Page 1

Sjors Sportief Dit Sjorsboekje is nog het hele schooljaar 2016-2017 geldig. Goed bewaren dus :)

Winne

nde te ken van ba ing gemaak sissch t ool De door Chris tia Sonne wijzer an Coppelm in Son ans


Inschrijven vanaf 15 maart 15:00 uur

Wees er snel bij!

Want Vol=Vol

www.sjorssportief.nl

Ik heb dit Sjorsboekje, en nu? Sjors Sportief en Sjors Creatief vragen alle aanbieders van activiteiten uit jouw gemeente om een leuke kennismaking van hun sport of creativiteit te organiseren. Je vindt ze allemaal in dit boekje! Jij mag lekker in dit boekje rondneuzen naar leuke activiteiten. Misschien ga je wel samen met vriendjes of vriendinnetjes naar een coole kennismaking? Vanaf 15 maart 15:00 uur kun jij je inschrijven voor jouw favoriete sport(en) en/ of creatieve activiteit(en), maar dit mag je nog het hele schooljaar door doen. Na jouw inschrijving ben jij van harte welkom om op locatie jouw sport of creatieve activiteit uit te proberen. Misschien ontdek je wel dat je een verborgen talent hebt! Je mag zoveel uitproberen als je wilt en dit kan ook gezellig samen met vriendjes of vriendinnetjes. Inschrijven is wel altijd verplicht via de supercoole website van Sjors: www.sjorssportief.nl Maak gebruik van deze kans om kennis te maken met sport & cultuur binnen jouw gemeente! Toedeledoki!

Sjors


HOE WERKT HET STAP VOOR STAP?

1 2 3 4

Blader het boekje door en kies je activiteiten Zoek leuke activiteiten uit in dit boekje, zoveel als je wilt!

Schrijf je altijd in via de website van Sjors Ga vanaf 15 maart 15:00 uur samen met je ouders/ verzorgers naar de website www.sjorssportief.nl

Op de website Kies op de homepage voor de rode knop ‘Inschrijven’ en vul op de volgende pagina je woonplaats in.

Meerdere inschrijvingen van alle kinderen in één keer! Zoek je activiteit(en) in de lijst en voeg ze toe aan het inschrijfmandje ook evt. die van je broertjes of zusjes. Ouders/verzorgers kunnen dus direct alle activiteiten (ook van evt. meerdere kinderen) in het mandje plaatsen. Het is mogelijk om met het meer kinderen toe te voegen aan eenzelfde activiteit.

5

VOL > WACHTLIJST >

6

Koppel de juiste gegevens van het kind aan de betreffende activiteit

7

Eventuele kosten worden via automatische incasso afgeschreven

Als de activiteit vol is, is er een rode sticker opgeplakt. Maar als de activiteit vol zit, kun jij je vaak nog wel opgeven voor een wachtlijst. In veel gevallen zal deze activiteit later plaatsvin den en je ontvangt vanzelf een bericht per mail van de betreffende aanbieder.

Alle activiteiten in het winkelmandje geplaatst? Ga dan verder en koppel deze inschrijvingen eenvoudig aan het juiste kind met de gevraagde gegevens, zodat de vereniging weet welke inschrijver deze kan verwachten!

Als er kosten worden gerekend voor een activiteit wordt een IBAN-nummer gevraagd met toestemming om automatische incasso uit te voeren. Dit bedrag wordt aan het begin van de volgende maand afgeschreven. Je hoeft dus nooit contant geld mee te nemen naar de activiteit. Na de inschrijving krijg je de bevestiging per mail!

8

Scoor een keycord Hoe actiever je op de website www.sjorscreatief.nl bent, hoe meer punten je kunt halen. Als jij 100 punten hebt gehaald op de website van Sjors krijg je een cool keycord thuisgestuurd.


VOORWOORD WETHOUDER

Beste jongens en meisjes in Son en Breugel, Alweer voor het zesde jaar gaat Sjors Sportief / Sjors Creatief van start! Ook dit jaar staat het boekje weer vol met activiteiten waarmee je kunt kennismaken. Zo kun je ontdekken wat je allemaal kunt doen in Son en Breugel. Je kunt bijna altijd gratis aan alle activiteiten meedoen en je leert ook altijd nieuwe kinderen kennen. Het is heel erg belangrijk om te sporten en te bewegen. Je blijft er gezond van en daarnaast is het ook erg leuk. Wie weet houd je er mooie vriendschappen aan over. En misschien word je wel Nederlands kampioen Taekwon-Do, zoals mijn dochter Lieke, of bij een andere sport! We hebben al veel kinderen in onze gemeente die kampioen geworden zijn. Als je je best doet kun je heel veel! Behalve sportieve zaken kun je in ons dorp ook van alles doen op gebied van creativiteit: muziek, toneel, schilderen enzovoorts. In het boekje kun je er alles over lezen. Fijn dat zoveel verenigingen en clubs meedoen en in het boekje staan. Je kunt zoveel activiteiten kiezen als je zelf wilt, zonder dat je meteen lid moet worden. Kun je lekker gaan kijken of het wat voor je is. Doen dus! Bespreek wel eerst even met je ouders wat je wilt doen. En je kunt vragen of je vriendje of vriendinnetje het leuk vind om mee te gaan.

n

kampioe Nederlands o Taekwon-d n a Lieke Vortm

Maak dus snel zelf of samen met je vriendjes of vriendinnetjes een keuze. Aanmelden gaat via internet op de supergave website www.sjorssportief.nl. Ik wens jullie heel veel plezier toe, samen met Sjors Sportief / Creatief.

Kees Vortman Wethouder Onderwijs / Sport 4

4


AQUAVARIA Son en breugel

Thermae Son Locatie: FeelGoodClub Thermae Son Thermaelaan 2, Son en Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Simone van den Berk zwembad@thermaeson.nl www.thermaeson.nl

Meer informatie

Maximaal 15 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Lekker bezig zijn in en met water met elke 9 weken een ander thema zoals survival en waterpolo.

Wanneer? Groep 4 t/m 8

05-04-2017 van 17:30 tot 18:15u

5

5


BADMINTON Son en breugel

Badmintonclub Scarabee Locatie: De Landing Rooijseweg 3, Son en Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Joost Aertsen aertsenjoost@gmail.com www.bcscrabee.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Vind jij badminton op de camping altijd erg leuk? Kom het dan eens in de sporthal proberen. Binnen enkele lessen hebben we een basis bereikt waarmee we een echte wedstrijd gaan spelen. Hierna kan je met een gezellige groep trainen, toernooitjes spelen en met ons jeugdkamp mee. Schrijf je nu in!

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 21-03-2017 van 18:30 tot 19:30u Les 2: 28-03-2017 van 18:30 tot 19:30u Les 3: 04-04-2017 van 18:30 tot 19:30u

6

6


BALLET Peter Dehing Dance Studios Balletstudio Mariendael, Laan van Henkenshage 2, Sint-Oedenrode

Sint-oedenrode Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Peter Dehing sjors_danst@aol.com www.peterdehingdancestudios.nl

Meer informatie

Maximaal 7 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Iedereen kent de ouderwetse klassieke balletles. Maar de ontwikkeling in de danswereld heeft niet stilgestaan. Men had toch wel door dat kinderen, net zoals hele jonge dieren dat doen, van nature veel willen bewegen en niet voor langere tijd op een bepaalde plek aan een barre willen staan. Daarom hebben we de oorspronkelijke klassieke balletles herschreven met meer ruimte voor bewegen. Zo werken we bijvoorbeeld het ene blok aan een sprookje en het volgende blok aan een Afrikaanse dans. Kortom een super leuke dans/balletles voor kinderen van 3 t/m 7 jaar.

