Page 1

C a s a F

Bragesvej Punkthuse

Silkeborg By Soeberg


Bragesvej Bragesvej

CasaF 2

Bragesvej


Kort By Soeberg


CasaF 4

Bragesvej


INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD

6

ÆNDRINGER OG TILVALG

37

HVAD ER CASAF

8

Køb af ejerbolig

38

SILKEBORG

10

AFLEVERING AF BOLIG

42

BRAGESVEJ SILKEBORG

12

FORSIKRINGER

44

BELIGGENHED

13

ENERGI OG ENERGIMÆRKNING

46

BRAGESVEJ

14

FORSYNING OG RENOVATION

50

BOLIGERNE OG KONSTRUKTIONEN

16

TIDSPLAN

52

INVENTAR

32

FORBEHOLD

53

HVIDEVARER

34

RETTIGHEDER

56

MATERIALER

36

By Soeberg


FORORD På Bragesvej i Hvinningdal påbegyndes opførelsen af næste etape af bebyggelsen bestående af 3 punkthuse med hhv. 18 og 16 boliger i hver. Der er en plads i p-kælder til hver bolig.

CasaF 6

Boligerne i gavlen er 104 m2, i midten 87 m2 og penthouse på 147,5 m2. Til hver penthousebolig er der 3 altaner, til hver bolig i gavlene 2 altaner, og til boligerne i midten 1 altan.

Bragesvej


By Soeberg


HVAD ER CASAF ? CasaF udbyder nyopførte boliger i moderne arkitektur.

CasaF udbyder boliger primært i Østjylland og Trekantområdet.

CasaF konceptet er udviklet af advokat Jon Søberg fra Silkeborg, der igennem 25 år har været rådgiver på udviklingen af ca. 2.000 boliger.

Boligerne udbydes altid med fornuftige beliggenheder.

Casa Basic er kendetegnet ved at være en arkitekttegnet bolig, og samtidig være en prisfornuftig bolig med et godt udstyrsniveau.

CasaF er ikke en entreprenørvirksomhed. CasaF antager efter projektets art entreprenører, der tidligere har udvist tillid og godt samarbejde. Dernæst er det et krav fra CasaF, at entreprenørerne har udført fornuftigt byggeri, og ikke mindst at de afleverer i henhold til aftale samt udbedrer eventuelle mangler hurtigt og effektivt.

Casa Futura er baseret på et højere niveau i design og udstyr, og er en bolig for den køber, der ønsker at ofre lidt mere på den indvendige del af boligen.

Køber opfordres til at læse denne brochure nøje igennem, inden køber beslutter sig for en CasaF bolig. Brochuren er en vigtig del af aftalegrundlaget.

CasaF har 2 produktlinjer, Casa Basic og Casa Futura.

Bragesvej er et Casa Futura projekt

Arkitekt - Arkitekthuset, Silkeborg Arkitekt - Arkitekthuset, Silkeborg

CasaF 8

Bragesvej


Udpluk af opførte projekter / Casa Futura

Arkitekt - Mads Thuesen-Møller, Aabenraa

Arkitekt - Aarstiderne, Silkeborg

Arkitekt - Friis & Moltke, Aarhus

Arkitekt - Seier & Sølvsten, Aarhus

Arkitekt - Friis & Moltke, Aarhus

ByBy Soeberg Soeberg


Silkeborg Silkeborg er vokset op omkring Silkeborg Papirfabrik, der blev bygget i 1840erne.

Silkeborg er vandet og skovenes by, men også en by med et rigt handelsliv, og ikke mindst et rigt kulturliv.

Byen er i dag hovedbyen i Silkeborg Kommune med ca. 85.000 indbyggere.

De store flagskibe er de årlige tilbagevendende festivals, Riverboat Jazzfestival, Hede Rytmer festivalen, Countryfestivallen, samt en masse arrangementer i løbet af hele året.

CasaF 10

Bragesvej


Mulighederne for udeliv er mangfoldige, hiking, mountingbiking og vandsport er nogle af alle de muligheder som den flotte natur byder p책.

Silkeborg - En by med liv

By Soeberg


BRAGESVEJ SILKEBORG Projektet indeholder 52 boliger, der udbydes som ejerboliger. Af beliggenhedsplanen i denne brochure fremgår boligernes placering. Projektet forventes opført i 3 etaper, startende med punkthus B.

CasaF 12

Priserne på boligerne er fastsat ud fra beliggenhed og størrelse. Projektet er tegnet af Arktuel, Vejle. Der er i arkitekturen lagt vægt på at skabe en tidssvarende bebyggelse med gode lysindfald, og en optimal udsigt til Silkeborg Langsø og skoven bag søen.

Bragesvej


BELIGGENHED Bragesvej er beliggende i bydelen Hvinningdal i Silkeborg. Bydelen er kendetegnet ved de naturskønne omgivelser, kort afstand til centrum, og kort afstand til den kommende motorvejstilslutning, der vil betyde at det er muligt at nå Aarhus og Herning inden for 30 minutter.

Der er indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner i Hvinningdal, og der er en meget aktiv idrætsforening i området.

By Soeberg


Bragesvej

CasaF 14

Bragesvej


Der er opført 33 rækkevillaer på Bragesvej, og alle villaerne er taget i brug. Den næste etape forventes opført over de kommende 2-3 år.

By Soeberg


BOLIGERNE OG KONSTRUKTIONen Facade mod syd 1:100 Bygning B

- Boligerne

Boligerne er på henholdsvis 87 m2, 104 m2 og 147,5 m2 . Boligerne på 104 m2 er beliggende i gavlene, boligerne på 87 m 2 i midten og boligerne på 147,5 m2 er penthouseboliger.

CasaF 16

Boligerne har indgang fra terræn eller via altangang.

Bragesvej


Gavl mod øst/ indkørsel p-kælder 1:100 Bygning B

- Konstruktionen

Bygningen er et betonelementhus med etageadskillelser i lyddæk. De ikke bærende skillevægge er i letbeton.

Taget er betonelementer med fiberpap.

Klimaskærmen består af isolering fastgjort på betonelementerne.

Til hver bolig er der parkering i p-kælder, således at bilerne kan parkeres trygt.

Betonelementerne er på ydersiden pudset efter STO-metoden. Denne metode sikrer en tæt klimaskærm og en minimering af kuldebroer. Altangange og terrasser er ligeledes i betonelementer.

- Parkering

Parkeringsarealer udføres med belægningssten.

By Soeberg


BOLIGERNE OG KONSTRUKTIONen Facade mod nord 1:100 Bygning B

CasaF 18

Bragesvej


Gavl mod vest 1:100 Bygning B

By Soeberg


BOLIGERNE og KONSTRUKTIONEN

CasaF 20

Beliggenhedsplan

Bragesvej


Beliggenhedsplanen viser placeringen af det nye byggeri og placeringen af de allerede opførte rækkevillaer. Der er mulighed for at opføre 3 huse i hhv. 4 og 5 etager op mod skoven. Skoven er i lokalplanen friholdt for byggeri og må ikke senere bebygges.

By Soeberg


BOLIGERNE og KONSTRUKTIONEN

CasaF 22

Beliggenhedsplan

Bragesvej


By Soeberg


BOLIGERNE og KONSTRUKTIONEN

Plantegninger 1. plan

CasaF 24

Bragesvej


På indretningsplanerne ses de 3 boligtyper, penthouse på 147,5 m2, boligtypen på 104 m2 og boligtypen på 87 m2. Boligerne er opmålt i henhold til bekendtgørelse om bruttoarealer i boliger. Boligtypen på 104 m2 har 2 altaner. Boligtypen på 87 m2 har en syd-vest vendt altan med søudsigt. Alle boliger har adgang via elevator og trappe. Der er til hver bolig knyttet en nummeret p-plads i p-kælderen.

By Soeberg


BOLIGERNE og KONSTRUKTIONEN

Plantegninger 2.- 4. plan

CasaF 26

Bragesvej


By Soeberg


BOLIGERNE og KONSTRUKTIONEN

Plantegninger Penthouse

CasaF 28

Bragesvej


Penthouse boligerne er store og rummelige med et areal p책 147,5 m2. Der er tilknyttet 3 altaner til penthouseboligerne, alle med en panoramaudsigt til vand og skov.

By Soeberg


BOLIGERNE og KONSTRUKTIONEN

Plantegninger P-kælder

CasaF 30

Bragesvej


P-kælderen har næsten vandret indkørsel fra Bragesvej, og på samme plan befinder depotrummene sig. Der er via elevator og trappe direkte adgang til boligerne.

