__MAIN_TEXT__

Page 1

COMFORT&TRENDS Voorjaarsmagazine van Snoeren schoen- en voetspecialist / jaargang 4

TWEEDE PAASDAG BIJ SNOEREN PAG. 11

Time to Shine Sneaker freaks

Loopt u even mee?

mannen met stijl PUZZEL MEE EN WIN!

TRENDS IN OUTDOOR

GeldiG in aPril

KIJK SNEL OP PAGINA 11


VABEENE SHOE MANUFACTURE EEN FEEST VOOR DE VOETEN

Vabeene Shoe Manufacture

CH-6330 Cham / Switzerland T +41 41 748 2040, www.vabeeneshoes.com

Biala

Wij vinden uw voeten belangrijk. Daarom zitten onze schoenen van uitsluitende natuurproducten als gegoten om uw huid. De modellen zijn gevoerd met hoogwaardig, speciaal gelooid kalfsleer: hierdoor kunnen de voeten ademen en worden ze verwend met een heerlijk aangenaam gevoel.

Ponga


vOOrWOOrd

3

KLEUR HET VOORJAAR Kleuren zijn dit voorjaar overal. U komt ze volop tegen in onze nieuwe collecties dames- en herenschoenen voor 2015. Vrolijk en licht. Fris en divers. Kleuren sieren de ballerina’s, enkellaarsjes en pumps voor de dames. Ook verfraaien ze de sneakers. En let u eens op de dierenprints! Met merken als Brunate, Gabor, Vabeene en Gino-B valt u dit voorjaar zeker op. Ook metallic en zwart-wit doen in 2015 van zich spreken. Net als blauw en groen, voor dames én heren. Loopt u straks rond op een stijlvolle

veterschoen van Greve, Van Lier of Van Bommel? Of wordt het een trendy sneaker van Australian of Cycleur de Luxe? Zoveel schoenen, zoveel keus. En dat geldt ook voor de outdoor-afdeling, op de eerste verdieping van onze winkel. U vindt er een uitgebreid aanbod aan wandelschoenen en kleding van de bekende outdoor-merken. Bovendien adviseren we u er graag over wandelstokken, waarmee u uw outfit compleet maakt. Na een bezoek aan onze outdoor-afdeling kunt u er comfortabel op uit!

Ontdek in dit voorjaarsmagazine de trends voor 2015. Lees meer over onze wandelgroep en sponsoring en maak kennis met onze medewerkers. Want ook dát is Snoeren: orthopedie, podotherapie en pedicure werken binnen ons pand nauw samen. Gericht op het juiste advies en de beste behandeling. De zon breekt door, het voorjaar wacht. Kleur het in zoals u dat wilt en start met een bezoek aan onze winkel. We helpen en adviseren u graag. Tot snel! leon snoeren Directeur Snoeren schoen- en voetspecialist B.V.

VERDER VOORUIT Via heT Veld snoeren schoen- en voetspecialist laat zich graag zien. Ook op het veld, als hoofdsponsor van voetbalclub dia uit Teteringen. Voorzitter rinke koppert is er blij mee. “We passen goed bij elkaar.”

Een vriendelijke dorpsclub. Met respect voor elke speler, of die nu in het eerste of in een lager elftal speelt. Bij voetbalvereniging DIA in Teteringen voelt iedereen zich op zijn plek. Zéker met zo’n mooie accommodatie, vertelt voorzitter Rinke Koppert. “Een nieuwe aanbouw, drie verlichte velden, een kunstgrasveld: DIA is klaar voor de toekomst.”

dezelfde ambitie

DIA_snoeren_clubfoto.indd 2

25-08-14 13:27

Ook op het veld liegen de ambities er niet om. Het eerste van DIA draait bovenin mee in de vierde klasse C, een kampioenschap is nog altijd mogelijk. Dat stemt trots. Ook bij Snoeren schoen- en voetspecialist, dat sinds het begin van dit seizoen hoofdsponsor is van de club. Een mooie match, vindt Koppert. “Snoeren en DIA passen goed bij elkaar. We

treden allebei graag naar buiten en brengen elkaar verder.” Juist in dat laatste schuilt volgens Koppert de kracht van een goede samenwerking. “Begrijp me niet verkeerd, met sponsoring uit alleen liefdadigheid is niets mis. Maar ik denk dat de wisselwerking tussen Snoeren en DIA verder gaat. We stimuleren elkaar vooral. De ambitie om hogerop te komen, dat is wat ons bindt.”

