{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

GAS 2019

DESIGNED CONVENIENCE


HVERDAG MED PEJSEHYGGE - PÅ DEN NEMME MÅDE! Mange ved ikke, hvor nemt det kan være at fyre med gas. Men stadig flere opdager det… Her viser vi, hvor mange indretningsmuligheder der er med nye, eksklusive gaspejse fra RAIS. Både fritstående pejseovne og indsatse. Lad dig inspirere… Skru ned for tempoet og op for hyggen. Nyd blot ilden. Gaspejse kan tilsluttes flaskegas, naturgas, by- eller statsgas. Der behøves ikke en egentlig skorsten men blot et aftræksrør.

14 18 2


08

INDHOLD

Gaspejse indbyggede 04 Front 06 Hjørne 08 Tresidet 10 Tunnel 11 Rumdeler 12 Gaspejse fritstående 14 Viva L Gas 18 Nexo Gas 22 Q-Tee 2C Gas 26 Q-Tee 2 Gas 27 Tilbehør

28

Specifikationer 30

3


INDBYGGEDE GASPEJSE

RAIS VISIO 90 3S

GASPEJSE TIL INDBYGNING - ENKELT, ELEGANT OG PLADSBESPARENDE Når du integrerer din gaspejs ved at indbygge den, kan du skabe en enkel og strømlinet løsning, der passer akkurat i din bolig. RAIS tilbyder et bredt udvalg af indsatse. Du kan vælge blandt en lang række af modeller med glas til en, to eller tre sider og det i forskellige formater og størrelser. Forhandleren - eller din arkitekt - kan hjælpe med at finde den helt rigtige stil og model.

4


FRONTMODELLER

RAIS VISIO 70 F 70/43 F

RAIS VISIO 90 F 90/55 F

RAIS VISIO 160 F 160/45 F

HJØRNEMODELLER - VENSTRE

RAIS VISIO 70 LC 70/43/39 LC

RAIS VISIO 90 LC 90/55/39 LC

RAIS VISIO 160 LC 160/45/32 LC

HJØRNEMODELLER - HØJRE

RAIS VISIO 70 RC RAIS VISIO 90 RC 70/43/39 RC

90/55/39 RC

RAIS VISIO160 RC 160/45/32 RC

TRESIDEDE MODELLER

RAIS VISIO 70 3S RAIS VISIO 90 3S 70/43/39 3S

90/55/39 3S

RAIS VISIO 160 3S 160/45/32 3S

RUMDELERMODELLER

RAIS VISIO 70 RD 43/49/65 RD

RAIS VISIO 90 RD 40/55/90 RD

TUNNELMODELLER

RAIS VISIO 70 T 43/49/65 T

RAIS VISIO 90 T 40/55/90 T

5


FRONT Indbygningsovne, der alene har glas mod fronten, fås i flere størrelser. Vælg den, der passer allerbedst i dit hjem.

43

70 RAIS VISIO 70 F

6

55

45

90 RAIS VISIO 90 F

160 RAIS VISIO 160 F


RAIS VISIO 160 F Denne indbygningsovn fremtræder i absolut bredformat: 160 centimeter. Panorama! Så flot og markant kan ilden markere sig i rummet. Så strømlinet og enkelt. Smukt og elegant.

7


HJØRNE Når man vælger en hjørneindsats, kan ilden nydes fra flere vinkler i rummet. Hjørnemodellerne fås som højre- eller venstrevendt.

43

70

39

RAIS VISIO 70 RC/LC

8

55

90

45

39

160

RAIS VISIO 90 RC/LC

RAIS VISIO 160 RC/LC

32


RAIS VISIO 90 RC/LC Denne hjørneovn har god rummelighed og giver plads til et flot flammebillede. Fås som højre- eller venstrevendt.

9


TRESIDET

RAIS VISIO 90 3S Denne tresidede model giver god plads til ilden

Indsats med glas til tre sider fremhæver effektfuldt ilden i rummet

og et imponerende flammebillede.

og indbyder til, at du indretter din bolig præcis, som du vil. Fås i tre størrelser.

43

70

39

RAIS VISIO 70 3S

10

55

90 RAIS VISIO 90 3S

39

45

160 RAIS VISIO 160 3S

32

Scan QR-koden og oplev RAIS Visio i funktion.


TUNNEL RAIS VISIO 90 T Denne tunnelindsats viser et flot flammebillede og

Med en tunnelindsats får du oplevelsen af ilden fra begge rum på hver side af pejsen. Desuden kan man kigge gennem ilden ind i det andet rum. Fås i to størrelser.

spreder pejsehygge ud i to rum på samme tid.

49

65 RAIS VISIO 70 T

55

90 RAIS VISIO 90 T

11


RAIS VISIO 90 RD Denne RAIS Visio giver i særklasse ilden et flot spillerum. Flammebilledet kan opleves fra en stor del af boligen.

RUMDELER Brug en RAIS Visio som arkitektonisk element og elegant rumdeler i dit hjem - den giver mulighed for at nyde ilden fra mange vinkler. Fås i to størrelser.

49

43

65

RAIS VISIO 70 RD

12

55

40

90

RAIS VISIO 90 RD


13


EASY TO USE

TÆND FOR ILDEN MED DIN MOBIL ELLER TABLET Det er såre enkelt. Download vores Myfire-app til iOs eller Android og brug en hvilken som helst mobil enhed til at styre ilden i din gaspejs fra RAIS. Du kan tænde op, slukke - eller regulere på ilden efter behov. Du behøver blot vores wi-fi-boks og internetforbindelse. Alle gasindsatse og gaspejse fra RAIS kan fjernbetjenes.

14


BLUSSENDE ILD & NEM PEJSEHYGGE - MED ET TRYK PÅ EN KNAP Straks du ønsker det, kan du tænde op med et klik - og sætte dig til rette og nyde den blussende ild og det dragende flammebillede. Gaspejse fra RAIS er skabt med keramisk kul, der gløder, og glassten, der fremhæver ilden ved at reflektere den. Forhandleren tænder gerne op og viser det. Når du nyder ilden fra din gaspejs, kan du tillige glæde dig over at vide, at forbrændingen af gas er ren og dermed i høj grad miljø- og nabovenlig.