Wanneer? Groep 1 t/m 4 > 3 proeflessen

Les 1: 18-03-2017 van 13:00 tot 14:00u Les 2: 25-03-2017 van 13:00 tot 14:00u Les 3: 01-04-2017 van 13:00 tot 14:00u

7

7


BALLET | KLASSIEK Nuenen

DéDé Dance

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Locatie: ‘t Klooster Park 1, Nuenen Marjon van Beckum info@dededance.nl www.dededance.nl

Meer informatie

Maximaal 5 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Klassiek ballet à la 2017. In deze DéDé Dance stijl leer je technieken uit traditioneel klassiek ballet, compleet met tendu’s, pliés en pianomuziek. Dit geven we een extra boost door ze te combineren met classic moves op muziek uit de laatste hitlijsten. Optionele variaties op de oefeningen worden gegeven tijdens de les, waardoor elke leerling traint en groeit op eigen niveau. Naast de wekelijkse balletlessen treden we ook geregeld op! Classic is er voor kinderen vanaf 5 jaar.

Wanneer? Groep 3, 4 en 5 > 3 proeflessen

Les 1: 27-03-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 03-04-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 3: 10-04-2017 van 16:00 tot 17:00u

Groep 6, 7 en 8 > 3 proeflessen

Les 1: 30-03-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 06-04-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 3: 13-04-2017 van 17:00 tot 18:00u

8

8


BEEBALL Nuenen

HSCN Nuenen Locatie: Lissevoort Lissevoort 6, Nuenen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Nancy Groenemans nikki@groenemans.nl www.hscn.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor jongens en meisjes. Het is bedoeld als voorbereiding op honkbal of softbal. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest en sportiviteit voorop. Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Zo leren ze op speelse wijze de beginselen van honkbal en softbal!

Wanneer? Groep 4, 5 en 6 > 3 proeflessen

Les 1: 06-04-2017 van 18:30 tot 20:00u Les 2: 13-04-2017 van 18:30 tot 20:00u Les 3: 20-04-2017 van 18:30 tot 20:00u

9

9


BREAKDANCE Son en breugel

Thermae Son Locatie: FeelGoodClub Thermae Son Thermaelaan 2, Son en Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Robby de la Rambelje sport@thermaeson.nl www.thermaeson.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Bij breakdance leer je eerst Basic Moves, waarmee je later supercoole powermoves en flitsend footwork kan laten zien. Breakdance gaat over respect, creativiteit en stoer zijn. Het is een uitdaging en grensverleggend. Durf jij?

Wanneer? Groep 6, 7 en 8 > Kies een datum 01-04-2017 van 11:00 tot 12:00u 08-04-2017 van 11:00 tot 12:00u

10

10


CAPOEIRA Son en breugel

Capoeira ReversĂŁo Locatie: SonSport Rooijseweg 5, Son en Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sofie da Silva info@capoeirareversao.com www.capoeirareversao.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Kom kennis maken met CAPOEIRA! Een Braziliaanse vechtsport, gecombineerd met acrobatiek, dans en muziek. Het is een gezellige sport! De lessen worden gegeven door de enthousiaste Braziliaan Contra Mestre Macumba. Het is leuk voor jongens en meiden, dus kom een gratis proefles doen!

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 05-04-2017 van 17:00 tot 18:00u 12-04-2017 van 17:00 tot 18:00u 19-04-2017 van 17:00 tot 18:00u

11

11


DANSEN Son en Breugel

DéDé Dance Locatie: De Boerderij Leeuwstraat 2, Son en Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Marjon van Beckum info@dededance.nl www.dededance.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Houd jij van dansen? Kom dan naar de danceballetlessen van DéDé Dance! Danceballet is een unieke danstraining in een dynamische en energieke stijl, op de nieuwste hits. Je verbetert je dansprestaties in exercises voor techniek, uithoudingsvermogen, coördinatie, houding, spierkracht en lenigheid. Daarnaast leer je wekelijks nieuwe danspassen waarmee je een volledige choreografie ten uitvoering kunt brengen tijdens optredens of theatervoorstellingen.

Wanneer? Groep 1 > 3 proeflessen

Les 1: 29-03-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 05-04-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 3: 12-04-2017 van 16:00 tot 17:00u

Groep 2 en 3 > 3 proeflessen

Les 1: 29-03-2017 van 15:00 tot 16:00u Les 2: 05-04-2017 van 15:00 tot 16:00u Les 3: 12-04-2017 van 15:00 tot 16:00u

Groep 5, 6 en 7 > 3 proeflessen

Les 1: 31-03-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 07-04-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 3: 21-04-2017 van 16:00 tot 17:00u

Groep 8 > 3 proeflessen

Les 1: 31-03-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 07-04-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 3: 21-04-2017 van 17:00 tot 18:00u

Groep 5, 6 en 7 > 3 proeflessen

Les 1: 29-03-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 05-04-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 3: 12-04-2017 van 17:00 tot 18:00u

12

12


DANSEN Breugel

SDV Avanti ! Locatie: de Boerderij Leeuwstraat 2, Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

P. Hendriks avantih.v.d.wijst@hetnet.nl www.SDV-Avanti.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Wij zijn een show- en dansvereniging die een keer in de week trainen in verschillende leeftijdsgroepen en categorieĂŤn, die een keer per jaar een nieuwe dans instuderen en daarmee op toernooien gaan. Met als afsluiting een Nederlands Kampioenschap. Deze optredens vinden plaats tussen jan en eerste week van april. Wij zijn met de carnaval vrij.

Wanneer? Groep 1 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

13

13


DANSEN CV de Dommelsoppers Locatie: jc Oase Dommelstraat 10a, Son

Son Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Moniek Harteveld dommelsoppers@hotmail.nl www.dommelsoppers.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis

Een nieuw seizoen bij de Dommelsoppers begint half mei, na de meivakentie. Iedere week gaan alle groepen aan de slag om de nieuwe dans in te leren. Na de zomervakantie gaat het hard, want voor het 11-11 bal moet alles spik en span in orde zijn, de dans zelf, de kledingstukken en eventueel de decorstukken. November en december zijn voor de rest nog vrij rustige maanden, waarin toernooien kunnen worden bezocht, maar in januari en februari volgt een drukke tijd met de zittingsavonden, de receptie van de jeugdprins en prinses, de carnavalsviering in de kerk en natuurlijk de carnaval zelf.

Wanneer? Groep 1 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

14

14


DANSEN | ALGEMENE DANS VORMING Peter Dehing Dance Studios Balletstudio Mariendael, Laan van Henkenshage 2, Sint-Oedenrode

Sint-oedenrode Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Peter Dehing sjors_danst@aol.com www.peterdehingdancestudios.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Iedereen kent de ouderwetse klassieke balletles. Maar de ontwikkeling in de danswereld heeft niet stilgestaan. Men had toch wel door dat kinderen, net zoals hele jonge dieren dat doen, van nature veel willen bewegen en niet voor langere tijd op een bepaalde plek aan een barre willen staan. Daarom hebben we de oorspronkelijke klassieke balletles herschreven met meer ruimte voor bewegen. Zo werken we bijvoorbeeld het ene blok aan een sprookje en het volgende blok aan een Afrikaanse dans. Kortom een super leuke dans/balletles voor kinderen van 3 t/m 7 jaar.

Wanneer? Groep 1 t/m 4 > 3 proeflessen

Les 1: 18-03-2017 van 13:00 tot 14:00u Les 2: 25-03-2017 van 13:00 tot 14:00u Les 3: 01-04-2017 van 13:00 tot 14:00u

15

15


DISCOZWEMMEN Son en breugel

Thermae Son Locatie: FeelGoodClub Thermae Son Thermaelaan 2, Son en Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Simone van den Berk zwembad@thermaeson.nl www.thermaeson.nl

Meer informatie

Maximaal 120 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis kom gezellig zwemmen met je vrienden en vriendinnen! Er is muziek en de discolampen zijn aan.

Wanneer? Groep 4 t/m 8

07-04-2017 Tijdstip volgt later Eventuele Bijzonderheden: Om aan deze activiteit deel te nemen moet Minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma B!

