Nollepolder Melissant

Page 1

37 AANGENAME WONINGEN & 12 ROYALE KAVELS

Welkom ...

Met groot genoegen presenteren wij de nieuwe woonwijk ‘Nollepolder’ in Melissant. Een uniek project met maar liefst 49 woningen en kavels – tijdloze architectuur aan de groene buitenrand van Melissant.

Nollepolder vormt een mix van grotere en kleinere eengezinswoningen, levensloopwoningen en bouwkavels. Stuk voor stuk woningen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Natuurlijk besteden wij in onze projecten altijd veel aandacht aan duurzaamheid en energiezuinigheid.

Wij volgen de woningmarkt op de voet en hebben veelvuldig contact met woningzoekenden. Op deze wijze kunnen wij het woningaanbod en het woningontwerp afstemmen op de

daadwerkelijke vraag vanuit de woningmarkt, zo ook in de Nollepolder. Wij zijn ervan overtuigd dat dankzij deze vraaggerichte wijze van projectontwikkeling de woningen in Nollepolder voorzien in jouw wensen en behoeften.

Wij hopen je met deze brochure enthousiast te maken.

Met vriendelijke groet,

D.D.H. van Es

Directeur Nollepolder bv

INHOUD OMGEVING 4 INTERVIEW MET DE PROJECTARCHITECT 6 SITUERING 8 DE VOORDELEN VAN NIEUWBOUW 26 LEVENSLOOPWONING HOEKWONING 10 TUSSENWONING 12 MET KOPGEVEL 14 EENGEZINSWONING COMPACT HOEKWONING 16 TUSSENWONING 18 EENGEZINSWONING ROYAAL HOEKWONING 20 TUSSENWONING 22 MET KOPGEVEL 24 BOUWKAVELS 29 EENGEZINSWONING HUUR HOEKWONING 32 TUSSENWONING 34
... in de nieuwste wijk van Melissant! Alhoewel deze brochure met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en zo nauwkeurig is mogelijk samengesteld kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. De beelden en tekeningen in dit boekwerk zijn impressies en bedoeld om een zo goed mogelijke indruk te geven van de woningen en de omgeving. Tevens is het recht voorbehouden om wijzigingen door te voeren in de tekeningen, situering, , materialen, kleuren en afwerkingen. De geprojecteerde keukenopstelling is indicatief en niet in de koopsom inbegrepen. De geprojecteerde indeling en alsmede het geprojecteerde en beschreven sanitair is indicatief en kan afwijken van het strandaard sanitair hetgeen tot de woning behoort. DISCLAIMER

Omgeving

Een eiland van rust & ruimte

LEVEN OP HET PLATTELAND, EN TÓCH DICHTBIJ DE STAD; HET KAN OP GOEREEOVERFLAKKEE

Het Zuid-Hollandse eiland is met bruggen en dammen verbonden met het vasteland. Centraal gelegen tussen de Randstad, Zeeland en Antwerpen is er keuze genoeg als je voor werk of ontspanning de dynamiek van de stad zoekt. Melissant ligt midden op GoereeOverflakkee en daarom kun je gemakkelijk even naar het strand bij Ouddorp of shoppen in Middelharnis of Hellevoetsluis.

Vlissingen (60 min.)

Den Haag (35 min.)

Rotterdam (40 min.)

Antwerpen (60 min.)

GENIET VAN AL DIE WATERRIJKE NATUUR OM JE HEEN

De waterrijke omgeving van Goeree-Overflakkee betovert met zijn uitgestrekte polders, brede waterwegen en beschermde natuurgebieden. Omringd door de Noordzee, de Grevelingen en het Haringvliet biedt het eiland een paradijs voor liefhebbers, van watersport, rust en natuur.

Breda (50 min.)

Nollepolder 4

VOORZIENINGEN EN SPORTGELEGENHEID OP WANDELAFSTAND

Het project Nollepolder ligt aan de rand van Melissant en het verlengde van de Bernhardstraat. Op loopafstand zijn er twee basisscholen, een supermarkt, een bakkerij en een dorpscafé. Maar ook voor de sportieveling is er voldoende te doen zoals een voetbalvereniging, tennisvereniging, gymvereniging, jeu de boules vereniging en een 18-holes golfbaan.

Molendijk

Melissant

N215 Provincialeweg

Nolledijk

Nolleweg

Noorddijk

MELISSANT HEEFT DE BEROEMDE SLIKKEN VAN FLAKKEE ALS ACHTERTUIN

De Slikken van Flakkee vormen een adembenemend natuurgebied aan de Grevelingen, bekend om zijn uitgestrekte slikken, schorren en rietvelden. Dit dynamische landschap biedt een thuis voor veel vogelsoorten en andere dieren. Je kunt er bijvoorbeeld de zeearend en een kudde heckrunderen tegenkomen. Vanuit Melissant loop je zo de rust en schoonheid van deze deltanatuur in.

Meer info: estateinvest.nl 5

EEN KIJKJE OVER DE SCHOUDER VAN DE ARCHITECT

‘Nollepolder groeide

hier

op de tekentafel’

Sebastiaan Bom is de projectarchitect van de Nollepolder. Op zijn tekentafel ontstond het plan voor deze nieuwe woonomgeving.

