Page 1

Østergårds Allé - Hørning Aarhus

CasaFutura.dk


Mennesker Arkitektur Design

Casa Futura har siden 2004 udviklet, solgt og opført boliger i en tidssvarende arkitektur. Casa Futura er en familieejet virksomhed, der igennem årene har opført mere end 2.000 boliger. De centale begreber i vores virksomhed er MENNESKER - ARKITEKTUR - DESIGN, og disse begreber forsøger vi at implimentere ved at skabe boliger med en brugbar indretning, indrammet af en holdbar arkitektur, men også til en pris der er overkommelig for mange. Casa Futura leverede i 2013 ialt 125 boliger svarende til en omsætning på kr. 225.000.000,-

Denne brochure viser boligerne på Østergårds Allé, Hørning. Billeder og visualiseringer er ikke nødvendigvis fra det konkrete projekt, de konkrete tekniske beskrivelser mv. findes i den tilknyttede tekniske materialebeskrivelse. Der tages skitseforbehold for projektet i sin helhed.

/2


Casa Futura

Arkitekttegnede boliger

Casa Futura s. 6 Østergårds Allé, Hørning

s. 8

Arkitekterne s. 10 Beliggenhedsplan s. 12 Boligerne s. 14 Træ som byggemateriale

s. 30

Hvis man øsnker at købe en Casa Futura bolig

s. 34

Rettigheder s. 36


/4


Casa Futura er en familieejet, jysk virksomhed.


CASA FUTURA. Casa Futuras målgruppe til vore række- og dobbeltvillaer er børnefamilier, der ønsker en praktisk rummelig, energivenlig og moderne bolig. Boligerne er arkitekttegnede og vedligeholdelsesfrie samtidig med, at de kan erhverves til en overkommelig pris.

/6


Hørning Hørning er beliggende mindre end 15 km fra centrum af Aarhus, og er et perfekt område for den nystartede familie. Byen har trods sin korte afstand til større byer som Aarhus og Skanderborg, sit helt eget pulserende og fremdrivende liv med over 7.000 indbyggere, og alt fra gode indkøbsmuligheder, skoler til offentlige transportmidler. I centrum af Hørning finder man det spændende bytorv, der med gode dagligvarebutikker og alsidige specialforretninger gør det nemt at handle til alle dagens fornødenheder. Foruden torvet finder man i byen to gode skoler, et nyere børneunivers samt flere gode institutioner. Byen har i flere år haft stor fokus på sit gode netværk af stisystemer, der gør det sikkert og hurtigt at komme fra A til B, og som sikrer at børn i alle aldre kommer nemt til og fra skole. Til transport af de helt små, kan

/8

man gøre brug af lokale tiltag som ”gåbussen” hvor man via samlesteder og hjælp fra ældre elever følger de yngste sikkert til skolen. Ved skolen og særligt omkring Hørning Hallen, findes også et stort udbud af diverse sportsfaciliteter. Med bil når man hurtigt på 10-15 min til centrum af Aarhus. Fra Hørning kan man dog også fange regionaltoget, som med forbindelser flere gange i timen gør det nemt og hurtigt at komme til Aarhus, såvel som Skanderborg. De gode transportforbindelser har de senere år gjort Hørning til en seriøs udfordrer til Aarhusforstæderne. I denne nyere udstykning i en meget attraktiv del af byen, når man hurtigt centrum via de gode stisystemer. I området er der også skøn natur, der indbyder til gode gå- og løbeture.


Aarhus er en by i vækst, og med mere end 300.000 indbyggere er Aarhus Danmarks næststørste by. Aarhus er ungdommens by, og uden konkurrence den yngste by, når der ses på indbyggernes gennemsnitsalder. Alene på Aarhus Universitet er der over 35.000 studerende, og byen har i alt 25 uddannelses- og forskningsinstitutioner. Pulsen banker hurtigt i Aarhus. Samtidig lever historien i Aarhus, hvor byens ældste og stemningsfyldte kvarterer er nogle af de mest livlige og trendy. Der er i Aarhus mulighed for at nyde både shoppingture, afslappende stunder på caféerne og slentreture ved skov, hav og strand.

Aarhus har stort set alt at tilbyde - lige fra indkøbsfaciliteter og underholdningsindustri til et væld af uddannelsesmuligheder.


Arkitekt på dette projekt

Arkitekt Cand. Arch, MAA - Agnieszka Cieploch Fischer

Arkitekt Cand. Arch. - Lars Peter Ø. Hansen

ARKITEKTERNE DesignLab er Casa Futuras egne arkitekter som udvikler Casa Futura Concept projektsalg. Casa Futura har samlet en lille gruppe af dygtige, uddannede arkitekter, som byder ind med spændende og anderledes arkitektur. DesignLab leverer boliger kendetegnet ved en moderne og markant arkitektur, som med et lyst og oplevelsesrigt indre, danner rammen for en god bolig. Vi ved mange efterspørger dette - og vi vil, at de i vores koncept kan finde en bolig efter deres smag. Boligerne er kendetegnet ved en funktionel indretning, og vi arbejder efter idéen om at den idelle bolig til den moderne familie virkeliggøres på meget få kvadratmeter.

