Lokaleguiden 1, november 2011

Page 1

LOKALE GUIDEN www.lokaleguiden.dk / nr 1 / november 2011

Nyt gratis online-konfliktværktøj:

Når kontoret slår revner Sådan får du din virksomhed i medierne: 5 skridt til synlighed og succes i pressen Når du skal skrive ny erhvervslejekontrakt Nyt kontor med timing, stil og komfort

Interview med Flemming ‘Don Ø’ Østergaard:

Jeg er god til at åbne nye rum i mit liv


2 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


LOKALEGUIDEN / 3

indhold 04

nr 1 / november 2011

Penge i skyerne over dit kontor

06 Når dit kontor slår revner – nyt konfliktværktøj 08

BAR kontormiljø og trivsel

10

‘Don Ø’: Jeg er god til at åbne nye rum

12

Her er mit kontor – Flemming Østergaard

14

Fuld belægning på danske kontorhoteller

16 Skræddersy kontorets egen avis 18 Sådan finder du vejen til medierne 20 Nyt kontor med timing, stil og komfort 22

Udlejningssucces på nettet

24 Lejemål med historie: Zeppelinerhallen 26

Forkæl dit kontor med en lydmur

28 Når du skal skrive kontrakt 30

10 gratis web-smarties til din kontor-pc

32 Google-guldæg til danske virksomheder 33 Ledige erhvervslejemål

24

Lejemål med historie: Zeppelinerhallen

10

Flemming ‘Don Ø’ Østergaard Jeg er god til at åbne nye rum i mit liv

Velkommen Kære læser, Vi byder dig hjertelig velkommen til Lokaleguiden – et helt nyt magasin, der henvender sig til den moderne danske kontor- og erhvervsvirksomhed. Tanken med Lokaleguiden er at skabe et magasin for alle, der har deres daglige gang på kontorer rundt omkring i landet, og et magasin, der vil være til gavn og glæde for dig. Lokaleguiden vil være fyldt med – vores bud på – relevante nyheder, online-værktøjer til arbejdsgangen på kontoret, tips, tricks, gode råd og meget mere. I dette første nummer vil du bl. a. også kunne læse et personligt interview med en af Danmarks helt store erhvervsmænd Don Ø og høre hans betragtninger om livet på kontoret. I Lokaleguidens bageste del har vi placeret en fyldig annoncesektion for ledige erhvervslejemål – kontor-, lager/produktionsog butikslokaler, som kan være til hjælp, hvis du er på udkig efter nye lokaler. Vi glæder os til at folde alle vores spændende idéer ud i vores ny magasin, og vi vil også gerne høre dine. Hvis du har en god idé til et emne eller blot ris/ros, så send os en mail. Vi snakkes ved! Steen Uno Ansv. redaktør red@lokaleguiden.dk

lokaleguiden / 1. årgang · nr. 1 · november 2011. Udgivet af Magasinet Lokaleguiden, Strandvejen 171, 2900 Hellerup. Ansvarshavende redaktør Steen Uno, journalist (DJ). REdaktion Mette Lindberg, Bjørn Jensen, Steen Uno, red@lokaleguiden.dk. FOTOS Casper Juul Andreasen, Lotte Alvil Vangborg m.fl. KORREKTUR Sofie Skafte Møller. GRAFISK DESIGN meyer & bukdahl as. TRYK Datagraf A/S, oplag 18.000. ANNONCESALG Tlf. +45 3945 8556, annonce@lokaleguiden.dk. COPYRIGHT Lokaleguiden må citeres og videregives på print og web med tydelig angivelse af kilde, men magasinets tekster må ikke kopieres uden tilladelse eller samarbejdsaftale. KONTAKT Lokaleguiden, www.lokaleguiden.dk, tlf. +45 3945 8557, info@lokaleguiden.dk. NÆSTE NUMMER Februar 2012.


4 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011

Danske IT-virksomheder til vejs med besparende cloud-løsninger:

Penge i skyerne over dit kontor Skyerne driver ind over efterårshimlen, og de danske IT-virksomheder gør klar til at tilbyde pris- og ressourcebesparende plads i nye egne cloud-­ løsninger og infrastrukturer. Cloud computing ligner et næste must for danske virksomheder. I de seneste år har internationale internet-giganter som Amazon, Google, Microsoft, CSC og IBM været i stand til at servicere virksomheder verden over, private såvel som offentlige, med cloud computing. Nu gør danske IT-firmaer klar til at stige med til vejrs og tilbyde det hjemlige erhvervsliv større ressource- og prisbesparelser i form af plads på deres helt egne nye ”skyer”.

kraft og dampmaskiner for i stedet at lade deres maskiner blive drevet af elektricitet leveret af elværker. Ubestrideligt er det i alt fald, at virksomheder fremover vil kunne høste rigtig mange fordele og store gevinster på at løfte mange af sine services og andre tjenesteydelser helt op i ”skyerne,” pointerer projektchef Eske Rasmussen.

”For den enkelte virksomhed er der to klare fordele ved at bruge en af vores nye kommende cloud-løsninger.

Med sin egen ny cloud-løsning forventer Fab:IT først og fremmest at forenkle og dermed lette administrationsgangen i sine daglige kundekontakter.

Overordnet er idéen jo, at man - til forskel fra abonnement­ system­erne – kun skal betale for de ydelser og den kapacitet, som man forbruger,” siger teknisk chef Juri Jensen, Fab:IT.

”Den enkelte kunde behøver ikke længere investere i kostbar IT-infrastruktur, men i stedet sætte den på kontoen for variable udgifter.

”Der kan godt være en del penge at spare for en virksomhed. Men samtidig vil vores ny ”sky” også give vores kunder endnu sikrere og hurtigere IT-ydelser.

Som cloud-kunde får man adgang til en avanceret teknologisk platform for en brøkdel af dens omkostninger.

Ja, de vigtigste nøgleord for Fab:It’s ny cloud-løsning er netop fleksibilitet, skalerbarhed og hurtighed.” Eksplosion i skyerne Kun omkring 25 procent af de danske virksomheder skønnes netop nu at anvende cloud-løsninger i deres daglige IT-drift. Men det tal vil med sikkerhed eksplodere, når danske IT-udbydere hen over vinteren for alvor etablerer og lancerer sine egne private, danske skyer. ”Eksperter har kaldt cloud computing for en internet-revolution og sammenlignet den med dengang, da fabrikkerne forlod vand-

Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg selv nærer meget store forventninger til, at ikke kun private virksomheder, men også offentlige institutioner i fremtiden vil finde kæmpe besparelser i ”skyen”,” siger Eske Rasmussen, Fab:IT.

Hvad er cloud computing • Cloud computing er IT leveret som en service, l­igesom vand fra vandhanen og el fra stikkontakten •C loud computing leveres og betales efter behov/ forbrug •C loud computing er optimal udnyttelse af ressourcerne


LOKALEGUIDEN / 5

Alle hAr ret til Arbejdsro Ingen behøver at finde sig i støj. Alpha Akustik har specialiseret sig i individuelt tilpasset lydisolering og støjdæmpning til alle slags kontorer. Du kan ikke høre hvad der bliver sagt i telefonen, men din kunde i den anden ende kan høre, hvad din kollega siger! Når dine kollegaer går hjem, kan du koncentrere dig, fordi der endelig er ro! Sådan er det på kontorer med dårlige lydforhold, men der findes altid en løsning.

Alpha Akustik kan levere: • Almindelige nedhængte kontorlofter • Råt look til den gamle industribygning • Kombineret akustik og udsmykning • Skærmvægge i alle størrelser • Justerbare bordskærme • Akustikbilleder • … og det løser altid jeres støjproblem

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi har 25 års erfaring med at afskaffe dårlig akustik i både traditionelle kontorer og kontorlandskaber: Hovedkontor Jylland/Fyn E: W:

T: 7026 1412 T: 2991 7026

post@alpha-akustik.dk www.alpha-akustik.dk

Du får akustisk rådgivning, beregninger og færdig montage i én økonomisk og gennemtænkt løsning. Eller du kan købe akustik-produkter direkte i vores webshop www.arbejdsro.dk


6 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011

Ny online-værktøjskasse kan løse dagligdagens konflikter:

Når dit kontor slår revner Et nyt gratis online-redskab i et let tilgængeligt sprog og flot design, udviklet og lanceret af branchearbejdsmiljørådet BAR Kontor, kan ‘brandslukke’ og løse dagligdagens konflikter på dit kontor. Emnet er vel- og gammelkendt, konflikterne endnu ældre – de daglige småuenigheder, faglige sammenstød, men også personlige uoverensstemmelser, tvister og måske endda konflikter på kontorets gange. Alligevel rummer BAR Kontors ny interaktive gratisværktøj til konflikthåndtering med speciel fokus på kontorarbejdspladser potentiale til at blive en populær “bestseller”. For ikke kun kontoransatte, men alle med behov for at dæmpe optrækket til en konflikt kan nemlig frit klikke ind på BAR Kontors hjemmeside og her åbne værktøjskassen. “Vi har bygget vores ny “hjælpepakke” op omkring en konkret konflikt opstået i et lille kontormiljø, men vores program kan bruges til både in- og eksterne konfliktsituationer på enhver arbejdsplads, lille som stor. Da alle problematikker og løsningsmodeller er universelle, kan alle slags arbejdspladser få stor gavn af værktøjet,” siger Camilla Bogetoft Jensen, arbejdsmiljøkonsulent i BAR Kontor. Det ny digitale konfliktværktøj, der præsenteres professionelt af tv-nyhedsværten Jens Gaardbo, består af fem grund- samt to tillægslektioner incl. tre rollespil.

“En konflikt er en uenighed, hvor en eller flere af personerne bliver følelsesmæssigt involveret”

Hver lektion tager fra en halv- til en hel time at gennemgå og diskutere. “Vi håber, at afdelinger, arbejdsmiljø- og ledelsesrepræsentanter på de enkelte arbejdspladser vil blive inspireret til at anvende vores program for eksempel på kursus- eller temadage.


LOKALEGUIDEN / 7

konflikthåndtering

Man kan også nøjes med at tage en enkelt lektion ad gangen, hvis man blot har en time til rådighed om ugen,” understreger arbejdsmiljøkonsulent i BAR kontor, Heidi Lisette Bille. Konfliktpolitik på kontoret Indholdssiden i BAR Kontors ny udspil, som blev præsenteret i oktober, er produceret af psykolog og konfliktmægler ­Marianne Lassen. “Konflikter er et taburiseret emne på danske arbejdspladser. Vi har derfor lagt vægt på at skabe et sæt undervisnings-redskaber, der problemfrit kan bruges af alle helt uden forhåndsviden om konflikthåndtering. Vi fokuserer på at indkredse, hvornår uenighed mellem medarbejdere kan kaldes for en konflikt, og vi fastslår, at vi må lære at acceptere, at konflikter opstår.

“Vores nye redskaber kan bruges til at tackle konflikter på alle arbejdspladser,” siger konfliktmægler Marianne Lassen (t.v.) samt BAR Kontors konsulenter Heidi Lisette Bille og Camilla Bogetoft Jensen (t.h.).

Altid gælder det om at tackle dem så hurtigt som muligt, og her kan kontorer og andre virksomheder bringe sig på forkant ved at etablere egne konfliktpolitikker, så der kun i ganske ekstreme tilfælde bliver behov for ekstern bistand,” siger Marianne Lassen. Hun pointerer, at selv om BAR Kontors ny værktøjskasse til konflikthåndtering er stilet til kontorbranchen, kan onlineprogrammet grundlæggende og med fordel bruges til at tackle konflikter på alle arbejdspladser. Konflikttrappen op og ned Centralt i materialet står lektionen om den klassiske konflikt­ trappe og dens syv trin, hvor konflikter optrapper sig, men heldigvis også lader sig trappe ned igen. Konflikten defineres indledningsvis, og de øvrige tre grundlektioner bærer overskrifterne “Bliv klar til dialog”, “Aktiv lytning” samt “Spørgeteknik”.

Ellers risikerer man, at de udvikler sig til svære konflikter med personfokus og i værste tilfælde udvikler sig til mobning,” siger BAR Kontors formand Rikke B. Ørum.

De to tillægslektioner tackler temaerne “Hjælp en kollega i konflikt” og “Konflikter med kunder”, og i tre supplerende rolle­ spil kan både medarbejdere og ledere få træning i at håndtere og løse kontorets og virksomhedens konflikter.

Næstformand Svend-Erik Hermansen supplerer: “Vi håber, at virksomheder kan undgå dette ved at tage vores ny onlineværktøj til sig – det er nemlig både sproglig let tilgængeligt og uhyre nemt at bruge – også på din arbejdsplads …!”

“Konflikter er en del af arbejdslivet – de kan ikke undgås. Det er derfor vigtigt, at alle tager ansvar for at bidrage til et positivt arbejdsklima, og at konflikter håndteres godt.

Her finder du BAR Kontors online værktøj til konflikthåndtering: www.barkontor.dk

“Konflikter er en del af arbejdslivet – de kan ikke undgås. Det er derfor vigtigt, at alle tager ansvar for at bidrage til et positivt arbejdsklima, og at konflikter håndteres godt.”  Rikke B. Ørum, formand for BAR Kontor


8 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011

BAR kontormiljø og trivsel BAR Kontor er et af 11 branchearbejdsmiljøråd (BAR’er), der kortlægger ­branchens særlige arbejdsmiljøproblemer og hjælper virksomhederne med at løse dem – blandt andet via information, temamøder, uddannelse og ved at foreslå forskning. BAR Kontors ny digitale gratismateriale til konflikthåndtering er blot seneste udspil i en lang række værktøjer og redskaber, der ligger tilgængelige til fri download på BAR Kontors hjemmeside, www.barkontor.dk. I BAR Kontor samarbejder arbejdsmarkedets parter for at sikre et godt arbejdsmiljø på private kontorarbejdspladser. BAR Kontor står for Branchearbejdsmiljørådet for Privat kontor og Administration og består af repræsentanter fra Danske Erhverv, Dansk Industri, Lederne, HK/Privat, HK/Handel og Prosa. “Vores ny værktøjskasse til konflikthåndtering har været et helt år undervejs og er et af vores mest omfattende materialer til dato. Derfor nærer vi også meget store forventninger til det,” siger Camilla Bogetoft Jensen, fra BAR Kontors arbejdsgiversekretariat, Dansk Erhverv.

“Vores ny konfliktværktøj er blevet skabt og udviklet på basis af konstruktiv respons fra vores nyhedsbrevs-abonnenter, som efterspurgte moderne, opdaterede metoder til at løse og slukke dagligdagens optræk til små og større konflikter rundt omkring på deres arbejdspladser. Før vi i oktober gik ud og præsenterede samt offentliggjorde hele vores ny materiale, havde vi haft det rundt til afprøvning hos et antal fokusgrupper, der alle erklærede sig begejstret for resultatet og også gav os mange nyttige inputs,” tilføjer Heidi Lisette Ville, der er arbejdsmiljøkonsulent i BAR Kontors arbejdstagersekretariat Blandt BAR Kontors øvrige udgivelser i år er den ligeledes helt ny trivselsvejledning “Trivsel på kontoret”, pjecen “Indtænk arbejdsmiljøet” fra juni i år samt pjecen “Arbejdsmiljø og computerarbejde”, der blev publiceret i februar 2011.


Vi hiver skyerne ned på jorden – It løsninger i øjenhøjde

• Virtuelle servere og cloud services • Web- og mailhoteller • Systemdrift og brugersupport • Backup – også store datamængder • Support og døgnservice Se mere på www.fab-it.dk FAB:it / Vesterbrogade 50 / 1620 KøbenhaVn V / tlf.: 7020 2407 / www.fab-it.dk


10 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011

Her er mit kontor: Flemming ‘Don Ø’ Østergaard

Jeg er god til at åbne nye rum i mit liv Midt i 80’erne byggede han Kinnarps Kontormøbler op fra bunden, solgte herefter sit succesfirma og begyndte en højprofileret karriereopstigning først i Lyngby og siden i FC København, som han gjorde til Parken Sport & Entertainment A/S. Lokaleguiden har mødt Flemming Østergaard, der i dag – blandt øvrige travle gøremål – har sat sig på kontoret som bestyrelsesformand i iværksætter-virksomheden Oplevelsesgaver.dk på Østerbro. “Når jeg er færdig med et forløb, er jeg ganske god til at lukke ned – og herefter også til at lukke op igen for nye rum og muligheder i mit liv. FCK er fortid, men jeg opretholder da kontakten til alle mine gamle venner, præcis sådan som jeg altid har gjort og gør det med de fleste nære medarbejdere, som jeg har haft gennem tiden i mine virksomheder.” Flemming ‘Don Ø’ Østergaard har fortsat skrivebord, kontor og hovedkvarter på Østerbro, når han da ikke lige suser rundt i USA eller i resten af verden drevet af sin inderste lyst til samt næse for business.

Nicolai lider af en sjælden øjensygdom, Usher 2 syndom, der inden for de næste 10 år vil gøre ham totalt blind. Jeg har derfor afkrævet mig selv det løfte, at jeg inden da skal have hjulpet ham til at blive økonomisk uafhængig, sådan at han resten af sit liv kan sørge godt for sin familie,” siger Flemming Østergaard til Lokaleguiden. Kontorekspert I dette regi har den kendte erhvervsmand ikke spor imod at blive kaldt for “kontormand” og “kontorekspert” også. Over syv-otte år fra midten af 80’erne etablerede han en af kontormøbelbranchens stærkeste brands, Kinnarps Møbler med hovedsæde i Nærum.

Et par få banelængder fra sit gamle legendariske hjørnekontor i Parken har den 69-årige erhvervskæmpe sat sig som bestyrelsesformand – “et par dage om ugen, når jeg vel at mærke er hjemme” – men først og fremmest som mentor for den unge iværksætter Nicolai Bille Krogh, der har opbygget og ejer ­Oplevelsesgaver.dk.

“Jeg tror, at vores store succes dengang skyldtes, at jeg var mere bevidst end andre om at signalere, at vi ikke bare solgte kontormøbler, men derimod livsstil og ergonomi. Jeg ansatte hellere en uddannet indretningsarkitekt end endnu en sælger.

“Jeg kontaktes dagligt af unge mennesker, der gerne vil høre min vurdering af en forretningsidé, som de går og tumler med, og jeg forsøger at give mig tid til at sætte mig ned og lytte til de fleste af dem.

Den dag i dag er jeg stadig meget omhyggelig og grundig, når jeg skal indrette et nyt kontor. Jeg vælger altid mine møbler ud fra en ergonomisk synsvinkel. Jeg kan ikke bruge en dyr designerstol til noget, hvis den ikke giver mig den helt rigtige arbejdsstilling og dermed den nødvendige trivsel og arbejdsglæde.

I årene fremover vil jeg nok i endnu højere grad hellige mig rollen som mentor for knalddygtige unge mennesker med idéer og fast tro på dem – sådan som jeg aktuelt er det for Nicolai Bille Krogh.


LOKALEGUIDEN / 11

Fotos: Casper Juul Andreasen, cjafoto.dk For eksempel er det et must for mig, at mine skrivebord altid skal have sænke-hejse funktion, for minimum en halv til en hel time om dagen står jeg nemlig op og arbejder,” siger Flemming Østergaard. Ny bog til kritikerne Ud over diverse forretningsprojekter i USA arbejder han netop nu på at søsætte et “uhyre interessant projekt” sammen med en håndfuld tidligere topfodboldspillere. Desuden skriver han på sin tredje bog – denne gang med Berlingskes Washington-korrespondent David Trads som pennefører – der skal give svar på væsentlige dele af den kritik, som Flemming Østergaard måtte se sig konfronteret med specielt i de sidste år som FCK-bestyrelsesformand og fan-ikon.

“Jeg arbejder meget grundigt med denne bog, fordi den ikke kun skal indeholde mine forklaringer på den og hin kritik, som man har rejst mod mig. Den vil også rumme fyldestgørende dokumentation for mine fremstillinger og forklaringer, sådan at de ikke bliver hængende tilbage som blot løse påstande. I øvrigt vil der også være en del journalister, som kan forvente at blive talt midt imod med udførlig dokumentation for fejlagtig kritik,” tilføjer Flemming Østergaard og fejer et skarpt blik og en endnu skarpere attitude gennem sit lille kontor denne regnvåde formiddag på Blegdamsvej.

“Jeg kontaktes dagligt af unge mennesker, der gerne vil høre min vurdering af en forretningsidé, som de går og tumler med, og jeg forsøger at give mig tid til at sætte mig ned og lytte til de fleste af dem”.  Flemming Østergaard


12 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011

Her er mit kontor: Flemming ‘Don Ø’ Østergaard

Mit kontor skal være et fristed også My office is my castle …? “Ja, det skal nok være rigtigt. Kontoret er i alt fald en meget personlig ting for mig. Det er jo ikke kun en arbejdsplads – det er også mit fristed, ja, min dagligstue i rigtig mange af dagtimerne – så jeg lægger kolossal stor vægt på, at jeg kan føle mig rigtig godt tilpas i mine kontorer. Jeg har altid været i stand til at indrette kontorer, hvor jeg både kan arbejde og trives vældig godt. Gennem hele min karriere har jeg i øvrigt også altid haft et kontor derhjemme i privaten.” Vigtigste ting, når du skal indrette et helt nyt kontor? “Ergonomi, ergonomi og ergonomi! Det afhænger naturligvis af, hvilken slags kontor vi taler om – om det er et salgskontor, et bestyrelseskontor og så videre. Men overordnet skal mit kontor altid være ergonomisk tilrettet og funktionelt. Og så skal det også være placeret på en måde, så arbejdsgangene mellem mig og virksomhedens forskellige afdelinger kan flyde optimalt.” Personlige yndlingsting og musts på dit kontor? “Jeg har altid et hav af dejlige familiebilleder placeret rundt omkring mig på mine kontorer. De hører med, for at jeg kan føle mig bedst tilpas. Her på mit kontor i Oplevelsesgaver.dk har jeg også et malet portræt af mig selv hængende, og jeg pynter også gerne mine kontorvægge med de skifterammer med udklip fra begivenheder i mit liv, som jeg ofte modtager. Her på væggen har jeg eksempelvis også en skifteramme fra dengang, da jeg blev tildelt Merkonomprisen 2003.” Vigtigste IT/teknik/gadgets på dit kontor? “Jeg er rimelig godt klædt på med den nyeste kommunikations-IT – iPad, nye mobiltelefoner, gode pc- og tv-skærme og den slags, så jeg kan være online stort set konstant. Jeg tjekker kurslister uafbrudt, læser de fleste aviser dagen igennem online, har TV2 News kørende hele tiden. Da jeg rejser meget i USA, har jeg let ved at bringe mig up-to-date med tidens allersidste elektroniske skrig.” Hvor mange timer om dagen/ugen bruger du i gennemsnit på dit kontor ? “Indtil jeg købte Kinnarps-agenturet tilbage i 1986, rejste jeg 180-220 dage om året, så alle disse dage sad jeg jo ikke på kontoret i traditionel forstand. I dag har jeg droslet min rejseaktivitet ned til vel omkring 90-100 dage om året. Men når jeg

arbejder på et af mine kontorer her, i Nice eller i Florida fylder min arbejdsdag næsten altid hele tidsrummet mellem 07 og 19 ud.” Den bedste tid på dit kontor? “Definitivt de to timer, hvor mine kolleger og medarbejdere endnu ikke er mødt – eller de to timer om aftenen, hvor de er gået hjem, og der er fred og ro, og hvor jeg har virksomhedens rum helt for mig selv … Misforstå mig nu ikke: Jeg trives med dejlige mennesker og godt selskab. Selv verdens bedste produkt vil ikke være noget værd for mig, hvis jeg ikke har de rigtige medarbejdere omkring mig og den rigtige spirit i virksomheden. Mennesker betyder alt i ethvert firma.” De bedste/største beslutninger, som du har truffet på dit kontor? “Uha, dem har der lykkeligvis virkelig været rigtig mange af. Tjah, hvad skal jeg vælge? Måske den dag i foråret 1998, da jeg købte Parken til FC København. Men jeg kunne også pege på mange andre store beslutninger, som jeg i tidens løb traf i USA, og som fik stor gunstig indflydelse på mit og min families liv.” Sjoveste oplevelser på dit kontor? “En gang jeg fyldte rundt, havde alle mine Kinnarps-medarbej­ dere i den meget tidlige morgens mulm og mørke gemt sig i kontorerne på Egebækgård. Jeg plejede jo at være mutters­ alene her, når jeg mødte ind ved fem-seks tiden om morgenen, men pludselig sprang 50 kolleger frem fra deres skjul! Jeg troede, at jeg så spøgelser – fik mit livs chok ….” Værste scenarier, du har oplevet på kontoret? “De efterhånden adskillige gange, hvor jeg er blevet ringet op ved skrivebordet og har fået at vide, at en nær bekendt eller måske et familiemedlem er gået bort – det er helt afgjort de værste stunder, som jeg har gennemlevet på mit kontor.” Når du lukker døren til dit kontor, så …? “Jeg betragter mig selv som uhyre organiseret og følger altid min dagsplan på kontoret. Jeg har gjort det til et af mine personlige “varemærker”, at min dør aldrig er lukket. Mine medarbejdere, kunder, pressen, ja, alle skal kunne få fat på mig, hvis de har noget på hjerte. En enkelt gang eller to er jeg vist faldet i søvn ved skrivebordet, men jeg har aldrig overnattet på mit kontor. Så nej – jeg lukker af princip aldrig døren til mit kontor …!”


LOKALEGUIDEN / 13

Find dit næste lejemål på lokalebasen.dk

få direkte kontakt til udlejer

På lokalebasen.dk kan du i ro og mag søge efter erhvervslokaler i hele danmark eller du kan oprette en søgeagent og løbende få tilsendt information om lejemål, der matcher dine søgekriterier. lokalebasen.dk har danmarks største udvalg af ledige lejemål inden for kontor, butik, lager og produktion. Servicen er naturligvis 100% gratis.

ingen bindinger og forpligtigelser

Gå ind på www.lokalebasen.dk og find dit nye lejemål allerede i dag.

Vælg mellem mere end 3000 lejemål - inden for kontor, butik, lager og produktion

100% gratis nem og oVerskuelig brugerflade

uafhængig portal for erhvervslejemål lokalebasen.dk A/S Strandvejen 171 2900 Hellerup

www.lokalebasen.dk info@lokalebasen.dk Tlf. 70 200 814

Scan koden ind og

lokalebasen.dk

se hjemmesiden

er du udlejer? Opret en profil på www.lokalebasen.dk eller kontakt os på tlf. 70 200 814.


14 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011

“Det er i dag i stigende grad mellemstore danske virksomheder med op til 20-25 ansatte, der prioriterer kontorhotellets faciliteter og fordele,” siger MatchOffice-direktør Hauke Haas.

Det danske kontorhotel styrket gennem krisen:

Fuld belægning Den økonomiske krise giver de danske kontorhoteller et fantastisk boom. Netop nu kan det være svært at finde større ledig kapacitet i hovedstadens centralt beliggende kontorfællesskaber. De seneste års økonomiske krise har for alvor fået virksomhederne til at få øjnene op for og tjekke ind på det danske kontorhotel.

Hauke Haas ønsker at punktere myten om, at det især er enkeltmands-virksomheder eller start-ups, som flytter på kontorhotel.

Netop nu kan det være vanskeligt for mellemstore virksomheder at finde tilstrækkelig ledig kapacitet især i de logistisk bedst placerede og derfor mest attraktive kontorhoteller i Storkøbenhavn.

“Tværtimod er tendensen, at det i dag i stigende grad er etablerede små og mellemstore firmaer med op til 20-25 ansatte, der prioriterer kontorhotellets topmoderne facilliteter og indbydende fordele.

“Krise eller ej – det er i hvert fald et faktum, at veletablerede danske virksomheder med 1-25 ansatte for alvor har fattet interesse for de fordele, som et kontorhotel eller kontorfællesskab kan tilbyde.

Fordele som overskuelige udgifter, fælles IT-, receptions- og kantinefaciliteter, kortere lejekontrakter, inspirerende sociale miljøer med spændende kolleger fra andre brancher,” tilføjer Hauke Haas.

Interessen er så stor, at der netop nu både planlægges og indrettes nye store hoteller i det centrale København.

Netop nu kan MatchOffice tilbyde kapacitet på 120 danske kontorhoteller, herunder 65 i det storkøbenhavnske område.

Således åbner der i starten af 2012 et nyt hotel i City med 120 kontorarbejdspladser,” siger direktør i MatchOffice, Hauke Haas.

“Der kan naturligvis være forskel på udstyrs- og serviceringsstandard på de forskellige hoteller.

MatchOffice har siden 2005 udviklet sig til en af de førende mæglere og formidlere af kontorhoteller ikke blot i Danmark, men i hele Europa.

Men aktuelt kan en virksomhed leje en komplet kontorarbejdsplads på et serviceret kontorhotel for typisk omkring 3.500 kr. om måneden med samtlige omkostninger medregnet,” siger Hauke Haas.


TyveTi

LOKALEGUIDEN / 15

I vores branche er det nemmeste i hele verden at sige nej. Vi bestræber os på at gøre det svært for os selv.

Thomas W. Færch Partner, advokat

Jura giver sjældent entydige svar. Og derfor forfalder mange advokater til at sige nej frem for ja. Ikke fordi de er dovne, men fordi de så er på den helt sikre side. Hos NOrdIa gør vi en dyd ud af at tænke os om lidt længere, gå lidt dybere og finde en løsning. Måske ikke det ja, du havde forestillet dig,

men et andet ja, der i hvert fald er bedre end et nej. NOrdIa rådgiver inden for de fleste af erhvervslivets forhold. Vores kultur bygger på hårdt arbejde, men også en ung, uhøjtidelig og serviceminded attitude. det vil du mærke, hvis du giver os et ring. Læs mere om NOrdIa på nordialaw.com.

Østergade 16, 1100 København K • Vestergade 43, 5000 Odense C • Tel: +45 70 20 18 10 • nordialaw.com

Nordia ann 210x280 mm magasin.indd 1

10/13/11 3:54 PM


16 / LOKALEGUIDEN

Paper.li finder, skriver og udgiver selv DINE nyheder døgnet rundt:

Skræddersy ­kontorets egen avis Paper.li er et smart og gratis webprogram, der tilbyder din virksomhed sin helt egen online-avis. Du får døgnets seneste relevante news på præcis de fagområder, som især interesserer dit kontor, fordi du selv prioriterer og ­udvælger alle nyhederne. Her er chancen for at få en avis med nyheder og artikler, der ikke kan undgå at interessere dig og din virksomhed. Det er nemlig dig selv, som bestemmer og sammensætter, hvad nyhedsstrømmen i din online-avis skal indeholde. Paper.li er en webservice, hvor du helt gratis kan få omsat alle de tweets, som du modtager i løbet af et døgn, til din helt egen personlige avis. Programmet opsamler automatisk links fra de personer, du følger på Twitter og evt. også på Facebook, og organi-

serer, layout’er og udgiver dem i en læservenlig onlineavis. Nyhedsstrømmen kan også kombineres med din virksomheds egne tweets, og du kan desuden distribuere din “skrædder­ syede” avis videre til egne followers og abonnenter. Når du har udvalgt de Twitter-links, som firmaets ny online-avis skal generere, er den klar til at udkomme hver dag under et navn, som du selv vælger – din virksomheds for eksempel.