In tegenstelling tot de gangbare praktijk, waarbij projectontwikkelaars per project een architect inhuren, heeft Nollepolder een andere aanpak. Sebastiaan is er in vaste dienst. Dit biedt het voordeel van dagelijkse interactie met collega’s, waaronder de verkoopbegeleider die goed op de hoogte is van de behoeften van kopers. “Dankzij de nauwe samenwerking sta ik als architect ook dichter bij de kopers. Bovendien ben ik vanaf het eerste begin betrokken bij de ontwikkeling, inclusief overleggen met stedenbouwkundigen en de gemeente,” vertelt Sebastiaan vanachter zijn tekentafel.

Analyseren en schetsen

Voordat Sebastiaan begint met ontwerpen, analyseert hij de omgeving uitvoerig. Hij onderzoekt de bestaande structuren zoals het stratenpatroon, wandelroutes en plekken van betekenis zoals het aangrenzende speelveld. Dit zijn allemaal zaken die hij meeneemt in het ontwerp. “Vervolgens kunnen we daarop aanhaken en bezien hoe deze ontwikkeling een mooi onderdeel kan worden van de bestaande dorpsstructuur”.

Nollepolder 6

In de schetsfase let Sebastiaan op de mogelijkheden, zoals de hoeveelheid woningen en de oriëntatie. Dit hangt nauw samen met de wensen vanuit de markt en de doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. “Al tekenend maak ik vaak meerdere varianten die ik met mijn collega’s en de gemeente bespreek en tegen elkaar afzet,” legt Sebastiaan zijn werkwijze uit. “Zo ontstaan de beste ontwerpen en creatieve ideeën.”

Een project begint vaak met eenvoudige handschetsen om de sfeer neer te zetten. “Letterlijk met een potlood in mijn hand komen de eerste contouren van een plan tot stand,” zegt Sebastiaan. Daarna volgen nog vele ontwerpen en aanpassingen totdat het definitieve ontwerp er ligt. Inspiratie doet Sebastiaan overal op. Lopend door een willekeurige straat valt zijn oog op allerlei details. ‘Ik kijk rustig tien minuten naar een detail aan een goot, sierlijst of het soort metselwerk. En vroeg of laat komt dat terug in mijn ontwerpen.’ Sebastiaan speelt hierbij graag met accenten, stenen en kozijnen.

Autoluwe Nollepolder

Al snel werd besloten om bij de Nollepolder te kiezen voor een autoluwe woonomgeving, waarbij de parkeervoorziening is gecentraliseerd. “Geen auto’s en busjes voor de deur die het uitzicht belemmeren, maar juist ruimte voor kinderen die in alle veiligheid

PLAN TOT STAND

Interview

kunnen spelen en voor een praatje met de buren.” Verder is er aansluiting gezocht op bestaande wandelroutes en zijn deze verder uitgebreid zodat niet alleen de nieuwe bewoners, maar ook de huidige bewoners van Melissant uitgebreide ommetjes kunnen maken.

Ter plaatse van de bouwkavels aan de Nolleweg is er expliciet voor gekozen om aan te sluiten bij het huidige verkavelingspatroon van de Nolleweg. Een strak verkavelingspatroon aan de noordzijde en aan de zuidzijde juist een ruimere opzet. Als tegenhanger van het strakke verkavelingspatroon zijn de bebouwingsmogelijkheden en de verschijningsvorm van de woningen juist weer flexibel gemaakt.

Herkenbaarheid creëren

Voor wat betreft de woningen die wij in Nollepolder gaan realiseren hebben we ingezet op minder individualiteit op woningniveau maar een totaalontwerp waarbij detaillering en kleurstelling telkens terugkomen in de diverse woonblokken. Op deze wijze wordt herkenbaarheid gecreëerd, wat ook aansluit op de bestaande omgeving. “Al met al weer een zeer geslaagd ontwerp, waar ik met plezier aan heb gewerkt,” zegt Sebastiaan tevreden.

LETTERLIJK MET EEN POTLOOD IN MIJN HAND KOMEN DE EERSTE CONTOUREN VAN EEN
Meer info: estateinvest.nl 7
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 Woonmenu voor elke smaak Situering Nollepolder 8

Bouwnummer 1/7

Bouwnummer 2/3/4/6

LEVENSLOOPWONING

Bouwnummer 8/18

EENGEZINSWONING COMPACT HOEKWONING Pagina

Bouwnummer 19/26

EENGEZINSWONING ROYAAL HOEKWONING

Kavelnummer 1 t/m 12 BOUWKAVELS VRIJSTAANDE WONINGEN

Bouwnummer

Bouwnummer 9 t/m 17

EENGEZINSWONING COMPACT TUSSENWONING

Bouwnummer 20/21/22/24/25

EENGEZINSWONING ROYAAL TUSSENWONING

Bouwnummer 27/37

EENGEZINSWONING HUUR HOEKWONING

Bouwnummer 23

EENGEZINSWONING

Bouwnummer 28 t/m 36

EENGEZINSWONING HUUR

LEVENSLOOPWONING HOEKWONING Pagina 10
TUSSENWONING Pagina 12
16
Pagina 18
Pagina
20
Pagina 22
29
Pagina
Pagina 14
5 LEVENSLOOPWONING TUSSENWONING MET KOPGEVEL
Pagina 24
ROYAAL TUSSENWONING MET KOPGEVEL
Pagina 32
Pagina 34 Meer info: estateinvest.nl 9
TUSSENWONING

Geniet van een woning die met je meegroeit

Voor wie op zoek is naar een woning die meegroeit met de veranderende levensfasen, is deze optie ideaal. Deze woning is speciaal ontworpen met een bad- en slaapkamer op de begane grond, waardoor ze helemaal van deze tijd en compleet levensloopbestendig zijn. Met alle belangrijke voorzieningen gelijkvloers bieden deze huizen gemak en toegankelijkheid voor iedereen.