By Soeberg


INVENTAR

CasaF 32

Bragesvej


Inventar i køkken og badeværelse leveres i produktet uno form, medens garderobeskabe mv. leveres i produktet HTH. Uno form er et arkitekttegnet og snedkerbygget inventarprodukt i den lidt dyrere og eksklusive ende af inventarprodukterne. Køber kan i samarbejde med leverandøren HTH Køkkenforum, selv designe sit individuelle køkken. Der er valgfrihed mellem en række træsorter og en række inventarprodukter. Ønsker køber i stedet HTH inventar til køkken og badeværelse, står dette også køber frit for. Til hver bolig er der afsat kr. 110.000,- til inventar efter HTH Køkkenforums vejledende udsalgspriser. Ved tilkøb opnår køberen en særlig CasaF rabat på 20 % af vejledende udsalgspriser på alle HTH og uno form produkter hos HTH Køkkenforum. Det skal bemærkes, at køber ikke kan flytte købet til anden leverandør grundet de særlige aftaler, der består mellem HTH Køkkenforum og CasaF. En specifikation af inventaret kan ses på www.CasaF.dk, eller kan rekvireres hos ejendomsmægleren. I det omfang køber ønsker ændringer, skal det ske med respekt for bærende konstruktioner og tekniske installationer.

By Soeberg


HVIDEVARER Hvidevarer leveres i mærket Miele. Hvidevarerne omfatter ovn, bordkomfur, kombineret køle-fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Miele opvaskemaskine G 1172 SCVI (Integrerbar) Energiklasse: A Opvaskeevne: A Tørreevne: A 6 programmer 5 temperaturer Vandforbrug pr. opvask 13 liter Kapacitet 12 kuverter Lydniveau 48 dB

CasaF 34

Miele vaskemaskine W 1614

Miele tørretumbler T 7644 C

Energiklasse: A Vaskeevne: A Centrifugeringsevne: B

Energiklasse: B

Intelligent vask: Traditionel tromle med kapacitet til 6 kg, mængdeautomatik til automatisk energi- og vandbesparelse, elektronisk skumregulering, mulighed for ajourføring af vaskeprogrammer.

Intelligent tørring: Fuldelektronisk kondenstørretumbler med luftkøling, kræver kun tilslutning til strøm. Traditionel tromle med kapacitet til 6 kg, sensitiv-system til skånsom og energibesparende tørring, mulighed for ajourføring af tørreprogrammer.

Programvalg: Programvalg med drejeknap, programforløb vises i display.

Programvalg: Programvalg med drejeknap, variable tørretrin, tidsvalg, programforløb vises i display.

Vaskeprogrammer: Automatic, bomuld, strygelet, syntetisk, skjorter, cowboytøj, mørkt, håndvaskbar uld, ekspres.

Tørreprogrammer: Automatic, bomuld, strygelet, syntetisk, skjorter, cowboytøj, finish uld, udglatning og luft.

Bragesvej

Tørresystem: Stor kondensbeholder med hældetud, integreret kondensafledning med slangeoprul.


Miele indbygningsovn H 4312 BP

Miele Induktionskogeplade KM 6115

Energiklasse: A

Kogezoner: Forrest venstre: 160-230 mm Ø, 2300 watt Bagerst venstre: 100-160 mm Ø, 1400 watt Forrest højre: 140-200 mm Ø, 1850 watt Bagerst højre: 140-200 mm Ø, 1850 watt

Programmer: (7 programmer) Varmluft plus, over-/undervarme grill, grill med ventilation, intensiv bagning, optøning, bruning. Nem rengøring: Pyrolytisk selvrens, Cleansteel på front, CleanGlass på ovndør, PerfectClean emalje i ovnrum samt nemt aftagelige ribber. Sikkerhed: Kølesystem og kølig front. Tilbehør: 1 bageplader med PerfectClean emalje, 1 Combi-rist.

Funktioner: Centreret betjening via en central +/- tast for alle kogezoner, digital angivelse af varme effekttrin 1-9, minutur, timerfunktion til tidsindstilling op til 9,5 time med frakoblingsteknik, opkogsautomatik, booster-funktion på alle zoner, restvarmeindikator for hver kogezone. Sikkehed: Sikkerhedsafbryder, børnesikring/lås, beskyttelse mod overophedning.

Miele køleskab KDN 9713 iD (Integrerbar)

Energiklasse: A Kapacitet: (I alt 262 l) Kølezone 200 l, 4-stjernet frysezone på 62 l. Styring: Elektronisk temperaturindstilling, temperaturindstilling til kølezonen, termometer til køle- og frysezonen. Kølezone: Afrimningsautomatik, indvendig belysning, hylder i fuldtransparent, brudsikkert glas med kantlister i rustfrit stål, 4 fleksible flytbare hylder. 1 delbar, 1 fast hylde, 2 frugt- og grøntsagsskuffer. 4-stjernet frysezone: NoFrost-system, frysekapacitet på 24 timer: 6 kg, superfrost-automatik, 3 fuldtransparente fryseskuffer, frysebakke, der kan hænges op. Hver boks kan anvendes om indfrysningsboks.

By Soeberg


MATERIALER Gulvene er med lamelparket, og der er valgfrihed mellem ask og eg - natur eller hvidpigmenteret. Gulvet i bad er udført i beton med gulvvarme, og er belagt med fliser. Der er valgfrihed mellem en række forskellige fliser og natursten.

Døre er glatte hvide celledøre. Der er mulighed for at vælge andre farver. Der monteres malerbehandlede fodlister (16X67 mm), og ved dørene monteres der gerigter (16X67 mm). Udvendige døre er glatte pladedøre.

Vægge er af beton og letbeton - malerbehandlet kredering Der kan mod et mindre tillæg vælges mellem flere farver.

Vinduer er typen træ-alu, med hvidlakeret træ indvendigt og alukapsel udvendigt.

Lofter er lyddæk med spor - malerbehandlede med hvid maling.

Værn ved altaner er i galvaniseret stål med glas.

CasaF 36

Bragesvej


ÆNDRINGER OG TILVALG Værn ved altangang er i galvaniseret stål. Der er niveaufri adgang til alle boliger. Der anlægges gæsteparkering på terræn. Der etableres cykelparkering og rum til affaldscontainere. Grønne arealer anlægges med græs og enkelte træer.

Det ligger i CasaF konceptet, at der gives køber mulighed for at have indflydelse på indretningen af egen bolig, dog med respekt af bærende konstruktioner, installationer mv. Muligheden for at designe sin egen bolig omfatter gulve, vægfarver, belægninger i badeværelse, inventar, hvidevarer mv. Har køber ønsker, der går ud over det, der er indeholdt i konceptet, afregner køber dette direkte med entreprenøren.

By Soeberg


KØB AF BOLIG

- Hvordan købes boligen Underskriften på købsaftalen kan ske hos ejendomsmægleren.

Beløbet der er indbetalt til ejendomsmægler, er en del af den samlede købesum, og modregnes ved betaling af købesummen.

Boligen kan efter aftale med ejendomsmægleren reserveres i få dage med henblik på at afklare finansiering og lign.

Beløbet er dækket af ejendomsmæglerens lovpligtige garantiforsikring. Såfremt projektet ikke igangsættes, tilbagebetales beløbet.

Ejendomsmægleren indhenter underskrift fra sælger. Aftalen er endelig, når købers fortrydelsesfrist er udløbet. Efter fortrydelsesfristens udløb, deponeres udbetaling på kr. 50.000,- på konto angivet af ejendomsmægler.

Købsaftale kan ses og gennemgås på www.CasaF.dk, eller kan udleveres af ejendomsmægleren. På hjemmesiden findes ligeledes grundejerforeningsvedtægter, detaljeret materialebeskrivelse, inventarfortegnelse mv. Denne brochure og alle dokumenter er en del af aftalegrundlaget, og skal derfor gennemgås nøje, inden køber underskriver købsaftalen.

CasaF 38

Bragesvej


På hjemmesiden findes ligeledes grundejerforeningsvedtægter, detaljeret materialebeskrivelse, inventarfortegnelse mv.

Det betyder, at køber allerede ved møde hos ejendomsmægleren kan få afklaret, om det er muligt at få finansieret boligkøbet.

Denne brochure og alle dokumenter er en del af aftalegrundlaget, og skal derfor gennemgås nøje, inden køber underskriver købsaftalen.

Køber gøres opmærksom på, at ejendomsmægleren ikke kan give endeligt tilsagn angående finansieringen, tilsagnet gives af finansieringsselskabet. Køber kan blot hurtigt få en klar fornemmelse af, om det er muligt at få finansieret købet.

Boligkøb finansieres typisk med et realkreditlån på 80 % af købesummen samt egenfinansiering eller boliglån i et pengeinstitut for den resterende del af købesummen.

Til brug for kreditvurderingen skal køber medbringe seneste årsopgørelse fra Skat og lønafregninger for de 3 seneste måneder. Finansieringen vil bestå af 80 % realkreditlån og 15 % lån over 25-30 år.