Camilla Simonsen – Min Daily giver mig det nødvendige overblik “Twitter er et super godt sted at finde det nye af det allernyeste inden for de fleste områder. Du har mulighed for at være på forkant og følge med tidens trends.

erer den nyeste viden og populære artikler om SEO, sociale medier m.v..

I mine øjne kan enhver virksomhed have uvurderlig gavn af at få nye værdifulde inputs systematiseret og serveret hver eneste dag af paper.li – ligesom jeg selv får.”

Online-avisen bruger hun samtidig som synlig markedsføring af sit konsulentfirma Tekstsprutten, som rådgiver om søgemaskineoptimering, Google, flere sociale medier, skriver webtekster m.m..

Sådan siger SEO-ekspert Camilla Simonsen, der dagligt henter og udgiver The Camillia Simonsen Daily, der distribu-

The Camillia Simonsen Daily genereres hver dag via tweets fra Camilla og dem, hun følger på Twitter.

Læs mere og følg The Camilla Simonsen Daily på paper.li/tekstsprutten og tekstsprutten.dk/paperli.html


LOKALEGUIDEN / 17

.. din lokale, internationale revisor

Accountants & business advisers

PKF Munkebo Vindelev er din professionelle samarbejdspartner, når det gælder udfordringerne på ejendomsmarkedet, og vi har et stærkt netværk. Vi har en opdateret ekspertise inden for bl.a.:     

revision regnskabslovning (IFRS) selskabskonstruktioner skattelovgivning finansiering

Vi lægger stor vægt på personlige relationer og engagement; vi er altid til at få kontakt med, og du betaler en fair pris for vores assistance. Kontakt os for et uforpligtende møde:  Hans Munkebo Christiansen, mobil 40 74 74 58  Kasper Vindelev, mobil 40 81 16 69

Hovedvejen 56 | 2600 Glostrup | Tel 43 96 06 56 | www.pkf-mjv.dk | pkf@pkf-mjv.dk

PKF Munkebo Vindelev er et mellemstort revisionsfirma, der sætter kunden i centrum. Vi er ca. 25 medarbejdere, heraf 3 statsautoriserede revisorer. Vi er medejere af ReviTax, specialfirma i skatterådgivning, samt medlem af RevisorGruppen Danmark, nationalt revisionsog regnskabsmæssigt samarbejde. PKF Munkebo Vindelev er internationalt repræsenteret som medlem af PKF International, som er en verdensomspændende organisation, der er blandt de 10 største internationale revisions- og konsulentfirmaer. Organisationen består af ca. 150 firmaer repræsenteret i over 100 lande.


18 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011

Find vejen til medierne Lær de 5 basale skridt til succes og synlighed i pressen for din virksomhed Beslutningstagere, virksomhedsejere og mange flere tripper dagligt for at komme i avisen eller bedre: på tv. En ny bog, “Slip din indre PR-medarbejder løs”, skrevet af to journalister viser både dem og andre fem præcise skridt, der giver den korteste vej til presse og medier. “PR er håndværk og ikke kunst, sådan som man ellers tit kan høre reklamefolk antyde. Vi oplever, at der kan være en tendens til at betragte og behandle PR noget overfladisk eller mangelfuldt. Derfor har vi brugt vores journalistiske baggrunde til at formidle en grundig og systematiseret gennemgang af PR-værktøjer, der virker og bevirker, at din pressemeddelelse pirrer journalistens nysgerrighed og undgår at ryge i papirkurven til de 50 andre.” Sådan siger forfatterne bag ny bog, Jeannette Refstrup og Gitte Glibstrup, der driver PR-bureauet Strup & Strup Kommunikation.

“Slip din indre PR-medarbejder løs”, der udgives som e-bog, følger op på bogen “Få succes med din hjemmeside”, som Strup & Strup debuterede med i foråret. “Nogle af vores daglige kunder, der selv har kæmpet mange seje kampe for at trænge ind i mediernes projektørlys, opfordrede os til at skrive en “instruktionsbog” i at nå pressens opmærksomhed, og vi synes selv, at vi er lykkedes med at give en bred brugervenlig indføring i, hvordan man nemmest og bedst kan pirre pressen,” siger Jeannette Refstrup. I fem velskrevne, overskuelige hovedafsnit beskriver hun og kollegaen Gitte Glibstrup, hvordan man bygger et PR- og nyhedsbudskab op fra bunden for til slut at forme det som en pressemeddelelse. Hvad vil du med pressen “Noget af det mest basale, men tit også det vanskeligste er at indkredse og definere, hvad det egentlig er, at du vil med dit eller dine budskaber til pressen.

“Som virksomhed må man altid huske, at en produktnyhed i sig selv ikke er nogen nyhed set med journalistens øjne, men derimod et “kluntet” forsøg på at score gratis reklame.”  Jeannette Refstrup og Gitte Glibstrup


LOKALEGUIDEN / 19

”En pressemeddelelse kan skabe interesse for din virksomhed og give den avisomtale - hvis du vel at mærke har en historie at fortælle,” siger Gitte Glibstrup og Jeannette Refstrup (t.h.), forfatterne bag den ny bog ”Slip din indre PR-medarbejder løs”.

5 basale skridt til succes

Vi bliver tit spurgt om, hvordan vi hurtigst kan bringe vores kunde i JyllandsPosten eller allerhelst i morgen-tv, men når vi så spørger ind til kundens budskab, appellerer det jo ikke sjældent især til den lokale avis – i første omgang i alt fald,” siger Jeannette Refstrup.

Når du har styr på din målgruppe, må den kobles med mediets målgruppe, så du kan arbejde på at få din historie placeret i de rigtige medier.

Omvendt oplever de to forfattere og PR-kvinder også kunder, som stadig nærer en overdreven respekt for det at skulle kontakte aviser eller andre massemedier. I den ny bog gør de derfor en dyd af at forklare forretningsgangene på en typisk avis, og hvordan den enkelte journalist fungerer, tænker og arbejder i sin tit uhyre pulserende dagligdag. “Det er journalisten, der suverænt bestemmer, hvad hun vil skrive i sin artikel og ikke mindst, om hun overhovedet vil skrive et ord om dig og din virksomhed.

1

Find din målgruppe

2

lær mediet at kende

Nyheder er grundstammen i alle dagblade. Alle medier har et bestemt mix af stof, som du ingen indflydelse har på, men alligevel bør være opmærksom på, når du timer din henvendelse.

Men overordnet drives enhver journalist af ambitionen om hver og hver eneste gang at finde og finde ind til den gode historie i et større fakta-materiale, et interview eller i den pressemeddelelse, du møjsommeligt har kæmpet med at skrive,” siger Gitte Glibstrup.

3

Den gode-bedre-allerbedste story Den gode, bedre og helst allerbedste story er og bliver rygraden i enhver kontakt til pressen, og Strup & Strups ny PR-bog anviser de nødvendige ingredienser, der skal til at skabe og synliggøre den gode historie, såfremt den da ikke skulle give helt sig selv.

Den gode historie er den, du fortæller først, når du ringer til din mor eller bedste ven, eller når du møder gode kolleger og bekendte til receptioner eller andre arrangementer.

“Det er jo i første række de fire journalistiske nøgleord og nyhedskriterier: aktualitet, væsentlighed, identifikation og sensation. Men også prioriteringen, vinklingen og først som sidst timingen af nyhedsværdierne i dine og din virksomheds budskaber til pressen afgør, hvorvidt de i sidste ende bliver vejet og fundet interessante nok til at komme i avisen,” pointerer Jeannette Refstrup. “Overordnet gælder det om at bruge sit krudt rigtigt, når man ønsker at henvende sig til pressen. Som virksomhed må man altid huske, at en produktnyhed i sig selv ikke er nogen nyhed set med journalistens øjne, men derimod et “kluntet” forsøg på at score gratis reklame. Det er under alle omstændigheder altid klogt at overveje, om din story nu også kan leve op til de basale nyhedskriterier, eller om du blot spilder din energi og dit krudt. Tit kan det i stedet være sagen at bruge det mere effektivt på en anden måde – i et debatindlæg, som du sender til avisens debatredaktion eller i et lille indlæg til avisens navneside. Eller måske du skulle sadle helt om og og i stedet plante din story som nyhed på din virksomheds egen hjemmeside og så forsøge at få journalisterne til at opdage og måske videreformidle dine budskaber ad denne vej.”

4

Find din gode historie

Tag kontakt til journalisterne

Journalister kan godt lide dokumentation og tal. De er meget lidt proces- og rigtig meget produktorienterede. De vil til sagen nu, og de gider ikke høre alle mulige forbehold og “hvis nu’er”.

5

Vær stolt af din succes

Når det er lykkedes dig at få medieomtale, skal du være glad, men du skal faktisk også “blære” dig lidt – på din hjemmeside, på din facebookprofil og side, på LinkedIn, Twitter, Google+, i dit netværk og i virksomhedens nyhedsbrev.

Læs mere om “Slip din indre PR-medarbejder løs” på www.prbogen.dk


20 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011

Kontakt din indretningsarkitekt før du flytter virksomheden:

NYT ­kontor med timing, stil og komfort Der kan være mange kræfter og endnu flere penge at spare, hvis du sætter din indretningsarkitekt i spil, straks du beslutter dig for at flytte virksomheden til nye boldgader. “Jeg blev for nylig kontaktet af en virksomhed, der manglede plads og ønskede min assistance til at indrette sine helt nye kontorlokaler. Virksomheden boede på 300 m² og trippede for at flytte ind i det ny lejemål på 500 m², som man havde fundet. Men da jeg gik det efter i sømmene, viste det sig, at de nye lokaler på grund af uhensigtsmæssig indretning havde for mange spildarealer og faktisk vil give virksomhedens med­ arbejdere endnu mindre kontorplads at råde over. Efter gennemgang af yderligere to mulige domiciler lykkedes det at finde det rigtige for virksomheden og dermed spare den for mange unødvendige udgifter. Jeg oplever i stigende grad, at virksomheder netop bruger mig til at vælge fra fremfor kun at vælge til.” Susanne Kloppenborg, selvstændig indretningsarkitekt (MDD) i Rum+Funktion, har mere end 20 års erfaring med at hjælpe virksomheder på plads i nye kontorer og omgivelser. Inden for de senere år har hun bl.a. været med til at indrette Parkens nye stilrene VIP-, direktions- og bestyrelseslokaler,

Fujitsu Siemens i Ballerup, Marselisborg Gymnasium i Aarhus, GN Otometrics m.v. Netop nu har hun travlt med at samle en større virksomheds afdelinger, der ligger spredt i hovedstadsområdet, til et nyt samlet domicil på Kalvebod Brygge. Samler virksomhed til enhed “Det er en uhyre spændende og kreativ udfordring at forsøge at samle de enkelte afdelingers ret så forskellige inventar og forsøge at sætte det stilmæssigt sammen i enheder. Virksomhedens nye hovedkvarter har fem etager, og hver enkelt etage skal have sit eget særpræg og funktion. Det er jo bestemt ikke altid, at en virksomhed kan afse de tit ganske betragtelige summer, som det nu en gang koster at starte op med helt nyt inventar og splinternye kontormøbler. Men alligevel er det dog værd at opveje udgifterne på nyt inventar mod det at bruge kræfter på at stykke gammelt inventar sammen. Der er også psykologi i en flytning, hvor den enkelte medbejder ikke nødvendigvis får sit eget bord eller “vinduesplads” igen,” siger Susanne Kloppenborg.


LOKALEGUIDEN / 21

“Enhver indretning skal tage hensyn til både helheden og detaljen, virksomheden og den enkelte medarbejder – samtidig. En godt indrettet arbejdsplads giver gladere og bedre motiverede medarbejdere og tiltrækker nye.”  Susanne Kloppenborg

Hun understreger, at det varierer stærkt, hvornår og i hvilken fase en kunde prioriterer at hente hende ind i virksomhedens indretningsprocesser.

godt indrettet arbejdsplads giver gladere og bedre motiverede medarbejdere og tiltrækker nye,” siger Susanne Kloppenborg.

Men uanset på hvilket trin hun træder ind, er det alfa og omega for hende at få strategierne indkredset og lagt på plads i form af en grundlæggende behovsanalyse.

De økonomiske kriseår har uvilkårligt sat sine grænser for, hvor mange hylder hun som indretningsarkitekt “kan rive ned fra”, når hun skal bistå en virksomhed til at flytte til et nyt lejemål.

Flere rykker sammen “Jeg indleder altid enhver opgave med at afdække virksom­ hedens nuværende og fremtidige behov for sin kontor­ indretning.

Derfor er det stadig de sikre kort – farverne hvid og sort højglans – der er tidens møbeltrend, og som virksomhederne beder hende om at bruge til indretningen af deres nye kontorrum.

Først herefter kan jeg begynde at tage stilling til rumfordeling, registrering af virksomhedens aktuelle møbelinventar, nyt farvevalg, valg af nye materialer og overflade, lys og lydforhold og så videre.

“Kriseårene har generelt skåret mange virksomheder betragtelig ned i størrelse. Og tendensen er, at vi i den nære fremtid vil se endnu flere virksomheder vælge at flytte sammen med andre virksomheder og dermed dele udgifterne til reception og kantine, mødefaciliteter, undervisning med mere,” forudser Susanne Kloppenborg.

Enhver indretning skal tage hensyn til både helheden og detaljen, virksomheden og den enkelte medarbejder – samtidig. En


22 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011

Udlejningssucces på nettet På tre år har erhvervsmægler Jakob Dalhoff udviklet Lokalebasen.dk fra strøtanke og spirende iværksætteridé til Danmarks førende ­udlejnings­portal for erhvervslokaler – og nye spændende tiltag venter lige om h ­ jørnet. “Jeg havde længe savnet overblik over udlejningsmarkedet for erhvervslokaler – jeg syntes, at det helt basalt manglede gennemsigtighed. Det gav mig tilbage i 2008 idéen til at gå i gang med at bygge Lokalebasen.dk op.” På tre år har erhvervsmægleren Jakob Dalhoff, der i forvejen står bag de to veletablerede virksomheder, DN Erhverv A/S og Match-Office ApS, udviklet og etableret Lokalebasen A/S til at blive Danmarks i dag førende webportal for formidling af erhvervslejemål. Siden Lokalebasen.dk gik på nettet i 2009, har Jakob Dalhoffs banebrydende online-projekt foldet sig ud og vokset sig stort. I årets første seks måneder har Lokalebasen.dk formidlet 242 udlejninger mod til sammenligning 278 gennem hele 2010. 2011 ligger således til at blive udlejningsportalens helt store succes- og gennembrudsår, og Jakob Dalhoff gør klar til at sætte nye skibe i søen, der yderligere skal skærpe Lokalebasen.dks i forvejen brugervenlige serviceprofil. “Timingen har været en ganske væsentlig medspiller i vores succes med Lokalebasen.dk. Vi har nemlig været både heldige og dygtige til at ramme ned på rette tid og sted, hvor vi danskere for alvor havde lært at gå på nettet og fundet det trendy at bruge det til stort og småt. Jeg fandt det oplagt at forsøge at lancere en moderne “markedsplads”, hvor både lejere og udlejere kunne slå sig løs online

og byde ind på samt udbyde ledige kontor-, lager-, produktionsog butikslokaler,” siger manden bag Lokalebasen.dk. Lokalebasen.dk over Sundet Aktuelt har Jakob Dalhoffs digitale formidlings- og udlejningsforum med base i Hellerup over 45.000 brugere om måneden. De kan søge på omkring 3.000 lejemål i alle størrelser samt i alle dele af landet. Netop nu skuer iværksætteren over Sundet og vil i løbet af kort tid integrere Malmø og sydlige Skåne i Lokalebasen.dks formidlings- og udlejningsområde. “Tiden er moden til, at Øresunds-regionen bindes sammen også i vores regi, så danske lejere kan finde ledige erhvervslejemål i Sydsverige, og sydsvenskerne omvendt kan finde danske erhvervslejemål,” siger Jakob Dalhoff. Gennemsigtigheden – den direkte kontakt og kommunikation mellem lejer og udlejer uden andre mellemled end portalen – har fra dag 1 været det vigtigste nøgleord for Lokalebasen.dk. “Jeg gav fra starten vores ny udlejningsportal en indkørings­ periode på tre år til at etablere og manifestere sig på markedet. Det er ikke uden stolthed, at jeg kan fastslå, at det mål har vi til fulde nået,” tilføjer Lokalebasen.dks direktør og ­ophavsmand.

“Tiden er moden til, at Øresunds-regionen bindes sammen også i vores regi, så danske lejere kan finde ledige erhvervs­lejemål i Sydsverige, og sydsvenskerne omvendt kan finde danske ­erhvervslejemål.”  Jakob Dalhoff


LOKALEGUIDEN / 23

Lokalebasen.dk over Sundet Penthouseetagen i et af Punkthusene i Tuborg Syd var en af de første store udlejninger som Lokalebasen.dk formidlede tilbage i 2009. Siden er mange udlejninger kommet til og inden længe kommer turen til Malmø og det øvrige Skåne. Foto: Carlsberg Ejendomme


24 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011

Lejemål med historie

zeppelinerhallen

– new york på bryggen


LOKALEGUIDEN / 25

Zeppelinerhallen blev oprindelig opført i 1880 i Tyskland til produktion af første generation af datidens gasbårne luftskibe. Efter første verdenskrig blev den skilt ad, pakket sammen og fragtet til Islands Brygge, hvor hallen blev genopbygget og indtil 1980 brugt som maskinværksted af Dansk Sojakagefabrik. Netop nu står Havnestadens spændende, toprenoverede attraktion ledig. Nordea Ejendomme kan tilbyde et historisk lejemål af ganske unikt format. Med den tyske økonomi bombet i ruiner var der efter første verdenskrig ikke længere råd til de luftskibe, som Zeppelinerhallen ellers var blevet bygget til at producere. I Danmark var der mangel på byggematerialer. ØK så sit snit til at købe hallen til nedrivning, lade den transportere hjem til sin nyopførte sojakagefabrik på Bryggen og i 1920 bygge den op på ny. Efter “Sojakagens” eksplosionsulykke i 1980 måtte fabrikken dreje nøglen om endeligt 10 år senere. Området blev i de sene 90’ere udstykket til byggegrunde og omdøbt til Havnestaden. I 2001 blev det 70 meter lange og 37 meter brede bygnings­ klenodie renoveret fra top til tå og nyindrettet til topmoderne kontorlokaler, der i dag ejes af Nordea Ejendomme. “Zeppelinerhallen er i alle henseender en helt fantastisk og unik bygning. Den har sin egen enestående historie, og efter den flotte vellykkede renovering fremstår ejendommen med sin store elegante glasfacade ud til havnen som et uhyre fa-

scinerende og fashionabelt stykke New York,” siger udlejningschef i Nordea Ejendomme, Søren Johansen. “Vores Zeppelinerhal og spændende klenodie har været udlejet til forskellige kontorvirksomheder og er i efteråret blevet ledig for en ny udlejer. Det kunne for eksempel blive en kreativ virksomhed som et travlt kommunikerende reklamebureau.” Glastaget og den åbne luftige etageadskillelse giver Zeppe­ linerhallens 2.315 eksklusive kvadratmeter en stilfuld “aula­ effekt” samt integreret samhørighed de tre meget rummelige etagedæk imellem. “Overalt på etagerne kan man se både havnen og himlen, og derfor taler ejendommen ikke mindst til moderne virksomheder, hvor man lever af at kommunikere og tale med hinanden dagen igennem på kryds og tværs,” siger Søren Johansen. Den interessante og historiske ejendom kan beses og opleves på Islands Brygge 55 tæt ved Langebro.

Fotos: Lotte Alvil Vangborg


26 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011

Når støj og uro forstyrrer “landskabet”:

Forkæl dit kontor med en lydmur De seneste tiårs nye storrumskontorer og forkromede “landskaber” er ­kommet for at blive, men behovet for at sikre sig en fredfyldt arbejdsoase i det store fællesskab er stigende. Nyeste teknologier giver dig mulighed for at etablere “lydmure” rundt om dit skrivebord. Det kan være umådelig støjende at være social. De populære storrumskontorer skaber tættere kommunikation i virksomheden, men kan samtidig koste betydelig koncentration og dermed spildte arbejdstimer ved det enkelte skrivebord.

I sit daglige arbejde som lyd- og støjekspert i virksomheden Alpha Akustik definerer han støj som forstyrrende uønsket lyd og akustik som rummets efterklangstid, altså hvor hurtigt lyden i et rum toner ud og forsvinder.

“Støj, uro og dårlig akustik i kontorlandskabet kan let genere og devaluere din arbejdsindsats, ja, måske endda spolere hele din arbejdsdag, fordi du hurtigt føler dig træt og ude af stand til rigtig at koncentrere dig.

“Støj er jo en uhyre individuel størrelse. Hvad den ene medarbejder opfatter som støj, opfatter den anden blot som tålelig baggrundslyd.

Men heldigvis giver de nyeste teknologier os stadig flere effektive redskaber til at etablere om ikke ligefrem “lydmure” så i alt fald støjdæmpende lydkomfort omkring den enkelte kontorarbejdsplads,” siger civilingeniør Ole Vestergaard.

Støjen kan stamme fra rummets klimaanlæg, suset fra kontorets pc- og it-ventilatorer, men det kan også komme fra kollegers samtaler, telefoner, støjede skridt på gangarealerne – og alt sammen kan summe sig op til et stort problem, hvis der samtidig er en tendens til rungen eller ekko i rummet.


LOKALEGUIDEN / 27

“Støj er jo en uhyre individuel størrelse. Hvad den ene medarbejder opfatter som støj, opfatter den anden blot som tålelig baggrundslyd.”

I almindelighed bør støjniveauet på et kontor i hvert fald ikke overstige 45-50 decibel. Det svarer til lyden fra en moderne køkkenopvaskemaskine og et niveau, hvor det er muligt at føre almindelige samtaler,” siger Ole Vestergaard.

Blandt markedets nyeste lyddæmpnings-produkter til kontorrum nævner han et bredt sortiment af akustiske tiltag som bl.a. støjabsorberende opslagstavler, dekorativ billedkunst samt andre former for “lyddræbende” vægudsmykning.

Han arbejder hver dag med at eliminere støjgener og skabe lydkomfort på store og mindre virksomheder, i splinternye bygninger såvel som i ældre renoverede ejendomme.

“I møderum, på et lille kontor eller hjemme i køkken-/alrummet er akustiske tiltag den eneste måde, man kan sikre sig en god lydkomfort.

“Det allerførste, en støjplaget medarbejder i et storrumskontor typisk beder os om, er at sætte støjskærme op omkring hendes skrivebordsområde. Det kan være både vores støjdæmpende bordskærme og hele skærmvægge af forskelligt omfang og materiale.

Man vil altid kunne høre hinanden i et storrumskontor, så længe der ikke er en lukket dør mellem folk, men med en god akustik vil lyden ikke længere opfattes som generende støj.

Men tit hjælper disse skærme slet ikke det fjerneste, hvis de ikke suppleres med moderne lydabsorbende materiale på vægge og i særdeleshed på loftfladerne – her er gipspladerne som oftest den skyldige gerningsmand,” siger Ole Vestergaard.

Lydniveauet sænkes med en effektiv akustikregulering, og man vil derfor kunne undgå den udbredte støjrelaterede stress, som vi ofte oplever i forbindelse med storrumskontorer,” pointerer Ole Vestergaard.


28 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011

“Du og din udlejer er ifølge loven ikke forpligtet til at indgå nogen skriftlig lejekontrakt. Det betyder, at du har frit spillerum til at indgå en rigtig god lejekontrakt, men så sandelig også en rigtig dårlig, hvis du ikke har en kyndig rådgiver med på råd.”  Steen Rehné-Mathiesen, advokat

Når du skal skrive kontrakt Undgå alle faldgruberne, når du har fundet firmaets ny lejemål – de helt ­perfekte kontorlokaler – og kun ønsker at flytte ind så hurtigt som muligt. Du har fundet din virksomheds nye drømmelokaler, og nu tripper du utålmodigt for at få papirarbejdet hurtigt overstået, så firmaet kan flytte ind og tage det ny lejemål i brug. Men stop op et øjeblik! Det er nemlig nu, at det for alvor gælder om at holde hovedet koldt og tage dig i agt for de juridiske faldgruber, der kunne ende med at skabe konflikter mellem dig og din ny udlejer. Lokaleguiden giver dig her et overblik over de vigtige “checkpoints”, som du skal igennem for at opnå en problemfri kontraktproces. Det er og bliver en rigtig god idé, om ikke et must, at benytte en professionel rådgiver. Som juridisk disciplin er lejeretten nemlig et yderst komplekst regelsæt, der – hvis du ikke får taget de rigtige forholdsregler, når du indgår kontrakten – risikerer at blive en belastende modspiller i hverdagen eller ved fremtidig fraflytning. Du bør nemlig ikke glemme, at du og udlejeren i kontraktprocessen er modparter, som naturligt hver især forsøger at eliminere jeres risici bedst mulig. “Du og din udlejer er ifølge loven ikke forpligtet til at indgå nogen skriftlig lejekontrakt. Det betyder, at du har frit spillerum

til at indgå en rigtig god lejekontrakt, men så sandelig også en rigtig dårlig, hvis du ikke har en kyndig rådgiver med på råd. Som regel bliver du af udlejeren præsenteret for en standardkontrakt – og ofte en, der er udfærdiget af den ejendomsmægler, som har haft lejemålet i kommission. Problemet med disse kontrakter er imidlertid, at de kun sjældent tager højde for individuelle forhold – det kan være emner som afståelse, hvem der har vedligeholdelses-pligten og i hvilket omfang, lejens regulering, uopsigelighed, lejers specifikke anvendelse, retablering, særindretninger osv.,” siger Steen Rehné-Mathiesen, partner i advokatfirmaet Rønne & Lundgren. Som lejer kan du i en erhvervslejekontrakt støde på standardvilkår om, at lejen aldrig kan komme under begyndelseslejen eller endnu værre: at lejen kun kan reguleres opadgående. Det er et af den slags krav, som du ikke bør acceptere uden at kende rækkevidden, og din professionelle rådgiver kan gennem forhandling tit opnå lavere leje eller andre favorable vilkår. Hvor meget eller hvor lidt der skal medtages i en erhvervslejekontrakt, er et tema, der kan og bør diskuteres – i første som sidste ende allerbedst af dig og din kompetente juridiske rådgiver.


LOKALEGUIDEN / 29

10 checkpoints til erhvervslejekontrakt

Dine 10 checkpoints frem til ny erhvervslejekontrakt

1

Det lejede og det lejedes stand

2

Lejemålets begyndelse og ophør

3

Lejemålets anvendelse

Allerførst skal du have dokumenteret arealet af de lokaler, som din lejekontrakt omfatter, om du har brugsret til fællesarealer, parkeringspladser etc., og hvilken stand dine nye lokaler har på overtagelsesdagen. Det er vigtigt, at du reklamerer over evt. fejl og mangler straks og senest 14 dage efter dit lejeforholds begyndelse.

Det må tydeligt fremgå, hvornår din lejeperiode træder i kraft, og du har krav på at overtage lokalerne. Overtagelsesdato er nemlig skæringstidspunkt for flere frister i erhvervslejeloven. Du skal desuden have beskrevet både din og din udlejers adgang til at opsige lejemålet – varsler, forlængelses-muligheder, periode med uopsigelighed etc.

Du må naturligvis have fuldstændig på det rene, hvad du må, og hvad du ikke må bruge de lejede lokaler til, samt hvad du hen ad vejen evt. kunne udvide din anvendelse til.

4

Lejens størrelse og betaling

Ofte giver udlejeren dig en lejerabat i en indledende periode. Det er vigtigt, at du i dit budget tager højde for den indeholdte fremtidige lejeforhøjelse. Din leje skal typisk falde måneds- eller kvartalsvis forud.

5

Skatter, afgifter og moms

Skatter og afgifter skal ifølge loven være indeholdt i aftalte leje, men du må bære fremtidige stigninger i et omfang, der skal aftales. Kun hvis ejendommen er momspligtig, kan udlejer tillægge lejen moms.

6

Regulering af lejen

7

Drifts- og forbrugsudgifter

8

Vedligehold

9

Erstatning ved opsigelse

Du og udlejer kan ifølge loven hver især kræve lejen reguleret til markedslejen – et krav, der alene kan fremsættes hver fjerde år – med mindre du/I fraskriver jer denne mulighed i kontrakten. Her kan det også aftales, at din leje reguleres med en fast procentsats eller følger udviklingen i typisk nettoprisindekset.

Du vil som oftest være forpligtet til at betale din andel af de løbende forbrugs- og driftsomkostninger – el, vand, varme, renholdelse, snerydning etc. samt evt. af afskrivninger på ejendommens driftsinventar.

I kontrakten aftales det sædvanligvis, at du som lejer skal tage dig af den indvendige vedligeholdelse, mens din udlejer sørger for den udvendige bygningsvedligeholdelse. Du og udlejeren kan dog frit aftale en anden fordeling af forpligtelserne. Du må typisk selv tegne en forsikring for tyveri og driftstab.

Hvis din udlejer opsiger lejeforholdet, har du som udgangspunkt krav på erstatning med mindre andet er aftalt i kontrakten. Ved erhvervsbeskyttede lejemål (butikker m.v.) kan lejers krav ikke fraviges ved aftale.

10

Tinglysning

Hvis du i din kontrakt har opnået rettigheder, der stiller dig bedre end lejeloven, kan du kræve den tinglyst i ejendommen – f.eks. ved lang uopsigelighed m.v.


