Page 1

SUOMI TIMANTTISPONSORI

Sadonkorjuujuhlien järjestäjät Ålands Landsbygdscentrum Landsbygdsutveckling Lantbrukets Avbytarservice Ålands Försöksstation Ålands Hushållningssällskap

Ålands Naturbruksskola Ålands Producentförbund Ålands Skogsvårdsförening rf Ålands 4H

Williams vie sinut Sadonkorjuujuhlille!

AHVENANMAAN SADONKORJUUJUHLAT

www.alandsresor.fi

Valitse useista jännittävistä kiertoajeluista, kaikkien lähtö- ja paluupaikkana on Maarianhamina. Varaa paikka viimeistään 13.9!

syyskuu 2010

KULTASPONSORIT

Perjantai 17. syyskuuta klo 16–22 Maukas kiertoajelu pohjois-Ahvenanmaalle

www.aca.ax

www.rundbergs.com

www.harrysel.ax

Cederbergs, Ovanåker. Puumerkkimuseo, tuulimylly ja maataloustuotteita. Hotell Havsvidden – päivällinen meren äärellä. Tjudö Vingård kahvi avec. Hinta: 50,– sis. kiertoajelu, päivällinen, kahvi avec. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

Avoimet maatilat 17.–18. syyskuuta klo. 11–22 Markkinat Ålands Landsbygdscentrumissa 19. syyskuuta klo. 11–16

Perjantai 17. syyskuuta klo 15.45–22 Maukas kiertoajelu Ahvenamaan pohjoisessa saaristossa

NORJA

SUOMI

RUOTSI

Stormskärs Värdshus – päivällinen Simskälassa. Mellangård – vihannesviljelyä kasvihuoneessa. Peggys Hantverk & Café, jossa nautimme kahvia ja kotona leivottua. Hinta: 50,– sis. kiertoajelu, päivällinen, kahvi ja kotona leivottu. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

www.ath.ax

www.lantbruk.ax

www.chips.fi

HOPEASPONSORIT

Lauantai 18. syyskuuta klo 13–18 Lapsellisen hauskaa – pienimmille vieraillemme

AHVENANMAA

VIRO

Tutustumme Bolstaholmin tilaan sekä Limnäsin tilaan – molemmissa on lapsille paljon ohjelmaa ja tekemistä. Hinta: Aikuinen 10,– ja 7–16 v. 5,–

Lauantai 18. syyskuuta klo 16–22 LATVIA

TANSKA

LIETTUA

SAKSA

Majoitus sadonkorjuujuhlilla!

PUOLA

Vieraskodissa

alkaen 27,50 €/henkilö Hotellissa alkaen 43 €/henkilö sis. yöpyminen kahdenhengen huoneessa ja aamiainen. Varaamme myös matkasi Ahvenanmaalle!

Silmänruokaa – elämyksien ilta Blomstallet Bistorpissa – näyttelypuutarha, myytävänä kasveja, kransseja ja Hildan munkkeja. Ollas Lumparbyssä – päivällinen viihtyisässä ympäristössä. Stall Twilight – myyntiä ja tanssia. Ilta päättyy Norrgårdenissa, kahvia ja kotona leivottua sekä valaistu puutarha, jossa elävää musiikkia. Hinta: 40,– sis. kiertoajelu, päivällinen, kahvi ja kotona leivottua. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

Ålands Telefonandelslag

Bussilla sadonkorjuumarkkinoille! Williams kuljettaa sinut mukavasti markkinoille ja takaisin. Sunnuntai 19. syyskuuta: Maarianhaminan linja-autoasema – Ålands Landsbygdscentrum klo. 10.30 ja 14.10. Ålands Landsbygdscentrum – Maarianhamina klo. 14.40 ja 16.00. Hinta m/p: Aikuinen 6,– ja alle 12 v. 3,– Liput ostetaan kuljettajalta.

Kiertoajeluehdotukset oikealla!

Varaukset: puh. 018-28 040 tai www.alandsresor.fi Varauskoodi 6SKOR

PRONSSISPONSORIT

Varaa Williamsin matkat meiltä: Ålandsresor Resebyrå puh. 018-28 040, www.resebyran.ax

Järjestäjä: Ålands Landsbygdscentrum Toiminnanohjaaja: Lena Brenner Puh. 0457 526 7305 lena.brenner@landsbygd.ax www.skordefest.ax Visit Åland Storagatan 8 AX-22100 Mariehamn Puh. 018 24 000 Faksi: 018 24 265 info@visitaland.com www.visitaland.com

www.skordefest.ax www.visitaland.com


Ahvenanmaalaisten suosikkitapahtuma! Ahvenanmaan Sadonkorjuujuhlat houkuttelevat kiehtoviin kohtaamisiin – kuluttaja tapaa tuottajan, nuori vanhan ja kaupunkilainen maanviljelijän. Perjantaina ja lauantaina noin 30 maatilaa avaa porttinsa ja houkuttelee vieraita tuoreilla sadonkorjuutuotteilla, kotileivonnaisilla ja monipuolisella ohjelmalla.

Sadonkorjuujuhlilla myydään ainoastaan ahvenanmaalaisia tuotteita ja täällä opit lisää maaseudun elämästä!

