Page 1

Summers

#2 • voorjaar 2011

www.slim.nl/summerscool

Speciale onderwijs-­ ­korting op o.a. Windows 7 Office 2010 Laptops van Dell en Apple

Vodafone

Maak een YouTubefilmpje en win een Magix pakket!

Cool


2

SummersCool 2011

SummersCool 2011

Weet jij wat Slim is?

Je nieuwe, beste vriend! Inspiron™ Duo

Ziezo, het schooljaar zit er alweer voor een groot deel op. Tijd voor Summers­ Cool! Ook dit jaar hebben we weer een compleet magazine vol aanbiedingen, acties en prijsvragen voor studenten, ouders, docenten en medewerkers. Dat is mooi, want al het geld wat je bespaart voor school heb je mooi over voor je zomervakantie! Ben je nog niet bekend met Slim? Dan leggen we het even uit…

Was €707 Nu tijdelijk

569

Incl. BTW/excl. bezorging

• Intel Dual Core™ Processor N550 (1.5GHz,2x512K L2 Cache) • Legitieme Windows® 7 Home Premium • 2GB Geheugen • 320GB Harde Schijf • 26 cm (10,1”) HD Multi-Touch scherm met TrueLife • Inspiron Duo audio-station (incl.Ethernet-adapter voor internetverbinding & geïntegreerde luidspreker en subwoofer) ®

Alleen bij deze tijdelijke exclusieve aanbieding via SLIM krijg je er een audio-station bij t.w.v. €129!

Slim.nl Slim.nl is dé webwinkel voor het middelbaar (beroeps)onderwijs. Bij Slim bestel je eenvoudig en met hoge korting legale software, laptops, tijdschriften, boeken en allerlei computeraccessoires. Deze korting kan oplopen tot wel 90%. Slim.nl is er voor iedereen die werkt of leert aan een VO of (V)MBO/ROC-onderwijsinstelling. Studenten, ouders, docenten en medewerkers van die onderwijsinstellingen kunnen bij ons terecht.

Hoe kan het zo goedkoop…

Met de Inspiron Duo heb je er een nieuwe studiegenoot bij! Met de Inspiron Duo, heb je alle voordelen van een tablet en een handige, krachtige laptop in één. Schakel gemakkelijk tussen de touchscreen en het toetsenbord om efficiënt te werken. Bovendien is de Inspiron Duo uitermate geschikt voor vrijetijdsactiviteiten, zoals genieten van je favoriete muziek en het gebruik maken van je foto’s. You can tell it’s Dell.

Wees er snel bij want op=op!

Bestel online op www.slim.nl/dell Of bel de Dell Partner Shop Actielijn 0900 - 2 444 666 (15cpm), bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Deze aanbieding is alleen geldig tijdens de SLIM SummersCool-campagne. Levertijden van Dell-producten zijn afhankelijk van beschikbaarheid van systemen en componenten. Wij houden je uiteraard op de hoogte van de leverdatum. Vertraging in de levering van de goederen is buiten de controle van Dell. Dell is niet aansprakelijk voor schade, verlies en gemaakte kosten en/of uitgaven als gevolg van vertraging in de levering van de goederen. Dell behoudt het recht om prijzen, specificaties, levertijden en voorwaarden van een aanbieding zonder kennisgeving te wijzigen. Dell kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten in de typografie en fotografie. In het geval van duidelijke fouten in prijzen en specificaties is Dell niet verplicht het systeem te leveren tegen de foutief geadverteerde prijs of specificaties. Prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten (€ 29). De Algemene Voorwaarden van Dell zijn van toepassing en beschikbaar op www.dell.nl. Dell B.V. Transformatorweg 38-72, 1014 AK Amsterdam. Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, and Xeon Inside zijn trademarks van Intel Corporation in de VS en/of andere landen.

Slim.nl vindt dat studenten en docenten thuis met dezelfde legale en goede software moeten kunnen werken als op school. Met als belangrijkste punt dat daar niet het volle pond voor betaald hoeft te worden. Doordat onze producten exclusief zijn voor het onderwijs kunnen we dit ook mogelijk maken!