samen door Ook in het komende seizoen is Snoeren schoen- en voetspecialist hoofdsponsor van DIA. Toch werpt Koppert graag al een blik verder vooruit. “Het zou mooi zijn als we ook na komend seizoen samen doorgaan. We binden ons als club graag aan een sterke lokale ondernemer als Snoeren.”


2015: een BOnte BOeL

4

Flower power Bloemen houden van schoenen. Zo kleurrijk waren die nog nooit!

I❤ Prints

Bloemen, dieren en pure kunst. Het komt dit voorjaar allemaal voorbij. En allemaal even fraai en allemaal even vrolijk. Bent u klaar om op te vallen?

Pure art Kunstzinnig, dat zeker. En trendy bovendien. Kies uw motief, ga voor uw kleur en geniet van de zon!

You’re an animal Tijger, panter en zebra. Kom ze maar eens bekijken bij ons in Teteringen, als u durft…


GenIeten Onder de zOn

5

SWEET SUMMER Pastel is er ook dit voorjaar weer bij. Stijlvol en classy als altijd. Zachtroze, lila en blauw: om bij weg te dromen. Maar wellicht gaat u eerder voor een donkere tint, of ziet u zaken liever zwart-wit? Ook dan vindt u bij ons uw schoen ĂŠn tas.

De kracht van zacht... Niets om uit te vlakken.

Passie voor pastel... Iets om te koesteren.

Zwart en wit... Samen o zo aantrekkelijk.


OUTDOOR PANTS |

端 端 端 端

Stretch Lichtgewicht Ademend Water en vuil afstotend

NIEUW BIJ SNOEREN

VOETSPECIALIST

Icebreaker merino is koel in de zomer en warm in de winter. Merinowol houdt geen nare geurtjes vast, reguleert de temperatuur, is enorm zacht en licht van gewicht. Meer weten? Kijk op: www.icebreaker.com


Mee Met Onze WandeLGrOep

7

Elke zondag op pad Ze komen allemaal wel eens in onze winkel en kunnen geen van allen zonder hun wandeling op zondagochtend. De hoogste tijd om eens mee te lopen met de ‘wandelgroep van Snoeren’.

Voetproblemen? deramed® biedt dé oplossing voor pijnlijke voeten deramed® is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen alle deramed® produkten zijn wasbaar en herbruikbaar

De zondagochtend houdt ze standaard vrij. Want de wekelijkse wandeling, die is heilig voor Trees Mathijsen uit Terheijden. “Ik kan niet zonder. Lekker in de frisse buitenlucht, en het is zó gezond. Zeker met stokken. Je ontlast je heupen en knieën en houd ook je armen in beweging.” Stel dat er onverhoopt een dag komt dat ze niet meer mee kan... “Dat zou echt een ramp zijn.” Ook deze ochtend is Trees erbij, aan de rand van de bossen van Oosterhout. Met haar nog zo’n 18 wandelaars. Allemaal de stokken in de hand, de wandelschoenen strak aangetrokken. En allemaal klant van Snoeren schoen- en voetspecialist. “Een fijne zaak”, vindt Trees. “Ik kom er al lang. Het is er gezellig en de medewerkers weten overal wel iets op te vinden.”

dOOr Weer en Wind Zoals zo vaak loopt eigenaar Leon Snoeren ook deze zondag mee. Na zijn uitleg over de route gaat de groep op pad. De regenbui van de avond ervoor heeft flinke plassen achtergelaten, al deert dat de wandelaars niet. Het tempo zit er goed in en aan een praatje onderling is geen gebrek. Wat wil je ook, vertelt Jan Gommeren uit Oosterhout. “Dit is een hechte groep. Veel mensen lopen al jarenlang mee. Ik ook, al zo’n elf jaar.” Toch staat de groep open voor nieuwe leden, benadrukt Jan. “Iedereen is welkom. We lopen bijna elke zondag en hebben meerdere startpunten in de regio. Heel afwisselend dus. En we blijven altijd bij elkaar. We lopen zo snel als de langzaamste wandelaar.” Ook Jan komt geregeld bij Snoeren over de vloer. “Een mooie winkel. En toch heel laagdrempelig. Ik krijg er altijd goed advies.”

