NH CE maanrakennuskoneet esite

Page 1

Maanrakennuskoneet maatalouteen ja kiinteistรถnhoitoon


02

Käytännössä koetellut ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. New Hollandin laaja tuotevalikoima kattaa nyt myös kevyet maanrakennuskoneet, jotka sopivat erityisesti maatalouden ja kiinteistönhoidon vaatimuksiin. Erikoismyyjiltä saatava valikoima pitää sisällään minikaivinkoneet, traktorikaivurit, kompaktit pyöräkuormaajat, pyöräkuormaajat ja liukuohjatut kuormaajat. New Hollandilla on pitkät perinteet kuunnella asiakkaita ja ymmärtää heidän tarpeitaan, ja siksi mallisto koostuu suorituskykyisistä koneista uudenlaisia työtehtäviä varten. Käyttökohteena voi olla materiaalin käsittely isoilla viljatiloilla ja urakoinnissa, mutta yhtä lailla erikoisviljely, pihojen ja viheralueiden hoito sekä karjatilojen päivittäiset rutiinit. New Holland -maanrakennuskoneet tuovat raudanlujaa suorituskykyä vuoden jokaiselle päivälle mitä moninaisempiin kohteisiin. New Holland. Sinun kumppanisi.


03

Sisällysluettelo 2/3

Esittely

4/5

Käyttökohteet

6/7

Minikaivinkoneet

8/9

Kompaktit pyöräkuormaajat

10 / 11

Pyöräkuormaajat

12 / 13

Traktorikaivurit

14 / 17

Tekniset tiedot

18 / 19

Tukipalvelut


04 KÄYTTÖKOHTEET

Laaja mallisto moneen käyttöön. New Holland -maanrakennuskoneiden mallisto on laaja, ja myös työvälineitä löytyy kattava valikoima monenlaiseen työhön sekä maataloudessa että urakoinnissa. New Holland -jälleenmyyjillä on tarjota työvälineitä myös erikoistarpeisiin, jotta koneesi soveltuisi juuri siihen tehtävään johon sen olet ajatellut. Kaikille laitteille yhteistä on New Hollandin sitoumus kuljettajan mukavuuteen ja turvallisuuteen, ympäristön huomiointi, optimoitu suorituskyky sekä alhaiset käyttökustannukset koneen koko elinkaaren ajan.

ERIKOISVILJELY JA RAKENTAMINEN

Käyttökohde

KASVINVILJELY

Liukuohjatut kuormaajat

Rivivälien hoito

Minikaivurit

Käyttökohde

X

Viljan lastaus

Maanparannus

X

X

Paalien käsittely

Puiden ja pensaiden hoito

X

X

Perävaunujen lastaus

Reikien kairaus

X

X

Kuivatus ja ojien kunnossapito

Puustonhoito

X

X

Pihojen ja teiden hoito

Puutarhanhoito

X

X

Peltojen kunnosspito

Perustusten teko

X

X

Lastaus

Yleinen materiaalin käsittely

X

X

Materiaalinkäsittely

Talvityöt: auraus, linkous, harjaus

X

Kuivatus ja vedenohjaus

X

Pihojen ja teiden hoito

X

X

Salaojitus

X

X

Liukuohjatut kuormaajat

Kompaktit pyöräkuormaajat

Traktorikaivurit

X X

X

X X

Pyöräkuormaajat

X X

X

X X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X


05

Tehokkuus ja käyttömukavuus etusijalla. Erilaisen materiaalin kuten viljan, lannan ja biomassan käsittely ja kuormaaminen sekä yhä laajamittaisempi rakentaminen vaativat nykyaikaiselta maatilalta uudenlaista kalustoa. Tavallinen maataloustraktori etukuormaimella ei välttämättä enää riitä tehon eikä ominaisuuksiensa puolesta. New Holland voi tarjota laajan valikoiman erilaisia koneita, jotka soveltuvat mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin. Mallistoon kuuluvat minikaivinkoneet, kompaktit ja raskaammat pyöräkuomaajat, traktorikaivurit sekä liukuohjatut kuormaajat. Myös lisävarusteita on saatavana hyvin laaja valikoima sekä tehtaalla että jälleenmyyjällä asennettuna.

KARJATILAT JA YHDISTELMÄTILAT

Käyttökohde

Liukuohjatut kuormaajat

ENERGIANTUOTANTO & BIOMASSA

Minikaivurit

Viljan ja rehun lastaus

Kompaktit pyöräkuormaajat

Traktorikaivurit

Pyöräkuormaajat

Käyttökohde

X

X

Viljan ja biomassan lastaus

Paalien käsittely

X

X

X

Paalien käsittely

Pihojen ja teiden hoito

X

X

Kuivatus ja ojien kunnosapito

X

Yleinen materiaalin käsittely

X

Karjasuojien puhdistus

X

Perustusten teko

X

X

Apevaunun täyttö

X

Pihan lanaus

X

Aitausten hoito ja kunnostus

X

Talvityöt: auraus, linkous, harjaus

X

X

X

Pihojen ja teiden puhdistus

X X

X

X

Perävaunujen täyttö

X

X

Materiaalin jälkikäsittely

X

X

X

X

X

X

X X

X X

X X

X

Talvityöt: auraus, linkous, harjaus

Pyöräkuormaajat

X

X

X

Traktorikaivurit

X

Kuivatus ja ojien kunnosapito

X X

Kompaktit pyöräkuormaajat

X

X

Lannankäsittely

X

Biomassan säilöntä X

X

Säilörehun käsittely

Liukuohjatut kuormaajat

X

X

X

X

X X X

X


06 MINIKAIVINKONEET

Minikaivinkoneet. Uutta tehokkuutta ja monipuolisuutta. New Hollandin uusi C-sarjan minikaivinkoneiden mallisto kattaa kokoluokat 1,7 - 6,0 tonnia, ja niiden avulla saat varmasti aikaiseksi suuren luokan suorituskyvyn ahtaissakin tiloissa - kiitos pienen kääntösäteen sekä puomiston nopean ja jouhevan toiminnan. Oletpa sitten kaivamassa ojia, tekemässä rakennusten perustuksia, istuttamassa viherkasveja tai tekemässä mitä tahansa muita kaivutöitä, niin arvostat varmasti tehoa ja monipuolisuutta, jota New Holland -minikaivurimallit tarjoavat. Ja mikä tärkeintä, voit luottaa näiden koneiden laatuun sekä laajan verkoston varaosa- ja huoltopalveluihin.