16

16


FITNESS Son en breugel

Thermae Son Locatie: FeelGoodClub Thermae Son Thermaelaan 2, Son en Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Robby de la Rambelje sport@thermaeson.nl www.thermaeson.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Onder begeleiding van een instructeur ga je alles ontdekken in de fitness. Uiteraard met niet al te zware gewichten, want dat is nog niet goed voor je spieren. Maar wat dacht je van een circuit met een touw, een box waar je op moet springen, gewichten , een kogel om mee te zwaaien enz. Fitness is leuk!

Wanneer? Groep 8 > Kies een datum

29-03-2017 van 17:00 tot 18:00u 05-04-2017 van 17:00 tot 18:00u

17

17


FITNESS Sonsport Active Centre Locatie: Fitnesscentrum Sonsport Rooijsweg 5, Son en Breugel

Son en Breugel Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Arjen Brand info@sonsport.nl www.sonsport.nl

Meer informatie

Maximaal 14 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Beweging is belangrijk, ook bij de jeugd! Er wordt veel aandacht geschonken aan cardio-fitness, zodat de spieren weinig weerstand te verwerken krijgen en getraind worden op uithoudingsvermogen i.p.v. kracht. De weinige spierversterkende oefeningen zijn anatomisch- en leeftijdsverantwoord. Er wordt dus zeker niet aan krachttraining gedaan in de zin van extreem zwaar trainen voor spieropbouw. De trainingen zijn altijd onder begeleiding. De belangrijkste trainingseffecten zijn: verbetering van conditie en het spieruithoudingsvermogen, versterking van houdingsspieren zoals rug en buik.

Wanneer? Groep 5 en 6 > 2 proeflessen

Les 1: 05-04-2017 van 13:30 tot 14:45u Les 2: 12-04-2017 van 13:30 tot 14:45u

Groep 7 en 8 > 2 proeflessen

Les 1: 05-04-2017 van 15:00 tot 16:15u Les 2: 12-04-2017 van 15:00 tot 16:15u

18

18


GOLF Son

Golfclub Son Locatie: Sportpark De Gentiaan Rooijseweg 11, Son - Vlielandlaan 12

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Nel Smits nelsmits43@gmail.com www.golfson.nl

Meer informatie

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

De golfsport is zeer geschikt voor jeugd al vanaf ca 8 jaar. Immers het slaan met een stok tegen een voorwerp is een natuurlijke neiging en met een golfclub en het kleine harde balletje is het resultaat spectaculair. De spelvorm lijkt wel op knikkeren en daar kun je helemaal voor gaan! Leuk van golf: Elke spelronde levert een resultaat! Omdat golf een individuele sport is waarbij het gaat om in eigen tempo en naar eigen aard ontwikkelen van oog-hand coördinatie en concentratie is er geen sprake van prestatiedruk en wedstrijdstress. Dat ervaren kinderen als “COOL”. Competitie komt later wel!

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 26-05-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 09-06-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 3: 23-06-2017 van 17:00 tot 18:00u

19

19


HANDBAL Son en Breugel

HV Apollo Locatie: Sporthal de Landing Rooijseweg 3, Son en Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

HV Apollo hv.apollo.son@gmail.com www.hv-apollo.nl/

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Leuk dat jullie op onze pagina kijken! HV Apollo organiseert op de drie onderstaande data’s sportieve handbaltrainingen waarin jullie leren wat handballen is. Na een goede warming-up, een aantal spelletjes en de juiste bewegingen gaan we door naar het echte handballen. Lijkt het jou leuk om te komen trainen? Kom dan langs en wie weet scoor jij wel die winnende goal!

Wanneer? Groep 2 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 17-03-2017 van 17:30 tot 18:30u Les 2: 24-03-2017 van 17:30 tot 18:30u Les 3: 31-03-2017 van 17:30 tot 18:30u

20

20


HOCKEY Son

HTC Son Hockey Locatie: Sportpark de Gentiaan Rooiseweg 3, Son

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Cecile Simonis jj@htcson.nl www.htcson.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Hockey is een geweldige sport voor jongens en meisjes! Meld je aan voor deze cursus en doe eens mee. Wil je gratis 3x kennismaken met hockey, schrijf je dan in voor de leuke kennismakingscursus van Sjors Sportief. Onder leiding van ervaren trainers van Dames 1 en Heren 1 leer je dan de eerste beginselen van het hockeyspel. Hockey is een echte teamsport. Als je vijf jaar bent kun je al lid worden. Vanaf 7 jaar ga je deel uitmaken van een team. Eerst speel je met 3-tallen, daarna met 6-tallen en vervolgens 8-tallen. Wanneer je 10 jaar bent speel je in een 11-tal en ga je op het hele veld spelen.

Wanneer? Groep 2 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 01-04-2017 van 09:00 tot 10:00u Les 2: 08-04-2017 van 09:00 tot 10:00u Les 3: 15-04-2017 van 09:00 tot 10:00u

21

21


HONKBAL HSCN Nuenen Locatie: Lissevoort Lissevoort 6, Nuenen

Nuenen Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Nancy Groenemans nikki@groenemans.nl www.hscn.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Honkbal is een heel veelzijdig spelletje: je leert er slaan, gooien, vangen, rennen en tactiek. En hoewel het een echte teamsport is, kun je ook in je eentje het verschil maken. Want in het veld speel je als team, maar aan de plaat sta je er helemaal alleen voor. En het allermooiste is: iedereen is wel ergens goed in! Lijkt het je wat? Kom het dan maar eens proberen!

Wanneer? Groep 7 en 8 > 3 proeflessen

Les 1: 11-05-2017 van 18:30 tot 20:00u Les 2: 18-05-2017 van 18:30 tot 20:00u Les 3: 01-06-2017 van 18:30 tot 20:00u

22

22


JAZZDANS Peter Dehing Dance Studios Balletstudio Mariendael, Laan van Henkenshage 2, Sint-Oedenrode

Sint-oedenrode Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Peter Dehing sjors_danst@aol.com www.peterdehingdancestudios.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Dansen is net als leren lezen en schrijven:eerst letters leren, dan woordjes, dan zinnen en dan een verhaal. Zo gebruiken beroepsdansers over de hele wereld dezelfde danstaal. Als je echt ooit mee wil gaan doen in een echte musical of videoclip zul je moeten laten zien wat jij van dansen weet en kunt en of je de danstaal ook kent. Wekelijks geven we lessen kinderjazzdans waar je echt kunt leren dansen zoals het nodig is om uiteindelijk een goede danser of danseres te worden. Naast de dansvormen van vandaag die je vaak op tv ziet worden ook nog andere dansvormen gebruikt om te versterken en verduidelijken.

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 18-03-2017 van 14:00 tot 15:00u Les 2: 25-03-2017 van 14:00 tot 15:00u Les 3: 01-04-2017 van 14:00 tot 15:00u

23

23


JIU-JITSU Son en Breugel

Sonsport Active Centre Locatie: Fitnesscentrum Sonsport Rooijsweg 5, Son en Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Arjen Brand info@sonsport.nl www.sonsport.nl

Meer informatie

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Jiu-Jitsu is van oorsprong een Japanse zelfverdedigingsport, waarbij discipline en etiquette nog steeds een grote rol van betekenis spelen. Jiu-Jitsu kent veel bewegingsvormen die voorkomen in judo, aikido en karate. Perfect om jezelf te verdedigen en supercool om te doen!