Rechts worden de plattegronden van nr. 7 afgebeeld. Nr. 1 heeft een gespiegelde indeling.

Geprojecteerde indeling van de 1e verdieping is optioneel.

10 Nollepolder
7 1 LEVENSLOOPWONING HOEKWONING Bouwnummer. 1/7 Begane grond • Ruime entreehal met separaat toilet, meterkast, provisiekast en trap naar de 1e verdieping Ruime woonkamer • Open keuken Slaapkamer • Badkamer met toilet, wastafel en douche hoek 1e verdieping • Technische ruimte • Open zolderruimte (optioneel meerdere slaapkamers mogelijk) 1 7 1 7 2280 3710 3 7 3 0 3170 1 9 4 0 3 3 7 0 7 1 5 0 2770 3760 3 3 7 0 Trapkast optionee Deurkozijn opt oneel Schu fdeur 1 0 5 2 0 ca 8 m ² Keu ken ca 2 3 m ² Wo o n kam er To ilet ca 1 m ² ca 6 m ² B ad kam er ca 9 m ² E n tree ca 1 3 m ² S laap kam er 1 WPU / boi er Dakvenster optionee MV Indel ng van de ru mte + dakvenster s t b v een extra s aapkamer(s s optionee v e n t a i e b u s n h e t z c h t v e n t a e b u s n h e t z c h t 6060 6 6 2 0 3410 2550 3 2 6 0 2 1 3 0 3410 3 2 9 0 [Slaapkamer [Slaapkamer] [bergruimte bergru mte] 1400 2 0 9 0 ca 2 m ² Tech n isch e ru im te ca 3 4 m ² Zo ld er Begane grond Eerste verdieping Eerste verdiepingzijmuur nr. 7 WPU / bo ler Dakvenster optionee MV Inde ing van de ru mte + dakvenster s) t b v een extra slaapkamer s) is opt oneel v e n t a i e b u s n h e t z c h t v e n t a e b u s n h e t z c h t 6060 6 6 2 0 3410 2550 3 2 6 0 2 1 3 0 3410 3 2 9 0 [Slaapkamer] S aapkamer] bergru mte] [bergruimte] 1400 2 0 9 0 ca 2 m ² Tech n isch e ru im te ca 3 4 m ² Zo ld er 2280 3710 3 7 3 0 3170 1 9 4 0 3 3 7 0 7 1 5 0 2770 3760 3 3 7 0 Trapkast opt oneel Deurkoz n optioneel Schuifdeur 1 0 5 2 0 ca 8 m ² Keu ken ca 2 3 m ² Wo o n kam er To i et ca 1 m ² ca 6 m ² B ad kam er ca 9 m ² E n tree ca 1 3 m ² S laap kam er 1 Begane grondzijmuur nr. 7 Voor Achter 11 Meer info: estateinvest.nl

Kies voor relaxed wonen in elke levensfase

Wil jij alle gemakken van gelijkvloers wonen? Dan is dit jouw kans! Een schitterende levensloopbestendige woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning heeft een ruime verdieping waar nog twee slaapkamers gecreëerd kunnen worden.

12 Nollepolder

Begane grond

• Ruime entreehal met separaat toilet, meterkast, provisiekast en trap naar de 1e verdieping Ruime woonkamer

• Open keuken Slaapkamer

• Badkamer met toilet, wastafel en douche hoek 1e verdieping

• Technische ruimte

• Open zolderruimte (optioneel meerdere slaapkamers mogelijk)

6 3 4 2
LEVENSLOOPWONING TUSSENWONING
2/3/4/6 2 6 3 4 2 6 3 4 Voor Achter De plattegronden van nr. 2 zijn afgebeeld. Nr. 3, 4 en 6 hebben een gespiegelde indeling. Geprojecteerde indeling van de 1e verdieping is optioneel. 2280
3 7 3 0 3170 1 9 4 0 3 3 7 0 7 1 5 0 2770 3760 3 3 7 0 Trapkast optionee Deurkozi n optioneel Schuifdeur 1 0 5 2 0 ca 8 m ² Keu ken ca 2 3 m ² Wo o n kam er To ilet ca 1 m ² ca 6 m ² B ad kam er ca 9 m ² E n tree ca 1 3 m ² S laap kam er 1 WPU / boi er Dakvenster optioneel MV Indel ng van de ruimte + dakvenster(s t b v een extra s aapkamer(s s optionee v e n t a i e b u s n h e t z c h t v e n t a e b u s n h e t z c h t 6060 6 6 2 0 3410 2550 3 2 6 0 2 1 3 0 3410 3 2 9 0 [Slaapkamer [Slaapkamer [bergruimte bergru mte 1400 2 0 9 0 ca 2 m ² Tech n isch e ru im te ca 3 4 m ² Zo ld er Begane grond Eerste verdieping 13 Meer info: estateinvest.nl
Bouwummer.
3710

Klaar voor alles wat het leven te bieden heeft

Deze woning beschikt over een kopgevel. Dat geeft niet alleen een markante uitstraling maar zorgt ook voor extra ruimte en licht op de eerste verdieping. De levensloopbestendige woningen in de Nollepolder zijn geschikt voor iedereen – ongeacht in welke levensfase. Het volledige woonprogramma tref je aan op de begane grond.