30 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011

10 gratis web-smarties til din kontor-pc Døgnet rundt fejer den teknologiske udvikling gennem dit kontor og giver din arbejdsdag masser af nye udfordringer, men også nye muligheder. Lokale­guiden giver dig her 10 smarte, sjove og effektive bud på, hvordan du kan sætte din pc op i gear og gøre din computer-flade og kontordag endnu mere effektiv og måske også mere farverig. Præsentationsværktøjet Prezi

1

Prezi er et gratis flash-baseret præsentationsværktøj og dynamisk alternativ til PowerPoint, hvor du kan lave visuelt fængende præsentationer og samarbejde med kolleger om samme præsentation. Med Prezi præsenterer du let kontorets projekter på en ny måde. Du kan indsætte tekst, billeder, videoer, pdf’er, tegninger etc. og først bagefter planlægge din vej gennem præsentationen. Det skaber et dynamisk og spændende flow mellem din præsentations enkelte elementer. Du downloader programmet på prezi.com

Søgemaskinen Qwiki

2

Qwiki er en nyskabelse inden for informations søgning på nettet, der indsamler tekster, billeder og videoer fra hele nettet og samler dem automatisk til en præsentation – baseret på wikipedias leksikonopslag og oplæst af en automatisk digital stemme. Qwiki arbejder på fremtidigt at tillade brugerne at opbygge deres egne Qwikis om sig selv ved at integrere dem med deres Facebook eller LinkedIn sider. Søgemaskinen kan også bruges til under­visnings- ­eller kursusformål. Du finder søgemaskinen på qwiki.com

Dropbox – gratis online-lagerplads

4

Dropbox er en online harddisk, hvor du kan lagre alle dine filer, så du kan tage dit arbejde med hjem, udveksle filer med andre eller i øvrigt bringe dine filer med dig rundt til forskellige computere. Dropbox giver dig gratis lagerplads, når du har installeret programmet på din pc. Du gemmer filerne i din lokale dropboxmappe på din pc og uploader dem herefter til din egen plads på nettet. Hvis dine kolleger er DropBox-brugere i forvejen, får de automatisk de delte filer/mapper op i deres mappe, når de har accepteret delingen. Du downloader programmet på dropbox.com

Websnapshot

3

Med Websnapshot kan du hurtigt slå websider om til billeder. Modsat Print­Screen-funktionen, der kun viser det aktive browser-skærmbillede, kan du med programmet Websnapshot affotografere websiden i sin fulde længde og bredde og herefter redigere dit snapshot, der gemmes i jpg-format, i et grafisk program, eller du kan sende det direkte til din printer eller som email. Du kan downloade programmet på myspyder.net/tools/websnapshot/

ObjectDock a la Mac

5

Ønsker du orden og overblik på din kontor-pc, er Object­Dock lige sagen. Programmet samler dine ikoner i en bjælke a la Mac og gør dit pc-skrivebord mere overskueligt. Flyt genveje til f. eks. Word, Explorer og Messenger over i docken, og med et enkelt klik åbner du det program, som du vil arbejde med. Docken, der indeholder ur og link til papirkurven, kan også vise de programmer og opgaver, du har kørende. Den er uhyre brugervenlig og pynter – hvad enten du placerer den i bunden, i toppen eller i siderne af din pc-skærm. Du downloader programmet på stardock.com/products/objectdock/


LOKALEGUIDEN / 31

Writeboard – skriv tekster sammen

6

Når du skal forfatte, optimere eller procesopbygge en tekst sammen med kolleger på kontoret eller måske på firmaets kontor i udlandet, kan du med fordel downloade Writeboard. Du kan bruge tekstværktøjet til at producere tekster – enten som individuelt projekt eller sammen med ligeså mange medforfattere, som du ønsker. Værktøjet gemmer alle og alles versioner af teksten online, og fra oversigten i skærmens højre side kan alle følge med i, hvem der har skrevet hvilke versioner. Du downloader programmet på writeboard.com/

Stroome – social videoredigering online

7

Stroome tilbyder dig mulighed for at uploade dine optagelser og mixe dem med billeder, lydspor og andre tilgængelige videoop tagelser online i en video-editor. Du kan herefter gemme dit produkt og dele det enten med en lukket gruppe på dit kontor eller med alle Stroomes brugere. Din og jeres færdige video kan deles via sociale netværk. Stroome rummer også et online-videotek af offentligt tilgængelige klip, hvor filmmakers m. fl. kan hente inspiration. Du downloader programmet på stroome.com/

Google fusion tables Document Cloud – når du vil offentliggøre dokumenter

8

Document Cloud er et spændende værktøj, hvis du ønsker at offentliggøre dine rapporter, dokumenter etc. i en bredere kreds, ligesom det også giver dig adgang til omfattende oplysninger og kildedokumenter om personer, steder og organisationer. Af samme grund er programmet allerede blevet et meget populært arbejdsredskab bladt journalister over hele verden. Alt, du uploader til DocumentCloud, forbliver privat, indtil du er klar til at gøre det offentligt. Du kan finde og bruge værktøjet på documentcloud.org

9

Google fusion tables er et værktøj, der giver dig mulighed for hurtigt at visualisere kontorets tabeldata. Du kan gemme dine data i flere tabeller, så andre brugere kan se og downloade dem. Du kan bruge forskellige værktøjer til at visualisere dine data – f. eks. i cirkel- og søjlediagrammer, tidslinjer, geografiske kort m.v. Du kan vælge at lade andre se blot en del af dine data og tabeller. Det kræver en Google-konto at arbejde med webtjenesten. Du kan finde og bruge tjenesten på google.com/fusiontables/Home/

Restaurant 2 Night – spis billigt ude

10

Når dit kontor eller virksomhed får gæster udefra, er der gode penge at spare på repræsentations-kontoen ved at tilmelde sig og bruge den dansk udviklede rabat-hjemmeside Restaurant 2 Night, der hver dag tilbyder 10-40 procents rabat – på hele regningen – på en lang række udvalgte spisesteder. Det koster ikke noget at tilmelde sig som R2N-bruger, hvorefter det er uhyre nemt at reservere bord på en restaurant via hjemmesiden, hvor du også finder flere hundrede autentiske brugeranmeldelser. Du kan læse om og tilmelde dig Restaurant 2 Night på R2N.dk


32 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011

Global Market Finder viser vej til udlandet:

Google-guldæg til danske virksomheder Googles ny gratisværktøj Global Market Finder kan blive en indbringende ­genvej, et veritabelt guldæg, for enhver dansk virksomhed, der fremover s­ øger eller overvejer at søge nye kunder på nye globale markeder. Hvis din virksomhed netop nu tænker på at etablere sig på det store globale marked, kan Googles ny online-tjeneste Global Market Finder blive værktøjet, der finder og afstikker de givtige hovedveje til dine nye kunder og markeder i udlandet. På efterårets “Think with Google” konference i Dublin høstede det ny Google-guldæg, der første gang blev præsenteret sidste vinter, mange velfortjente roser blandt de tilstedeværende internationale virksomheder. “Global Market Finder kan ikke undgå at blive et meget stærkt redskab, når det gælder fremtidens kampe for at identificere og komme ind på de for den enkelte virksomhed mest fordelagtige udenlanske markeder. Værktøjet er stadig nyt og måske ukendt for de fleste danske virksomheder, og det kan ikke gå hurtigt nok med at hjælpe dem med at få øjnene op for dette ny “guldæg”,” siger Kasper Jørgensen, udlejnings- og projektkoordinator på udlejningsportalen Lokalebasen.dk og en af de blot tre danske repræsentanter på Dublin-konferencen. Du indtaster de vigtigste søgeord, som du i forvejen bruger i din Google AdWords kampagne, vælger en region, og Googles ny værktøj viser straks, i hvilke lande der forekommer at være stor og gunstig efterspørgsel på dine produkter og tjenester. “Skriver jeg for eksempel et par enkelte af de mange søgeord, som vi til daglig opererer med på Lokalebasen – “erhvervslejemål”, “erhvervslokaler” og “kontor til leje” – vælger Europa og herefter trykker på “Find opportunity”, så viser Global Market Finder mig ganske tydeligt, at vi nok burde slå et slag ind over det italienske marked.

Efter Storbritannien og Frankrig er der nemlig flest søgninger på disse ord i Italien, hvor AdWords-prisen vel at mærke er halvt så stor som i Frankrig, blot en sjettedel af det beløb, som man skal betale i Storbritannien, og i øvrigt under en fjerdedel af, hvad vi betaler for netop disse AdWords-søgeord her i Danmark” siger Kasper Jørgensen. Googles ny sammenlignings-værktøj indsamler data fra internetsøgninger over hele verden og identificerer, hvor mange gange brugere søger på dine søgeord på arabisk, kinesisk, engelsk eller et af de 56 øvrige sprog. Med få klik giver Global Market Finder dig en idé om, hvordan konkurrencen er på netop dit marked i dag. Det største tema på Google-konferencen i Dublin var i øvrigt udviklingen i mobile enheder på verdensplan og den heraf afledte eksplosive stigning i Google- søgninger fra mobile enheder og tablets. Google anbefaler derfor, at din virksomhed har en mobilstrategi, som kan være implementeret inden udgangen af 2012. “Det er rimeligt tankevækkende at høre, at der i dag er flere mennesker i verden, der har en mobiltelefon, end der er menne­ sker, der har adgang til rent vand,” siger Kasper Jørgensen.


LOKALEGUIDEN / 33

indhold erhvervslejemål

Kontorlejemål København K ������������������������������������������������������������������ 34-41

Skovlunde ������������������������������������������������������������������������������57

København V ������������������������������������������������������������������ 41-42

Ballerup ����������������������������������������������������������������������������������57

Frederiksberg ������������������������������������������������������������������������43

Kastrup ���������������������������������������������������������������������������� 57-58

København Ø ������������������������������������������������������������������ 43-45

Virum, Kongens Lyngby ����������������������������������������������� 58-59

København N ������������������������������������������������������������������ 45-46

Søborg, Bagsværd ���������������������������������������������������������������59

København S ������������������������������������������������������������������ 46-47

Hellerup, Gentofte �������������������������������������������������������� 60-61

København NV ����������������������������������������������������������������������47

Roskilde ����������������������������������������������������������������������������������61

København SV ���������������������������������������������������������������� 47-48

Køge ��������������������������������������������������������������������������������� 61-62

Valby ���������������������������������������������������������������������������������������48

Måløv ���������������������������������������������������������������������������������������62

Glostrup �������������������������������������������������������������������������� 49-50

Holte ���������������������������������������������������������������������������������������62

Brøndby ��������������������������������������������������������������������������� 50-52

Vedbæk, Nærum ������������������������������������������������������������������62

Rødovre ����������������������������������������������������������������������������������52

Hørsholm ������������������������������������������������������������������������� 62-63

Albertslund ��������������������������������������������������������������������� 52-53

Hillerød �����������������������������������������������������������������������������������63

Taastrup �������������������������������������������������������������������������� 53-54

Allerød ������������������������������������������������������������������������������������63

Vallensbæk, Ishøj �����������������������������������������������������������������54

Birkerød ����������������������������������������������������������������������������������64

Hvidovre ���������������������������������������������������������������������������������54

Farum, Værløse ��������������������������������������������������������������������64

Greve, Karlslunde ���������������������������������������������������������� 54-55

Frederikssund, Ølstykke �����������������������������������������������������64

Herlev ������������������������������������������������������������������������������ 55-57

Lagerlejemål København K, C, Ø, S, SV ��������������������������������������������� 65-66

Skovlunde ������������������������������������������������������������������������������71

Valby, Vanløse �����������������������������������������������������������������������66

Ballerup ����������������������������������������������������������������������������������71

Glostrup ���������������������������������������������������������������������������������67

Kastrup, Dragør ��������������������������������������������������������������������71

Brøndby ����������������������������������������������������������������������������������68

Lyngby, Virum, Gentofte, Søborg �������������������������������������72

Rødovre ����������������������������������������������������������������������������������68

Roskilde, Hedehusene ��������������������������������������������������������72

Albertslund ��������������������������������������������������������������������� 68-70

Køge, Karlslunde ����������������������������������������������������������� 72-73

Taastrup, Ishøj ����������������������������������������������������������������������70

Måløv, Holte, Hørsholm ������������������������������������������������������73

Hvidovre ���������������������������������������������������������������������������������70

Helsingør ��������������������������������������������������������������������������������73

Greve, Karlslunde �����������������������������������������������������������������71

Hillerød, Allerød ������������������������������������������������������������� 73-74

Herlev �������������������������������������������������������������������������������������71

Værløse, Farum �������������������������������������������������������������������� 74

Kontorhoteller og fællesskaber Storkøbenhavn ��������������������������������������������������������������������75


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

Central beliggenhed ved Rundetårn Landemærket 11, 3., 1119 København K

Flotte nyistandsatte kontorlokaler i indre by Flotte og charmerende lokaler i præsentabel ejendom beliggende lige ved siden af Rundetårn og tæt på såvel Købmagergade, Kongens Have og Nørreport. Lejemål fra 620 til 5.500 kvadratmeter leveres istandsatte og tilpasset jeres ønsker.

Areal:

1.200 m²

Årlig leje pr m²:

1.050 kr.

Årlig leje og drift:

1.640.400 kr.

København K

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Markant kontordomicil centralt beliggende i København,  Landemærket 11, 1119 København K 5.453 m²

1.045 kr.

7.426.986 kr.

Smuk og central ejendom med lejemål i forhus og gårdhus,  Pilestræde 52, 1112 København K

3.891 m²

1.300 kr.

6.283.965 kr.

Mulighed for leje af nyistandsatte kontorlokaler,  Landemærket 11, 2., 3., 1119 København K

2.400 m²

1.050 kr.

3.280.800 kr.

2.110 m² kontor midt i byen,  Stormgade 8 A, st. - 4., 1470 København K

2.110 m²

850 kr.

2.287.240 kr.

Smuk ejendom med unik beliggenhed og udsigt over søerne,  Søtorvet 5, 1371 København K

1.866 m²

1.175 kr.

2.472.450 kr.

Flotte kontorlokaler i indre by,  Landemærket 11, st., 1., 1119 København K

1.820 m²

1.035 kr.

2.460.640 kr.

Velholdt ejendom med stort kontorlejemål,  Skindergade 45-47, 1.-3., 1159 København K

1.789 m²

1.240 kr.

2.415.150 kr.

Nyistandsatte kontorlokaler,  St. Kongensgade 59A, 2. + 3., 1264 København K

1.434 m²

1.175 kr.

2.100.810 kr.

Domicillejemål i den stille ende af Nyhavn,  Kvæsthusgade 1, 1051 København K

1.380 m²

1.300 kr.

2.301.840 kr.

Søminedepotet,  Refshalevej 96, 1432 København K

1.275 m²

1.000 kr.

1.402.500 kr.

Eksklusive kontorlokaler på Kgs. Nytorv,  Kgs. Nytorv 26, 1050 København K

1.068 m²

1.824 kr.

2.848.356 kr.

Attraktivt beligg. kontor i hjertet af København,  St. Kongensgade 59A, 3., 1264 København K

916 m²

1.175 kr.

1.341.940 kr.

Kontor i Nansensgade,  Nansensgade 19, 6., 1366 København K

745 m²

1.450 kr.

1.080.250 kr.

Kontor på den bedste og flotteste del af Strøget,  Østergade 13, 2., 1101 København K

708 m²

1.500 kr.

1.392.636 kr.

702-840 m²

1.250 kr.

1.130.220 kr.

698 m²

1.500 kr.

1.372.966 kr.

Nyt lejemål i Sankt Peders Stræde,  Sankt Peders Stræde 45, 1-3., 1453 København K

691-691 m²

1.000 kr.

787.740 kr.

Flotte kontorlokaler i attraktivt miljø,  Toldbodgade 33, 1253 København K

Kontor på Strøget samt loftrum/lager,  Frederiksberggade 23, 2., 1459 København K Flot og prestigefyldte kontorlokaler i København K,  Østergade 13, 1., 1101 København K

663-663 m²

1.050 kr.

961.350 kr.

678m² attraktive kontorlokaler i København K.,  Landgreven 3, 1., 1301 København K

661 m²

1.150 kr.

958.450 kr.

Lokaler til kontor/showroom,  Krudtløbsvej 1, 1439 København K

646 m²

1.000 kr.

717.060 kr.

Mulighed for leje af nyistandsatte kontorlokaler,  Landemærket 11, st., 1119 København K

620 m²

1.000 kr.

816.540 kr.

Flot kontorejendom i hjertet af København,  Skindergade 45-47, 1., 1159 København K

604 m²

1.220 kr.

803.320 kr.

596 m² kontor med udsigt,  Nytorv 3, 1., 1164 København K

596 m²

950 kr.

733.080 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

34 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk København K

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Unik beliggenhed med udsigt over søerne,  Søtorvet 5, 3., 1371 København K

575 m²

1.175 kr.

761.875 kr.

Flot kontorejendom i hjertet af København,  Skindergade 45-47, 2., 1159 København K

523 m²

1.285 kr.

729.585 kr.

Krudtløbsvej lokaler til kontor/showroom,  Krudtløbsvej 1, 1439 København K

510 m²

1.000 kr.

566.100 kr.

500 m²

1.400 kr.

700.000 kr.

500-4.000 m²

1.250 kr.

625.000 kr. 697.200 kr.

Attraktiv kontorejendom på Amaliegade,  Amaliegade 4, st., 1256 København K Konstabelbygningen på Margretheholm,  Margretheholmsvej, 1432 København K

Stort kontorlejemål i hjertet af København,  Dronnings Tværgade 7, gårdhus, 1302 København K

498 m²

1.058 kr.

Nyistandsat kontorlejemål ved Kongens Have,  Kronprinsessegade 54, 4. th., 1306 København K

490 m²

975 kr.

610.050 kr.

Kontorer med udsigt over søerne,  Søtorvet 5, 4., 1371 København K

487 m²

1.175 kr.

645.275 kr.

465m² kontorlokaler i Ny Kongensgade,  Ny Kongensgade 10, 2., 1472 København K

465 m²

1.400 kr.

651.000 kr.

Enestående kontorlokaler på Holmen,  Danneskiold-Samsøes Allé 24, 1. sal, 1434 København K

430 m²

1.000 kr.

511.700 kr.

429 m² velbeliggende kontor i indre by.,  Snaregade 12, 3., 1205 København K

429 m²

1.450 kr.

708.279 kr.

410 Kvm lyst kontor på Borgergade,  Borgergade 28, 3., 1300 København K

410 m²

1.050 kr.

495.280 kr.

Kontorlejemål i attraktivt ambassade kvarter,  Amaliegade 4, 2., 1256 København K

404 m²

1.450 kr.

637.108 kr.

Eksklusiv kontor ved Marmorkirken og Amalienborg,  Frederiksgade 7, 1., 1265 København K

398 m²

1.495 kr.

595.010 kr.

Butik / Kontor / Showroom ved Gammel Strand,  Gammel Strand 40, kld.+st., 1202 København K

392 m²

1.495 kr.

640.920 kr.

Kontor ved Østerport St.,  Grønningen 15, 1268 København K

392 m²

1.200 kr.

557.032 kr.

384-551 m²

1.350 kr.

518.400 kr.

Attraktivt kontorlejemål i indre by,  Toldbodgade 18, st. tv., 1253 København K

378 m²

1.350 kr.

562.086 kr.

Flot kontor ved Strøget,  Kronprinsensgade 8, 3., 1114 København K Kontor ved Grønningen,  Jens Kofods Gade 1, 1268 København K

371 m²

1.200 kr.

527.191 kr.

God indretning fordelt over 2 plan med intern trappe,  Skindergade 3, 3.-4., 1159 København K

359 m²

965 kr.

464.905 kr.

Charmerende og sjældent udbudt lejemål,  Fredericiagade 15A, st. tv., 1310 København K

359 m²

1.250 kr.

510.498 kr.

Kontorlejemål i 2 plan - ideelt ved behov for opdeling,  Bredgade 35, baghuset, 1260 København K 356 m²

1.000 kr.

509.080 kr.

Eksklusivt kontorlejemål i den smukke Østergade Østergade 13, 1100 København K

Flotte og prestigefyldte lokaler i København K Denne smukke og totalt renoverede ejendom er beliggende i den mest eksklusive del af Strøget med naboer som Louis Vuitton, Hugo Boss og Mulberry. Der er mulighed for at leje én eller flere etager i ejendommen.

Areal:

fra 325-1.750 m²:

Årlig leje pr. m²:

1.500 kr.

Årlig leje og drift:

fra 641.242 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 35


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

Pilestræde 40 C, 1112 København K

Nansensgade 19, 1366 København K

Fantastisk og trendy beliggenhed midt i City

Moderne kontorer med udsigt over søerne

Flot og nyrenoveret lejemål i hjertet af Københavns trendy café- og butiksmiljø. Kontorerne er beliggende på 1., 2. og 3. sal, og kan lejes samlet eller hver for sig. En oplagt domicilejendom.

Lyse, moderne og fleksible kontorer udlejes i Indre By. Den skønne tagterrasse byder på vidunderlig udsigt over byens tage og tårne, samt søerne. Der er rig mulighed for at få domicil på adressen.

Areal:

fra 345 m² til 947 m²

Årlig leje pr. m²:

1.550 kr.

Årlig leje:

fra 567.870 kr.

Søtorvet 5, st. + kld., 1371 København K

Areal:

fra 262 m² til 2.686 m²

Årlig leje pr. m²:

fra 1.250 kr. til 1.450 kr.

Årlig leje:

fra 327.500 kr.

Nytorv 3, 3. sal, 1164, København K

Smuk og markant facadeejendom ud til søerne

Kontor med skøn udsigt til Nytorv

Nyistandsat og herskabelig ejendom med panoramaudsigt til søerne. Foruden at være arkitektonisk eminent udadtil, er lejemålet indrettet med lyse lokaler og flotte nye plankegulve.

Oplev den ægte københavnerstemning med disse kontorlokaler, absolut centralt placeret i det indre København og nyd udsigten over Gammeltorv og Nytorv fra de flotte, lyse kontorlokaler.

Areal:

Areal:

300 m²

Årlig leje pr. m²:

1.150 kr.

Årlig leje:

345.000 kr.

Kronprinsessegade 6, 1306 København K

390 m²

Årlig leje pr. m²:

1.200 kr.

Årlig leje:

468.000 kr.

Nørre Voldgade 80, 1.sal, 1358 København K

Kontorer i smuk fredet ejendom.

Lejemål lige over for Nørreport Station

I stueplan ligger dette nyistandsatte og totalrenoverede lejemål i det unike miljø, som hersker i Kronprinsessegade. Der er mange anvendelsesmuligheder, bl.a.: udstilling, showroom, butik, kontor og restaurant.

Mærk suset fra det dynamiske erhvervskvarter omkring Nørreport med dette lejemål. Ejendommen er absolut centralplaceret i forhold til transport, og der er et hav af forretninger samt Torvehallerne i nærheden.

Areal: Årlig leje pr. m²:

246 m² fra 850 kr. til 1.000 kr.

Årlig leje:

-

Areal:

272 m²

Årlig leje pr. m²:

1.100 kr.

Årlig leje:

299.200 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

36 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

Repræsentativt kontorlejemål i Frederiksstaden Bredgade 75, 3. sal, 1260 København K

kontorlejemål i den mondæne bydel, Frederiksstaden Denne arkitektonisk smukke ejendom ligger tæt på Esplanaden og Kastellet. Lejemålet er beliggende på tredje sal og fremstår med mange flotte detaljer, høje paneler, originale kaminer og lyse trægulve.

Areal:

345 m²

Årlig leje pr. m²:

1.300 kr.

Årlig leje og drift:

557.175 kr.

København K

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Nørreport - kontorlejemål v/Kultorvet,  Frederiksborggade 1, 3. tv, 1360 København K

350 m²

1.500 kr.

577.500 kr.

Kontorer i smukke og trendy omgivelser,  Pilestræde 40 C, 1., 1112 København K

345 m²

1.550 kr.

567.870 kr.

Kontorer i stilfuld ejendom midt i City,  Pilestræde 40 C, 2., 1112 København K

345 m²

1.550 kr.

567.870 kr.

Eksklusive kontorlokaler i Frederiksstaden,  Bredgade 38, 1260 København K

343-937 m²

1.150 kr.

459.963 kr.

Kontor i markant hjørneejendom med god udsigt,  Højbro Plads 21, 1., 1200 København K

341 m²

1.150 kr.

477.400 kr.

336 m² kontor i charmerende gårdhus,  Bredgade 35, Gårdhus, 1260 København K

336 m²

975 kr.

455.952 kr.

Højloftede kontorlokaler på eksklusiv adresse,  Østergade 13, 3., 1100 København K

326 m²

1.500 kr.

641.242 kr.

Super centralt i København,  Esplanaden 34, 1. sal, 1263 København K

300-300 m²

1.300 kr.

470.700 kr.

Eksklusivt kontorlokale på 290 m² i Frederiksstaden,  Amaliegade 14A, 2., 1256 København K

290 m²

1.200 kr.

348.000 kr.

Funktionelt kontor,  Vestergade 20 C, 1. & 2., 1456 København K

290 m²

850 kr.

334.660 kr.

Super beliggende kontorlejemål,  Kgs. Nytorv 28, 1050 København K

289 m²

1.600 kr.

537.540 kr.

Kontorlejemål i Latinerkvarteret,  Sankt Peders Stræde 45, 2., 1453 København K

273-273 m²

1.000 kr.

311.220 kr.

Spændende lejemål i hjertet af København,  Sankt Peders Stræde 45, 1., 1453 København K

273-273 m²

1.050 kr.

324.870 kr.

Fortræffelige kontorer på 3. sal i City,  Pilestræde 40 C, 3., 1112 København K

257 m²

1.550 kr.

423.022 kr.

Charmerende lejemål i Indre By,  Klerkegade 19, 1., 1308 København K

255 m²

950 kr.

310.080 kr.

Lokaler på hjørnet Holbergsgade / Peder Skramsgade,  Holbergsgade 11, st., 1057 København K

248 m²

1.250 kr.

310.000 kr.

246-2.229 m²

600 kr.

147.600 kr.

Flotte kontorer i Københavns Latinerkvarter,  Vestergade 18E, 1456 København K Mulighed for kontor/klinik med attraktiv beliggenhed,  Gl. Strand 40, st., 1202 København K

240 m²

1.250 kr.

333.600 kr.

240-240 m²

1.200 kr.

288.000 kr.

229 m²

1.175 kr.

303.425 kr.

Flere gode kontorer og mødelokaler - indretning aftales,  Snaregade 12, 2. tv., 1205 København K 227 m²

1.175 kr.

312.352 kr.

Lejemål i et af Københavns ældste kvarterer,  Kompagnistræde 20 A, 3., 1208 København K

220 m²

1.275 kr.

326.040 kr.

Præsentabelt kontorlokale på 220 m² i Frederiksstaden,  Amaliegade 14, 2., 1256 København K

220 m²

1.800 kr.

396.000 kr.

Attraktivt lejemål i fredet ejendom - City,  Brolæggerstræde 6, 1., 1210 København K Kontor beliggende med udsigt til søerne,  Søtorvet 5, stuen th., 1371 København K

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 37


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

Præsentabelt kontorlejemål i eksklusivt miljø Fredericiagade 15B, 1 th., 1310 København K

Flotte kontorlokaler i hjertet af København. I den yderst eftertragtede del af København, nærmere betegnet Frederiksstaden, ligger dette smukke lejemål med vue til Operaen og med Amalienborg og Marmorkirken som naboer. Klassiske og eksklusive kontorlokaler med et moderne præg.

Areal:

151 m²:

Årlig leje pr. m²:

1.250 kr.

Årlig leje og drift:

214.722 kr.

Kontorer med udsigt over Søerne Søtorvet 5, 1., 1371 København K

Eksklusivt lejemål på Søtorvet. Nyistandsat kontorlejemål i herskabelig og markant ejendom med panoramaudsigt over søerne. Få kontor i en af de flotteste og mest markante ejendomme i det Københavnske bybillede. Flotte lyse og præsentable kontorlokaler i fredet ejendom fra 1875.

Areal:

fra 487-1.866 m²:

Årlig leje pr. m²:

1.175 kr.

Årlig leje og drift:

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

38 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011

fra 645.275 kr.


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

Flot og velholdt kontorejendom i hjertet af København Skindergade 45-47, 3., 1159 København K

Præsentabelt kontorlejemål med attraktiv beliggenhed Flot nyrenoveret kontorlejemål i historisk ejendom i indre København. Ejendommen har tidligere bl.a. huset Københavns Rådhus. En kommende lejer får mulighed for selv at deltage i indretning af ­lejemålet.

Areal:

662 m²

Årlig leje pr. m²:

1.230 kr.

Årlig leje og drift:

887.080 kr.

København K

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Eksklusivt kontorlejemål i eftertragtet område,  Fredericiagade 15A, st. th., 1310 København K

210 m²

1.250 kr.

298.620 kr.

Kontor i Indre By,  Kronprinsensgade 13, 4 th., 1114 København K

208 m²

1.250 kr.

272.480 kr.

Nyistandsat kontorlejemål ved Kongens Have,  Kronprinsessegade 54, 4. tv., 1306 København K

203 m²

950 kr.

246.848 kr.

Gode lejemål i fredet ejendom,  Nørre Voldgade 16, 1358 København K

200-589 m²

1.000 kr.

234.600 kr.

Nyistandsat kontorlejemål i Indre by,  Frederiksborggade 5 C, 2., 1360 København K

198 m²

1.000 kr.

220.770 kr.

Nyistandsat centralt beliggende lejemål,  Frederiksborggade 5 C, 1., 1360 København K

198 m²

1.000 kr.

198.000 kr.

Kontorlejemål med indretningsmuligheder,  Kompagnistræde 20C, 1.+2., 1208 København K

190 m²

1.100 kr.

248.330 kr.

Attraktiv palæejendom ved Amalienborg Slot,  Bredgade 63A, st. tv., 1260 København K

185 m²

1.100 kr.

203.500 kr.

Kontorlejemål i to etager i charmerende ejendom,  Magstræde 10A, 2. & 3., 1204 København K

182 m²

1.200 kr.

245.336 kr.

Kontor,  Ny Kongengade 9, kld., 1472 København K

181 m²

800 kr.

144.800 kr.

167 kvm. kontor i Indre By,  Kompagnistræde 20B, 1., 1208 København K

167 m²

1.100 kr.

218.269 kr.

Velbeliggende kontor i Indre By,  Kompagnistræde 20B, 2., 1208 København K

167 m²

1.100 kr.

218.269 kr.

Attrakativ ejendom på Bredgade,  Bredgade 19, st. Baghuset, 1260 København K

167 m²

850 kr.

141.950 kr.

Citykontor i smuk renoveret ejendom,  Studiestræde 14A, Stuen, 1455 København K

155 m²

1.170 kr.

183.210 kr.

Attraktiv beliggenhed nær Nyhavn og Kgs. Nytorv,  Bredgade 23B, 2., 1260 København K

154 m²

1.000 kr.

173.250 kr.

Kontor ved Grønningen,  Poul Ankers Gade 2, 1268 København K

154 m²

1.100 kr.

203.434 kr.

Kontor med fantastisk kanal/torv udsigt,  Christianshavns Torv 2, 5., 1410 København K

152 m²

900 kr.

136.800 kr.

Nyistandsat lejemål på byens bedste adresse,  Amaliegade 28, Kld., 1256 København K

275 m²

1.200 kr.

330.000 kr.

Super lejemål i Latinerkvarteret,  Sankt Peders Stræde 45, 3., 1453 København K

145-145 m²

1.180 kr.

191.400 kr.

Kontorejendom med eftertragtet beliggenhed,  Bredgade 21B, 2. Sal, 1260 København K

138 m²

1.000 kr.

160.770 kr.

Kontorlokaler i hyggelig ejendom,  Bredgade 45C, 1., 1260 København K

136 m²

1.100 kr.

202.096 kr.

135-405 m²

1.250 kr.

168.750 kr.

Domicil i baghus i CITY,  Brolæggerstræde 6, 1210 København K

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 39


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

Vestergade 3, 1.sal, 1456 København K

Læderstræde 9, st., 1201 København K

Kontor eller klinik ved Gammel Torv

Kontorlokaler centralt beliggende i Strædet

Dette flotte lejemål er nyistandsat, men har stadig beholdt det gamle præg med høje paneler og plankegulve. Lejemålet består af større og mindre lokaler, og er også velegnet til klinik.