15


GASPEJSE FRITSTÅENDE GASPEJSE

EN FRITSTÅENDE GASPEJS SIGNALERER STIL I RUMMET Når en gaspejs har fået sin plads på gulvet, indgår den som et designelement i hjemmet. Form. Farve. Stil. Man oplever ovnen fra skiftende vinkler - med og uden ild. Morgen, middag, aften, nat. Gaspejsen spiller sammen med selve rummet og det øvrige interiør. En fritstående gaspejs er mere end en detalje i boligen. Forhandleren - eller din arkitekt - kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning og model.

16


VALGET ER DIT! Venligst vælg mellem de mange varianter.

DESIGN DIN EGEN GASPEJS

Model, størrelse, form og farve.

Brug vores customizer og design din egen gaspejs.

Tag udgangspunkt i mulighederne i dit hjem. Tænk forskellige designløsninger igennem.

Gå på opdagelse i de mange muligheder og skab dit helt personlige udtryk.

Realiser det, du drømmer om.

17


RAIS VIVA L GAS Denne smukke, cirkelrunde gaspejs fås i tre højder, 100, 120 eller 160 cm. Bemærk hvordan det store buede glasparti lader ilden komme til sin ret. En stilren hyggespreder. RAIS Viva L er en supermoderne gaspejs i en fremtoning, der i sit formsprog refererer til en klassisk brændeovn. Se også alle mulighederne for at vælge farve, antal ruder og en lang række detaljer på vores customizer www.rais.dk Denne model fås også som brændeovn.

VIVA L GAS 100 18

120

160

RAIS VIVA L 100 GAS Den mindste Viva L Gas - rund, enkel og harmonisk.


RAIS VIVA L 120 GAS Her er RAIS Viva L i den mellemste højde på 120 centimeter - i nuancen platin og med stållåge.

På Hotel Jutlandia er der gjort ekstra meget ud af indretningen, så gæsterne føler sig hjemme. Personalet værdsætter, at det er så nemt at have levende ild med en gaspejs. www.hotel-jutlandia.dk

19


RAIS VIVA L 120 GAS 20


Hos restaurant 2takt hygger gæsterne sig med god mad og levende ild. Personalet tænder, slukker og regulerer gaspejsen med en mobil enhed superenkelt i en travl hverdag! www.2takt.dk

RAIS VIVA L 160 GAS Den højeste RAIS Viva L på 160 centimeter tager sig flot ud i et rum, der matcher dens dimensioner. 21


RAIS NEXO GAS Her taler vi om kubisme med stort K... Absolut firkantet. Det ultimativt enkle design til boligen præget af rene linjer. De markant store ruder viser rigtig megen ild. Ovnen fås i fem højder fra 100 til 185 centimeter. Se også alle mulighederne for at vælge farve, antal ruder og en lang række detaljer på vores customizer www.rais.dk. Denne model fås også som brændeovn.

NEXO GAS 100 22

120

140

160

185


RAIS NEXO 100 GAS Denne kubistiske, fritstüende gaspejs tilføjer et velvalgt designelement til den moderne bolig.

23


RAIS NEXO 140 GAS

RAIS NEXO 160 GAS

RAIS NEXO 185 GAS

24


RAIS NEXO 120 GAS En lys gaspejs mod en farvet væg skaber et moderne udtryk. Tjek de mange valgmuligheder for farve og detaljer på vores customizer på www.rais.com

25


RAIS Q-TEE 2C GAS Denne gaspejs har en smukt afrundet form og en stor, kurvet glasdør. Vælg sokkel eller ben og mellem en række farver og designdetaljer. Skab dit foretrukne udtryk. Denne model fås også som brændeovn.

26


RAIS Q-TEE 2 GAS RAIS Q-TEE 2 Gas udstråler et eksklusivt, kubistisk design - en let underspillet elegance. Gaspejsen fås med sokkel eller ben i forskellig højde. Denne model fås også som brændeovn.

27


1 2

3

4 DESIGNET TIL AT GØRE EN FORSKEL Vælg eksempelvis mellem ramme i sort eller rustfri stål. Konvektionsriste i sort eller hvid. Eller tilføj en reflekterende glasvæg inde i ovnen for at skabe et endnu mere virkningsfuldt flammebillede. Eller har du set, hvor flot det er, når aftræksrøret står i samme tone som gaspejsen? Sortimentet af tilbehør fra RAIS har samme høje design-standard som gaspejsene.

28

5 1 - Ramme i sort eller rustfri stål 2 - Refleksfrit glas 3 - Sort spejlglas til bagbeklædning 4 - Wi-fi box + software 5 - Fjernbetjening er inkl. 6 - Konvektionsriste i sort eller hvid 7 - Inspektionsdør i hvid


6

7

29


SPECIFIKATIONER

RAIS VISIO 70 F

RAIS VISIO 90 F

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA: MÅL (B-D-H)

Recommended free convection openings min. 200 cm²

convection openings min. 200 cm²

Vægt i kg:

AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Min. 1000

Min. 50 Min

Inspection hatch

93 .6

A

Min. 50

754

Min. 50

484 **

Min. 1000

Ø131

144,5

A-A

54

A

393,5

54

C

54

69

484 **

145

346,5 3

A

494 **

54 484 **

898

538

538

69

RAIS Visio Gas 90-55 F-6541

3

393,5

RAIS VISIO 70 LC

346,5

693

903

TEKNISKE DATA:

780

MÅL (B-D-H)

Min. 1000

1000 mm 150 mm 1000 mm

Min. 50

Inspection hatch

Min. 405

1000 mm 150 mm 1000 mm

494 **

Ø149 144,5

Inspection hatch

782,5 727,5 **

Min

48 9

538

,5 69 .7

144,5 A

Ø149 Ø101

B RAIS Visio Gas 70-43-39 LC-654201 54 A-A

344 54

468

54

03

C

A 826

13

54 484 **

48

76

9 ,5

9

538 782,5

RAIS Visio Gas 70-43-39 LC-6541

737,5 ** 727,5 **

144,5

405

393,5 769,5

RAIS VISIO 70/43/39 LC

405

634

405

684 489

425 145

654

704

A

16

B

145

54

Mi n.