• Ojien teko ja kunnostus • Maanparannus • Reikien kairaus • Lastaus • Puiden ja pensaiden hoito • Kaytävien kunnostus • Salaojitus

• Ojien teko ja kunnostus • Pihojen ja teiden hoito • Materiaalinkäsittely • Perustusten teko


07

Tuottavuutta lisääviä ominaisuuksia

Lyhyt peräylitys sopii ahtaisiin paikkoihin

Kuljettajalla mukavat oltavat

Kaksi C-sarjan isointa mallia on varustettu virtauksen summaavalla hydrauliikalla. Tämä kehittynyt järjestelmä, jota hallitaan uudenaikaisella proportionaalisella ohjauksella, on varusteena yleensä vain isommissa kaivinkoneissa.

Lyhyt pyörintäsäde tarkoittaa, että koneen vastapaino pysyy käännettäessä telojen leveyden sisäpuolella. Sen ansiosta koneella voi työskennellä myös erittäin ahtaissa paikoissa, jolloin riski koneen ja sen ympärillä olevien rakenteiden vaurioitumiselle on pieni. Turvallisuuden paraneminen on myö smerkisttävä etu.

Uusien C-sarjan minikaivureiden ohjaamo on yksi alansa tilavimmista. Ohjaamossa on mukavasti jousitettu istuin, liukuvasti avattava sivuikkuna ja isommissa malleissa lisäksi LCD-kosketusnäyttö sekä ilmastointilaite. Käytön mukavuus koko mallistossa on tasolla, johon on yleensä totuttu vain automaailmassa.

Mallit Teho

[kW/hv)]

E17C

E18C

E26C

E30C

E33C

E37C

E57C

E60C

12.5/16.8

12.5/16.8

18.5/24.8

18.5 / 24.8

18.2/24.4

18.2/24.4

49.8/66.9

48.3/64.7 5980

Paino työkunnossa Ohjaamolla

(kg)

1890

2650

3000

3760

5580

Turvakaarella

(kg)

1770

1720

2500

2890

3150

3620

990 - 1300

980 - 1250

1500

1550

1550

1740

1920

1980

X

X

Puskulevyn leveys

(mm)

Levennettävä alavaunu Suurin kaivusyvyys (lyhyt / pitkä kaivuvarsi)

Puhdas ja tehokas voimanlähde Puhtaasti käyvät ja tehokkaat moottorit täyttävät Euroopassa voimassa olevat tiukat päästömääräykset. Uusi teknologia takaa huippuluokan kaivuominaisuudet alhaisella polttoaineen kulutuksella ja samalla hiljaisella käyntiäänellä.

Suurin kippauskorkeus (lyhyt / pitkä kaivuvarsi)

-

(mm) 2200 / 2350 2250 / 2400 2420 / 2645

2500/2720

3035 / 3335 3135 / 3440 3820 / 4060 3570 / 3990

(mm) 2570 / 2670 2550 / 2660 2930 / 3030

2890/3030

3275 / 3455 3425 / 3615 4050 / 4180 3930 / 4100

Suurin hydrauliikan nimellistuotto pääpumpuilla

(l/min)

2 x 18.8

2 x 17.0

2 x 27.6

2 x 27.6

2 x 37.4

2 x 37.4

2 x 57.8

2 x 55

Ajonopeus (suurin)

(km/h)

4.3

4.1

4.5

4.3

4.2

4.4

4.1

3.9

X Vakio

– Ei saatavana


08 KOMPAKTIT PYÖRÄKUORMAAJAT

Kompaktit pyöräkuormaajat. Kuormauskykyä moneen tilanteeseen. Monipuoliset ja helposti käsiteltävät New Hollandin C-sarjan kompaktit pyöräkuormaajat edustavat kokonaan uutta suunnittelua, ja ne tarjoavat tehokkaan vaihtoehdon maatilan ja kiinteistönhoidon materiaalin käsittelyyn. Jokaisessa neljässä mallissa on runko-ohjaus ja tehoa 58-75 hv. Lastauskykyä koneissa on 1,9 - 2,5 tonnia aina nostokorkeuteen 3,1-3.4 m asti. Ne tarjoavat korkeaa suoriotuskykyä hyvin ketterästi käsiteltävässä muodossa. Vaikuttavien suorituskykylukujen takana on hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten ohjaamon matala kokonaiskorkeus 2,5 metriä ja kokonaisleveys vain 1,8 m pienimmässä W50C-mallissa, mikä tekee sen ideaaliseksi mataliin talousrakennuksiin ja kapeille käytäville. Kompakteja mittojen lisäksi runko-ohjaus tekee näistä koneista paremmin j amukavammin käsiteltäviä kuin jäykkärunkoiset kilpailijansa. Korkeatasoinen hiljainen ohjaamo tarjoaa kuljettajalle miellyttävän tilavan ja valoisan työympäristön. Sähköhydraulinen Joystick on todellinen monitoimiohjain, joka tekee päivittäisistä rutiineista mukavia rupeamia.

