 kr.

Stort lager med evt. opdeling i mindre enheder og kontorer Vasekær 6-8, 1. sal, 2730 Herlev Kontor/showroom med tilhørende lager Marielundvej 46B, 1, 2730 Herlev

180-1580 m²

325 kr.

75.420 kr.

Velfungerende kontor med mindre lager Marielundvej 46E, 1., 2730 Herlev

120-1542 m²

325 kr.

50.328 kr.

1.200 m²

425 kr.

510.000 kr.

730 m²

225 kr.

280.320 kr.

203-623 m²

425 kr.

105.357 kr. 220.394 kr.

Produktion/lager i Mørkhøj Industrikvarter i Herlev Transformervej, 2730 Herlev Velfungerende ejendom i industrikvarter Smedeholm 16, 2730 Herlev Kontor/showroom med tilhørende lager Marielundvej 46 C, 2730 Herlev Lagerlejemål lav leje Marielundvej 46D, 1, 2730 Herlev

526 m²

325 kr.

Velfungerende lejemål til kontor og lager Marielundvej 46B, st, 2730 Herlev

190-502 m²

325 kr.

79.610 kr.

Velfungerende lagerlejemål Marielundvej 46C, 2730 Herlev

429-454 m²

325 kr.

179.322 kr.

Lokalebasen.dk

Strandvejen 171, 2900 Hellerup, tlf +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

Danmarks portal for erhvervslejemål


LokaleguideN 63

PRÆSTEFÆLLEDVEJ 16, 2770 KASTRUP

TELEFONVEJ 8 D, 2860 SØBORG

LAGEREJENDOM TÆT VED ØRESUNDS-MOTORVEJEN Ejendommen har ca. 2.400 m² lager i to etager og ca 1.000 m² kontor og mandsskabsfaciliteter. Frihøjde på lageret er 4,5 m i øverste plan og 3,1 m nederst, vareelevator, stor parketingsplads. Udlejes etagevis, tæt på motorvejen ved Tårnby St. og Englandsvej.

BILLIGT KÆLDER/ARKIV I VELUDBYGGET ERHVERVSOMRÅDE Mulighed for at leje af rummelig arkivplads/opbevaring/lager i kælder. Ejendommen er centralt belligende i traditionelt erhvervslejemål i Gladsaxe. Meget fine parkeringsforhold, tæt på motorvejsnet og S-tog. Vareelevator til kælder.

Areal: Årlig leje pr. m²: Årlig leje og drift:

Areal: Årlig leje pr. m²: Årlig leje: og drift:

2.500-5.880 m² 325-600 kr. fra 1.000.000 kr.

893 m² 200 kr. 334.875 kr.

275 m

Attraktive lagerlejemål med tilhørende kontorer Smedekærvej (kontor/lager) 33, 2770 Kastrup Indflytningsklart lagerlejemål tilbydes Fuglebækvej 2B, st tv, 2770 Kastrup Kontor med tilhørende lager Egensevej 25, Lager, 2770 Kastrup Lille reelt lager med port Magle Alle 7, 2770 Kastrup

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

704-2.730 m²

350 kr.

319.616 kr.

275 m2

525 kr.

171.875 kr.

115-130 m²

450 kr.

55.775 kr.

38 m²

790 kr.

30.020 kr.

Årlig leje og drift fra

dragør Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Højlager/kontor syd til lufthavnen A. P. Møllers Allé 55, 2791 Dragør

796 m²

595 kr.

553.220 kr.

Lager/produktion med tilstødende kontorlokaler Møllelodden 4, st, 2791 Dragør

650 m²

400 kr.

336.700 kr.

kongens lyngby Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

3.500-19.000 m²

1.200 kr.

4.970.000 kr.

2.050-8.270 m²

- kr.

- kr.

45 m²

1.050 kr.

47.250 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

893 m²

200 kr.

334.875 kr.

72-543 m²

400 kr.

28.800 kr.

Lager/produktion/kontor Vandtårnsvej 72, 1, 2860 Søborg

410 m²

395 kr.

161.950 kr.

Lager/produktionslokaler Vandtårnsvej 72, 1, 2860 Søborg

200 m²

420 kr.

84.000 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

Domicilmulighed i Lyngby Lundtoftevej 160, 2800 Kongens Lyngby Centralt i udbygget erhvervskvarter Lundtoftegårdsvej 93, 2800 Kongens Lyngby Opbevaring, lagerplads, kontor evt. for håndværker Lundtofteparken 63, kld., 2800 Kongens Lyngby

søborg

Kælder/arkiv i traditionelt erhvervsområde Telefonvej 8 D, 2860 Søborg Lagerlokaler under Høje Gladsaxe Centret Høje Gladsaxe Torv 2, 2860 Søborg

helsingør

3.100 m²

75 kr.