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 04-04-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 11-04-2017 van 18:00 tot 19:00u

24

24


JUDO Sonsport Active Centre Locatie: Fitnesscentrum Sonsport Rooijsweg 5, Son en Breugel

Son en Breugel Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Arjen Brand info@sonsport.nl www.sonsport.nl

Meer informatie

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Judo is van oorsprong een Japanse zelfverdedigings-sport, waarbij discipline en etiquette nog steeds een grote rol van betekenis spelen. Het is algemeen bekend dat judo een positieve bijdrage kan leveren aan de fysieke en mentale ontwikkeling van de beoefening. Het leuke en daarom aantrekkelijke aspect van judo is het stoei element met verschillende bewegingsvormen in trekken, duwen en balansverstoren. Voor het aanleren van deze vaardigheden is het uiteraard belangrijk om gedurende de training aandacht te besteden aan het trainen van kracht lenigheid, snelheid, coรถrdinatie en conditionele aspecten.

Wanneer? Groep 1 en 2 > 2 proeflessen

Les 1: 04-04-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 11-04-2017 van 16:00 tot 17:00u

Groep 2, 3 en 4 > 2 proeflessen

Les 1: 06-04-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 13-04-2017 van 16:00 tot 17:00u

Groep 5 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 06-04-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 13-04-2017 van 17:00 tot 18:00u

25

25


KANOVAREN Sint-oedenrode

Hooidonksekanoclub.nl Locatie: Clubgebouw HKC Dommelpark 1, Sint-Oedenrode

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Pepijn Soons bestuur@hooidonksekanoclub.nl www.hooidonksekanoclub.nl

Meer informatie

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Ons doel: Beleef en bedwing het water op een sportieve en gezellige manier en geniet van de omgeving! Kom ook meedoen en ervaar wat je allemaal met de kano kunt doen. Zie ook: www.hooidonksekanoclub.nl

Wanneer? Groep 7 en 8 > 3 proeflessen

Les 1: 25-03-2017 van 10:00 tot 11:30u Les 2: 01-04-2017 van 10:00 tot 11:30u Les 3: 08-04-2017 van 10:00 tot 11:30u

26

26


KORFBAL Breugel

DKV de Corridor Locatie: Clubhuis ons eigen Van Gentlaan 2a, Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Iris van Deursen iris_van_deursen0014@hotmail.com dkvdecorridor.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Ben je op zoek naar een leuke, gezellige, maar ook fanatieke teamsport? Dan is korfbal iets voor jou! Bij korfbal leer je gooien en vangen, je kunt lekker rennen en je leert samen te spelen in een team met leeftijdsgenootjes. Dit allemaal spelenderwijs. De Corridor is een club voor volwassenen en jeugd.

Meisjes in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar kunnen zich inschrijven voor een kennismakingscursus. Daarna is er de mogelijkheid om nog 1 maand gratis mee te trainen.

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 05-04-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 12-04-2017 van 17:00 tot 18:00u

27

27


KORFBAL Eindhoven

PSV Korfbal Locatie: Sportpark Bokt Eindhovenseweg 41, Eindhoven

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Hans Kester stc@psvkorfbal.nl www.psvkorfbal.nl

Korfbal

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Doe mee met de leukste sport ter wereld! Je kunt nu drie keer gratis meetrainen om zelf te zien hoe leuk korfbal is. In de lente en zomer lekker buiten en in de herfst en winter heerlijk binnen.

Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen

En naast het korfbal is er nog veel meer te doen bij PSV, zoals speurtochten, bingo, carnaval en een gezellig jeugdkamp in de zomer. Kom kijken! We zitten op een steenworp afstand van Son en Breugel.

Les 1: 04-04-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 11-04-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 18-04-2017 van 18:00 tot 19:00u

Kangoeroe Klup

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Doe mee met de Kangoeroe Klup! Lekker samen met leeftijdsgenootjes spelen, ravotten en spelenderwijs trucjes leren met een bal en korf. Ontdek hoe leuk sporten is! Sluit later naadloos aan op ‘echt’ korfbal. Kom eens meedoen! We zitten op een steenworp afstand van Son en Breugel.

Groep 1 en 2 > 3 proeflessen

Les 1: 01-04-2017 van 10:00 tot 11:00u Les 2: 08-04-2017 van 10:00 tot 11:00u Les 3: 15-04-2017 van 10:00 tot 11:00u

28

28


LASERGAMEN Son

Rongen Aktief Sonse Bergen, Hoefbladlaan (via Klaprooslaan), volg bord Lasergame

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Frans Rongen info@rongenaktief.com www.rongenaktief.com

Meer informatie

Maximaal 40 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 6,50 Kruip in de huid van Rambo en daag je vrienden of klasgenoten uit voor een spectaculair potje lasergamen. Een spannend actiespel in het bos. Je speelt zowel individueel als in teams met diverse spelvormen zoals capture the flag, save the president en nog veel meer.

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een tijdstip 23-04-2017 van 10:00 tot 11:00u 23-04-2017 van 11:15 tot 12:15u 23-04-2017 van 12:30 tot 13:30u 23-04-2017 van 13:45 tot 14:45u

29

29


MASSAGE WORKSHOP OUDER/KIND Breugel

Zorah van der lee Locatie: Workshops bij Sas Van den Elsenstraat 20 a, Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Zorah Van der Lee zorahvoetreflex@kpnmail.nl www.zorahvanderlee.nl

Meer informatie

Maximaal 8 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 2,50 Je oefent samen op elkaar zodat je als ouder je kind voor het slapen gaan een ontspanningsmassage kan geven maar ook andersom, een voetmassage krijgen van je kind.

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 26-03-2017 van 13:30 tot 15:30u 23-04-2017 van 13:30 tot 15:30u 21-05-2017 van 13:30 tot 15:30u 25-06-2017 van 13:30 tot 15:30u

30

30


MODERNE DANS | CONTEMPORARY DANS Sint-Oedenrode

Peter Dehing Dance Studios Balletstudio Mariendael, Laan van Henkenshage 2, Sint-Oedenrode

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Peter Dehing sjors_danst@aol.com www.peterdehingdancestudios.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Wist vroeger bijna niemand wat Moderne theater dans inhield, tegenwoordig is dat wel anders, in programma’s als “ So you Think you can dance” , en “ everybody dance now “ komen vele jongeren voor tegenwoordig die iets aan moderne dans doen. Moderne dans is een danssoort waar je gevoelens vanuit binnenuit in moet leggen. Ook komt kruipen en rollen wat meer aan bod dan bij de vele andere danssoorten . Kom ook meedoen!

Wanneer? Groep 8 > 2 proeflessen

Les 1: 18-03-2017 van 09:00 tot 10:00u Les 2: 25-03-2017 van 09:00 tot 10:00u

31

31


PONYRIJDEN Manege Sonniushof BV Locatie: Manege Sonniushof Sonniuswijk 35, Son

Son Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Ans van Diest sonniushof.senbactief@gmail.com www.sonniushof.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Altijd al graag een keer willen ponyrijden? Dan heb je nu de mogelijkheid om het een keer te proberen. Schrijf je dan nu in op www.sjorssportief.nl voor een miniles ponyrijden en alles daar omheen, zoals poetsen en verzorgen en misschien ontdek je wel dat je het heel erg leuk vindt. Ponyrijden is natuurlijk meer dan op een pony zitten en dat leren wij je heel graag bij Manege Sonniushof.

Wanneer? Groep 1 t/m 8

20-05-2017 van 16:00 tot 18:00u

32

32


SCHAKEN Schaakvereniging Son en Breugel Basisschool De Krommen Hoek Doormanlaan 1, Breugel

Breugel Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Kristian Toirkens jeugdleider@sv-sonenbreugel.nl www.sv-sonenbreugel.nl/jeugd/

Meer informatie

Maximaal 8 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Mensen schaken al meer dan duizend jaar. Het spel komt waarschijnlijk uit India. Als je denkt dat alleen slimme mensen het kunnen leren, heb je het fout. Iedereen die het leuk vindt, kan leren schaken. Het is een denksport, dat wel. Dat wil zeggen dat je het met je hoofd doet en daarom is het tijdens een potje schaak ook vaak stil. De schakers moeten gewoon heel goed nadenken.