Méér informatie is te lezen op onze site

www.schinsleder.nl

Na een wandeling van zo’n anderhalf uur is de groep weer terug bij brasserie Woods. Tijd voor een kop koffie. En om het bijvoorbeeld al eens te hebben over de Limburgdag, later dit jaar. Jan kijkt er als medeorganisator naar uit. “Vorig jaar waren met bijna honderd man. Een tocht van zo’n 18 kilometer, over en langs de heuvels. Prachtig om te doen. En voor iedere wandelaar natuurlijk een prestatie op zich.”

deramed® wordt gedistribueerd door:

Wilt u mee op pad met onze wandelgroep? laat het ons weten. U bent van harte welkom!


COMFOrtaBeL erOpuIt

8

DE PADEN OP IN STIJL Een ontwakend bos, nog wat dauw tussen de bomen. En dan dat pad wat zich er tussendoor kronkelt… Op schoenen van Hanwag, Lowa of Meindl geniet u optimaal van uw wandeling. Maar vergeet ook de Dubarry outdoor-laarzen niet. Net als onze uitgebreide collectie kleding en accessoires. Trek eropuit, de paden zijn van u!

IND MARCELLA W N, DAMES JAS RE CAPUCHO A B M EE FN A T H IC WATERD 9.95 FTSHELL €18 STRETCH SO

en! r e o n s ij Nieuw b ker thermo Icebrea rkleding onde

HEREN JAS P HANTON STR ETCH VENTU WIND EN WAT RI ERDICHT €29 9.95

g ro t e c o l l e c t i e stoere dubarry laarzen


Met de LaatSte MOde In OutdOOr

9

BEZOEK ONZE OUTDOORAFDELING OP DE 1E ETAGE!

eide zeer uitgebrie collect en en wandelscho

HEREN BL OUSE LAN GE MOUW KATOEN S T R E TC H S N E L D RO G HERENBR END €59.9 OEK MATE 5 K €89.95

ETCH €69.95 DAMES POLO JESSICA STR NA BERMUDA CAROLI KATOEN STRETCH €69.95

kleding accessoires


AN

SH

DM AD BY BY

MASTER

E

H

OEMAKERS

Ludo

Noemie

en t va n de dag Verwe n uw voe ten op elk mom p of bij u th uis ! …. tijde ns een zom erse uitsta

www.mephisto.com

Speciyalmodisch (links) 20 129 Wellnesstr met end Tanzania / Biarritz mingss accent!

stra

 uitneembaar voetbed

 omvangrijk wijdte maten systeem

 hoogwaardige lederkwaliteit

www.solidus.info

 luchtgepolsterde zool


BezOek de SOund OF SneakerS

11

TWEEDE PAASDAG VAN 11.00 TOT 17.00 UUR

SNOEREN PRESENTEERT THE RAVEMASTERS BY GINO-B Hip en exclusief. Zie daar de kracht van Gino-B. Het merk maakt in korte tijd razendsnel naam en komt nu met The Ravemasters. Een unieke serie, die we op Tweede Paasdag presenteren tijdens de Sound of Sneakers. Kom langs, check The Ravemasters en ervaar zelf waarom deze sneakers niet mógen ontbreken in onze winkel.

BEATS BY COR FIJNEMAN Tijdens de Sound of Sneakers klinken de hele dag de beste beats. Afkomstig van de draaitafels van Cor Fijneman. De Bredase dj en producer is al jaren een bekende naam in de internationale dance-scene en laat tijdens de Sound of Sneakers horen waarom.

JUST FEEL THEM We zijn op Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Bezoek onze winkel en maak kennis met The Ravemasters by Gino-B. Don’t miss them!

