Page 1

en Digitalisering door Sarah BartholomĂŠ

CO2B


Narrow casting “Door middel van audiovisuele displays benaderen van een of meer specifieke doelgroepen, op een specifieke plaats en op specifieke momenten. De bedoeling is dat de content zo veel mogelijk op maat is gesneden voor de ontvanger. De term is het tegengestelde van het Engelse broadcasting� -Wikipedia


Info over het programma Ondanks dat deze show “Guy Code” heet, kan iedereen van de show genieten. In deze show kunnen de kijkers de ins en outs leren over de speciale code die bestaat tussen “bros”. MTV heeft de grappigste komedianten en televisiepersoonlijkheden samengebracht om de show te hosten en hun eigen kijk op deze code te geven. Zo worden er zaken besproken als de “badkamer etiquette”, vermijden van de “Friend Zone”, flirten en lichaamsgeur.


Toepassen van Narrowcas Guy Code Feedback Deze show heeft in principe al een redelijk specifieke doelgroep: adolescente mannen 21 t/m 30 jaar. De kijkers hebben de show gevolgd en hebben de behoefte om hun eigen perspectief/mening/ervaring te delen met de wereld. Ze kunnen zich erg goed vinden in het perspectief van de cast die de zaken bespreken. Mijn idee is om een extensie van het programma te geven, waarin random mannen over de hele wereld hun blik, mening en ervaring kunnen delen over de Guy Code in het programma: Guy Code Feedback.


sting

Om de twee weken komen er die zaken uit de serie die besproken wordt door de random mannen. Ze kunnen in een eigen filmpje(s) hun mening/ervaring/perspectief opnemen. Ze kunnen er bijvoorbeeld over navertellen, de ervaring of het verhaal nog eens extra uitbeelden, maar ook een discussie aanwakkeren. MTV maakt een aflevering van het ingezonden materiaal en zendt deze uit (MTV2, als het een succes wordt MTV zelf, maar ook op hun website). Kijkers kunnen hier na de show nog over discussiĂŤren in een community panel.

Guy Code Feedback  
Guy Code Feedback  
Advertisement