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > 2 proeflessen Ik kan nog niet schaken

Les 1: 20-06-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 2: 27-06-2017 van 19:00 tot 20:00u

Groep 3 t/m 8 > 2 proeflessen Ik kan schaken

Les 1: 20-06-2017 van 19:00 tot 20:00u Les 2: 27-06-2017 van 19:00 tot 20:00u

33

33


SCOUTING Scouting Mgr. Bekkersgroep Locatie: Blokhut Mgr. Bekkersgroep Europalaan 5, Son en Breugel

son en Breugel Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Rens Brugmans sjorssportief@mgrbekkersgroep.nl www.mgrbekkersgroep.nl

Primitief koken

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis We gaan de kinderen die dag veilig om leren gaan met vuur, zodat ze er vervolgens hun eigen eten op een verantwoordelijke manier klaar kunnen maken. Dit is niet alleen leuk maar zo leren de kinderen een hoop dingen over survivallen.

Groep 3 t/m 8

01-04-2017 van 10:00 tot 12:00u

Speurtocht

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis We gaan deze ochtend een hele mooie speurtocht door de bossen houden. Waarbij de kinderen moeten zoeken naar aanwijzingen zodat we naar het volgende punt kunnen. Bij het eindpunt ligt een mooie verrassing te wachten!

Groep 3 t/m 8

22-04-2017 van 10:00 tot 12:00u

Bosspellen

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis We gaan deze ochtend ons terrein verleggen naar het bos, waar we een aantal zeer leuke spellen gaan doen. De kinderen leren op deze wijze met elkaar samen te werken en te spelen.

Groep 3 t/m 8

06-05-2017 van 10:00 tot 12:00u

34

34


SCOUTING Scouting Dutmella

Son en breugel

Locatie: Blokhut Breugel, Sint Genove- Schrijf je altijd in op www.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt vastraat 37, Son en Breugel aanbieder rekening met jouwdekom st. Paul Schippers info@dutmella.nl www.dutmella.nl

Buitenleven

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Scouting is Samen Buiten bezig zijn. Ontdek je omgeving en heb een te gekke tijd! Wij zorgen voor een te gekke activiteit die je nooit zult vergeten! Kom kijken, want wie weet, misschien wil je niet meer naar huis!

Groep 2 en 3 > 2x meedoen

Start: 13-05-2017 van 10:00 tot 12:00u

Groep 4 t/m 7 > 2x meedoen

Start: 13-05-2017 van 10:00 tot 12:00u

Sangas

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Ken je dat? Sommige dingen gaan bij jou net even wat anders dan bij anderen. Wij wel, wij zijn namelijk echte Scouts en die zijn nu eenmaal bijzonder. Speciaal voor de kinderen die ook “anders” zijn, we de Sanga’s die graag scouting beleven met jou samen.

Groep 6, 7 en 8 > 2x meedoen

Les 1: 31-03-2017 van 19:00 tot 21:00u Les 2: 14-04-2017 van 19:00 tot 21:00u

Scout-it-out

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Beleef Scouting en maak mee wat zij jouw te bieden heeft. Kom kijken en doe samen met de bevers, welpen, scouts en explorers een supergaaf spel in de kern van Son. Speel op plaatsen waar je gewoonlijk niet komt, beklim een “toren” op het kerkplein en stook een vuurtje tussen het winkelend publiek. Scouting iets voor jou? Jazeker!

Groep 2 t/m 8 > 1x meedoen

25-03-2017 van 13:00 tot 16:00u

35

35


SNORKELEN Son en breugel

Thermae Son Locatie: FeelGoodClub Thermae Son Thermaelaan 2, Son en Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Simone van den Berk zwembad@thermaeson.nl www.thermaeson.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per activiteit en dit is gratis de onderwaterwereld kent vele geheimen. Leer deze op een speelse manier kennen! Schrijf je snel in en kom gezellig bij ons snorkelen!

Wanneer? Groep 4 t/m 8

05-04-2017 van 16:15 tot 17:00u

36

36


SPORT OP MAAT Stichting MeeDoen S&B Locatie: Hendrik Veenmanstraat 12, Son en Breugel

Son en breugel Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Diana van der Looij info@meedoensenb.nl www.meedoensenb.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen mogelijk en dit is gratis Niet voor alle kinderen is het makkelijk om vrienden te maken of aan te sluiten bij een sportvereniging. Dat kan zijn omdat je niet zo zelfverzekerd bent, je een beperking hebt, je op het speciaal onderwijs zit, of liever niet in een grote groep bezig bent,.enz. Stichting MeeDoen organiseert maandelijks leuke vrijetijdsactiviteiten voor jou in S&B. Samen met sportverenigingen werken we aan een breed sportaanbod op maat, zoals voetbal, fitness, paardrijden, dans-mixlessen, scouting (Sanga’s) etc.

Wanneer? Groep 3 t/m 8

Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datums en tijden met je af te stemmen. Doen dus!

37

37


SPORTACTIVITEITEN Son en breugel

LEVGroep Jongerenwerk Locatie: de Bongerd AsteroĂŻdenlaan 2, Son en Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Wilco van den Berg wilco.vandenberg@levgroep.nl

Meer informatie

Maximaal 15 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Zoals de meeste van jullie weten hebben we elke woensdag middag sportactiviteit! Dit jaar gaan we nog meer verschillende sportactiviteiten doen. Denk bijvoorbeeld aan voetbalspellen, trefbal, zaalhockey enz Dat wil je toch niet missen? En wij willen jou ook niet missen! Kom langs om samen met ons deze leuke activiteiten mee te doen.

Wanneer? Groep 7 en 8 > 3 proeflessen

Les 1: 22-03-2017 van 14:45 tot 16:00u Les 2: 29-03-2017 van 14:45 tot 16:00u Les 3: 05-04-2017 van 14:45 tot 16:00u

38

38


SPORTEN MET E-GAMEN! Differend Bewegen op Maat Locatie: Differend Bewegen op Maat Dommelstraat 10c, Son en Breugel

Son en breugel Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

John van Hout differendbewegenopmaat@gmail.com www.differendbewegenopmaat.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Differend Bewegen op Maat is een kleinschalig sport- en beweegcentrum in Son en Breugel. Ook voor basisschool kinderen bieden wij een mooi passend sport- beweegaanbod in combinatie met E-gamen. Kinderen houden van gamen. Beweeggamen is iets dat goed aansluit bij hun belevingswereld. De apparatuur is in diverse levels (eenvoudig tot moeilijk) in te stellen. E-fitness is nieuw voor Nederland ĂŠn een meerwaarde voor het sport- en beweegaanbod van Differend Bewegen op Maat.

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 20-03-2017 van 16:00 tot 17:00u 20-03-2017 van 17:00 tot 18:00u 24-03-2017 van 16:00 tot 17:00u 24-03-2017 van 17:00 tot 18:00u 25-03-2017 van 10:00 tot 11:00u 25-03-2017 van 11:00 tot 12:00u 27-03-2017 van 16:00 tot 17:00u 27-03-2017 van 17:00 tot 18:00u

Kijk op www.sjorssportief.nl voor meer datums en tijden en schrijf je in!

39

39


TAEKWON-DO Taekwon-Do Chong Do Kwan Locatie: D’n Tref Nieuwstraat 70, Son

Son Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Carlo van de Braak info@carlo-do.com www.carlo-do.com

Meer informatie

Maximaal 20 inschrijvingen per cursus en dit is gratis DE Taekwon-Do school waar iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen en kan ontwikkelen. Deze Koreaanse Verdedigingskunst is snel, dynamisch, krachtig en vooral leuk voor jong en oud. De doelstellingen staan hoog in het vaandel; hoffelijkheid, integriteit, doorzettingsvermogen, zelfbeheersing en enorme geestkracht. Taekwon-Do is zweten met een lach!