232.500 kr.

Stor og billig produktionsejendom Rønnebær Alle 110A-B, 3000 Helsingør

2.911 m²

350 kr.

1.426.390 kr.

Højloftet lager med mulighed for kontor Ole Rømers Vej 4, 3000 Helsingør

256.230 kr.

Erhvervsgrund udlejes

H.C. Ørsteds Vej 8, 3000 Helsingør

657-2.257 m²

300 kr.

Værkstes/lager/fitness i præsentabel ejendom Fabriksvej 10, 3000 Helsingør

992 m²

400 kr.

557.504 kr.

Højloftet lager med mulighed for kontor Ole Rømers Vej 4, 3000 Helsingør

765 m²

300 kr.

298.350 kr.

Lager/produktion i præsentabel erhvervsejendom Fabriksvej 8, 3000 Helsingør

731 m²

400 kr.

403.512 kr.

Lokalebasen.dk


64 Lokaleguiden

hillerød Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

Lager og produktionslokale i Hammerholt Hammersholt Erhvervspark 2, 3400 Hillerød

2.525 m²

299 kr.

754.975 kr.

Højlager i erhvervsbyggeri Herredsvejen 2, 3400 Hillerød

1.442 m²

425 kr.

612.850 kr.

Til leje i Hammersholt Erhvervspark Hammersholt Erhvervspark 26, 3400 Hillerød

1.090 m²

369 kr.

402.210 kr.

Lager og produktionslokale Hammersholt Erhvervspark 2, A, 3400 Hillerød

1.010 m²

299 kr.

301.990 kr.

Hammersholt Erhvervspark 26 K, Hillerød Hammersholt Erhvervspark 26, K, 3400 Hillerød

660 m²

245 kr.

161.700 kr.

Værksted/lager i Hillerød Hammersholt Erhvervspark 2, B, 3400 Hillerød

640 m²

296 kr.

189.440 kr.

505 m² lager i Hillerød Hammersholt Erhvervspark 2, B, 3400 Hillerød

505 m²

299 kr.

150.995 kr.

345 m² lager og produktionslokale med 20 m² kontor Hammersholt Erhvervspark 4, 3400 Hillerød

345 m²

365 kr.

125.925 kr.

Hammersholt Erhvervspark 28, Hillerød Hammersholt Erhvervspark 28, 3400 Hillerød

280 m²

385 kr.

107.800 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

farum

Flotte produktions/montagelokaler Ryttermarken 7, 3520 Farum

1.773 m²

228 kr.

586.863 kr.

Kontor/lager/produktion Rugmarken 27, 3520 Farum

1.705 m²

500 kr.

954.800 kr.

Logistik/lager/let produktion/montage Lucernemarken 6, 3520 Farum

1.300 m²

250 kr.

455.000 kr.

Lager med tilhørende kontor til leje Hørmarken 1, 3520 Farum

1.200 m²

209 kr.

370.800 kr.

Kontor-, produktions- og lagerejendom med mange muligheder Rugmarken 6, 3520 Farum

616 m²

300 kr.

250.712 kr.

Centralt beliggende lager i Farums Erhvervskvarter Rugmarken 35, D, 3520 Farum

503 m²

300 kr.

201.200 kr.

400 m²

350 kr.

180.000 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

328-730 m²

450 kr.

177.120 kr.

291 m²

775 kr.

225.525 kr.

81 m²

726 kr.

58.806 kr.

30-60 m²

550 kr.

16.500 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

8.000-36.000 m²

495 kr.

4.256.000 kr.

2.356-22.284 m²

375 kr.

883.500 kr.

Nye lager-/produktionslokaler opføres på god adresse Sandvadsvej 15, A, 4600 Køge

500-2.000 m²

450 kr.

237.500 kr.

God lager/logistikejendom i Køge Nord Snedkervej 5, 4600 Køge

932-1.982 m²

420 kr.

447.360 kr.