VOOrJaarsacTie VOOrJaars

Trek er voordelig op uit! U ontvangt direct € 10,- kassakorting wanneer u minimaal € 100,- besteedt aan schoenen, kleding of accessoires. Knip deze coupon uit en neem ‘m mee naar de winkel. Voorwaarden voorjaarsactie: Geldig 1 t/m 30 april 2015. Eén coupon per klant. Niet inwisselbaar tegen contanten, therapieën, hulpmiddelen en schoenreparaties. Niet geldig in combinatie met de vaste klantenkaart of andere acties. Snoeren schoen- en voetspecialist behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en de actie voortijdig te beëindigen.

HEISTRAAT 2 4847 NN TETERINGEN

T 076 - 57 13 444 WWW.SNOERENVOETSPECIALIST.NL


Ontdek OnS BedrIJF In vOGeLvLuCht

Loopt u ev

ste trends, Blijf op de hoogte van de laat schoenmet de app van Snoeren toont app en voetspecialist. De een en en oen u de nieuwste sch r het voo es ecti coll preview van de in u ziet Ook . oen seiz volgende de op ons bij er wat ht rzic één ove ld bee oor bijv k Den t. staa nda age iale aan de Limburgdag en aan spec U kel. merkdagen in onze win downloadt de app via de App Store en Play Store met de zoekterm ‘Snoeren’.

Van onze outdoor-afdeling tot in de werkplaats. Vanuit de praktijkruimte tot in de winkel. Ga mee op pad door ons pand en maak kennis met enkele van onze 20 medewerkers. Welkom!

Carla Mouwen, schoenconsulent “Klanten hebben hier veel keuze. En het is aan mij om ze daarbij te helpen. Ik werk hier nu ruim vijf jaar en ken de sterke kanten van onze merken. Schoenen vormen uiteraard de hoofdmoot, maar op de outdoor-afdeling adviseer ik ook over kleding en de juiste uitrusting voor bijvoorbeeld nordic walking. We hebben er de ruimte voor, wat klanten volgens mij wel waarderen. Zeker in combinatie met het gemoedelijke karakter dat hier heerst. Met onze kennis en ons advies nemen we als winkel een unieke plek in binnen de regio. En hoe leuk is het dan wanneer

klanten dat alles op waarde weten te schatten. Een positieve en enthousiaste reactie na ons advies: dat vind ik het leukste aan mijn werk.”

Ronald Snoeren, voorzieningenmaker “Ik werk nu zo’n 3,5 jaar in de werkplaats. Eerst als schoenhersteller, inmiddels als voorzieningenmaker. Ik pas nieuwe schoenen aan en groei intussen graag verder binnen mijn vakgebied. Daarom volg ik een opleiding tot orthopedisch schoenmaker. Ik ga één dag in de week naar school, de overige vijf dagen ben ik hier aan het werk. Ik heb het er druk mee, maar het is goed te doen. Zeker als ik kijk naar mijn grootvader en vader, die vroeger binnen dit bedrijf pas écht lange dagen maakten. Ik weet dus eigenlijk niet beter. En ach, als je je werk

vooral erg leuk vindt… Samen zoeken naar oplossingen, aan de slag met allerlei technieken: juist dat maakt dit werk zo mooi.”


13

ven mee? John van Bree, orthopedisch schoentechnicus

Parkeren doet u bij ons gratis voor de deur. Zo we ten ook de ruim 75.000 klante n die onze winkel in Teteringen jaarlijks bezoek en. Per week komt dat neer op ge middeld 650 ko pjes koffie voor onze klanten. D ie bij ons overig ens voldoende keuz e hebben: we he bben bijna 10.0

“Zoeken naar vierkante rondjes. Niet altijd gemakkelijk, wel uitdagend. Zeker wanneer dat in het belang van de patiënt is. Ik werk inmiddels 31 jaar binnen het vak en werk sinds kort bij Snoeren, als orthopedisch schoentechnicus én praktijkopleider in de werkplaats. Een prima plek, waar ik mijn creativiteit volop kwijt kan. Want ga maar na: de digitalisering neemt toe, ook binnen ons werkveld. Daar is niets mis mee, al kan dat wel ten koste gaan van de aandacht voor de klant. Gelukkig staat binnen Snoeren het ambacht nog voorop. Daardoor krijg ik alle ruimte om mijn kennis goed te verwerken in een product. En zo bij te dragen aan de ambitie van dit bedrijf om verder te groeien.”

g terecht in U kunt ook op Tweede Paasda die dag de u t vind ien sch onze winkel. Mis rgdag bu Lim e onz r voo juiste outfit

op zondag 28 juni.

