КАТАЛОГ 2023 Роло-Ентериер

Page 1

Каталог на производи

ВЕНЕЦИЈАНЕР

Стандард

Димензии: 16мм, 25мм и 50мм

ISO дизајн

Димензија: 25мм

Дрвен

Димензии: 25мм, 35мм и 50мм

Алуминиумски

или дрвени ламели кои ротираат во

различни степени и ја регулираат светлината.

Економично и функционално решение со стил, кое штити од сонце.

Практични за одржување и прилагодливи за различни eнтериери, соодветни за домашни и деловни простории.

Поседуваме палета од различни бои.

*можност за принтање на слики и лого

1
www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333
Димензии и бои 16мм ВЕНЕЦИЈАНЕР 2 www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333
Стандард
735 830 855 870 903 992 996 997 998 101 102 86 89 100 105 110 115 141 144 202 261 319 491 712 15 15s 18 24 33 35 36 38 41 42
и ISO дизајн Димензии и бои ВЕНЕЦИЈАНЕР 25 мм 3 www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333
Стандард
4 Алуминиумски венецијанер Димензии и бои 50 мм 50 мм R-50900 R-53380 R-50134 R-50578 R-50597 ВЕНЕЦИЈАНЕР R-507048 R-50168 R-50159 R-5107 R-50164 www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333
Дрвен венецијанер Димензии и бои 25 мм и 50 мм G-100 G-110 G-120 G-130 G-160 G-170 G-180 G-200 ВЕНЕЦИЈАНЕР 5 25 мм www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333
G-567 G-568 G-569 G-570 G-571 G-571 G-578 G-579 G-580 G-581 G-582
ВЕНЕЦИЈАНЕР 6 50 мм Дрвен венецијанер www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333
G-583

ВАРИОЛАЈТ

Завеси во форма на долгнавести вертикални ленти кои се современо решение за заштита од сонце и претставуваат практичен спој на естетика и функционалност.

Ротирачките ленти ви овозможуваат контрола на светлината во вашата соба или деловен простор.

Имаме 4 видови на платно во 30 различни бои.

*можност за принтање на слики и лого

Димензии

89
и 127 мм
мм
7 ВАРИОЛАЈТ www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333
L-1 L-2 L-3 L-4 L-5 L-6 L-7 L-8 L-9 L-10 L-11 L-12 L-13 L-14 ВАРИОЛАЈТ Лине Димензија 127 мм 8 www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333
S-6 S-
S-8 S-9 S-
S-11 T-1 T-2 T-3 T-4 T-5 T-6 T-7 A-1 A-2 A-3 A-4 A-5 A-6 A-7 A-8 AВАРИОЛАЈТ Лине Димензија 89 мм Шантунг Димензија 127 мм L-1 L-2 A-8 A-2 A-3 A-9 9 www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333
S-1 S-2 S-3 S-4 S-5
7
10

“Ден и ноќ“

Стандард Мини

Познати под називот

поради нивниот ротирачки

механизам и двослојна текстура.

ЗЕБРА ЗАВЕСИ

По ваша желба го регулирате преклопувањето на полињата

со кои се одредува степенот на пропустливост на светлина.

Едноставен и стилски дизајн. Лесен начин за регулирање на

степенот на светлина во вашиот дом или деловен простор.

Систем едноставен за ракување, практичен и многу

допадлив, наменет за секаков вид на простории.

Стандард Зебра – се монтира над самиот прозор и затоа е потребно да има слободен простор над рамката од прозорот мин 20см.

Мини Зебра – се монтира на самиот рам од прозорот

*можност за принтање на слики и лого

075 233 572 076 888 333

www.roloenterier.mk

9
AB-07 IPS-04 IPS-12 MO-09 MO-16 AB-13 IPS-05 MO-01 MO-10 MO-18 AB-02 IPS-03 IPS-11 MO-06 MO-12 AB-01 IPS-02 IPS-06 MO-02 MO-11 11 www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333
TI 13 MOB-21 MOB-14 MOB-15 MOB-17 MOB-19 MOB-20 MOB-05 MOB-06 MOB-07 MOB-08 MOB-13 ЗЕБРА СТАНДАРД www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333 12
MOB-01 MOB-02 MOB-03 MOB-04 MOB-23 MOB-22 ЗЕБРА ПРИНТ 13 www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333
BI -02 BI-11 BO-04 CA-06 FA-03 BI-05 BA-02 CA-02 FA-01 BI -01 BI-08 BO-02 CA-04 FA-02 BI-03 BI-14 BO-11 CA-16 FA-04 ПЛИСИРАНА ЗЕБРА 14 www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333
MU-02 MU-04 MU-11 DO-02 DO-03 DO-01 FJ-04 FJ-07 FJ-02 LUX ЗЕБРА 15 www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333

Едноставен и стилски дизајн. Лесен начин за

регулирање на степенот на светлина во

вашиот дом или деловен простор.