/10


Arkitekt Cand. Polyt. - Martin Lund

Arkitekt Cand. Arch. - Caja Brandt Fonslev


BEBYGGELSESPLAN Boligerne opføres som dobbelt og rækkevillaer på henholdsvis 135m2 og 138m2 afhængig af om det er en række eller en endebolig. Boligerne har typebetegnelsen CB138. CB står for CasaBasic. Boligtyper har i stueetagen: éntre, bryggers, toilet køkken-alrum og ophold med udgang til terrasse. På 1. sal har boligerne badeværelse samt 4 værelser. Boligerne opfylder bygningsreglementet til energi og isolering, samtidig har man haft for øje at imødekomme den moderne families krav til lave vedligeholdelsesudgifter. På billedet nedenfor er beliggenhedsplanen vist. Beliggenhedsplanen er udformet således, at der er taget mest mulig hensyn til solindfald, ugenerede uderum, og at der er mulighed for at opholde sig udendørs på begge sider af boligen.

2c CB138 Nr. 21 CB138 Nr. 22

CB138 Nr. 13 CB138 Nr. 14

CB138 Nr. 23 CB138 Nr. 24

CB138 Nr. 25 CB138 Nr. 26

CB138 Nr. 27 CB138 Nr. 28

CB138 Nr. 15

CB138 Nr. 7

CB138 Nr. 16

CB138 Nr. 8 CB138 Nr. 9

CB138 Nr. 17

CB138 Nr. 10

CB138 Nr. 18

CB138 Nr. 11

CB138 Nr. 19

CB138 Nr. 12

CB138 Nr. 20

Støjvold

/12

2b

CB138 Nr. 6

CB138 Nr. 1 CB138 Nr. 2 CB138 Nr. 3 CB138 Nr. 4 CB138 Nr. 5


Stueetage

1.Sal

PLANTEGNINGER: Indretningsplan for boligtype CB138 på henholdsvis 135m2 og 138m2 Boligtypen CB138 i to plan har i stueetagen entre, bryggers, toilet og stue i forbindelse med køkken-alrum. På 1.sal findes badeværelse, samt fire værelser.

/14


Boligerne i Hørning opføres med skiferfacade og træbeklædning.


/16


/18


Boligen leveres som standard med køkken og bad inventar fra Svane Deco linien. Køber kan sætte sit personlige præg på køkken og bad inventar jf. udleverede tilvalgsliste.


/20


En Casa Futura bolig leveres som standard med klinker i entrĂŠ, bryggers og bad/toilet.


En Casa Futura bolig leveres hvidmalet og giver et indbydende, 책bent og rumligt indtryk.

/22


/24


Gulv i lamelparket. VĂŚlg selv mellem ask og eg i natur eller hvidpigmenteret.


/26


Den typiske Casa Futura køber er mellem 30 og 40 ür, har en travl hverdag, og ønsker en vedligeholdelsesfri bolig.


Casa Futuras boliger opfylder de krav til energiforbrug, der trĂŚder i kraft i 2015.

/28


TRÆ SOM BYGGEMATERIALE Mange af vore boliger er produceret i præfabrikerede træelementer. Vi har valgt denne produktionsmetode fordi: Træ er sundt at bo i og giver et godt indeklima, Træ er verdens mest energivenlige materiale, ressourcerne er uendelige og genanvendelige. Konstruktioner i træ giver arkitektoniske muligheder som ikke gives i andre materialer. Produktion på en fabrik er mere rationel og mere økonomisk end produktion på en byggeplads. Produktionsmetoden gør at, vi ikke kan imødese individuelle tilretninger.

/30


Se

in

sp

ira

tio n by s vi gg de em o o ate m ca ria bru sa le g fu på af træ tu :

ra

.dk

so

m


Facade i skifer og træ. Vinduer og døre i vedligeholdelsesfri træ-alu.

/32


HVIS MAN ØNSKER AT KØBE EN CASA FUTURA BOLIG Casa Futura sælger gennem ejendomsmæglere. Ejendomsmægleren udleverer salgsopstilling og oversigt over de muligheder der er, for at sætte sit eget præg på boligen. Dertil udleveres salgs- og leveringsbetingelser, inventarfortegnelse, hvidevarefortegnelse, specifikationer over armaturer, toiletter, el kontakter mv. Endelig udleveres beliggenhedsplaner samt plantegninger over boligen. Mægleren kan også være behjælpelig med at få boligen finansieret. Casa Futura forbeholder sig retten til at sætte priserne op på boligerne i salgsperioden.

/34


CasaFutura.dk Alle rettigheder til Casa Futura konceptet samt layout til brochurer mv. tilhører Casa Futura A/S. Alle rettigheder til dokumenter, metoder mv. tilhører Casa Futura A/S. Brochuren er udarbejdet Juni 2014

2014 06 16 hørning brochure final web  
2014 06 16 hørning brochure final web  
Advertisement