14 Nollepolder

Begane grond

• Ruime entreehal met separaat toilet, meterkast, provisiekast en trap naar de 1e verdieping Ruime woonkamer

• Open keuken Slaapkamer

• Badkamer met toilet, wastafel en douche hoek 1e verdieping

• Technische ruimte

• Open zolderruimte (optioneel meerdere slaapkamers mogelijk)

LEVENSLOOPWONING TUSSENWONING MET KOPGEVEL Bouwnummer. 5 5 5 Voor Achter 5 Geprojecteerde indeling van de 1e verdieping is optioneel. 2280 3710 3 7 3 0 3170 1 9 4 0 3 3 7 0 7 1 5 0 2770 3760 3 3 7 0 Trapkast optionee Deurkozi n optioneel Schuifdeur 1 0 5 2 0 ca 8 m ² Keu ken ca 2 3 m ² Wo o n kam er To ilet ca 1 m ² ca 6 m ² B ad kam er ca 9 m ² E n tree ca 1 3 m ² S laap kam er 1 Begane grond Eerste verdieping nde ing van de ruimte + dakvenster(s) t b v een extra slaapkamer(s) is opt oneel WPU / bo ler MV v e n a t e b u s i n h e z c h v e n a t e b u s n h e z c h 3410 5 2 4 0 4910 3 0 9 0 6060 6 6 2 0 3410 2550 3 2 6 0 2 1 3 0 S aapkamer] [bergruimte] 1400 2 0 9 0 ( K o p g e v e l) ca 4 0 m ² Zo ld er ca 2 m ² Tech n isch e ru im te 15 Meer info: estateinvest.nl

Droomstart in een nieuwe wijk

Ben jij op zoek naar een comfortabele hoekwoning die van alle gemakken is voorzien? Dan is dit jouw kans. Deze hoekwoningen zijn energiezuinig, gasloos en voldoen aan de BENGeisen.

3 6 2 0 2590 3 0 0 0 2115 ca 23 m m er ca 6 m Keuken ca 1 m Toilet W ca 6 m Keuken 3 trapkast Begane grondzijmuur nr. 8 1 9 5 0 3660 3 6 2 0 6 2 0 0 2590 3 0 0 0 1475 2115 ca 23 m Woonkam er ca 6 m Keuken ca 1 m Toilet ca 23 m Woonkam er ca 6 m Keuken ca 2 m Entree ca 1 m Toi et o t p a o n d 3 trapkast Begane grond 16 Nollepolder
EENGEZINSWONING COMPACT HOEKWONING Bouwummer. 8/18 Begane grond
Entreehal met separaat toilet en meterkast
Woonkamer met provisiekast
Open keuken
verdieping
Overloop met trap naar de zolderverdieping
Twee slaapkamers Badkamer met toilet, wastafel en douche hoek
verdieping
Via vaste trap te bereiken
Overloop
Slaapkamer Technische ruimte 1375 2 9 5 0 ca 3 m ² B ad kam er o p m 1 k Eerste verdiepingzijmuur nr. 8 3660 3 5 4 0 2 9 4 0 3660 1375 2 9 5 0 ca 3 m ² B ad kam er O verlo o p ca 1 0 m ² S laap kam e r 2 ca 1 2 m ² S laap kam er 1 Eerste verdieping 4 3 5 5 1435 v e n t a e b u s n h e t z c h t venti at ebu s in het zicht 2590 3660 1 6 5 5 1500+ vl 2300+ vl 2600+ vl Nokl jn 2600+ vl 2300+ vl 1500+ vl WPU Boi er ca 1 2 m ² S laap kam er 3 O verlo o p ca 4 m ² Tech n isch e ru im te gemeten vanaf 150+vl hoog WM WD MV dakvenster optioneel Tweede verdiepingzijmuur nr. 8 4 3 5 5 1435 v e n t a e b u s n h e t z c h t vent latiebuis n z cht 2590 3660 1 6 5 5 1500+ vl 2300+ vl 2600+ vl Nok ijn 2600+ vl 2300+ vl 1500+ vl Bo ler ca 1 2 m ² S laap kam er 3 verlo o p ca 4 ² Tech n sch e te gemeten vanaf 150+v hoog WM MV opt oneel Tweede verdieping 8 18 8 18 Voor Achter 8 18 De plattegronden van nr. 8 zijn afgebeeld. Nr. 18 heeft een gespiegelde indeling. 17 Meer info: estateinvest.nl
1e
2e

Betaalbare kansen voor starters

Deze prachtige eengezinswoningen met vrijstaande berging zijn ideaal voor starters, jonge gezinnen of iedereen die op zoek is naar wooncomfort. Deze woningen zijn energiezuinig, voldoen aan de BENG-eisen en bieden een uitstekende prijskwaliteitverhouding. Met een tijdloze uitstraling en moderne voorzieningen zijn deze woningen perfect voor een stijlvol en comfortabel leven.

Rechts worden de plattegronden van nr.
11, 12, 13, 14
15
10, 11 en 17 hebben een gespiegelde indeling. 18 Nollepolder
9,
en
afgebeeld. Nr.