By CasaF


Køb af bolig

- Hvordan betales boligen Boligen skal først betales 8 dage før overtagelsesdagen, dog således at der som ovenfor nævnt deponeres kr. 50.000,- hos ejendomsmægleren. Restkøbesummen deponeres i sælgers pengeinstitut 8 dage før overtagelsesdagen. Der skal stilles garanti for købet af boligen. Garantien ”Vejledende standardgarantitekst ved nybyggeri” stilles via den garantiformular, der er udarbejdet i samarbejde mellem Advokatrådet, Dansk Ejendomsmæglerforening, Dansk Byggeri, Finansrådet, og Realkreditrådet. Det er en garantiformular, som alle pengeinstitutter kender.

Meddelelsen skal dog af bevismæssige årsager være skriftlig.

Garantien stilles efter anmodning fra sælger eller sælgers advokat, men først når der er sikkerhed for at boligen opføres. Køber udsættes så vidt muligt ikke for forgæves afholdte omkostninger.

CasaF 40

- Fortrydelsesfrist Efter at sælger har tiltrådt købsaftalen, har køber en omkostningsfri fortrydelsesfrist på 6 hverdage, inden for hvilken periode køber kan meddele ejendomsmægleren, at køber alligevel ikke ønsker at gennemføre aftalen. Der kræves ikke angivelse af årsag.

- Bindingsperiode/garantiperiode Da det er forventeligt, at alle de udbudte boliger ikke sælges på en gang, er det nødvendigt med en bindingsperiode. Det vil sige en periode, hvor køber er bundet, indtil det er afklaret, hvornår betingelserne for at sætte byggeriet i gang, er opfyldt.

Bragesvej


Bindingsperioden er 6 måneder fra købet af boligen er endelig og fortrydelsesfristen er udløbet. Garanti ”Vejledende standardgarantitekst ved nybyggeri” skal derfor være gældende til den forudsatte overtagelsesdag med tillæg af 6 måneder. Når de betingelser, som sælger har stillet, er opfyldt, får køber meddelelse om, at byggeriet sættes i gang. Køber vil ligeledes få meddelelse om, at byggeriet sættes i gang, såfremt sælger vælger at igangsætte byggeriet, uden at de af sælger stillede betingelser er opfyldt. Det skal bemærkes, at meddelelse om at byggeriet sættes i gang ikke nødvendigvis betyder, at byggeriet går i gang rent fysisk, idet der kan være en projekteringsperiode, ligesom der kan hengå tid med at få en byggetilladelse. Køber vil i bindingsperioden, og efter at sælger har meddelt at byggeriet går i gang, blive holdt løbende orienteret.

- Skatter og afgifter/skattemæssige forhold Det er væsentligt at have styr på skatter og afgifter ved et boligkøb. Der skal betales ejendomsskat (grundskyld) til kommunen, og den anslåede ejendomsskat fremgår af salgsopstillingen. Skatten betales normalt 2 gange årligt. En boligejer beskattes endvidere af værdien af at eje den bolig, som man bor i. Denne skat kaldes ejendomsværdiskat, og indgår normalt som en post i din årsopgørelse fra skat, og får derfor også betydning for din økonomi. Såfremt køber overtager boligen i sidste kvartal af året, beregnes der ikke ejendomsværdiskat for det kommende år, men først for året efter, i henhold til de gældende regler.

By Soeberg


AFLEVERING AF BOLIG

rerne, der har ansvaret herfor. Der gælder for køber en 2 årig reklamationsfrist i forhold til leverandøren af hvidevarer og inventar.

- Mangler ved boligen Der er mangler ved alle nyopførte boliger, men normalt er der tale om små mangler. Det kan være en vandlås, der ikke er spændt ordentligt, det kan være et stænk maling på gulvet, en låge der ikke er justeret ordentligt, en dør der binder eller lignende.

- Rengøring Boligen er rengjort ved afleveringen, men ikke nødvendigvis således at den er umiddelbar indflytningsklar, idet det sjældent er tilstrækkeligt at rengøre en nyopført bolig en gang, da der ofte stadig hænger ”flyvestøv” i boligen.

Det væsentlige er, at der er tale om små mangler, og at de udbedres straks.

Køber må derfor påregne en lettere rengøring inden indflytning.

Forinden afleveringen af boligen gennemgår entreprenøren boligen for mangler, og denne sørger for at disse mangler udbedres. Ved afleveringen af boligen gennemgår entreprenøren og køber denne sammen. Ved gennemgangen udfærdiges en mangelsliste, og med mindre der er tale om forhold, der kræver en særlig undersøgelse eller leverandørmangler, sørger entreprenøren for at få manglerne udbedret inden 14 dage efter overtagelsen af boligen. Såfremt køber efter indflytningen opdager forhold, der kræver udbedring, kan køber stadig og indtil 5 år efter afleveringen, reklamere over disse forhold. Køber skal være opmærksom på, at der kan opstå et bevismæssigt problem, f.eks. i relation til ridser på overflader, gulve, vægge, låger mv., idet disse ridser kan være opstået i forbindelse med eller efter indflytningen i boligen. Bortset fra fejl og mangler der er konstateret i forbindelse med afleveringen af boligen, samles disse op ved 1 og 5 års gennemgang. Køber indkalder entreprenøren til gennemgang, skriftligt inden fristens udløb med en liste over eventuelle mangler. For så vidt angår fejl og mangler ved inventar og hvidevarer er det leverandø-

CasaF 42

Bragesvej


”Husk selv at anmelde evt. fejl og mangler”

By Soeberg


FORSIKRINGER

CasaF 44

Bragesvej


- Byggeskadeforsikring Ud over de garantier entreprenøren stiller, er boligen også dækket af en byggeskadeforsikring. Forsikringen er tegnet i et anerkendt forsikringsselskab, og dækker de væsentlige bygningsdele og væsentlige byggeskader i 10 år fra aflevering af boligen. Dækningen er subsidiær i forhold til entreprenørens hæftelse, men skulle entreprenørens hæftelse være udløbet (normalt efter 5 år), eller skulle det af andre grunde være umuligt at få omkostninger ved fejl og mangler dækket ved entreprenøren, træder byggeskadeforsikringen til, således at ejeren af boligen er forsikret mod væsentlige og økonomisk belastende fejl og mangler ved ejendommen. Det er forventningen, at boliger der er dækket af en byggeskadeforsikring, vil have et fortrin, når boligen evt. videresælges, frem for boliger uden denne forsikring. - Bygningsforsikring Ejerforeningen tegner bygningsforsikringen, køber skal selv tegne indboforsikring.

By Soeberg


ENERGI OG ENERGIMÆRKNING Med stadig stigende energipriser bliver den enkelte brugers bevidsthed omkring energiomkostninger en mere og mere afgørende faktor i forbindelse med et boligkøb. For at kunne sammenligne forskellige boligers energiforbrug, er der indført lovpligtig energimærkning. Energimærkningen angiver varmeforbrug under standardbetingelser for vejr, familiestørrelse, krav til rumtemperatur, forbrugsvaner m.m.

CasaF 46

Energimærket fortæller om bygningens kvalitet – ikke om måden den bruges på, eller om vinteren er kold eller mild. På Energitjenestens hjemmeside, www.energitjenesten.dk kan forbrugeren finde information under temaet ”Energimærkning af bygninger”.