494 **

144,5

A

A-A

C

54 484 **

737,5 **

54

425

Ø131 144,5

1598

RAIS Visio Gas 70

405

Min. 50

634

Inspection hatch

30

,5 69 .7

Min. 50

C 826

Ø199

RAIS VISIO 160/45 F 1619

Min

B

Min. 50

RAIS Visio Gas 160-45 F-654201

1603

48 9

54

A-A

A

801,5

Mi n.

Ø101

145

Min. 50

405

684

3 60 .1

Inspection hatch

1690

100 kg

B

144,5

Min

AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til loft Til Min.gulv 50 Møbleringsafstand RAIS Visio Gas 160-45 F-654201 A

Min. 50

1598

323,5

3 60 .1

RAIS Visi

54

468

1619

Min

425

A

convection openings min. 200 cm²

Vægt i kg:

145

654

AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til loft Til gulv Møbleringsafstand

1,9 - 8,8 kW 1,8 - 8 kW Recommended free 80,1 %

Min. 50

170 54 kg

A

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Nominel effekt

Min. 1000

A-A

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Pejseindsatsens ydre mål 826-538-684 mm Indbygningsmål 769,5-489-405 mm mål 769,5-489-405 mm Rammens ydre Røgafgang (diameter) Ø100 / Ø150 mm Udvendig diameter Ø8 mm på gastilslutning

NØGLETAL

Min. 50

Ø131 144,5

Vægt i kg:

Min. 425

3 - 17,2 kW 2,7 - 16,5 kW Ø199 82,9 %

Min. 1000

Recommended free

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E convection openings min. 200 cm² Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Nominel effekt

Min. 425

NØGLETAL

RAIS Visio Gas 70-43F-6541

Min. 405

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Min. 1000

MÅL (B-D-H) Pejseindsatsens ydre mål 1690-468-704 mm Indbygningsmål 1603-425 mm mål 1603-425 mm Rammens ydre Røgafgang (diameter) Ø130 / Ø200 mm Udvendig diameter Ø10 mm på gastilslutning

3

RAIS VISIO 90/55 F898

405

54

393,5

538

144,5

RAIS Visio Gas 70-43F-6541

144,5

RAIS VISIO 70/43 F

TEKNISKE DATA:

90

494 ** 538

688

RAIS VISIO 160 F

525

754

804

405

903

145 A

54

B C

405

634

A-A

144,5

B

538 144,5

B

Ø199

C

693 693 780

Min. 50

RAIS Visio Gas 90-55 F-654201

494 **

898

B

393,5

. Min

494 ** 538

54

538 684

Min. 50

3

90 54

Inspection hatch 898

RAIS Visio Gas 70-43 F-654201

484 ** Ø149 494 ** Ø101 538

688 A

681

RAIS Visio Gas

C

145 A

54

144,5

03 .9

525

Min. 50

405

C

145

93 .6

693

Min

C

B

634

684

804

B

C

Inspection hatch A

Min. 50

B

Inspection hatch

B A-A 54

Min

1000 mm 150 mm A-A 54 1000 mm

Ø101

A

681

Til loft Min. 50 Ø131 Til gulv 144,5 Møbleringsafstand

Ø149 144,5

494 ** Ø199

RAIS Visio Gas 70-43 F-654201

Min. 405

145 kg

Min. 50

1000 mm 150 mm 1000 mm

Min. 50

kg

AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til loft Til gulv Møbleringsafstand

Min. 525

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E 2,5 - 11 kW Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) 2,4 - 10,8 kW Recommended free Nominel effekt 80,1 %

Min. 1000

Recommended free convection openings min. 200 cm² 110

NØGLETAL

525

Vægt i kg:

1,9 - 8,8 kW 1,8 - 8 kW 80,1 %

Min. 50

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Nominel effekt

Min. 405

NØGLETAL

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Pejseindsatsens ydre mål 990-538-804 mm Indbygningsmål 903-525 mm mål 903-525 mm Rammens ydre Røgafgang (diameter) Ø100 / Ø150 mm Udvendig diameter Ø8 mm på gastilslutning

Min. 1000

Pejseindsatsens ydre mål 780-538-684 mm Indbygningsmål 693-405 mm mål 693-405 mm Rammens ydre Røgafgang (diameter) Ø100 / Ø150 mm Udvendig diameter Ø8 mm på gastilslutning

Min. 525

MÅL (B-D-H)

344

C


SPECIFIKATIONER

RAIS VISIO 90 LC

RAIS VISIO 160 LC

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA: MÅL (B-D-H

NØGLETAL Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Nominel effekt Recommended free Min. 50

Min. 525

Min. 50

54 468

145

1647,5 **

Min. 50

1637,5 **

Inspection hatch

424 **

Ø131

1678,5

144,5

54

A-A

B

54 A-A

C

B

B C

425

654

425

704

525

754

525

393,5

C

145

145

13 C A

9 97

484 **

48

,5

1736

9

414 **

41

468

RAIS VISIO 160/45/32 LC

538

1647,5 **

799

RAIS Visio Gas 90-55-39 LC-6541

144,5

MÅL (B-D-H)