• Viljan lastaus • Paalien käsittely • Perävaunujen lastaus • Pihojen ja teiden puhdistus • Yleinen materiaalin käsittely • Talvityöt: auraus, linkous, harjaus, hiekoitus

• Aitausten teko ja kunnostus • Viljan lastaus • Paalien käsittely • Karjasuojien puhdistus • Yleinen materiaalin käsittely • Pihojen ja teiden hoito • Apevaunun täyttö • Säilörehun käsittely • Lannankäsittely • Teiden tasaus • Talvityöt: auraus, linkous, harjaus, hiekoitus • Viljan ja biomassan lastaus • Paalien käsittely • Biomassan säilöntä • Pihojen ja teiden puhdistus • Sekoittimien täyttö • Materiaalin jälkikäsittely • Talvityöt: auraus, linkous, harjaus, hiekoitus


09

Maksimaalista monipuolisuutta

Hydrostaattista kätevyyttä

Hyvät näkymät

Malleissa W50C ja W60C on valittava kaksi erilaista puomiston versiota, joko Z-bar tai Tool Carrier. Z-bar tarjoaa enemmän nostokorkeutta ja murtovoimaa kahden nostosylinterin ansiosta. Tool Carrier on oikea valinta jatkuvaan lavojen tai laatikoiden käsittelyyn. Näkyvyys trukkipiikeille on huikean hyvä ja hyötykuorma hiukan Z-bar puomistoa suurempi.

Kaikissa malleissa on hydrostaattinen voimansiirto, eli painat vain nopeuspoljinta, ja kone liikkuu pehmeästi ja vaivattomasti. Maantiellä W70C ja W80C kulkevat rivakasti, ja lisävarusteena on saatavana ryömintänopeudet mm. harjalaitteen käyttöä varten. Auto Ride control eli puomiston vaimennin tasaa koneen kulkua maantiellä.

Lähes esteetön 30 asteen näkymä on mahdollinen ohjaamon uuden suunnittelun myötä. Korkean ajoasennon ja yltäkylläisen lasipinnan sekä neljän kapean pilarin ansiosta näkyvyys on parasta mitä materiaalikäsittelyn saralla on tarjolla. Kulku ohjaamoon on helppoa reilusti aukeavasta suuresta ovesta, ja kuljettaja arvostaa ilmastoinnin tuottamaa raikasta sisäilmaa sekä hyvin alhaista 72dB(A) äänentasoa. Kaikki mittarit sekä hallintalaitteet on sijoitettu kuljettajan oikealle puolelle. Joystick-monitoimivivussa on sähköpainike suunnanvaihtoa varten vapaa-asennolla sekä kellunta ja 3. tai 4. toiminnon hallinta sormenpäillä.

Mallit

W50C Z-BAR

Max. teho - ISO TR14396 - ECE R120

(kW/hv)

W60C TC

43/58

Kahdessa pienemmässä mallissa hydrauliikan tuotosta huolehtii 2500 r/min kierroksilla 67 l/min tuottava hammaspumppu. W70C ja W80C -malleissa on vakiona 85 l/min pumppu, ja High Flow -malleissa pumpun tuotto on erillisellä moottorihydrauliikalla 130 l/min.

TC 48/64

Voimansiirto

Tehokasta hydrauliikkaa

Z-BAR

W70C

W80C

Z-BAR

Z-BAR

55/75

55/75

4WD Hydrostaattinen

Kaatokuorma

(t)

2.8

3.0

3.0

3.2

3.1

3.6

Kaatokuorma käännettynä (40°)

(t)

2.4

2.6

2.6

2.8

2.7

3.0

Hyötykuorma 80%

(t)

1.9

2.1

2.1

2.2

2.2

2.5

Suurin nostokorkeus

(m)

2.90

2.96

2.95

2.97

3.08

3.19

Kokonaisleveys

(m)

1.74

1.74

1.80

1.86

Korkeus ohjaamon katolle (minimi)

(m)

2.46

2.46

2.60

2.68

Kääntösäde

(m)

3.72

3.72

3.99

3.99

5.56

5.91

Paino työkunnossa (Z-BAR / TC)

(t)

5.02

4.91

5.16

4.94


10 PYÖRÄKUORMAAJAT

Pyöräkuormaajat. Ajamisen iloa, kuormaamisen taidokkuutta. Erilaisen materiaalin kuten viljan, lannan ja biomassan käsittely ja kuormaaminen vaatii nykyaikaiselta maatilalta varsin järeää ja tehokasta juuri tähän tehtävään suunniteltua erikoiskalustoa. Pelkkä traktori ja etukuormain ei välttämättä enää riitä tehon tai ominaisuuksien puolesta. Yhtä tärkeää on puskukapasiteetti ja kiipeämiskyky, kun lastataan ja käsitellään esimerkiksi säilörehua. New Hollandin uudet D-sarjan pyöräkuormaajat sopivat mitä parhaiten näihin tehtäviin, ja myös tehokkuus on taattu suurimman W190D-mallin myötä. Koko mallisto on saatava kahdella erilaisella puomistolla, joko Z-Bar-mallina tai korkeammalle ulottuvana Long Reach -versiona, joka Suomessa on vakiomalli. Lisäksi mallit W130D ja W170 ovat saatavana myös suuntaisvakaimella varustettuna Tool Carrier -versiona. Alansa parhaassa ohjaamossa yhdistyvät huippuluokan näkyvyys ja tarkka Joystick-ohjaus ohjelmoitavilla käyttöä helpottavilla toiminnoilla. Kuljettaja pysyy aina virkeänä sekä kiireisen rehunteon aikaan että parhaan sadonkorjuun sesonkina.

