Wereld op Wielen | december 2022

Page 1

WEINSBERG CARACOMPACT PEPPER EDITION MET DE ID. BUZZ VAN AUTO POPPE OP 25E VOLVO JUBILEUM ZEELANDRIT DECEMBER 2022 | JAARGANG 8
2 Kij k v o or e en ve s t iging in de b uurt op m a zd a .n l DI R EC T U I T V OO R R A A D L EV E R B A A R . Sport ief design zowel interieur als exterieur . Hoog trekgewicht van ten minste 1.800kg . Nú automaat zonder meerprijs t.w v € 3.250 E E N M OOI M OME N T V OOR D E tot 12 5 km per liter / CO2-uitstoot van 153 tot 182 g/km De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2en opties Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 29 september 2022 t/m 31 december 2022 uiterlijke registratie 31 december 2022 Niet geldig bij zakelijke/private ease of in combinat e met andere act es Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke spec ficaties Prijswijzigingen voorbehouden Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl D R I V E T OG E THE R AutoVermeulen _ Pearyweg 6 _ Goes _ 0113-561812 _ autovermeulen.nl _ van FIAT Expert in KIA € 6.000,Registratievoordeel + EV subsidie = Of zelfs meer!

Wat betreft onze mobiliteit zijn we in een spagaat beland, zowel in Nederland als in de EU. In Nederland is men druk bezig de diesel de das om te doen. Waarom?

De huidige dieselmotor is de schoonste verbrandingsmotor ooit, maar de politiek in Nederland keert juist die motor de rug toe, dit in tegenstelling tot ons buurland Duitsland, waar dit type motor juist wordt gepromoot. De dieselrijder wordt zelfs gestraft, want de belasting op de zelfontbrander is altijd hoog geweest, maar dat werd gecompenseerd door goedkope dieselolie. Nu heeft de politiek in Nederland de diesel nog eens extra duur gemaakt!

Laatst las ik nog een vergelijkingstest tussen een BMW 440d xDrive Coupé en een Audi 55 Coupé TDI Quattro in het toonaangevende automagazine Auto Motor und Sport. Beide vierwielaangedreven coupés hebben een zescilinder turbodiesel in het vooronder met 340 pk en 700 Nm koppel. Ze spurten in 4,8 seconden naar de honderd, hebben een topsnelheid van 250 km en hebben een gemiddeld verbruik van 1 op 16. In ons land, met een maximum snelheid van 100 km/h, zouden deze kanjers met gemak 1 op 20 of nog zuiniger kunnen rijden.

De EU stelt dat nieuwe auto’s in 2035 vrij van uitlaatgassen moeten zijn. De auto-industrie wordt gedwongen in hoog tempo al zijn modellen elektrisch te maken. Die operatie kost extreem veel geld en veel fabrikanten hebben goedkope benzineauto’s al uit hun gamma geschrapt. Veel particulieren kunnen zo dadelijk geen auto meer kopen. De Europese politiek draaft door en daardoor staat de persoonlijke mobiliteit onder druk. Het lijkt er sterk op dat de EU erop uit is om de gewone man of vrouw uit de auto te krijgen. Onze vrijheid is een groot goed en deze maatregelen moeten volgens ingewijden snel stoppen!

3
Ontwerp, realisatie Quaeris Media en uitgever (quaerismedia.nl) Advertenties Marcel Verwei | marcel@quaerismedia.nl Redactie Rob Strating Verspreiding Noord- en Zuid Beveland, Walcheren en Schouwen-Duiveland Website wereld-op-wielen.nl Copyright Het auteursrecht op de in deze krant verschenen artikelen wordt door de uitgever voorbehouden Een merk van PAGINA 7
XDRIVE 23I
BMW X1

Spontaan naar Antwerpen voor de lunch.

De multifunctionele alleskunner. Jouw nieuwe Vitara heeft een modern en herkenbaar SUV-design, mooi! Als zuinige en super betrouwbare allroader is de Vitara uitgeroepen door de ANWB als meest waardevaste auto, voortreffelijk. En wat ‘m nog aantrekkelijker maakt is dat hij nu ook verkrijgbaar is met een nieuwe ef ciënte Full Hybrid aandrijving. De Vitara schittert van de geavanceerde technieken, het Suzuki Multimedia System en het Suzuki Safety System Pro omdat veiligheid geen grenzen kent. Over grenzen gesproken … met 1200 kg trekgewicht kan je ook spontaan door naar de La Rochelle. Een lunch aan zee … waarom niet? Kom ‘m bewonderen in de showroom of plan gelijk een heerlijke proefrit met de Vitara.