9 ,5

9

RAIS Visio Gas 90-55-39 LC-6541

Min. 405

144,5

Ø149 Inspection hatch Ø101

54 A-A

A

Min. 1000

1000 mm 150 mm 1000 mm

A 1036

405

634

405

684

Min. 50

145

992,5

C

RAIS VISIO 70/43/39 RC

782,5 737,5 ** 727,5 **

484 ** 538

RAIS Visio Gas 90-55-39 RC-654201

54

B

54

525

393,5

979,5

525

13

145

C

145

76

9,

A

5

48

54

9

1036

RAIS VISIO 90/55/39 RC

RAIS Visio Gas 70-43-39 RC-6541

484 ** 538

97

9 ,5

48

9

31

344 992,5

,5

A-A

405

405 489

634

405

684 393,5

54 826

494 **

Ø131

B

C

A

54 484 **

Ø199 144,5

449

54

769,5

RAIS Visio

Inspection hatch

A

54

13

89 .4 Min

937,5 **

RAIS Visio Gas 70-43-39 RC-654201 B

B

97 9, 5

947,5 **

538

A-A

144,5

A

782,5 494 ** 737,5 ** Ø149 727,5 ** 344Ø101

Inspection hatch

489

144,5

Mi n.

754

9 48 n. Mi

89 .4 Min

538

54

Inspection hatch

B

97 9, 5

Min. 50

804

76 9, 5

54

144,5

Mi n.

A-A

C

484 **

826

9

RAIS Visio Gas 160-45-32 LC-654

C

Min. 50

,5

Min. 50

B

A

78

145

9 48 n. Mi

41

Mi n.

Min. 525

76 9, 5

144,5

AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE

Til loft Til gulv B Møbleringsafstand RAIS Visio Gas 70-43-39 RC-654201 C

494 ** Mi n.

16

135 kg

Min. 50

1000 mm 150 mm 1000 mm

494 ** Ø199 Ø131

754

Min. 50

A

Vægt i kg:

Min. 50

2,5 - 11 kW Recommended free 2,4 - 10,8 kW convection openings 80,1 % min. 200 cm²

804

Min. 405

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Nominel effekt

AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til loft Til gulv Møbleringsafstand

Recommended free convection openings min. 200 cm²

NØGLETAL

100 kg Min. 1000

Vægt i kg:

1,9 - 8,8 kW free 1,8 - 8 Recommended kW convection openings 80,1 % min. 200 cm²

13

Pejseindsatsens ydre mål 1036-538-804 mm Indbygningsmål 979,5-489-525 mm mål 979,5-489-525 mm Rammens ydre Røgafgang (diameter) Ø100 / Ø150 mm Udvendig diameter Ø8 mm på gastilslutning

Min. 1000

Min. 1000

97

NØGLETAL

1678,5

525

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Min. 525

393,5

489

54

TEKNISKE DATA:

48

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Nominel effekt

RAIS VISIO 90 RC

419

449

144,5

RAIS VISIO 70 RC

323,5

937,5 **

Pejseindsatsens ydre mål 826-538-684 mm Indbygningsmål 769,5-489-405 mm 979,5 13 mål 769,5-489-405 mm Rammens ydre Røgafgang (diameter) Ø100 / Ø150 mm Udvendig diameter Ø8 mm på gastilslutning

9

RAIS Visio Gas 160-45-32 LC-6541

1637,5 **

947,5 **

MÅL (B-D-H)

,5

1692,5

992,5

TEKNISKE DATA:

78

54

Min. 50

RAIS VISIO 90/55/39 LC 1036

16

A

54

525

525

54

Ø131

54

B

489

144,5

A

144,5

A

Ø199

13

425

Ø199

937,5 **

RAIS Visio Gas 160-45-32 LC-654201

323,5

RAIS Visio Gas 90-55-39 LC-654201

494 **

947,5 **

979,5

Min. 50

144,5

,5 79 .9 Min

449

5 8, 67 .1

Mi n. 41 9

992,5

804

Min

799

419

.4 89

RAIS Visio Gas 16

414 **

538 Min

Inspection hatch

C

Inspection hatch

C

1736

484 **

1036

5 8, 67 .1

Mi n. 41 9

B

A

54

A

B Min

1692,5 C

Min. 50

Min. 1000

1000 mm 150 mm 1000 mm

C

525

754

54 A-A

145

B

Til loft Til gulv RAIS Visio Gas Møbleringsafstand 90-55-39 LC-654201

425

54

A-A

.4 89

144,5

A AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE

,5 79 .9 Min

704

1000 mm Ø199 150 mm Ø131 1000 mm

Min. 1000

Inspection hatch

B

525

Min

424 **

Ø199

165 kgØ131

Min. 425

Vægt i kg:

Recommended free convection openings min. 200 cm² 494 **

Til loft Til gulv Møbleringsafstand 144,5 A

convection openings min. 200 cm²

Min. 50

140 kg

AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE

3 - 17,2 kW 2,7 - 16,5 kW 82,9 %

425

Vægt i kg:

2,5 - 11 kW 2,4 - 10,8 kW 80,1 %

Min. 50

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Nominel effekt

Min. 1000

Min. 1000 Min. 525

NØGLETAL

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Pejseindsatsens ydre mål 1736-468-704 mm Indbygningsmål 1678,5-419-425 mm Rammens ydre mål 1678,5-419-425 mm Røgafgang (diameter) Ø130 / Ø200 mm Udvendig diameter på gastilslutning Ø10 mm

Min. 425

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Pejseindsatsens ydre mål 1036-538-804 mm Indbygningsmål 979,5-489-525 mm mål 979,5-489-525 mm Rammens ydre Røgafgang (diameter) Ø100 / Ø150 mm Udvendig diameter Ø8 mm på gastilslutning

654

MÅL (B-D-H)

C


SPECIFIKATIONER

RAIS VISIO 160 RC

RAIS VISIO 70 3S

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA: MÅL (B-D-H)

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Min. 425

NØGLETAL Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Nominel effekt

Ø199 Ø131

Min. 1000

A-A

AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til loft Til gulv C RAIS Visio GasMøbleringsafstand 160-45-32 RC-654201