• Entreehal met separaat toilet en meterkast

• Woonkamer met provisiekast

• Open keuken

1e verdieping

• Overloop met trap naar de zolderverdieping

• Twee slaapkamers

• Overloop

• Slaapkamer

EENGEZINSWONING COMPACT TUSSENWONING Bouwummer. 9 t/m17
Begane grond
Badkamer
met toilet, wastafel en douche hoek 2e verdieping
• Via vaste trap te bereiken
Technische
9 10 11 12 13 14 15 16 17 17 16 15 14 13 12 11 10 9 Voor Achter 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 9 5 0 3660 3 6 2 0 6 2 0 0 2590 3 0 0 0 1475 2115 m t ca 23 m Woonkam er ca 6 m Keuken ca 2 m Entree ca 1 m Toilet o t p a o n d 3 rapkast 3660 3 5 4 0 2 9 4 0 3660 1375 2 9 5 0 ca 3 m ² B ad kam er O verlo o p ca 1 0 m ² S laap kam e r 2 ca 1 2 m ² S laap kam er 1 Eerste verdieping 4 3 5 5 1435 v e n t a e b u s n h e t z c h t venti atiebuis in het z cht 2590 3660 1 6 5 5 1500+ vl 2300+ vl 2600+ vl Nok ijn 2600+ vl 2300+ vl 1500+ vl WPU Bo ler ca 1 2 m ² S laap kam er 3 O verlo o p ca 4 m ² Tech n isch e ru im te gemeten vanaf 150+vl hoog WM WD MV dakvenster optionee Tweede verdieping Begane grond 19 Meer info: estateinvest.nl
ruimte

Uw droom kan werkelijkheid worden in deze sfeervolle en zeer royale eengezinswoningen. Ze beschikken allemaal over een ruime en multifunctionele zolderverdieping.

De woningen bieden een tuin op het zuidoosten, waar vrijwel de gehele dag het zonnetje schijnt.

Alle ruimte om te genieten

5160 4100 2 9 4 0 9 0 2 0 5 6 0 0 2500 3 3 5 0 Trapkast ca 8 m ² Keu ken ca 1 m ² To ilet ca 6 m ² E n tre e ca 2 9 Wo o n k p a f o n d k o o Begane grond 5160 4100 2 9 4 0 9 0 2 0 5 6 0 0 2500 3 3 5 0 Trapkast ca 8 m ² Keu ken ca 1 m ² To let ca 6 m ² E n tre e ca 2 9 m ² Wo o n kam er p a f o n d k o o Begane grondzijmuur nr. 26 20 Nollepolder
EENGEZINSWONING ROYAAL HOEKWONING Bouwnummer. 19/26
grond Ruime
Badkamer
Via vaste
Mogelijkheden
of meerdere kamers te creëren 26 19 2640 4 0 7 0 2450 2 9 4 0 2880 2400 1 8 2 0 5160 2 9 4 0 P la tte g ro n d 1 e v e rd ie p in g ca 1 0 m ² S laap kam er 2 ca 3 m ² O ve r o o p ca 1 5 m ² S laap kam er 1 ca 4 m ² B ad kam er ca 7 m ² S laap kam er 3 Eerste verdieping 2640 4 0 7 0 2450 2 9 4 0 2880 2400 1 8 2 0 5160 2 9 4 0 P la tte g ro n d 1 e v e rd ie p in g ca 1 0 m ² S laap kam er 2 ca 3 m ² O ve rlo o p ca 1 5 m ² S laap kam er 1 ca 4 m ² B ad kam er ca 7 m ² S aap kam er 3 Eerste verdiepingzijmuur nr. 26 vent lat ebuis n het zicht Boi er WPU 5160 Dakvenster optionee v e n a t e b u s i n h e z c h Dakvenster opt oneel Dakvenster optionee Inde ing van de ru mte + dakvensters t b v een extra slaapkamer s opt oneel 2350 5 4 9 0 m de ruim te ca 3 m Technische ru m te MV WM WD WPU Tweede verdieping venti atiebu s in het zicht Bo ler WPU 5160 Dakvenster opt oneel v e n a t e b u s i n h e z c h Dakvenster optionee Dakvenster opt oneel Indel ng van de ruimte + dakvensters t b v een extra s aapkamer is optionee 2350 5 4 9 0 ca 24 m O nbenoem de ruim te ca 3 m Technische ruim te MV WM WD WPU Tweede verdiepingzijmuur nr. 26 26 19 Voor Achter 26 19 De plattegronden van nr. 19 zijn afgebeeld. Nr. 26 heeft een gespiegelde indeling. 21 Meer info: estateinvest.nl
Begane
entreehal met separaat toilet en trap naar de 1e verdieping • Woonkamer met provisiekast • Open keuken 1e verdieping Overloop met trap naar de zolderverdieping Drie slaapkamers •
2e verdieping •
trap te bereiken zolder met ruim vloeroppervlak • Technische installaties •
om een

Ben je op zoek naar een royale een gezinswoning? Deze tussenwoning heeft standaard drie slaapkamers op de 1e verdieping en een 2e verdieping waar nog slaapkamers gecreëerd kunnen worden. Tevens is er een ruimte berging in de tuin.

Heerlijk wonen voor het hele
5160 4100 2 9 4 0 9 0 2 0 5 6 0 0 2500 3 3 5 0 Trapkast ca 8 m ² Keu ken ca 1 m ² To ilet ca 6 m ² E n tre e ca 2 9 m ² Wo o n kam er p a f o n d k o o Begane grond 22 Nollepolder
gezin