Groep 2, 3 en 4 > 3 proeflessen

Les 1: 10-05-2017 van 15:30 tot 16:30u Les 2: 17-05-2017 van 15:30 tot 16:30u Les 3: 24-05-2017 van 15:30 tot 16:30u

Groep 2, 3 en 4 > 3 proeflessen

Les 1: 20-05-2017 van 11:00 tot 12:00u Les 2: 27-05-2017 van 11:00 tot 12:00u Les 3: 03-06-2017 van 11:00 tot 12:00u

Groep 5 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 08-05-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 18-05-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 3: 22-05-2017 van 18:00 tot 19:00u

40

40


TAPDANS Peter Dehing Dance Studios Balletstudio Mariendael, Laan van Henkenshage 2, Sint-Oedenrode

Sint-oedenrode Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Peter Dehing sjors_danst@aol.com www.peterdehingdancestudios.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Tapdansen is meer dan dansen alleen. Omdat er ijzertjes onder je schoen zitten maak je terwijl je danst geluid. Eigenlijk net een drummer zonder drumstel die drumt met zijn voeten. Tapdansen is helemaal terug van weggeweest. Veel jonge en oudere mensen doen aan tapdansen want het is een superleuke bezigheid. Weet je trouwens hoe tapdansen is ontstaan? Lang geleden mochten de slaven in Amerika op het land niet met elkaar praten en gingen toen geluiden maken met hun voeten. Hiermee gaven ze dus bepaalde dingen aan elkaar door. Dit vonden ze zo leuk dat ze het ook ‘s avonds na hun werk bleven doen. Kom ook meedoen!

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 18-03-2017 van 11:00 tot 12:00u Les 2: 25-03-2017 van 11:00 tot 12:00u

41

41


TENNIS Son

TV Son en Breugel Locatie: TV Son en Breugel Europalaan 3, Son

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Babette Haas babettehaas@yahoo.com www.tvsonenbreugel.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Op zondag 26 maart en maandag 17 april kun je kennis maken met de tennissport bij TV Son en Breugel. Voor startende kinderen bieden we na de meivakantie een bal- en slagvaardigheidstraining aan. Het gaat om 10 lessen van 1/2 uur per keer. Wil je meedoen en zien hoe onverslaanbaar gezellig het bij ons is? Geef je dan snel op en doe mee! TV Son en Breugel is een actieve en gezellige tennisvereniging die ongeveer 850 leden telt (waarvan circa 120 junioren). Het park is gelegen aan de Europalaan in Son, naast de vijver.

Wanneer? Groep 3 t/m 7 > 2 proeflessen

Les 1: 26-03-2017 van 10:30 tot 11:30u Les 2: 09-04-2017 van 10:30 tot 11:30u

42

42


TENNIS Son

HTC Son 2000 Locatie: Sportpark De Gentiaan Rooijseweg 7, Son

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Robert ten Broeke trainingen@htcson2000.nl www.htcson2000.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis

TennisKids bij HTC Son biedt jeugdspelers, tussen de 4 en de 8 jaar, leuke en leerzame activiteiten. Binnen TennisKids gaat het om spelplezier en het ontwikkelen van algemene motorische tennisvaardigheden. Alles gebeurt spelenderwijs en alles is aangepast aan de leeftijd van het kind. Tijdens de cursus maken we gebruik van een leerzame ondersteunende website. Voor kinderen vanaf 8 jaar is er de recreatieve jeugdtraining. Bij deze training wordt een dusdanige basis qua tennisniveau meegegeven dat competitie spel en tenniskunde voldoende zijn om vrij te kunnen spelen en men een basis heeft voor de jaren opvolgend.

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > 2 proeflessen

Les 1: 12-04-2017 van 13:00 tot 14:00u Les 2: 19-04-2017 van 13:00 tot 14:00u

43

43


TENNIS Breugel

TV Pieter Brueghel Locatie: TV Pieter Brueghel Van Gentlaan 2, Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Koen Collart koen@marellsports.com www.tvpieterbrueghel.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit is gratis Zit je op een basisschool in Breugel? Dan is de kans groot dat er iemand uit je klas al tennist. Vraag hem of haar maar eens hoe fijn het is bij TV Pieter Brueghel. Zeker weten dat je dan ook zin krijgt om mee te doen! Je mag maar liefst 3 lessen komen proberen! Hopelijk tot dan! Groet, jeugdcommissie en trainers TV Pieter Brueghel

Wanneer? Groep 3, 4 en 5 > 3 proeflessen

Les 1: 07-04-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 2: 14-04-2017 van 16:00 tot 17:00u Les 3: 21-04-2017 van 16:00 tot 17:00u

Groep 6, 7 en 8 > 3 proeflessen

Les 1: 07-04-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 2: 14-04-2017 van 17:00 tot 18:00u Les 3: 21-04-2017 van 17:00 tot 18:00u

44

44


TOPSCHUTTERTOERNOOI Son en breugel

Voetbalvereniging SBC Locatie: Schutterheide Afrikalaan 2, Son en Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Pierre Brants info@vvsbc.nl www.vvsbc.nl

Meer informatie

Maximaal 4 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Voetbaltoernooi voor alle basisschool scholieren (jongens en meisjes). De teams worden samengesteld op basis van leeftijd en school.

Wanneer? Groep 3 t/m 8

24-06-2017 van 09:00 tot 16:30u

45

45


TRIMZWEMMEN Son en breugel

Thermae Son Locatie: FeelGoodClub Thermae Son Thermaelaan 2, Son en Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Simone van den Berk zwembad@thermaeson.nl www.thermaeson.nl

Meer informatie

Maximaal 15 inschrijvingen per activiteit en dit is gratis Werk aan je conditie en verbeter je zwemtechniek. Durf jij de uitdaging aan? Schrijf je dan snel in en kom bij ons je zwemtechniek verbeteren!

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 28-03-2017 van 18:30 tot 19:15u 29-03-2017 van 18:15 tot 19:00u

46

46


VOLLEYBAL Volleybal vereniging VC Pieter Brueghel Locatie: Sporthal de Landing Rooijseweg 3, Son en Breugel

Son en breugel Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Marielle van Gemert marielle.vangemert@kpnmail.nl www.vcpieterbrueghel.nl

Meer informatie

Maximaal 20 inschrijvingen per cursus en dit is gratis Hallo kinderen, Wij willen jullie graag uitnodigen om uitgebreid kennis te maken met volleybal. We organiseren drie avonden voor jullie om mee te komen doen. Daarna doen we nog een vierde avond waarbij we een toernooi organiseren zodat jullie kunnen laten zien, aan je ouders, wat jullie hebben geleerd.

Wanneer? Groep 2 t/m 8 > 4 proeflessen

Les 1: 08-05-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 2: 15-05-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 3: 22-05-2017 van 18:00 tot 19:30u Les 4: 29-05-2017 van 18:00 tot 19:30u

47

47


WATERPOLO Zwem- en Waterpolovereniging Argo

Sint-oedenrode

Locatie: Zwembad De Neul Dommelstraat 20, Sint-Oedenrode

Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Jose Govaard wpc@zw-argo.nl www.zw-argo.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per cursus en dit kost â‚Ź 6,00 Je zwemdiploma al gehaald en je vindt zwemmen nog steeds heel leuk? Bij Argo kun je naast zwemmen ook waterpolo spelen. Weet je niet wat waterpolo is? Dan wordt het tijd om even te komen kijken en mee te trainen tijdens onze kennismakingslessen. Hier zal je met je leeftijdsgenoten meetrainen. Waterpolo is een teamsport die je samen met je vrienden en vriendinnen kan doen.