654

425

n. Mi

B Inspection hatch

Min. 405

145

Inspection hatch B

Inspection hatch

419

.4 89

405 C

RAIS Visio Gas 70-43-39 3S-654201

424 **

494 **

Ø199 A-A

877

B

54

A

Ø149 484Ø** 101

787 **

767

767 ** A

54

144,5 405

145

54 414 **

16

468

78

C

C

425

145

145

C

393,5

489

54

B

684

654

425

425

C

1736

B 54

A-A

B

A

54

538

144,5

405

144,5

A

405

Ø131

634

1678,5

C

145

323,5

Min

7 87 n. Mi

634

684

RAIS Visio Gas 160-45-32 RC-654201

704

B 54

A-A

405

144,5

Ø101 144,5

A

Min. 50

9 41

n. Mi

Ø149

767 **

1647,5 **

799

7 87

RAIS Visio Gas 70-43-

787 **

468

1637,5 **

n. Mi

.4 89

494 **

414 **

Min. 50

1692,5

Min

Inspection hatch

Min. 405

C

1000 mm 150 mm 1000 mm

54 1736

.1 67 8, 5

100 kg

Min. 50 9 41

A

Min

Recommended free convection openings min. 200 cm²

B i kg: Vægt

54

145

425

704

Min. 425

Vægt i kg: 165 kg 144,5 A Min .1 AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE 67 8, 5 Til loft 1000 mm Til gulv 150 mm Møbleringsafstand 1000 mm

1,9 - 8,8 kW 1,8 - 8 kW 80,1 %

Min. 50

424 **

Min. 50

3 - 17,2 kW Recommended 2,7 - 16,5 kW free convection openings min. 200 cm² 82,9 %

Min. 50

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Nominel effekt

Min. 1000

NØGLETAL

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Pejseindsatsens ydre mål 826-538-684 mm Indbygningsmål 769,5-489-405 mm mål 769,5-489-405 mm Rammens ydre Røgafgang (diameter) Ø100 / Ø150 mm Udvendig diameter Ø8 mm på gastilslutning

Min. 1000

Pejseindsatsens ydre mål 1736-468-704 mm Indbygningsmål 1678,5-419-425 mm mål 1678,5-419-425 mm Rammens ydre Røgafgang (diameter) Ø130 / Ø200 mm Udvendig diameter Ø10 mm på gastilslutning

Min. 1000

MÅL (B-D-H)

A 877

,5

438,5

54

484 **

877

87 48

7

9

538

1692,5 1647,5 **

41

1637,5 ** RAIS VISIO 160/45/32 RC

9

767

RAIS VISIO 70/43/39 3S

RAIS Visio Gas 70-43-39 3S-6541

54

RAIS VISIO 160 3S

419

RAIS VISIO 90 3S

438,5

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

54

754

1000 mm 150 mm 1000 mm

Inspection hatch

B

525

Til loft Til gulv Møbleringsafstand 525

804

AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE

Min

.4 89

C

87 10 n. Mi

Vægt i kg:

Til loft Til gulv A 3S-654201 RAIS Visio GasMøbleringsafstand 90-55-39 1787

Min. 1000 Min. 425

B

B

160 kg

AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE

Min. 1000

Min. 1000

B

RAIS Visio Gas 160-45-32 RC-6541

A-A

425425 Min.

A-A

704

135 kg

144,5

Min. 1000

977 **

4

54

1000 mm 150 mm 1000 mm

Min

C

145

Ø131

19

131 3 - 17,2 ØkW 144,5 2,7 - 16,5 kW 82,9 %

1677 **Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Effekt A(kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Nominel effekt

,5

654

78

Min. 525

Vægt i kg: A

16

7

9

RAIS Visio Gas 70-43-39 3S-6541

424 ** Ø199

Recommended free convection openings min. 200 cm²

1697 ** NØGLETAL

Min. 50

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E 1,9 - 8,8 kW Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Recommended free 1,8 - 8 kW convection openings 494 ** Ø199 min. 200 cm² Nominel effekt 80,1 %

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Pejseindsatsens ydre mål 1736-468-704 mm Indbygningsmål 1678,5-419-425 mm mål 1678,5-419-425 mm Rammens ydre Røgafgang (diameter) Ø130 / Ø200 mm Udvendig diameter Ø10 mm på gastilslutning

Min. 525

425

54

NØGLETAL

48

MÅL (B-D-H)

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Pejseindsatsens ydre mål 1036-538-804 mm Indbygningsmål 979,5-489-525 mm mål 979,5-489-525 mm Rammens ydre Røgafgang (diameter) Ø100 / Ø150 mm Udvendig diameter Ø8 mm på gastilslutning

425

MÅL (B-D-H)

87

877

Inspection hatch

Min. 50

1678,5

997 **

393,5

489

405

144,5

RAIS Visio Gas 160-45-32 RC-6541

799

7 78 .1

C

Min .4 19

RAIS Visio Gas 160-

54 414 **

Inspection hatch

977

Min

.4 89

n. Mi

Inspection hatch

87 10

144,5

A-A

424 ** Ø199

1697 **

1787

B RAIS Visio Gas 90-55-39 3S-654201

144,5

Ø131

1677 ** 144,5

54 54

393,5

489

RAIS Visio Gas 160-45-32 3S-654201

893,5

Ø199 Ø131

977 **

7 78 .1

494 **

997 **

A

323,5

419

538

Min Min .4 19

C

A-A

B

C

425

654

425

525

525

B

704

1087

754

525

804

B 543,5

54

54

A

425

484 **

Min. 50

54 1087

468

144,5

Min. 50

A

145

C

1677

538

48

17

RAIS VISIO 160/45/32 3S

9

414 **

41

9

468

1677

977

87

54

1787

87

144,5

484 **

10

19

32

A

54

,5

RAIS VISIO 90/55/39 1087 3S

145

C

A

145

C

RAIS Visio Gas 160-45-32 3S-6541


SPECIFIKATIONER

RAIS VISIO 90 RD

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA: MÅL (B-D-H)