Samen eropuit, voor een stevige wandeling door een prachtig heuvellandschap. Al meer dan 870 wandelaars gingen u voor!

00 paar schoen

op voorraad.

Carolien Schortinghuis, medisch pedicure “Je bent nooit uitgeleerd, toch? Zeker niet wanneer je zoals binnen dit bedrijf deel uitmaakt van een groter team met meerdere disciplines. We overleggen veel, lopen makkelijk even bij elkaar binnen. Dat werkt prettig. Bovendien staan we open voor elkaars feedback. Bedoeld voor de beste oplossing, waarvoor we allemaal onze kennis op peil houden. Zo volg ik geregeld cursussen. Ik bezoek beurzen en lezingen en merk dat mijn werkervaring binnen een drogisterij goed van pas komt. Mensen van hun klachten afhelpen, daar draait het hier om. Dit is mijn tweede jaar bij Snoeren en ik vind het nog altijd bijzonder hoe we onze cliënt sámen helpen. Vanaf het eerste advies tot en met de uiteindelijke doorverwijzing: mensen zijn hier in goede handen.”

en


de MOOISte SChOenen vOOr haar

14

Stijlvol en elegant, dat is onze Gabor shop-in-shop. Met welke tas combineert u uw damesschoen?

Time to Shine Glanzende sneakers. Glinsterende ballerina’s.

Een metallic look zorgt ervoor dat het voorjaar van 2015 nóg meer straalt. Casual of voor een wat chiquere gelegenheid: u komt prachtig voor de dag.

Ontdek de damesschoenen van merken als Brunate, Footnotes, Keds en PoccaPazza voor 2015. Daar straalt de elegantie toch vanaf?


de StOerSte StapperS vOOr heM

15

mannen met stijl Stoer man, die veterschoenen. Van leer of van suède, ze staan je goed.

VAN LIER RIEM CADEAU! biJ aankOOP Van een Paar Van lier schOenen ZIE ACTIE OP PAG. 20

Bekend of niet, met een fraaie sneaker kom ook jij goed voor de dag.


Het

geheim in de schoen zit

Heel veel klanten kennen de unieke pasvorm en bijzondere modellen van FinnComfort, het loopcomfort en de optimale ondersteuning. Het uitneembare kurk/latex voetbed en de uitgekiende leestvorm zorgen voor het natuurlijk afwikkelen van de voet. Wilt u dit ook ervaren? Bezoek dan de gezellige FinnComfort Dag bij Snoeren Schoenen Teteringen op woensdag 28 mei met een extra grote collectie, een gastvrij kopje koffie of thee en uitgebreid advies van zeer ervaren medewerkers. Alle modellen zijn ook geschikt voor uw eigen steunzool. Dus... loop even binnen en ontdek dat het loopcomfort er ook voor u is! Oh ja... voor een ieder die deze dag FinnComfort koopt hebben wij een verrassende goodiebag klaarstaan! www.finncomfort.nl

Verwen uw voeten met FinnComfort.


Onze podotherapeuten over hun vak

17

Van top tot teen

Alles staat met elkaar in verhouding. Dus kan een verkeerde stand van de voeten zomaar zorgen voor nekklachten. Onze podotherapeuten zien hun vakgebied dan ook als het fundament van uw lichaam.

Het een sluit het ander niet uit. Gaat er in de basis iets verkeerd, dan heeft dat impact op het hele lichaam. “We kijken dus vooral verder”, vertelt podotherapeut Sandra Braspenning. “Van top tot teen, alles staat in verhouding met elkaar.” Zo denkt ook collega Lodewijk de Jonge erover. “Een podotherapeut moet zoveel mogelijk tools hebben. Bedoeld om mensen zo snel mogelijk van hun klachten af te helpen.”