Често се користат за внатрешни отвори во

декоративна смисла, како камуфлажа за

полици или како платно за проекција на кино

прожектори.

простор над рамката од прозорот мин 20см. Мини Роло – се монтира на самиот

РОЛО ЗАВЕСИ

*можност за принтање на слики и лого

16
Стандард Мини Стандард Роло
– се монтира над самиот прозор и затоа е потребно да има слободен
од
www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333
рам
прозорот
R-9
10
R- R-11
12
5
R-
R-
R-6 R-7
R-8 R-1 R-2
R-3
СТАНДАРД РОЛО ЗАВЕСИ 17 www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333
R-4
бела сива светла сива темна крем црна 18
SCREEN РОЛО ЗАВЕСИ www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333 Бела-SC1 Светла крем – SC2 крем – SC3 Светла сива - SC2 Антрацит SC-5
BLACK OUT РОЛО ЗАВЕСИ

Клик

КОМАРНИЦИ

Елегантен изглед и совршена заштита од разни видови на непожелни инсекти во сите периоди од годината. Може да се монтираат на врати или прозори. Потполно се вклопуваат во секој амбиент. Се повеќе барани на нашиот пазар.

бел

Фиксен

Може да се монтираат на врати или прозори. Обезбедуваат потполна заштита од непожелни инсекти во летните периоди, а во зимскиот период со нивно собирање се невидливи се до наредното лето.

Можност за избор од повеќе бои на профил.

Роло

бел кафен
златен
бел сив
даб кафен
19 www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333
КОМАРНИЦИ Плисе бел сив златен даб темен даб кафена антрацит бел сив златен даб кафена Лизгачки - Шибер 20 www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333

НАДВОРЕШНИ

РОЛЕТНИ

Алуминиумски

Предноста на овие ролетни како што се термо заштита, звучна изолација, заштита од кражби и сл., ги прават истите незаменливи, иако се користат од пред повеќе децении. Истите постигнуваат и ефект на тотално затемнување на просторот.

Управување
електричен мотор и далечински
: рачно или со
управувач
белa сивa белa сивa кафена златен даб антрацит 21 www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333
ПВЦ

НАДВОРЕШНИ

РОЛЕТНИ

Надворешни кепенци

Надворешни Алуминиумски Капаци – еден од нашите понови производи. Нуди одлична долгогодишна заштита за

вашите прозори и врати.

На корисникот му даваат целосна контрола на протокот на

светлина и воздух. Овие Кепенци претставуваат совршено

надворешно решение. Oвозможуваат непроценлив стил и

софистицираност, како и практичност.

Боја: по избор на клиент

22
www.roloenterier.mk 075 233 572 076 888 333

СОЛОМАТИК ролетните обезбедуваат ефикасно решение од сончевите зраци и се поставени од надворешната страна на прозорецот. Тие се современи завеси и ги заменуваат класичните пластични, дрвени и алуминиумски отворени ролетни.

Прилагодливи се и може да се наместат по потреба за максимално да се заштитите од

директната сончева светлина без да го нарушите јасниот поглед надвор од Вашата просторија, а во исто време и да ја имате потребна приватност во Вашиот простор.

Управување: рачно или со електричен мотор и далечински управувач

белa сивa антрацит

Соломатик ролетни со кои работиме: C/Z – 80 мм и C/Z – 90 mm www.roloenterier.mk

23
СОЛОМАТИК
075 233 572 076 888 333
ул. 808 бр. 16-А, 1000 Скопје тел: + 389 75 233 572 + 389 76 888 333 e-маил: kontakt@roloenterier.mk www.roloenterier.mk Можност за плаќање на рати!! Земање на мерки од вашиот дом или деловен простор –БЕСПЛАТНО!! Локација
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.