Rugmarken 27, A, 3520 Farum

Lager/produktion og kontor til leje

roskilde

Stor butik/produktion/lager Bytoften 16, 4000 Roskilde Super beliggenhed: Kontor, lager, showroom, værkssted m.v. Ringstedvej 73, 4000 Roskilde Lager/værksted/mindre produktion Langebjergvænget 19D, 4000 Roskilde Lager/opbevaring Vestre Kirkevej 7B, 4000 Roskilde

køge

Byggemulighed – op til 36.000 m² Nordhøj 0, 4600 Køge Højloftet lagerejendom i Skandinavisk Transport Center

Sleipnersvej 2, 4600 Køge

Gode lager-/produktionslokaler Sandvadsvej 17, 4600 Køge

600 m²

400 kr.

240.000 kr.

Værkstedsvej 7, 4600 Køge

515 m²

425 kr.

218.875 kr.

Lagerlokale udlejes i Køge Nord

Lagerrum Klarkærvej 12, 4600 Køge

100-250 m²

18 kr.

1.800 kr.

20-200 m²

480 kr.

9.600 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. kvm. fra

Årlig leje og drift fra

Nyistandsat stor lagerhal Skovsøvej 13A, 4200 Slagelse

2.680 m²

401 kr.

1.074.680 kr.

Nyistandsatte erhvervslejemål Skovsøvej 13A, 4200 Slagelse

1.491 m²

393 kr.

585.963 kr.

100-1000 m²

120 kr.

12.000 kr.

500 m²

332 kr.

166.000 kr.

Kontor-/lagerlokaler til leje Køgevej 83, 4600 Køge

slagelse

Forskellige lokaler, størrelse, standart Kirkerupvej 33, 4200 Slagelse Lager-produktionslokaler Trafikcenter Alle 25 + 27, 4200 Slagelse Erhvervslejemål til leje Skovsøvej 13A, 4200 Slagelse Lager/opbevaringslokale udlejes

Tjørne Allé 10, enhed 3, 4200 Slagelse

Lejemål A+C+D+G+H, 4200 Slagelse Skovsøvej 13A, 4200 Slagelse Lagerlokaler udlejes

Tjørne Allé 10, enhed 2, 4200 Slagelse

Lokalebasen.dk

Strandvejen 171, 2900 Hellerup, tlf +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

444 m²

425 kr.

188.700 kr.

201 m²

119 kr.

39.798 kr.

157 m²

395 kr.

62.015 kr.

98 m²

200 kr.

27.342 kr.

Danmarks portal for erhvervslejemål


LokaleguideN 65

Et professionelt kontorhotel lige ved motorvejsafkørsel 59/E20 i fredericia

OprEt jErES SatELItKONtOr I hjErtEt af DaNMarK C Lej jeres kontor nu og betal først husleje fra den 1. marts 2013

s: rplad åned o t n o K 9 kr./m a 1.91 rbrug inkl. fo

fr Priser

ontor: Eget k kr./måned a 2.480

Priser fr

brug

inkl. for

Mangler I et kontor vest for Storebælt? Videnpark Trekantområdet er centralt beliggende ved siden af motorvejsafkørsel 59/E20 i Fredericia og tilbyder kontorlokaler og mødelokaler i et dynamisk og moderne kontormiljø.

kaler: Mødelo er - gratis n 40 perso

For 6-

for lejere

Netværk:

s idenparken Adgang til V netværk e omfattend

Videnparken tilbyder en professionel reception, postservice og adgang til kontorudstyr. Vi har mødelokaler i størrelser fra 6-40 personer. Lån af lokalerne er gratis, når man er lejer.

ik:

Dynam

ositivt ds i et p la p s jd e iljø Få arb erende m og inspir

Læs mere på www.videnpark.dk

Videnpark trekantområdet Vesterballevej 5 • 7000 Fredericia Tlf. 76 22 11 00 • info@videnpark.dk

Vi har lyse lokaler samt et positivt og inspirerende miljø. Alle faciliteter er handicapvenlige. Hos Videnparken har du adgang døgnet rundt og gratis parkering lige uden for døren.

Læs mere på www.videnpark.dk, og kontakt receptionen på 76 22 11 00 eller info@videnpark.dk. Vi giver gerne en uforpligtende rundvisning.


software NYHEDER af steen uno

Don't tell it – SHOW it

Sanwa bærbar projektor til din iPhone Sanwa 400-PRJ011 er en smart, effektiv gadget til dig, der har brug for at have en projektor lige ved hånden i det daglige. Det japansk udviklede præsentations-redskab, der blot vejer 103 gram, kan producere dine billeder og film fra iPhone i 640 x 360 pixel opløsning med 1000:1 contrast ratio og projektere dem i fremvisningsafstand på op til tre meter samt i størrelse på op til 165 cm. Set på nettet til ca. 1.500 kr..