4 serious about fun SUZUKI VITARA SMART HYBRID €395,PRIVATE LEASE V.A. P/M €26.999,V.A. Gemiddeld brandstofverbruik volgens de WLTP testmethodiek Euro-6-norm EC 2018/1832AP: 5,3 - 5,8 l/100 km; 18,9 - 17,2 km/l; CO2-uitstoot: 121 - 131 g/km.
Kom snel langs bij onze Suzuki dealer Auto Toonder BV Biezelingsestraat 50 · 4421 BT Kapelle · Tel 0113-343631 · autotoonder.nl Van der Jagt-Willemse Mercuriusweg 29 · 4382 NC Vlissingen · Tel 0118-419051 · vanderjagtwillemse.nl * Suzuki Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Suzuki Private Lease, 60 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland, BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • Toetsing en registratie BKR • Onder voorbehoud van acceptatie • Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Voorafgaande aan de 25e Zeelandrit van de Nederlandse Volvo Klassieker Vereniging, werden de 100 équipes hartelijk verwelkomd met koffie, thee en iets lekkers bij Volvo Cappendijk in Goes.

De Zeeuwse Volvo dealer heeft al vaker als startlocatie gediend en bovendien zet Cappendijk regelmatig de deur van de werkplaats open om eigenaren van klassieke Volvo’s onder begeleiding van ervaren monteurs aan hun beauty te laten sleutelen. Vanaf 10 uur vulde de grote parkeerplaats zich met de mooiste en bijzondere exemplaren van het cultureel rijdend erfgoed van Volvo, afkomstig uit Nederland en België. De rit leidde de deelnemers door de Zak van Zuid-Beveland. Ik zal een aantal klassiekers nader belichten.

PV444 (kattenrug 444 en 544)

PV staat voor ‘personvagn’ en 444 voor 4 zitplaatsen een 44 voor het geboortejaar 1944. In 1947 kwam de productie op gang en in 1955 werden de split windows, de gedeelde voor- en achterruit, vervangen door grotere ongedeelde ruiten. In de loop der jaren groeide de viercilinder van 1414, 1583 en 1780 cc. Een oersterke auto die ooit de African Safari won. De combiversie heet Duett.

Amazon (121, 131, 221, 222, 122, 132 en 123 GT)

De jonge designer Jan Wilsgaard tekende de Amazon die in 1957 verscheen. Hij zou een geweldige en onverslijtbare gezinsauto

worden waarmee tevens veel rally’s en races werden gewonnen. Begin jaren ’60 kwam er een combi bij. Het topmodel was de 123 GT met een snelle tweeliter motor met 100 pk en een vierbak met een elektrische overdrive. De toerenteller stond prominent op het dashboard. De Amazon werd tot 1970 gebouwd en is nog steeds de meest voorkomende oldtimer in de huidige tijd.

P1800 (1800 S, 1800 E, 1800 ES)

In 1961 bracht Volvo de P1800 uit die door Per Petterson was getekend. Hij werd eerst bij Jensen in Engeland gebouwd en hij werd beroemd vanwege het feit dat ‘de Saint’, Simon Templar hem als dienstauto gebruikte. Hij werd voorzien van de nieuwe B18motor. De kwaliteit was niet geweldig en daarom haalde Volvo de P1800 naar Zweden. Later groeide de motor naar een tweeliter, ook met benzine-injectie. De 1800 ES kreeg de koosnaam ‘Kist van sneeuwwitje’ vanwege zijn grote glazen achterruit en is een gewilde klassieker.

5
ADVERTORIAL 25E VOLVO JUBILEUM ZEELANDRIT STARTTE OP
SEPTEMBER
Pearyweg 17 | 4462 GT Goes | 0113 275 000 | www.cappendijk.nl “ER ZIT TOEKOMST IN HET VERLEDEN!”
11
JL. BIJ CAPPENDIJK
6

BMW X1 XDRIVE 23I

Alles is nieuw aan de nieuwe X1: het koetswerk, de motoren en de fabriek waar hij geproduceerd wordt. De 3e generatie moet alles beter kunnen: hij biedt meer plaats, bezit omvangrijke assistentsystemen en een groot aandrijvingspalet.

