Page 1

dé MAKELAAR hét Woonmagazine voor Zeeuws-Vlaanderen

mei 2017

Bouwkundig adviseur Peter van Waes

Laag BTW-tarief van 6% op arbeid

Verhuisbericht

Jan-Willem Tangelder Terneuzen

De vakman

Boidin Assurantiën Terneuzen

Coverfoto Nieuwbouw Othene

OTHENE WOONDAG Zaterdag 13 mei - 11.00 tot 16.00 - Brede School Othene


NI E UW

Bij ons voelt u zich thuis! PHILIPPINE, Laureijnestraat 52

bouwjaar: 1973 slaapkamers: 3 woonopp.: 100 m2 perceelopp.: 260 m2

Deze royale betaalbare hoekwoning is gelegen op een leuk plekje aan de voormalige kanaaldijk. Ideaal voor gezinnen door de 3 ruime slaapkamers en de mogelijkheid voor het creëren van een 4e slaapkamer op de 2e verdieping. Tevens is de tuin gunstig gelegen voor de bezonning, heeft veel bergruimte en grote garage.

vraagprijs € 147.500 k.k.

SMOLDERS MAKELAARS Kennedylaan 1B Terneuzen 0115 621 475 info@smoldersmakelaars.nl www.smoldersmakelaars.nl

TERNEUZEN, Bachlaan 9

TERNEUZEN, Beethovenhof 37

TERNEUZEN, Betje Wolffstraat 3

bouwjaar: 1959 slaapkamers: 3 woonopp.: 105 m2 perceelopp.: 160 m2

bouwjaar: 1969 woonopp.: 95 m2

bouwjaar: 1985 woonopp.: 45 m2

bouwjaar: 1954 woonopp.: 95 m2

Verrassend ruime uitgebouwde tussenwoning in het hart van Terhole. Ruime woning met 3 slaapkamers en royale woonkamer.

Op zoek naar een leuke betaalbare woning op een rustig en goed gelegen woonlocatie? Dan is deze ruime tussenwoning met 4 slaapkamers, veel bergruimte en tuin iets voor u!

Centraal gelegen met in de directe omgeving diverse faciliteiten ligt dit goed onderhouden 2-kamer-appartement met ruim balkon.

Op een leuke locatie nabij het centrum en de Westerscheldedijk ligt deze ruime hoekwoning met aangebouwde schuur en tuin op het westen.

vraagprijs € 142.500 k.k.

vraagprijs € 127.500 k.k.

vraagprijs € 89.000 k.k.

vraagprijs € 95.000 k.k.

TERNEUZEN, Leliestraat 11

TERNEUZEN, Oude Vaart 56

bouwjaar: 1950 woonopp.: 90 m2

bouwjaar:

tot € 175.000

TERHOLE, Vlietstraat 3

slaapkamers: 4 perceelopp.: 161 m2

slaapkamers: 1 woonlaag: 3

slaapkamers: 3 perceelopp.: 171 m2

DE VAKMAN De adviseurs van Boidin Assurantiën: Jolanda Impens en Jacqueline Rouw.