Bragesvej


)DNWD$UN )DNWD$UN

(QHUJLP UNHWVJ\OGLJKHG (QHUJLP UNHWVJ\OGLJKHG

(QHUJLP UNQLQJDIE\JQLQJHU (QHUJLP UNQLQJDIE\JQLQJHU

(QHUJLP UNQLQJDIQ\E\JJHUL (QHUJLP UNQLQJDIQ\E\JJHUL (QHUJLP UNQLQJDIQ\E\JJHULHUORYSOLJWLJW6LGHQMDQXDUVNDOHQODQJU NNHQ\HE\JQLQJHU (QHUJLP UNQLQJDIQ\E\JJHULHUORYSOLJWLJW6LGHQMDQXDUVNDOHQODQJU NNHQ\HE\JQLQJHU KDYHIRUHWDJHWHQHQHUJLP UNQLQJLQGHQGHWDJHVLEUXJ(QHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQXGDUEHMGHVSn KDYHIRUHWDJHWHQHQHUJLP UNQLQJLQGHQGHWDJHVLEUXJ(QHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQXGDUEHMGHVSn EDVLVDIHQE\JQLQJVJHQQHPJDQJRJHQHQHUJLUDPPHEHUHJQLQJ5HJOHUQHJ OGHUIRUHQIDPLOLHKXVH EDVLVDIHQE\JQLQJVJHQQHPJDQJRJHQHQHUJLUDPPHEHUHJQLQJ5HJOHUQHJ OGHUIRUHQIDPLOLHKXVH VRPPHUKXVHÁHUIDPLOLHKXVHE\JQLQJHUWLOKDQGHOVHUYLFHDGPLQLVWUDWLRQRJRIIHQWOLJHE\JQLQJHU VRPPHUKXVHÁHUIDPLOLHKXVHE\JQLQJHUWLOKDQGHOVHUYLFHDGPLQLVWUDWLRQRJRIIHQWOLJHE\JQLQJHU 5HJOHUQHJ OGHULNNHIRULQGXVWULPYRJIRUE\JQLQJHUPHGHWDUHDOGHUHUPLQGUHHQGP 5HJOHUQHJ OGHULNNHIRULQGXVWULPYRJIRUE\JQLQJHUPHGHWDUHDOGHUHUPLQGUHHQGP  )RUPnOPHGHQHUJLP UNQLQJHQ )RUPnOPHGHQHUJLP UNQLQJHQ )RUPnOHWPHGHQHUJLP UNQLQJHUDWHQHUJLIRUEUXJHWLQ\RSI¡UWHE\JQLQJHUVNDOUHGXFHUHV6DPWLGLJ )RUPnOHWPHGHQHUJLP UNQLQJHUDWHQHUJLIRUEUXJHWLQ\RSI¡UWHE\JQLQJHUVNDOUHGXFHUHV6DPWLGLJ HUHQHUJLP UNQLQJHQHQNRQWURODIDWE\JJHULHWOHYHURSWLOE\JQLQJVUHJOHPHQWHWVNUDY HUHQHUJLP UNQLQJHQHQNRQWURODIDWE\JJHULHWOHYHURSWLOE\JQLQJVUHJOHPHQWHWVNUDY (MHUDIE\JQLQJHQInU²VDPPHQPHGHQHUJLP UNHW²HQUDSSRUWGHUEHVNULYHUE\JQLQJHQV (MHUDIE\JQLQJHQInU²VDPPHQPHGHQHUJLP UNHW²HQUDSSRUWGHUEHVNULYHUE\JQLQJHQV HQHUJLP VVLJHWLOVWDQG3nUDSSRUWHQVIRUVLGHHUHQHUJLP UNHWWU\NW HQHUJLP VVLJHWLOVWDQG3nUDSSRUWHQVIRUVLGHHUHQHUJLP UNHWWU\NW

(QHUJLP UNQLQJHQ (QHUJLP UNQLQJHQ %\JKHUUHHMHUVNDOV¡UJHIRUDWHWFHUWLÀFHUHWHQHUJLP UNQLQJVÀUPDXGDUEHMGHUHQHQHUJLP UNQLQJ %\JKHUUHHMHUVNDOV¡UJHIRUDWHWFHUWLÀFHUHWHQHUJLP UNQLQJVÀUPDXGDUEHMGHUHQHQHUJLP UNQLQJ QnUE\JJHULHWHUI UGLJW(MHUVNDOGHUHIWHUIUHPVHQGHHQHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQVDPPHQPHGVLQ QnUE\JJHULHWHUI UGLJW(MHUVNDOGHUHIWHUIUHPVHQGHHQHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQVDPPHQPHGVLQ I UGLJPHOGLQJWLONRPPXQHQVWHNQLVNHIRUYDOWQLQJ6DPWLGLJVNDOGHUWLONRPPXQHQLQGVHQGHVHQ I UGLJPHOGLQJWLONRPPXQHQVWHNQLVNHIRUYDOWQLQJ6DPWLGLJVNDOGHUWLONRPPXQHQLQGVHQGHVHQ HUNO ULQJRPDWE\JJHULHWHURSI¡UWLKHQKROGWLOE\JJHORYHQVRJE\JQLQJVUHJOHPHQWHWVEHVWHP HUNO ULQJRPDWE\JJHULHWHURSI¡UWLKHQKROGWLOE\JJHORYHQVRJE\JQLQJVUHJOHPHQWHWVEHVWHP PHOVHURJDWGHQIRUQ¡GQHGRNXPHQWDWLRQYHGUWHNQLVNHIRUKROGHUYHGODJWHUNO ULQJHQ PHOVHURJDWGHQIRUQ¡GQHGRNXPHQWDWLRQYHGUWHNQLVNHIRUKROGHUYHGODJWHUNO ULQJHQ 5HJLVWUHULQJDIHQHUJLP UNHW 5HJLVWUHULQJDIHQHUJLP UNHW (QHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQLQGEHUHWWHVHOHNWURQLVNWLO6HNUHWDULDWHWIRU(QHUJLHIIHNWLYH%\JQLQJHURJ (QHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQLQGEHUHWWHVHOHNWURQLVNWLO6HNUHWDULDWHWIRU(QHUJLHIIHNWLYH%\JQLQJHURJ RSEHYDUHVKHULPLQLPXPnU+HUVDPOHVRJUHJLVWUHUHVUDSSRUWHUQHVnLQIRUPDWLRQHUQHNDQKHQWHV RSEHYDUHVKHULPLQLPXPnU+HUVDPOHVRJUHJLVWUHUHVUDSSRUWHUQHVnLQIRUPDWLRQHUQHNDQKHQWHV IUHPLJHQ5DSSRUWHUQHYLOHIWHUKnQGHQEOLYHJMRUWWLOJ QJHOLJHSnZZZEROLJHMHUGN IUHPLJHQ5DSSRUWHUQHYLOHIWHUKnQGHQEOLYHJMRUWWLOJ QJHOLJHSnZZZEROLJHMHUGN (QHUJLP UNQLQJVÀUPDHWVNDORSEHYDUHUDSSRUWHQLP UNHWVJ\OGLJKHGVSHULRGHGRJPLQLPXPnU (QHUJLP UNQLQJVÀUPDHWVNDORSEHYDUHUDSSRUWHQLP UNHWVJ\OGLJKHGVSHULRGHGRJPLQLPXPnU

(UHQHUJLP UNHWXGDUEHMGHWHIWHUVHSWPHQLQGHQGHQIHEUXDUJ OGHUGHWLnU (UHQHUJLP UNHWXGDUEHMGHWHIWHUVHSWPHQLQGHQGHQIHEUXDUJ OGHUGHWLnU +YLVHQHUJLP UNHWHUXGDUEHMGHWHIWHUGHQ\HUHJOHUGHUWUnGWHLNUDIWSUIHEUXDUJ OGHU +YLVHQHUJLP UNHWHUXGDUEHMGHWHIWHUGHQ\HUHJOHUGHUWUnGWHLNUDIWSUIHEUXDUJ OGHU HQHUJLP UNHWLnU6nIUHPWGHUYHGHQHUJLP UNQLQJHQLGHQWLÀFHUHVEHVSDUHOVHUPHGHQWLOEDJHEH HQHUJLP UNHWLnU6nIUHPWGHUYHGHQHUJLP UNQLQJHQLGHQWLÀFHUHVEHVSDUHOVHUPHGHQWLOEDJHEH WDOLQJVWLGXQGHUnUGHUWLOVDPPHQXGJ¡UPHUHHQGDIHQHUJLIRUEUXJHWQHGV WWHVJ\OGLJKHGHQ WDOLQJVWLGXQGHUnUGHUWLOVDPPHQXGJ¡UPHUHHQGDIHQHUJLIRUEUXJHWQHGV WWHVJ\OGLJKHGHQ WLOnU+YLVE\JQLQJHQV OJHVHOOHUOHMHVXGLQGHQIRUGHQQHSHULRGHVNDOGHUDOWVnLNNHIRUHWDJHVHQ WLOnU+YLVE\JQLQJHQV OJHVHOOHUOHMHVXGLQGHQIRUGHQQHSHULRGHVNDOGHUDOWVnLNNHIRUHWDJHVHQ Q\HQHUJLP UNQLQJ Q\HQHUJLP UNQLQJ (QHUJLP UNHWPLVWHUVLQJ\OGLJKHGQnUGHU QGUHVY VHQWOLJWSnE\JQLQJHQVHQHUJLP VVLJHIRUKROG (QHUJLP UNHWPLVWHUVLQJ\OGLJKHGQnUGHU QGUHVY VHQWOLJWSnE\JQLQJHQVHQHUJLP VVLJHIRUKROG 'HWNDQHQWHQY UHLIRUELQGHOVHPHG 'HWNDQHQWHQY UHLIRUELQGHOVHPHG  HQRPE\JQLQJGHUHUVnRPIDWWHQGHDWGHQNDQVDPPHQOLJQHVPHGQ\E\JJHUL  HQRPE\JQLQJGHUHUVnRPIDWWHQGHDWGHQNDQVDPPHQOLJQHVPHGQ\E\JJHUL   QGULQJHUVRPLY VHQWOLJJUDGIRUULQJHUE\JQLQJHQVHQHUJLP VVLJH\GHHYQH   QGULQJHUVRPLY VHQWOLJJUDGIRUULQJHUE\JQLQJHQVHQHUJLP VVLJH\GHHYQH