• Viljan lastaus • Perävaunujen lastaus • Pihojen ja teiden puhdistus • Yleinen materiaalin käsittely • Talvityöt: auraus, harjaus, hiekoitus

• Viljan lastaus • Karjasuojien puhdistus • Yleinen materiaalin käsittely • Pihojen ja teiden hoito • Apevaunun täyttö • Säilörehun käsittely • Lannankäsittely • Teiden tasaus • Talvityöt: lumen siirto, auraus, harjaus, hiekoitus • Viljan ja biomasa lastaus • Paalien käsittely • Biomassan säilöntä • Pihojen ja teiden puhdistus • Sekoittimien täyttö • Materiaalin jälkikäsittely • Talvityöt: lumen siirto, auraus, harjaus, hiekoitus


11

Alansa paras ohjaamo

Vaihteisto

SCR-teknologiaa ja älykäs jäähtytyspaketti

Mahtava pito ja kiipeämiskyky

Uuden sukupolven ohjaamo tarjoaa vertaansa vailla olevan näkyvyyden sekä ainutlaatuisen mukavuuden ja turvallisuuden. Uusi leveästi kaareutuva tuulilasi, selkeä digitaalinen LCDnäyttöpaneeli, kirkkaat LED-työvalot sekä korketasoinen ilmaistuin takaavat kuljettajalle parhaan mahdollisen ajoelämyksen.

Mallissa W110D on vakiovarusteena 4-nopeuksinen automaattinen Powershift-vaihteisto, jonka käyttötapaa on mahdollista vaihtaa koska tahansa myös manuaaliseen moodiin. Malleissa W130D ja W170D voi valita varusteeksi 5-nopeuksinen Powershiftin, joka on vakiona suurimmassa mallissa W190D. Valinnainen Ecoshift-automatiikka lukitsee momentinmuuntimen yli 8 km/h nopeudesta aina suurimpaan ajonopeuteen asti.

Uusissa D-sarjan pyöräkuormaajissa voimanlähteenä on ECOBlue™ HI-eSCR 4,5 litran tai 6,7 litran NEF-moottori, joka on kehitetty yhteistyössä FPT Industrialin kanssa. New Holland on suunnitellut D-sarjan pyöräkuormaajat niin, että moottori on reilusti taka-akselin takana, mikä optimoi painonjakauman ilman ylimääräistä “kuollutta” painoa. Moottorin yhteydessä on Smart Box -jäähdytysjärjestelmä, jäähdyttimet molemmilla sivuilla sekä muuttuvanopeuksinen tuuletin pitämässä ne aina puhtaina.

Etuakselin automaattisessa lukossa on tarpeen tullen käytössä 100.-prosenttinen pito, ja takaakselin avoin tasauspyörästö varmistaa, että vääntö jakautuu sinne missä sitä tarvitaan. Heavy Duty taka-akselit ja niiden 24 asteen oskilaatiokulma varmistavat, että D-sarjan pyöräkuormaaja pärjää vaihtelevassa maastossa ja pitää yllä maksimi vetokyvyn sekä ajamisen vakauden.

W110D

Malli Z-BAR KAUHA 1.9m3

(kW/hv)

1.7m3

1.7m3 w/QC

Z-BAR KAUHA 2.3m3

106/144 @ 1800 r/min

2.0m3 w/QC

W170D

LONG REACH KAUHA 2.14m3

Z-BAR KAUHA

2.0m3 w/QC

2.7m3

128/174 @ 1800 r/min

2.4m3 w/QC

W190D

LONG REACH KAUHA 2.5m3

2.4m3 w/QC

Z-BAR KAUHA 3.4m3

LONG REACH KAUHA

3.2m3 3.2m3 w/QC ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy hamlevy hamlevy mas mas mas mas mas mas mas mas mas mas mas mas mas mas mas mas Max. teho

1.7m3 w/QC

W130D

LONG REACH KAUHA

145/197 @ 2000 r/min

Voimansiirto

3.2m3 w/QC

172/234 @ 1800 r/min

AWD

Kauhan hyötytilavuus

(m3)

Kaatokuorma

(kg) 8229 8297 7896 8039 7153 7219 6781 6905 10030 10099 9497 9649 8626 8692 8011 8139 11741 11766 10271 10382 10019 10046 8708 8797 13620 13640 11980 12040 11030 11060 9560 9600

Kaatokuorma käännettynä (40°)

2.1

1.98

1.75

1.66

1.88

1.78

1.75

1.66

2.3

2.3

2.03

1.93

2.1

2.1

2.03

1.93

2.68

2.68

2.71

2.61

2.45

2.45

2.71

2.61

3.3

3.2

3.2

3.1

3.2

3.1

3.2

3.1

(kg) 7053 7121 6741 6874 6115 6181 5764 5880 8481 8551 7965 8103 7283 7349 6688 6805 9528 9552 8259 8350 8129 8156 6969 7044 10980 11000 9480 9540 8880 8900 7500 7540

Kauhan kääntöpisteen korkeus

(mm) 3605 3606 3605 3605 3985 3985 3984 3985 3833 3833 3832 3832 4258 4258 4256 4256 3976 3976 3974 3974 4371 4371 4369 4369 4120

Korkeus ohjaamon katolle

(mm) 3275 3275 3275 3275 3275 3275 3275 3275 3384 3384 3384 3384 3384 3384 3384 3384 3378 3378 3378 3378 3378 3378 3378 3378 3460 3460 3460 3460 3460 3460

Kokonaispituus

(mm) 6838 6937 6930 7030 7111 7207 7272 7371 7469 7567 7527 7633 7754 7852 7935 8041 7659 7807 7839 7987 8017 8164 8198 8344 5485 5485 5590 5590 5890 5890 6030 6030

Kääntösäde (pyörien ulkoreunaan)

(mm) 5017 5017 5017 5017 5017 5017 5017 5017 5223 5223 5223 5223 5223 5223 5223 5223 5748 5748 5748 5748 5748 5748 5748 5748 6000 6000 6000

Suurin käyttöpaino XHA2 (L3) renkailla Leveys

4120 4120 4120 4560 4560 4560 4560 3460 3460

6000 6000 6000 6000 6000

(kg) 11098 11045 11303 11250 11192 11138 11431 11377 12853 12799 13305 13252 12983 12930 13482 13428 14767 14748 15291 15272 14904 14882 15494 15475 18200 18180 19270 19250 18440 18420 19540 19520 (mm) 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2558 2558 2558 2558 2558 2558 2558 2558 2830 2830 2830 2830 2830 2830 2830 2830