Onze kennis komt op veel plekken van pas

turaal therapie. Die richt zich op het prikkelen van voet- en zenuwgroepen, om zo spierspanning te verminderen. “Podoposturaal therapie vult de therapie voor het tegengaan van triggerpoints goed aan. Ik geloof echt in de combinatie ervan.”

Verbindende schakel

Onze podotherapeuten zijn van meerdere markten thuis. Zie ze gerust als verbindende schakel binnen onze praktijk. “Zo werk ik inmiddels ook als zorgschoenspecialist”, vertelt Sandra. “Ik meet schoenen aan, adviseer over aanpassingen en werk veel samen met de orthopedie. Ook kijk ik geregeld mee met onze pedicures. Onze kennis komt op veel plekken van pas.”

Een podotherapeut moet zoveel mogelijk tools hebben

Zelf legt Lodewijk zich al enige tijd toe op triggerpoints. Op knelpunten in de spieren, waar hij u met zelfhulpoefeningen vanaf kan helpen. Ook gaat Lodewijk binnenkort aan de slag met podopos-

Grote kans bovendien, dat Sandra u bij uw bezoek aan onze zaak mee de winkel inneemt. “Ik wil mensen laten zien wat voor modern aanbod we hier hebben. Lekker lopen kan ook op mooie, trendy schoenen met eventueel bijbehorende aanpassingen. Mensen niet alleen van hun klachten helpen, maar ze ook écht tevreden stellen met hun schoen: dát is waar het om gaat.”

Risico bepalen Tot voor kort bood de zorgverzekeraar mensen met een diabetische voet automatisch een pedicurebehandeling. Ongeacht de classificering, vertelt Lodewijk. “Maar dat laatste is veranderd. Sinds begin dit jaar vergoedt de zorgverzekeraar alleen nog voor mensen met een hoog risico, vanuit de basisverzekering. De nieuwe regeling geldt dus alleen voor wie de behandeling écht nodig heeft. Het is aan ons als podotherapeuten om samen met de pedicures te beoordelen hoe hoog het risico is.”


Trendy mode collectie Met uitneembaar voetbed 100% handgemaakt in Italie

poccopazza.nl

Since 1884

WWW.HASSIA-SHOES.COM


naC LadIeS nIGht BIJ SnOeren

19

Glamour in topvorm Snoeren schoen- en voetspecialist is trotse sponsor van NAC. Alle reden dus, om de Ladies Night van de voetbalclub eens naar onze winkel in Teteringen te halen.

Een limousine voor de deur. Bubbels bij binnenkomst en een dj die de avond opluistert. De NAC Ladies Night bij Snoeren schoen- en voetspecialist was er een van lifestyle. Van glans en glamour, bedoeld voor de sponsorvrouwen en vrouwen van sponsoren. Samen met vriendinnen, moeders en dochters genoten ze in onze winkel van de laatste trends.

alle kanten uit De NAC Ladies Night had een brede opzet. En die beviel Natasja Matijsen (38) uit Etten-Leur maar al te goed. “De avond bood voor ieder wat wils. En dat zie je terug in de winkel. Zo heb ik bijvoorbeeld erg mooie schoenen gezien van Paul Green. Sportief en zakelijk, het gaat hier alle kanten uit. Ik kom vast nog eens naar Teteringen.”

Veel moois De pakweg 250 ‘vriendinnen van NAC’ lieten zich bij de mode-stands volop bijpraten. De nagelstyling viel in de smaak, net als de voetmassage. Hoogtepunt van de avond was de modeshow, gepresenteerd door glamourkapper Laurenz Mol uit Breda. De laatste kleding en accessoires, samen met onze schoenencollectie: de dames waren ervan onder de indruk. Zo ook Floor van den Broek (22) van Scorpions Security uit Etten-Leur. “Ik heb veel moois gezien. Tijdens de modeshow, maar ook in de winkel. Ik was hier nog niet eerder geweest, maar ben verrast. Snoeren biedt veel schoenen van deze tijd.”