NIEUWE WET - Beperkte gemeenschap van goederen Er gaat wat veranderen: de beperkte gemeenschap van goederen wordt in de nabije toekomst de nieuwe standaard in plaats van de algehele gemeenschap van goederen. Hierdoor blijft het vóór het huwelijk opgebouwde vermogen van partners gescheiden en vallen erfenissen en schenkingen buiten de gemeenschap. Dit is het resultaat van het wetsvoorstel dat op 28 maart jongstleden door de Eerste Kamer is goedgekeurd. De officiële ingangsdatum van deze nieuwe wet is waarschijnlijk 1 januari 2018. Met de nieuwe wet wordt het huwelijksvermogensrecht gemoderniseerd, vertelt financieel adviseur Jacqueline Rouw-Smit van Boidin Assurantiën. Dat iedere echtgenoot zijn of haar privévermogen (of schuld) behoudt, past beter in onze huidige samenleving waarin financiële onafhankelijkheid steeds belangrijker wordt. De nieuwe wet geldt alleen voor nieuw te sluiten huwelijken waarin de aanstaande huwelijkspartners vooraf niets afspreken. Al het vermogen en de schulden die de partners reeds hadden voor het sluiten van het huwelijk, blijft ook na het huwelijk privévermogen- of schuld, aldus Jacqueline Rouw. Alleen wat de echtgenoten verwerven tijdens huwelijk zal behoren tot de huwelijksgemeenschap (beperkte gemeenschap van goederen). De huwelijkspartners kunnen er wel via huwelijkse voorwaarden voor zorgen dat dit vermogen van hen gezamenlijk is. Dit geldt uiteraard niet voor erfenissen en schenkingen met een zogenaamde uitsluitingsclausule. Deze clausule zorgt ervoor dat alles wat men krijgt als erfenis of schenking privévermogen blijft. Wie toch in algehele gemeenschap van goederen wil trouwen zal dit door de notaris moeten laten vastleggen. Alles wat door een schenking of erfenis is verkregen of zal worden verkregen blijft of wordt automatisch privévermogen. Enkel wanneer bijvoorbeeld de erflater expliciet heeft bepaald dat het vermogen uit de erfenis de beide echtelieden zal toekomen zal het gaan behoren tot de huwelijksgoederengemeenschap. Dat is dus precies omgekeerd aan de huidige situatie. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met financieel adviseur Jacqueline Rouw-Smit van Boidin Assurantiën, Axelsestraat 76 in Terneuzen, 0115-614982 of neem een kijkje op de website www.boidin.nl. Het telefoonnummer is 0115-614982 of neem een kijkje op de website www.boidin.nl.

dé MAKELAAR - 2

slaapkamers: 3 perceelopp.: 142 m2

CH O K R

T

Op een centrale en rustige woonlocatie ligt deze karakteristieke, uitgebouwde tussenwoning.

VE

1981

slaapkamers: 4

woonopp.: 125 m2 perceelopp.: 170 m2

CH O K R

T

Ruime goed onderhouden tussenwoning gelegen in de gewilde woonwijk “Oude Vaart”.

VE

TERNEUZEN, Populierenstraat 7

TERNEUZEN, Tholensstraat 129

bouwjaar: 1959 woonopp.: 90 m2

bouwjaar:

slaapkamers: 3 perceelopp.: 143 m2

CH O K R

T

In een rustige en kindvriendelijke woonwijk ligt deze goed onderhouden en gemoderniseerde tussenwoning met royale berging en ruime achtertuin.

VE

1901

woonopp.: 60 m2

slaapkamers: 2 perceelopp.: 71 m2

Knusse gemeubileerde tussenwoning gelegen in centrum van Terneuzen, nabij winkels, uitgaanscentra en Scheldeboulevard.

vraagprijs € 59.000 k.k. T: 0115 621 475


BIJ SMOLDERS ZATERDAG 13 MEI OTHENE WOONDAG Beste lezer, Belangstelling OPEN HUIZENDAG 1 april j.l. groot. Het blijkt toch altijd weer succesvol, de OPEN HUIZENDAG. Ook dit keer trokken velen ‘de stoute schoenen’ aan om één of meer woningen te bezichten en soms zelfs gelijk tot actie over te gaan! Wij hebben dan ook een aantal van onze klanten mogen feliciteren met de aankoop of verkoop van hun woning. Daar doen we het voor! Wonen & leven in Othene Kort bij de Otheense Kreek, vlakbij de Westerschelde en niet ver van het centrum van Terneuzen, Othene is een plek waar je kunt wonen en leven met veel ruimte en groen om je heen. Waar kinderen veilig kunnen spelen, gewoon in de wijk naar school kunnen gaan, waar je zo even in je bootje stapt om de Otheense kreek op te varen en waar je ontspannen wandelingen maakt. De mogelijkheden van wonen in Othene-Zuid zijn divers; met rijwoningen, halfvrijstaande, of juist helemaal vrijstaande woningen, (semi) bungalows én vrije kavels om je eigen droomhuis te bouwen. Bent u ook zo benieuwd? U bent op zaterdag 13 mei van harte welkom in de Brede School Othene van 11.00 tot 16.00 uur om u te laten informeren over de mogelijkheden in dit bijzondere woongebied. Wij staan met een compleet team deskundigen voor u klaar om u van alle relevante informatie te voorzien. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een ‘natje en een droogje’ en ook aan de kinderen is gedacht, dus neem ze gerust mee. Zie ik u de 13e? Tot dan! Jeanine Rouw makelaar-taxateur

dé MAKELAAR

COLOFON

hét Woonmagazine voor Zeeuws-Vlaanderen

dé MAKELAAR is een initatief van Smolders Makelaars dé MAKELAAR verschijnt 8 keer in 2017. Deze oplage van 38.300 stuks en wordt huis-aan-huis verspreid door alle kernen van de Gemeenten Terneuzen en Hulst. Aan de inhoud kan op geen enkele wijze recht worden ontleend. De advertenties zijn uitsluitend bedoeld