12 TRAKTORIKAIVURIT

Traktorikaivurit. Monipuolisuutta ja tuottavuutta samassa paketissa. Monipuolinen ja tuottava uusi New Hollandin C-sarjan traktorikaivuri on tehokas kaivulaite ja pyöräkuormaaja yhdessä paketissa. Puomi on suunniteltu kuten isoimmissa kaivureissa vastaamaan erikoiskäytössä vaadittavaa tehokkuutta. Traktorikaivuria voi hyödyntää mitä moninaisemmissa tehtävissä, joten minkään muun laitteen maatilalla ei voida sanoa olevan yhtä lailla “monitoimikone” kuin C-sarja on. Mallistossa on kolme versiota moottoritehoiltaan 98-111 hv, ja malliston huipulla on myös Suomessa suosittu nelipyöräohjattu malli B115C kolmella eri ohjausmoodilla. C sarjan erittäin tehokas etukuormaaja voi nostaa yli 3,5 tonnin painon jopa 3,5 metrin korkeuteen. Materiaalien käsittely voidaan hoitaa jouhevasti ja nopeasti. Laitteen monipuolisuus tuo työtehokkuudellaan ja suorituskyvyllään säästöä, minkä lisäksi traktorikaivuri on taloudellinen ja helppokäyttöinen. Näissä koneissa monipuolisuus ja tehokkuus yhdistyvät edulliseen ylläpitoon, alhaiseen polttoaineen kulutukseen sekä helppoon huollettavuuteen.

• Perävaunujen lastaus • Kuivatus ja ojien kunnossapito • Yleinen materiaalin käsittely • Talvityöt: auraus, linkous, harjaus

• Kuivatus ja ojien kunnossapito • Yleinen materiaalin käsittely • Pihojen ja teiden hoito • Perustusten teko • Aitausten hoito ja kunnostus • Reikien kairaus • Lannankäsittely • Talvityöt: auraus, linkous, harjaus

• Kuivatus ja ojien kunnossapito • Talvityöt: auraus, linkous, harjaus


13

Monipuolista hydrauliikkaa

Kaksi eri vaihteistoa

Puhdasta suorituskykyä

Jotta loppukäyttäjien tarpeet täyttyisivät täydellisesti, New Holland -kaivurikuormaajat on varustettu kahdella hammaspyöräpumpulla tai muuttuvatilavuuksisella mäntäpumpulla. Lisäksi lisähydrauliikka on käytettävissä hydraulisille työlaitteille kuten hydraulivasaralle.

New Hollandilta -traktorikaivureihin on valittavana kaksi erilaista vaihteistoa. Powershuttle on varustettu hydraulisella suunnanvaihtajalla, ja kehittyneemmässä Powershiftissa on ominaisuutena täysi automatiikka ja kick-down nopeaa maantieajoa varten.

FPT Industrialin valmistama 3,4 litran neljäsylinterinen voimanlähde kehittää tehoa mallista riippuen 98 tai 111 hv. Moottori on käytössä myös New Holland T5 -traktoreissa, ja se täyttää tiukat Tier 4B -päästövaatimukset edistyksellisen Compact HI-eSCR -teknologian ansiosta.

Mallit

Huipputason ympäristö kuljettajalle Kun nouset C-sarja traktorikaivurin ohjaamoon, niin huomaat olevasi mukavassa ja hyvin suunnitellussa työympäristössä, jossa äänentaso on vain 77dB(A). Etukuormaimen hallinta on keskitetty oikealla puolella olevaan Joystick-ohjaimeen. Monipuolisesti säädettävä ilmajousitettu istuin voidaan kääntää vaivattomasti 180 astetta taakse kaivurin käyttöä varten. Takana on kaksi sähköhydraulista Joystickohjainta kaivuulaitteen hallintaa varten, ja myös muut toiminnot ovat ergonomisesti käsien ulottuvilla koneen mukavaa käyttöä ajatellen.

B100C TC normaali

Nimellisteho ISO TR14396 - ECE R120 Etukuormaimen nostovoima täyteen korkeuteen

B110C TC

teleskoopilla

normaali

B115C TC

teleskoopilla

normaali

teleskoopilla

[kW/hv)

73/98

83/111

83/111 3075

(kg)

3450

3553

Etukuormaimen suurin nostokorkeus (kääntöpisteeseen)

(mm)

3458

3458

Kaivupuomiston suurin kaivusyvyys maan tasosta

(mm)

4600

5785

4600

5785

4489

Kaivupuomiston suurin ulottuvuus maan tasalla

(mm)

5448

6542

5448

6542

5433

Korkeus ohjaamon katolle

(mm)

2940

2940

3000

(kg)

8800

8800

9100

Paino teleskooppi kaivulaitteella ja 4-in-1 kauhalla

3478 5673 6529


14

TEKNISET TIEDOT

14

Minikaivinkoneet E17C - E18C - E26C - E30C - E33C - E37C - E57C - E60C Mallit Moottori Teho Iskutilavuus Vääntö Hydrauliikka Max paine Lyhytperäinen malli Päähydrauliikan tuotto Ajonopeus (suurin) Levennettävä alavaunu R - Takaosan kääntösäde H - Telojen leveys J - Telojen pituus K - Vetopyörien etäisyys L - Puskulevyn suurin korkeus maasta M - Puskulevyn max syvyys N - Puskulevyn leveys O - Puskulevys korkeus Kaivuukyky Kaivuuvarren pituus (lyhyt / pitkä) E - Suurin kaivusyvyys (lyhyt / pitkä kaivuuvarsi) Kauhan murtovoima Kaivuuvarren murtovoima (lyhyt / pitkä kaivuuvarsi) R - Min kääntymissäde (ohjaamo/turvakaari) D - Max ulottuvuus F - Max kippauskorkeus (lyhyt / pitkä kaivuuvarsi) G - Max kauhan korkeus (lyhyt / pitkä kaivuuvarsi) Mitat C - Max leveys (telat leveänä / kapeana) A - Max pituus (lyhyt / pitkä kaivuuvarsi) B - Max korkeus Työpaino Työpaino (ohjaamo/turvakaari) X Vakio – Ei saatavana