Nog niet aangemeld bij Slim.nl Aanmelden is heel eenvoudig. Je kiest op www.slim.nl je school uit, vult je gegevens in en je krijgt je inlogcode direct per mail toegestuurd. Doe het snel en betaal niet langer teveel voor je software en andere computeraccessoires.

Ons aanbod Voor software van de grootste leveranciers kun je bij ons terecht. Een kleine greep uit ons aanbod: Microsoft, Apple, McAfee, Adobe, Vodafone, Flip, Symantec en Corel.

De voordelen van Slim.nl op een rijtje: • Legale software (en veel meer) met korting tot wel 90% • Altijd de nieuwste versies (maar ook nog de ‘oudere’) • Vandaag besteld, morgen in huis • De prijzen op de site zijn inclusief bezorgkosten en BTW; dus geen verrassingen achteraf.

Bestellen bij Slim.nl Als je bestelt op Slim.nl dan heb je de software meestal binnen één werkdag in huis. Overigens zijn een groot aantal softwareproducten ook als download te bestellen op Slim.nl, vaak nog goedkoper en in ieder geval nog sneller; want je kunt gelijk aan de slag! De prijzen voor studenten en docenten/medewerkers kunnen verschillen. Docenten/medewerkers betalen soms minder dan studenten, omdat de school voor hen al verplicht een deel van de licentiekosten heeft afgedragen. Studenten moeten dat ‘deel’ dan nog zelf afdragen.

3


4

SummersCool 2011

SummersCool 2011

p i t k r e w s i u Zet een h n i w n e e b op YouTu ! t e k k a p x i een Mag Creatieve studenten en docenten opgelet! Maak een leuk filmpje van max. 30 seconden met jouw beste huiswerktip en plaats het op YouTube. Stuur vervolgens de link naar summerscool@slim.nl. De leukste, beste en slimste tips plaatsen we op ons kanaal.

Deelnemers maken kans op één van de drie pakketten Academic Suite 3 van Magix ter waarde van E119,=!

Academic Suite 3 bevat: 1. Magix Video deluxe 17 Plus (de nieuwe dimensie in videobewerking) 2. Magix Photo & Graphic Designer 6 (de krachtige universele oplossing voor fotobewerking, grafisch ontwerp en tekst lay-out) 3. Magix Music Maker 17 (muziek maken - zo makkelijk als muziek luisteren!)

Zie ook www.slim.nl/microsoft

Microsoft Office 2010 Professional Plus

Microsoft Office for Mac 2011

• bevat Word, Excel, PowerPoint en meer • eenvoudig in gebruik • meest uitgebreide Office die er is

• klaar voor school, ook op de Mac • makkelijk documenten uitwisselen • 100% compatible met Windows

Vanaf € 9,75 voor medewerkers en € 46,50 voor studenten

Vanaf € 9,75 voor medewerkers en € 46,50 voor studenten

Microsoft Windows 7 Professional en Ultimate Upgrade

Staplessen voor Windows 7 met € 5,= korting

• haal het maximale uit je pc • snel werken met JumpLists • geschikt voor touchscreens

Leer in korte lessen alles uit Windows 7 te halen wat er in zit! Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Vanaf € 17,= voor medewerkers en € 56,50 voor studenten

Tijdens SummersCool bij Slim.nl van € 15,= voor € 10,=

Docenten/medewerkers betalen minder dan studenten, omdat de school voor hen al verplicht een deel van de licentiekosten heeft betaald.

5


6

SummersCool 2011

SummersCool 2011

Speciale korting op je Mac bij Slim! Een notebook of een desktop. Een MacBook of een iMac. Welke Mac je ook kiest, je krijgt altijd een computer die is voorzien van de allernieuwste technologie, waarmee je meteen fantastische dingen kunt doen. En bij Slim.nl krijg je fantastische korting op alle Mac-producten via de Slim Apple Store voor het Onderwijs. Check www.slim.nl/apple Ook voor school kun je steeds beter uit de voeten met een Mac. Op Slim.nl wordt het aanbod van software voor de Mac steeds groter. Je kunt natuurlijk met grafische programma’s aan de slag, maar ook al je huiswerk maken of lessen voorbereiden met Microsoft Office for Mac 2011 (zie pagina 5). En het beste van allemaal: je haalt ‘m uit de verpakking en kunt meteen aan de slag.

