Page 1

ogenerad udde

Svartsö, Värmdö


© Sjöfartsverket


s

vartsö är kanske skärgårdens mest populära och tillgängligaste ö. Här finns allt man kan önska sig som året runt öppen lanthandel, krog, skola och bra kommunika-

tioner. Om inte det vore nog så har man Ingmarsö, Finnhamn och Grinda på nära avstånd med krogar och skärgårdsliv.


Strax norr om Söderboudd ligger Rågudden med Ladvikens glittrande vatten som skiljer ön från Brottö. Ogenerat, på ”egen” udde, med levande utsikt som granne, finns denna naturtomt på 4 090 m² med eget vatten- och fiskeområde. Här lever man och mår som bäst med ljuvliga solnedgångar över Brottö. Från bryggan vid Söderboudd tar promenaden cirka 10 minuter.

’’

Ogenerat på ”egen” udde.


Framme på tomten passeras en bod med torrtoalett och utrymmen och direkt skymtas Saltsjön mellan ståtliga furor. Den gedigna huvudbyggnaden på 49 m² uppfördes 1969. Huset inrymmer idag två sovrum, kök med matplats, tvättrum och sällskapsytor med stora fönster mot sjösidan. Ingången sker från söder men utgång finns även från sällskapsrummet mot öster. Här kan i framtiden en altan byggas och skapa en plats med vacker utsikt och sol hela dagen. I källaren, med ståhöjd, finns duschkabin och rikligt med förvaringsutrymmen.

Njut av utsikten från stora fönster mot sjösidan.


Fastighetsbeteckning: Svartsö 1:35 Pris/bud: 3 350 000 kr Sjönära avstånd: 0 min Byggnadstyp: 1 plan med källare Byggår: 1969 Boyta: 49 m² Antal rum: 3 rum, varav 2 sovrum Tomtareal: 4 090 m² Grund: betong Stomme: trä Bjälklag: trä Fasad: liggande träpanel Takbeklädnad: plåt Fönster: 2-glasfönster Ventilation: självdrag Vatten: egen djupborrad brunn Avlopp: infiltration Uppvärmning: direktverkande el Typkod: 221, Småhusenhet, fritidsbostad för 1-2 familjer Taxeringsvärde: 3 110 000 kr (fastställt avs år 2012) driftskostnad: 13 721 kr/år Pantbrev: 12 000 kr gemensamhetsanläggningar: Värmdö Svartsö GA:11, Värmdö Svartsö GA:2. Säljare: dödsboet efter gösta andersson

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


En stig leder ned till bryggan som byggdes år 1995 på gjutna stenar och betongfundament. Bryggan ligger med bästa nordvästläge på udden, för magiska solnedgångar och med bra djup att förtöja segelbåt längs med eller på boj. Fartbegränsningen i sundet gör svallvågorna minimala.

’’

Magiska solnedgångar på bryggan.


Bryggan är sjötomtens hjärta och livskvaliteten är av yttersta klass. Längre in i Ladviken finns mjuka klipphällar och även en sandstrand för de små. I viken blir vattnet varmare och de små kan skyddat lära sig simma eller lära sig vända med optimisten. På fastigheten finns en djupborrad brunn och i källaren finns varmvattenberedare och utrustning av senare modell. En oslipad diamant på klassisk skärgårdsmark och ett skärgårdsliv som slår det mesta. Varmt välkommen till Rågudden!


Sällskapsrum

Tvättrum/ Handfat

Kök

K S Sovrum

Sovrum

0

1

2

3

4

5

Ritningen och måtten baseras på ett original. Viss avvikelse kan förekomma.


Mot Ingamarö

Ladviken

Mot svartsö lanthandel, krog och boda brygga Brygga

1:35 536 Huvudbyggnad TC och Förråd

N

Situationsplan Viss avvikelse kan förekomma, ritningen är ej skalenlig


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära Ansvarig mäklare

robert nordstrand

08-522 348 08, 070-523 58 77 robert@sjonara.se

Camilla Asplund

Johan Vogel

Tom Kallstenius

Elisabeth Eldh

Peter Svensson

Carina Hedin

Tommy Carlberg

Louise Franzén

Joachim Söderberg

Cecilia Arvidson

Mats Öhlin

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet Hamngatan 20, vaxholm | banÊrgatan 9, stockholm | 08-522 348 00 | sjonara.se

Svartsö 1 35 rn  
Svartsö 1 35 rn