Begane grond

Ruime entreehal met separaat toilet en trap naar de 1e verdieping

• Woonkamer met provisiekast

• Open keuken

1e verdieping

Overloop met trap naar de zolderverdieping

Drie slaapkamers

• Badkamer

2e verdieping

• Via vaste trap te bereiken zolder met ruim vloeroppervlak

• Technische installaties

• Mogelijkheden om een of meerdere kamers te creëren

EENGEZINSWONING ROYAAL TUSSENWONING
20 25 21 22 24 25 24 22 21 20 Voor Achter 25 20 24 22 21 De plattegronden van nr. 21, 22, 24 en 25 zijn afgebeeld. Nr. 20
een gespiegelde indeling. 2640 4 0 7 0 2450 2 9 4 0 2880 2400 1 8 2 0 5160 2 9 4 0 P la tte g ro n d 1 e v e rd ie p in g ca 1 0 m ² S laap kam er 2 ca 3 m ² O ve r o o p ca 1 5 m ² S laap kam er 1 ca 4 m ² B ad kam er ca 7 m ² S laap kam er 3 venti atiebu s in het zicht Bo ler WPU 5160 Dakvenster opt oneel v e n a t e b u s i n h e z c h Dakvenster optionee Dakvenster opt oneel Indel ng van de ruimte + dakvensters t b v een extra s aapkamer is optionee 2350 5 4 9 0 ca 24 m O nbenoem de ruim te ca 3 m Technische ruim te MV WM WD WPU Eerste verdieping Tweede verdieping Bouwnummer. 20/21/22/24/25 23 Meer info: estateinvest.nl
heeft

Binnen & buiten is er volop ruimte

Deze tussenwoning is voorzien van een kopgevel en daardoor is de zolderverdieping erg riant en voorzien van natuurlijke lichtinval. Deze woning biedt ruimte, licht en geborgenheid. De woning heeft een fijne achtertuin met ruimte voor een zonnig terras.

5160 4100 2 9 4 0 9 0 2 0 5 6 0 0 2500 3 3 5 0 Trapkast ca 8 m ² Keu ken ca 1 m ² To ilet ca 6 m ² E n tre e ca 2 9 m ² Wo o n kam er p a f o n d k o o Begane grond 24 Nollepolder

Begane grond

Ruime entreehal met separaat toilet en trap naar de 1e verdieping

• Woonkamer met provisiekast

• Open keuken

1e verdieping

Overloop met trap naar de zolderverdieping

Drie slaapkamers

• Badkamer

2e verdieping

• Via vaste trap te bereiken zolder met ruim vloeroppervlak

• Technische installaties

• Mogelijkheden om een of meerdere kamers te creëren

Bouwnummer. 23 EENGEZINSWONING ROYAAL TUSSENWONING
MET KOPGEVEL
23 23 Voor Achter 23 2640 4 0 7 0 2450 2 9 4 0 2880 2400 1 8 2 0 5160 2 9 4 0 P la tte g ro n d 1 e v e rd ie p in g ca 1 0 m ² S laap kam er 2 ca 3 m ² O ve r o o p ca 1 5 m ² S laap kam er 1 ca 4 m ² B ad kam er ca 7 m ² S laap kam er 3 Eerste verdieping Tweede verdieping WPU Boiler vent latiebuis n het z cht nde ing van de ruimte + dakvensters t b v een extra slaapkamer s opt oneel Dakvenster optionee Dakvenster opt oneel v e n a t e b u s i n h e z c h 2300 5160 2890 2200 1500+ v 2300+ v 2600+ v 2600+ v 2300+ v 1500+ v ca 3 0 m ² O n b en o e m d e ru im te ca 7 m ² Tech n isch e ru im te MV WD WM 25 Meer info: estateinvest.nl

Voordelen van nieuwbouw

Douche warmte terugwinning

Vanzelfsprekend voldoen de woningen aan de laatste eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG 1, 2 en 3)

Balansventilatie met warmteterugwinning

Zeer hoge dakisolatie Rc 6,3

Hoofdthermostaat in woonkamer en afzonderlijke thermostaat per verblijfsruimte

Triple HR+++ glas

Hoge luchtdichtheid in gehele woning

Voorraadvat warm water

Warmtepomp

Vloerverwarming en vloerkoeling in de gehele woning

Comfortabel verse lucht in huis

Warm in de winter koel in de zomer

Warmte- en koudeopslag in de bodem

Ruim voldoende warm water

26
Nollepolder

WAAROM ZOU JE IN NOLLEPOLDER GAAN WONEN?

De voordelen van nieuwbouw

Misschien sta je op het punt om een nieuwbouwwoning te kopen. We nemen je graag bij de hand bij het maken van deze grote beslissing. Daarom hebben wij de voordelen op een rijtje gezet.

Comfortabel en duurzaam wonen met een lagere energierekening tot gevolg!

GASLOOS & COMFORTABEL WONEN

Verwarming én koeling uit de aardbodem

In dit nieuwbouwproject wordt in elke woning een zogenaamde individuele warmtepomp met bodemlus toegepast. Er wordt een bodemlus ingebracht tot grote diepte, waarmee warmte kan worden onttrokken uit de bodem. Een groot voordeel van deze warmtepomp is dat je in de zomer er ook je huis mee kunt koelen!

Behagelijke vloerverwarming

Voor een warmtepomp is lage temperatuurverwarming nodig, zoals vloerverwarming. Bij verwarming door radiatoren moest het water heel warm worden aangevoerd (vanaf 70 graden), maar bij vloerverwarming is dat slechts 35 graden. De temperatuur in de woning is hierdoor nagenoeg constant hetzelfde. Verlaging van de thermostaat ‘s nachts is niet/nauwelijks nodig. Als er water van 18 graden wordt aangevoerd, zorgt de vloerverwarming zelf voor koeling van de woning. Vloerverwarming is energiezuinig en biedt veel comfort.

Geen tocht meer dankzij balansventilatie

Door de toepassing van vloerverwarming in de hele woning is een andere manier van ventileren nodig. In plaats van koude buitenlucht die via de roosters in gevelkozijnen rechtstreeks de woning binnenkomt, wordt met balansventilatie via het plafond voorverwarmde buitenlucht de woning in geleid. Geen tocht meer in huis, dat geeft nog meer wooncomfort!