180 GRADERS VIDEOKONFERENCE

TIL BORDS MED LOGITECH BCC950 CONFERENCECAM

NEST SMART-TERMOSTAT I OPDATERET VERSION

Det perfekte setup til kontorets konferencelokale eller dit hjemmekontor: Logitechs ny Conferencecam tilbyder 180 grader panorering, leverer via sit Carl Zeissobjektiv billeder i fuld HD-opløsning og kan med sin vidvinkel fange flere personer samtidig. Mikrofonen og højttaleren i soklen sørger for høj lydkvalitet. Fungerer upåklageligt på både Mac og PC med en bred vifte af software og tjenester som VPN, Dropbox, Skype og sammen med bl.a. smartphones.Set på nettet til ca. 1.800 kr..

Opgradér kontorets indeklima og opvarmning med den nyeste version af Nests intelligente termostat, der efter en uges brug selv indstiller sig efter dine vaner. Nest 2.0 – designet af iPod’ens far Tony Fadell - er blevet 20% tyndere og kan qua et nyt softwaresystem arbejde sammen med endnu flere forskellige varmesystemer. Smart-termostaten skal dog fortsat købes i USA. Dansk pris ca. 1.400 kr..

DANSK -

: VERDENS KLASSE

ENDOMONDO LØBE-APP PASSERER 10 MIO. MÆRKET

Verdens måske bedste sports-app, Endomondos danske løbe-app, har i efteråret passeret 10 mio. brugere på verdensplan – en fjerdedel i USA, hvor de danske iværksættere nu bor. Mobil-app´en, der kan hentes til næsten alle mobiltelefoner, registrerer via GPS, hvor du løber eller cykler. Undervejs coacher den dig med mellemtider og lægger via webtjenesten endomondo.dk dine resultater op, så du kan tjekke dem, når du kommer hjem.

66

TYNDERE, KLOGERE, SMARTERE

magasinet NINETOFIVE 0412

MUSIK TIL ARBEJDET

40 MIO. LYTTER TIL 70.000 INTERNET RADIOSTATIONER TuneIn – din nemme genvej til over 70.000 AM, FM, HD og internet-radiostationer – passerede i efteråret et imponerende brugertal på 40 mio. lyttere om måneden. Tjenesten kan lægges ind på din kontor-PCs skrivebord eller downloades til stort set alle markedets mobiltelefoner, tablets, smartTV´er og radioer. TuneIn.com tilbyder radiokanaler fra hele verden, heriblandt netop nu omkring 40 danske stationer.


Prøv vores nye aPP Lokalebasen.dk’s iPhone app er et simpelt værktøj til at finde dit nye erhvervslejemål. Søg i DK’s mest besøgte portal for erhvervslejemål, når du på farten Få overblikket over aktuelle erhvervslejemål nær dig Mere end 4.000 ledige erhvervslejemål i din lomme Kom i kontakt med udlejer med det samme

Scan for gratis download i App Store!

Lokalebasen.dk

DanMarKS PortaL For erhvervSLejeMåL

Lokalebasen.dk a/S · Strandvejen 171 · 2900 hellerup · www.lokalebasen.dk · info@lokalebasen.dk · tlf. 70 200 814


it-værktøj linkedin

10 tips til din LinkedIn-profiL som får arbejdsgivere til at lægge mærke til dig

03

ise s Præc

01

P r o f e s s io n e lt p r o f il f o t o

LinkedIn er IKKE Facebo ok. Dit fo to skal rela tere til d in profess ion og s ig nalere d in profe s s ionelle p ersonlig h e d på en g od dag.

02

oveRskrift med power Kombinér det konkrete og faktuelle med det kreative og opsigtsvækkende. Den rigtige powerline vil gøre enhver HR-chef nysgerrig.

øgeor

d

rd øgeo rpe s a p k s o de job ér go elevante i – p r o e K nc sr pete ndre m a o r k t fra a er, em s – titl tér d i n slag e g n plem mkri og im ndt o u inr d k e s Link tegi n e g din e fil. pro

05

Dine g

04

Summary i

Din nøgle

Professionelt netværk satser på danskerne – og

ode re

je g -f o r m

faglige ikér dine Kommun nsker ncer og ø kompete b med mtidige jo til dit fre nelle omvendt: professio basis i din rutine. aring og fortid, erf

til fremtidens nye job eller nye medarbejder Det professionelle, sociale netværk LinkedIn, der i efteråret havde premiere på sin danske version, er i dag tæt på at blive den allervigtigste hovednøgle til din næste stilling, fordi arbejdsgiverne i stigende grad først tjekker dine data her. Af steen uno

68

magasinet NINETOFIVE 0412

s

u ltat e Prior r itér o g besk vigtig riv de ste f unkt opga ioner ver, s og o m du fyldt har o og lø st me p på di d suc ne ces bejds tidligere a plads rer.

ill u s t rat i o n : D atagra f


08

Væ r sm ar te re Du kan vise sæ rlige anbefalinger, dit klassiske CV eller andre dokumenter som pdf-file r via den smarte Box.net Filesapplikation.