(QHUJLP UNHWVEHW\GQLQJ (QHUJLP UNHWVEHW\GQLQJ

(QHUJLP UNHWKDUIRUVNHOOLJHY UGLHUDIK QJLJW (QHUJLP UNHWKDUIRUVNHOOLJHY UGLHUDIK QJLJW DIKYRUVWRUWGHQSnJ OGHQGHE\JQLQJVHQHUJLIRU DIKYRUVWRUWGHQSnJ OGHQGHE\JQLQJVHQHUJLIRU EUXJHUEOHYHWEHUHJQHWWLODWY UH EUXJHUEOHYHWEHUHJQHWWLODWY UH (QHUJLP UNHWÀQGHVLNDWHJRULHUQH$%²WLO* (QHUJLP UNHWÀQGHVLNDWHJRULHUQH$%²WLO* KYRU*VWnUIRUPHJHWK¡MWHQHUJLIRUEUXJ KYRU*VWnUIRUPHJHWK¡MWHQHUJLIRUEUXJ 3UIHEUXDUJ OGHUI¡OJHQGH 3UIHEUXDUJ OGHUI¡OJHQGH $JLYHVWLOHQE\JQLQJGHURYHUKROGHUNUDYHQHWLO $JLYHVWLOHQE\JQLQJGHURYHUKROGHUNUDYHQHWLO /DYHQHUJLNODVVH /DYHQHUJLNODVVH $JLYHVWLOHQE\JQLQJGHURSI\OGHUJ OGHQGH $JLYHVWLOHQE\JQLQJGHURSI\OGHUJ OGHQGH NUDYWLOQ\E\JJHUL NUDYWLOQ\E\JJHUL %WLO*UHSU VHQWHUHUHQJUDGXHULQJPHGK¡MHUH %WLO*UHSU VHQWHUHUHQJUDGXHULQJPHGK¡MHUH HQHUJLIRUEUXJHQGGHWJ OGHQGHE\JQLQJVUHJOH HQHUJLIRUEUXJHQGGHWJ OGHQGHE\JQLQJVUHJOH PHQW PHQW   +RYHGSDUWHQDIGHE\JQLQJHUGHUHUE\JJHWI¡U +RYHGSDUWHQDIGHE\JQLQJHUGHUHUE\JJHWI¡U DSULOIRUYHQWHVDWOLJJHLNDWHJRULHUQH&WLO DSULOIRUYHQWHVDWOLJJHLNDWHJRULHUQH&WLO * *

3ULVHQIRUHQHQHUJLP UNQLQJ 3ULVHQIRUHQHQHUJLP UNQLQJ

3ULVHQIRUHQHUJLP UNQLQJDIPLQGUHE\JQLQJHUHUXQGHUODJWQRJOHPDNVLPDOSULVHUVRPHUIDVWODJWDI 3ULVHQIRUHQHUJLP UNQLQJDIPLQGUHE\JQLQJHUHUXQGHUODJWQRJOHPDNVLPDOSULVHUVRPHUIDVWODJWDI (QHUJLVW\UHOVHQ3ULVHUQHIDVWO JJHVIRUHWnUDGJDQJHQLMDQXDUPnQHGKYHUWnU (QHUJLVW\UHOVHQ3ULVHUQHIDVWO JJHVIRUHWnUDGJDQJHQLMDQXDUPnQHGKYHUWnU 6H\GHUOLJHUHRSO\VQLQJHUSnZZZEROLJHMHUGNHQHUJLPDHUNHSULV 6H\GHUOLJHUHRSO\VQLQJHUSnZZZEROLJHMHUGNHQHUJLPDHUNHSULV 3ULVHUQHJ OGHUIRUHQIDPLOLHKXVHRJÁHUIDPLOLHKXVHRSWLOP)RUVW¡UUHE\JJHULHUHUKYHUYVRJ 3ULVHUQHJ OGHUIRUHQIDPLOLHKXVHRJÁHUIDPLOLHKXVHRSWLOP )RUVW¡UUHE\JJHULHUHUKYHUYVRJ HWDJHHMHQGRPPHPYVNDOGHULQGKHQWHVSULVIRUHQHUJLP UNQLQJDIGHQSnJ OGHQGHE\JQLQJ HWDJHHMHQGRPPHPYVNDOGHULQGKHQWHVSULVIRUHQHUJLP UNQLQJDIGHQSnJ OGHQGHE\JQLQJ )RUGLVVHE\JQLQJHUHUGHWDOWVnPDUNHGVSULVHQGHUHUJ OGHQGH )RUGLVVHE\JQLQJHUHUGHWDOWVnPDUNHGVSULVHQGHUHUJ OGHQGH

+XVNDW +XVNDW

(QHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQE¡UEHWUDJWHVVRPHWVW\NNHY UGLSDSLUGHUVNDOJHPPHVVDPPHQPHG (QHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQE¡UEHWUDJWHVVRPHWVW\NNHY UGLSDSLUGHUVNDOJHPPHVVDPPHQPHG %%5PHGGHOHOVHQ'HWHUQHPOLJHQJRGLGpDWJHPPH(QHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQ'HQLQGHKROGHU %%5PHGGHOHOVHQ'HWHUQHPOLJHQJRGLGpDWJHPPH(QHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQ'HQLQGHKROGHU HQJUXQGLJEHVNULYHOVHDIE\JQLQJHQVHQHUJLP VVLJHWLOVWDQG'HQHUHWJRGWVDOJVDUJXPHQWKYLVGX HQJUXQGLJEHVNULYHOVHDIE\JQLQJHQVHQHUJLP VVLJHWLOVWDQG'HQHUHWJRGWVDOJVDUJXPHQWKYLVGX VNDOV OJHHOOHUXGOHMHE\JQLQJHQIRULUDSSRUWHQNDQN¡EHUHOOHUOHMHUO VHRPGHHQHUJL VNDOV OJHHOOHUXGOHMHE\JQLQJHQIRULUDSSRUWHQNDQN¡EHUHOOHUOHMHUO VHRPGHHQHUJL XGJLIWHUGHUNDQIRUYHQWHVDWY UHLE\JQLQJHQ6DPWLGLJJLYHUHQHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQQRJOH XGJLIWHUGHUNDQIRUYHQWHVDWY UHLE\JQLQJHQ6DPWLGLJJLYHUHQHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQQRJOH JRGHUnGRPKYRUGDQHQHUJLIRUEUXJHW\GHUOLJHUHNDQQHGV WWHV²RJLNNHPLQGVWRPKYRUVWRUGLQ JRGHUnGRPKYRUGDQHQHUJLIRUEUXJHW\GHUOLJHUHNDQQHGV WWHV²RJLNNHPLQGVWRPKYRUVWRUGLQ HJHQLQYHVWHULQJYLOY UH HJHQLQYHVWHULQJYLOY UH 0nJHUQHFLWHUHVPHGNLOGHDQJLYHOVH 0nJHUQHFLWHUHVPHGNLOGHDQJLYHOVH

 

0DUWV 0DUWV 0% 0%

<GHUOLJHUHLQIRUPDWLRQ <GHUOLJHUHLQIRUPDWLRQ 'XNDQO VHPHUHRP(QHUJLP UNQLQJVRUGQLQJHQIRUE\JQLQJHUSn(QHUJLWMHQHVWHQVKMHPPHVLGH 'XNDQO VHPHUHRP(QHUJLP UNQLQJVRUGQLQJHQIRUE\JQLQJHUSn(QHUJLWMHQHVWHQVKMHPPHVLGH ZZZHQHUJLWMHQHVWHQGNHOOHUSn(QHUJLVW\UHOVHQVKMHPPHVLGHZZZHQVGN ZZZHQHUJLWMHQHVWHQGNHOOHUSn(QHUJLVW\UHOVHQVKMHPPHVLGHZZZHQVGN /LVWHQRYHUHQHUJLNRQVXOHQWHUÀQGHVRJVnSnKMHPPHVLGHQZZZPDHUNGLQE\JQLQJGN /LVWHQRYHUHQHUJLNRQVXOHQWHUÀQGHVRJVnSnKMHPPHVLGHQZZZPDHUNGLQE\JQLQJGN /RYQURPIUHPPHDIHQHUJLEHVSDUHOVHULE\JQLQJHUµ%HNHQGWJ¡UHOVHRPHQHUJLP UNQLQJDI /RYQURPIUHPPHDIHQHUJLEHVSDUHOVHULE\JQLQJHUµ%HNHQGWJ¡UHOVHRPHQHUJLP UNQLQJDI E\JQLQJHUµQUDIVDPWQUDINDQÀQGHVSnDGUHVVHQZZZUHWVLQIRGN E\JQLQJHUµQUDIVDPWQUDINDQÀQGHVSnDGUHVVHQZZZUHWVLQIRGN %\JQLQJVUHJOHPHQWHW%5ÀQGHVSnKMHPPHVLGHQZZZE\JQLQJVUHJOHPHQWHWGN %\JQLQJVUHJOHPHQWHW%5ÀQGHVSnKMHPPHVLGHQZZZE\JQLQJVUHJOHPHQWHWGN 0nJHUQHFLWHUHVPHGNLOGHDQJLYHOVH 0nJHUQHFLWHUHVPHGNLOGHDQJLYHOVH

 

By Soeberg

0DUWV 0DUWV 0% 0%


ENERGI OG ENERGIMÆRKNING På Energitjenestens hjemmeside har forbrugeren mulighed for at læse om de forskellige energikarakterer (A-G), som boligen kan blive vurderet til. Boliger der opføres efter 1. februar 2011 skal bygges, så de opfylder kravene til energikarakteren A2, jf. Energitjenestens fakta vedrørende ”Energimærkning af nybyggeri”. ”Brugte” boliger vil, selvom de er relative nye, have vanskelig ved at opnå høj energiklassificering. Dette gælder selv om der er foretaget betydelige ekstra energiforanstaltninger, da det er vanskeligt efterfølgende at isolere kraftigt nok. Der er derfor næppe tvivl om, at stigende energipriser vil få større indflydelse i forbindelse med beslutningen om et boligkøb.