Nyistandsat lejemål i smuk og charmerende ejendom. Området har udviklet sig til et meget spændende et af slagsen med restauranter og trendy caféer. Indvendigt er der mange indretningsmuligheder.

Areal: Årlig leje pr. m²: Årlig leje:

199 m² 1.381 kr. 274.819 kr.

Ny Østergade 12, 4., 1101 København K

Areal:

125 m²

Årlig leje pr. m²:

1.300 kr.

Årlig leje:

162.500 kr.

Krudtløbsvej 1, 1439 København K

Klassiske højloftede kontorlokaler med skøn udsigt

Moderne indrettet domicilejendom – Quintus

Spændende lejemål i det trendy butiks- og cafémiljø i City. Kort til Strøget og Kgs. Nytorv samt transportmuligheder. To store og to mindre lokaler til alle former for kontor. Godt lysindfald, køkken, arkiv.

Få en flot domicilejendom med udsigt over Københavns Havn og det flotte voldanlæg. Med sine 4 etager er der rig mulighed for at indrette det perfekte domicil til den perfekte virksomhed på en prominent adresse.

Areal:

Areal:

2.116m²

Årlig leje pr. m²:

1.000 kr.

Årlig leje pr. m²: Årlig leje:

150 m² 1.400 kr. 210.000 kr.

Årlig leje:

2.116.000 kr.

København K

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Attraktivt beliggende butikslokale,  St. Kongensgade 59G, kld., 1264 København K

133 m²

1.000 kr.

171.570 kr.

Charmerende højloftede kontorlokaler,  Store Søndervoldstræde 9, 1., 1419 København K

132 m²

1.164 kr.

153.648 kr.

Kontorlokaler centralt beliggende i Strædet,  Læderstræde 9, st., 1201 København K

125 m²

1.300 kr.

180.000 kr.

Butikslejemål med stor 1.sal på Christianshavn,  Torvegade 52, st.+1., 1400 København K

122-126 m²

1.050 kr.

148.596 kr.

Kontormiljø mod gårdsiden i rolige omgivelser,  Knabrostræde 20, 3., 1210 København K

117 m²

1.100 kr.

149.760 kr.

Kontorplads,  Nybrogade 8, st., 1203 København K

110 m²

437 kr.

48.070 kr.

103 m² kontor/showroom i Bredgade 36,  Bredgade 36 C, stuen th., 1260 København K

103 m²

1.082 kr.

132.046 kr.

Kontorer til leje,  Brolæggerstræde 6, 1 Forhus, 1211 København K

102 m²

1.294 kr.

131.988 kr.

Yderst charmerende kontor-/kliniklokaler ved Strøget,  Grønnegade 18, 3., 1107 København K

95 m²

1.364 kr.

129.580 kr.

Charmerende lejemål i Indre By,  Antonigade 3, 2., 1106 København K

90 m²

700 kr.

95.400 kr.

Højt lyst kælderplan - Showroom, kontor,  Frederiksgade 7, kld., 1265 København K

90 m²

800 kr.

84.150 kr.

Klassisk attraktivt lejemål i City,  Niels Hemmingsensgade 20, 4., 1153 København K

86 m²

1.326 kr.

114.036 kr.

Callcenter til brug i aftentimerne,  Bredgade 36b, st. th., 1260 København K

82 m²

1.463 kr.

119.966 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

40 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk København K

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

79 m²

872 kr.

79.948 kr.

75-150 m²

3.000 kr.

225.000 kr.

Lyst lokale til kreativ virksomhed / forlag / kursus,  Gothersgade 89, kld., 1123 København K

55 m²

1.900 kr.

118.250 kr.

Flot lokale i kontorfællesskab,  St. Kongensgade 81C, 1256 København K

Centralt beliggende kontor/showroom,  Øster Voldgade 32, 1350 København K Unikt kontorfællesskab i hjertet af Christianshavn,  Wildersgade 55, 1408 København K

Årlig leje og drift fra

36 m²

2.000 kr.

93.600 kr.

Kontor til leje 5300 om måned incl alm. varm og el,  Store Kongensgade 36, 5. h, 1264 København K 32 m²

1.612 kr.

51.584 kr.

Lyse kontorpladser i København K,  Studiestræde 21, 3. sal, 1455 København K

25-50 m²

1.350 kr.

33.750 kr.

20-190 m²

2.500 kr.

50.000 kr.

20 m²

4.168 kr.

107.360 kr.

Serviceret kontorhotel,  Købmagergade, 1150 København K Advokatkontor i Advokat-fællesskab,  Købmagergade 67, 4., 1150 København K Udsigt til rådhus,  Larsbjørnsstræde 5b, 1454 København K

20 m²

3.750 kr.

75.000 kr.

18-20 m²

4.000 kr.

72.000 kr.

16 m²

2.625 kr.

42.000 kr.

Dynamisk kontorfællesskab,  Store Kirkestræde 1, 4., 1073 København K

15-25 m²

2.500 kr.

43.500 kr.

Kontorfællesskab med gode konferencefaciliteter,  Wildersgade, 1414 København K

15-45 m²

2.500 kr.

37.500 kr.

Kontorlokale til leje på Strøget,  Nygade 1, 1., 1164 København K Kontor til leje i kontorfællesskab i København,  Nørregade 6, 4., 1165 København K

Kontor i fredet ejendom,  Kronprinsessegade 46E, 1309 København K

13-25 m²

3.000 kr.

39.000 kr.

Serviceret kontorhotel,  Langebrogade, 1411 København K

12-100 m²

3.000 kr.

36.000 kr.

Serviceret kontorhotel,  Overgaden Neden Vandet, 1414 København K

12-220 m²

2.500 kr.

30.000 kr.

Serviceret kontorhotel,  Larsbjørnsstræde, 1454 København K

12-75 m²

3.000 kr.

36.000 kr.

Serviceret kontorhotel,  Gammel Mønt, 1117 København K

10-90 m²

2.500 kr.

25.000 kr.

Mangler du en København K adresse,  Hyskenstræde 12, 2., 1207 København K

10-20 m²

1.100 kr.

11.000 kr.

Centralt beliggende kontorfællesskab,  Vestergade, 1456 København K

10-24 m²

2.500 kr.

25.000 kr.

København V

Beskrivelse af lejemål Grønt citydomicil fra 5.000 m²,  Havneholmen 23, 1561 København V

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

5.000-15.000 m²

1.600 kr.

10.710.000 kr.

1.232 m²

1.200 kr.

2.037.728 kr.

663-14.000 m²

1.650 kr.

1.486.446 kr.

566-3.795 m²

1.750 kr.

990.500 kr.

55 m²

1.200 kr.

66.000 kr.

199 m²

1.200 kr.

328.947 kr.

129-357 m²

700 kr.

90.300 kr.

Kontor med super beliggenhed,  Vester Voldgade 2, 2. + 3., 1553 København V Havneholmen Tower,  Havneholmen 25, 1561 København V Eksklusivt lejemål på Kalvebod Brygge,  Kalvebod Brygge 45, 1560 København V Lækkert og lyst kontor,  H C Andersens Boulevard 37, 5. th., 1553 København V Super beliggenhed,  Vester Voldgade 2, 1., 1553 København V Kontor ved søerne,  Gl. Kongevej 3-5, 1610 København V

Reventlowsgade 10, 1651 København V

Vester Voldgade 83, 3.tv., 1552 København V

Nydelige kontorlokaler ved KBH. Hovedbanegård

Kontor over for Københavns Rådhus

En klassisk ejendom på 5 etager opført i 1881. Ejendommen er markant med flot portindgang og lyse og formidable kontorer. Placeringen er lige op af Københavns Hovedbanegård – et markant knudepunkt.

Fantastisk Art Deco inspireret ejendom med flotte kontorlokaler på 3. sal. Alle lokaler er nyistandsatte og af høj standard. Fra tagterrassen er der fantastisk udsigt over Tivoli og Rådhuspladsen.

Areal: Årlig leje pr. m²: Årlig leje:

fra 168 m² til 428 m² fra 925 kr. til 975 kr. fra 155.400 kr.

Areal:

181 m²

Årlig leje pr. m²:

1.250 kr.

Årlig leje:

226.250 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 41


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

Vesterbrogade 24b, 2 th., 1620 København V

Havneholmen 25, 1561 København V

Kontorfællesskab i hjertet af Vesterbro

Havneholmen Tower – Københavns nye vartegn

Kontorfællesskab med tre faglige fløje - Visuel kommunikation, Kommunikation, Rådgivning og Kultur samt Tegnestuen som giver adgang til laserskærer, værksted og cnc-fræser. Skab din egen arbejdsplads.

Københavns nye grønne vartegn med spektakulær udsigt over København Havn. Lejemålene er designet efter alle de nyeste standarder, og kan skræddersys efter netop din virksomheds behov. Fantastisk indeklima.

Areal: Årlig leje pr. m²:

5-10 m² 3.500-7.000 kr.

Årlig leje:

fra 17.500 kr.

Vester Voldgade 106, 1552 København V

Areal:

fra 663 m² til 14.000 m²

Årlig leje pr. m²:

fra 1.650 kr. til 1.800 kr.

Årlig leje:

fra 1.093.950 kr.

H. C. Andersens Boulevard 50, 17&18, 1553 København V

Nyistandsatte eksklusive kontorer

Unikke kontorfaciliteter på toppen af København

Lækre herskabskontorer i lille eksklusivt kontorfælleskab med maksimum 5 virksomheder. Der er fælles mødelokale, køkken, toiletter og tre kontorpladser. Perfekt for den mindre virksomhed.

Enestående chance for eksklusivt kontordomicil med mulighed for overnatning på 17. og 18. etage i Europahuset - kun få meter fra havnen. Indrettet med alle moderne faciliteter og højeste kvalitet.

Areal:

Areal:

18 m² til 54 m²

Årlig leje pr. m²: Årlig leje:

3.833 kr. fra 68.994 kr.

500-1.000 m²

Årlig leje pr. m²:

2.750 kr.

Årlig leje:

fra 1.375.000 kr.

København V

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

70 m²

1.372 kr.

96.040 kr.

Kontorfællesskab - kort afstand til Rådhuspladsen,  Vester Voldgade 86, 1., 1552 København V

28-80 m²

1.326 kr.

42.000 kr.

5 personers lokale til leje,  Vester Voldgade 8, 1., 1552 København V

25-25 m²

7.200 kr.

180.000 kr.

20 m²

2.100 kr.

42.000 kr.

Kontorlejemål på Vesterbrogade,  Vesterbrogade 41, 1620 København V

Ledig plads i åbent kontorfælleskab,  Westend 4, stuen 4, 1661 København V 15m² lokale til leje,  Vester Voldgade 8, 1., 1552 København V

15-15 m²

7.200 kr.

108.000 kr.

Serviceret kontorhotel,  Vesterbrogade, 1620 København V

15-65 m²

2.500 kr.

37.500 kr.

Serviceret kontorhotel,  Vesterbrogade, 1620 København V

12-85 m²

2.500 kr.

30.000 kr.

Serviceret kontorhotel,  Vesterbrogade, 1620 København V

10-30 m²

2.500 kr.

25.000 kr.

998 m²

1.750 kr.

1.746.500 kr.

Arkitektur fra den smukkeste side,  Havneholmen 29, 1561 København V

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

42 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk Frederiksberg

Beskrivelse af lejemål Fuglebakken,  Fuglebakken, 2000 Frederiksberg

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

1.400-17.500 m²

1.125 kr.

2.030.000 kr.

975 m²

950 kr.

1.194.375 kr.

719-1.438 m²

1.100 kr.

1.006.600 kr.

Centralt beliggende,  Falkoner Alle 1, 4. sal, 2000 Frederiksberg Kontorer i 2 plan,  Peter Bangs Vej 24-28, 1. og 2. sal, 2000 Frederiksberg 1.583 m² kontorlejemål - kan opdeles i 2 lejemål,  Roskildevej 39, 2. & 3., 2000 Frederiksberg

704 m²

850 kr.

809.600 kr.

Flintholm Company House - På stationen,  Flintholm Station 1, 2000 Frederiksberg

644-9.127 m²

1.290 kr.

924.140 kr.

Nyrenoverede lokaler centralt på Frederiksberg,  Smallegade 45, 2000 Frederiksberg

327-1.118 m²

1.200 kr.

392.400 kr.

282-648 m²

800 kr.

299.766 kr.

264 m²

850 kr.

272.184 kr.

Kontorlejemål,  Lindevangs Alle 6, 2000 Frederiksberg Attraktiv beliggenhed,  Værnedamsvej 17, 1819 Frederiksberg C Attraktiv beliggenhed,  Rathsacksvej 1, 2. th., 1862 Frederiksberg C

254-254 m²

1.075 kr.

292.100 kr.

Lyse kontorer på Frederiksberg,  Roskildevej 41, 1., 2000 Frederiksberg

251 m²

700 kr.

271.080 kr.

Kontorlejemål i den gamle cigarfabrik,  Ndr. Fasanvej 113-115, 3., 2000 Frederiksberg

227 m²

875 kr.

247.430 kr.

205 m² tæt på Zoo,  Roskildevej 37, st., 2000 Frederiksberg

205 m²

700 kr.

221.400 kr.

85 m²

1.132 kr.

96.220 kr.

75-330 m²

1.500 kr.

180.000 kr.

35 m²

2.250 kr.

78.750 kr.

30-440 m²

1.056 kr.

34.680 kr.

Det perfekte kontor på Frederiksberg,  H.C. Ørsteds Vej 54B, 2. tv., 1879 Frederiksberg C Kontorlokaler til iværksættere,  Fuglebakkevej 88, 1., 2000 Frederiksberg Kontorfællesskab,  Frederiksberg allé 18, 1. dør 1, 1820 Frederiksberg C Fantastisk nyrenoveret kontorlokaler,  H.C. Ørsteds Vej 54, 1879 Frederiksberg C Designer – Arkitekt – Ingeniør – Billedkunstner,  Martensens Alle 4, 1828 Frederiksberg C

18-30 m²

-

-.

Serviceret kontorhotel,  Vodroffsvej, 1900 Frederiksberg C

11-65 m²

2.500 kr.

27.500 kr.

Serviceret kontorhotel,  Bülowsvej, 1870 Frederiksberg C

10-25 m²

2.500 kr.

25.000 kr.

Serviceret kontorhotel,  Suomisvej, 1927 Frederiksberg C

10-10 m²

2.500 kr.

25.000 kr.

Få ledige pladser i flot kontorfællesskab,  Fuglebakkevej, 2000 Frederiksberg

10-50 m²

2.500 kr.

25.000 kr.

8-30 m²

2.500 kr.

20.000 kr.

12-120 m²

1.000 kr.

-

Serviceret kontorhotel,  H.C. Ørsteds Vej, 1879 Frederiksberg C Nyistandsat lokaler på Sankt Knuds Vej,  Sankt Knuds Vej 10 B, st., 1903 Frederiksberg C

Eksklusivt kontorlejemål ved vandet. Lautrupsgade 15, 2100 København Ø

Markant domicil ved Kalkbrænderihavnen Markant domicilejendom med stor synlighed i det nye attraktive havneområde nord for København. Ledige kontorlejemål i flerbrugerhus, der er opført i nyt stilrent design med flotte detaljer og med udsigt over havnen.

Areal:

757 m² - 2.850 m²

Årlig leje pr. m²:

1.725 kr. - 1.750 k

Årlig leje & drift:

fra 1.608.625 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 43


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

Lyngbyvej 14-28, 2100 København Ø

Omøgade 8, 2.sal, 2100 København Ø

Eksklusive lejemål på Østerbro

Lækre kontorlokaler på Østerbro

Repræsentativt kontorbyggeri i int. klasse. I alt 18.000 etagemeter og 450 parkeringspladser, heraf over 200 pladser i dejlig p-kælder. Markant og lyst indgangsparti med stort glasparti og eksklusiv glaselevator.

I moderne og funktionel ejendom udlejes kontorlokaler på 2. sal. Lysindfaldet er fantastisk flot, og giver et godt indeklima. Der er få minutters gang til offentlig transport samt gratis parkeringspladser.

Areal:

Areal:

230-1.432 m²

Årlig leje pr. m²:

1.000 kr.

Årlig leje & drift:

fra 333.040 kr.

Hans Knudsens Plads 1, 2100 København Ø

fra 12 m² til 25 m²

Årlig leje pr. m²:

1.150 kr.

Årlig leje:

fra 13.800 kr.

Blegdamsvej 114 B st., 2100 København Ø

Momsfrie erhvervslejemål nær Ryparken Station

Fotostudie, undervisnings/kursuslokale, showroom

To minutter fra Ryparken Station og Lyngbyvej udlejes selvstændig og momsfrit kontor-/kliniklejemål. 12 etager blandet bolig- og kontorejendom, personelevator, under gennemgribende renovering.

I hjertet af Østerbro, lejemålet er ét stort lokale med søjler, smukke vinduer, spejlloft og gårdhave, AV-faciliteter, bredbånd og bar / the-køkken. Kan udlejes på delebasis: 1 dag for 750 kr, 4 dage for 2500 kr.

Areal:

217 m²

Areal:

Årlig leje pr. m²:

750 kr.

Årlig leje pr. m²:

253 kr.

Årlig leje & drift:

162.750 kr.

Årlig leje & drift:

21.204 kr.

Aldersrogade 8, st., 2100 København Ø

76m²

Østbanegade 5, kld., 2100 København Ø

Fantastisk kontor på Østerbro

Super velbeliggende lejemål ved Østerport

I en flot og velholdt ejendom udlejes dette nyistandsatte lejemål. Lejemålet har lyse flotte kontorer og alt det en moderne virksomhed har brug for. Og det ligger tilmed i den stille ende af Østerbro.

Aldeles velbeliggende erhvervslejlighed i høj underetage tæt ved Østerport Station. Der er 3 pæne lokaler, velegnet til mange formål, bad og køkken. Disse lokaler er velegnet til kontor, klinik eller showroom.

Areal: Årlig leje pr. m²: Årlig leje:

75 m² 1.424 kr. 144.000 kr.

Areal:

109 m²

Årlig leje pr. m²:

1.350 kr.

Årlig leje:

147.150 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

44 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk København Ø

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

3.000-4.234 m²

700 kr.

3.000.000 kr.

595-2.578 m²

850 kr.

684.250 kr.

Erhvervslokaler på Strandboulevarden,  Strandboulevarden 96, Mezz., 2100 København Ø

399 m²

1.100 kr.

514.710 kr.

Fantastisk ejendom i hjertet af Østerbro,  Hjalmar Brantings Plads 1, 2100 København Ø Gode kontorlejemål fra 595 m²,  Vermundsgade 38, stuen-2, 2100 København Ø Ryvangen - Velholdt domicil ejendom,  Vangehusvej 13, 2100 København Ø

450 m²

1.200 kr.

618.750 kr.

Kontorlokaler i selvstændig ejendom,  Hesseløgade 16, pav., 2100 København Ø

202 m²

1.100 kr.

243.410 kr.

Kontormiljø med receptionsområde,  Lersø Parkalle 101, st. th., 2100 København Ø

550 m²

950 kr.

672.650 kr.

32-129 m²

2.500 kr.

80.000 kr.

10-26 m²

2.500 kr.

25.000 kr.

10 m²

5.000 kr.

50.000 kr.

Serviceret kontorhotel,  Strandboulevarden, 2100 København Ø Serviceret kontorhotel,  Vermundsgade, 2100 København Ø Behandlingslokale/kontor udlejes,  Borgervænget 90, st. tv., 2100 København Ø

København N

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

13.669 m²

1.012 kr.

17.523.658 kr.

Lækkert lejemål i to etager ved Peblinge Sø,  Ewaldsgade 3, st.+1., 2200 København N

939-939 m²

1.100 kr.

1.408.500 kr.

Lejemål direkte til søerne med skøn tagterrasse,  Ewaldsgade 3, st., 2200 København N

477-477 m²

1.100 kr.

715.500 kr.

13.669 m² godt domicillejemål,  Tagensvej 86, 2200 København N

Skønne, lyse kvm i kreativt miljø i gl. garnspinderi,  Nannasgade 28, Studie 7, 2200 København N

451 m²

798 kr.

408.606 kr.

Flot og højloftet lejemål med flot lysindfald,  Esromgade 15, 2200 København N

378 m²

850 kr.

378.378 kr.

349-1.285 m²

650 kr.

349.000 kr.

Flotte kontorlejemål,  Tagensvej 70, 2200 København N Lejemål til kreativ hjerne - kontor el undervisning,  Kapelvej 46B, 1., 2200 København N

300-300 m²

825 kr.

307.500 kr.

Store, lyse og velistandsatte lokaler på Nørrebro,  Ravnsborg Gade 2-4, 4., 2200 København N

300 m²

950 kr.

285.000 kr.

286 lyse kvm med højt til loftet,  Nannasgade 28, Studie 1, 2200 København N

286 m²

757 kr.

444.158 kr.

Charmerende kontor,  Nørrebrogade 26, 3. tv., 2200 København N

286 m²

1.050 kr.

300.300 kr.

Charmerende erhvervslokale ved Peblingesøen,  Ravnsborggade 8b, 1. sal, 2200 København N

220 m²

950 kr.

209.000 kr.

Centralt beliggende kontor i dynamisk ejendom,  Esromgade 15, 2200 København N

218 m²

800 kr.

207.318 kr.

Lyse flotte kontorlokaler med udsigt over byen,  Ravnsborg Gade 2-4, 5., 2200 København N

210 m²

950 kr.

199.500 kr.

Kontorlokale tæt på søerne og Skt Hans Torv,  Nørrebrogade 14B, 4., 2200 København N

210 m²

675 kr.

157.500 kr.

Gode og højloftede lokaler med flot lysinfald,  Esromgade 15, 2200 København N

200-350 m²

750 kr.

180.200 kr.

Kontorlokaler, centralt beliggende,  Nørrebrogade 50-52, Baghuset, 2200 København N

190-411 m²

825 kr.

185.250 kr.

175 m²

281 kr.

49.175 kr.

50-200 m²

750 kr.

45.050 kr.

17 lækre kontor-baser i gl. fotostudie,  Nannasgade 28, Studie 4, 2200 København N Kontorlejemål med plads til flere arbejdspladser,  Esromgade 15, 2200 København N

Robert Jacobsens Vej, 2300 København S

Arne Jacobsens Vej 0, 2300 København S

Nyt kontorhus i Ørestaden

Ørestad Down Town

Ejendommen endnu ikke opført, bliver nabo til de fredede arealer på Amager Fælled. Alle bygninger ligger omkring stort fælles gårdanlæg. Mulighed for at opdele bygningen i et eller flere lejemål.

Ejd. endnu ikke opført. Masterplanen omfatter i alt cirka 187.000 etagemeter. Unik bydel med mennesker og liv, til virksomheder med ønske om mindre kontorer eller nyt domicil. Kontorer fra 500 etagemeter og op.

Areal:

4.000-8.500 m²

Areal:

3.000-105.000 m²

Årlig leje pr. m²:

1.400 kr.

Årlig leje pr. m²:

1.300-1.450 kr.

Årlig leje & drift:

fra 5.600.000 kr.

Årlig leje & drift:

fra 4.875.000 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 45


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk København N

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

47 m²

598 kr.

70.265 kr.

Lækre nyistandsatte kontorpladser i KBH N inkl. terasse,  Jagtvej 111, B, 2200 København N

30-50 m²

672 kr.

20.160 kr.

Serviceret kontorhotel,  Rovsingsgade, 2200 København N

12-55 m²

2.500 kr.

30.000 kr.

”Centralt beliggende kontorlokaler”,  Ndr. Fasanvej 218-224, 2200 København N

12-50 m²

350 kr.

6.444 kr.

6-6 m²

4.000 kr.

24.000 kr.

Kontorbase i et fotografisk fællesskab,  Nannasgade 28, Studie 5, 2200 København N

Bordpladser i lækkert penthouse kontor udlejes,  Ryesgade 19E, 3., 2200 København N

København S

Beskrivelse af lejemål Copenhagen Towers,  Ørestads Boulevard 106, 2300 København S

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

4.000-18.500 m²

1.800 kr.

8.800.000 kr.

1.173-3.313 m²

1.250 kr.

2.015.214 kr.

3.000-110.000 m²

1.200 kr.

4.575.000 kr.

215 m²

650 kr.

170.710 kr.

Unik beliggenhed,  Ørestads Boulevard 73, 2300 København S Kontorhus med grøn omtanke,  Hannemanns Allé 0, 2300 København S Gode lokaler i New Yorker stil,  Prags Boulevard 49, 3 bygn. 3., 2300 København S

Amager Strandvej 122, 2.sal, 2300 København S

Kay Fiskers Plads 9 + 11, 2300 København S

Kontorer eller fitness med udsigt over Strandparken

Få domicil i et arkitektonisk mesterværk

Lyse og veldisponerede lokaler øverst i 3 etagers ejendom, og med smuk udsigt. Der er optimale tilkørselsmuligheder hvilket gør lokalerne velegnet til eksempelvis fitness eller showroom.

I Ørestadens nye vartegn, Neroport, er det nu muligt at få kontordomicil i en af de smukkeste arkitekttegnede bygninger længe set. Det er derudover den eneste ejendom i Ørestad City med egen parkering.

Areal:

375 m²

Areal:

Årlig leje pr. m²:

700 kr.

Årlig leje pr. m²:

Årlig leje:

fra 262.500 kr.

Hollænderdybet 5, 1., 2300 København S

fra 1.035 m² til 3.105 m² 1.500 kr.

Årlig leje:

fra 1.552.500 kr.

Sturlasgade 12 G, 2.sal, 2300 København S

Veludnyttet og god indretning

Unikke lokaler i smuk fabriksbygning fra 30’erne

Kontorlejemål med fantastisk indretning, imødekommende receptionsområde med direkte adgang til et væld af funktionelle kontor- og mødelokaler i variable størrelser. Mulighed for individuelle ønsker til indretning.

I denne smukke gamle fabrik udlejes lokaler i bedste New Yorker stil. Med flotte, store fabriksvinduer emmer dette lejemål af stil. Ideelt til kreative virksomheder der skal bruge plads til udfoldelse.

Areal:

Areal:

346-1.063 m²

Årlig leje pr. m²:

875 kr.

Årlig leje & drift:

fra 350.498 kr.

400 m²

Årlig leje pr. m²:

1.100 kr.

Årlig leje:

fra 440.000 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

46 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk København S

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Gode kontorlejemål på Strandlodsvej,  Strandlodsvej 44, 2300 København S

755-1.695 m²

750 kr.

675.725 kr.

Effektive kontorkvm. i markant ejendom,  Prags Boulevard 80, 2300 København S

535-4.252 m²

775 kr.

640.395 kr.

Kontoret, ikke blot en almindelig arbejdsplads,  Sydhavnsgade 18, 2300 København S

500-8.800 m²

950 kr.

711.000 kr.

Kontorlokaler fra 500 - 5000 m²,  Amager Strandvej 60, 2300 København S

500-5.000 m²

750 kr.

499.000 kr.

Flot kontorlejemål, masser af parkeringspladser,  Islands Brygge 55, 2300 København S

554-2.315 m²

1.250 kr.

858.700 kr.

181 m²

497 kr.

118.374 kr.

Kontorer, lettere renlig produktion/lager,  Krimsvej 5, 1. sal Vest, 2300 København S Lyse, store lokaler i rustik ejendom,  Holmbladsgade 111, 2300 København S

176-2.500 m²

550 kr.

123.200 kr.

Attraktive, fleksible, lyse og højloftede kontorer,  Prags Boulevard 47, Stue, 2300 København S 150-400 m²

750 kr.

118.500 kr.

store, lyse lokaler nær Metro,  Nyrnberggade 31, 3., 2300 København S

140 m²

695 kr.

97.300 kr.

Kontor/butik, kombineret bolig & erhverv,  Ørestads Boulevard 61 A-B-C, st., 2300 København S 94-120 m²

1.200 kr.

150.870 kr.

Kontorer med stil midt i Ørestad City,  Ørestads Boulevard 61 A-F, 1-7, 2300 København S

74-193 m²

1.000 kr.

91.316 kr.

Serviceret kontorhotel,  Center Boulevard, 2300 København S

11-50 m²

2.500 kr.

27.500 kr.

10-100 m²

400 kr.

4.000 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

531 m²

650 kr.

435.420 kr.

430-1.049 m²

600 kr.

385.710 kr.

Kontor/showroom,  Bispevej 4A, 2400 København NV

425-850 m²

900 kr.

435.625 kr.

Velindrettet kontor,  Hejrevej 43, st., 2400 København NV

343-896 m²

700 kr.

339.570 kr.

Fra 231 - 539 m² lyse kontorer i NV,  Vibevej 20, Stuen, 2400 København NV

231-539 m²

600 kr.

207.207 kr.

5v lejemål i KBH NV tæt på Nørrebro st.,  Bygmestervej 2, 1. tv., 2400 København NV

168 m²

1.000 kr.

184.128 kr.

Erhvervslejemål til yderst favorable priser,  Rentemestervej 78, 2400 København NV

83-306 m²

800 kr.

89.225 kr.

STUDIO’s at The SOAP Factory,  Rentemestervej, 2400 København NV

83-123 m²

800 kr.

89.225 kr.

Lyse lejemål til kontor, IT, showroom m.m.,  Nattergalevej 6, 2400 København NV

79-257 m²

500 kr.

54.352 kr.

Nyistandsatte lokaler i nydelig ejendom,  Ørnevej 29, kld. th., 2400 København NV

79-79 m²

790 kr.

73.233 kr.

59 m²

737 kr.

47.849 kr.

Flot kontorhotel til de bedste priser,  Vermlandsgade 51, 2300 København S

København NV

Beskrivelse af lejemål Gode, lyse lokaler med højt til loftet,  Tomsgårdsvej 17-19, 1., 2400 København NV Fra 430 - 1.049 m² lyse kontorer i NV,  Vibevej 20, 3., 2400 København NV

Billigt, lyst og flot kontorlokale!,  Rentemestervej 80, 2. th., 2400 København NV Billigt, super hyggeligt lokale med fransk altan,  Rentemestervej 80, 2. tv., 2400 København NV

46-46 m²

687 kr.

35.006 kr.

Billigt kontorhotel i KBH NV,  Bygmestervej 2, 1., 2400 København NV

20-40 m²

1.000 kr.

20.000 kr.

18 m²

2.800 kr.

50.400 kr.

Flyt ind hos Tipsbladet,  Tomsgårdsvej 17-19, st. tv., 2400 København NV

København SV

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

4.000-18.000 m²

1.100 kr.

4.400.000 kr.

Domicil i første række,  Teglholm Alle 15, 2450 København SV

2.413 m²

1.150 kr.

3.892.169 kr.

Teglholmen Company House - Indflytning fra april 2012,  Teglholm Allé 1, 2450 København SV

1.867 m²

1.150 kr.

2.322.548 kr.