Verkoopadviseur Wouter Haulez van Renova Zeeland zorgde ervoor dat ik de zwarte SUV gewassen en gestreken meekreeg voor de test.

X1 gamma

Hij wordt niet meer in het Limburgse Born gemaakt, maar loopt nu in het Beierse Regensburg van de band. Er zijn twee benzine en twee dieselmotoren verkrijgbaar. Voorts nog twee plug-in-hybrids en een volledig elektrische versie, de iX1.

Indrukwekkende verschijning

Het valt onmiddellijk op dat de nierengrille fors gegroeid is. Voorts past de nieuwe led-koplampgeneratie naadloos in het stoere front met de enorme luchthappers. Hij heeft een CW-waarde van 0,26, hetgeen voor een deel is terug te voeren op de meestal gesloten grille en de driedimensionale led-achterlichten. Hij groeide flink: l x b x h = 4,50 x 1.845 x 1,642 m. Ook de wielbasis nam toe: 2,692 m.

Hoogwaardig

Je zit iets verhoogd op de sportief gevormde stoelen met

zitverlengers. Alle materialen zijn met zorg gekozen: zacht leer, mooie hoogwaardige kunststoffen met fraaie stiksels, koele aluminium accenten en nauwelijks hard plastic. De lay-out van het dashboard en de middenconsole kende ik al van de Active Tourer, maar ik mis toch de IDrive-Controller voor de bediening van het infotainment scherm. Er zijn veel aflegmogelijkheden en zowel voorals achterin is er meer dan voldoende ruimte. De achterbank is verstelbaar en de kofferruimte (540-1600 liter) is immens.

Kanjer

Onder de motorkap ligt een tweeliter turbo-benzinemotor met 204 pk/320 Nm. Via een boostknop kan de 14 kW generator geactiveerd worden en ontstaat er een systeem-pk van 218 pk. Ik heb voornamelijk in de regen getest en daardoor had ik de beschikking over vierwielaandrijving, een veilige optie. Ik denk ook dat deze versie uitstekend als caravantrekker geschikt is. Bovendien draait hij zijn hand niet om voor rijden in de sneeuw. Als je 100 rijdt op de cruise control is 1 op 18 beslist haalbaar, want dan maakt hij slechts 1500 toeren/min. Met een vanafprijs van € 56.785,- is dit een bijna alleskunner!

7
“VOLWASSEN GEWORDEN”
Foto’s: Gianni Agosti | AutoZeeland.nl

Technology that moves you.

Met de geëlektrificeerde Kia modellen.

Is het je ooit opgevallen dat technologie ons leven zo makkelijk en comfortabel kan maken dat we nauwelijks nog in beweging komen? De volledig elektrische en (plug-in) hybride modellen van Kia zijn ontworpen om beweging in welke vorm dan ook aan te moedigen. Om je te stimuleren erop uit te trekken en nieuwe inspiratie te vinden.

Kijk voor meer informatie op kia.com of vraag ernaar bij jouw Kia-dealer. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Louwman Goes

Pearyweg 11 Tel: 0113 - 75 31 99 kia-louwman.nl

8

WEINSBERG CARACOMPACT

PEPPER EDITION MET MERCEDES-BENZ SPRINTER

Met de nieuwe Weinsberg Caracompact MB 640 MEG Edition

Pepper op basis van de Mercedes Sprinter voert Weinsberg de hogere klasse aan. Ik testte de camper voor Caravanlife Gorter in Heinkenszand en deed ook Louwman Mercedes-Benz in Goes aan.

Al drie jaar is Caravanlife Gorter dealer van Weinsberg. Dit merk is onderdeel van de Knaus-Tabbertgroep en staat alom bekend om zijn sportieve imago, de mooie afwerking en de complete uitrusting. Wie voor deze uitvoering op basis van de Sprinter kiest, krijgt 23 cm meer camper t.o.v. het standaardmodel op Fiat- of Peugeotbasis, ook overtreft hij de concurrentie door zijn breedte. In deze uitvoering zijn veel opties standaard ingebouwd, zoals bijvoorbeeld een airco, navigatie en satelliet-tv en dan lijkt hij duurder, maar per saldo valt dat alles mee.