Opties

Optioneel zijn er mogelijkheden om de woning energieneutraal of zelfs nul-op-de-meter te maken door het plaatsen van zonnepanelen.

27 Meer info: estateinvest.nl 27

Voordelen van nieuwbouw

‘ DE KOMENDE JAREN HEEFT U NAUWELIJKS ONDERHOUD AAN UW NIEUWE HUIS.

KWALITEIT, GEMAK & KEUZEVRIJHEID

Duurzame en hoogwaardige materialen

De materialen die wij voor de bouw van jouw woning toepassen zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Er wordt gewerkt met traditionele materialen, hardhouten kozijnen en inbraak werend hang- en sluitwerk. De woning wordt opgeleverd met complete badkamer- en toiletruimte (inclusief wand- en vloertegels en sanitair).

Helemaal in jouw smaak

Je kunt jouw woning meteen naar eigen smaak (laten) inrichten. U hoeft dus niet te doen met de keuken of badkamer die vorige bewoners mooi vonden. Je kunt uit tal van opties kiezen of zelfs voor maatwerk. Dat levert je veel extra woonplezier en een gezonde trots op!

Zorgeloos wonen

Heerlijk, je stapt in een splinternieuwe woning. Oftewel, geen zorgen over repareren of vervangen. De komende jaren heb je nauwelijks onderhoud aan je nieuwe huis. Heel aangenaam.

GENIET VAN FINANCIEEL VOORDEEL

Garantie van Woningborg

Het project is aangemeld bij de Woningborg. Je ontvangt na aankoop het zogenaamde garantiecertificaat van Woningborg. Een bewijs dat je kiest voor een goed project en een betrouwbare bouwer. Gaat er iets mis tijdens de bouw, dan wordt het voor je opgelost. Je krijgt niet voor niets jarenlange garantie.

Financiële extraatjes

Een nieuwbouwwoning koop je vrij op naam. Je betaalt dus geen overdrachtsbelasting. Wist je dat je extra financieringsruimte (hypotheek) kunt krijgen als uw nieuwbouwwoning duurzaam is/ wordt uitgevoerd? Vraag naar de (optionele) mogelijkheden bij de hypotheekadviseur.

Meerwaarde voor de toekomst

Nieuwbouwwoningen stijgen sneller in waarde dan bestaande woningen. Dat is niet verwonderlijk.

Je steekt geen geld in overdrachtsbelasting of kostbare vervanging van een keuken of badkamer. De waarde van je woning is daardoor al snel hoger dan je hypotheek.

Nollepolder 28

Dé plek waar jouw woondroom zich thuis voelt

Heb je altijd al gewacht op die unieke kans om je eigen woning te realiseren op die bijzondere locatie?

Nollepolder biedt die kans! Met trots presenteren wij deze uniek gesitueerde bouwkavels, fraai gelegen aan het water met tuin op het zuiden en met een schitterend uitzicht over de polder.

Kavelnummer: 1 t/m 12 BOUWKAVELS VRIJSTAANDE WONINGEN
Meer info: estateinvest.nl 29

HET BESTEMMINGSPLAN EN BEELDKWALITEITSPLAN BIEDEN VOLOP VRIJHEID VOOR HET ONTWERP VAN JOUW WONING

De kavels hebben een oppervlakte van circa 650 m2 tot circa 1.110 m2 en geven jou die unieke kans om jouw droomhuis te realiseren. Samen met een door jou te selecteren architect en aannemer neem je zelf de beslissing over hoe jouw huis eruit komt te zien.

De bebouwingsmogelijkheden van de bouwkavels in het project Nollepolder zijn vastgelegd in het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan Nolleweg Melissant, welke flexibel van aard zijn. Beide plannen bieden je derhalve volop vrijheid voor het ontwerp van jouw woning.

GLOBALE BEBOUWINGSVOORSCHRIFTEN Hoofdgebouwen

• De voorgevel van de hoofdgebouwen wordt georiënteerd op de openbare weg.

• De afstand van de voorgevel van een woning tot de perceelgrens bedraagt tenminste 6,5 meter.

• De goothoogte van de hoofdgebouwen is maximaal 6 meter.

• De afstand van een vrijstaande woning (het hoofdgebouw) tot de zijdelingse perceelsgrens bedraagt minimaal 3 meter.

Het beeldkwaliteitsplan geeft de voorschriften aan ten aanzien van onder andere materiaal- en kleurgebruik, dit ten einde de gewenste uitstraling te verkrijgen binnen in de Nollepolder. Voorts vormt het beeldkwaliteitsplan het toetsingskader voor de welstandscommissie. Ook het beeldkwaliteitsplan is flexibel van aard.

Graag nodigen wij de geïnteresseerden uit voor een persoonlijk gesprek om volledig te informeren omtrent de mogelijkheden. Tevens zijn er speciale projectmappen beschikbaar met alle relevante informatie.

Nollepolder 30
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 Kavelnummer: 1 t/m 12 BOUWKAVELS VRIJSTAANDE WONINGEN Nr. 12 1.110 m2 Nr. 11 1.042 m2 Nr. 10 1.010 m2 Nr. 9 978 m2 Nr. 8 946 m2 Nr. 7 914 m2 Nr. 6 882 m2 Nr. 5 893 m2 Nr. 4 703 m2 Nr. 3 708 m2 Nr. 2 677 m2 Nr. 1 654 m2 Meer info: estateinvest.nl 31

Bent u op zoek naar een comfortabele hoekwoning die van alle gemakken is voorzien? En wilt u het liefst huren? Dan is dit uw kans. Deze hoekwoning is energiezuinig, gasloos en voldoet aan de BENG-eisen.