06

Opbyg dit netværk nu

'Get connected'! Forøg chancerne for at lande din profil på rette tid og sted. Op- og udbyg dit netværk, inden du får brug for det!

07

bliv syn

ligere

vante dig rele ld e m il T pdates r, del u gruppe ærk, it netv med d atter, ig i deb bland d befalin ode an tilføj g elv ør dig s ger – g re! synlige

900.000 danskere havde allerede oprettet profiler på LinkedIn, da det professionelle sociale netværk i september lancerede sin dansksprogede udgave. På verdensplan er LinkedIn netop nu tæt på at runde 200 millioner profiler og brugere – mod Facebooks godt en milliard – og aspirerer nu til blive blandt det globale jobmarkeds vigtigste rekrutterings-værktøjer. Adskillige brancher har allerede droppet traditionelle jobopslag og rekrutterer i stedet sine nye, tit specialiserede medarbejdere via LinkedIn samt egne netværk. I efteråret viste en undersøgelse foretaget af konsulenthuset Ballisager, at mere end hver anden private virksomhed i dag betjener sig af netværk ved nyansættelser. Herunder bruges LinkedIn nu ved hver tiende ansættelse – en tredobling af brugen af dette netværk i løbet af blot et år.

10

eb Alle kn

gælder

e orsøg gså f o et i n k r a Du k bemæ r, ig d e re at gø grupp edInRk H in L e de tuell k a n de ­ som ksom ller vir e af. f e m ch edle m r e n hede

09

Kom

på f o

rkan I kø t lvan det søg på d ning in j kan ans du a obanøgn nno i n g at ” nce con en ved n at p re ect mae ts H e“ med røve Rfirme d fle chef re.

Virksomhederne bruger således i stærkt stigende omfang de moderne sociale medier til at screene og rekruttere deres nye medarbejdere. Og for den rekrutterende arbejdsgiver er især LinkedIn det rene ”slaraffenland“ af dygtige kandidater og specialister, der måske tidligere var svære at få øje på, men som i dag – qua deres fyldige CV’er på LinkedIn – er nemme at lokalisere, også selv om de ikke nødvendigvis er aktivt jobsøgende. Også danske virksomheder opslår og ”tipper“ nu døgnet rundt deres ledige stillinger på LinkedIn og gør dermed vejen meget kortere for både sig selv og for kompetente ansøgere på LinkedIn. Med andre ord: En målrettet LinkedIn-profil ligner i dag et uomtvisteligt must på vejen mod dit næste job henholdsvis din næste medarbejder ....!

Læs meget mere om rekruttering via LinkedIn på www.magasinet9-5.dk

magasinet NINETOFIVE 0412

69


Ninetofive sportsguide

mountainbike

B e væ g d i g i h v e r d a g e n

M o u n ta i n b i k e r e h a r i n d ta g e t d e n d a n s k e s k o v b u n d :

Vi præsterer bedre på jobbet, når kroppen også er frisk. 9-5 guider dig til sportsgrene, d e r k a n k o m b i n e r e s m e d e t t r a v l t a r b e j d s l i v. I dette nummer ser vi på Mountainbike.

Supereffektiv motion, action, morskab og naturoplevelse. Mountainbiking har siden årtusindskiftet angiveligt været Danmarks hastigst voksende motionsform. Se her, hvor nemt du kommer i sadlen og op i fart på skovstierne – i al slags vejr. A F STEEN UNO FOTOS : A n dr e a s M i k k e l . d k / a k t iv t r æ n i n g , M ATH I A S R UØ R A S M USSEN m . f l .