Twee meter stahoogte

De beide separate bedden hebben een gezamenlijke oppervlakte van 4 m². Het ruimtegevoel vind ik geweldig, want de 2 meter stahoogte is natuurlijk super en wat dacht u van het kleine drempeltje tussen de woonruimte en de zitgroep? Het is ook aangenaam licht in huis door het grote dakluik aan de voorkant en de langwerpige variant boven de bedden. Daar is de geniale badkameroplossing met de ruimtebesparende wastafel, de compacte en ruime keuken met de inklapbare werkbladverlenging.

Bergruimte

Omdat de slaapruimte halfhoog is ingebouwd, is er heel veel bergruimte daaronder gecreëerd. Dankzij de grote ‘garagedeuren’ aan weerskanten kan die ruimte prima beladen worden. A propos bergruimte: kasten in allerlei maten zijn er in overvloed.

Mercedes 217 CDI

De tweeliter viercilinder turbodiesel heeft 170 pk/400 Nm koppel en drijft de voorwielen aan. De motor is gekoppeld aan een 9-traps automaat. Als ik hem start, loopt de motor al zó geruisloos dat je zou denken dat het een benzinemotor is. De Sprinter is dus de breedste VAN in zijn klasse en beschikt over allerlei assistenten, waaronder een zijwindassistent. Ik heb de Sprinter getest bij windkracht 7 op de flank. Het resultaat is werkelijk verbluffend: je voelt de wind, maar de auto blijft keurig rechtuit rijden! Dankzij die 9-traps automaat maakt hij nauwelijks toeren en dat scheelt enorm in het verbruik. Tot slot is de camper ongelooflijk comfortabel door zijn aangename veercomfort en het volledig ontbreken van storende wind- en aandrijfgeluiden tijdens het cruisen.

9
ADVERTORIAL
John Gijzel en Josmar van Belzen Tim Gorter
10 Uw auto op de 1e plaats en de perso onlijke aa ndacht die u verdient! Uw dichtsbijzijnde AutoFirst garages in Zeeland Ver trouwd Bovag bedrijf Keuring station Banden Mobiliteitsgarantie Auto Onderhoud Airco Ver vangend ver voer • Persoonlijke aandacht en goede uitleg over de status van uw auto.
Fabrieksgarantie op nieuwe onderdelen.
Waar voor uw geld dankzij professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen tegen een betaalbare prijs.
Bij
onderhoud ont vangt
pas,
dag,
week
• K
• U behoudt uw fabrieksgarantie. AutoFirst Melse Amundsenweg 31 4462 GP Goes 0113-268899 info@aut .nl AutoFirst Kerkwer ve Kerkweg 16 4321 AC Kerkwer ve 0111-415210 info@aut garagekerkwer ve.nl AutoFirst Lokerse Zandweg 8E 4416 NA Kruiningen 0113-382810 info@aut erse.nl AutoFirst Van Hoepen Fagotweg 2/F 4337 RC Middelburg 0118-635474 info@aut anhoepen.nl AutoFirst Garage Markus Nijverheidsweg 1 4311 RT Bruinisse 0111-481993 info@aut garagemarkus.nl AutoFirst RoDam Cruijckelcreke1 4491 PS Wissenkerke 0113-371477 info@aut odam.nl Ruim 15.000 klanten van AutoFirst Garages in heel Nederland beoordelen ons met een dikke 9,2
voorgeschreven
een mobilteitsgarantie
24 uur per
zeven dagen in de
hulp bij pech in Nederland (en tegen een geringe bijdrage van € 19,95 uit te breiden naar de hele EU).
lanttevredenheid staat voorop.

Ruben Blok woont samen met Sabine Loopik in Kloetinge. Ruben is Business Controller en Sabine bedrijfsjurist bij Stedin. De vader van Sabine is er de uiteindelijke oorzaak van dat de familie Blok allemaal klant zijn geworden bij Vakgarage Blankestijn. Hij kwam al jaren in de garage en kende de zakelijke partner van Taco, Stefan van Sabben, erg goed. Sabine: “Mijn vader hoefde maar een appje naar Stefan te doen en de afspraak was zó geregeld!” Dat sprak Ruben ook aan en vandaar dat hij zijn blauwe Škoda Octavia Combi bij Vakgarage Blankestijn vond. Ruben: “Het is een fijne, grote auto en ik ben bijzonder tevreden over de sales en de aftersales bij Vakgarage Blankestijn!”