)DNWD$UN )DNWD$UN

(QHUJLP UNQLQJDIE\JQLQJHU (QHUJLP UNQLQJDIE\JQLQJHU

(QHUJLP UNQLQJDIHMHUOHMOLJKHG (QHUJLP UNQLQJDIHMHUOHMOLJKHG (QHUJLP UNQLQJVRUGQLQJVRPWUnGWHLNUDIWMDQXDUEHU¡UHUHMHUOHMOLJKHGHUSnPHUHHQGpQ PnGH(QHUJLP UNQLQJVRUGQLQJHQHUEHVNUHYHWLµ%HNHQGWJ¡UHOVHRPHQHUJLP UNQLQJDIE\JQLQJHUµ (QHUJLP UNQLQJVRUGQLQJVRPWUnGWHLNUDIWMDQXDUEHU¡UHUHMHUOHMOLJKHGHUSnPHUHHQGpQ RJRUGQLQJHQHUORYSOLJWLJ PnGH(QHUJLP UNQLQJVRUGQLQJHQHUEHVNUHYHWLµ%HNHQGWJ¡UHOVHRPHQHUJLP UNQLQJDIE\JQLQJHUµ RJRUGQLQJHQHUORYSOLJWLJ

(QHUJLP UNQLQJYHGVDOJDIHMHUOHMOLJKHG (QHUJLP UNQLQJYHGVDOJDIHMHUOHMOLJKHG 'HUVNDOIRUHOLJJH²RJXGOHYHUHVHWJ\OGLJWHQHUJLP UNHSnGHQE\JQLQJHMHUOHMOLJKHGHQHUHQGHODI QnUGHQHQNHOWHOHMOLJKHGV WWHVWLOVDOJ'HWWHJ OGHUQnUE\JQLQJHQVVDPOHGHRSYDUPHGHHWDJH 'HUVNDOIRUHOLJJH²RJXGOHYHUHVHWJ\OGLJWHQHUJLP UNHSnGHQE\JQLQJHMHUOHMOLJKHGHQHUHQGHODI  DUHDOHUSnP RJGHURYHU QnUGHQHQNHOWHOHMOLJKHGV WWHVWLOVDOJ'HWWHJ OGHUQnUE\JQLQJHQVVDPOHGHRSYDUPHGHHWDJH DUHDOHUSnPRJGHURYHU

5HJHOP VVLJHQHUJLP UNQLQJ 5HJHOP VVLJHQHUJLP UNQLQJ 1RJOHDIGHE\JQLQJHUKYRUHMHUOHMOLJKHGHUQHOLJJHULYLOY UHRPIDWWHWDIRUGQLQJHQRPUHJHO

 P VVLJHQHUJLP UNQLQJ+YLVGHUHUWDOHRPHQE\JQLQJGHUKDUHWDUHDOSnP HOOHUGHURYHU 1RJOHDIGHE\JQLQJHUKYRUHMHUOHMOLJKHGHUQHOLJJHULYLOY UHRPIDWWHWDIRUGQLQJHQRPUHJHO VNDOGHQVRPXGJDQJVSXQNWHQHUJLP UNHVPLQGVWKYHUWnU9HGUHJHOP VVLJHQHUJLP UNQLQJ P VVLJHQHUJLP UNQLQJ+YLVGHUHUWDOHRPHQE\JQLQJGHUKDUHWDUHDOSnPHOOHUGHURYHU VNDOGHUIRUHWDJHVHQQ\HQHUJLP UNQLQJLQGHQGHQWLGOLJHUHHUXGO¡EHW²DOWVnLQGHQIRUnU VNDOGHQVRPXGJDQJVSXQNWHQHUJLP UNHVPLQGVWKYHUWnU9HGUHJHOP VVLJHQHUJLP UNQLQJ VNDOGHUIRUHWDJHVHQQ\HQHUJLP UNQLQJLQGHQGHQWLGOLJHUHHUXGO¡EHW²DOWVnLQGHQIRUnU

*\OGLJKHGDIHQHUJLP UNHW *\OGLJKHGDIHQHUJLP UNHW (WHQHUJLP UNHHUVRPXGJDQJVSXQNWJ\OGLJWL nUIUDGHQGDWRKYRUHQHUJLNRQVXOHQWHQKDU (WHQHUJLP UNHHUVRPXGJDQJVSXQNWJ\OGLJWL LQGVHQGWUDSSRUWHQWLO6HNUHWDULDWIRU(QHUJL nUIUDGHQGDWRKYRUHQHUJLNRQVXOHQWHQKDU HIIHNWLYH%\JQLQJHU LQGVHQGWUDSSRUWHQWLO6HNUHWDULDWIRU(QHUJL (QHUJLP UNHWVJ\OGLJKHGHUDQI¡UWSnIRUVLGHQ HIIHNWLYH%\JQLQJHU DIHQHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQ (QHUJLP UNHWVJ\OGLJKHGHUDQI¡UWSnIRUVLGHQ +YLVGHUYHGHQHUJLP UNQLQJHQLGHQWLÀFHUHV DIHQHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQ EHVSDUHOVHUPHGWLOEDJHEHWDOLQJVWLGXQGHUnU +YLVGHUYHGHQHUJLP UNQLQJHQLGHQWLÀFHUHV GHUWLOVDPPHQXGJ¡UPHUHHQGDIHQHUJLIRU EHVSDUHOVHUPHGWLOEDJHEHWDOLQJVWLGXQGHUnU EUXJHWQHGV WWHVJ\OGLJKHGHQWLOnU GHUWLOVDPPHQXGJ¡UPHUHHQGDIHQHUJLIRU EUXJHWQHGV WWHVJ\OGLJKHGHQWLOnU 1nUGHUHUYDQGUHWWHVNHOLPHOOHPHMHUOHMOLJKHGHUQHIRUHWDJHVHQHUJLP UNQLQJHQDIKHOHE\JQLQJHQ² LNNHDIKYHUHQNHOWHMHUOHMOLJKHG 1nUGHUHUYDQGUHWWHVNHOLPHOOHPHMHUOHMOLJKHGHUQHIRUHWDJHVHQHUJLP UNQLQJHQDIKHOHE\JQLQJHQ² LNNHDIKYHUHQNHOWHMHUOHMOLJKHG (UGHUORGUHWWHVNHOLPHOOHPHMHUOHMOLJKHGHUQHIRUHWDJHVGHUVRPXGJDQJVSXQNWHQHQHUJLP UNQLQJ IRUKYHUVHOYVW QGLJOHMOLJKHG (UGHUORGUHWWHVNHOLPHOOHPHMHUOHMOLJKHGHUQHIRUHWDJHVGHUVRPXGJDQJVSXQNWHQHQHUJLP UNQLQJ IRUKYHUVHOYVW QGLJOHMOLJKHG

(QHUJLP UNQLQJYHGXGOHMQLQJIUHPOHMHPYDIHMHUOHMOLJKHG (QHUJLP UNQLQJYHGXGOHMQLQJIUHPOHMHPYDIHMHUOHMOLJKHG (IWHUMXOLVNDOGHUIRUHOLJJHHQJ\OGLJHQHUJLP UNQLQJDIHMHUOHMOLJKHGGHWYLOVLJHGHQ E\JQLQJHMHUOHMOLJKHGHQHUHQGHODIQnUGHUVNHUXGOHMQLQJIUHPOHMHPY (IWHUMXOLVNDOGHUIRUHOLJJHHQJ\OGLJHQHUJLP UNQLQJDIHMHUOHMOLJKHGGHWYLOVLJHGHQ E\JQLQJHMHUOHMOLJKHGHQHUHQGHODIQnUGHUVNHUXGOHMQLQJIUHPOHMHPY