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Pejseindsatsens ydre mål 599-1088,5-838 mm Indbygningsmål 599-972,5-548,5 mm mål 599-972,5-548,5 mm Rammens ydre Røgafgang (diameter) Ø130 / Ø200 mm Udvendig diameter Ø8 mm på gastilslutning

Min. 1000

Pejseindsatsens ydre mål 629-848,5-779 mm Indbygningsmål 629-732,5-489,5 mm mål 629-732,5-489,5 mm Rammens ydre Røgafgang (diameter) Ø130 / Ø200 mm Udvendig diameter Ø8 mm på gastilslutning

NØGLETAL Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad Vægt i kg:

125 kg Recommended free convection openings min. 542200 ** cm²

AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til loft Til gulv Møbleringsafstand RAIS Visio Gas 43-49-65 RD-654201

Inspection hatch .7 32 ,5

Min

29 .6

B

Min. 548,5

299,5 A-A

C

135

135 542 **

314,5

53,5

Ø131

A

,5

299,5 A-A

C

599

314,5

53

RAIS Visio Gas 40-55-90 RD-654201

Ø199

299,5

C

A-A

B

492 **

1037 **

314,5

A

512 **

Inspection hatch

116

C 73

9

2,

5

135

135

C 62

A

RAIS VISIO 43/49/65 RD 848,5

548,5

548,5

972,5

52

B

838

489,5

727

778,8

4 8 9 ,5

B 115,5

299,5

629

314,5

99 .5

1047 210 **

Ø101

797 **

Min

1037

B RAIS Visio Gas 43-49-65 RD-654201

Ø149

807 **

599

97 2, 5

1088,5

522 **

733

Mi n.

9 62

299,5

181

. Min

Min. 50

B

548,5

Min. 50

489,5

727

299,5

A

Inspection hatch .7 32 ,5

Inspection hatch

B

C

629 Min

99 .5

RAIS Visio Ga

A

807

Min

B

C

848,5

97 2, 5

Ø131

1037 **

C

A

Min. 489,5

A-A

53,5

Mi n.

1000 mm512 ** 150 mm492 ** 1000 mmØ199

1047 **

314,5

Min. 1000

314,5

A

778,8

Min

1000 522 mm ** 150 mm Ø149 1000 mm Ø101

150 kg Recommended free convection openings min. 200 cm²

838

AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til loft Til gulv Møbleringsafstand 807 ** 797 **

2,5 - 11 kW 2,4 - 10,8 kW 80,1 %

Min. 548,5

Vægt i kg:

Min. 489,5

2,5 - 11 kW 2,4 -10,8 kW 80,1 %

Min. 50

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Nominel effekt

Min. 1000

NØGLETAL

Min. 1000

MÅL (B-D-H)

Min. 50

RAIS VISIO 70 RD

RAIS VISIO 40/55/90 RD

807

97 59

A

629

2,

5

9

599

1088,5

181

1037 210

B

.6 62 ,5

Min

29 .6

Til loft

Inspection hatch

Møbleringsafstand

548,5

Min. 1000

512 **

Ø101

29 .6

Inspection hatch

300

A-A C

RAIS Visio Gas 43-49-65 T-654201

53

,5

902,5

98

810

542 **

751

Min. 50

B

135 522 **

90

66

2,

2,

5

492 **

A

5

512 **

RAIS VISIO 40/55/90 T

600

1050

181

991

14,5

RAIS VISIO 43/49/65 T

54

135

C

A

B

RAIS Visio Gas 40-55-90 T-654201

490

727

490

300

B

779

300

549

Min

Ø199 Ø131

838

.6 62 ,5

Inspection hatch

A

B

53,5

B

300

Min

M

0 60 in.

210 314,5

RAIS Visio Gas 40-

600

629

Min. 490

314,5 314,5

A

98

991

Ø149

A-A

Inspection hatch

600

Min .9 02 ,5

1050

314,5

RAIS Visio Gas 40-55-90

135 492 **

A

Min. 50

181

00 .6

1000 mm 150 mm 1000 mm

Min. 50

751

Min

A-A

Min. 1000

542 **

Min .9 02 ,5

B

300

Til gulv RAIS Visio Gas 43-49-65 T-654201

C

522 **

662,5

145 kg

300

A

Min. 50

490

Min

A 810

299,5

C

135

727

779

1000 mm 150 mm 1000 mm

Ø199

Ø131

AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE

B

Til loft Til gulv Møbleringsafstand

2,5 - 11 kW Recommended free 2,4 - 10,8 kW convection openings min. 200 cm² 80,1 %

838

AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Nominel effekt

Vægt i kg: RAIS Visio Gas 43-49-65 RD-6541

convection openings kgmin. 200 cm²

Min. 490

120

NØGLETAL

5

549

A-A Recommended 53,5 free

A

Vægt i kg:

Min. 1000

2,5 - 11 kW Ø149 2,4 - 10,8 Ø101 kW 80,1 % 314,5 314,5

Min. 50

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Nominel effekt

2,

9

Min. 50

NØGLETAL

97 59

Min. 1000

5

Min. 549

2,

116

Min. 50

73

9

972,5

Pejseindsatsens ydre mål 1050-600-838 mm Indbygningsmål 902,5-500-549 mm mål 902,5-549 mm Rammens ydre Røgafgang (diameter) Ø130 / Ø200 mm Udvendig diameter Ø8 mm på gastilslutning Min. 50

62

MÅL (B-D-H)

52

Recommended free convection openings min. 200 cm²

549

115,5

733

Pejseindsatsens ydre mål 810-629-779 mm Indbygningsmål 662,5-529-490 mm mål 662,5-490 mm Rammens ydre Røgafgang (diameter) Ø130 / Ø200 mm Udvendig diameter Ø8 mm på gastilslutning

4 8 9 ,5

MÅL (B-D-H)

,5

TEKNISKE DATA:

Recommended free convection openings min. 200 cm²

RAIS Visio Gas 40-55-90 RD-65

599

314,5

53

299,5

629

TEKNISKE DATA:

RAIS VISIO 90 T

RAIS Visio Gas 43-49-65 RD-6541

Min. 549

314,5

RAIS VISIO 70 T

RAIS Visio Gas 43-49-65 T-6541

210

33


SPECIFIKATIONER

RAIS VIVA L 100 M/SIDEGLAS

RAIS VIVA L 100 U/SIDEGLAS

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

MÅL (B-D-H) Gaspejsens ydre mål (diameter) Røgafgang Afstand fra gulv til center røgafgang top Afstand fra gulv til center røgafgang bag

MÅL (B-D-H) Ø470/1000 mm Ø100 mm 967 mm 831 mm

NØGLETAL Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

Ø470/1000 mm Ø100 mm 967 mm 831 mm

NØGLETAL 1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 117 kg

250 mm 50 mm

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 117 kg

250 mm 50 mm

RAIS VIVA L 120 M/SIDEGLAS

RAIS VIVA L 120 U/SIDEGLAS

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

MÅL (B-D-H) Gaspejsens ydre mål (diameter) Røgafgang Afstand fra gulv til center røgafgang top Afstand fra gulv til center røgafgang bag

MÅL (B-D-H) Ø470-1000 mm Ø100 mm 1047 mm 911 mm

NØGLETAL Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

34

Gaspejsens ydre mål (diameter) Røgafgang Afstand fra gulv til center røgafgang top Afstand fra gulv til center røgafgang bag

Gaspejsens ydre mål (diameter) Røgafgang Afstand fra gulv til center røgafgang top Afstand fra gulv til center røgafgang bag

Ø470-1000 mm Ø100 mm 1047 mm 911 mm

NØGLETAL 1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5.8 kW 78 % 126 kg

250 mm 50 mm

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 126 kg

250 mm 50 mm


SPECIFIKATIONER

RAIS VIVA L 160 M/SIDEGLAS

RAIS VIVA L 160 U/SIDEGLAS

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

MÅL (B-D-H)

MÅL (B-D-H)

Gaspejsens ydre mål (diameter) Røgafgang Afstand fra gulv til center røgafgang top Afstand fra gulv til center røgafgang bag

Ø470-1618 mm Ø150 mm 1107 mm 971 mm

Gaspejsens ydre mål (diameter) Røgafgang Afstand fra gulv til center røgafgang top Afstand fra gulv til center røgafgang bag

NØGLETAL

Ø470-1618 mm Ø150 mm 1107 mm 971 mm

NØGLETAL

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad

1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 %

Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

146 kg

250 mm 50 mm

1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 146 kg

250 mm 50 mm

RAIS NEXO 100 M/SIDEGLAS

RAIS NEXO 100 U/SIDEGLAS

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

523

NØGLETAL

446-398-1035 mm Ø100 mm 987 mm 853 mm

248

Gaspejsens ydre mål (diameter) Røgafgang Afstand fra gulv til center røgafgang top Afstand fra gulv til center røgafgang bag

300

50

MÅL (B-D-H) 248

446-398-1035 mm Ø100 mm 987 mm 853 mm

700

Gaspejsens ydre mål (diameter) Røgafgang Afstand fra gulv til center røgafgang top Afstand fra gulv til center røgafgang bag

50

MÅL (B-D-H)

250 473

NØGLETAL

150

250 mm 50 mm

150

70 0

125 kg

210

50

250 mm 50 mm

343

Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

125 kg

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 %

50

Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad

210

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 %

443

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad

50 343

443

10-6565 - NEXO uden sideglas afstande til brænbart

10-6564 - NEXO Gas med sideglas afstande til brænbart

A-A ( 0,1 )

A

390

1025 n187

869

440

390

440 1025

1025  187

1025 853

853

439

361

278 271

278 n134

n30

0 A

115 0

0

134 30

115 0

35


SPECIFIKATIONER

RAIS NEXO 120 M/SIDEGLAS

RAIS NEXO 120 U/SIDEGLAS

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

MÅL (B-D-H)

MÅL (B-D-H)

300

446-398-1235 mm Ø100 mm 1197 mm 1063 mm

250 473

700

523

NØGLETAL Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad

250 mm 50 mm

140 kg

250 mm 50 mm 50

70 0

150

Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

443

150

140 kg

343

443

10-6565 - NEXO uden sideglas afstande til brænbart

10-6564 - NEXO Gas med sideglas afstande til brænbart

390

440

390

A-A ( 0,1 )

343

210

Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 % 210

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 %

50

NØGLETAL Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad

248

248

Gaspejsens ydre mål (diameter) Røgafgang Afstand fra gulv til center røgafgang top Afstand fra gulv til center røgafgang bag

50

446-398-1235 mm Ø100 mm 1197 mm 1063 mm

50

Gaspejsens ydre mål (diameter) Røgafgang Afstand fra gulv til center røgafgang top Afstand fra gulv til center røgafgang bag

440

A 1235

n18

7

1079

1235 1063

1235

1235

187

1063

649

571

488 481

488 n13

13

4

n30

0

0

115

30

115

0

4

0

A

RAIS NEXO 140 M/SIDEGLAS

RAIS NEXO 140 U/SIDEGLAS

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

300 523

446-398-1426 mm Ø100 mm 1197 mm 1063 mm

Project:

Established: Format: Revi 29-08-2019 A3

250 473

NØGLETAL

150

443

250 mm 50 mm

70 0

210

156 kg

250 mm 50 mm

343

Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

156 kg

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 %

50

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad

210

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 %

150

Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

50

248

50

Gaspejsens ydre mål (diameter) Røgafgang Afstand fra gulv til center røgafgang top Afstand fra gulv til center røgafgang bag

NØGLETAL Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad

Drawing name:

MÅL (B-D-H) 446-398-1426 mm Ø100 mm 1197 mm 1063 mm

700

Gaspejsens ydre mål (diameter) Røgafgang Afstand fra gulv til center røgafgang top Afstand fra gulv til center røgafgang bag

248

MÅL (B-D-H)

INDUSTRIVEJ 20, 9900 FREDERIKSHAVN, DENMAR Phone +45 98 47 90 33 - Fax +45 98 47 92 91 E-mail: info@rais.dk - Homepage: www.rais.dk

50 343

443

10-6565 - NEXO uden sideglas afstande til brænbart

10-6564 - NEXO Gas med sideglas afstande til brænbart

390

440

390 1426

n187

1079

440

1426

1426

1221

1221

1426

187

1063

1063

649 488 481

488 13

4

n134 n30

0

36

30

115 0

0

115 0


SPECIFIKATIONER

RAIS NEXO 160 M/SIDEGLAS

RAIS NEXO 160 U/SIDEGLAS

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

MÅL (B-D-H)

MÅL (B-D-H)

300

446-398-1601 mm Ø100 mm 1197 mm 1063 mm

250 473

700

523

250 mm 50 mm

210

Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

166 kg

250 mm 50 mm

50

70 0

150

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 %

343

210

166 kg

443

Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 %

150

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad

NØGLETAL

50

NØGLETAL

248

50

Gaspejsens ydre mål (diameter) Røgafgang Afstand fra gulv til center røgafgang top Afstand fra gulv til center røgafgang bag

248

446-398-1601 mm Ø100 mm 1197 mm 1063 mm

50

Gaspejsens ydre mål (diameter) Røgafgang Afstand fra gulv til center røgafgang top Afstand fra gulv til center røgafgang bag

343

443

10-6565 - NEXO uden sideglas afstande til brænbart

10-6564 - NEXO Gas med sideglas afstande til brænbart

390

440

390 1601

n187

1079

440

1601

1601

1221

1221

1601

1063

187

1063

649 488 481

488 13 115 n3 0

RAIS NEXO 185 M/SIDEGLAS

RAIS NEXO 185 U/SIDEGLAS

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

MÅL (B-D-H)

523

NØGLETAL

446-398-1861 mm Ø100 mm 1197 mm 1063 mm

250 473

300 mm 50 mm

70 0

150

210

190 kg

300 mm 50 mm

343

Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

190 kg

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 %

50

210

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad

443

Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

Drawing name:

NØGLETAL 1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 %

150

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad

INDUSTRIVEJ 20, 9900 F Phone +45 98 47 90 E-mail: info@rais.dk

50

248

50

Gaspejsens ydre mål (diameter) Røgafgang Afstand fra gulv til center røgafgang top Afstand fra gulv til center røgafgang bag

300

0

Project:

MÅL (B-D-H) 446-398-1861 mm Ø100 mm 1197 mm 1063 mm

700

Gaspejsens ydre mål (diameter) Røgafgang Afstand fra gulv til center røgafgang top Afstand fra gulv til center røgafgang bag

115

0

0

248

0

4

30

n134

50 343

443

10-6564 - NEXO Gas med sideglas afstande til brænbart

10-6565 - NEXO uden sideglas afstande til brænbart

390

440

390

1861

n18

7

1079

1861

1861

1221

1221

440 1861

187

1063

1063

649 488 481

488 1

34

n134

n30

0

30

115 0

0

115 0

37

E 3


SPECIFIKATIONER

RAIS Q-TEE 2C U/SOKKEL

RAIS Q-TEE 2C M/SOKKEL

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

MÅL (B-D-H) Gaspejsens ydre mål gulv til center røgafgang top Afstand fra Afstand fra gulv til center røgafgang bag

MÅL (B-D-H) 656-479-603 mm 603 mm 475 mm

NØGLETAL Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

Gaspejsens ydre mål gulv til center røgafgang top Afstand fra Afstand fra gulv til center røgafgang bag

656-479-603 mm 603 mm 475 mm

NØGLETAL 1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 117 kg

250 mm 50 mm

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 117 kg

250 mm 50 mm

RAIS Q-TEE 2C M/BEN

RAIS Q-TEE 2 U/SOKKEL

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

MÅL (B-D-H)

MÅL (B-D-H)

Gaspejsens ydre mål 656-479-603 mm gulv til center røgafgang top Afstand fra 603 mm 475 mm Afstand fra gulv til center røgafgang bag

Gaspejsens ydre mål indre mål Brændkammerets Afstand fra gulv til center røgafgang top Afstand fra gulv til center røgafgang bag

582-410-598 mm 446-277-265 mm 590 mm 470 mm

NØGLETAL Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 %

NØGLETAL Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad

117 kg

250 mm 50 mm

Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

38

1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 78 kg

250 mm 50 mm


SPECIFIKATIONER

RAIS Q-TEE 2 M/SOKKEL

RAIS Q-TEE 2 M/BEN

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

MÅL (B-D-H) Gaspejsens ydre mål gulv til center røgafgang top Afstand fra Afstand fra gulv til center røgafgang bag

MÅL (B-D-H) 582-410-983 mm 983 mm 845 mm

NØGLETAL Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

Gaspejsens ydre mål gulv til center røgafgang top Afstand fra Afstand fra gulv til center røgafgang bag

582-410-761 mm 761 mm 623 mm

NØGLETAL 1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 78 kg

250 mm 50 mm

Effekt (kW): Naturgas - G20 I2H/I2E Effekt (kW): Propangas - G30/G31-I3B/P(30) Virkningsgrad Vægt i kg: AFSTAND TIL BRÆNDBART MATERIALE Til væg ved siden Til væg bag

1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 78 kg

250 mm 50 mm

Vores løbende tekniske udvikling betyder, at der kan ske ændringer i specifikationer, farver og udstyr. Og vi tager forbehold for evt. fejl i tekst, data og fotos.

39


www.rais.com

Profile for Rais A/S

Gas 2019_DK  

Gas 2019_DK  

Profile for raisas