Каталог Роло-Ентериер/Catalog Rolo-Enterier

Page 1

Каталог на производи


ВЕНЕЦИЈАНЕР Стандард

Димензии: 16мм, 25мм и 50мм

ISO дизајн

Димензија: 25мм

Дрвен

Димензии: 25мм, 35мм и 50мм

Алуминиумски или дрвени ламели кои ротираат во различни степени и ја регулираат светлината. Економично и функционално решение со стил, кое штити од сонце. Практични за одржување и прилагодливи за различни eнтериери, соодветни за домашни и деловни простории. Поседуваме палета од различни бои.

*можност за принтање на слики и лого 📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

1

www.roloenterier.mk


Стандард Димензии и бои

16мм

P-1

P-2

P-7

P-15s

P-18

P-20

P-23

P-24

P-33

P-35

P-36

P-38

P-41

P-80

P-86

P-89

P-100

P-110

P-112

P-115

P-141

P-144

P-202

P-261

P-318

P-319

P-491

2

ВЕНЕЦИЈАНЕР 📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

P-903

www.roloenterier.mk


Стандард и ISO дизајн Димензии и бои

25 мм

ВЕНЕЦИЈАНЕР

P-1

P-86

P-735

P-2

P-89

P-830

P-7

P-100

P-855

P-15

P-105

P-870

P-15s

P-110

P-903

P-18

P-115

P-992

P-24

P-141

P-996

P-33

P-144

P-997

P-35

P-202

P-998

P-36

P-261

P-101

P-38

P-319

P-102

P-41

P-491

P-42

P-712

3

📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

P-103

www.roloenterier.mk


Дрвен венецијанер Димензии и бои 25 мм и 50 мм

25 мм

G-100

G-110

G-120

G-130

G-160

ВЕНЕЦИЈАНЕР 📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

G-170

G-180

G-200

4

www.roloenterier.mk


G-567

G-568

G-569

G-570

G-571

Дрвен венецијанер G-571

G-578

G-579

G-581

G-582

G-583

G-580

ВЕНЕЦИЈАНЕР 📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

50 мм

5

www.roloenterier.mk


ВАРИОЛАЈТ

Завеси во форма на долгнавести вертикални ленти кои се современо решение за заштита од сонце и претставуваат практичен спој на естетика и функционалност. Ротирачките ленти ви овозможуваат контрола на светлината во вашата соба или деловен простор.

Имаме 4 видови на платно во 30 различни бои.

*можност за принтање на слики и лого

Димензии 89 мм и 127 мм

ВАРИОЛАЈТ 📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

6

www.roloenterier.mk


L-1

L-2

L-3

L-4

L-5

L-6

L-7

L-8

L-9

L-10

L-11

L-12

L-13

L-14

Лине

Димензија

127 мм

ВАРИОЛАЈТ 📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

7

www.roloenterier.mk


Лине

Димензија

89 мм L-1

L-2

A-8

A-2

A-3

A-9

S-1

S-2

S-3

S-4

S-5

S-6

S-7

S-8

S-9

S-10

S-11

T-1

T-2

T-3

T-4

T-5

T-6

T-7

A-1

A-2

A-3

A-4

Шантунг Димензија A-5

A-6

A-7

A-8

ВАРИОЛАЈТ 📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

A-9

127 мм

8

www.roloenterier.mk


Стандард Мини Познати под називот “Ден и ноќ“ поради нивниот ротирачки механизам и двослојна текстура.

ЗЕБРА ЗАВЕСИ По ваша желба го регулирате преклопувањето на полињата со кои се одредува степенот на пропустливост на светлина. Едноставен и стилски дизајн. Лесен начин за регулирање на степенот на светлина во вашиот дом или деловен простор. Систем едноставен за ракување, практичен и многу допадлив, наменет за секаков вид на простории.

Стандард Зебра

– се монтира над самиот прозор и затоа е потребно да има слободен простор над рамката од прозорот мин 20см.

Мини Зебра

– се монтира на самиот рам од прозорот

*можност за принтање на слики и лого 📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