‘Nu het om een redelijk bedrag gaat, lijkt het me vanzelfsprekend om te betalen voor CS5’

Apple MacBook Pro vanaf

€ 1.056,70

Apple MacBook Air vanaf

€ 918,68

N a am : D aniël Sy tSma leef tijd : 27 beroep : DeSigner & art D irec tor w erkt bi j: achtu ng! Studie : meDia & art DeS ign trotS o p: w w w.m aDamet re Se Sti.c w w w.vo om & lk Swag enauto pilot.nl

Apple MacBook

€ 918,68

Prijsvraag In de nieuwe Mac App Store vind je allerlei handige apps voor op je Mac. Maar er ontbreekt vast nog wel iets. Verzin een nieuwe app en stuur je idee naar summerscool@slim.nl. De meest originele inzending wint een iPod Nano!

wil je foto’s en video bewerken, complete albums maken en delen op Hyves, facebook, twitter Apple iMac vanaf

€ 1103,13

of Youtube? dan zijn adobe photoshop elements en premiere elements echt iets voor jou. ben je al pro of wil je een creatieve hotshot worden? dan is adobe Creative Suite 5 de uitkomst.

check de mogelijkheden op www.slim.nl en bestel snel.

Advertentie 1

3/24/11 4:27 PM

7


8

SummersCool 2011

SummersCool 2011

Is jouw pc helemaal veilig?

Smartphones en mobiel internet van Vodafone

Virussen, phishing… Er zijn tegenwoordig vele gevaren waar je je pc tegen moet beschermen om te voorkomen dat je al je documenten kwijtraakt. Daar hebben wij uiteraard de oplossingen voor in huis! Bij ons vind je software van F-Secure, G Data, Kaspersky, McAfee, Norman, Norton en Webroot.

Ook voor maximale korting op je mobiele telefoonabonnement kun je bij Slim.nl terecht! Want Vodafone heeft een speciale selectie gemaakt van smartphones en gewone telefoons van onder andere HTC, Samsung en Nokia die je met 30% tot 50% korting op het abonnement kunt aanschaffen. En die korting geldt voor de volledige abonnementsduur van 24 maanden, dus je gaat niet na een paar maanden ineens meer betalen! Ook voor mobiel internet kun je bij Slim.nl terecht. Met deze Mobile Broadband Hotspot kun je een persoonlijk wifi-netwerk voor vijf apparaten maken. Handig als je in een vergadering zit, of met een groepje een werkstuk aan het maken bent.

Antivirus

Online Backup

Beschermt je tegen alle basisgevaren. Vanaf € 15,=

Internet Security

Automatisch al je foto’s, muziek en andere documenten veilig online op een externe server gestald, zodat je nooit meer iets kwijtraakt. Vanaf € 35,=

Beschermt niet alleen tegen virussen, maar ook tegen diefstal en houdt je pc in topconditie. Vanaf € 22,=

Check pagina 11 voor een compleet overzicht!

Ben je een fanatieke schaker?

Eén van de telefoons in ons assortiment:

Of juist niet, maar wil je het wel onder de knie krijgen?

Gewicht: 94 gram Gesprekstijd: 8,3 uur Stand-by: 900 uur Camara: 3,2 megapixel Geheugen: 30 MB

Slim.nl is hoofdsponsor van het internetschaak in de categorie 12 t/m 20 jaar van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB). Het voordeel voor jou? Internetschaakabonnementen van de KNSB zijn (ook voor docenten en ouders) met korting te krijgen bij Slim: van € 25,= per jaar voor maar € 20,= per jaar!