[kW/hv] (cm3) (Nm / rpm) (Bar)

E17C

E18C

E26C

E30C

E33C

E37C

E57C

E60C

12.5/16.8 898 54 / 1900

12.5/16.8 952 53 / 1600

18.5/24.8 1261 81 / 1600

18.5/24.8 1261 81 / 1600

18.2/24.4 1642 94 / 1200

18.2/24.4 1642 89 / 1200

49.9/66.9 3319 235 / 1550

48.3/64.7 3319 235 / 1560

210

210 – 2 x 17.0 4.1

220

220

230

230

X

X

X

X

2 x 27.6 4.3 775 300 1970 1550 370 450 1550 330

2 x 37.4 4.2 – 775 300 2130 1700 400 435 1550 330

2 x 37.4 4.4 – 870 300 2130 1700 375 390 1740 370

220 – 2 x 57.8 4.1 – 1650 380 2530 1990 390 590 1920 350

220 medium SR 2 x 55 3.9 – 1080 380 2530 1990 200 700 1980 350

X

(l/min) (kph)

2 x 18.8 4.3 l

l

(mm) (mm) (mm) (mm) (mm) (mm) (mm) (mm)

645 230 1590 1230 285 225 990 - 1300 250

1065 230 1590 1230 170 240 980 - 1250 250

2 x 27.6 4.5 – 775 250 1910 1490 330 380 1500 300

(mm) (mm) (kN) (kN) (mm) (mm) (mm) (mm)

960 / 1120 2200 / 2350 15.5 8.5 / 7.6 1570 3900 / 4030 2570 / 2670 3580 / 3680

960 / 1120 2250 / 2400 15.1 9.4 / 8.5 1615 3970 / 4120 2550 / 2660 3670 / 3780

1120 / 1350 2420 / 2645 21.1 14.6 / 12.8 1970 4480 / 4680 2930 / 3030 4150 / 4235

1120 / 1350 2500 / 2720 20.1 13.7 / 12.4 2055 / 2090 4650 / 4860 2890 / 3030 4270 / 4405

1300 / 1600 3035 / 3285 30.7 / 30.9 19.5 / 16.9 2290 5180 / 5470 3275 / 3335 4650 / 4840

1300 / 1600 3135 / 3440 30.7 / 30.9 19.5 / 16.9 2330 5315 / 5605 3425 / 3615 4810 / 5010

(mm) (mm) (mm)

990 / 1300 3480 / 3510 2320

980 / 1250 3840 / 3870 2300

1500 4030 / 4100 2500

1550 4180 / 4220 2500

1550 4640 / 4690 2500

1740 4665 / 4790 2500

– / 1770

1890 / 1720

2650 / 2500

3000 / 2890

– / 3150

3760 / 3620

1600 / 1900 3820 / 4060 42.4 31.9 / 28.7 2350 A 6150 / 6400 4050 / 4180 5780 / 5920

1480 / 1900 3570 / 3990 40.9 26.5 / 22.4 2420 6150 /C 6480 3930 / 4100 5680 / 5850 B

(kg)

O

1920 5900 / 5990 R 2550 K

1980 5600 / 5720 2550 H

I

N

J

5580 / –

5980 / –

D

R’

C

A

G F

B

L

I

O K J

R

H

M

N

E

D


15

15

Kompaktit pyöräkuormaajat W50C - W60C - W70C - W80C Mallit

W50C

Moottori Sylinterimäärä/venttiilit/emissiotaso Tier-Stage Iskutilavuus Halkaisija ja iskunpituus Max. teho - ISO TR14396 - ECE R120 Nimelliskierrokset Max. vääntö Polttoainesäiliö Hydrauliiikka Hallinta Hammaspumppu (vakio / High flow ) Vaihteisto Nopeudet Ryömintä Ajonopeudet ( työnopeus / siirtonopeus / maksiminopeus) Kytkin & jarrupoljin Eteen-vapaa-taakse integroitu Joystickiin Tasauspyörästön lukko KItkalukko edessä & takana Avoin tasauspyörästö edessä & takana Avoin tasauspyörästö ja 100% lukko edessä & takana Ohjaamo Äänentaso Kääntösäde Paino työkunnossa (Z-BAR / Tool Carrier)* Mittoja H1 - Min. korkeus ohjaamon katolle H2 W1 - Kokonaisleveys W2 L1 R - Kääntösäde Tietoja trukkihaarukan kanssa Kaatokuorma* Kaatokuorma käännettynä (40°) Hyötykuorma 80%* E - Max. suurin korkeus F - Kääntöpisteen korkeus G2 - Max. lastauskorkeus* O Lisävaruste

– Ei saatavana

W70C

W80C

55/75

55/75

316 @ 1400

316 @ 1400

FPT Industrial F5H 4 Turbo/2/4B-4 3400 99x110

(cm3) (mm) (kW/hv) (r/min) (Nm @ r/min) (L)

43/58

48/64 2500

245 @ 1400

261 @ 1400 87

Monitoiminen proportionaalinen Joystick-hallinta 67 / – 85 / 130 4WD hydrostaattinen 2x2 2x2 / 3x2 High speed

(l/min)

67 / –

O

O

O

(km/h)

2x2 – 0-5 / 0-20 / –

0-5 / 0-20 / –

0-5 / 0-20 / 33

0-5 / 0-20 / 33

X

X

X

X

X

X

X

X

O

O

O

O

O

– –

O

O

71 3.72

71 3.72 4.94

72 3.99 5.56

72 3.99 5.91

TC 3.2 2.8 2.2 3.65 3.13 2.97

2.60 440 1.80 2.05 2.22 3.99 Z-BAR 3.1 2.7 2.2 3.63 3.29 3.08

2.68 490 1.86 2.10 2.23 3.99 Z-BAR 3.6 3.0 2.5 3.73 3.40 3.19

[dB(A)] (m) (t)