Avoimet maatilat Ahvenanmaalla 17.–18. syyskuuta klo 11–22 Tienviitat ja myrskylyhdyt näyttävät tien maatiloille. Yksityiskohtaisen ohjelman ja kartan saa nettisivuilta www.skordefest.ax sekä tapahtumaan osallistuvilta maatiloilta. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin. 1. 2. 3. 4. 5. 6.

Eckerö Hotell och Restaurang Lugnet Keramik Keramiikkapaja, aktiviteetteja ja myymälä. Östergårds Byttbölessä Lammastila, ruokatarjoilu, myymälä ja toimintaa lapsille. Ulfsby Gård Ravintola, lihaleikkaamo, taidekäsitöitä, luomulampaita ja -ylämaankarjaa sekä veteraanitraktoreita. Ålandsmejeriet, ÅCA UUTUUS Meijeri ja leipomo. Föreningen för Ålands Hemgård rf Käsitöitä ja elintarvikkeita.

7. Anderssons Fisk Kalanmyynti. 8. Fårgården Lammastuotteita, käsitöitä, lammaskoiranäytöksiä ja ruokatarjoilu. 9. Marskogens Lamm Lammastila, lihaleikkaamo ja käsitöitä. 10. Limnäs Gård Lihatuotantoa, ruokatarjoilu, myynnissä käsitöitä, leivon naisia ja vihanneksia, toimintaa lapsille. 11. Bolstaholms Gård ”Vuoden 2009 paras vierailutila.” Lihatuotantoa, Lasten Maatila: polkutraktoriralli, rodeo härkä ja eläimiä. 12. Pettas Luomuleipomo ja käsityökahvila, jossa tarjoillaan pikkuannoksia. 13. HavsVidden Hotel Hotelli ja ravintola, upea merimaisema, kahvibuffet. 14. Tjudö Vingård Ab Viinin- ja viinanvalmistusta, omenanviljelyä. 15. Cederbergs Puumerkkimuseo, tuulimylly ja maatilatuotteita. 16. Jan Karlsgården Sundilaisia tuotteita, leivontaa ja tarjoilu. 17. Ålands Fotografiska Museum Valokuvaustekniikan historiaa, pienoisparfyymipullojen kokoelma ja joulupukkivierailu. 18. Guttorp Gård Naudanlihatuotantoa, kotieläimiä ja vihanneksia. 19. Stormskärs Värdshus Ravintola ja luomulihakarjaa.

20. Mellangårdin tila Simskälassa Kasvihuonevihanneksia. 21. Peggys Hantverk & Kafé 22. Stall Twilight Lammas- ja ravihevostila, käsitöitä, ruokaa ja hauskaa toimintaa. 23. Lumparby Ollas Ruokaa ja käsitöitä, tarjoilu. 24. Rundbergs Bil- och Service Ahvenanmaalaisten puupellettien valmistusta. 25. Haddnäs Gård UUTUUS Ravihevosia ja luomunaudanlihatuotantoa. 26. Jungfrun UUTUUS Käsitöitä, elintarvikkeita, aktiviteetteja ja tarjoilu. 27. Norrgården UUTUUS Vierailupuutarha, myynnissä taimia ja leivonnaisia, ruokatarjoilu. 28. Blomstallet UUTUUS Vierailupuutarha, sidontaesityksiä, kransseja ja kukkia. 29. Ålands hotell- och restaurangskola Buffet-pöytiä eri teemoin, myynnissä leivonnaisia. 30. Merikortteli Kalamarkkinat ja saaristolaistuotteita. 31. GULDVIVA Käsintehtyjä koruja. 32. SALT Taidekäsitöitä. UUTUUS =Uusi vierailukohde tänä vuonna.

Eva ja Bengt Hägg Gotlannista vierailevat joka vuosi Ahvenanmaan Sadonkorjuujuhlilla lastenlastensa ja ystäviensä kanssa.

Markkinat Ålands Landsbygdscentrumissa 19. syyskuuta klo 11–16 Sunnuntaina voit tehdä ostoksia, ruokailla, viihtyä ja seurustella markkinoilla, joilla vallitsee perinteisesti viihtyisä tunnelma! Vilkkaalla markkinapaikalla kuuluu lasten iloinen nauru heidän hyppiessä olkikasoissa ja silitellessä eläimiä. Ostokset tehtyäsi ja markkina-alueeseen tutustuttuasi sinua ja perhettäsi odottaa ruokatori viettelevine herkkuineen vanhan kastanjapuun alla.

Ahvenanmaan syksy on upea! Omena on Sadonkorjuujuhlien symboli – Ahvenanmaa tuottaa 60 % Suomen omenasadosta.

Kaikki myyjät eivät hyväksy pankkikorttia.

skordefest. ax

“On hienoa tutustua kauniisiin maatiloihin ja katsella lasten leikkimistä olkikasoissa”

Skordefest_2010_FI  

Varaa Williamsin matkat meiltä: Ålandsresor Resebyrå puh. 018-28 040, www.resebyran.ax Williams kuljettaa sinut mukavasti markkinoille ja ta...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you