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > 3 proeflessen

Les 1: 04-04-2017 van 18:45 tot 19:30u Les 2: 11-04-2017 van 18:45 tot 19:30u Les 3: 18-04-2017 van 18:45 tot 19:30u Eventuele Bijzonderheden: Om deel te nemen aan deze activiteit moet je in het bezit zijn van zwemdiploma A

48

48


YOGA 4yoga, kinderyoga door Marloes Jansen Locatie: De Boerderij in Breugel Leeuwstraat 2, Son en Breugel

Son en Breugel Schrijf je altijd in op ww w.sjorssportief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Marloes Jansen marloesjansen4@hotmail.com www.4yoga.nl

Meer informatie

Maximaal 8 inschrijvingen per activiteit en dit kost â‚Ź 3,50 Kom kennismaken met Yoga voor Kinderen! Een uurtje voor jezelf met ontspanning, inspanning, ademhalingsoefeningen, massage, yogaspelletjes. Het is goed voor je lichaam, je wordt er sterk en soepel door.

Het is goed voor je concentratie, het geeft je rust. Tijdens dit uur laat ik je met veel yoga oefeningen kennismaken. Veel oefeningen zijn in het thema van dieren zoals de hond, de kat of de dolfijn. Ervaar wat yoga met je doet. Kom gezellig meedoen!

Wanneer? Groep 1 en 2

22-03-2017 van 13:30 tot 14:15u

Groep 3, 4 en 5

05-04-2017 van 13:30 tot 14:30u

Groep 6, 7 en 8

17-05-2017 van 13:30 tot 14:30u

49

49


ARMBANDJES MAKEN | IBIZA STIJL Breugel

Tante Sas Kinderfeestjes Locatie: Workshops bij Sas Van den Elsenstraat 20a, Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sacha Pijnakker xander.sacha@gmail.com www.workshops-bijsas.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 2,95 Vandaag maak je je eigen zomerse enkel- of armbandje, of voor je beste vriendin natuurlijk. We gaan aan de slag met lintjes, kralen, veertjes, bedeltjes en knoopjes. Hier vlechten, knopen en haken we een vrolijke creatie van. Laat de zon maar schijnen!

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > 1 workshop

05-07-2017 van 14:00 tot 16:00u

50

50


BLOKFLUIT | DWARSFLUIT Fluitstudio Son Locatie: Fluitstudio Son Adourlaan 6, Son

Son Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Monique Oosting info@fluitstudioson.nl www.Fluitstudioson.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per workshop en dit is gratis Wil je eens proberen of blokfluit of dwarsfluit spelen iets voor jou is? Probeer dan een keer een proefles! Je krijgt een half uur les, of twee keer een kwartier. Je kunt natuurlijk ook samen met een vriend of vriendin de les nemen, wel zo leuk! Blokfluit spelen kan al vanaf 6 jaar, dwarsfluit spelen vanaf 8 jaar. Als je me belt kunnen we samen een dag en tijd afspreken. Hopelijk zie ik jou binnenkort in de Fluitstudio!

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 22-03-2017 van 13:30 tot 14:30u 29-03-2017 van 13:30 tot 14:30u 05-04-2017 van 13:30 tot 14:30u

51

51


DROMENVANGER MAKEN Tante Sas Kinderfeestjes Locatie: Workshops bij Sas Van den Elsenstraat 20a, Breugel

Breugel Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sacha Pijnakker xander.sacha@gmail.com www.workshops-bijsas.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 2,95 Vandaag maken we een hele gave dromenvanger. Met veertjes, kraaltjes, touwtjes, leertjes en schelpjes maak je jouw unieke dromenvanger.

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > 1 workshop

29-03-2017 van 14:00 tot 16:00u

52

52


GITAAR Gitaarschool Son en Breugel Locatie: Gitaarschool Son en Breugel De Wadden 56, Son en Breugel

Son en breugel Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Gerit Sanders gerit_sanders@msn.com www.dse.nl/~geritsanders/

Meer informatie

Maximaal 1 inschrijvingen per workshop en dit is gratis Professioneel gitaarles door een gediplomeerd gitaardocente in Son en Breugel

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 24-03-2017 van 19:00 tot 19:30u 24-03-2017 van 19:30 tot 20:00u 25-03-2017 van 14:00 tot 14:30u 25-03-2017 van 14:30 tot 15:00u 25-03-2017 van 15:30 tot 16:00u 25-03-2017 van 16:00 tot 16:30u

53

53


HET BOS IN! Sint-oedenrode

IVN Son en Breugel Parkeerplaats De Vresselse Hut Vresselseweg 33, St. Oedenrode

Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Ellen van Wijk ivn.son.en.breugel@outlook.com www.ivn.nl

Meer informatie

Maximaal 15 inschrijvingen per workshop en dit is gratis In het bos is meer te beleven dan je denkt! Kun jij je boodschappenlijstje vinden en alle opdrachten uitvoeren? We gaan een mooie boswandeling maken door het Vressels Bos en doen onderweg diverse spelletjes, zo zie je het bos ook eens van een andere kant. Ga mee en beleef de natuur!

Wanneer? Groep 3 t/m 8

02-04-2017 van 10:00 tot 12:00u

54

54


KNUTSELEN Craftgarden Locatie: Craftgarden Nieuwstraat 42a, Son en Breugel

Son en breugel Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Anja van Doremalen anja@always-present.nl www.craftgarden.nl

Meer informatie

Maximaal 12 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 3,50 Kom je ook een keertje knutselen bij ons in de knutselwinkel? Speciaal voor Sjors Creatief hebben wij een leuke activiteit bedacht. We gaan een spinnerwheel maken. Je kan kiezen uit verschillende voorbeelden als je het spinnerwheel laat draaien dan krijg je verrassende effecten. Kleuren of vormen veranderen. Erg leuk om te maken en thuis mee te spelen. Kijk ook op ons youtube kanaal voor een spinnerwheel.

Wanneer? Groep 1 t/m 8 > Kies een datum 28-04-2017 van 14:00 tot 15:30u 05-05-2017 van 14:00 tot 15:30u 12-05-2017 van 15:30 tot 17:00u

55

55


LAMPJE VERSIEREN Tante Sas Kinderfeestjes Locatie: Workshops bij Sas Van den Elsenstraat 20a, Breugel

Breugel Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sacha Pijnakker xander.sacha@gmail.com www.workshops-bijsas.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 7,95 Bij deze workshop versier je jouw eigen lampje. We gaan de lamp met allemaal verschillende materialen versieren. Iedereen kan zijn of haar creativiteit toepassen en zo een prachtige lamp maken. Tot slot gaan we het lampje versieren met allerlei mooie versiersels. En je gaat naar huis met een leuk aandenken om op je eigen kamer te zetten.

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > Kies een datum 21-03-2017 van 15:30 tot 17:30u 23-03-2017 van 15:30 tot 17:30u

56

56


MUSICAL SCHOOL Nuenen

DéDé Dance Locatie: ‘t Klooster Park 1, Nuenen

Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Marjon van Beckum info@dededance.nl www.dededance.nl

Meer informatie

Maximaal 25 inschrijvingen per cursus en dit is gratis

Wil jij naast dansen ook leren zingen en acteren? Kom dan naar de DéDé Musicalschool! Je krijgt dan les van een echte musical-ster! Marjolein Teepen speelde rollen in Evita, Cats, We Will Rock You en ze heeft zelfs een Musical Award gewonnen voor Beste Vrouwelijke Bijrol in de musical Sweeney Todd. Kom mee doen en wie weet word jij later ook zo’n grote ster! Je hebt 1 uur per week les en twee keer per jaar mag je schitteren in een grote eindvoorstelling in een echt theater. De musicalschool is voor jongens en meisjes voor de leeftijd van 5 t/m 15 jaar! We hebben speciaal voor Sjors Sportief 2 lessen gepland.