SMOLDERS MAKELAARS Kennedylaan 1B Terneuzen 0115 621 475 info@smoldersmakelaars.nl www.smoldersmakelaars.nl

als uitnodiging voor een bezichtiging van het betreffende object. redactie: 0115 621 475 uitgeverij: Zeeuws Vlaams Mediabedrijf BV drukwerk: NV Roularta Media Group vormgeving & fotografie: studio ArteP

T: 0115 621 475

dé MAKELAAR - 3


Een volledig pakket voor € 5 per maand

Wat is Knab? Knab is een jonge online bank. In 2012 opgericht vanuit de overtuiging dat het anders moet in de financiële wereld. Dat het niet langer mag draaien om de winstmarges van banken. Maar om jou. Want als jij álles geeft, verwacht je dat ook van je bank. Daarom helpt Knab jou om alles uit je geld te halen. Altijd en overal.

Knab Plus Compleet betaal- en spaarpakket € 5,- per maand Nu de eerste 90 dagen gratis Onbeperkt aantal betaal- én spaarrekeningen Aantrekkelijke rente Gratis creditcard Echte service, elke dag van 8 tot 22 uur Start met Knab Plus en ervaar hoe je meer uit je geld haalt. Voor één vast bedrag per maand regel jij ál je bankzaken online. Met een prima rente op je spaar- én betaalrekening. Zoveel extra rekeningen op jouw naam als je nodig hebt. Een Knab Visa Card en helder overzicht over al je geldzaken, ook bij andere banken. Dat - en nog veel meer - is Knab Plus.

Boidin Assurantien Samen zijn we sterk. Dat is de visie van Knab als het gaat om samenwerken met financieel experts. Knab verzorgt de digitale tools en alerts, Boidin Assurantien het onafhankelijk advies. Start nu met Knab en ervaar hoe de bank van de toekomst en onafhankelijke adviseurs als echte dienstverleners de markt veroveren. Voor meer informatie en direct openen: knab.nl/boidin-assurantien

dé MAKELAAR - 4

T: 0115 621 475


De Vliegende Hollander VERKOOP GESTART!

Half vrijstaande semi-bungalow met slaap- en badkamer op de begane grond • Riante leefruimte en 2 of 3 •

slaapkamers Onderhoudsarm, uitgevoerd met kunststof kozijnen

• Energiezuinig en behaaglijk:

uitstekende isolatie en moderne installaties

• Voorzien van zonnepanelen,

dus een lagere energierekening

• Standaard met luxe sanitair en garage

Prijs vanaf € 259.000,- v.o.n.

www.othene.nl Smolders Makelaars

T 0115 - 621 475

facebook.com/

Kennedylaan 1B, Terneuzen

www.smoldersmakelaars.nl

smoldersmakelaars

KOM KEUKENINSPIRATIE OPDOEN! onze BEZOEK owroom nieuwe sh sende rras met 14 ve stellingen p keukeno

PETER VAN WAES BOUWKUNDIG ADVISEUR

Laag BTW-tarief van 6% op arbeid. Bent u van plan een woning te verbouwen dan bent u nu een stuk voordeliger uit! Op de arbeid voor het isoleren van de woning, zoals bijvoorbeeld gevelisolatie, dakisolatie en vloerisolatie is de BTW 6% in plaats van 21%. Dit geldt ook voor werkzaamheden zoals schilderwerk, stukadoorswerken, behangwerken en schoonmaakwerken. Het lage tarief zou gelden tot 1 juli 2015 echter heeft destijds besloten dat het lage BTW-tarief op arbeid van 6% voorlopig gehandhaafd blijft. Dit geldt overigens alleen voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar. Een mooie stimulans voor de woningmarkt en diegenen die hun woning willen verbouwen. Daarnaast is nog steeds de overdrachtsbelasting van 2% van kracht bij aankoop van een woning, waar deze voorheen 6% bedroeg. Naast de huidige historisch lage hypotheekrente dus een ideaal moment om een woning te kopen en te verbouwen.