(QHUJLP UNHWVRPHWDNWLYIRUN¡EHURJV OJHU (QHUJLP UNHWVRPHWDNWLYIRUN¡EHURJV OJHU (QHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQEHVNULYHUE\JQLQJHQVHQHUJLP VVLJHWLOVWDQGRJJLYHUGHUPHGN¡EHUQRJOH

CasaF 48

VYDUYHGU¡UHQGHHQHUJLIRUEUXJHWLE\JQLQJHQ$IUDSSRUWHQYLOGHWEODIUHPJnKYLONHUHQWDEOHHQHUJL (QHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQEHVNULYHUE\JQLQJHQVHQHUJLP VVLJHWLOVWDQGRJJLYHUGHUPHGN¡EHUQRJOH EHVSDUHOVHUGHUNDQIRUHWDJHVRJRPGHUYLOEOLYHVWLOOHWNUDYWLOHIWHULVROHULQJDIE\JQLQJHQL VYDUYHGU¡UHQGHHQHUJLIRUEUXJHWLE\JQLQJHQ$IUDSSRUWHQYLOGHWEODIUHPJnKYLONHUHQWDEOHHQHUJL IRUELQGHOVHPHGIHNVHQWDJXGVNLIWQLQJ EHVSDUHOVHUGHUNDQIRUHWDJHVRJRPGHUYLOEOLYHVWLOOHWNUDYWLOHIWHULVROHULQJDIE\JQLQJHQL IRUELQGHOVHPHGIHNVHQWDJXGVNLIWQLQJ (QHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQVLJHUGHUIRUEnGHQRJHWRPGHWQXY UHQGHHQHUJLIRUEUXJRPPXOLJKHGHU IRUHIWHULVROHULQJ²RJRPHYWNRPPHQGHXGJLIWHULIRUELQGHOVHPHGY VHQWOLJH QGULQJHU (QHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQVLJHUGHUIRUEnGHQRJHWRPGHWQXY UHQGHHQHUJLIRUEUXJRPPXOLJKHGHU IRUHIWHULVROHULQJ²RJRPHYWNRPPHQGHXGJLIWHULIRUELQGHOVHPHGY VHQWOLJH QGULQJHU

0nJHUQHFLWHUHVPHGNLOGHDQJLYHOVH Bragesvej 0nJHUQHFLWHUHVPHGNLOGHDQJLYHOVH

 

0DUWV 0% 0DUWV 0%


$QVYDUHWRJXGJLIWHQOLJJHUKRVHMHUIRUHQLQJHQ 'HWHUDOWLGHMHUIRUHQLQJHQGHUKDUDQVYDUHWIRUDWHQHUJLP UNQLQJHQEOLYHUIRUHWDJHWRJIRUDW $QVYDUHWRJXGJLIWHQOLJJHUKRVHMHUIRUHQLQJHQ HQHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQEOLYHURSEHYDUHWRJHUWLOJ QJHOLJLIRUELQGHOVHPHGVDOJDIHQHMHUOHM 'HWHUDOWLGHMHUIRUHQLQJHQGHUKDUDQVYDUHWIRUDWHQHUJLP UNQLQJHQEOLYHUIRUHWDJHWRJIRUDW OLJKHG'HWHURJVnDOWLGHMHUIRUHQLQJHQGHUVNDODIKROGHXGJLIWHQ HQHUJLP UNQLQJVUDSSRUWHQEOLYHURSEHYDUHWRJHUWLOJ QJHOLJLIRUELQGHOVHPHGVDOJDIHQHMHUOHM ,WLOI OGHDIVDOJDIHQHMHUOHMOLJKHGVNDOHQHUJLP UNQLQJHQIRUHÀQGHVRJIRUHO JJHVN¡EHULQGHQ OLJKHG'HWHURJVnDOWLGHMHUIRUHQLQJHQGHUVNDODIKROGHXGJLIWHQ LQGJnHOVHDIDIWDOHRPVDOJDIHMHUOHMOLJKHGHQ ,WLOI OGHDIVDOJDIHQHMHUOHMOLJKHGVNDOHQHUJLP UNQLQJHQIRUHÀQGHVRJIRUHO JJHVN¡EHULQGHQ 0HGDQGUHRUGNDQHQV OJHUDIHQHMHUOHMOLJKHGDOWLGNU YHDWHMHUIRUHQLQJHQVWLOOHUHQJ\OGLJ LQGJnHOVHDIDIWDOHRPVDOJDIHMHUOHMOLJKHGHQ HQHUJLP UNQLQJWLOUnGLJKHG 0HGDQGUHRUGNDQHQV OJHUDIHQHMHUOHMOLJKHGDOWLGNU YHDWHMHUIRUHQLQJHQVWLOOHUHQJ\OGLJ )RUHÀQGHVGHULNNHHQJ\OGLJHQHUJLP UNQLQJDIE\JQLQJHQLIRUELQGHOVHPHGVDOJDIOHMOLJKHGRJ HQHUJLP UNQLQJWLOUnGLJKHG YLOHMHUIRUHQLQJV OJHULNNHV¡UJHIRUDWInXGDUEHMGHWHQHQHUJLP UNQLQJNDQN¡EHU²LQGHQIRUHQ )RUHÀQGHVGHULNNHHQJ\OGLJHQHUJLP UNQLQJDIE\JQLQJHQLIRUELQGHOVHPHGVDOJDIOHMOLJKHGRJ ULPHOLJSHULRGH²InXGDUEHMGHWHQHQHUJLP UNQLQJSnE\JQLQJHQ²SnHMHUHQVHMHUIRUHQLQJHQV YLOHMHUIRUHQLQJV OJHULNNHV¡UJHIRUDWInXGDUEHMGHWHQHQHUJLP UNQLQJNDQN¡EHU²LQGHQIRUHQ UHJQLQJ ULPHOLJSHULRGH²InXGDUEHMGHWHQHQHUJLP UNQLQJSnE\JQLQJHQ²SnHMHUHQVHMHUIRUHQLQJHQV  +YLVGHUVNHURYHUWU GHOVHUDINUDYHWRPUHJHOP VVLJHQHUJLP UNQLQJIRUHQE\JQLQJSnP RJ UHJQLQJ GHURYHUNDQHMHQGRPPHQVMXULGLVNHSHUVRQ HU SnO JJHVE¡GHVWUDI +YLVGHUVNHURYHUWU GHOVHUDINUDYHWRPUHJHOP VVLJHQHUJLP UNQLQJIRUHQE\JQLQJSnPRJ GHURYHUNDQHMHQGRPPHQVMXULGLVNHSHUVRQ HU SnO JJHVE¡GHVWUDI ,GHHOOHDQSDUWHURJDQGHOVOHMOLJKHGHU (MHUOHMOLJKHGHU HOOHUGHQE\JQLQJOHMOLJKHGHUQHOLJJHUL GHUHUÀQDQVLHUHWYHGLGHHOOHDQSDUWHURJ ,GHHOOHDQSDUWHURJDQGHOVOHMOLJKHGHU DQGHOVOHMOLJKHGHUVNDOKDYHIRUHWDJHWHQHUJLP UNQLQJYHGVDOJRJXGOHMQLQJ²I¡UVWHJDQJIUD (MHUOHMOLJKHGHU HOOHUGHQE\JQLQJOHMOLJKHGHUQHOLJJHUL GHUHUÀQDQVLHUHWYHGLGHHOOHDQSDUWHURJ MXOL DQGHOVOHMOLJKHGHUVNDOKDYHIRUHWDJHWHQHUJLP UNQLQJYHGVDOJRJXGOHMQLQJ²I¡UVWHJDQJIUD 9 URSP UNVRPSnDWGHE\JQLQJHUVRPHNVHPSHOYLVDQGHOVOHMOLJKHGHUQHHUHQGHODINDQY UH MXOL RPIDWWHWDIGHQUHJHOP VVLJHHQHUJLP UNQLQJ 9 URSP UNVRPSnDWGHE\JQLQJHUVRPHNVHPSHOYLVDQGHOVOHMOLJKHGHUQHHUHQGHODINDQY UH RPIDWWHWDIGHQUHJHOP VVLJHHQHUJLP UNQLQJ