5.02

(m) (mm) (m) (m) (m) (m) (t) (t) (t) (m) (m) (m)

4.91

5.16

2.46 450 1.74 1.90 2.08 3.72 Z-BAR 2.8 2.4 1.9 3.48 3.14 2.90

2.46 450 1.74 2.05 2.08 3.72 TC 3.0 2.6 2.1 3.63 3.11 2.96

Z-BAR 3.0 2.6 2.1 3.53 3.18 2.95

85 / 130 2x2 / 3x2 High speed

* Trukkihaarukan kanssa R

W

2

E F G2

45 °

X Vakio

W60C

E F

H1 W1 H2 L1


16

16

TEKNISET TIEDOT

Traktorikaivurit B100C - B110C - B115C Mallit Moottori Sylinterimäärä/venttiilit/emissiotaso Tier-Stage Iskutilavuus Halkaisija ja iskunpituus Max. teho - ISO TR14396 - ECE R120 Polttoainesäiliö Hydrauliikka Vakiopumppu virtaus @2200 r/min / Optiona MegaFlow™ -pumppu virtaus Vaihteisto Powershuttle (40 km/h) Powershift (40 km/h) Ohjaamo Äänentaso Paino Vakio kaivuvarrella ja 4-in-1 kauhalla Teleskooppi kaivuvarrella ja 4-in-1 kauhalla Mittoja B - Akseliväli E - Kokonaispituus F - Korkeus kaivurin taittokohtaan P - Korkeus ohjaamon katolle I - Kokonaisleveys kauhan kanssa K - Kokonaisleveys Etukuormaimen tekniset tiedot Maximi murtovoima Nostokyky täyteen korkeuteen L - Kaivusyvyys G - Korkeus kääntöpisteeseen H - Suurin kippauskorkeus käännettynä 45 ° Kaivurin tekniset tiedot Kauhan murtovoima Kaivuvarren murtovoima U - Kippauskorkeus V - Ulottuvuus maanpinnan tasolla Z - Kaivusyvyys X Vakio

O Lisävaruste

B100C TC

B110C TC

B115C TC

F5H 4 Turbo/2/4B-4

F5H 4 Turbo/2/4B-4 3400 99x110 83/111 132

F5H 4 Turbo/2/4B-4

6 to 165 / –

6 to 165 / –

(cm3) (kW/hv) (L)

73/98

(l/min)

156 / 6 to 165

83/111

X

X

O

O

X

77

77

77

(kg) (kg)

8120 8800

8120 8800

8370 9100

(mm) (mm) (mm) (mm) (mm) (mm)

2175 5928 3875 2940 2250 2325

2175 5928 3825 2940 2250/2400 2325

2200 5945 3930 3000 2400 2325

(daN) (kg) (mm) (mm) (mm)

6544 3450 120 3458 3218

6544 3553 120 3458 3218

5413 3075 127 3478 2674

[dB(A)]

(daN) (daN) (mm) (mm) (mm)

teleskooppi lyhyenä 5971 3555 3832 5448 4600

teleskooppi pitkänä 5971 2593 4557 6542 5785

teleskooppi lyhyenä 5971 3555 3832 5448 4600

teleskooppi pitkänä 5971 2593 4557 6542 5785

teleskooppi lyhyenä 5971 3350 3941 5433 4489

teleskooppi pitkänä 5971 2389 4662 6529 5673

– Ei saatavana S

F P

U G

B K

I

H

L

E V

Z


17

17

Pyöräkuormaajat W110D - W130D - W170D - W190D W110D

Mallit Z-BAR KAUHA 1.9m3

W130D

LONG REACH KAUHA

Sylinterimäärä/venttiilit/emissiotaso Tier-Stage

[kW/hv)

Max. vääntö ISO TR14396

2.0m3 w/QC

2.14m3

2.0m3 w/QC

2.7m3

2.4m3 w/QC

2.5m3

2.4m3 w/QC

Z-BAR KAUHA 3.4m3

LONG REACH KAUHA

3.2m3 w/QC

6Turbo/4/4B-4

6Turbo/4/4B-4

6Turbo/4/4B-4

HI-eSCR

HI-eSCR

HI-eSCR

4500

6700

6700

6700

106 / 144 @ 1800 r/min

128 / 174 @ 1800 r/min

145 / 197 @ 2000 r/min

172 / 234 @ 1800 r/min

608 @ 1600 r/min

730 @ 1600 r/min

950 @ 1600 r/min

1184 @ 1300 r/min

189

248

246

288

Muuttuvatilavuuksinen

Muuttuvatilavuuksinen

Muuttuvatilavuuksinen kaksoispumppu

Muuttuvatilavuuksinen kaksoispumppu

134

171

206

240 –

(Nm)

Polttoainesäiliö

2.3m3

W190D

LONG REACH KAUHA

HI-eSCR (cm3)

Max. teho - ISO TR14396 - ECE R120

1.7m3 w/QC

Z-BAR KAUHA

4 Turbo/4/4B-4

Päästökäsittely Iskutilavuus

1.7m3

W170D

LONG REACH KAUHA

3.2m3 3.2m3 w/QC ham- levy ham- edge ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy ham- levy hamlevy hamlevy mas mas mas mas mas mas mas mas mas mas mas mas mas mas mas mas NEF N45 NEF N67 NEF N67 NEF N67

Moottori

1.7m3 w/QC

Z-BAR KAUHA

(L)

Hydrauliikka Hallintatapa

Hydraulisesti esiohjattu Joystick / kaksois Fingertip-ohjaus

Pumpun tyyppi Pumpun tuotto

(lpm)

Vaihteisto

AWD

4-nopeuksinen Powershift

X

X

X

5-nopeuksinen Powershift ja Ecoshift

O

O

X

40

40

45*

40*

Suurin ajonopeus

(kph)