Bij ETB Verlinde gaan kwaliteit en service hand in hand met een aantrekkelijke prijsstelling! ELEKTRO TECHNISCH BUREAU

VERLINDE

Axelsestraat 25 • 4537 AB Terneuzen • 0115 613533 • www.etbVerlinde.nl

T: 0115 621 475

Om een voorbeeld te geven wat u nu bespaart bij aankoop van een woning: Als u een huis koopt van € 250.000 betaalde u eerst € 15.000 (6%) aan overdrachtsbelasting. Met de tijdelijke verlaging naar 2% betaalt u nu slechts € 5.000. U hoeft dus € 10.000 minder te lenen! Een leuk bedrag waar u bijvoorbeeld een nieuwe aanbouw, badkamer, keuken of inrichting van de woning van kan kopen. En laat u bijvoorbeeld de woning verbouwen voor € 50.000 waarbij de arbeidskosten € 30.000 excl. BTW bedragen dan zal het 6% BTW bedrag € 1800 bedragen in plaats van € 6300 indien het BTW bedrag 21% zou zijn. Dit scheelt u dus € 4500 ! Kortom, de tijdelijke verlaging van het lage BTW-tarief op arbeid, de lage overdrachtsbelasting en de lage hypotheekrente zijn zeker een goede stimulans bij aankoop van een nieuwe woning of het verbouwen van de huidige woning.

Voor meer informatie: Bouwadvies van Waes, 06-51810097 of www.bouwadviesvanwaes.nl

dé MAKELAAR - 5


NI E UW

bouwjaar: 1999 slaapkamers: 3 woonopp.: 135 m2 perceelopp.: 261 m2

AXEL, Steelantstraat 12

ERK

T H C O

Als u op zoek bent naar een jonge, ruime 2-onder-1-kapwoning (470 m³) met garage aan de rand van Axel in kindvriendelijke woonwijk, dan is deze woning zeker iets voor u!

V

bouwjaar: 1931 slaapkamers: 3 woonopp.: 110 m2 perceelopp.: 474 m2

HOEK, Sint Hubrechtstraat 10

Centraal gelegen op een rustige woonlocatie ligt deze sfeervolle, uitgebouwde en volledig gemoderniseerde jaren`30 woning met verrassend diepe tuin met veel privacy. In de tuin zijn een nieuwe stenen berging met bergzolder en ruim tuinhuis met terras aanwezig.

vanaf € 175.000 tot € 300.000

vraagprijs € 209.500 k.k.

HULST, Liduinapark 62

bouwjaar: 1996 slaapkamers: 2 woonopp.: 140 m2 woonlaag: beg.gr.

Op een zeer mooie, rustige en groene woonlocatie ligt dit royale 3-kamerappartement met eigen (inpandige) parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. Het centrum van Hulst is op loopafstand te bereiken. Vanaf het balkon (met zonnescherm) heeft u mooi zicht op de stadswallen en de molen. NIEUWE PRIJS!

bouwjaar: 2015 slaapkamers: 3 woonopp.: 136 m2 perceelopp.: 231 m2

T H C KO

KLOOSTERZANDE, Lekenbroederstraat 6

VER

Lekenbroederstraat 6 is een gerealiseerde en per direct te aanvaarden nieuwbouwwoning in het kleinschalige plan: Ten Bogaerde. De prijs (€ 227.500 v.o.n.!) is inclusief reeds aangebrachte kunststofkozijnen, luxe sanitair badkamer en toilet, dakraam 2e verdieping en 2 loze leidingen in de keuken.

vraagprijs € 249.000 k.k.

NIEUW

KOEWACHT, Wouterij 1

bouwjaar: 1980 slaapkamers: 3 woonopp.: 125 m2 perceelopp.: 665 m2

CH O K R

T

In een rustige straat op een goede woonlocatie h met o uded Belgische grens op een b eonderhoud vrijstaande woning r o o paar honderd meter ligt deze royale en keurig er v ond met praktische serre.

VE

Ons eerste huis!