Meer informatie over deze huurwoningen zal in een later stadium volgen.

Ga voor optimale flexibiliteit 3 6 2 0 2590 2115 ca 23 m m er ca 6 m Keuken ca 1 m To et ca 6 m Keuken 3 trapkas 1 9 5 0 3660 3 6 2 0 6 2 0 0 2590 3 0 0 0 1475 2115 ca 23 m Woonkam er ca 6 m Keuken ca 1 m Toilet ca 23 m Woonkam er ca 6 m Keuken ca 2 m Entree ca 1 m Toilet o t p a o n d 3 trapkast
Begane grondzijmuur nr. 27 Begane grond
! 32 Nollepolder
EENGEZINSWONING HUUR HOEKWONING Bouwummer. 27/37 Begane grond • Entreehal met separaat toilet en meterkast • Woonkamer met provisiekast • Open keuken 1e verdieping • Overloop met trap naar de zolderverdieping • Twee slaapkamers Badkamer met toilet, wastafel en douche hoek 2e verdieping • Via vaste trap te bereiken • Overloop • Slaapkamer Technische ruimte 1375 2 9 5 0 ca 3 m² Badkamer p m 1 k 3660 3 5 4 0 2 9 4 0 3660 1375 2 9 5 0 ca 3 m² Badkamer Overloop ca 10 m² Slaapkamer 2 ca 12 m² Slaapkamer 1 W PU OOST WEST WONEN 4 4 2 5 v e n a e b u s n h e t z c h t ve n a t e b u s n h e t zic h t 2600 3660 1 6 5 5 1 5 0 0 + v 2 3 0 0 + v 2 6 0 0 + v N o k li n 2 6 0 0 + v 2 3 0 0 + v 1 5 0 0 + v Boiler 5 8 5 0 W M W D ca 18 m² Onbenoemde ruimte (zolder) Installatie(s) g e m e te n va n a f 1 5 0 + v h o o g M V PU OOST WEST WONEN 4 4 2 5 v e n a e b u s n h e t z c h t ve t la tie b u is e t z c h 2600 3660 1 6 5 5 1 5 0 0 + v l 2 3 0 0 + v l 2 6 0 0 + v l N o k ijn 2 6 0 0 + v l 2 3 0 0 + v l 1 5 0 0 + v l Bo ler 5 8 5 0 W W D ca 18 m Onbenoemde ruimte (zolder) Installatie(s) g e m te n va a f 0 + vl h o o g M 27 37 27 37 Voor Achter 27 37 De plattegronden van nr. 27 zijn afgebeeld. Nr. 37 heeft een gespiegelde indeling. Eerste verdiepingzijmuur nr. 27 Eerste verdieping Tweede verdiepingzijmuur nr. 27 Tweede verdieping 33 Meer info: estateinvest.nl

Goed wonen zonder rompslomp

Meer informatie over deze huurwoningen zal in een later stadium volgen.

Deze prachtige eengezinswoningen met vrijstaande berging zijn ideaal voor starters, jonge gezinnen of iedereen die op zoek is naar wooncomfort. De huurwoningen zijn energiezuinig, voldoen aan de BENG-eisen en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met een tijdloze uitstraling en moderne voorzieningen zijn deze woningen perfect voor een stijlvol en comfortabel leven. Rechts worden de plattegronden van nr. 28, 30, 31, 32, 33 en 34 afgebeeld. Nr. 29, 35 en 36 hebben een gespiegelde indeling.

! 34 Nollepolder
EENGEZINSWONING HUUR TUSSENWONING Bouwummer. 28 t/m36 Begane grond • Entreehal met separaat toilet en meterkast • Woonkamer met provisiekast • Open keuken 1e verdieping • Overloop met trap naar de zolderverdieping • Twee slaapkamers Badkamer met toilet, wastafel en douche hoek 2e verdieping • Via vaste trap te bereiken • Open zolderruimte 28 29 30 31 32 33 34 35 36 36 35 34 33 32 31 30 29 28 Voor Achter 28 29 30 31 32 33 34 35 36 1 9 5 0 3660 3 6 2 0 6 2 0 0 2590 3 0 0 0 1475 2115 m et ca 23 m Woonkam er ca 6 m Keuken ca 2 m Entree ca 1 m Toilet o t p a o n d 3 trapkas 3660 3 5 4 0 2 9 4 0 3660 1375 2 9 5 0 ca 3 m² Badkamer Overloop ca 10 m² S aapkamer 2 ca 12 m² Slaapkamer 1 W PU OOST WEST WONEN 4 4 2 5 v e n a e b u s n h e t z c h t ve n t la tie b u is n h e t z c h t 2600 3660 1 6 5 5 1 5 0 0 + v l 2 3 0 0 + v l 2 6 0 0 + v l N o k ijn 2 6 0 0 + v l 2 3 0 0 + v l 1 5 0 0 + v l Bo ler 5 8 5 0 W M W D ca 18 m² Onbenoemde ruimte (zolder) Installatie(s) g e m e te n va n a f 1 5 0 + vl h o o g M V Eerste verdieping Tweede verdieping Begane grond 35 Meer info: estateinvest.nl
Kom jij straks tot rust in Nollepolder? BEL 0187 48 0400 OF GA NAAR ESTATEINVEST.NL VOOR MEER INFORMATIE Nollepolder bv
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.