–-–--––-––-–-–-–

E ARLKY SHWO

HOOI15023 | AD_Birkenstock_Shoes_100x140.indd 1

THE

ERI ENC E

EXP –-–-–-–-––-–-–-–

Bij aankoop van een paar van lier schoenen krijgt u

Voeten houden van Wolky ...en ik ook!

een van lier riem cadeau

Wolky ontwikkelde 05-02-15 14:36 samen met Leontien Zijlaard-van Moorsel de 1225 Biker by Leontien. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar de Leontien Foundation. Deze stichting zet zich in voor jongeren met een eetstoornis.

stap in de wereld die Wolky heet UP2 4703 Move

Element 1176 Do

Biker 1225 Biker Leontien Target 1125 Target

Deze actie is geldig van 3 april t/m 18 april 2015 zolang de voorraad strekt.

Download de gratis Wolky-app voor de iPad en iPhone in de App Store. Volg ons op Facebook: facebook.com/wolkyshoes WOLKY.NL

Kicks 1479 Ibrox

Biker 1225 Biker


de nIeuWSte SneakerS

21

Sneaker freaks Casual, hip en sportief. En altijd goed te

combineren. Sneakers zijn schoenen zonder grenzen, schoenen waarmee alles kan. Het is niet voor niets dat wij er zo weg van zijn.

Van Lier collection

at Destino, Ibiza 27-2-2015 9:41:52

VLR_2_120cm x 85cm.indd

1

BIRKENSTOCK SHOES De naam Birkenstock wordt wereldwijd geassocieerd met gezond lopen. Miljoenen mensen waaronder bekende VIP’s, dragen de slippers, sandalen en muilen met hun unieke voetbed van kurk en latex mede vanwege hun authentieke look en hoge kwaliteit. Birkenstock lanceert dit voorjaar een gloednieuwe

collectie schoenen. Het beroemde, kurken voetbed blijft de basis voor Birkenstock Shoes. Deze is iets aangepast, zodat de look van de mooie sneakers een stuk fijner is geworden. Het voetbed van de Birkenstock Shoes is uitneembaar en is een uitgeklede versie zonder rand en teengrip, maar de onder-

steunde voet-, kuit- en beenspier trainende functies blijven behouden. De leuke sneakers zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Bij Snoeren Schoen- en voetspecialist kunt u kennismaken met de nieuwe uitgebreide collectie van Birkenstock.


de smaak decroy smaak van

Made in Italy

CROY RESTAURANT BOSCHLUST

van croy

Voor de modieuze vrouw Geniet in ons restaurant van een 3-gangen keuzemenu! maandag

€13,95 p.p. dinsdag t/m donderdag

€16,95 p.p. ONTDEK HET HARTJES GEVOEL.

vrijdag t/m zondag

€19,95 p.p. Kijk voor onze actuele menukaart op www.desmaakvancroy.nl Meld je aan voor de nieuwsbrief ivm acties

BELEEF EEN INNOVATIEVE HARTJES – ZOOLTECHNOLOGIE, DIE NATUURLIJK AFROLT.

BINNENKORT JARIG? Dan krijgt u uw keuzemenu helemaal gratis, bekijk de voorwaarden op de website.

3-GANGENMENU SUGGESTIE

WWW.DESMAAKVANCROY.NL Croy Boschlust | Oosterhoutseweg 139 | Teteringen | 076 - 587 1413

