Page 1


Läs också

Djuren i skogen som är den stora boken om djuren i skogen

Harry & Härta Hare som handlar om hararna i skogen

Vi ses!

Faktagranskning Lars-Åke Janzon Rabén & Sjögren Bokförlag Box 2052, 103 12 Stockholm rabensjogren.se Text och bild © Sarah Sheppard 2014 Formgivning Sarah Sheppard Redaktör Birgitta Westin Tryckt i Lettland 2014 ISBN 978-91-29-69111-5 Rabén & Sjögren Bokförlag ingår i Norstedts Förlagsgrupp AB, grundad 1823


Det här är Rut och Rocky, två ovanligt stiliga rådjur. Om älgen är skogens konung, så är rådjuren dess prinsar och prinsessor! Endast det bästa är gott nog för ett rådjur, tycker skogens supersnobbar Rut och Rocky. Jag är ROCKY.


Morsning, korsning r책djuren! Jag 채r RUT!


Rut och Rocky bor i skogen. Men de brukar också leta mat på åkrar och fält och i trädgårdar och parker. En rådjurshanne kallas för bock och honan för get. Ungarna kallas för kid eller killing, Rådjur brukar bli ungefär 10 till 12 år gamla.

Stackars mig som har så korta ben . Jag kan inte hålla för öronen…


Den härliga skogen är hem för miljoner av djur. I den här boken möter du Rut och Rocky Rådjur – skogens supersnobbar. Läs om deras vita varningsrumpor, tjusiga horn, skogsmenyer och trädgårdsplundring. Och få svar på varför Rocky ofrivilligt driver Grand Hotell Fästing? Sarah Sheppard har uppmärksammats för sina roliga och unika böcker. Suveränt och säkert väver hon ihop fakta och fantasi i sinnrika och roliga bilder, texter och seriestrippar. I samma serie, Djuren i skogen. ”Faktaspäckad bok som totalt trollbinder både treåring och femåring – högsta betyg!” Jennie Sjögren, Mama. ”Sarah Sheppard skriver verkligen fint om olika djur” Magnus Utvik, SVT. ”… skönt med en bok som sorglöst ställer upp skogens djur på parad” Sven Olov Karlsson, Expr. ”Spännande och fantasieggande” Piroska Bakran, btj.

Vi ses i skogen!

Profile for Smakprov Media AB

9789129691115  

9789129691115  

Profile for smakprov

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded