Page 1

året runt

Singö, Norrtälje


© Sjöfartsverket


p

å promenadavstånd till badoch båtplats ligger

detta trevliga lantställe med året runt standard. Huset som omges av ett generöst trädäck har utsikt över stor härlig äng.


Huvudbyggnaden har hall som öppnar upp till ett stort sällskapsrum med öppenspis och inbyggd Roslagsspis/braskamin, vilket gör att man får upp värmen snabbt. Från sällskapsrummet har man utgång till det trädäck som omger huset och trevliga sällskapsytor med plats för både soffgrupp som matbord. Köket ligger i öppen planlösning med sällskapsrummet och är utrustat med spis, ugn, mikrovågsugn, kyl/frys och här finns gott om skåp för förvaring. Huset har tre bra sovrum och badrum med handfat, dusch, tvättmaskin, varmvattenberedare och wc.

’’

Stora sällskapsutrymmen och utgång till stor altan.


Tomten är plan och inbjuder till lek och socialt umgänge och det finns även en friggebod med indragen el i. Fastigheten har ett servitut för infartsväg till fastigheten och parkering, servitut på brunn samt servitut på båtoch uppläggningsplats. För dessa finns separata avtal vilka kan erhållas av fastighetsmäklaren. Det finns även möjlighet att hyra en sjöbod med båtplats för en köpare. Denna ligger på promenadavstånd från fastigheten.

Möjlighet att hyra båtplats och sjöbod.


Fastighetsbeteckning: Norrvreta 2:38 Pris/bud: 1 975 000 kr Sjönära avstånd: 5 min Byggnadstyp: 1 plan Byggår: 1992 Boyta: 76 m² Antal rum: 4 rum, varav 3 sovrum Tomtareal: 3 517 m² Grund: krypgrund Stomme: trä Bjälklag: trä Fasad: trä Takbeklädnad: plåt Fönster: 2-glasfönster Ventilation: självdrag Vatten: brunn delas med granne enl servitutsavtal Avlopp: 3-kammarbrunn med infiltration Uppvärmning: direktverkande el Typkod: 221, Småhusenhet, fritidsbostad för 1-2 familjer Taxeringsvärde: 1 185 000 kr (fastställt avs år 2012) driftskostnad: 13 150 kr/år Pantbrev: 510 000 kr rättigheter förmån: Avtalsservitut Infiltrationsanläggning, Officialservitut Väg, Officialservitut Väg och Biluppställning, Avtalsservitut Vattenförsörjning, Avtalsservitut Båtplats Mm, Säljare: jan Åberg och elisabet åberg

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


’’

Barnen har gärna fotbollsmatcher på ängen.


Ta en tur till Grisslehamn för att handla fisk i rökeriet.

Singö är vackert beläget i norra Roslagen med Ålands hav på ena sidan och Singöfjärden på den andra. Idag bor knappt 400 bofasta invånare här och mellan 3 000 och 4 000 sommargäster. Mycket av det gamla livet finns kvar i dom levande små byarna med små jordbruk. Traditionsenligt midsommarfirande hålls vid hembygdsgården och vill man handla är det cykelavstånd till lanthandel som är öppen året runt. Strax innan Singö ligger fiske- och semesterorten Grisslehamn med flera pensionat, affär, gästhamn, bensinmack och rökeri. Inte långt ifrån fastigheten finns busshållplats.


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära Ansvarig mäklare

Joachim söderberg

08-522 348 04, 076-769 64 00 joachim@sjonara.se

Camilla Asplund

Johan Vogel

Tom Kallstenius

Elisabeth Eldh

Peter Svensson

Carina Hedin

Robert Nordstrand

Louise Franzén

Tommy Carlberg

Cecilia Arvidson

Mats Öhlin

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet Hamngatan 20, vaxholm | banÊrgatan 9, stockholm | 08-522 348 00 | sjonara.se

Norrvreta 2 38 js