Wanneer? Groep 2 t/m 8 > 2 lessen

Les 1: 21-03-2017 van 18:00 tot 19:00u Les 2: 28-03-2017 van 18:00 tot 19:00u

57

57


MUZIEKLES Harmonie Pro Honore Et Virtute

Son en Breugel

Locatie: Vestzaktheater Kerkstraat 2, Son en Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Freddie Louwers opleidingen@phev.nl www.phev.nl

Meer informatie

Onbeperkte inschrijvingen per workshop en dit is gratis Muziek maken is leuk! En waar kun je dit beter leren dan bij de professionele muziekopleiding van de harmonie. Wij bieden proeflessen op verschillende muziekinstrumenten zoals trompet, klarinet, saxofoon, hoorn, bariton, dwarsfluit, trombone, hobo en slagwerk. Voor de allerjongste is blokfluitles mogelijk. Schrijf je in via deze website en wij zullen contact met je opnemen. Op dinsdag 11 april is er een kennismakingsavond om te kijken welk instrument je leuk vindt. De proeflessen worden daarna in overleg ingepland.

Wanneer? Groep 3 t/m 8

11-04-2017 van 19:00 tot 20:00u

58

58


NACHT VAN DE NACHT IVN Son en Breugel Parkeerplaats De Vresselse Hut Vresselseweg 33, St. Oedenrode

Sint-oedenrode Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Ellen van Wijk ivn.son.en.breugel@outlook.com www.ivn.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per workshop en dit is gratis Samen met de Nachtwachter ga je op zoek naar de geheimen van de donkere nacht. In het donker worden andere zintuigen gebruikt dan overdag. Zijn er nog wel plaatsen waar het echt donker en stil is; is er leven in deze donkere nacht? Beleef deze bijzondere nacht samen met je vader of moeder en de Nachtwachter! Vanaf 21:00u zijn er ook avondwandelingen voor jongeren en volwassenen vanaf de Vresselse Hut. Hiervoor kun je de website van de Nacht van de Nacht in de gaten houden.

Let op: de datum van deze activiteit is niet op 14 juli maar op 28 oktober 2017!!!!!! Schrijf je nu in en ontvang een e-mail in oktober.

Wanneer? Groep 3 t/m 8

14-07-2017 van 19:30 tot 21:00u

59

59


SLOOTJESDAGEN IVN Son en Breugel Locatie: Vijver Sonniuspark Libellenlaan, Son en Breugel

Son en breugel Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Ellen van Wijk ivn.son.en.breugel@outlook.com www.ivn.nl

Meer informatie

Maximaal 20 inschrijvingen per workshop en dit is gratis Wil je weten hoe een kokerjuffer overleeft in een sloot vol vijanden? En hoe een bootsmannetje aan zijn voedsel komt? Kom dan naar de slootjesdagen en ontdek zelf wat er allemaal in een doodgewone sloot gebeurt. P.S. je kunt ook lid worden van het Jeugd IVN. We trekken er om de week op zondag tussen 10 en 12 op uit en beleven dan van allerhande avonturen. Vraag er maar eens naar ....

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > 1 workshop

11-06-2017 van 10:00 tot 12:00u 11-06-2017 van 13:00 tot 15:00u

60

60


SOUVENIRPLANKJE Breugel

Tante Sas Kinderfeestjes Locatie: Workshops bij Sas Van den Elsenstraat 20a, Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sacha Pijnakker xander.sacha@gmail.com www.workshops-bijsas.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 5,50 Verzamel al je kleine aandenkens van de meivakantie, Hemelvaart of Pinksteren en maak er een souvenirplankje van. Zo hou je al je leuke herinneringen fijn bij elkaar. Dus spaar voor deze workshop je toegangskaartjes, schelpjes, steentjes, muntjes, veertjes, blaadjes, etiketten, wat je maar kunt bedenken, en neem ze mee.

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > Kies een datum 13-06-2017 van 15:30 tot 17:30u 15-06-2017 van 15:30 tot 17:30u

61

61


TEKENEN Son en breugel

Yvonne van Meteren Locatie: De Boerderij Breugel Leeuwstraat 2, Son en Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Yvonne van Meteren yvonnevanmeteren@mandalas.nl www.tekentraining.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 5,00 Vind jij tekenen leuk? Dan ben je van harte welkom in de Kleikamer van De Boerderij. Deze middag tekenen we over blije vissen en rare vogels. Iedereen die wil ontdekken hoe leuk tekenen is, is welkom of je nu goed kunt tekenen of juist helemaal niet. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar. En ben je enthousiast? Doe dan een keertje mee met een cursus Tekenen voor Kinderen!

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een tijdstip 12-04-2017 van 13:15 tot 14:15u 12-04-2017 van 14:30 tot 15:30u

62

62


THEATER Son en breugel

Showtime Theater Locatie: Mara’s Dansstudio Vresselseweg 73, Son en Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Mirjam Tilley mirjam@showtimetheater.nl www.showtimetheater.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per workshop en dit is gratis Hoi! Kom je ook toneelspelen? Lijkt toneelspelen jou leuk en heb je altijd al eens in het theater willen staan? Dan is Showtime Theater op zoek naar jou! We repeteren elke woensdagmiddag voor het toneelstuk die we gaan opvoeren in het theater! Er zijn nog rollen te verdelen voor het eerstvolgende stuk! Samen maken we er een fantastische show van! Showtime Theater staat voor plezier, passie en zelfvertrouwen. Kom je ook op een gratis proefles? Ik kijk er naar uit!

Wanneer? Groep 3 t/m 8 > Kies een datum 22-03-2017 van 16:00 tot 18:00u 29-03-2017 van 16:00 tot 18:00u 05-04-2017 van 16:00 tot 18:00u

63

63


TONEEL Son

Jongerencentrum Oase Locatie: Jongerencentrum Oase Dommelstraat 10A, Son

Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Lianne van Asperdt liannevanasperdt@hotmail.com www.jc-oase.nl

Meer informatie

Maximaal 14 inschrijvingen per workshop en dit is gratis Toneelspelen is doen alsof. En als je doet alsof, en dus je fantasie gebruikt, dan is alles mogelijk. Maar toneelspelen is net als taal en rekenen: je moet het leren, en wordt er dan beter en beter in. Alleen is toneel spelen natuurlijk veel leuker! Een kennismaking met toneel en al haar facetten. Nieuwe toneellessen starten na de zomervakantie. Stuur een mailtje naar toneel@jc-oase.nl om je hiervoor op te geven.

Wanneer? Groep 4 t/m 8 > 1 workshop

31-03-2017 van 14:30 tot 15:30u 31-03-2017 van 15:45 tot 16:45u

64

64


VOGELHUISJE PIMPEN! Tante Sas Kinderfeestjes Locatie: Workshops bij Sas Van den Elsenstraat 20a, Breugel

Breugel Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sacha Pijnakker xander.sacha@gmail.com www.workshops-bijsas.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 7,95 In mei leggen alle vogels een ei. Dan moeten ze natuurlijk wel een huisje hebben. Dat ga jij vandaag voor ze maken. Met verf, textiel, letters, stickers of andere gave materialen ga jij het mooiste huisje van de straat maken!

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 18-04-2017 van 15:30 tot 17:30u 20-04-2017 van 15:30 tot 17:30u

65

65


VOOR DE LIEFSTE MAMA! Breugel

Tante Sas Kinderfeestjes Locatie: Workshops bij Sas Van den Elsenstraat 20a, Breugel

Schrijf je altijd in op ww w.sjorscreatief.nl Na inschrijving houdt aanbieder rekening met jouwdekom st.

Sacha Pijnakker xander.sacha@gmail.com www.workshops-bijsas.nl

Meer informatie

Maximaal 10 inschrijvingen per workshop en dit kost â‚Ź 5,50 We gaan een prachtig moederdagcadeau maken. Wat dan? Dat moet natuurlijk nog een verrassing blijven!

Wanneer? Groep 5 t/m 8 > Kies een datum 09-05-2017 van 15:30 tot 17:30u 11-05-2017 van 15:30 tot 17:30u

66

66


Dit Sjorsboekje is het hele schooljaar 2016-2017 geldig. Goed bewaren dus!

Son en Breugel 2016-2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you