Ohjaamo Äänentaso sisällä - LpA - (ISO 6595/6396/3744)

[dB(A)]

68

69

69

68

Äänentaso ulkona - LwA - (SAE J88 SEP80)

[dB(A)]

101

101

101

104

Kauhan tilavuus

(m3)

Kauhan leveys

2.1

1.98

1.75

1.66

1.88

1.78

1.75

1.66

2.3

2.3

2.03

1.93

2.1

2.1

2.03

1.93

2.68

2.68

2.71

2.61

2.45

2.45

2.71

2.61

3.3

3.2

3.2

3.1

3.2

3.1

3.2

3.1

(mm) 2497 2540 2497 2540 2497 2540 2497 2540 2497 2540 2497 2540 2497 2540 2497 2540 2712 2726 2712 2726 2494 2510 2712 2726 2950 2990 2950 2990 2950 2990 2950 2990

Kaatokuorma

(kg) 8229 8297 7896 8039 7153 7219 6781 6905 10030 10099 9497 9649 8626 8692 8011 8139 11741 11766 10271 10382 10019 10046 8708 8797 13620 13640 11980 12040 11030 11060 9560 9600

Kaatokuorma käännettynä (40°)

(kg) 7053 7121 6741 6874 6115 6181 5764 5880 8481 8551 7965 8103 7283 7349 6688 6805 9528 9552 8259 8350 8129 8156 6969 7044 10980 11000 9480 9540 8880 8900 7500 7540

Murtovoima

(kg) 7599 8342 7019 7664 8130 8967 7016 7661 10099 10973 9448 10175 11548 12645 9475 10201 14599 15710 12116 12928 14593 15704 11991 12799 15040 16030 12800 13540 15700 16730 13040 13790

Nostokyky maan tasalla

(kg) 8874 9005 7898 8440 8925 8984 8521 8673 9859 9992 8709 9243 11515 11577 10822 10949 13706 13735 12439 12558 11451 11487 10317 10406 17720 17860 13310 13590 13900 13920 12400 12450

B - Korkeus kääntöpisteeseen

(mm) 3605 3606 3605 3605 3985 3985 3984 3985 3833 3833 3832 3832 4258 4258 4256 4256 3976 3976 3974 3974 4371 4371 4369 4369 4120 4120

H - Korkeus ohjaamon katolle

(mm) 3275 3275 3275 3275 3275 3275 3275 3275 3384 3384 3384 3384 3384 3384 3384 3384 3378 3378 3378 3378 3378 3378 3378 3378 3460 3460 3460 3460 3460 3460 3460 3460

L - Kokonaispituus

(mm) 6838 6937 6930 7030 7111 7207 7272 7371 7469 7567 7527 7633 7754 7852 7935 8041 7659 7807 7839 7987 8017 8164 8198 8344 8080 8200 8260 8380 8540 8660 8750 8870

R - Kääntösäde (renkaiden ulkoreunaan)

(mm) 5017 5017 5017 5017 5017 5017 5017 5017 5223 5223 5223 5223 5223 5223 5223 5223 5748 5748 5748 5748 5748 5748 5748 5748 6000 6000 6000 6000 6000 6000 6000 6000

Työpaino XHA2 (L3) -renkailla W - Leveys X Vakio

O Lisävaruste

4120 4120 4560 4560 4560 4560

(kg) 11098 11045 11303 11250 11192 11138 11431 11377 12853 12799 13305 13252 12983 12930 13482 13428 14767 14748 15291 15272 14904 14882 15494 15475 18200 18180 19270 19250 18440 18420 19540 19520 (mm) 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2478 2558 2558 2558 2558 2558 2558 2558 2558 2830 2830 2830 2830 2830 2830 2830 2830

– Ei saatavana

* Paikallisten määräysten rajoissa

R

B

H W

L


18 TUKIPALVELUT

Asiakastyytyväisyys kumppanuuden takana. Hankkimasi New Holland -kone on meille vasta kumppanuuden alku. Paikallinen ja alueellinen osaaminen tarkoittaa, että voit luottaa lähellä olevaan yhteistyökumppaniin, joka tuo sinulle mielenrauhaa hankintasi jälkeen koneen koko elinkaaren ajan. Tukenasi on koulutettu ja osaava joukko alansa ammattilaisia sekä huollossa että varaosapalveluissa päivästä toiseen. Heidän tavoitteensa on asiakkaiden, eli juuri sinun menestymisesi omalla erikoisalallasi sekä liiketoimintasi kehittäminen. New Holland -verkosto on sitoutunut palvelemaan ja takaamaan tyytyväisyytesi pitkällä aikavälillä.


19

CNH varaosat ja huolto Jälleenmyyjillä on nettipohjainen tilausjärjestelmä ja sähköiset kuvastot tietokoneella nopeasti käytettävissä. Varaosien jakeluverkostoa ja toimitustapoja kehitetään jatkuvasti.

CNH Industrial Capital CNH Industrial Capital on New Hollandin rahoituspalveluja tarjoava yksikkö, joka on erikoistunut maatalouteen sekä maanrakennukseen. Neuvoja sekä rahoituspaketteja on tarjolla myös yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityinä. CNH Industrial Capitalin kanssa tiedät olevasi tekemisissä omaan alaasi erityispiirteisiin perehtyneen rahoitusyhtiön kanssa.

New Holland -huolto on maan kattava New Hollandilla on Suomessa laaja ja hyvin kokenut huoltoverkosto, johon voit tukeutua aina kun tarvitset apua. Ongelmatilanteissa ratkaisut pyritään löytämään mahdollisimman nopeasti.


MAAHANTUOJA: AGRITEK OY Juurakkokuja 4 01510 VANTAA www.agritek.fi

JÄLLEENMYYJÄSI

www.newholland.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Tämä esite perustuu kansainväliseen aineistoon, tarkista varusteet ja tekniset tiedot aina myyjältäsi. Agritek Oy 07 2019

New Holland suosittelee

-voiteluaineita