de Samsung Star II Kijk voor alle info op www.slim.nl/vodafone

Bel & Sms Voordeel + Web

Min/sms

Internet

Normale prijs

Actieprijs bij Slim.nl

Bel & Sms Voordeel 60 + Web

60

250 Mb

€ 24,=

€ 11,95

Bel & Sms Voordeel 120 + Web

120

500 Mb

€ 30,=

€ 14,95

Bel & Sms Voordeel 180 + Web

180

750 Mb

€ 36,=

€ 17,95

Bel & Sms Voordeel 240 + Web

240

750 Mb

€ 41,=

€ 20,45

Bel & Sms Voordeel 360 + Web

360

750 Mb

€ 50,=

€ 24,95

+ Aansluitkosten € 12,25

www.slim.nl/schaken

9


10

SummersCool 2011

SummersCool 2011

catalogus

Dragon NaturallySpeaking bespaar tijd door te praten in plaats van te typen Met Dragon NaturallySpeaking Premium 11 van Nuance verschijnt alles wat je zegt direct in jouw documenten en e-mail- en chatberichten, met een nauwkeurigheidsgraad tot maar liefst 99%. Je kunt zelfs op internet surfen door pratend adressen op te geven. Dragon NaturallySpeaking zet jouw spraak om in tekst en doet dat driemaal sneller dan de meeste mensen typen. Het programma herkent jouw stem direct en wordt bij elk gebruik slimmer. Praat direct met veelgebruikte programma’s, zoals Microsoft Word, Internet Explorer en Mozilla Firefox, heb je voortaan je toetsenbord nauwelijks meer nodig. Ook geschikt voor Facebook en Hyves!

Het begint bij een goede basis: Windows in alle soorten en maten. Zoek de variant die bij jou en je computer past! medewerkers

Studenten

Microsoft Windows 7 Professional Upgrade*

€ 17,=

€ 56,50

Microsoft Windows 7 Ultimate Upgrade*

€ 17,=

€ 79,75

Microsoft Windows XP Professional Upgrade*

€ 17,=

€ 56,50

* Slim levert Upgrades, je dient al een legale volledige versie van Windows XP of Vista te gebruiken. Upgraden kan alleen naar dezelfde taal en dezelfde bits, exact gelijk aan de volledige geïnstalleerde versie.

Ook voor laptops en hardware kun je bij Slim terecht Laptop nodig? Via www.slim.nl/laptops kom je bij een speciaal assortiment terecht, helemaal gericht op school. Maar Slim.nl heeft ook diverse ergonomische muizen en toetsenborden, laptophouders en pentabletten, zodat je snel kunt werken zonder het risico op RSI of andere lichamelijke ongemakken. Speciale Summers­ Cool-aanbieding Bamboo Pen tablet en Corel Painter 11 samen vanaf € 73,=

Besturingssysteem

Op deze manier heb je alle software in huis voor het maken van de mooiste tekeningen én kun je dit supersnel doen door gebruik te maken van de Bamboo, waarmee je zowel met de bijgeleverde pen als je vingers kunt tekenen. Met Corel Painter 11 kun je digitaal schilderen en illustreren. De penselen in het programma zijn net echt, tot op de afzonderlijke haartjes aan toe. Je kunt kiezen uit meer dan 30 penseelcategorieën, waaronder wasco, krijt, houtskool, acryl en aquarel.

Computerbeveiliging Bij Slim vind je een compleet assortiment aan antivirus software en online backup-mogelijkheden. Heb je genoeg aan standaardbeveiliging tegen virussen? Dan kies je een antivirusprogramma. Maar wil je een stap verder gaan en je computer en bestanden ook beschermen tegen bijvoorbeeld phishing, spyware enz. dan kies je Internet Security. Om je bestanden te beschermen tegen diefstal, brand of waterschade kun je zorgen dat je een goede online backup maakt. Zo ben je er zeker van dat je bestanden altijd veilig ergens buitenshuis opgeslagen staan. Download

F-Secure AntiVirus (1 jaar, 3 gebruikers)

€ 19,=

F-Secure Internet Security (1 jaar, 3 gebruikers)

€ 26,=

F-Secure Mobile Security (1 jaar)

€ 17,50

G Data AntiVirus (1 jaar, 3 gebruikers)

€ 19,=

G Data Internet Security (1 jaar, 3 gebruikers)

€ 26,=

Cd/DVD

€ 30,=

€ 30,=

Kaspersky PURE voor Windows (1 jaar, 1 gebruiker)

€ 36,=

Kaspersky Antivirus voor Mac (1 jaar, 1 gebruiker)