Teglholmen Company House - Indflytning fra april 2012,  Teglholm Allé 1, 2450 København SV

1.184 m²

1.150 kr.

1.472.896 kr.

Nyistandsatte kontorer - topmoderne ejendom,  Støberigade 12 - 14, 2450 København SV 1.098-3.158 m²

1.550 kr.

1.701.900 kr.

Domicilmulighed i Sydhavnen,  Teglholmens Nordkaj 10, 2450 København SV

1.000-19.901 m²

1.250 kr.

1.550.000 kr.

Kontor i kommende grønt byggeri,  Borgmester Christiansens Gade 48, 2450 København SV 900-11.300 m²

1.050 kr.

1.242.000 kr.

Teglholmen Company House - Indflytning april 2012,  Teglholm Allé 1, 2450 København SV

865 m²

1.150 kr.

1.076.060 kr.

Smukke, moderne kontorlokaler i Sydhavnen,  Sydhavns Plads 12, 1., 2450 København SV

714 m²

945 kr.

848.232 kr.

700-900 m²

550 kr.

406.700 kr.

683 m²

1.150 kr.

849.652 kr.

Domicil, Company House; 9.200 kvm under opførelse,  Teglholm Allé 1, 2450 København SV 500-15.000 m²

1.150 kr.

622.500 kr.

Flot kontor ved vandet,  Teglholm Alle 13-15, 2450 København SV

435-4.560 m²

1.150 kr.

701.655 kr.

260 m²

1.338 kr.

347.880 kr.

Domicil eller flerbrugere - god eksponering,  A.C. Meyers Vænge 10, 2450 København SV

Kontorlokaler i den nye bydel,  Sluseholmen 10-14, 2450 København SV Teglholmen Company House - Indflytning april 2012,  Teglholm Allé 1, 2450 København SV

Nyopført ejendom,  Spontinisvej 1, 2450 København SV

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 47


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk København SV

Beskrivelse af lejemål Nyopført ejerlejlighed med stor altan,  Spontinisvej 1, 1. sal, 2450 København SV Serviceret kontorhotel,  Sluseholmen, 2450 København SV

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

130 m²

1.661 kr.

215.930 kr.

15-90 m²

3.000 kr.

45.000 kr.

Årlig leje og drift fra

Valby

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

1.445-7.485 m²

-

-

1.176 m²

800 kr.

1.140.720 kr.

Præsentabelt lejemål i Valby,  Gl. Køge Landevej 20 D, 2., 2500 Valby

516 m²

750 kr.

530.448 kr.

Kontor- eller domicillejemål i Valby,  Gammel Køge Landevej 22, 2500 Valby Flot kontor i Valby,  Carl Jacobsens Vej 16, 1 stuen, 2500 Valby Valby: Kontorlokaler med mange muligheder.,  Gl. Køgelandvej 115, 2500 Valby

455 m²

750 kr.

395.850 kr.

Kontorer i nyere bygning - kan evt. opdeles,  Gl. Køge Landevej 77, 2500 Valby

405 m²

1.075 kr.

435.375 kr.

Lyse og pæne kontorlokaler,  Trekronergade 126 H, 1. th., 2500 Valby

371 m²

800 kr.

296.800 kr.

Valby: 350 m² lager med central beliggenhed,  Gl. Køgelandevej 22, 2500 Valby

350 m²

350 kr.

122.500 kr.

Lyse og pæne kontorlokaler,  Trekronergade 126 F, 3., 2500 Valby

317 m²

800 kr.

253.600 kr.

Attraktivt lejemål i Valby,  Trekronergade 126 A, st., 2500 Valby

293 m²

800 kr.

234.400 kr.

Midt på Valby Langgade,  Valby Langgade 77, 2., 2500 Valby

270-270 m²

580 kr.

156.600 kr.

Valby - kontor i ejendom med elevator,  Toftegaards Allè 7, 2500 Valby

167-167 m²

950 kr.

197.895 kr.

Valby, 37-100 kvm. kontor i attraktivt kontorfællesskab,  Retortvej 1, 1 C, 2500 Valby

37-100 m²

740 kr.

29.785 kr.

Lejemål med flere anvendelsesmuligheder,  Carl Jacobsens vej 16-20, 2500 Valby

33-346 m²

700 kr.

28.710 kr. 55.000 kr.

Serviceret kontorhotel,  Gl. Køge Landevej, 2500 Valby

22-134 m²

2.500 kr.

20-1.000 m²

-

-

Få dit eget kontor i en gammel strømpefabrik,  Trekronergade 147, 2., 2500 Valby

16 m²

2.550 kr.

40.800 kr.

NY PRIS! Lækre lyse kontorpladser i Valby,  Trekronergade 147B, 2. th., 2500 Valby

10-80 m²

-

-

Både stort og småt fra 1999 kr. per person,  Høffdingsvej 34, 2500 Valby

Kontor- eller domicillejemål under opførelse Gammel Køge Landevej 22, 2500 Valby

F.L. Smiths gamle fabriksområde midt i Valby, få min. fra motorvejsnet og S-station. Domicilet planlægges opført i 4 etager, der samler sig om et stort lyst atrium, som sikrer gode horisontale og vertikale kommunika­ tionsveje.

Areal:

1.445 m²-7.485 m²

Årlig leje pr. m²:

-

Årlig leje:

-

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

48 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

Naverland 8, 2600 Glostrup

Naverland 11, st., 2600 Glostrup

Kontor i domicillignende ejendom

Godt indrettet kontor i fin ejendom

Kontor i behageligt arbejdsmiljø med mange vinduer, fordelt på to etager. I stuen er der receptionsområde mens der på 1. salen er kontorer, møde­ lokaler m.v. God pris og gode tilkørselsforhold.

Lejemålet ligger i en større industriejendom tæt på indfaldsvejene til København. Der er storrumskontor, mindre kontorlokale og møderum, samt thekøkken og toilet. Gode parkeringsforhold.

Areal:

Areal:

fra 500m² til 1.099 m²

Årlig leje pr. m²: Årlig leje:

575 kr. fra 287.500 kr.

Farverland 6, 1.sal, 2600 Glostrup

155 m²

Årlig leje pr. m²:

550 kr.

Årlig leje:

fra 85.250 kr.

Herstedøstervej 9, st. + kld., 2600 Glostrup

Kombineret kontor og lettere lager til spotpris

Kontor tæt ved Roskildevejen

Lejemålet ligger i en flot og præsentabel ejendom med flot glasindgangsparti, som lejer kan bruge til hovedindgang. Der er gode tilkørselsforhold, og optimale parkeringsforhold. Flotte kontorer!

I veludbygget erhvervsområde i Glostrup tæt ved motorvejsnet ligger denne velvedligeholdte og præsentable ejendom. Høj stueetage samt underetage i lækker New Yorker stil, perfekt til kreativt miljø og showroom.

Areal:

560 m²

Areal:

Årlig leje pr. m²:

315 kr.

Årlig leje pr. m²:

Årlig leje:

fra 176.400 kr.

fra 700m² til 1.400 m² fra 400 kr. til 600 kr.

Årlig leje:

fra 280.000 kr.

Glostrup

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Gennemgribende istandsat erhvervspark – kan opdeles,  Smedeland 36, 2600 Glostrup

1.929 m²

682 kr.

1.520.052 kr.

Kontorlokaler i velbeliggende ejendom,  Smedeland 13, 2., 2600 Glostrup

652-1.519 m²

900 kr.

653.304 kr.

Kontorhus i Naverland,  Naverland (en etage) 2, 2600 Glostrup

645 m²

1.100 kr.

709.500 kr.

Attraktive kontorer centralt i Glostrup,  Stationsparken 24-26, 2. sal, 2600 Glostrup

556 m²

725 kr.

596.032 kr.

Lyse og indbydende lokaler,  Naverland 8, 1. th., 2600 Glostrup

534 m²

650 kr.

404.772 kr.

50-183 m²

1.250 kr.

62.500 kr.

500-7.016 m²

1.150 kr.

650.000 kr.

500-500 m²

700 kr.

422.500 kr.

476 m²

525 kr.

309.400 kr.

Velbeliggende og præsentabel erhvervsejendom,  Naverland 25-27, 2600 Glostrup

425-847 m²

625 kr.

303.450 kr.

Kontorer med attraktiv beliggenhed og kælder,  Stationsparken 25, 2600 Glostrup

Lejemål i alle størrelser i moderne kontorfællesskab,  Naverland 2, 2600 Glostrup Tvillingehus som domicil eller flerbrugerhus,  Vibeholmsvej 31, 2600 Glostrup Præsentable kontorer tæt ved Roskildevej/ring 3,  Herstedøstervej 9, 1. sal, 2600 Glostrup Kontor i velfungerende ejendom,  Naverland 9, 1., 2600 Glostrup

380-1.669 m²

850 kr.

418.760 kr.

Kontor i velfungerende ejendom,  Naverland 11, 1., 2600 Glostrup

354 m²

550 kr.

238.950 kr.

Lyse kontorlejemål med gode tilpasningsmuligheder,  Naverland 7, st., 2600 Glostrup

353 m²

525 kr.

226.273 kr.

300-300 m²

450 kr.

189.000 kr.

Centralt med gode tilkørsels- og parkeringsforhold,  Sydvestvej 125, st., 2600 Glostrup

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 49


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

Roskildevej 547, 2600 Glostrup

Smedeland 28, 2600 Glostrup

Nyt domicil på Roskildevej

Pæne kontorlokaler, mange muligheder

Eksponeret og strategisk beliggenhed, forener funktionalitet og bæredygtighed i enkelt og moderne arkitektonisk helhedsgreb. Placeret ved Vibeholm Business Park med alsidig trafikal adgang.

På denne adresse udlejes kontorlokaler i forskellige størrelser og med mange muligheder. Der er bl.a. kantine, depotum, bad og omklædning og masser af parkeringsmuligheder. Kommende station bliver bygget nær ved.

Areal:

500-12.044 m²

Areal:

Årlig leje pr. m²:

1.150-1.250 kr.

Årlig leje pr. m²:

Årlig leje & drift:

fra 625.000 kr.

Årlig leje:

fra 224 m² til 1.500 m² 325 kr. fra 72.800 kr.

Glostrup

Beskrivelse af lejemål Centralt med gode tilkørsels- og parkeringsforhold,  Sydvestvej 125, kld., 2600 Glostrup Kontor i velfungerende ejendom,  Naverland 11, 1., 2600 Glostrup Kontorlokale i Glostrup,  Hovedvejen 110, 1., 2600 Glostrup

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

300-300 m²

390 kr.

171.000 kr.

189 m²

550 kr.

127.575 kr. 164.495 kr.

167 m²

985 kr.

Kontorlejemål i velholdt domicillignende ejendom,  Naverland 11, st., 2600 Glostrup

162-908 m²

375 kr.

81.000 kr.

Centralt med gode parkerings- og tilkørselsforhold,  Sydvestvej 125, 1., 2600 Glostrup

150-150 m²

600 kr.

117.000 kr.

Flotte kontorer i præsentabel ejendom,  Farverland 6, 2600 Glostrup

54-1.580 m²

590 kr.

38.880 kr.

43-353 m²

525 kr.

27.563 kr.

42 m²

1.415 kr.

59.430 kr.

16-67 m²

900 kr.

14.400 kr.

Kontor i velfungerende ejendom,  Naverland 7-9, 2600 Glostrup 2 sammenhængende kontorer,  Fabriksparken 44, 2600 Glostrup Velbeliggende kontorfællesskab,  Smedeland 13, 1., 2600 Glostrup Fleksibelt kontorhotel,  Naverland, 2600 Glostrup

15-45 m²

2.500 kr.

37.500 kr.

Kontorfællesskab,  Naverland 1, 1., 2600 Glostrup

14-169 m²

1.000 kr.

14.000 kr.

13-45 m²

2.500 kr.

32.500 kr.

12 m²

3.500 kr.

42.000 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Undervisnings- og kontorlokaler med ideel beliggenhed,  Park Allé 292, 2605 Brøndby

2.406 m²

550 kr.

1.609.614 kr.

Klassisk ejendom med suveræn beliggenhed,  Vibeholms Allé 16, 1. sal J, 2605 Brøndby

734-784 m²

580 kr.

487.376 kr.

1.438-2.005 m²

400 kr.

575.200 kr.

750-2.000 m²

580 kr.

498.000 kr.

591 m²

600 kr.

420.201 kr.

Penthouse med fritliggende bjælker,  Vibeholms Allé 16, tag I, 2605 Brøndby

560-610 m²

580 kr.

371.840 kr.

New York’er stil - renoveret 1950’er fabrik,  Vibeholms Allé 16, 1. sal H, 2605 Brøndby

533-583 m²

580 kr.

353.912 kr.

500-24.000 m²

1.150 kr.

625.000 kr.

Yderst veldisponeret domicil,  Vibeholms Alle 19-23, 2605 Brøndby

500-4.050 m²

1.150 kr.

625.000 kr.

Nyt Bydelscenter,  Park Alle 296, 2605 Brøndby

500-3.000 m²

1.150 kr.

700.000 kr.

Kontorfællesskab i klassisk bygning,  Naverland, 2600 Glostrup Flot 12m² kontor i Glostrup ”fællesskab”,  Fabriksparken 43, 2600 Glostrup Brøndby

Beskrivelse af lejemål

Velfungerende erhvervspark - opdeling muligt,  Priorparken 510, 2605 Brøndby Domicilejendom,  Vibeholms Allé 16, J, 2605 Brøndby Kontor og showroom i attraktivt industrikvarter,  Midtager 37-39, 2605 Brøndby

Nyt domicil ud til Ring 3,  Vibeholmsvej 5-7, 2605 Brøndby

Lager med kontor,  Solmarksvej 2, 2605 Brøndby

475-475 m²

325 kr.

193.325 kr.

435-1.066 m²

650 kr.

334.515 kr.

Skræddersy selv dit lejemål,  Vallensbækvej 20A, 1. tv, 2605 Brøndby

430 m²

350 kr.

192.640 kr.

Kontor i velfungerende erhvervspark,  Priorparken 880, st., 2605 Brøndby

426 m²

391 kr.

166.566 kr.

395-445 m²

580 kr.

262.280 kr.

Kontorlejemål med perfekt beliggenhed,  Park Allé 290, 2605 Brøndby

Penhouse med fritliggende bjælker,  Vibeholms Allé 16, tag G, 2605 Brøndby

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

50 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

Søndre Ringvej 43, 2605 Brøndby

Sognevej 25, 1 Bygn. 52, 2605 Brøndby

Fleksibelt kontordomicil med mange muligheder

Stort lokale med mange anvendelsesmuligheder

Centralt beliggende i erhvervsområde med gode tilkørselsforhold og rigeligt med parkeringspladser. Kan kombineres på alle måde, f.eks. til showroom, kontor eller lager. Ideelt til virksomheden med mange behov.

Lejemål i veludbygget, attraktivt erhvervsområde. Opført i to etager med 1. salen til leje. Lokaler i et råt look, kan benyttes til kontorbrug, lettere produktion, showroom. Mange P-pladser, let adgang til off. transport.

Areal:

fra 430 m² til 900 m²

Årlig leje pr. m²: Årlig leje:

850 kr. fra 365.500 kr.

Nygårds Plads 21, 1., 2605 Brøndby

Areal:

1.728 m²

Årlig leje pr. m²:

170 kr.

Årlig leje:

293.760 kr.

Vallensbækvej 20 B, 1 th., 2605 Brøndby

Kontor/liberalt erhverv i nyistandsatte lokaler

Kontor med lager til rampeplan

Lejemål indrettet som kontor med egne toilet- og køkkenfaciliteter samt møderum, frokoststue, garderobe m.m. Kan tilpasses efter ønske. Store gulv-til-loft vinduer gør kontoret meget lyst og åbent. Elevator.

Regulært lejemål med storkontor, møderum og præsentable enkeltmands kontorer. Moderne el og edb-kabling, klar til brug til kontor/showroom med adgang til mindre lager. Bagdør direkte ud til høj rampe.

Areal:

382 m²

Areal:

230 m²

Årlig leje pr. m²:

850-900 kr.

Årlig leje pr. m²:

500 kr.

Årlig leje & drift:

fra 385.820 kr.

Årlig leje & drift:

137.540 kr.

Priorparken 880, 1.sal, 2605 Brøndby

Priorparken 878, 2605 Brøndby

Kontorfaciliteter i velfungerende erhvervspark

Velindrettet kontorejendom med lagerfaciliteter

Businessparken Priorparken huser primært virksomheder inden for industri, forskning, udvikling, service og administration. Der findes lagerfaciliteter, samt lokaler til laboratorium. Gode parkeringsforhold.

Lejemålet er fordelt på én etage og indeholder præsentabelt indgangs­ parti/receptionsområde, kontorer af varierende størrelse, laboratorier/ lager, samt stort kantineområde med køkken. Skal ses!

Areal:

486 m²

Areal:

862 m²

Årlig leje pr. m²:

381 kr.

Årlig leje pr. m²:

469 kr.

Årlig leje:

185.166 kr.

Årlig leje:

404.278 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 51


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk Brøndby

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

384 m²

525 kr.

253.056 kr.

240-290 m²

580 kr.

159.360 kr.

Flotte og funktionelle lokaler,  Vallensbækvej 20A, 2. th., 2605 Brøndby

330 m²

650 kr.

246.840 kr.

Vi vil være billigst,  Vallensbækvej 22A, 2. tv., 2605 Brøndby

330 m²

350 kr.

147.840 kr.

Minidomicil, kontorlokaler samt arkiv i kælder,  Sognevej 25, Bygn 87, 2605 Brøndby

328 m²

750 kr.

246.000 kr.

316-366 m²

580 kr.

209.824 kr.

312 m²

650 kr.

239.928 kr.

300-4.800 m²

450 kr.

159.000 kr.

Flere kontorer i grønt og moderne erhvervsområde,  Park Allé 350, 2605 Brøndby

240-693 m²

600 kr.

172.080 kr.

Flot ejendom,  Park Alle 295, 2605 Brøndby

456-724 m²

800 kr.

461.016 kr.

230 m²

450 kr.

126.040 kr.

201-251 m²

580 kr.

133.464 kr.

Meget centralt for motorvej, motorringvej og ringvej 03,  Vallensbækvej 13, B, 2605 Brøndby 200-800 m²

450 kr.

100.000 kr.

Klassisk rustik ejendom, suveræn beliggenhed,  Vibeholms Allé 16, 2605 Brøndby

200-500 m²

550 kr.

126.800 kr.

190 kvm storrumskontor med møderum,  Vallensbækvej 20A, 2. tv. (21), 2605 Brøndby

190-190 m²

450 kr.

103.170 kr.

Klassisk rustik ejendom, suveræn beliggenhed,  Vibeholms Allé 16, Tagetage A, 2605 Brøndby 165-215 m²

550 kr.

104.610 kr.

Suveræn beliggenhed!,  Vibeholms Allé 16, 2605 Brøndby

150-1.500 m²

400 kr.

72.600 kr.

30-130 m²

700 kr.

23.250 kr.

Serviceret kontorhotel,  Industrivej, 2605 Brøndby

15-68 m²

3.000 kr.

45.000 kr.

Byens bedste kontorhotel,  Industrivej 12, 2605 Brøndby

15-36 m²

3.000 kr.

45.000 kr.

Kontorlejemål i sikret område,  Priorparken 833, 1. tv, 2605 Brøndby Penthouse med fritligg. bjælker, nyrenoveret,  Vibeholms Allé 16, tagetage C, 2605 Brøndby

Suveræn beliggenhed og max. atmosfære,  Vibeholms Allé 16, 1. sal F, 2605 Brøndby Kontor, lager, kælder og gårdareal,  Industrivej 39, 2605 Brøndby Kontor i Brøndby,  Kornmarksvej 20, 2605 Brøndby

Storrumskontor til leje,  Vallensbækvej 20 B, 3. th., 2605 Brøndby New York’er stil - renoveret fabrik,  Vibeholms Allé 16, 1. sal B, 2605 Brøndby

Kontorhotel i Brøndby,  Vallensbækvej 6, 2605 Brøndby

Rødovre

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Kontor/lettere lager,  Islevdalvej 142, 1. tv., 2610 Rødovre

632 m²

475 kr.

175.010 kr.

Billigt kontor med facade mod Jyllingevej/Islevdalvej,  Islevdalvej 35, 1., 2610 Rødovre

578 m²

349 kr.

67.500 kr.

Pænt kontorlejemål på 504 m²,  Valhøjs Allé 190, 1., 2610 Rødovre

504 m²

575 kr.

201.000 kr.

Kontorlokaler med meget stor fleksibilitet,  Hvidsværmervej 163-165, 2610 Rødovre

402 m²

500 kr.

100.800 kr.

Regulært lejemål på 384 m²,  Valhøjs Allé 190, 2610 Rødovre

384 m²

385 kr.

52.500 kr.

Nyistandsat kontor i Rødovre,  Bjerringbrovej 116, 2610 Rødovre

340 m²

475 kr.

55.566 kr.

Kontor i flot ejendom med gode parkeringsforhold,  Egegaardsvej 39-43, 2610 Rødovre

215-1.200 m²

650 kr.

155.820 kr.

210 m² kontorlokaler med central placering,  Hvidovrevej 80, 2610 Rødovre

210 m²

742 kr.

255.476 kr.

Nyistandsat delelejemål med mange muligheder,  Gunnekær 8, 1., 2610 Rødovre

154 m²

600 kr.

340.704 kr.

Praktisk kælderlejemål med mange muligheder,  Gunnekær 8, kld., 2610 Rødovre

150-200 m²

300 kr.

107.800 kr.

Rødovre: Autoværksted med høj loftshøjde,  Hadsundvej 12, 2610 Rødovre

120 m²

840 kr.

379.832 kr.

Rødovre: Kontor tæt på tog, busforbindelser og motorvej,  Hvidovrevej 80, 2610 Rødovre

70 m²

750 kr.

204.170 kr.

Rødovre: 63m² lyse kontorlokaler med central placering,  Hvidovrevej 80, 2610 Rødovre

63 m²

882 kr.

186.624 kr.

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Moderne kontorlejemål - serviceerhverv,  Roholmsvej 10 C, 1. sal, 2620 Albertslund

1.081 m²

498 kr.

602.117 kr.

Stort kontor med indbygget forkælelse,  Herstedvang 7 B, 1. th. + 1. tv., 2620 Albertslund

959 m²

550 kr.

527.450 kr.

Stort kontor med store fordele,  Herstedøstervej 27-29 B, st., 2620 Albertslund

890 m²

600 kr.

699.540 kr.

Kontor og serviceerhverv,  Roholmsvej 10 A, 2. sal, 2620 Albertslund

860 m²

498 kr.

479.020 kr.

Kontor - showroom - serviceerhverv,  Roholmsvej 10A, 1. sal, 2620 Albertslund

751 m²

498 kr.

418.307 kr.

Kontor - showroom - serviceerhverv,  Roholmsvej 10 C, 2620 Albertslund

612 m²

498 kr.

340.884 kr.

Flot kontor med mange indbyggede fordele,  Herstedvang 7 A, 2. tv., 2620 Albertslund

489 m²

550 kr.

268.950 kr.

Godt beliggende kontor nord for Roskildevej,  Herstedvang 7 A, 2. th., 2620 Albertslund

489 m²

550 kr.

268.950 kr.

Albertslund

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

52 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk Albertslund

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Kontorejendom ved Roskildevej,  Roskildevej 161-163, 2620 Albertslund

453-2.479 m²

675 kr.

391.392 kr.

Kontor med enestående profileringsmulighed,  Roskildevej 16, 2620 Albertslund

440-3.320 m²

350 kr.

198.880 kr.

Kontor - indrettes i samarbejde med lejer,  Roholmsvej 12 A, 1. sal, 2620 Albertslund

320 m²

498 kr.

178.240 kr.

Kontor - indrettes i samarbejde med lejer,  Roholmsvej 12 A, Stuen, 2620 Albertslund

320 m²

498 kr.

178.240 kr.

Kontor - indrettes i samarbejde med lejer,  Roholmsvej 12 A, 2. sal, 2620 Albertslund

320 m²

498 kr.

178.240 kr.

Pæne kontor-/lagerlokaler,  Værkstedsgården 14, 1., 2620 Albertslund

275 m²

300 kr.

110.000 kr.

260-260 m²

370 kr.

96.200 kr.

Storrums kontor med adgang til mange fordele,  Herstedvang 7 A, 1. tv., 2620 Albertslund

217 m²

550 kr.

119.350 kr.

Kontorlejemål,  Stensmosevej 24 E, 1. sal, 2620 Albertslund

177 m²

498 kr.

98.589 kr.

Kontorlejemål - serviceerhverv,  Stensmosevej 24F, 2. sal, 2620 Albertslund

160 m²

498 kr.

89.120 kr.

Hyggeligt kontorlejemål,  Roholmsvej 14, st., 2620 Albertslund

147 m²

498 kr.

81.879 kr.

Lyst kontorlejemål,  Stensmosevej 24F, 1. sal, 2620 Albertslund

140 m²

498 kr.

77.980 kr.

120-120 m²

480 kr.

81.000 kr.

110 m²

820 kr.

90.200 kr.

95-3.625 m²

450 kr.

61.940 kr.

Lokaler i Værkstedsgården i Albertslund,  Værkstedsgården 11, 1., 2620 Albertslund

50-160 m²

650 kr.

41.500 kr.

Kontor- og lagerfællesskab fra 45 m²,  Roskildevej 16A, 1., 2620 Albertslund

45-164 m²

850 kr.

38.250 kr.

44-4.587 m²

150 kr.

11.308 kr.

15-150 m²

2.000 kr.

30.000 kr.

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Effektive kontorer,  Thistedgade 10, 2630 Taastrup

3.701 m²

700 kr.

3.260.581 kr.

2.500-15.000 m²

975 kr.

3.062.500 kr.

Billigt kontorlejemål - 8.000 pr måned,  Holsbjergvej 9, 2620 Albertslund

120 kvm udlejes,  Værkstedsgården 8, 1., 2620 Albertslund Stort lyst kontor / showroom,  Værkstedsgården 16, 1., 2620 Albertslund ”Kontor, showroom eller undervisningslokaler”,  Kanalgaden 3, 2620 Albertslund

Fleksible lager- og kontorlejemål,  Læhegnet 73, 2620 Albertslund Førsteklasses kontorhotel med 3 mdr. gratis leje,  Herstedøstervej, 2620 Albertslund

Taastrup

Byggemulighed - Nyt domicil evt. med lager,  Erik Husfeldts Vej 4, 2630 Taastrup Stort, moderne og velholdt kontorlejemål, 1836 m²,  Helgeshøj Allé 34, 2630 Taastrup

1.856 m²

400 kr.

1.044.928 kr.

1.133-2.443 m²

450 kr.

684.332 kr.

Kontorlokaler med egen indgang og elevator,  Roskildevej 342, 1 9b, 2630 Taastrup

999 m²

390 kr.

525.474 kr.

Velindrettet flot lejemål i markant ejendom,  Høje Tåstrup Boulevard 53, 1., 2630 Taastrup

883 m²

750 kr.

865.340 kr.

600-2.400 m²

625 kr.

505.200 kr.

Kontor og lager,  Husby Alle 8, 2630 Taastrup

”Attraktive kontorer”,  Oldenburg Alle 1, 2630 Taastrup Regulært kontorlejemål,  Rugvænget 22, A, 2630 Taastrup

590-583 m²

350 kr.

256.650 kr.

535-2.145 m²

600 kr.

365.405 kr.

Kontorlejemål i præsentabel ejendom,  Roskildevej 342, 1 9b, 2630 Taastrup

500 m²

390 kr.

263.000 kr.

Kontorlejemål i præsentabel ejendom,  Roskildevej 342, 1 9b, 2630 Taastrup

500 m²

390 kr.

263.000 kr.

Præsentable kontorer,  Telegade 1, 2630 Taastrup

310-1.348 m²

700 kr.

287.990 kr.

Kontor med lager og service/reservedelslager,  Helgeshøj Allé 12, 2630 Taastrup

Kontor i Klovtofte Erhvervsområde,  Helgeshøj Allé 20-22, 2630 Taastrup

305-2.462 m²

375 kr.

139.690 kr.

Flotte lyse kontorlokaler med udsigt til grønt areal,  Rugvænget 30, 2630 Taastrup

287 m²

731 kr.

209.797 kr.

Pænt kontorlejemål i velholdt ejendom,  Husby Allé 15-19, 1., 2630 Taastrup

269 m²

550 kr.

178.885 kr.

Lyst og venligt lejemål tæt på Høje Tåstrup Station,  Struergade 16, 1., 2630 Taastrup

220 m²

800 kr.

226.600 kr.

Centralt beliggende kontorlokaler udlejes,  Rugvænget 21 B, 1., 2630 Taastrup

209 m²

550 kr.

114.950 kr.

196-462 m²

300 kr.

75.068 kr.

Centralt beliggende kontorlokaler udlejes,  Rugvænget 21 F, 1., 2630 Taastrup

175 m²

550 kr.

96.250 kr.

Pæne kontorfaciliteter til leje,  Roskildevej 342, st. 1b, 2630 Taastrup

166 m²

390 kr.

87.316 kr.

Kontorlokaler med mindre lagerareal udlejes,  Rugvænget 21 O, 1., 2630 Taastrup

134 m²

505 kr.

67.670 kr.

Mindre kontorlejemål - perfekt beliggenhed,  Hørskætten 14-16, 2630 Taastrup

120-209 m²

600 kr.

88.200 kr.

Dejligt kontor med gode parkeringsforhold,  Kuldyssen 13, 1., 2630 Taastrup

108-108 m²

370 kr.

51.840 kr.

Udlejes delvist eller helt,  Helgeshøj Alle 30, st. og 1., 2630 Taastrup

100-952 m²

400 kr.

40.000 kr.

”Erhvervsfællesskab fra 24 m²”,  Hørskætten 14-16, 2630 Taastrup

26-235 m²

925 kr.

24.050 kr.

25-83 m²

850 kr.

21.250 kr.

Lyst og regulært kontorlejemål,  Rugvænget 22, A, 2630 Taastrup

Erhvervsfællesskab fra 24 m² med gode tilkørselsforhold,  Dybendal Allé 12, 1., 2630 Taastrup

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 53


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk Taastrup

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Små lokaler mulige,  Kuldyssen 13, 2630 Taastrup

25-80 m²

700 kr.

17.500 kr.

EasyOffice kontorhotel,  Høje Taastrup Boulevard, 1. sal, 2630 Taastrup

25-40 m²

800 kr.

20.000 kr.

Kontorhotel på Taastrup Hovedgade,  Taastrup Hovedgade 92, 2630 Taastrup

13-500 m²

2.380 kr.

46.774 kr.

Kontorpladser udlejes i nyt kontorhotel i Taastrup,  Taastrup Hovedgade 92, 2630 Taastrup

12-200 m²

2.380 kr.

40.320 kr.

10 m²

2.500 kr.

25.000 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Velholdt ejendom - synligt beliggende - ved motorvejsnet,  Park Alle 382, 2625 Vallensbæk 1.158-1.158 m²

500 kr.