8GDUEHMGHOVHDIHQHUJLP UNQLQJVUDSSRUW

6HOYHHQHUJLP UNQLQJHQRJXGDUEHMGHOVHQDI 8GDUEHMGHOVHDIHQHUJLP UNQLQJVUDSSRUW UDSSRUWHQVNDOIRUHWDJHVDIHWFHUWLÀFHUHWÀUPDGHUHU 6HOYHHQHUJLP UNQLQJHQRJXGDUEHMGHOVHQDI JRGNHQGWWLODWIRUHWDJHHQHUJLP UNQLQJ UDSSRUWHQVNDOIRUHWDJHVDIHWFHUWLÀFHUHWÀUPDGHUHU 3ULVHQIRUHQHQHUJLP UNQLQJDIHQHMHQGRPPHGHW JRGNHQGWWLODWIRUHWDJHHQHUJLP UNQLQJ HWDJHDUHDORYHUPHULNNHSnIRUKnQGIDVWODJW'HU 3ULVHQIRUHQHQHUJLP UNQLQJDIHQHMHQGRPPHGHW VNDOGHUIRULQGKHQWHVWLOEXG HWDJHDUHDORYHUPHULNNHSnIRUKnQGIDVWODJW'HU 'DGHUHUVWRUHIRUVNHOOHLSULVHUNDQGHWDQEHIDOHVDW VNDOGHUIRULQGKHQWHVWLOEXG HMHUIRUHQLQJHQV¡UJHUIRUDWGHULQGKHQWHVÁHUHWLOEXG 'DGHUHUVWRUHIRUVNHOOHLSULVHUNDQGHWDQEHIDOHVDW (QN¡EHUGHUEHVWLOOHUHQHQHUJLP UNQLQJVUDSSRUWSn HMHUIRUHQLQJHQV¡UJHUIRUDWGHULQGKHQWHVÁHUHWLOEXG HMHUVHMHUIRUHQLQJVUHJQLQJKDULNNHSOLJWWLODWLQG (QN¡EHUGHUEHVWLOOHUHQHQHUJLP UNQLQJVUDSSRUWSn KHQWHÁHUHWLOEXG²RJHUGHUPHGKHOOHULNNHSOLJWLJWLO HMHUVHMHUIRUHQLQJVUHJQLQJKDULNNHSOLJWWLODWLQG DWY OJHGHWELOOLJVWHWLOEXGSnHQHUJLP UNQLQJHQ KHQWHÁHUHWLOEXG²RJHUGHUPHGKHOOHULNNHSOLJWLJWLO DWY OJHGHWELOOLJVWHWLOEXGSnHQHUJLP UNQLQJHQ

Fra Energitjenestens hjemmeside citeres følgende: ”3 hurtige pointer: •Et godt energimærke er et ligeså godt salgsargument som god beliggenhed. •Energimærkningsrapporten indeholder konkrete forslag til energispareaktiviteter, der kan betale sig. •Energisparende foranstaltninger er ofte én af de mest rentable ejendomsforbedringer, man kan foretage sig.” Boligerne i denne brochure leveres med lovpligtig energimærke, og opfylder kravene i energiklasse A2.

(QHUJLP UNH (QHUJLP UNH

$ $ % $ & %

'

' &

'

( ' ) ( * ) * $HUGHWEHGVWRSQnHOLJHHQHUJLP UNH KHUHIWHU%RVYRJ*HUGHWGnUOLJVWH $HUGHWEHGVWRSQnHOLJHHQHUJLP UNH KHUHIWHU%RVYRJ*HUGHWGnUOLJVWH

<GHUOLJHUHRSO\VQLQJHU (QHUJLP UNQLQJVRUGQLQJHQHUEHVNUHYHWSn(QHUJLWMHQHVWHQVKMHPPHVLGHZZZHQHUJLWMHQHVWHQGN² <GHUOLJHUHRSO\VQLQJHU XQGHUµ(QHUJLP UNQLQJDIE\JQLQJHUµ$QGUHQ\WWLJHKMHPPHVLGHUHU (QHUJLP UNQLQJVRUGQLQJHQHUEHVNUHYHWSn(QHUJLWMHQHVWHQVKMHPPHVLGHZZZHQHUJLWMHQHVWHQGN² ‡ (QHUJLVW\UHOVHQVKMHPPHVLGHZZZHQVGN²XQGHU(QHUJLP UNQLQJDIE\JQLQJHU XQGHUµ(QHUJLP UNQLQJDIE\JQLQJHUµ$QGUHQ\WWLJHKMHPPHVLGHUHU ‡ 6HNUHWDULDWHUIRU(QHUJLHIIHNWLYH%\JQLQJHUZZZPDHUNGLQE\JQLQJGN ‡ (QHUJLVW\UHOVHQVKMHPPHVLGHZZZHQVGN²XQGHU(QHUJLP UNQLQJDIE\JQLQJHU ‡ (QOLVWHRYHUHQHUJLNRQVXOHQWHUÀQGHVSn(QHUJLWMHQHVWHQVKMHPPHVLGHXQGHUWHPDHW ‡ 6HNUHWDULDWHUIRU(QHUJLHIIHNWLYH%\JQLQJHUZZZPDHUNGLQE\JQLQJGN µ(QHUJLP UNQLQJDIE\JQLQJHUµ ‡ (QOLVWHRYHUHQHUJLNRQVXOHQWHUÀQGHVSn(QHUJLWMHQHVWHQVKMHPPHVLGHXQGHUWHPDHW ‡ 'HQVHQHVWRSGDWHUHGH%HNHQGWJ¡UHOVHRPHQHUJLP UNQLQJDIE\JQLQJHUÀQGHVSn µ(QHUJLP UNQLQJDIE\JQLQJHUµ ZZZUHWVLQIRGN ‡ 'HQVHQHVWRSGDWHUHGH%HNHQGWJ¡UHOVHRPHQHUJLP UNQLQJDIE\JQLQJHUÀQGHVSn ZZZUHWVLQIRGN 0nJHUQHFLWHUHVPHGNLOGHDQJLYHOVH  0DUWV 0nJHUQHFLWHUHVPHGNLOGHDQJLYHOVH0% 0DUWV 0%

By Soeberg


FORSYNING OG RENOVATION

- Forsyning Varmeforsyning leveres i form af fjernvarme fra Silkeborg Forsyning A/S. Installation og tilslutningsafgifter er inkluderet i købesummen for boligen.

- Renovation Ejerforeningen sørger for fælles renovation.

Elforsyning leveres af EnergiMidt A/S. Installation og tilslutningsafgifter er inkluderet i prisen på boligen. Vandforsyning leveres af Silkeborg Forsyning A/S, installation og tilslutningsafgifter er inkluderet i købesummen for boligen. Fra overtagelsesdagen betaler køber direkte til forsyningsselskaberne. Signalforsyning leveres ikke af CasaF. Køber opfordres til selv at undersøge og vælge mellem de muligheder, der er i området. Boligen leveres med tomrør i stue, køkken-alrum samt i hvert værelse.

CasaF 50

Bragesvej


By Soeberg


TIDSPLAN Gennemførelsen af et byggeri af denne størrelse er relativt komplekst.

Når de tekniske rådgivere er færdige med at udarbejde projektet, skal dette godkendes ved bygningsmyndigheden på kommunen.

Projektet der danner grundlag for udbuddet af boligerne, er et skitseprojekt. Den egentlige projektering sker sideløbende med udbuddet. Arkitekt og ingeniør projekterer byggeriet, det vil sige de udarbejder nødvendige tegninger og beregninger, herunder detaljer af byggeriet til entreprenøren.

Bygningsmyndigheden gennemgår projektet med henblik på at afklare, om byggeriet opfylder lovgivningens og lokalplanens krav. Bygningsmyndigheden videresender det til en række afdelinger på kommunen i en intern høring, såsom vejafdelingen, forsyningsafdelinger, planafdelingen mv.

I samme forløb udvælges de materialer, der både arkitektonisk og funktionelt passer til byggeriet.

Det kan derfor på forhånd være svært at fastlægge en præcis afleveringsdato, om end det for alle parter er vigtigt at få denne dato fastlagt.

Der kan i dette forløb opstå behov for tilretninger af projektet, og det er primært derfor, at der i denne brochure er taget et såkaldt skitseforbehold.

Det forventes, at boligerne kan afleveres den 1. september 2013.

CasaF 52

Bragesvej


FORBEHOLD Der er for projektet et skitseforbehold gældende, ligesom der gælder et forbehold vedrørende visualiseringer.

Noget af det anvendte billedmateriale er modelfotos, det vil sige at der ikke er tale om konkrete visualiseringer, men fotos der viser materialer og design.

For begge forbehold gælder det, at projektet på tidspunktet for udarbejdelsen af brochuren, er på et skitseniveau. Det vil sige at arkitekter, ingeniører og myndighederne endnu ikke i detaljen har forholdt sig til tegninger og beregninger. Køber skal derfor være opmærksom på, at der undervejs i denne proces kan ske nødvendige tilpasninger og tilretninger, uden at projektet eller boligerne overordnet set ændrer sig.

By Soeberg


Silkeborg Silkeborg

CasaF 54

Bragesvej


By Soeberg


www.CasaF.dk

Alle rettigheder til CasaF konceptet samt layout til brochurer mv. tilhører CasaF A/S. Alle rettigheder til dokumenter, metoder mv. tilhører Søberg Advokater A/S.

Hannibal Søberg

a s a C

Bragesvej punkthuse  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you