€ 26,=

Kaspersky Internet Security (1 jaar, 1 gebruiker)

€ 30,=

McAfee Internet Security (1 jaar, 3 gebruikers)

€ 22,=

McAfee VirusScan Plus (1 jaar, 3 gebruikers)

€ 15,=

Norton Ghost

€ 49,50

11


SummersCool 2011

SummersCool 2011

12

catalogus

catalogus

> vervolg computerbeveiliging

Download

Cd/DVD

Norton Internet Security (1 jaar, 3 gebruikers)

€ 26,=

€ 30,=

Norton Utilities

€ 22,=

Safe IT Digital Document Shredder

€ 26,75

Safe IT Digital Secure Disk

€ 33,25

Safe IT Digital Media Shredder

€ 26,75

Safe IT Email Shredder for Outlook Personal Edition

€ 26,75

Webroot Antivirus met AntiSpyware (1 jaar, 3 gebruikers)

€ 22,=

€ 26,=

Webroot SpySweeper (1 jaar, 3 gebruikers)

€ 19,=

€ 23,=

Grafisch Ontwerpen en tekenen doe je natuurlijk met grafische software. Voor elke wens en elk niveau bieden we software aan, of je nu een beginnend hobbytekenaar bent, je een grafische opleiding doet of al op professioneel niveau ontwerpt. Dit zijn de programma’s waarmee je alles wat je maar wilt kunt ontwerpen en tekenen.

Adobe Elements Combi (Photoshop, Premiere, Acrobat Pro)

medewerkers

Studenten

€ 25,=*

€ 48,50 (per jaar)*

Adobe Design Premium

€ 74,75 (per jaar)*

Adobe Master Collection

€ 117,75 (per jaar)*

Multimedia Slim.nl heeft allerlei software om foto’s mee te bewerken en je eigen films te monteren, bewerken en publiceren. Daarnaast kun je jouw muzikale kwaliteiten ontdekken met software om je eigen nummers te schrijven, cd’s op te nemen en een complete band samen te stellen! Download

Cd/DVD

Corel Digital Studio

€ 38,50

Corel VideoStudio Professional

€ 39,50

Corel WinDVD Standard

€ 21,75

Magix Academic Suite

€ 119,=

€ 119,=

Magix Video deluxe

€ 49,=

€ 53,95

Magix Video deluxe Plus

€ 77,=

€ 81,95

Magix Foto’s op CD & DVD

€ 27,=

€ 31,95

Magix Music Maker

€ 53,95

Magix Music Maker Premium

€ 81,95

Sibelius Student

€ 108,=

TechSmith Camtasia Studio

€ 99,50

€ 104,=

TechSmith Camtasia Studio & Snagit

€ 109,50

€ 114,=

Tijdschriften Ben je geïnteresseerd in ICT en wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, trends en achtergronden? Dan vind je hier een keur aan prima tijdschriften. Bij Slim.nl neem je een jaarabonnement met flinke korting! En je abonnement stopt vanzelf na een jaar.

Adobe Design/Web Premium Combi

€ 37,=*

Adobe Photoshop Lightroom

€ 90,=

€ 90,=

AutoCAD

€ 70,=

€ 70,=

Autodesk Entertainment Creation Suite

€ 125,=

€ 125,=

Advanced Photoshop (10 uitgaven)

€ 45,= € 34,75

Corel DESIGNER Technical Suite

€ 69,90*

€ 69,90*

Computer Idee (26 uitgaven)

Corel PaintShop Photo Pro X3

€ 39,90*

€ 39,90*

Focus (12 uitgaven)

€ 31,50

CorelDRAW Graphics Suite

€ 69,90*

€ 69,90*

Home Entertainment Today (6 uitgaven)

€ 16,75

QuarkXPress

€ 95,=

€ 95,=

Linux Magazine (6 uitgaven)

€ 16,75

Serif Design Suite

€ 39,=

€ 39,=

N-Gamer (6 uitgaven)

€ 16,75

*De prijs is afhankelijk van de licentie van je school en kan afwijken van de genoemde prijs