HARTJ2764_Ins_XSCasual_NL_SnoerenFS2015.indd 1

02.10.14 13:10


puzzeL en COntaCtGeGevenS

23

PUZZEL&WIN PUZZEL 1X

BALLONVAART VOOR TWEE PERSONEN

3X

LUNCH ARRANGEMENT INCL. GOLFLES VOOR 2 PERSONEN T.W.V. €89,00 BIJ LANDGOED BERGVLIET TE OOSTERHOUT

8X

DINERBON T.W.V. € 75,00 BIJ RESTAURANT CROY BOSCHLUST IN TETERINGEN SCHOENEN

N

E

G

N

I

R

E

T

E

T

L

E

CASUAL

SNEAKER

E

I

D

E

P

O

H

T

R

O

O

R

CHIQUE

SPORTIEF

ELEGANT

STIJLVOL

R

E

K

A

E

N

S

K

T

E

V

U

EXPERTISE

SUEDE

O

A

I

S

E

D

L

M

X

S

L

C

KLEDING

TETERINGEN

U

P

A

P

C

E

E

P

E

P

J

I

LEER

TRENDS

T

P

O

J

D

H

E

U

C

O

I

D

LOPEN

VOORJAAR

ORTHOPEDIE

WANDELEN

D

L

C

I

R

R

O

H

S

R

T

E

OUTDOOR

WIN

O

W

N

A

T

O

I

E

D

T

S

P

O

G

I

I

S

Q

O

T

N

I

O

R

R

S

S

N

U

U

H

V

E

E

I

E

N

E

L

E

D

N

A

W

R

F

N

E

T

N

A

G

E

L

E

L

T

N

E

L

APP

PEDICURE

Oplossing:

Uitleg Woordzoeker: Elk woord komt één keer voor in de puzzel. De woorden kunnen zowel horizontaal, verticaal, diagonaal als achterstevoren staan. Streep alle woorden door. De overgebleven letters vormen van links naar rechts en van boven naar beneden de oplossing. Vul de oplossing en uw gegevens volledig in. knip de pagina uit en lever deze bij de winkel in of stuur deze per post naar: Snoeren schoen- en voetspecialist o.v.v. Puzzel&Win | Heistraat 2, 4847 NN Teteringen U kunt de oplossing ook samen met uw gegevens mailen naar: puzzel@snoerenvoetspecialist.nl Voorwaarden: De actie loopt tot 31 mei 2015. Prijswinnaars worden op 16 juni 2015 bekendgemaakt via onze website www.snoerenvoetspecialist.nl Naam Adres Postcode/Plaats Telefoon E-mail Ja, ik wil op de hoogte worden gehouden van nieuws, kortingen en acties.

heisTraaT 2, 4847 nn TeTerinGen T 076 - 57 13 444 WWW.snOerenVOeTsPecialisT.nl OPeninGsTiJden Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

gesloten 9.00 tot 9.00 tot 9.00 tot 9.00 tot 9.00 tot

18.00 uur 18.00 uur 18.00 uur 20.00 uur 17.00 uur

cOlOFOn Dit magazine is samengesteld i.o.v. Snoeren schoen- en voetspecialist. Oplage: 218.786 | Ontwerp: Rovers de Ridder Fotografie: Wim Vermeeren | Teksten: Jan Broeks Druk: Janssen Pers | Coördinatie: Baronie Publicity Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Snoeren schoen- en voetspecialist.


hIer MOet nOG IetS kOMen

24

HET Bunion concept VAN Hanwag verder uitgebreid In 2013 introduceerde hanwag als eerste een wandelschoen voor mensen die last hebben van een Hallux Valgus, oftewel een scheefstand van de grote teen ten gevolge van een vergroeiing in het teengewricht. Hanwag ontwikkelde hiervoor een speciale trekking-leest die precies op de plaats waar de “bobbel� zit meer ruimte biedt. Dit model, de Alta Bunion, werd hiervoor genomineerd en won gelijk de outdoor award

ALTA BUNION

VALUNGO BUNION

2013. Op basis van deze trekking-leest heeft Hanwag voor 2015 het Bunion concept verder uitgebreid met het model Valungo Bunion GTX, Belorado Bunion Low en Bunion Mid GTX. De meeste Bunion modellen zijn dus nu verkrijgbaar met een chroomvrije leren voering en een waterdichte Gore-Tex voering. Alle Hanwag modellen zijn verzoolbaar en hebben een specifieke dames- en herenleest.

Belorado Bunion low GTX

Andere modellen in onze Hanwag Collectie:

Bacal II Low kleur Uncle Blue

Belorado Low GTX kleur Un Blue

info@hanwag.nl

Belorado Mid lady GTX kleur Zwart Banks lady GTX kleur Autumn Leaf

|

www.hanwag.nl

Profile for Rovers de Ridder

Snoeren Voorjaarsmagazine 2015  

Snoeren Voorjaarsmagazine 2015  

Advertisement