TERNEUZEN, Axelsestraat 186 GEKOCHT

bouwjaar: 1921 slaapkamers: 3 woonopp.: 150 m2 perceelopp.: 300 m2

Bent u op zoek naar een woning met veel ruimte, karakter en ook nog eens perfect gelegen in het centrum van Terneuzen? Dan is deze woning met karakteristieke kenmerken, 3 grote slaapkamers en garage zeker een bezoekje waard!

Koop je eerste huis met een NVM-aankoopmakelaar! dé MAKELAAR - 6

vraagprijs € 259.000 k.k. T: 0115 621 475


bouwjaar: 1927 slaapkamers: 3 woonopp.: 130 m2 peceelopp.: 128 m2

T H C O

TERNEUZEN, Burgemeester Geillstraat 48

ERK

In het centrum van Terneuzen met diverse voorzieningen zoals winkels, bioscoop en de Westerscheldijk op steenworp afstand ligt deze sfeervolle en instapklare tussenwoning.

V

TERNEUZEN, Churchilllaan 888

bouwjaar: 1979 slaapkamers: 2 woonopp.: 95 m2 woonlaag: 6

Goed onderhouden, instapklaar 3-kamer appartement met prachtig uitzicht op de Westerschelde. Gelegen op de 6e woonlaag met balkon aan land- en zeezijde. Voorzieningen zoals supermarkt, bakker en slager op loopafstand gelegen.

TERNEUZEN, Fahrenheitlaan 646

bouwjaar: 1974 slaapkamers: 1 woonopp.: 60 m2 woonlaag: 2

TERNEUZEN, Iepenlaan 32

bouwjaar: 2003 slaapkamers: 4 woonopp.: 120 m2 perceelopp.: 252 m2

Op unieke locatie met zowel mooi panoramisch uitzicht over de Westerschelde als over de Otheense Kreek ligt dit royale en met recht instapklare penthouse met 2 badkamers en sauna. Gelegen op de 13e verdieping.

Verhuizen en zonder klussen wonen! Dat kan in deze goed onderhouden hoekwoning met serre en vrijstaande garage. De woning kenmerkt zich door 4 slaapkamers, kunststof kozijnen en een bijzonder royale lichte 2e verdieping. De gunstige ligging in de woonwijk maakt het woongenot compleet!

vraagprijs € 289.000 k.k.

vraagprijs € 218.500 k.k.

NI E UW

VERHUISBERICHT Jan-Willem Tangelder Terneuzen

Jan-Willem Tangelder zegt eind mei z’n huis, een rijwoning aan de Populierenstraat in Terneuzen, vaarwel. Het is verkocht. Een maandje of vier gaat hij bij vrienden wonen in afwachting van de oplevering van z’n nieuwe woning. De Terneuzenaar heeft z’n oog laten vallen op een tussenwoning van het type Zonnebloem aan de Schepenlaan in de wijk Othene in Terneuzen.

TERNEUZEN, Klaprooslaan 61

bouwjaar: 1984 slaapkamers: 5 woonopp.: 125 m2 perceelopp.: 317 m2

Op een mooie en kindvriendelijke woonlocatie met vrij uitzicht over speelveld en voorzieningen zoals sportpark, diverse scholen en een winkelcentrum op loopafstand, ligt deze ruime en goed onderhouden vrijstaande woning met 5 slaapkamers.

vraagprijs € 247.500 k.k. T: 0115 621 475

vanaf € 175.000 tot € 300.000

vraagprijs € 197.500 k.k.

Sinds 2002 had Jan-Willem een eigen woning aan de Populierenstraat (‘Ik heb hier altijd met veel plezier gewoond’). Na vijftien jaar vond hij het tijd worden voor een vervolgstap in z’n wooncarrière. ,, Ik heb vrienden wonen in Othene. Dat prikkelde.’’ Met de gunstige rentetarieven was de nieuwbouwwoning in Othene binnen bereik, zo bleek. ,,Eerst wilde ik wel de woning in de Populierenstraat verkopen. Ik zit niet te wachten op dubbele lasten.’’ Smolders Makelaars wist in enkele maanden tijds een koper te vinden voor de rijwoning waaraan Jan-Willem de voorbije jaren het nodige had gedaan. Toen het koopcontract was getekend was de weg vrij voor de koop van een ‘Zonnebloem’ in de wijk Othene (Smolders verzorgde de verkoop namens projectontwikkelaar AM). Energiezuinig en qua onderhoud een ‘makkie’, het zijn enkele van de voordelen van een nieuwbouwwoning, vertelt hij. Jan-Willem verdient de kost als procesoperator bij Elopak.

dé MAKELAAR - 7


Twee onder één kap woningen en rijwoningen

BOUW

GESTART!