692.484 kr.

750-20.000 m²

1.090 kr.

1.005.000 kr.

Moderne kontorlejemål i attraktivt område,  Jydekrogen 7, 2625 Vallensbæk

714 m²

550 kr.

481.950 kr.

Flermandskontorer i velbeliggende ejendom,  Baldersbækvej 8 A, 1. th., 2635 Ishøj

393 m²

500 kr.

196.500 kr.

385-385 m²

450 kr.

219.450 kr.

Kontorlejemål med direkte adgang til mindre lager,  Baldersbækvej 8 B, st. tv., 2635 Ishøj

348 m²

460 kr.

160.080 kr.

Kontorlejemål på 1. sal i velbeliggende ejendom,  Baldersbækvej 8 D, 1. th., 2635 Ishøj

247 m²

500 kr.

123.500 kr.

Kontorfællesskab i dynamisk erhvervskvarter,  Dybendal Allé, 2630 Taastrup

Vallensbæk og Ishøj

Beskrivelse af lejemål Vallensbæk Company House eller nyt domicil,  Delta Park 46, 2665 Vallensbæk Strand

Til snarlig overtagelse udlejes lyse kontorlokaler,  Park Alle 380, 2625 Vallensbæk

Kontorlejemål med mindre lager,  Baldersbækvej 24-26, stuen, 2635 Ishøj

246 m²

398 kr.

112.422 kr.

12-100 m²

2.500 kr.

30.000 kr.

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Fremtidens firmadomicil - lidt mere til meget mindre,  Stamholmen 147-161, 2650 Hvidovre

7.444 m²

750 kr.

7.310.008 kr.

Oplagsplads i det eftertragtede Avedøre Holme,  Jernholmen 39-47, 2650 Hvidovre

4.212 m²

75 kr.

315.900 kr.

Kontor / lager / oplagsplads - enheder fra 403 til 4.212 m²,  Jernholmen 39-47, 2650 Hvidovre

4.212 m²

-

-

Kontor - showroom - serviceerhverv,  Hammerholmen 9-13, 1. sal, 2650 Hvidovre

1.260 m²

450 kr.

641.340 kr.

Nybygget kontorhotel,  Gl. Køge Landevej 890, 2665 Vallensbæk Strand

Hvidovre

Kontor og lager i attraktivt erhvervs/industriområde,  Stamholmen 173, 2650 Hvidovre

560 m²

300 kr.

290.640 kr.

458-1.065 m²

375 kr.

224.878 kr.

364 m²

575 kr.

251.524 kr.

355-6.497 m²

650 kr.

271.575 kr.

Kontorlejemål,  Hammerholmen 9-13, 2650 Hvidovre

262 m²

498 kr.

145.934 kr.

Kontorlejemål,  Hammerholmen 9-13, 2650 Hvidovre

225 m²

498 kr.

125.325 kr.

Stamholmen - attraktivt erhvervs-/indstriområde,  Stamholmen 173, 2650 Hvidovre

168 m²

395 kr.

103.152 kr.

Godt placeret lejemål umiddelbart uden for København,  Bibliotekvej 55A, 2., 2650 Hvidovre

164 m²

420 kr.

95.940 kr.

161-4.481 m²

500 kr.

103.684 kr.

152-10.000 m²

750 kr.

149.264 kr.

119 m²

574 kr.

90.148 kr.

82-1.672 m²

475 kr.

56.170 kr.

80 m²

420 kr.

46.800 kr.

42-42 m²

1.635 kr.

68.670 kr.

Godt indrettede kontorlokaler på 1.065 m²,  Stamholmen 111, 1., 2650 Hvidovre Kontor med mulighed for showroom,  Stamholmen 111, 2650 Hvidovre Velordnet ejendom udlejes,  Stamholmen 111, 2650 Hvidovre

Kontorer i Hvidovre med lager,  Stamholmen 193, 2650 Hvidovre CPH Business Park,  Stamholmen 147-161, 2650 Hvidovre Hvidovre: Kontorlokaler i dynamisk ejendom,  Hammerholmen 39, 2650 Hvidovre Fleksible og flotte kontorer til superpris,  Søvangsvej 1-5, 1. sal, 2650 Hvidovre Kontor, klinik i Hvidovre,  Bibliotekvej 53, A, 1., 2650 Hvidovre

Stort og lyst kontorlokale, evt. mulighed for opdeling i 2,  Sydholmen 12-14, 1., 2650 Hvidovre Godt lokale i mindre kontor fællesskab,  Hammerholmen 34, 1. tv., 2650 Hvidovre

38 m²

790 kr.

41.990 kr.

Flotte kontorlokaler i velholdt ejendom,  Gungevej 2, 2650 Hvidovre

18-360 m²

750 kr.

16.308 kr.

Serviceret kontorhotel,  Kærgårdsvej, 2650 Hvidovre

10-160 m²

2.500 kr.

25.000 kr.

10-40 m²

2.000 kr.

20.000 kr.

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Karlslunde Stationscenter,  Karlslunde Parkvej, 2690 Karlslunde

2.500 m²

900 kr.

2.250.000 kr.

495-495 m²

525 kr.

301.950 kr.

Kontor i hyggeligt kontorfællesskab udlejes,  Byvej 55, 2650 Hvidovre

Greve og Karlslunde

Kontorlokaler i Greve meget tæt på motorvej,  Agenavej 31, 1., 2670 Greve

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

54 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk Greve og Karlslunde

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

425 m²

650 kr.

326.825 kr.

400-400 m²

525 kr.

244.000 kr.

312 m²

450 kr.

321.360 kr.

270-270 m²

1.000 kr.

275.400 kr.

Kontorlokaler i repræsentabel ejendom,  Drejergangen 1-3, 2690 Karlslunde Pæne kontorlokaler på 1. sal i Greve Industriområde,  Agenavej 29, 1., 2670 Greve Kontorlokaler / klinikker i forskellige størrelser,  Over Bølgen 1, 2670 Greve Super beliggenhed for butik, kontor, lager i Hundige Havn,  Hejren 30, st., 2670 Greve

Centralt beligg. for motorvej + Gl. Køge Landevej,  Drejergangen 1 B, 1. th. & tv., 2690 Karlslunde

219 m²

650 kr.

167.535 kr.

Lokale udlejes i Håndværkerbyen i Greve,  Håndværkervænget 23, 2670 Greve

170 m²

600 kr.

113.900 kr.

Pæne kontorlokaler i stueplan i Greve Industriområde,  Agenavej 31, st., 2670 Greve

160-160 m²

525 kr.

97.600 kr.

530 m² fritliggende et plans ejendom i Karlslunde,  Bjælkevangen 18, 2690 Karlslunde

150-530 m²

550 kr.

82.500 kr.

131 m²

1.200 kr.

194.273 kr.

Kontor eller kliniklokaler i Greve Midtby,  Greve Midtby Center, 1., 2670 Greve Pæne kontorlokaler på 1. sal i Hundige Havn,  Hejren 30, 1., 2670 Greve

110 m²

990 kr.

111.100 kr.

Billige kontorlokaler i Karlslunde,  Ræveholmsvej 57, 1., 2690 Karlslunde

27-35 m²

1.775 kr.

47.925 kr. 30.000 kr.

Serviceret kontorhotel,  Svejsegangen, 2690 Karlslunde

12-20 m²

2.500 kr.

Serviceret kontorhotel,  Korskildelund, 2670 Greve

10-60 m²

3.000 kr.

30.000 kr.

Serviceret kontorhotel,  Karlslunde Strandvej, 2690 Karlslunde

10-65 m²

2.500 kr.

25.000 kr.

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Kontor, lager, produktion med facade direkte til Ring 3,  Lyskær 7, 2730 Herlev

5.020 m²

343 kr.

1.721.860 kr.

Kontorer i meget præsentabel ejendom,  Smedeholmen 14, 2., 2730 Herlev

1.767 m²

470 kr.

1.107.909 kr.

1.398 m² velfungerende kontorlejemål,  Marielundvej 46B, 2., 2730 Herlev

1.398 m²

550 kr.

900.312 kr.

Kontorlejemål i præsentabel ejendom,  Smedeholm 14, 1., 2730 Herlev

1.103 m²

433 kr.

650.770 kr.

Herlev

Nyopførte kontorlokaler i velfungerende businesspark Lyskær 1, 2730 Herlev

Elegant erhvervslejemål med central beliggenhed ud til Ring 3 Kontorlokaler i moderne flerbrugerhus med adgang til fælles kantine og konferencefaciliteter samt gode parkeringsforhold. Der er mulighed for at leje lokaler i flere størrelse med indretningen tilpasset jeres behov.

Areal:

500 m² - 8.651 m²

Årlig leje pr. m²:

985 kr.

Årlig leje:

fra 492.500 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 55


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

Smedeholm 14, st., 2730 Herlev

Lyskær 9, 2730 Herlev

Kontor i meget præsentabel ejendom

Fleksible kontorer i attraktive omgivelser

Lejemålet er beliggende i stueetagen og kan anvendes til kontor/lettere produktion. Der er fælles tagterrasse, vareelevator og personelevator samt tilhørende kælder. Et lejemål med mange muligheder!

I nyere og velholdt ejendom i den attraktive del af Herlevs erhvervsområde udlejes kontorer af forskellig størrelse. Disse er alle i pæn stand og meget indretningsvenlige. Eget køkken og kantine.

Areal:

475 m²

Areal:

Årlig leje pr. m²:

477 kr.

Årlig leje pr. m²:

Årlig leje:

226.575 kr.

Lyskær 3 B, 2730 Herlev

fra 476 m² til 2.365 m² fra 550 kr. til 600 kr.

Årlig leje:

fra 250.800 kr.

Lyskær 3 EF, 2730 Herlev

Totalrenoverede industrilokaler

Ring 3 OfficePark

Totalrenoverede rå industrilokaler med stor sjæl. En gammel fabrik i rigtig New Yorker stil. Meget kreativt inspirerede lokaler med højt til loftet og stort lysindfald. Moderne styret naturlig ventilation.

Flerbrugerhus beliggende ud til Ring 3 med mulighed for god profilering, stor synlighed. Gode tilkørsels- og parkeringsforhold. Moderne kontormiljø med suveræn placering, kan tilpasses efter lejers behov.

Areal:

Areal:

fra 1.800 m² til 2.700 m²

Årlig leje pr. m²: Årlig leje:

800 kr. fra 1.440.000 kr.

Symfonivej 29, 1. sal, 2730 Herlev

fra 400 m² til 5.000 m²

Årlig leje pr. m²:

975 kr.

Årlig leje:

fra 390.000 kr.

Marielundvej 46 A, 1.sal, 2730 Herlev

Flotte nye kontorlokaler

Velfungerende flot kontor med lager

En flot og præsentabel ejendom med ligeså flotte kontorlokaler med god beliggenhed i Herlev. Flot indgangsparti med adgang til storrumskontor og udgang til altan. Mødelokaler, kontor, tekøkken og toiletter.

Velbeliggende erhvervslejemål med gode tilkørselsforhold. Pæn og velholdt lejemål med åben indretning samt godt lysindfald. Reception, storrumskontorer, mødelokale, serverrum, kantine, lager og meget mere!

Areal:

250 m²

Areal:

Årlig leje pr. m²:

950 kr.

Årlig leje pr. m²:

Årlig leje:

237.500 kr.

fra 366 m² til 912 m² fra 325 kr. til 550 kr.

Årlig leje:

fra 118.950 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

56 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk Herlev

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Velfungerende kontorlejemål 1.072 m²,  Marielundvej 46A, 2., 2730 Herlev

1.072 m²

550 kr.

690.368 kr.

Lyst kontorlejemål med flotte trægulve,  Marielundvej 46D, 2., 2730 Herlev

1.053 m²

550 kr.

678.132 kr.

Velegnede lokaler til forening, catering, kontor etc.,  Hørkær 3, 2730 Herlev

646 m²

400 kr.

315.894 kr.

Velfungerende kontorlejemål,  Marielundvej 46C, 1., 2730 Herlev

551 m²

550 kr.

354.844 kr.

250 m² nye kontorlokaler og 250 m² ombygges efter ønske,  Symfonivej 29, st. & 1., 2730 Herlev

500 m²

950 kr.

475.000 kr.

395-1.913 m²

400 kr.

195.130 kr.

Fleksibelt kontorlejemål,  Smedeholm 14, st., 2730 Herlev

340 m²

468 kr.

212.500 kr.

Lejemål til kontor,  Herlev Ringvej 2 c, 2., 2730 Herlev

314 m²

800 kr.

367.694 kr.

1.913 m² velfungerende lejemål - kontor med lager,  Marielundvej 46D, st., 2730 Herlev

Blandet bolig og erhverv,  Marielundvej 27, 2730 Herlev

300 m²

880 kr.

264.000 kr.

Kontor med lager i Herlev,  Ellekær 7, st., 2730 Herlev

299 m²

437 kr.

148.603 kr.

Kontorlejemål med flytbare vægge - mødelokaler,  Herlev Hovedgade 82, 2. tv., 2730 Herlev

261 m²

600 kr.

218.718 kr.

Synligt hjørnelejemål ved Ring 3,  Hørkær 30, 1., 2730 Herlev

188 m²

529 kr.

121.072 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Nydeligt kontorlejemål på 713 m²,  Mileparken 20E, 2740 Skovlunde

713 m²

720 kr.

595.355 kr.

Moderne laboratorium og kontor i dynamisk erhvervsområde,  Literbuen 11, 2740 Skovlunde

709 m²

600 kr.

506.226 kr.

693-1.410 m²

600 kr.

494.802 kr.

353 m²

600 kr.

252.395 kr.

Fleksible og funktionelle kontorlokaler,  Literbuen 16-18, 2740 Skovlunde

227-484 m²

650 kr.

168.888 kr.

Centralt kontorlejemål i Skovlunde Erhvervsområde,  Mileparken 13, 2740 Skovlunde

Skovlunde

Beskrivelse af lejemål

Fleksible kontorlejemål,  Literbuen 11, 2740 Skovlunde Kontorlokaler i Skovlunde Erhvervsområde,  Mileparken 18, 1., 2740 Skovlunde

142-378 m²

500 kr.

84.632 kr.

Kontor i to etager med mindre lager - kan opdeles i 2,  Literbuen 11, stuen+1., 2740 Skovlunde 121-839 m²

375 kr.

59.169 kr.

Kontorlejemål i Skovlunde Erhvervsområde,  Literbuen 9, 1., 2740 Skovlunde

87-231 m²

575 kr.

59.943 kr.

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Kontordomicil,  Industriparken 33, 2750 Ballerup

4.440 m²

1.100 kr.

4.884.000 kr.

Domicilmulighed centralt ved Ring 4,  Borupvang 5, 2750 Ballerup

3.200-3.200 m²

1.150 kr.

3.680.000 kr.

Byggemulighed - op til 40.000 m²,  Industriparken 24, 2750 Ballerup

2.000-40.000 m²

1.100 kr.

2.800.000 kr.

4.597 m² ledig i flot kontorejendom,  Baltorpvej 158, 2750 Ballerup

1.533-4.597 m²

785 kr.

1.203.405 kr.

1.475 m²

725 kr.

1.323.075 kr.

1.060-2.120 m²

875 kr.

1.328.180 kr.

Ballerup

Kontorlejemål,  Industriparken 20, 2750 Ballerup Et lejemål med mange gode kvaliteter,  Lautruphøj 1-3, 2750 Ballerup Moderne, funktionelle, lyse kontorlokaler med kælderlager,  Tempovej 14, 2750 Ballerup

714 m²

520 kr.

489.090 kr.

Kontorlejemål i forskellige størrelser,  Borupvang 2, B, C & D, 2750 Ballerup

488-3.345 m²

575 kr.

448.960 kr.

Billigt kontor & lager,  Industriparken 22, 2750 Ballerup

450-3.476 m²

375 kr.

229.950 kr.

Præsentable kontorlokaler i Balleup,  Baltorpbakken 1, 2750 Ballerup

305 m²

750 kr.

255.285 kr.

Moderne, funktionelle, lyse kontorlokaler,  Energivej 13, 1. tv., 2750 Ballerup

238 m²

635 kr.

190.400 kr.

Moderne, funktionelle, lyse kontorlokaler på 231 m²,  Energivej 13, st. A, 2750 Ballerup

231 m²

625 kr.

182.490 kr.

Kontor/klinik,  Centrumgaden 17, 1., 2750 Ballerup

190 m²

1.000 kr.

190.000 kr.

Serviceret kontorhotel,  Lautruphøj, 2750 Ballerup

12-80 m²

3.000 kr.

36.000 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

3.000-95.000 m²

1.400 kr.

4.200.000 kr.

500 kr.

376.062 kr.

Kastrup

Beskrivelse af lejemål Domicilmulighed lige ved lufthavnen,  Amager Strandvej 387-405, 2770 Kastrup

Kontorlejemål/showroom tæt på Københavns Lufthavn,  Oliefabriksvej 57-61, 2770 Kastrup

538 m²

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 57


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk Kastrup

Beskrivelse af lejemål Nyopført kontor, første række til Øresund,  Kajakvej 2, 2770 Kastrup

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

500-2.500 m²

1.300 kr.

765.000 kr.

312 m²

895 kr.

279.240 kr.

Kontorlokaler på Kirstinehøj,  Kirstinehøj 55, 2770 Kastrup Kirstinehøj DK`s mest eftertragtede erhvervsområde,  Kirstinehøj 55, 2770 Kastrup

260 m²

895 kr.

232.700 kr.

Let tilgængeligt kontor i Københavnsområdet,  Fuglebækvej 2B, 1., 2770 Kastrup

152 m²

500 kr.

95.152 kr.

94 m²

500 kr.

58.938 kr.

76-367 m²

475 kr.

45.144 kr.

74 m²

500 kr.

46.398 kr. 45.144 kr.

Kontorlejemål beliggende nær Københavns lufthavn,  Fuglebækvej 2B, 1., 2770 Kastrup Lige ved lufthavnen,  Fuglebækvej 1-3, 2770 Kastrup Lyst og fleksibelt kontorlejemål nær Københavns lufthavn,  Fuglebækvej 2C, 1., 2770 Kastrup Kontorlejemål beliggende nær Københavns lufthavn,  Fuglebækvej 2B, 1., 2770 Kastrup

72 m²

500 kr.

70-200 m²

695 kr.

55.650 kr.

65 m²

1.566 kr.

128.505 kr.

Serviceret kontorhotel,  A. P. Møllers Allé, 2791 Dragør

16-100 m²

2.500 kr.

40.000 kr.

Kontorhotel i Ejendommen Egensevej 25,  Egensevej 25, 2770 Kastrup

12-120 m²

700 kr.

-

Kontor ved siden af lufthavnen - mulighed for lager,  A. P. Møllers Allé 55, 2791 Dragør Moderne kontor i Dragør,  A.P. Møllers Allé 9C, 2791 Dragør

Virum og Kongens Lyngby

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

6.896-8.699 m²

1.250 kr.

11.033.600 kr.

Domicilmulighed i Lyngby,  Lundtoftevej 160, 2800 Kongens Lyngby

3.500-19.000 m²

1.200 kr.

4.900.000 kr.

Kvalitetsdomicil med stor synlighed,  Lyngby Hovedgade 0, 2800 Kongens Lyngby

2.500-12.000 m²

-

-

Centralt i udbygget erhvervskvarter,  Lundtoftegårdsvej 93, 2800 Kongens Lyngby

2.050-8.270 m²

-

-

593 m²

650 kr.

512.352 kr.

545-1.540 m²

700 kr.

436.000 kr.

S-tog lige til døren,  Hummeltoftevej 49-51, 2830 Virum

Historisk ejendom,  Gl. Lundtoftevej 1-3, 2800 Kongens Lyngby Domicil,  Maglebjergvej 5, 2800 Kongens Lyngby

682 m² kontorlokaler centralt i Kgs. Lyngby Parallelvej 12, 2., 2800 Kongens Lyngby

Eksklusiv og smuk arkitektur med fleksible indretningsmuligheder Kontorkompleks af høj kvalitet med stor synlighed og profilering i området. Få hundrede meter fra stationen og to minutters kørsel til motorvejsudfletningen. En god mulighed for at etablere sig midt i Lyngby.

Areal:

682 m²

Årlig leje pr. m²:

1.645 kr.

Årlig leje & drift:

1.391.962 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

58 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk Virum og Kongens Lyngby

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Kgs Lyngby centrum, fritliggende ejendom i jordplan,  Nørgaardsvej 26, 2800 Kongens Lyngby

471 m²

925 kr.

503.970 kr.

Flot og velholdt kontorejendom,  Bagsværdvej 84, 2800 Kongens Lyngby

407 m²

805 kr.

391.941 kr.

344 m² kontor i flot ejendom,  Jægersborgvej 6 B, 1. th., 2800 Kongens Lyngby

344 m²

1.050 kr.

464.400 kr.

Nyistandsatte kontorlokaler til leje - Lundtofte,  Maglebjergvej 6, 2800 Kongens Lyngby

257-257 m²

795 kr.

236.440 kr.

Lyse kontorlokaler,  Firskovvej 23, 1., 2800 Kongens Lyngby

100-350 m²

1.151 kr.

115.100 kr.

85 m²

1.650 kr.

164.305 kr.

69-288 m²

1.000 kr.

78.660 kr.

Kontorfællesskab med fællesarealer,  Lyngby Hovedgade, 2800 Kongens Lyngby

15-40 m²

2.500 kr.

37.500 kr.

Serviceret kontorhotel,  Parallelvej, 2800 Kongens Lyngby

14-80 m²

3.000 kr.

42.000 kr.

Serviceret kontorhotel,  Klampenborgvej, 2800 Kongens Lyngby

12-30 m²

2.500 kr.

30.000 kr.

Årlig leje og drift fra

Kontor / Klinik,  Lyngby Hovedgade 62, 2. th., 2800 Kongens Lyngby Nyistandsatte kontorlokaler centralt i Kgs. Lyngby,  Firskovvej 6, 1., 2800 Kongens Lyngby

Søborg og Bagsværd

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Nyopført kontordomicil i Gyngemosen,  Gyngemose Parkvej 0, 2860 Søborg

3.000-35.000 m²

-

-

Knud Højgaards Vej 7, Søborg - MulitFlex Office,  Knud Højgaards Vej 7, 2860 Søborg

1.100-17.500 m²

900 kr.

990.000 kr.

700-5.500 m²

1.150 kr.

805.000 kr.

658 m²

625 kr.

531.006 kr.

Kontorlokaler i den gamle TV-by,  Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg

650-3.185 m²

750 kr.

682.500 kr.

Velbeliggende kontorlokaler i flot ejendom,  Vadstrupvej 22, 2880 Bagsværd

605-1.220 m²

746 kr.

451.330 kr.

Kontor i Søborg,  Poppelgårdvej 11-13, 2860 Søborg

388-1.552 m²

625 kr.

318.548 kr.

350-735 m²

500 kr.

284.550 kr. 357.000 kr.

Domicil med mulighed for kontor og lager,  Tobaksvejen 12-14, 2860 Søborg Centralt beliggende,  Rosenkæret 22, 2860 Søborg

Kontor ved motorvejsnet og med grønne omgivelser,  Tobaksvejen 25, 1., 2860 Søborg Smagfuldt kontor på Søborg Hovedgade,  Niels Bohrs Alle 2 A, 1., 2860 Søborg Repræsentativ og funktionel ejendom,  Gladsaxevej 372-382, 2860 Søborg Kontorlokaler / salgslokale med have tæt på motorvej,  Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg Søborg: 120 m² rummeligt lager,  Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg

340 m²

825 kr.

284-474 m²

725 kr.

263.552 kr.

136 m²

680 kr.

103.496 kr.

120 m²

490 kr.

77.400 kr.

90-554 m²

-

-

43 m² kontor i kontorhotel “All inclusive” leje,  Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg

43 m²

1.250 kr.

53.750 kr.

20 m² kontor i kontorhotel ”all inclusive leje”,  Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg

20 m²

1.250 kr.

25.000 kr.

Serviceret kontorhotel,  Grusgraven, 2880 Bagsværd

15-25 m²

2.500 kr.

37.500 kr.

Serviceret kontorhotel,  Automatikvej, 2860 Søborg

14-90 m²

3.000 kr.

42.000 kr.

Kontor/kælder i den gamle TV-by,  Gyngemose Parkvej 00, 2860 Søborg

Lyngbyvej 317, 2820 Gentofte

Nybrovej 75, 2820 Gentofte

Mindre kontorfællesskab, gode P-forhold.

Kontor i kreativt kontorfællesskab

Lejemålet består af 10 kontorer, der kan lejes samlet eller enkeltvis. Flotte lokaler med godt lysindfald i total nyrenoveret ejendom. Stort fitnesscenter som underbo og gode tilkørselsforhold.

Er du selvstændig og mangler en kontorplads eller eget kontor i et hyggeligt, dynamisk kontorfællesskab med selvstændige, så er dette lejemål noget nær optimalt!

Areal:

Areal:

Årlig leje pr. m²: Årlig leje:

fra 14 m² til 330 m² fra 1.250 kr. til 1.100 kr. fra 17.500 kr.

13 m²

Årlig leje pr. m²:

2.123 kr.

Årlig leje:

27.599 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 59


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

Tuborg Boulevard, 2900 Hellerup

Lyngbyvej 419, 2820 Gentofte

Serviceret kontorhotel i Tuborg Nord

Centralt og synligt lejemål

Prestigefyldt bygning, arbejdspladser til 2 og 10 personer, nogle kontorer med Øresunds-udsigt. Sekretær- og receptionssupport, adgang til bl.a. 6 mødelokaler, business lounge med trådløst netværk og store fællesarealer.

Lokaler i eksklusiv og rustik stil med smukke fliser og bordplader i matchende stil. Trægulve og tæpper som giver kontorlokalerne et smukt og rustikt præg. Perfekt for den moderne virksomhed!

Areal:

Areal:

15-80 m²

Årlig leje pr. m²:

5.000-7.500 kr.

Årlig leje & drift:

fra 81.000 kr.

Lyngbyvej 417, 2820 Gentofte

804 m²

Årlig leje pr. m²:

720 kr.

Årlig leje:

578.880 kr.

Mesterlodden 42, 2820 Gentofte

Centralt og yderst præsentabelt lejemål

Lyse kontorlokaler med flot placering

Lyse og spændende lokaler beliggende i kælder, stueetage og på 1. sal i nyrenoveret bygning, som fremstår rustik og moderne på samme tid. Ejendommen er opført i høj standard med fine arkitektoniske detaljer.

To lyse og nyistandsatte kontorlokaler på i alt 26 m². Lokalerne forefindes på 1. sal. Der er fælles indgang i stueplan. Der er mulighed for internetopkobling og lån af mødelokale. Gode parkeringsforhold.

Areal:

973 m²

Areal:

Årlig leje pr. m²:

700 kr.

Årlig leje pr. m²:

Årlig leje:

681.100 kr.

26 m² 1.406kr.

Årlig leje:

36.556 kr.

Hellerup og Gentofte

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Gennemgribende istandsat - eksklusivt - 3 etager,  Strandvejen 56, st. 1-2, 2900 Hellerup

2.981 m²

1.350 kr.

5.753.330 kr.

Kontor i velkendt ejendom i Hellerup,  Strandvejen 58, 3.-4., 2900 Hellerup

1.420 m²

1.710 kr.

2.428.200 kr.

563-1.791 m²

1.500 kr.

1.147.394 kr.

Strandvejens perle - Hellerup,  Strandvejen 102 E, 2., 2900 Hellerup

437 m²

1.500 kr.

853.461 kr.

Fleksible indretningsmuligheder,  Strandvejen 102 E, 4., 2900 Hellerup

362 m²

1.500 kr.

706.986 kr.

Storslået udsigt over Øresund,  Strandvejen 102 E, 3., 2900 Hellerup

362 m²

1.500 kr.

706.986 kr.

Lejemål i hjertet af Hellerup,  Strandvejen 102 W, 4., 2900 Hellerup

190 m²

1.500 kr.

371.070 kr.

100-100 m²

1.800 kr.

180.000 kr.

Pænt og regulært kontor i velfungerende kontorhotel,  Strandvejen 203, 2900 Hellerup

39 m²

1.600 kr.

72.033 kr.

Kontorlokale Strandvejen, Hellerup,  Strandvejen 163, 1. tv., 2900 Hellerup

35 m²

2.400 kr.

84.000 kr.

Kontorplads i kontorfællesskab,  Carolinevej 2A, 1. th., 2900 Hellerup

14-14 m²

2.150 kr.

30.100 kr.

Serviceret kontorhotel,  Strandvejen, 2900 Hellerup

10-25 m²

3.000 kr.

30.000 kr.

804 m²

1.100 kr.

1.170.624 kr.

Flot kontorlejemål,  Tuborg Parkvej 8, 2900 Hellerup

Kontorfællesskab – op til 100 m² til leje 2900 Hellerup,  Bernstorffsvej 128, 2900 Hellerup

Fælles kantine,  Ørnegårdsvej 16, 2820 Gentofte

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

60 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

Attraktive lokaler på 1. sal af Waterfront Shopping Center Tuborg Havnevej 4-8, 2900 Hellerup

Sjældent udbudte lokaler beliggende i Tuborg Nord, på 1. sal af Waterfront Shopping Center. Dynamisk erhvervsområde der huser store anerkendte virksomheder i tilsvarende eksklusive lejemål, med stor synergieffekt til følge.

Areal:

900-2.470 m²

Årlig leje pr. m²:

1.700 kr.

Årlig leje & drift:

1.795.500 kr.

Roskilde

Beskrivelse af lejemål Trekroner, Roskilde - MultiFlex Office,  Nordre Mellemvej, 4000 Roskilde

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

1.000-25.000 m²

900 kr.

900.000 kr.

Godt funktionelt kontorlejemål i centret,  Ro’s Torv, Københavnsvej, 4000 Roskilde Kontorlokaler i flot nyere ejendom,  Algade 52-54, 4000 Roskilde Endelig et Company House i Roskilde,  Ved Ringen 0, 4000 Roskilde

823-892 m²

700 kr.

948.919 kr.

510 m²

1.000 kr.

698.700 kr.

500-9.000 m²

1.150 kr.

700.000 kr.

Kontor/lagerlokaler udlejes,  Marbjerg Byvej 21, 4000 Roskilde

454-454 m²

528 kr.

239.712 kr.

Gode kontorlejemål - tæt ved Roskilde Havn,  Havnevej 1, 2., 4000 Roskilde

320-785 m²

800 kr.

256.000 kr.

Mange kvm. til lav leje,  Industrivej 44 C, 4000 Roskilde

298 m²

402 kr.

119.796 kr.

278-278 m²

600 kr.

246.308 kr.

Kontor/Klinik,  Algade 55, 3., 4000 Roskilde

274 m²

1.150 kr.

411.000 kr.

Kontor / Klinik,  Algade 55, 1., 4000 Roskilde

259 m²

1.150 kr.

388.500 kr.

190-190 m²

589 kr.

121.790 kr.

186 m² kontor i Roskilde,  Skomagergade 15, 3. tv., 4000 Roskilde

186 m²

1.000 kr.