70

magasinet NINETOFIVE 0412


1973 å ret, h vo r

mountainbike fødtes i Mount Tamalpais State Park nord for San Francisco

7. okt. 2012

blev Annika Langvad, Holte MTB Klub,

verde n sm e ste r

i MTB Marathon for andet år i træk

800

MTB' e re de ltag e r i vinterens

Slushcup 2012-13

med finale i marts

350 km mountainbike-ruter lægger de danske statsskove skovbund til

5-6.000 kr. og opefter koster en

habil begynder-MTB 330-375 kcal pr. 30 min. forbrænder du på din MTB som

kvin de på 6 5 kg hhv. m a n d på 8 0 kg

magasinet NINETOFIVE 0412

71


høj puls på mtb

”M

ountainbiking er kort og godt den superfedeste mo­tionssport for alle os, der sidder limet fast til en skrivebordsstol det meste af dagen – fuld af udendørs action, vild, sjov, uregerlig …" Sådan siger 23-årige Mathias Ruø Rasmussen, studerende på DTU Bygningsdesign og p.t. i praktik hos arkitekt-virksomheden Aigruppen på Refshaleøen, men først som sidst ”gal mountainbiker“. Han blev bidt af den lille tekniske cykel, da han for fem år siden overtog en gammel mountainbike fra en gymnasiekammerats storebror og begyndte sine stadige vildere ridt rundt i Hareskoven og Geels for siden at eskalere til strabadserende 24 timers løb. I efteråret debuterede den unge autodidakte mtb´er fra Hellerup i den danske vinterturnering SlushCup, hvor han lagde ud hos profferne i Start#2 med en solid placering som nr. 68 – blandt de 189 startende. ”Min interesse for mountainbikes fik et gevaldigt boost, da jeg for to år siden investerede i en rigtig lækker carbon hardtail (kulfiber cykel med støddæmper foran, red.). Som ny står den i +35.000 kr., men jeg købte den en del billigere som brugt.

VÆRD AT VIDE OM MOUNTAINBIKE Mountainbiking er en effektiv motionsform, der kombinerer kredsløbstræning med naturoplevelse, skæg og ballade. Modsat landevejscykling oplever du på MTB-cyklen en langt mere alsidig træning af kroppens store muskelgrupper. Som MTB'er opnår du en ganske høj kalorieforbrænding. Risikoen for skader er lille, sålænge du holder dig på sadlen.

Mountainbike har en særlig effekt på: Udholdenhed

Baldemuskler

***

Kalorieforbrænding ****

****

Lårmuskler

****

Armmuskler

**

Lægmuskler

****

Brystmuskler

*

*****

Rygmuskler

***

Balanceevne

***

Mavemuskler

***

Smidighed

*

Sved på panden

LÆS MERE OM MOUNTAINBIKE PÅ WWW.MTB.DK

"Som nybegynder er mountainbiking så afgjort sjovest, når man kører i skoven og rigtig kan gi´den gas med nogle gode venner," siger mathias ruø rasmussen (t.v.).

Og jeg skal lige love for, at min ny cykel formåede at pifte gejst, puls og forbrænding adskillige ekstra ”gear“ i vejret. I dag er jeg blevet så ”inficeret“ af mountainbiken, at jeg går efter en Top 50-placering i SlushCup'en. Efter mine mange klubløse år overvejer jeg desuden nu alvorligt at melde mig ind i en mtb-klub – for at ku' konkurrere og networke mere intenst i et etableret regi,“ tilføjer Mathias Ruø Rasmussen.

Fighten mod sekunderne Et tidligere studiejob på Hotel Lautruppark i Ballerup bidrog også til at gøde ”karrieren“ på to hjul, fordi hans chef selv var inkarneret mountainbiker og så sit snit til at headhunte Mathias til et slagkraftigt firmahold. ”Som nybegynder er mountainbiking så afgjort sjovest, når man kan køre i skoven og rigtig gi' den gas sammen med nogle gode venner. Men også alene kan man få en masse ud af bare at drøne rundt på de markerede spor: Det er hårdt og derfor udfordrende i sig selv. Skove er jo vidt forskellige, bunden kan være både tør og våd og begge dele. Også min egen tekniske træning kan derfor variere ganske meget,“ siger Mathias Ruø Rasmussen. ”Selvfølgelig er naturoplevelsen, den nære kontakt med skov, vejr og vind, også en væsentlig plusfaktor for vores motionssport. Men jeg må dog nok indrømme, at jo mere konkurrence der går i din cykel, des mindre lægger du nok mærke til træer og idyl. Når først musikken spiller – altså alle de lydfiler, som du som oftest propper i øregangene for rigtig at ku' ”køre på beat'et“, når man suser rundt på skovstierne – så drejer sagen sig først og fremmest om fighten og alle slagsmålene mod sekunderne for slet ikke at tale om den evindelige kamp – dén mod dig selv …!“ Vintersæsonens SlushCup, der køres over syv løbssøndage i syv forskellige, smattede sjællandske skove, afløses til foråret af sommerhalvårets mindst ligeså populære pendant, DustCup´en. På alle løbsdage kan motionister tilmelde sig og tørne ud, bogstavelig talt, direkte hjemme fra cykelkælderen.