• Gelegen aan de Schepenlaan in Othene Zuid • Ruime woningen met 3/4 slaapkamers • Compleet met ruime garage of berging • Voorzien van een complete keuken en luxe sanitair • Onderhoudsarm, uitgevoerd met kunststof kozijnen • Energiezuinig en behaaglijk: uitstekende isolatie en moderne installaties • Voorzien van terras en pad

ZONNEBLOEM Z3/Z4 Rijwoning Prijs: v.a. € 172.000,-

dé MAKELAAR - 8

WWW.OTHENE.NL

Smolders Makelaars

T 0115 - 621 475

facebook.com/

Kennedylaan 1B, Terneuzen

www.smoldersmakelaars.nl

smoldersmakelaars

ZONNEBLOEM Z2 Twee onder één kap Prijs: v.a. € 264.900,-

EEN ONTWIKKELING VAN OTHENE BV

T: 0115 621 475


N IEUW

bouwjaar: 1999 slaapkamers: 5 woonopp.: 160 m2 perceelopp.: 413 m2

TERNEUZEN, Kristaldreef 5

Zoekt u een ruime vrijstaande woning met 5 royale slaapkamers, dan bent u hier aan het juiste adres! Deze woning ligt aan een verkeersluwe straat in de woonwijk Othene Noord en op loopafstand van de Westerschelde en het natuurgebied Margarethapolder.

WESTDORPE, Schreyboom 18

bouwjaar: 1993 slaapkamers: 3 woonopp.: 100 m2 perceelopp.: 368 m2

Aan een rustig en sfeervol woonerf ligt deze betaalbare en keurig onderhouden vrijstaande woning met royaal tuinhuis en goed onderhouden tuin met volop privacy.

caljouw adv 90,5x134

31-03-2006

11:38

TERNEUZEN, Oude Vaart 53

bouwjaar: 1982 slaapkamers: 4 woonopp.: 100 m2 perceelopp.: 193 m2

In gezellige, kindvriendelijke en gewilde woonwijk Oude Vaart ligt deze hoekwoning met vrijstaande garage. Diverse voorzieningen zoals winkelcentrum Zuidpolder, basis- en middelbare scholen en verschillende sportvoorzieningen zijn op loopafstand te bereiken.

Pagina 1

vraagprijs € 185.000 k.k.

vraagprijs € 259.500 k.k.

N IEUW

VERHUIZINGEN Verhuizingen in binnen- en buitenland Piano- en vleugeltransport Antiekvervoer Meubelopslag Overzeeverpakkingen

vanaf € 175.000 tot € 300.000

vraagprijs € 298.000 k.k.

De zorgzame verhuizers sinds 1886 Wij zijn gevestigd te: Kuipersweg 23/25 4338 PH Middelburg

☎ 0118 - 626 649

De Roterij 17 4328 BB Burgh-Haamstede

☎ 0111 - 650 165

WESTDORPE, Bernhardstraat 46

Verrijn Stuartweg 26 4462 GE Goes

☎ 0113 - 227 062

Industrieweg 13a20 Ambachtsstraat 4538 4538 AG AW Terneuzen Terneuzen

☎ 0115 - 617 840

Op een prettige woonlocatie in een kindvriendelijke woonwijk met voorzieningen zoals school, supermarkt en speeltuin op loopafstand ligt deze royale en goed onderhouden, instapklare 2^1 kap woning met garage.

w w w . c a l j o u w - r a d e m a k e r. n l T: 0115 621 475

bouwjaar: 1987 slaapkamers: 4 woonopp.: 125 m2 perceelopp.: 211 m2

vraagprijs € 189.500 k.k. dé MAKELAAR - 9


NIEUWBOUW

vanaf € 300.000

OVERSLAG, Rode Sluisweg 21

bouwjaar: 1988 slaapkamers: 5 woonopp.: 125 m2 perceelopp.: 4.239 m2

Prachtig gelegen op een landelijke locatie ligt deze vrijstaande polderwoning met ruime garage en grote schuur. Ruime tuin met weiland en grote schuur, perfect voor mensen die op zoek zijn naar ruimte om paarden te houden of het uitvoeren van hobby`s. Axel is op enkele kilometers afstand gelegen hier vindt u allerlei voorzieningen zoals supermarkt, slager en sportaccommodatie. NIEUWE PRIJS!

vraagprijs € 359.000 k.k.

