Page 1

sommarnöje

Trästa, Väddöviken


© Sjöfartsverket


v

id väddöviken ligger detta lilla sommarnöje. Omgivningarna erbjuder vacker natur och närhet till vatten. På fastigheten står det tre mindre hus. Tomten sluttar svagt

mot Väddöviken och är gräsbelagd. Tomten är på totalt 2 317 m². Här finns mycket plats för lek och avkoppling. Ner till vattnet tar det bara några minuter att promenera. I området finns det badplats strax norr om fastigheten vid Trästabron. Där finns både sandstränder och bryggor.


Det äldre huset som är störst består av två sovrum, det mindre sovrummet har platsbyggd våningssäng och erbjuder sovplats för tre personer. Litet vardagsrum och ett kök centralt placerat i huset. Utanför finns både en liten altan och en stenlagd uteplats i lä för vinden. Här grillar man och umgås. På tomten finns dessutom två stycken gästhus som är uppförda senare än stora huset. Bägge väldigt trevligt inredda och här finns plats för besökande gäster och barn.

’’

Två gästhus där gärna ungdomarna övernattar.


Det är nära till sommarorten Grisslehamn som är ett gammalt

Väddöviken

fiskeläge som är väl värt ett besök. Fiskaffärer, caféer, konsthantverk och massor av annat att upptäcka. Besök Albert Engströms ateljé och museum eller gör en dagstur till Åland med Eckerölinjen. Hotell Havsbaden restaurang lockar med fantastisk utsikt över skärgård och hamn. Man lever ogenerat och ostört här och det är bara att njuta av det ljuva skärgårdslivet. I och med läget har man nära till allt. Krogar och kaféer. Affärer och övrig service finns i Älmsta som ligger alldeles i närheten. Trästa by lever vinter som sommar även om den blomstrar som bäst i och med alla sommargästerna som flyttar ut och turisterna på besök. Stora fina promenadområden längs med vattnet och i skogen finns.

Ta en dagstur till sommarorten Grisslehamn.


Fastighetsbeteckning: trästa 2:27 Pris/bud: 1 500 000 kr Sjönära avstånd: 2 min Byggnadstyp: 1 plan Byggår: 1957 Boyta: 44 m² Antal rum: 5 rum, varav 4 sovrum Tomtareal: 2 317 m² Grund: plintar Stomme: trä Bjälklag: trä Fasad: trä Takbeklädnad: plåt Fönster: enkla fönster Ventilation: självdrag Vatten: enskilt vatten Avlopp: avlopp saknas Uppvärmning: direktverkande el Typkod: 221, Småhusenhet, fritidsbostad för 1-2 familjer Taxeringsvärde: 536 000 kr (fastställt avs år 2012) planbest: Byggnadsplan (1984-01-26) driftskostnad: 10 200 kr/ år Pantbrev: 500 000 kr gemensamhetsanläggningar: Servitutsutredning ej verkställd Säljare: anna alleklev langdon

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära Ansvarig mäklare

mats öhlin

08-522 348 09, 070-877 27 00 mats@sjonara.se

Camilla Asplund

Johan Vogel

Tom Kallstenius

Elisabeth Eldh

Peter Svensson

Carina Hedin

Robert Nordstrand

Louise Franzén

Joachim Söderberg

Cecilia Arvidson

Tommy Carlberg

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet Hamngatan 20, vaxholm | banÊrgatan 9, stockholm | 08-522 348 00 | sjonara.se

Trästa 2 27 mö  
Trästa 2 27 mö