a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

Каталог на производи


ВЕНЕЦИЈАНЕР Стандард

Димензии: 16мм, 25мм и 50мм

ISO дизајн

Димензија: 25мм

Дрвен

Димензии: 25мм, 35мм и 50мм

Алуминиумски или дрвени ламели кои ротираат во различни степени и ја регулираат светлината. Економично и функционално решение со стил, кое штити од сонце. Практични за одржување и прилагодливи за различни eнтериери, соодветни за домашни и деловни простории. Поседуваме палета од различни бои.

*можност за принтање на слики и лого

1


Стандард Димензии и бои

16мм

P-1

P-2

P-86

P-7

P-80

ВЕНЕЦИЈАНЕР

P-15

P-89

P-15s

P-100

P-18

P-110

P-24

P-112

P-33

P-141

P-35

P-202

P-36

P-261

P-38

P-491

P-41

P-391

P-903

2


P-105 P-100

Димензии и бои

25 мм

ВЕНЕЦИЈАНЕР

P-110

P-7

P-998

P-1

P-997

P-86

P-735

P-996

P-42

P-712

P-992

P-41

P-491

P-101

P-38

P-319

P-102

P-36

P-261

P-103

P-35

P-202

P-2

P-33

P-144

P-903

P-24

P-141

P-870

P-18

P-115

P-855

P-15s

P-112

P-830

P-89

Стандард и ISO дизајн

P-15

3


Дрвен венецијанер Димензии и бои 25 мм и 35 мм

25 мм 420

White

422

Naturel

423

Cherry

433

Walnut

424

Tiger Eye

425

Mahogany

426

Black

35 мм 420

White

ВЕНЕЦИЈАНЕР

421

Ivory

422

Naturel

423

Cherry

424

Tiger Eye

425

4

Mahogany


420

White

430 Golden Oak

427

Sand

433

Walnut

428

Stone

424

Tiger Eye

429

Taupe

425

Mahogany

435

434

Mink

432

Grey

431

Antrasit

426

Venge

470

Black

White

422

Naturel

472

Grey

436

Maple

474

Black

50 мм 451

Mushroom

440

White

441

Snow White

442

Oyster

443

Alabaster

444

445

Birch

Naturel

446

Mahogany

Дрвен венецијанер Димензии и бои 50 мм и 70 мм

70 мм 440

White

ВЕНЕЦИЈАНЕР

401

Ivory

402

Naturel

403

Golden

404

Venge

5


ВАРИОЛАЈТ

Завеси во форма на долгнавести вертикални ленти кои се современо решение за заштита од сонце и претставуваат практичен спој на естетика и функционалност. Ротирачките ленти ви овозможуваат контрола на светлината во вашата соба или деловен простор. Имаме 4 видови на платно во 30 различни бои.

*можност за принтање на слики и лого

Димензии 89 мм и 127 мм

ВАРИОЛАЈТ

6


L-1

L-2

L-3

L-4

L-5

L-6

L-7

L-8

L-9

L-10

L-11

L-12

L-13

L-14

ВАРИОЛАЈТ

Лине

Димензија

127 мм

7


Лине

Димензија

89 мм L-1

L-2

A-8

A-2

A-3

S-1

S-2

S-3

S-4

S-5

S-6

S-7

S-8

S-9

S-10

S-11

T-1

T-2

T-3

T-4

T-5

T-6

T-7

A-1

A-2

A-3

A-4

Шантунг Димензија A-5

ВАРИОЛАЈТ

A-6

A-7

A-8

A-9

127 мм

8


Стандард Мини Познати под називот “Ден и ноќ“ поради нивниот ротирачки механизам и двослојна текстура.

ЗЕБРА ЗАВЕСИ По ваша желба го регулирате преклопувањето на полињата со кои се одредува степенот на пропустливост на светлина. Едноставен и стилски дизајн. Лесен начин за регулирање на степенот на светлина во вашиот дом или деловен простор. Систем едноставен за ракување, практичен и многу допадлив, наменет за секаков вид на простории.

Стандард Зебра

– се монтира над самиот прозор и затоа е потребно да има слободен простор над рамката од прозорот мин 20см.

Мини Зебра

– се монтира на самиот рам од прозорот

*можност за принтање на слики и лого

9


AB-01

AB-02

AB-07

AB-13

IPS-02

IPS-03

IPS-04

IPS-12

MO-01

MO-02

MO-06

MO-09

MO-10

MO-11

MO-12

MO-18

TI-13

MO-16

ЗЕБРА СТАНДАРД

10


BI-01

ПЛИСИРАНА ЗЕБРА

BI-05

BI-08

BI-11

BI-14

BA-02

BO-02

BO-04

BO-11

CA-02

CA-04

CA-06

CA-16

FA-01

FA-02

FA-03

FA-04

11


MU-02

MU-04

MU-11

FJ-02

LUX ЗЕБРА

FJ-04

FJ-02

12


Едноставен и стилски дизајн. Лесен начин за регулирање на степенот на светлина во вашиот дом или деловен простор. Често се користат за внатрешни отвори во декоративна смисла, како камуфлажа за полици или како платно за проекција на кино прожектори.

Стандард Роло – се монтира над самиот прозор и затоа е потребно да има слободен простор над рамката од прозорот мин 20см.

Стандард Мини

Мини Роло – се монтира на самиот рам од прозорот

РОЛО ЗАВЕСИ *можност за принтање на слики и лого

13


РОЛО ЗАВЕСИ

14


КОМАРНИЦИ

Клик

Елегантен изглед и совршена заштита од разни видови на непожелни инсекти во сите периоди од годината. Може да се монтираат на врати или прозори. Потполно се вклопуваат во секој амбиент. Се повеќе барани на нашиот пазар.

бел

Роло

бел

сив

златен даб

Чоколаден

Може да се монтираат на врати или прозори. Обезбедуваат потполна заштита од непожелни инсекти во летните периоди, а во зимскиот период со нивно собирање се невидливи се до наредното лето. Клик комарникот лесно се демонтира се до наредната сезона.

Плисе

бел

сив

златен даб

темен даб

Чоколаден

антрацит

15


НАДВОРЕШНИ РОЛЕТНИ ПВЦ белa

сивa

Алуминиумски белa

сивa

кафена

златен даб

Предноста на овие ролетни како што се термо заштита, звучна изолација, заштита од кражби и сл., ги прават истите незаменливи, иако се користат од пред повеќе децении. Истите постигнуваат и ефект на тотално затемнување на просторот. Управување: управувач

рачно

или

со

електричен

мотор и

далечински

16


СОЛОМАТИК ролетните обезбедуваат ефикасно решение од сончевите зраци и се поставени од надворешната страна на прозорецот. Тие се современи завеси и ги заменуваат класичните пластични, дрвени и алуминиумски отворени ролетни. Прилагодливи се и може да се наместат по потреба за максимално да се заштитите од директната сончева светлина без да го нарушите јасниот поглед надвор од Вашата просторија, а во исто време и да ја имате потребна приватност во Вашиот простор. Управување: рачно или со електричен мотор и далечински управувач Соломатик ролетни со кои работиме: C/Z – 80 мм и C/Z – 90 mm

СОЛОМАТИК

белa

сивa

антрацит

17


Можност за плаќање на рати!! Земање на мерки од вашиот дом или деловен простор – БЕСПЛАТНО!!

Локација ул. 808 бр. 16-А, 1000 Скопје

тел: + 389 75 233 572 e-маил: kontakt@roloenterier.mk www.roloenterier.mk

Profile for roloenterier

Каталог Роло-Ентериер  

Каталог Роло-Ентериер  

Advertisement