228.594 kr.

Kontorer tæt ved motorvej og offentlige transportmidler,  Industrivej 44B, 2. tv., 4000 Roskilde

110 m²

675 kr.

88.000 kr.

Serviceret kontorhotel,  Hersegade, 4000 Roskilde

15-22 m²

3.000 kr.

46.500 kr.

Kontor-/klinik-hotel,  Algade 55, 3., 4000 Roskilde

12-30 m²

4.200 kr.

54.600 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

278 m2 kontorlokale i Roskilde Centrum ,  Jernbanegade 6B, 1., 4000 Roskilde

Nyistandsatte kontorlokaler,  Klosterengen 137, st. A, 4000 Roskilde

Køge

Beskrivelse af lejemål Ny Sundhedspark - kontor, klinik, wellness, fitness,  Lykkebækvej 14, 1. th., 4600 Køge

285 m²

880 kr.

250.800 kr.

Synligt og i gå-afstand fra Ølby Station,  Ølby Centret 31, 4600 Køge

245-245 m²

895 kr.

241.325 kr.

191 kvm. velindrettede kontorlokaler,  Snedkervej 1, A, 4600 Køge

191-191 m²

825 kr.

169.608 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 61


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk Køge

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Kontor / klinik,  Nørregade 10 C, 4600 Køge

150-200 m²

950 kr.

142.500 kr.

Kontorlokaler til stort lager udlejes,  Sleipnersvej 2, 4600 Køge

120-720 m²

650 kr.

78.000 kr.

Kontor i Køge C.,  Torvet 6, 2. tv., 4600 Køge Ny-istandsatte kontor- / behandlerlokaler i mini-erhvervshus,  Falkevej 22, 4600 Køge

60 m²

1.050 kr.

63.000 kr.

19-46 m²

785 kr.

21.565 kr.

Måløv

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Byggeri ved hovedindfaldsvej til Københavns centrum,  Måløv Teknikerby 2, 2760 Måløv 7.000-20.988 m²

550 kr.

3.850.000 kr.

Stort kontorlejemål med tilhørende kælder,  Måløv Stationsplads 11-13, 2760 Måløv

937 m²

250 kr.

234.250 kr.

201-343 m²

475 kr.

116.178 kr.

Lyfa Parken - præsentabel og spændende erhvervsejendom ,  Måløv Byvej 229, 2760 Måløv 190-1.500 m²

475 kr.

109.820 kr.

Nye kontorer i rå “New Yorker” stil og højt til loft,  Måløv Byvej 229, 1., 2760 Måløv

157-264 m²

475 kr.

90.746 kr.

36-169 m²

475 kr.

20.808 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Nye kontorer i Den Gamle Smedje,  Måløv Byvej 229, 2760 Måløv

Nyistandsatte flotte kontorer,  Måløv Byvej 229, 2760 Måløv

Holte

Beskrivelse af lejemål Domicil kontorejendom i Søllerød nær slottet og kroen,  Søllerødvej 64, 2840 Holte

720 m²

1.250 kr.

997.920 kr.

På toppen af ...,  Kongevejen 400, 2840 Holte

689 m²

1.100 kr.

969.423 kr.

Kontor til leje,  Skovlytoften 9, B, 2840 Holte

422 m²

350 kr.

224.082 kr.

Eksklusivt domicil lejemål,  Kongevejen 371, 2840 Holte

341-341 m²

1.210 kr.

491.040 kr.

Velegnet til den mindre eller nyopstartede virksomhed,  Skovlytoften 1, st., 2840 Holte

230-230 m²

350 kr.

120.750 kr.

Lyst og attraktivt kontorlejemål i Øverød erhvervsområde,  Skovlytoften 1, 1., 2840 Holte

193-193 m²

350 kr.

107.887 kr.

Kontorlokaler i erhvervskvarter,  Skovlytoften 26, st. B, 2840 Holte

170 m²

375 kr.

103.870 kr.

Lyst og venligt kontor til leje,  Skovlytoften 26, 1 A, 2840 Holte

141 m²

375 kr.

86.151 kr.

Lyst og venligt kontor til udlejning,  Skovlytoften 26, 1 B, 2840 Holte

141 m²

375 kr.

86.151 kr.

95-95 m²

500 kr.

61.750 kr.

Præsentable og gode lokaler til leje,  Skovlytoften 7, 1., 2840 Holte Til leje i Holte,  Skovlytoften 7, 1., 2840 Holte

95-95 m²

800 kr.

76.000 kr.

Lejemål til liberalt erhverv,  Holte Midtpunkt, 2840 Holte

28-116 m²

715 kr.

20.020 kr.

Serviceret kontorhotel,  Dronninggårds Allé, 2840 Holte

17-150 m²

2.500 kr.

42.500 kr.

Årlig leje og drift fra

Vedbæk og Nærum

Beskrivelse af lejemål Lokaler til leje i Trørød i ”det grønne område”,  Staktoften 22, 2950 Vedbæk Lækkert kontorhus,  Nærum Hovedgade 2, 2850 Nærum

Størrelse

Årlig leje pr. m²

600-3.000 m²

300 kr.

248.400 kr.

250 m²

825 kr.

206.250 kr.

Attraktive kontorlokaler til leje hhv 29 og 37 m²,  Staktoften 20, 2950 Vedbæk

37-53 m²

900 kr.

33.300 kr.

Kontorlokale i Trørød, Vedbæk,  Trørødvej 59, 2950 Vedbæk

35-35 m²

1.500 kr.

60.900 kr.

Kontor lyst på 1 sal 19,51 m² samt fællesdel i alt 30,68 m²,  Staktoften 20, 1., 2950 Vedbæk Lyse venlige lokaler på Trørød Torv,  Kohavevej 3 BC, 2950 Vedbæk Attraktivt kontolokale til leje 20m²,  Staktoften 20, 2950 Vedbæk

31-31 m²

900 kr.

27.900 kr.

20-410 m²

1.150 kr.

28.000 kr.

20-30 m²

900 kr.

18.000 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

435 m²

850 kr.

549.840 kr.

283-8.000 m²

700 kr.

240.550 kr.

270 m²

750 kr.

247.050 kr.

Hørsholm

Beskrivelse af lejemål Kontor/klinik i Hørsholm Midtpunkt,  Hørsholm Midtpunkt 14, 1., 2970 Hørsholm Se på nyt domicil i Hørsholm Business Park,  Slotsmarken 10, 2970 Hørsholm Velbeliggende erhvervslokaler, kontor/administration/lager ,  Ambolten 8, 2970 Hørsholm

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

62 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk Hørsholm

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Kontorlokaler Hørsholm - kan lejes helt eller delvist,  Ambolten 8, 1., 2970 Hørsholm

160 m²

975 kr.

168.000 kr.

Godt kontor- / kliniklejemål,  Kongevejscentret 4, 2970 Hørsholm

154 m²

750 kr.

178.332 kr.

1. sal udlejes i nyopført kontorejendom,  Usserød Kongevej 132, 2970 Hørsholm

143 m²

775 kr.

127.413 kr.

Kontorlokaler med mulighed for let lager i grønne omgivelser,  Savsvinget 7, 2970 Hørsholm 100-575 m²

700 kr.

84.500 kr.

Gode kontorlokaler i hyggeligt miljø, central beliggenhed,  Hovedgaden 55, 2970 Hørsholm

75-344 m²

575 kr.

70.200 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

1.735-3.764 m²

800 kr.

1.644.780 kr.

1.212 m²

800 kr.

1.148.976 kr.

550-20.600 m²

-

-

Pænt lejemål i nyere ejendom i et dynamisk erhvervsmiljø,  Huginsvej 1, 3400 Hillerød

538 m²

750 kr.

484.200 kr.

Pæne kontorer i et dynamisk erhvervsmiljø,  Roskildevej 12A, Parterre, 3400 Hillerød

349 m²

500 kr.

174.500 kr.

8 gode kontorlejemål,  Gefionsvej 6, 3400 Hillerød

310-3.499 m²

800 kr.

293.880 kr.

Flot domicilejendom - kan opdeles i mindre lejemål,  Rønnevangs Alle 6, 3400 Hillerød

206-1.290 m²

550 kr.

113.300 kr.

Lokaler på 1. sal i Cityarkaden i hjertet af byen,  Markedsstræde 8, 1. tv., 3400 Hillerød

182 m²

800 kr.

145.600 kr.

Moderne attraktivt lejemål til mange formål,  Krakasvej 7 C, parterre, 3400 Hillerød

152 m²

885 kr.

184.376 kr.

80 m²

800 kr.

64.000 kr.

Serviceret kontorhotel,  Herredsvejen, 3400 Hillerød

38-150 m²

2.500 kr.

95.000 kr.

Nyt kontorfællesskab,  Krakasvej 7 C, 3400 Hillerød

30-49 m²

1.084 kr.

43.140 kr.

Kontor i kreativt miljø,  Milnersvej 43B, st., 3400 Hillerød

20-200 m²

1.200 kr.

26.000 kr.

Kontorlokaler i stort hus ved Hillerød Station,  Nordre Jernbanevej 22, 3400 Hillerød

20-100 m²

1.500 kr.

40.000 kr.

10-25 m²

2.500 kr.

25.000 kr.

Plads i kontor / behandlerfællesskab centralt i Hillerød,  Slotsgade 14A, 1., 3400 Hillerød

10-20 m²

3.000 kr.

30.000 kr.

Kontor/Kursus/Klinik,  Frejasvej 26, 3400 Hillerød

0-500 m²

350 kr.

-

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Hillerød

Beskrivelse af lejemål Domicillejemål i driftigt erhvervsområde,  Gefionsvej 6, stuen, 3400 Hillerød Kontorlejemål med gode arkivfaciliteter,  Gefionsvej 8, 3400 Hillerød Trollesminde Business Park - bedste placering,  Trollesminde Allé 25, 3400 Hillerød

Møbleret kontor,  Gefionsvej 13, 1., 3400 Hillerød

Serviceret kontorhotel,  Slotsgade, 3400 Hillerød

Allerød

Beskrivelse af lejemål Velindrettet kontorlejemål med mindre lager i egen bygning,  Hejrevang 11, 3450 Allerød

795 m²

598 kr.

475.410 kr.

653-770 m²

655 kr.

427.715 kr.

Kontorlejemål i Scandinavian Trade Building,  Gydevang 39-41, 3450 Allerød

490 m²

825 kr.

525.770 kr.

Fleksibelt og velindrettet kontorlejemål ,  Hejrevang 11, 1., 3450 Allerød

473 m²

650 kr.

307.450 kr.

Åbent, lyst og indbydende lejemål i Blovstrød,  Sjælsø Allé 7 A, 1., 3450 Allerød

372 m²

750 kr.

340.752 kr.

Erhvervsejendom, flere muligheder for lejemål,  Gydevang 21, 3450 Allerød

Flot lejemål med mange muligheder,  Gydevang 2 F, st., 3450 Allerød

209 m²

725 kr.

173.470 kr.

Lejemål med muligheder / hyggeligt gårdmiljø,  Gydevang 43 C, Parterre, 3450 Allerød

207 m²

550 kr.

113.850 kr.

Lejemål i markant og attraktiv ejendom,  Hejrevang 21 D, 1. th., 3450 Allerød

202-84 m²

795 kr.

191.294 kr.

Flot og fleksibelt kontorlejemål,  Gydevang 2 B, st., 3450 Allerød

193 m²

725 kr.

159.804 kr.

Kontor i markant ejendom,  Hejrevang 21 D, 1. tv., 3450 Allerød

189 m²

725 kr.

165.753 kr. 100.855 kr.

Lejemål på hjørnegrund i godt erhvervsområde,  Hejrevang 21 E, st., 3450 Allerød

115 m²

725 kr.

Kirsebærgården 2, 1. sal,  Kirsebærgården 2, 1., 3450 Allerød

114-114 m²

600 kr.

90.972 kr.

Flot og anderledes lejemål i Blovstrød, Nordsjælland,  Sjælsø Allé 3, 3450 Allerød

102-115 m²

750 kr.

105.876 kr.

Lyse og åbne kontorer på 1. sal,  Frederiksborgvej 10, 1. th., 3450 Allerød

74 m²

600 kr.

73.038 kr.

Kontor og lager i større ejendom,  Gydevang 4 B, st.+1., 3450 Allerød

71-185 m²

495 kr.

41.464 kr.

Kontorlejemål i Scandinavian Trade Building,  Gydevang 39-41, 3450 Allerød

50-500 m²

950 kr.

47.500 kr.

Præsentable kontorlejemål,  Gydevang, 3450 Allerød

15-150 m²

2.000 kr.

30.000 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 63


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk Birkerød

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

250-250 m²

700 kr.

227.250 kr.

Erhvervslejlighed i attraktiv facadeejendom,  Birkerød Kongevej 46, 3460 Birkerød

242 m²

600 kr.

184.646 kr.

Pæne kontorfaciliteter i Birkerøds erhvervsområde,  Topstykket 31, 3460 Birkerød

200 m²

550 kr.

124.400 kr.

Flotte kontorlokaler i grønne omgivelser,  Bregnerødvej 133, 3460 Birkerød

Ejendom udlejes/sælges til Erhverv evt. med bolig ,  Birkerød Kongevej 46, 3460 Birkerød Kontorfællesskab, lokaler med god udsigt ved gågaden,  Hovedgaden 8, 2 B, 3460 Birkerød Kontorfællesskab centralt i Birkerød,  Hovedgaden 37, 2. tv., 3460 Birkerød

101 m²

1.010 kr.

108.070 kr.

28-68 m²

1.074 kr.

36.960 kr.

15 m²

900 kr.

13.500 kr.

Farum og Værløse

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

355-2.262 m²

475 kr.

168.625 kr.

Yderst præsentabel kontorejendom,  Ryttermarken 8, 3520 Farum

1.110-1.110 m²

500 kr.

714.840 kr.

De flotteste kontorer i Værløse,  Kirke Værløsevej 14, 3500 Værløse

889 m²

550 kr.

649.859 kr.

Yderst præsentabel ejendom til den store virksomhed,  Ryttermarken 8, st., 3520 Farum

576-576 m²

500 kr.

370.944 kr.

Kontorfællesskab i præsentabel ejendom,  Ryttermarken 8, 3520 Farum

534-534 m²

500 kr.

343.896 kr.

Flotte kontorer i yderst præsentabel ejendom,  Kirke Værløsevej 14, 3500 Værløse

484 m²

550 kr.

353.804 kr.

Erhvervslejemål med mange indretningsmuligheder,  Rugmarken 27, A, 3520 Farum

350 m²

550 kr.

227.500 kr.

Erhvervslejemål med mange indretningsmuligheder,  Rugmarken 27, A, 3520 Farum

350 m²

550 kr.

227.500 kr.

Kontor i hjørneejendom med stor synlighed,  Rugmarken 6, 3520 Farum

304 m²

500 kr.

186.656 kr.

Fleksibelt kontorlejemål,  Ryttermarken 1, 3520 Farum

297 m²

400 kr.

200.772 kr.

Luksus kontor med mulighed for showroom,  Hvedemarken 12, 3520 Farum

290-610 m²

750 kr.

239.250 kr.

Kontor midt i Farum,  Frederiksborgvej 13, 3520 Farum

209-209 m²

900 kr.

188.100 kr.

201 m²

580 kr.

141.705 kr.

Præsentable lejemål i Værløse Erhvervspark ,  Lejrvej 17-19, 3500 Værløse

Flotte kontorlokaler i Farums erhvervskvarter,  Farum Gydevej 89, 3520 Farum Nyindrettet kontor,  Rugmarken 27, 3520 Farum Flotte kontorlokaler med spisestue,  Ryttermarken 4, 3520 Farum Gode kontorlokaler i Farum,  Ryttermarken 4, 3520 Farum Central beliggenhed,  Rådhustorvet 5-7, 3520 Farum

200 m²

750 kr.

180.000 kr.

132-132 m²

650 kr.

97.548 kr.

69 m²

725 kr.

56.235 kr.

30-249 m²

725 kr.

29.340 kr.

Frederikssund og Ølstykke

Beskrivelse af lejemål 700 m² kontor,  Havremarken 4, 3650 Ølstykke Kontorlejemål, velegnet til undervisning,  Løgismose 2, st., 3600 Frederikssund Pæne lokaler,  Ny Østergade 2A, st. & 1., 3600 Frederikssund Lokaler i ny projektejendom AC Huset,  Bruhnsvej 1, 3600 Frederikssund Kontorlejemål udlejes,  Smedetoften 5, 3600 Frederikssund Butikslokale i gadeplan med facadevinduer udlejes,  Østergade 2B, 3600 Frederikssund Charmerende kontor,  Jernbanegade 7, A, 3600 Frederikssund Kontorhotel i Værebro Erhvervscenter ,  Tinghøjvej 5, 3650 Ølstykke Serviceret kontorhotel,  Tinghøjvej, 3650 Ølstykke Bynære kontorlejemål,  Færgeparken 23, 3600 Frederikssund Kontorlokale Ølstykke,  Havremarken 4, 3650 Ølstykke

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

700-700 m²

445 kr.

311.500 kr.

613 m²

879 kr.

587.867 kr.

267 m²

700 kr.

186.900 kr.

250-2.000 m²

1.000 kr.

262.500 kr.

114 m²

650 kr.

74.100 kr.

89 m²

1.000 kr.

89.000 kr.

82 m²

600 kr.

49.200 kr.

21-63 m²

843 kr.

29.085 kr.

21-63 m²

2.500 kr.

52.500 kr.

20-200 m²

675 kr.

13.500 kr.

10-20 m²

1.200 kr.

12.000 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

64 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

LAGERLOKALER København K, C, Ø, S og SV

Beskrivelse af lejemål Nyopført autoværksted,  Spontinisvej 1, st. th., 2450 København SV

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

8.000-100.000 m²

530 kr.

4.840.000 kr.

Lagerhal i Nordhavnen udlejes/sælges,  Vesterhavsvej 7, 2100 København Ø

6.298 m²

325 kr.

2.834.100 kr.

2.500-15.000 m²

975 kr.

3.062.500 kr.

1.655 m²

400 kr.

852.325 kr.

1.615-1.615 m²

550 kr.

888.250 kr.

1.513-10.750 m²

375 kr.

655.129 kr.

Kælder,  Vodroffsvej 57, kld., 1900 Frederiksberg C

1.096 m²

375 kr.

522.792 kr.

167 m² produktion, lager i jordplan,  Krimsvej 5, Stuen Vest, 2300 København S

1.077 m²

325 kr.

350.025 kr.

Butiks-/produktionslokale,  Uplandsgade 70, 2300 København S

629 m²

375 kr.

279.905 kr.

Gode lokaler til autoværksted/værksted,  Spontinisvej 1, st. tv., 2450 København SV

557 m²

495 kr.

331.415 kr.

201 m² Produktion, lager i jordplan,  Krimsvej 5, Stuen Øst, 2300 København S Garage - lager,  Smallegade 39, 2000 Frederiksberg 181 m² lettere renlig produktion, lager, kontor,  Krimsvej 5, 1. sal Vest, 2300 København S Stort tørt kælderlokale med 5 m til loftet,  Emdrupvej 22, kld., 2100 København Ø

Dronningensgade 75 5, 1420 København K.

Vermundsgade 38 J, 2100 København Ø.

Lager på Christianshavn, momsfrit

520 m² kontor & showroom og 205 m² lager

Lager beliggende på 5 sal i andelsforening. Lageret fremstår råt. Må kun anvendes til lager eller pulterrum. Hejseværk forefindes i lejemålet. Centralvarme. A conto varme tilægges leje.

Kontorlejemål i flot markant ejd. med kreative brancher som fotografer, filmselskaber og reklamebureauer. Mange kvaliteter, bl.a. store flotte vinduer, fritliggende bjælker. P-muligheder, tæt på off. transport.

Areal:

265 m²

Areal:

Årlig leje pr. m²:

300 kr.

Årlig leje pr. m²:

750 kr.

Årlig leje & drift:

79.500 kr.

Årlig leje & drift:

fra 520.520 kr.

Holmbladsgade 111, 2300 København S.

520-725 m²

Bådehavnsgade 46 A st., 2450 København SV

Store lyse lokaler til lager, showroom, outlet

Engrossalg, showroom og lager

Op til 2.500 m² attraktive lokaler til handelsfirma, håndværksfirma, engrossalg, kontor, lager eller let produktion. Lejemålene kan indrettes individuelt alt efter behov.

1.615 m² rektangulær søjlefri lagerhal belig. i Sydhavnen tæt på Rådhuspl.. Til lejemålet hører ca. 1.000 m² befæstet indhegnet park.-, udstillings- og/ eller oplagsareal. Stor hal med en frihøjde på ca. 5,25 m².

Areal:

176-2.500 m²

Areal:

1.615 m²

Årlig leje pr. m²:

700-800 kr.

Årlig leje pr. m²:

550 kr.

Årlig leje & drift:

fra 149.600 kr.

Årlig leje & drift:

888.250 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 65


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk København K, C, Ø, S og SV

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

500-1.200 m²

250 kr.

175.000 kr.

Rigtig godt lejemål,  Spontinisvej 1, 2450 København SV

403 m²

395 kr.

209.963 kr.

Velbeliggende lokale til kontor, butik & lager,  Øster Voldgade 32, 1350 København K

215 m²

390 kr.

83.850 kr.

183-1.765 m²

400 kr.

88.389 kr.

76-76 m²

253 kr.

21.204 kr.

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Centralt og synlig lejemål,  Retortvej 1 A, 2500 Valby

6.566 m²

375 kr.

3.092.586 kr.

Værksted / Kontor med GRATIS afståelsesret,  Sallingvej 5, kld., 2720 Vanløse

1.562 m²

315 kr.

492.030 kr.

Butik, kontor og lettere produktion,  Gl. Køge Landevej 77, 2500 Valby

280-280 m²

250 kr.

70.000 kr.

Lager/prodution/arkiv med masser af muligheder,  Høffdingsvej 34, 2500 Valby

245-245 m²

450 kr.

130.830 kr.

128 m²

-

-

Spænd. fotostudie/underv./kursus/showroom,  Blegdamsvej 114B, st., 2100 København Ø

Lager lokale m. kontor,  Hannovergade 8, 2300 København S Lager - kontor - produktion m/rampe,  Amagerstrandvej 122, kld., 2300 København S

Valby og Vanløse

Logistiklokaler i velfungerende ejendom,  Trekronergade 126 E, st., 2500 Valby

Smedeland 26 A, 2600 Glostrup

Smedeland 36, lager, 2600 Glostrup

Fleksibel ejendom med lager/produktion + kontorer

Velbeliggende lagerlokale

Ejendom beliggende i Hersted Industripark med gode tilkørsels-/logistikforhold til bl.a. Ring 3 og Frederikssundsmotorvejen. Store lagerafsnit med udsugning, forbundet med flotte og lyse kontorlokaler. Kan opdeles.

Centralt beliggende højloftede lagerlokaler beliggende i stort erhvervsområde med god infrastruktur. Repræsentativ velholdt ejendom med sikring via port og indhegning. Stor befæstet parkerings-/afsætningsplads.

Areal:

3.653 m²

Areal:

585 m²

Årlig leje pr. m²:

300 kr. - 750 kr.

Årlig leje pr. m²:

400 kr

Årlig leje & drift:

fra 1.475.812 kr.

Årlig leje & drift:

296.010 kr.

Naverland 8, 2600 Glostrup

Fabriksparken 7-9, 2600 Glostrup

Regulært og højloftet lagerhal

Velbeliggende erhvervsejendom

Denne lagerhal ligger i et velfungerende industriområde i Glostrup. Lagret har 3,5 meter til loftet under drager. Der er et stort kørefast areal og gode adgangsforhold via 5 ramper, hvoraf 2 er elektroniske.

Stor erhvervsejendom på ca. 12.000 m² lager og ca. 4.000 m² kontor m.v.. Bygningen har flere lagerlejemål med kontorer. Lagrene har frihøjde på 5-7 m med 7 porte i jordplan og mulighed for porte i rampehøjde.

Areal:

Areal:

4.720 m²

4.000-16.000 m²

Årlig leje pr. m²:

375 kr.

Årlig leje pr. m²:

375-600 kr.

Årlig leje & drift:

2.256.160 kr.

Årlig leje & drift:

fra 1.968.000 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

66 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

Gennemgribende istandsat erhvervspark – kan opdeles Smedeland 36, kontor, 2600 Glostrup

Flot kontor- og lagerlejemål beliggende i et velfungerende erhvervskvarter, tæt på Ring 3. Ejendommen har det sidste par år gennemgået en omfattende renovering, og fremstår i dag tidssvarende og funktionel.

Areal:

1.929 m²

Årlig leje pr. m²:

682 kr.

Årlig leje & drift:

1.520.052 kr.

Glostrup

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Lager og produktionslokaler med mindre lettere værksted,  Naverland 11, st., 2600 Glostrup

6.618 m²

375 kr.

3.050.898 kr.

Nemt tilgængelige lagerlokaler,  Smedeland 28, 2600 Glostrup

3.771 m²

375 kr.

1.776.141 kr.

Stort lagerlejemål med port samt rampe,  Naverland 25-27, 2600 Glostrup

2.140 m²

375 kr.

1.052.880 kr. 1.061.635 kr.

Lagerlokaler i lagerejendom udlejes,  Fabriksparken 10 B, 2600 Glostrup

1.879-1.879 m²

400 kr.

314 m² kontor og 234 m² lager tæt på Ringvej 3,  Ejby Industrivej 36, 2600 Glostrup

1.340 m²

325 kr.

570.840 kr.

Sikker kælder velegnet til værdilager,  Farverland 6, kld., 2600 Glostrup

1.200 m²

425 kr.

510.000 kr.

1.158-1.791 m²

500 kr.

692.484 kr.

1.005 m²

450 kr.

511.545 kr. 326.755 kr.

Befæstet udendørsareal - Glostrup,  Paul Bergsøes Vej 17, 2600 Glostrup Stor lagerhal med gode tilkørselsforhold og ramper,  Naverland 7-11, 2600 Glostrup Højloftet lagerejendom,  Naverland 7, 2600 Glostrup

715 m²

398 kr.

583-1.267 m²

300 kr.

237.281 kr.

Regulært lager / værksted,  Naverland 9, st., 2600 Glostrup

526 m²

375 kr.

197.250 kr.

Højloftet lagerlokaler uden søjler,  Fabriksparken 22, 2600 Glostrup

454 m²

398 kr.

207.478 kr.

Lager/kontor med 75.000,- indflytningsrabat 1. år,  Naverland 22, 2600 Glostrup

447 m²

300 kr.

134.100 kr.

Velbeliggende lager,  Naverland 21, 2600 Glostrup

385 m²

398 kr.

175.945 kr.

Kontor/ Lager lejemål med masser muligheder,  Fabriksparken 19-21, 2600 Glostrup

322 m²

150 kr.

48.300 kr.

305-2.462 m²

375 kr.

139.690 kr.

247 m²

1.200 kr.

310.973 kr.

Fjernlager tæt ved Jyllingevej og Ring 3.,  Fabriksparken 10 B, tv., 2600 Glostrup

Velbeliggende kontor, lager og showroom,  Naverland 1 D, 2600 Glostrup Velbeliggende lager,  Smedeland 15, st., 2600 Glostrup Attraktivt kontor- og lagerlejemål eller bare kontor,  Naverland 13-15, 2600 Glostrup Grundstykke på 7.900 m² til leje,  Fabriksparken 20, 2600 Glostrup Lager/produktion med kontorer,  Sydvestvej 129, st., 2600 Glostrup Lager, produktion, værksted el. lign., Hersted Industripark,  Farverland 3-5, 2600 Glostrup

185-185 m²

675 kr.

129.500 kr.

180-1.580 m²

325 kr.

75.420 kr.

150-200 m²

300 kr.

67.500 kr.

130 m²

1.292 kr.

167.960 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 67


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk Brøndby

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Super beliggende håndværkslokaler med port,  Vibeholms Allé 16, stuen D, 2605 Brøndby

7.900 m²

65 kr.

513.500 kr.

Håndværkslokaler med port - centralt beliggende,  Vibeholms Allé 16, under E, 2605 Brøndby

5.954 m²

398 kr.

2.720.978 kr.

Arkiv / lager,  Vallensbækvej 6, 2605 Brøndby

2.061 m²

375 kr.

983.097 kr.

Lagerlejemål i spændende erhvervsejendom,  Park Allé 350-352, 2605 Brøndby

2.026 m²

375 kr.

982.610 kr.

717 m²

500 kr.

358.500 kr.

Højloftet lager - kan anvendes til showrom eller arkiv,  Engager 2-4, st., 2605 Brøndby

616-4.350 m²

200 kr.

197.120 kr.

Lager med 65 m² kontor i Brøndby,  Industrivej 45, 2605 Brøndby

545-1.540 m²

650 kr.

408.750 kr.

Værksted med central beliggenhed,  Vibeholms Allé 16, 2605 Brøndby

470 m²

375 kr.

176.250 kr.

De markante Dunlophaller ved Amtsgården udlejes,  Industrisvinget 5, A, 2605 Brøndby

464 m²

375 kr.

226.896 kr.

Kombineret kontor og lager med gode til og frakørselsforhold,  Midtager 29, 2605 Brøndby

344 m²

250 kr.

86.000 kr.

Lager, kontor, kælder & gårdareal,  Industrivej 39, 2605 Brøndby

271 m²

475 kr.

162.871 kr.

235-992 m²

600 kr.

161.915 kr.

200 m²

780 kr.

156.000 kr.

Kælderlejemål i minidomicil med mulighed for kontorlokaler,  Sognevej 25, 2605 Brøndby

190-502 m²

325 kr.

79.610 kr.

Værksted, Lager, Showroom, Engroshandel etc.,  Vallensbækvej 13, B, 2605 Brøndby

167-368 m²

478 kr.

106.045 kr.

130 m²

1.476 kr.

191.880 kr.

70 m²

999 kr.

69.930 kr.

8-46 m²

750 kr.

7.120 kr.

2-100 m²

600 kr.

1.200 kr.

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Flot kælderlejemål til lager/arkiv/showroom m.v.,  Gunnekær 8, kld., 2610 Rødovre

1.011 m²

200 kr.

328.575 kr.

950 m²

350 kr.

411.350 kr.

940-7.238 m²

325 kr.

423.000 kr.

Rødovre: 275 m² lager med kontor,  Hvidovrevej 80, 2610 Rødovre

806 m²

250 kr.

303.862 kr.

Lager med mindre administrationsdel,  Hvidsværmervej 163-165, 2610 Rødovre

650 m²

575 kr.

373.750 kr.

Kontor udlejes i velfungerende erhvervsejendom,  Islevdalvej 144, 1. tv., 2610 Rødovre

650 m²

550 kr.

357.500 kr.

Lagerlokaler med god beliggenhed i Rødovre udlejes,  Islevdalsvej 100, 2610 Rødovre

363 m²

188 kr.

117.612 kr.

357-1.116 m²

600 kr.

308.091 kr.