13


SummersCool 2011

SummersCool 2011

14

catalogus

catalogus

> vervolg Tijdschriften PC-Active (11 uitgaven)

€ 32,50

PCM (12 uitgaven)

€ 32,50

Photoshop Creative (10 uitgaven)

€ 45,=

Power Unlimited (12 uitgaven)

€ 24,50

Webdesigner (10 uitgaven)

€ 45,=

€ 62,50

Bamboo Pen & Touch (Wacom)

€ 88,50

Basic Ergo Set (Laptophouder Ergo-Q 330 Basic & SQ Compact Toetsenbord)

€ 57,50

Evoluent Right Hand Wireless

€ 112,=

Flip Mino HD III

€ 183,=

Flip Ultra HD III

€ 183,=

€ 48,=

HDMI Multimedia Player 300 GB

€ 89,50

€ 48,=

Intellipen Digital Wireless Pen & Flash Drive Pro

€ 109,50 € 74,50

Alle basissoftware die je nodig hebt voor je gewone schoolwerk en de dagelijkse dingen die je op je computer doet. Download

H+H Virtual CD ABBYY FineReader Professional Edition

studenten Cd/DVD

Download

Cd/DVD

€ 24,90 € 48,=

ABBYY FineReader for Mac

€ 48,=

€ 48,=

€ 48,=

Naast software heeft Slim.nl een kleine selectie samengesteld van de leukste en slimste hardwareproducten en gadgets. En ook op deze producten bieden we goede kortingen. De Flip, het kleinste videocameraatje mét HD kwaliteit is enorm populair bij zowel studenten als docenten en wordt zowel in de vrije tijd als in het klaslokaal ingezet.

Bamboo Pen (Wacom)

Werkpleksoftware medewerkers

Hardware

ABBYY PDF Transformer

€ 38,=

€ 38,=

Intellipen Digital Wireless Pen & Mouse

Corel WinZip Standard

€ 21,75

€ 21,75

Slim USB Podium

€ 15,=

Corel WP Office Professional

€ 29,50

€ 29,50

SQ Compact Toetsenbord

€ 39,50

FileMaker Bento for Mac

€ 29,50

€ 29,50

Stressrelieving Mouse (SRM) rechtshandig

€ 74,75

FileMaker Pro

€ 35,=

Inspiration

€ 29,95

Microsoft Office Enterprise 2007

€ 9,75

€ 17,=

Microsoft Office for Mac 2011

€ 9,75

€ 17,=

€ 35,= € 29,95 € 46,50

€ 56,50 € 56,50

Microsoft Office Professional Plus 2010

€ 9,75

€ 17,=

€ 46,50

€ 56,50

Microsoft Office Visio Professional

€ 9,75

€ 17,=

€ 19,75

€ 29,75

Microsoft Project Professional

€ 9,75

€ 17,=

€ 35,=

€ 45,=

Mindjet MindManager

€ 48,5

€ 48,5

Nuance Dragon NaturallySpeaking Premium

€ 54,=

€ 54,=

Nuance PDF Converter Professional

€ 39,75

€ 39,75

QlikView Student (1 jaar)

€ 67,50

Tekst, redactie afdeling Marketing & Communicatie Slim.nl Ontwerp en opmaak Vrije Stijl Druk Drukkerij Raakwerk Oplage 225.000 Gratis exemplaren bijbestellen? Dat kan! Klik op de bestelknop op www.slim.nl/summerscool, en je ontvangt het magazine binnen een paar dagen thuis of op school.

Alle SummersCool-aanbiedingen vind je terug op www.slim.nl/summerscool Prijzen: * inclusief BTW * inclusief verzendkosten * inclusief administratiekosten * inclusief kosten voor creditcard of online betalen Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden SummersCool is een uitgave van Slim.nl

15


16

SummersCool 2011

Elke donderdag bij Slim.nl 24 uur lang 1 product voor een waanzinnige prijs! facebook.com/slimnl • hyves.nl/slimnl • twitter.com/slimnl

SummersCool Magazine 2011  

De nieuwe editie van SummersCool magazine van Slim.nl.

SummersCool Magazine 2011  

De nieuwe editie van SummersCool magazine van Slim.nl.

Advertisement