SINT JANSTEEN, Tragel 4d

- DIR E C T BESCHIK BAAR

bouwjaar: 2017 slaapkamers: 3 woonopp.: 125 m2 perceelopp.: 489 m2

Oversprong II in Sint Jansteen is een kleinschalige woonwijk die door de hofjes en de uitstraling van de woningen een dorps karakter krijgt. Centraal in Oversprong II zal een groen park ontstaan met een beboste heuvel en een waterpartij. Type SG biedt zeer veel praktische ruimte en is van alle gemakken voorzien. Dankzij de slaapkamer met badkamer op de begane grond is deze halfvrijstaande bungalow levensloopbestendig: comfortabel wonen zonder traplopen!

vraagprijs € 304.464 v.o.n.

Twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande villa’s

Aurelia

Hoe wilt u wonen? Aan u de keuze! Twee-onder-één-kap of vrijstaand, aan u de keuze! • Riante leefruimte met 4 of 5 slaapkamers • Prachtige ligging aan het water • Compleet met ruime garage-berging • Inhoud woning van 594 m3 tot 728 m3, kavels van 280 m2 tot 550 m2 • Onderhoudsarm, uitgevoerd met kunststof kozijnen • Energiezuinig en behaaglijk: uitstekende isolatie en moderne installaties • Diverse types en uitbreidingsopties mogelijk

Twee-onder-één-kap: prijs vanaf € 283.500 vrij op naam Vrijstaand: prijs vanaf € 379.500 vrij op naam

www.othene.nl Interesse? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

VERKOOP & INFORMATIE

dé MAKELAAR - 10

Smolders Makelaars Kennedylaan 1B, Terneuzen

Tel: 0115 - 621 475 www.smoldersmakelaars.nl

facebook.com/ smoldersmakelaars

T: 0115 621 475


bouwjaar: 1989 slaapkamers: 4 woonopp.: 145 m2 perceelopp.: 20.680 m2

TERNEUZEN, Vlooswijkstraat 14

bouwjaar: 1925 slaapkamers: 3 woonopp.: 300 m2 perceelopp.: 195 m2

vanaf € 300.000

SLUISKIL , Visartpolderdijk 2

In het hart van de Zeeuwse polders op een prachtige locatie ligt deze royale vrijstaande woning met garage op een mooi grondstuk van maar liefst 20.680 m2 eigen grond. Landelijk gelegen maar met allerlei voorzieningen op enkele minuten autorijden.

Zeer ruime woning (voormalige notariswoning) bouwjaar 1925 (geheel gerenoveerd) met authenieke kenmerken, met mogelijkheden voor wonen, mantelzorgwoning, kantoor, winkel en horeca.

vraagprijs € 530.000 k.k.

vraagprijs € 330.000 k.k.

Ons huis is prima verkocht!

VE RKOC HT

TERNEUZEN, Waterfront 368

Prachtig luxe afgewerkt appartement met schitterend uitzicht over de Westerschelde gelegen op de 4e verdieping in gebouw “Neptunus”. Het appartement beschikt over 2 parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage en een berging op de begane grond. Het appartement is gelegen midden in het centrum op loopafstand van winkels, zeedijk en diverse horeca.

Een NVM-makelaar gaat voor het beste resultaat!

vraagprijs € 309.000 k.k. dé MAKELAAR - 11

T: 0115 621 475 NVM17-1234 Stationsborden 2017 Goed gestart 01-2017 592,5x875mm c.indd 1

bouwjaar: 2008 slaapkamers: 1 woonopp.: 120 m2 woonlaag.: 4

06-01-17 10:27


Zaterdag 13 mei

11.00 tot 16.00 uur Brede School, Othene Schelpenlaan 1a, Terneuzen

www.othene.nl Smolders Makelaars

T 0115 - 621 475

facebook.com/

Kennedylaan 1B, Terneuzen

www.smoldersmakelaars.nl

smoldersmakelaars

Dé MAKELAAR mei 2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you