Læs mere på www.slushcup.dk

TRÆNINGSPROGRAM FOR BEGYNDERE uge 1

uge 2

uge 3

uge 4

uge 5

4,5 timer moderat tempo 1 hård bakketræning 45 min. korte sprinterdistancer

Fortrinsvis moderat tempo 45 min. med kort sprint En enkelt hård bakketræning I alt: ca. 5 timer og 25 min.

45 min. sprinter-træning 3 bakketræninger i ugens løb 4 t. og 45 min. i mod. tempo I alt: ca. 5 timer og 35 min.

2 x bakketræning 25 min. kort sprint Resten: træning i mod. tempo I alt: ca. 5 timer og 25 min.

Tre hårde ture på bakker 45 minutters sprint 5 t.og 10 min. moderat tempo I alt: ca. 6 timer

Træning i alt: 5 timer og 15 min.

72

magasinet NINETOFIVE 0412


Thomas Færch, partner i NORDIA Advokatfirma, handlede under 'kollegialt' pres, da han op til efterårets store mærkedag skrev den på sin ønskeseddel: Den ny lækre mtb-cykel – med førerret og pligt …

To hjul plus 30 gear til

motionisten +40 ”Flere af kollegerne på kontoret havde allerede sat sig i sadlen, så man kan jo godt sige, at jeg handlede under et vist pres. Men som debutant synes jeg nu, at jeg møder rigtig mange mænd på ca. 40 år, der som jeg drøner rundt på skovstierne på mtb.“ Før nøjedes Thomas Færch med at pleje pulsen med sine to gange ni daglige kilometer mellem Gentofte og kontoret i City. Det var før, han fyldte fyrre og tog hul på karrieren som mountainbiker. Fra oktober har hans fritidsprogram nu i stedet stået på mtb, motion og mudder på ruterne i Rude og Geels Skov – en time til halvanden ad gangen sammen med det øvrige ´Team Nordia´. ”Ud over lidt ekstra sved på panden har mountainbiken ikke givet mig noget større ”kulturchok“, og det er helt bestemt noget, de fleste kan give sig i kast med. Konditionsmæssigt set er det gået langt

uge 6 4 x bakketræn., to korte og to lange Ca. 1 time sprinter-træning 5 timer og 15 min. i moderat tempo I alt: ca. 6 timer og 30 min.

uge 7

bedre end frygtet. Det er de tekniske færdigheder eller rettere manglen på samme, der som nybegynder volder dig størst besvær og giver hårdeste udfordring,“ vurderer Thomas Færch.

Den norske udfordring Tekniske manøvrer som drøje op- og stejle nedkørsler er discipliner, der skal øves i. Forude lurer dog den ultimative, barske udfordring i takt med, at advokaten – med speciale i køb og salg af virksomheder og fast ejendom – arbejder sig støt op gennem alle 30 gear. ”Flere af mine klienter er hardcore mtb'ere, og de forsøger hvert år at lokke mig med i det norske Birkebeiner-løb på 90 kilometer. Hvem ved, om man måske en dag skulle få så meget blod på tanden, at man vover at ta ´ udfordringen op …,“ smiler Thomas Færch ambitiøst – og udfordrende …

uge 8

5 x træning på bakker To lange el. tre korte ture på bakker 1 time og 20 min. sprintertræning 55 min. sprintertræning 5 timer og 30 min. i moderat tempo 5 timer og 15 min. i moderat tempo I alt: 7 timer I alt: 6 timer og 15 min.

MOUNTAINBIKE I HOVEDSTADSOMRÅDET Her kan du få mere at vide om mountainbike, bl.a.: WWW.HARESKOVFRIPULS.DK WWW.HMTBK.DK WWW.TEAMHUSTLER.DK WWW.AMAGERCR.DK WWW.SLUSHCUP.DK

uge 9

uge 10

5 x bakketræning 1 time og 15 min. sprinterdistancer 5 timer og 20 min. i moderat tempo I alt: 6 timer og 45 min.