Kontorlejemål på 174 m²,  Valhøjs Allé 190, 2610 Rødovre

336 m²

375 kr.

126.000 kr.

447 m² lager uden drift,  Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre

334 m²

150 kr.

50.100 kr.

Topistandsatte 100 m² kontor på 1. sal,  Hadsundvej 12, 1., 2610 Rødovre

250-250 m²

600 kr.

150.000 kr.

Højloftet og fleksibelt lager med rampe,  Valhøjs Allé 190, 2610 Rødovre

176-2.500 m²

700 kr.

149.600 kr.

150 m²

400 kr.

78.750 kr.

84-84 m²

400 kr.

43.680 kr.

398 m² lager i kælderplan med kontor ,  Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre

79 m²

872 kr.

79.948 kr.

200 m² charmerende lager,  Hvidovrevej 80, 2610 Rødovre

65 m²

695 kr.

58.175 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Højloftet lager i logistikejendom,  Kornmarksvej 20, 2605 Brøndby

Yderst indbydende logistikejendom,  Kornmarksvej 25, 2605 Brøndby Depotrum til opbevaring,  Sdr. Ringvej 49, 2605 Brøndby

Lagermed kontor i Priorparken,  Priorparken 502, 2605 Brøndby Rulleport - adgang med store kassevogne,  Midtager 29 mfl., F, 2605 Brøndby Højloftet lager, pænt kontor - i udbygget erhvervsområde,  Midtager 29, 2605 Brøndby Super lager med høj port, gode tilkørsels forhold,  Søndre Ringvej 49, 2605 Brøndby

Årlig leje og drift fra

Rødovre

Lagerlejemål med gode til- og frakørselsmuligheder,  Islevdalsvej 100, 2610 Rødovre Kontor tæt ved motorvej E47 og E55,  Islevdalvej 142, 1., 2610 Rødovre

Kontor, lager- og produktionslokaler,  Islevdalvej 148, 2610 Rødovre

Produktionslokale / værksted,  Egegårdsvej 56, 2610 Rødovre Lager - produktion - kontor - showroom eller andet,  Nyholms Alle 30B, 2610 Rødovre

Albertslund

Beskrivelse af lejemål Moderne logistik- og lagerejendom,  Jydekrogen 4, 2625 Vallensbæk

2.050-8.270 m²

-

-

Lagerlejemål med 2 store porte,  Stensmosevej 24B+C, Stuen, 2620 Albertslund

1.970 m²

271 kr.

533.870 kr.

Kontor og serviceerhverv,  Roholmsvej 10, 1. sal, 2620 Albertslund

1.363 m²

375 kr.

632.432 kr.

Gode lokaler til håndværk, produktion eller lager,  Værkstedsgården 7A, 2620 Albertslund

608 m²

300 kr.

315.552 kr.

Velholdt ejendom, synligt beliggende, tæt ved motorvejsnet,  Park Alle 382, 2625 Vallensbæk

484 m²

461 kr.

251.680 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

68 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

Roskildevej 8-10, 2620 Albertslund

Roholmsvej 12, 1.sal, 2620 Albertslund

Lager med overdækning langs facaden

Nyrenoveret lager - loftshøjde 3,30 - 3,70 m

1.976 m² højloftet lager med 6 store porte og 55 m² kontor. Central beliggenhed i et dynamisk erhvervsområde med veludbygget infrastruktur og tæt på Motorring 3 og 4, samt Holbæk- og Køgebugtmotorvejen.

Lejemålet kan opdeles i 3 enheder og suppleres med kontormoduler på ca. 320 m². Gulvbelægning og eventuelle skillevægge etableres i samarbejde med ny lejer. Gode p-forhold og adgang til offentlig transport.

Areal:

Areal:

2.031 m²

Årlig leje pr. m²: Årlig leje:

1.855 m²

395 kr.

Årlig leje pr. m²:

398 kr.

802.245 kr.

Årlig leje & drift:

847.735 kr.

Stensmosevej 24A, 2620 Albertslund

Stensmosevej 22C, stuen, 2620 Albertslund

Showroom, kontorer og lager

Nøglefærdigt industrikøkken

Stort rummeligt lejemål særdeles velegnet til virksomheder, der i moderne omgivelser og med topmoderne faciliteter har behov for at kombinere kontor, showroom og lager. Kan opdeles i to lejemål.

Funktionelt industrikøkken med gode adgangsforhold for leverancer og udbringning. Hurtig adgang til de mange omkringliggende erhvervsområder. Lejemålet har en ideel placering for levering af frokostordninger.

Areal:

Areal:

2.544 m²

247 m²

Årlig leje pr. m²:

425 kr.

Årlig leje pr. m²:

1.200 kr.

Årlig leje & drift:

1.231.296 kr.

Årlig leje & drift:

310.973 kr.

Hørskætten 4-6, 2630 Taastrup

Roskildevej 342, kld 1a, 2630 Taastrup

Lager- og kontorejendom tæt ved motorvejen

Lagerlokale med nem adgang via aluport og elevator

Tre regulære højloftede lagerhaller med tilhørende kontor, beliggende i velfungerende erhvervsområde i Taastrup tæt ved motorvejsnettet. Udlejes samlet eller enkeltvis. Gode adgangs- og opmagasineringsforhold.

Lagerlejemål velegnet til opbevaring eller depot beliggende i underetagen af præsentabel og godt sikret ejendom. Ejendommen ligger i attraktivt erhvervsområde med gode tilkørsels- og parkeringsforhold.

Areal:

114 m² - 1.770 m²

Areal:

363 m²

Årlig leje pr. m²:

600 kr. - 400 kr.

Årlig leje pr. m²:

188 kr. - 340 kr.

Årlig leje & drift:

fra 81.966 kr.

Årlig leje & drift:

fra 117.612 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 69


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk Albertslund

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Lyst kontor med indbygget forkælelse,  Herstedøstervej 27-29 D, 1., 2620 Albertslund

444 m²

398 kr.

202.908 kr.

Effektiv & velfungerende med mange muligheder,  Læhegnet 71, 2620 Albertslund

953 m²

425 kr.

461.252 kr.

252-1.615 m²

300 kr.

96.516 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

10.119-10.508 m²

375 kr.

4.766.049 kr.

5.020 m²

343 kr.

1.721.860 kr.

Højlager med tilh. kontorer, Klovtofte Erhvervsområde,  Hørskætten 30-32, 2630 Taastrup 1.290-2.100 m²

400 kr.

625.650 kr.

Kælderlokaler i Ishøjs erhvervskvarter,  Baldersbækvej 8 C, kld., 2635 Ishøj

1.000-2.000 m²

390 kr.

525.000 kr.

526 m²

325 kr.

220.394 kr.

Stort lagerlejemål i synlig erhvervsejendom,  Roskildevej 16, 2620 Albertslund

Taastrup og Ishøj

Beskrivelse af lejemål Lager & kontor i flere størrelser - INDFLYTNINGSRABAT,  Hørsvinget 7, 2630 Taastrup Lager med tilhørende kontor i erhvervsområde,  Baldersbækvej 8 B, 1., 2635 Ishøj

Lager/produktion med portadgang fra gårdsplads,  Roskildevej 342, kld. 6b, 2630 Taastrup Lager med kontor og service/reservedelslager,  Helgeshøj Allé 12, 2630 Taastrup

450-1.044 m²

360 kr.

198.900 kr.

Lejemål med kontor & lager,  Helgeshøj Allé 16-18, 2630 Taastrup

432-432 m²

450 kr.

213.840 kr.

Billige lokaler til kontor/lager/let produktion,  Kuldyssen 13, 1., 2630 Taastrup

364-364 m²

400 kr.

211.120 kr.

Ejendom i attraktivt erhvervsområde,  Mårkærvej 5-9, 2630 Taastrup

360-728 m²

375 kr.

172.440 kr.

300 m²

500 kr.

150.000 kr.

Lagerlejemål med tilhørende kontorer,  Hørskætten 10-12, 2630 Taastrup

290-290 m²

450 kr.

130.500 kr.

Byggemulighed - nyt domicil evt. med tilknyttet lager,  Erik Husfeldts Vej 4, 2630 Taastrup

245-500 m²

450 kr.

130.830 kr.

To gode lagerlejemål i Klovtofte Erhvervsområde,  Hørskætten 18-20, 2630 Taastrup

227-227 m²

339 kr.

76.953 kr.

215 m²

400 kr.

86.000 kr.

Lager ved Høje Tåstrup Station,  Thistedgade 8, kld., 2630 Taastrup

200-450 m²

450 kr.

90.000 kr.

Spændende kontor- og lagerlejemål - i to størrelser,  Helgeshøj Allé 28-30, 2630 Taastrup

200-200 m²

175 kr.

40.000 kr.

Lagerlejemål med kontor,  Baldersbækvej 24-26, stuen, 2635 Ishøj

180-550 m²

425 kr.

93.420 kr.

Stort kontor- og lagerlejemål i nydeligt erhvervsområde,  Hørsvinget 7, 2630 Taastrup

150-150 m²

350 kr.

52.500 kr.

Lager- og kontorlokaler med gode tilkørselsforhold,  Baldersbækvej 8 D, 1. tv., 2635 Ishøj

150 m²

679 kr.

113.850 kr.

Lager/produktion med mindre kontor tilknyttet,  Roskildevej 342, kld. 12a, 2630 Taastrup

120-1.542 m²

325 kr.

50.328 kr.

20-1.000 m²

-

-

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Højloftet lager,  Hørskætten 5, 2630 Taastrup

Byggemulighed - op til 100.000 m²,  Bredebjergvej 0, 2630 Taastrup

Lyst og regulært lagerlokale på 947 m²,  Rugvænget 22, A, 2630 Taastrup

Hvidovre

Beskrivelse af lejemål Arkiv/Kælderlokaler/Mindre lager lejemål,  Stamholmen 147-161, 2650 Hvidovre

4.000-16.000 m²

375 kr.

1.968.000 kr.

Lager - showroom - kontor,  Hammerholmen 9-13, 2650 Hvidovre

3.926 m²

275 kr.

1.672.476 kr.

Lager med mindre kontor,  Kanalholmen 14-18, 2650 Hvidovre

3.653 m²

300 kr.

1.475.812 kr.

Kælderlejemål - tørt og med el,  Hammerholmen 9-13, Kælder, 2650 Hvidovre

1.855 m²

398 kr.

847.735 kr.

Lager med mindre kontor,  Hammerholmen 9-13, stuen, 2650 Hvidovre

1.585 m²

395 kr.

825.785 kr.

Lager- og kontorlejemål,  Kanalholmen 14-18, 2650 Hvidovre

715 m²

375 kr.

350.350 kr.

Domicillejemål på Avedøre Holme,  Stamholmen 111, 2650 Hvidovre

650 m²

400 kr.

336.700 kr.

Billige funktionelle opbevarings- og arbejdslokaler,  Stamholmen 173, 2650 Hvidovre

565 m²

295 kr.

231.650 kr.

Pæn og velh. kontorejendom med let lager/showroom,  Avedøreholmen 46, 2650 Hvidovre

439 m²

398 kr.

200.623 kr.

Lagerlejemål, loftshøjde ca. 3,6 m.,  Hammerholmen 9-13, 2650 Hvidovre

410 m²

750 kr.

307.500 kr.

Let produktion - lager - kontor,  Kanalholmen 14-18, 2650 Hvidovre

312-1.347 m²

325 kr.

138.528 kr.

Stort kombineret lager og kontor i eftertragtet område,  Jernholmen 43-47, 2650 Hvidovre

240-485 m²

500 kr.

140.160 kr.

403 m² lager med Storkøbenhavns bedste beliggenhed,  Jernholmen 39-47, 2650 Hvidovre

203-623 m²

425 kr.

86.275 kr.

Lager/kontor oplagsplads - enheder fra 403 til 4.212 m²,  Jernholmen 39-47, 2650 Hvidovre

180 m²

188 kr.

58.320 kr.

114-1.770 m²

600 kr.

81.966 kr.

100 m²

780 kr.

78.000 kr.

45-45 m²

850 kr.

38.250 kr.

Attraktivt beliggende kombineret lager / kontor,  Stamholmen 173, 2650 Hvidovre Lagerlokaler lige ved Rødovre Station,  Immerkær 27, 2650 Hvidovre Fitness Center / træningslokaler,  Immerkær 27, 2650 Hvidovre

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

70 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk Greve og Karlslunde

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Lager og kontor tæt på motorvej,  Agenavej 29, 2670 Greve

4.720 m²

375 kr.

2.256.160 kr.

3.500-19.000 m²

1.200 kr.

4.970.000 kr.

290 m² lager og distributionslokale,  Ellekær 5, 2730 Herlev

2.544 m²

425 kr.

1.231.296 kr.

280 m² kælder,  Ellekær 5, 2730 Herlev

1.938 m²

375 kr.

920.550 kr.

Højloftet lagerlokale med pæne lyse kontorer,  Agenavej 31, st., 2670 Greve

1.169 m²

350 kr.

509.684 kr.

Produktionslokaler for levnedsmiddel og/eller engros ,  Svejsegangen 3, 2690 Karlslunde

724 m²

325 kr.

321.456 kr.

Billigt lagerlokale,  Sortemosen 12, 2690 Karlslunde

585 m²

400 kr.

296.010 kr.

300 m² lager/produktion ,  Svejsegangen 4, 2690 Karlslunde

548 m²

622 kr.

564.988 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

500-4.192 m²

375 kr.

245.500 kr.

430 m²

375 kr.

161.250 kr.

408-8.000 m²

350 kr.

177.480 kr.

400-400 m²

350 kr.

160.000 kr.

399-1.017 m²

450 kr.

225.036 kr.

Lager, produktion, kontor med facade direkte til Ring 3,  Lyskær 7, 2730 Herlev

398 m²

302 kr.

120.196 kr.

250 kvm værksted/lager med mindre kontor,  Symfonivej 29, st., 2730 Herlev

300 m²

880 kr.

264.000 kr.

Kontor/showroom med tilhørende lager,  Marielundvej 46B, 1., 2730 Herlev

180 m²

400 kr.

83.160 kr.

40-543 m²

400 kr.

16.000 kr.

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Centralt lagerlejemål med administration,  Mileparken 13, 2740 Skovlunde

1.801 m²

400 kr.

882.490 kr.

748 m²

375 kr.

376.992 kr.

Centralt beliggende i Skovlunde Erhvervsområde,  Mileparken 20 A, 2740 Skovlunde

590-6.945 m²

375 kr.

283.790 kr.

Centralt lager beliggende i Skovlunde Erhvervsområde,  Literbuen 9, 2740 Skovlunde

500-2.000 m²

1.075 kr.

537.500 kr.

Lager-/produktion med kontorer,  Mileparken 13 / Literbuen 1-7, 2740 Skovlunde

484-1.607 m²

400 kr.

239.096 kr.

475-900 m²

350 kr.

226.100 kr.

353-4.145 m²

375 kr.

172.970 kr.

212 m²

275 kr.

82.680 kr.

201-368 m²

478 kr.

127.635 kr.

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Mindre produktion/lager lokale,  Brydehusvej 20, 2750 Ballerup

4.500 m²

125 kr.

562.500 kr.

929 m²

325 kr.

378.103 kr.

762-1.714 m²

375 kr.

348.996 kr.

520-725 m²

750 kr.

520.520 kr.

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Højlager i Dragør - lufthavnen - mulighed for kontor,  A. P. Møllers Allé 55, 2791 Dragør

1.504 m²

325 kr.

661.760 kr.

Lager/produktion med tilstødende kontorlokaler,  Møllelodden 4, st, 2791 Dragør

792 m²

398 kr.

361.944 kr.

Attraktivt lagerlejemål med tilhørende kontorer,  Smedekærvej 33, 2770 Kastrup

499 m²

650 kr.

417.164 kr.

200-800 m²

350 kr.

80.000 kr.

Velbeliggende lager/produktion ved Ring 3,  Hørkær 34, st. th, 2730 Herlev

Herlev

Beskrivelse af lejemål 502 m² velfungerende lejemål - kontor og lager,  Marielundvej 46B, st., 2730 Herlev Blandet bolig og erhverv,  Marielundvej 27, 2730 Herlev Velfungerende lager- og kontorlejemål,  Marielundvej 46H, st., 2730 Herlev Ledige lagerlokaler,  Herlev Hovedgade 17, 2730 Herlev Produktion/lager i Mørkhøj Industrikvarter i Herlev,  Transformervej, 2730 Herlev

Kontor/showroom med tilhørende lager,  Marielundvej 46 C, 2730 Herlev

Skovlunde

Gode, indretningsvenlige lagerlokaler udlejes,  Literbuen 16-18, 2740 Skovlunde

Lager med port og lille kontor,  Meterbuen 6-12, stue Bygn. 7, 2740 Skovlunde Fleksibel lagerejendom,  Literbuen 11, 2740 Skovlunde Flere gode kontor-/lagerlejemål centralt i Skovlunde ,  Mileparken 18, 2740 Skovlunde Centralt beliggende lager- og kontorejendom,  Literbuen 1-7, 2740 Skovlunde Ballerup

Højloftet lager,  Tempovej 16, kl A, 2750 Ballerup Lagerlokaler til rimelig pris,  Skebjergvej 33, 2750 Ballerup Lagerlejemål i Ballerup,  Baltorpbakken 1, 2750 Ballerup

Kastrup og Dragør

Stort lagerlejemål nær Københavns lufthavn,  Fuglebækvej 2, C, 2770 Kastrup

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 71


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk Lyngby, Virum, Gentofte og Søborg

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Høj kælder i Gentoftes gamle håndværkerkvarter,  Grusbakken 11, 2820 Gentofte

2.984 m²

500 kr.

1.492.000 kr.

Kontor- og produktionslejemål,  Lundtoftegårdsvej 97-99, 2800 Kongens Lyngby

637 m²

445 kr.

283.465 kr.

Lagerlokaler under Høje Gladsaxe Centret,  Høje Gladsaxe Torv 2, 2860 Søborg

530 m²

420 kr.

302.100 kr.

Lager i kælder med vareelevator,  Virumvej 90A, kælder, 2830 Virum

364 m²

378 kr.

179.452 kr.

Domicilmulighed i Lyngby,  Lundtoftevej 160, 2800 Kongens Lyngby

285 m²

365 kr.

104.025 kr.

Domicil,  Maglebjergvej 5, 2800 Kongens Lyngby

174 m²

575 kr.

118.494 kr.

180 m² lager og kontor tæt på Motorvej ,  Vandtårnsvej 77, kld., 2860 Søborg

150 m²

250 kr.

70.350 kr.

Centralt i udbygget erhvervskvarter,  Lundtoftegårdsvej 93, 2800 Kongens Lyngby

120 m²

350 kr.

42.000 kr.

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Lager/produktionslokale i Hedehusene,  Baldersbuen 2, 2640 Hedehusene

Roskilde og Hedehusene

1.150 m²

350 kr.

525.550 kr.

Højloftet lagerlokaler på 900 m² uden søjler,  Baldersbuen 2, 2640 Hedehusene

900 m²

350 kr.

411.300 kr.

763 kvm kombineret kontor/administration & værksted/industri,  Byleddet 2, 4000 Roskilde

763 m²

400 kr.

381.500 kr.

328-730 m²

450 kr.

177.120 kr.

300-3.500 m²

200 kr.

60.000 kr.

70 m²

600 kr.

42.000 kr.

Stor salgsbutik! Produktion/lager,  Bytoften 16, 4000 Roskilde Produktion, lager, værksted el. lign.,  Hovedgaden 501, 2640 Hedehusene Lager/opbevaring,  Vestre Kirkevej 7B, 4000 Roskilde

Ringstedvej 73, 4000 Roskilde

Bytoften 16, 4000 Roskilde

Kontor, lager, showroom, værksted – super beliggenhed

Højloftet koldhal til lager, udstilling m.v.

291 effektive m² bestående af tre sammenhængende lokaler med tre store porte og højt til loftet i alle rum. 200 m fra motorvejs-afkørsel, 500 m til centrum og station. Mulighed for lang uopsigelighed.

Beliggende centralt over for RO´s Park og RO´s Torv, rummer stor hal, men kan opdeles i to på hhv. 195 m² og 600 m². Hjørneejendommen har to store 4,00 m høje porte. Faciliteter: Bad/omklædning, parkering.

Areal:

291 m²

Areal:

Årlig leje pr. m²:

715 kr.

Årlig leje pr. m²:

Årlig leje:

208.065 kr.

195-900 m² 350 kr.

Årlig leje:

fra 68.250 kr.

Køge og Karlslunde

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Gode lager-/produktionslokaler med tilhørende kontor,  Sandvadsvej 17, 4600 Køge

2.086-2.086 m²

400 kr.

834.400 kr.

Lagerlokaler,  Unionsvej 4, 4600 Køge

1.000-2.000 m²

400 kr.

400.000 kr.

650 m²

575 kr.

373.750 kr.

Produktionslokaler for levnedsmiddel og/eller engros ,  Svejsegangen 3, 2690 Karlslunde Nye lager/prod.lokale opføres på god adresse i Køge,  Sandvadsvej 15, A, 4600 Køge

500-2.000 m²

450 kr.

237.500 kr.

300 m² lager/produktion ,  Svejsegangen 4, 2690 Karlslunde

300 m²

500 kr.

150.000 kr.

Billige lagerlokaler,  Sortemosen 12, 2690 Karlslunde

200 m²

175 kr.

40.000 kr.

80 m²

480 kr.

40.000 kr.

20-200 m²

500 kr.

10.000 kr.

Produktion / lager / kontor,  Ølsemaglevej 64, 4600 Køge Kontor - lagerlokaler til leje,  Køgevej 83, 4600 Køge

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

72 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

Nordhøj 0, 4600 Køge

Sleipnersvej 2, 4600 Køge

Lager/produktion - byggemulighed op til 36.000 m²

Højloftet lagerejendom i Skandin. Transport Center

Perfekt belig. grund midt i Skandinavisk Transport Center med direkte adgang til E20. E47 og E55 og tæt på baneanlæg og Køge Havn. Mulighed for at bygge højlager op til 25 m. Køber/lejer kan sætte sit præg.

Velindret., indflytningsklare lager/produktionslok. i STC. Ejd. består af 12 haller i forl. af hinanden med samlet areal på 29.034 m² og mulighed for at leje fra 1 hal (2.356 m²) til 12 haller (29.034 m²).

Areal:

Areal:

8.000-36.000 m²

Årlig leje pr. m²: Årlig leje og drift:

495-850 kr. fra 4.256.000 kr.

2.356-29.034 m²

Årlig leje pr. m²:

425 kr.

Årlig leje:

fra 1.001.300 kr.

Måløv, Holte og Hørsholm

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

Byggeri ved hovedindfaldsvej til Københavns centrum,  Måløv Teknikerby 2, 2760 Måløv 7.000-20.988 m²

550 kr.

3.850.000 kr.

Kombineret kontor, lager, kælder i stort lejemål,  Måløv Stationsplads 11-13, 2760 Måløv

3.892 m²

250 kr.

1.782.536 kr.

Kombineret lager/produktionslokale og kontor,  Måløv Stationsplads 11-13, 2760 Måløv

2.437 m²

250 kr.

1.116.146 kr.

Lagerlokale, gode parkerings- og tilkørselsforhold,  Måløv Stationsplads 11-13, 2760 Måløv

1.000 m²

325 kr.

533.000 kr.

Lager / Produktion / Kontor til leje,  Skovlytoften 6, 2840 Holte

688 m²

453 kr.

369.181 kr.

Velbeliggende lokaler i pæn ejendom,  Ambolten 8, st., 2970 Hørsholm

270 m²

750 kr.

247.050 kr.

150-450 m²

270 kr.

40.500 kr.

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

304 m²

277 kr.

110.352 kr.

220 m² lagerlokale i Humlebæk,  Hørsholmvej 17, 3050 Humlebæk

220-220 m²

355 kr.

78.100 kr.

Lokaler på pæn og vedligeholdt landbrugsejendom,  Borsholmvej 37A, st., 3000 Helsingør

170-175 m²

300 kr.

51.000 kr.

Lager/lade til leje i Humlebæk,  Hørsholmvej 17, 3050 Humlebæk

150-150 m²

275 kr.

41.250 kr.

Lager- og værkstedslokaler 86 kvm pr rum ,  H.C. Ørsteds Vej 20, 3000 Helsingør

82-86 m²

642 kr.

52.644 kr.

Depotrum,  Borsholmvej 37, 3000 Helsingør

10-12 m²

1.260 kr.

12.600 kr.

Lagerhal til opbevaring,  Øverødvej 201, 2840 Holte

Helsingør

Beskrivelse af lejemål Produktion, lager, kontor - større lejemål muligt,  Haderslevvej 27 C, 3000 Helsingør

Hillerød, Allerød

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Årlig leje og drift fra

534-1.570 m²

725 kr.

434.676 kr.

Uopvarmet lagerlokale,  Ravnsbjergvej 24, 3400 Hillerød

85-85 m²

310 kr.

26.350 kr.

Præsentabelt lejemål i markant ejendom,  Hejrevang 21 F, st., 3450 Allerød

58-64 m²

725 kr.

50.866 kr.

Fleksible kontor- og lagerlokaler,  Gydevang 2-4, st.+1., 3450 Allerød

Produktion/lager i Nordsjællands flotteste erhvervsområde,  Hejrevang 21 H, 3450 Allerød

49-291 m²

725 kr.

42.973 kr.

Garager/lager centralt i Hillerød, uopvarmet,  Frederikværksgade 11b, Gården, 3400 Hillerød

40-73 m²

500 kr.

20.000 kr. 20.000 kr.

Kælderlejemål lige i centrum af Hillerød,  Langesvej 2, kld., 3400 Hillerød Præsentabelt og fleksibelt lejemål,  Hejrevang 21 B, 3450 Allerød Højlager i erhvervsbyggeri,  Herredsvejen 2, 3400 Hillerød

40-80 m²

500 kr.

35-124 m²

725 kr.

30.695 kr.

1.442 m²

425 kr.

612.850 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

LOKALEGUIDEN / 73


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

Gydevang 39-41, 3450 Allerød

Gydevang 17-19, 3450 Allerød

Lagerplads eller opbevaring

Stort og præsentabelt erhvervslejemål

Separate, aflåselige lejemål, tørt og ventileret, i præsentabel ejendom med adgang døgnet rundt. Gode muligheder for af-/pålæsning til lagerlokalerne. Alt er i pæn stand, opvarmet med loftshøjde på 3,5 m.

Stor præsentabel ejd. i et af Nordsjællands mest attraktive grønne erhvervsområder. Kontordelen på 586 m² indrettet med stort kontormiljø, lagerdel med vareelevator, to store aluporte, god loftshøjde, flere sale.

Areal:

15-2.200 m²

Areal:

Årlig leje pr. m²:

400-450 kr.

Årlig leje pr. m²:

Årlig leje & drift:

fra 8.175 kr.

Årlig leje og drift:

Ole Rømers Vej 4, kld., 3000 Helsingør

586-6.317 m² 350-725 kr. fra 259.012 kr.

Borsholmvej 37A, st., 3000 Helsingør

Lagerlokale med gode tilkørselsforhold

Lokaler på pæn og vedligeholdt landbrugsejendom

Mindre, men rummeligt og effektivt lagerlokale i tør højloftet kælder. Fine lagerkvadratmeter til den rigtige pris for den mindre virksomhed med adgang via udendørs kælderhals direkte til parkeringspladser.

To lokaler, 175 m² og 170 m², beliggende i naturskønne omgivelser mellem Hornbæk og Helsingør med hyggelig gårdsplads. 220 og 380 volt, automatiske ledhejseporte. Gode adgangsforhold med parkering.

Areal:

115 m²

Areal:

170-175 m²

Årlig leje pr. m²:

300 kr.

Årlig leje pr. m²:

300-425 kr.

Årlig leje & drift:

46.000 kr.

Årlig leje:

fra 51.000 kr.

Værløse, Farum

Beskrivelse af lejemål

Størrelse

Årlig leje pr. m²

Kontor-lager-produktion,  Rugmarken 27, 3520 Farum

1.705 m²

500 kr.

954.800 kr.

1.200-1.200 m²

209 kr.

370.800 kr.

Lager med tilhørende kontor til leje,  Hørmarken 1, 3520 Farum Lager/produktion i yderst præsentabel ejendom,  Kirke Værløsevej 14, 3500 Værløse

Årlig leje og drift fra

405-405 m²

300 kr.

194.805 kr.

Kontor og lager,  Rugmarken 27, 3520 Farum

400 m²

500 kr.

234.000 kr.

Lager / Produktion og kontor til leje ,  Rugmarken 27, A, 3520 Farum

400 m²

350 kr.

180.000 kr.

Nyere lagerlokale,  Lejrvej 29, 3500 Værløse

267 m²

550 kr.

195.978 kr.

Kontor og lager i nyere ejendom i Farum,  Ryttermarken 4, 3520 Farum

201 m²

580 kr.

134.469 kr.

Lager / værksted,  Bygmarken 10, 3520 Farum

185 m²

395 kr.

98.050 kr.

Strandvejen 171, 2900 Hellerup Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk

74 / LOKALEGUIDEN / nr 1 / November 2011


Når du skal leje nye lokaler - se meget mere på Lokalebasen.dk

FokuSer på din kerneForettning og flyt i kontorhotel

Ledige kontorhoteller i Storkøbenhavn København K Ørestad, Amager og Sydhavn

14

kontorhoteller/kontorfællesskaber

6

kontorhoteller/kontorfællesskaber

Frederiksberg

6

kontorhoteller/kontorfællesskaber

København Ø

7

kontorhoteller/kontorfællesskaber

København V

4

kontorhoteller/kontorfællesskaber

Hellerup

3

kontorhoteller/kontorfællesskaber

Søborg, Valby

3

kontorhoteller/kontorfællesskaber

Lyngby, Bagsværd

6

kontorhoteller/kontorfællesskaber

Herlev, Ballerup

4

kontorhoteller/kontorfællesskaber

Hvidovre, Glostrup, Albertslund, Taastrup

8

kontorhoteller/kontorfællesskaber

Hillerød, Allerød, Fredensborg

6

kontorhoteller/kontorfællesskaber

Hørsholm, Holte

2

kontorhoteller/kontorfællesskaber

Greve, Karlslunde, Vallensbæk

4

kontorhoteller/kontorfællesskaber

Roskilde

2

kontorhoteller/kontorfællesskaber

Hos kontorfællesskaber.dk finder du hurtigt og nemt dit ny kontor. Find de interessante emner på vores hjemmeside og få øjeblikkeligt tilsendt detaljer og priser pr. e-mail.

MatchOffice ApS Strandvejen 171 2900 Hellerup Danmark Tlf: 3945 8565 post@matchoffice.com

MatchOffice er Danmarks største formidler af kontorhoteller og repræsenterer mere end 150 kontorhoteller og kontorfælStrandvejen 171, 2900 Hellerup lesskaber Danmark. I 2010 har flere end 1.300 virksomheder Tlf. +45 7020 0814, info@lokalebasen.dk fundet deres nye lokaler gennem MatchOffice.

LOKALEGUIDEN / 75


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.