9

www.roloenterier.mk


AB-01

AB-02

AB-07

AB-13

IPS-02

IPS-03

IPS-04

IPS-05

IPS-06

IPS-12

MO-01

MO-02

MO-06

MO-09

MO-10

MO-11

MO-16

MO-16

MO-18

TI-13

📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

10

www.roloenterier.mk


MOB-05

MOB-15

MOB-07

MOB-17

MOB-08

MOB-19

MOB-13

MOB-20

MOB-14

MOB-21

📞📞 075 233 572

ЗЕБРА СТАНДАРД

📞📞 076 888 333

11

www.roloenterier.mk


MOB-01

MOB-03

MOB-23

MOB-02

MOB-04

MOB-22

ЗЕБРА ПРИНТ 📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

12

www.roloenterier.mk


BI-01

BI-02

BI-03

BI-05

BI-08

BI-11

BI-14

BA-02

BO-02

BO-04

BO-11

CA-02

CA-04

CA-06

CA-16

FA-01

FA-02

FA-03

FA-04

ПЛИСИРАНА ЗЕБРА

📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

13

www.roloenterier.mk


MU-02

MU-04

MU-11

LUX ЗЕБРА

DO-02

DO-03

DO-01

FJ-02

FJ-04

FJ-02

📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

14

www.roloenterier.mk


Едноставен и стилски дизајн. Лесен начин за регулирање на степенот на светлина во вашиот дом или деловен простор. Често се користат за внатрешни отвори во декоративна смисла, како камуфлажа за полици или како платно за проекција на кино прожектори. Стандард Роло – се монтира над самиот прозор и затоа е потребно да има слободен простор над рамката од прозорот мин 20см. Мини Роло – се монтира на самиот рам од прозорот

Стандард Мини

РОЛО ЗАВЕСИ *можност за принтање на слики и лого 📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

15

www.roloenterier.mk


R-1

R-5

R-9

R-2

R-6

R-10

R-3

R-7

R-11

R-4

R-8

R-12

СТАНДАРД РОЛО ЗАВЕСИ 📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

16

www.roloenterier.mk


BLACK OUT РОЛО ЗАВЕСИ

бела

сива светла

сива темна

крем

црна

SCREEN РОЛО ЗАВЕСИ

светла сива

📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

темно сива

17

www.roloenterier.mk


КОМАРНИЦИ

Клик

Елегантен изглед и совршена заштита од разни видови на непожелни инсекти во сите периоди од годината. Може да се монтираат на врати или прозори. Потполно се вклопуваат во секој амбиент. Се повеќе барани на нашиот пазар.

бел

Може да се монтираат на врати или прозори. Обезбедуваат потполна заштита од непожелни инсекти во летните периоди, а во зимскиот период со нивно собирање се невидливи се до наредното лето.

Фиксен

бел

кафен

Можност профил.

за

избор

од

повеќе

бои

на

Роло

бел

сив

златен даб

📞📞 075 233 572

кафен

📞📞 076 888 333

18

www.roloenterier.mk


КОМАРНИЦИ Плисе

бел

сив

златен даб

темен даб

кафена

антрацит

Лизгачки-Шибер

бел

сив

📞📞 075 233 572

златен даб

📞📞 076 888 333

кафена

19

www.roloenterier.mk


НАДВОРЕШНИ РОЛЕТНИ ПВЦ

белa

сивa

Алуминиумски белa

сивa

кафена

златен даб

антрацит

Предноста на овие ролетни како што се термо заштита, звучна изолација, заштита од кражби и сл., ги прават истите незаменливи, иако се користат од пред повеќе децении. Истите постигнуваат и ефект на тотално затемнување на просторот. Управување: рачно или со електричен мотор и далечински управувач

📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

20

www.roloenterier.mk


НАДВОРЕШНИ РОЛЕТНИ Надворешни кепенци Надворешни Алуминиумски Капаци – еден од нашите понови производи. Нуди одлична долгогодишна заштита за вашите прозори и врати. На корисникот му даваат целосна контрола на протокот на светлина и воздух. Овие Кепенци претставуваат совршено надворешно решение. Oвозможуваат непроценлив стил и софистицираност, како и практичност. Боја: по избор на клиент

📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

21

www.roloenterier.mk


СОЛОМАТИК ролетните обезбедуваат ефикасно решение од сончевите зраци и се поставени од надворешната страна на прозорецот. Тие се современи завеси и ги заменуваат класичните пластични, дрвени и алуминиумски отворени ролетни. Прилагодливи се и може да се наместат по потреба за максимално да се заштитите од директната сончева светлина без да го нарушите јасниот поглед надвор од Вашата просторија, а во исто време и да ја имате потребна приватност во Вашиот простор. Управување: рачно или со електричен мотор и далечински управувач белa

Соломатик ролетни со кои работиме: C/Z – 80 мм и C/Z – 90 mm

СОЛОМАТИК 📞📞 075 233 572

📞📞 076 888 333

сивa

антрацит

22

www.roloenterier.mk


Можност за плаќање на рати!! Земање на мерки од вашиот дом или деловен простор – БЕСПЛАТНО!!

Локација ул. 808 бр. 16-А, 1000 Скопје

тел: + 389 75 233 572 + 389 76 888 333 e-маил: kontakt@roloenterier.mk www.roloenterier.mk


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.