6 x gange bakketræning 1 time og 30 min. sprinterdistancer 5 timer og 35 min. i moderat tempo I alt: 7 timer og 15 min.

magasinet NINETOFIVE 0412

73


design NYHEDER A F STEEN UNO FOTOS : p r o d u c e n t e r

AMBIA 200

MIRRA CHAIR

100% recyclable, produceret af det svenske firma RH. Ergonomisk, med vippefunktion og separat justerbar ryg, følger alle kroppens be-

Cradle-to-Cradle certificeret kontorstol fra Herman Miller. Fast armlæn, låsbar bagover-vip, fremover-vip, flex front og vægtregulering. 96%

vægelser. Funktionsdygtig solid kontorstol.

genanvendelige materialer.

PRIS FRA CA. 6.000 KR.

PRIS FRA CA. 8.000 KR.

ANTEO

WAVE

EAMES PSCC

produceret af den tyske virksomhed Köhl. Allround kontorstol med ergonomisk matrixryglæn, adskillige sæde- og armlæns-varian-

produceret af schweiziske Vitra. Oprindelig designet i 1948 af Charles og Ray Eames, for nylig relanceret. Drejbar fem-grenet fod og sæde af

ter samt mange indstillings-muligheder.

100% recyclable, fra den schweiziske producent SITAG. Futuristisk design med fin individuel, ergonomisk siddekomfort. Trinløs regulering af sæde og ryg giver kroppen optimal støtte.

PRIS FRA CA. 3.700 KR.

PRIS FRA CA. 3.400 kr.

PRIS FRA CA. 3.800 KR.

Sid grønt!

Markedets nyeste kontorstole til den miljøbevidste medarbejder, der vil sidde godt - og med god samvittighed.

miljøvenligt polypropylen.

kontorstol med grøn omtanke Hvor ´bæredygtig´er din daglige skrivebordsstol? Bare rolig: Din næste stol kan næppe undgå at blive endnu grønnere. Netop nu kappes designere og producenter om at skabe den ene smukke, unikke kontorstol efter den anden under samme træfsikre overskrift: ”Recyclable”. Markedets ny, opdaterede kontorstol skal ikke blot være smuk og ergonomisk korrekt, men også fra allerførste streg være designet til at kunne skilles ad, så helst samtlige materialer kan genbruges til at fremstille nye produkter i samme høje kvalitet. Magasinet NINEtoFIVE har kigget nærmere på fem iøjnefaldende bud på din næste bæredygtige, grønne arbejdsstol.

74

magasinet NINETOFIVE 0412


Flyt til et proFessionelt Kontorhotel på Københavns bedste beliggenheder

HAvnegAde

Arne-JAkobsens Allé

gl. kongeveJ

Kontorhotellet er beliggende mellem Nyhavn og Danmarks Nationalbank med en fantastisk udsigt over havnen. Indretningen er moderne med et stort præsentabelt receptionsområde med specielt designede møbler og ny dansk kunst på væggene.

Nyt kontorhotel i Ørestad i topmoderne bygning. Kontorhotellet råder over udstyr og faciliteter af højeste kvalitet. Kontorerne har arbejdspladser til mellem 2 og 10 personer og mødelokaler med plads til mellem 2 og 50 personer.

Kontorhotellet tilbyder yderst attraktive lokaler med luksuriøst interiør og fantastisk udsigt til søerne. Udvalget af kontorer er perfekt til virksomheder, hvor kun det absolut bedste er godt nok, og hvor image og placering er vigtigt.

Gratis og hurtigt overblik over alle kontorhoteller i København på Kontorfællesskaber.dk Find de interessante emner på vores hjemmeside og få øjeblikkelig tilsendt detaljer og priser pr. email.

MatchOffice ApS Strandvejen 171 2900 Hellerup Danmark Tlf: 3945 8565 post@matchoffice.com

MatchOffice er Danmarks største formidler af kontorhoteller og repræsenterer mere end 150 kontorhoteller og kontorfællesskaber Danmark. I 2011 har flere end 1.500 virksomheder fundet deres nye lokaler gennem MatchOffice.


Att: Direktionen

Hvis man kan leve med langt til alt, kan man leje hvor som helst

Norrporten udvikler og udlejer moderne og velbeliggende kontorer baseret på fremsynede virksomheders behov. Alt, hvad vi gør, bygger på et solidt økonomisk fundament samt et grundlæggende ønske om at opbygge og udvikle nære og langsigtede relationer til lejere, leverandører og det omgivende miljø. Læs mere på norrporten.dk eller kontakt Peter Frische på 2819 6677. Scan og se ejendomme.

Moderne, fleksible kontorer


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.