Ervaringen van de familie Blok. Zowel moeder als haar drie zonen zijn klant bij Vakgarage Blankestijn en dat naar volle tevredenheid!

Nelleke Blok uit Lewedorp is de moeder van Ruben, Martijn en Bas. Ze was toe aan een andere auto en had een wensenlijstje gemaakt. Daarmee toog ze naar Taco Blankestijn en die ging vervolgens op zoek. Hij vond een jong gebruikte Lexus NX 300 H(ybrid) automaat uit 2018 met slechts 26.000 kilometer op de teller. De compacte SUV paste keurig in het wensenplaatje van Nelleke. Ze had echter nog nooit van het merk Lexus gehoord, maar dat bleek geen bezwaar te zijn. “Het is een heerlijke auto en hij rijdt voortreffelijk, ik ben er erg blij mee,” zegt ze tevreden.

Martijn Blok woont in ’s-Heer Hendrikskinderen samen met zijn vrouw Miranda. Zij is intern begeleidster op een school in Halsteren en kocht haar Peugeot 208 bij Taco. Martijn bestelde zijn Volvo V60 Hybrid uit 2016 ook bij Vakgarage Blankestijn, omdat hij elke dag naar zijn werk bij Shell in Moerdijk moet rijden. “Ik rijd wel 30.000 tot 40.000 kilometer per jaar en ben ook bijzonder tevreden over het bedrijf. Ze bieden een uitstekende service en je kunt daar eigenlijk voor alles terecht,” zegt Martijn tot slot.

Bas Blok en Hilde Franse hebben een biologische boerderij aan de Noord-Kraayertsedijk in ’s-Heer Arendskerke. “We hebben een pluimvee- en akkerbouwbedrijf en verkopen onze biologische producten ook aan huis. Beide auto’s, een Volvo XC60 en een Opel Vivaro staan op de zaak en beide auto’s hebben ze bij Vakgarage Blankestijn gekocht ook weer via een zoekopdracht. We zijn geweldig tevreden met deze bijzondere garage, je kunt altijd terecht en alles wordt keurig opgelost,” besluit Bas.

11
ADVERTORIAL Nobelweg 2-38, 4462 GK Goes 0113 251 888 | vakgarageblankestijn.nl
12 Eurorepar Car Service is onderdeel van Stellantis, de fabrikant van onderstaande merken. In deze merken zijn we “thuis” en daarom zijn wij het échte alternatief voor onderhoud, reparatie, service en APK keuring. Eu rorepar Go e s Pearyweg 6 | 4462 GT GOES 0113 – 561812 | eurorepargoes.nl service van lichte bedrijfswagens én campers. Eurorepar basis onderhoudsbeurt + APK (benzine) o.a. Citroën C1, C2, C3, Peugeot 106, 107, 108, 207 Eurorepar basis onderhoudsbeurt + APK (benzine) o.a. Peugeot 2008, Opel Mokka, Jeep Renegade Laat je accu testen voordat het te laat is. De accutest én de montage zijn service van de zaak Winterbanden – Topmerken inclusief advies 3 betalen! Eurorepar Goes is een onderdeel van AutoVermeulen, een begrip in Zeeland sinds 1962. Als Expert in Kia, Dealer van Fiat én Subaru Service Centre combineren we de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf met de professionaliteit van een modern dealerbedrijf. 159,179,Onderhouds- & Servicepartner voor (plug-in) hybride en 100% EV. NIEUW! 0,4=3 Acties t/m 31/12/22

Van Mossel AutoLease ZuidWest maakt deel uit van de tak met zelfstandig regionaal opererende bedrijven. De Zeeuwse vestiging in Goes aan de Pearyweg steekt letterlijk boven het maaiveld uit, zeker vanaf de A58 gezien. Ik had ter gelegenheid van de aflevering van de Picanto’s een interview met Senior Lease Adviseur Edwin Rouw.

Edwin Rouw: “Dit zijn 10 Picanto’s Comfortline die een aanvulling vormen, zodat het totaal nu komt op 25 auto’s voor Dé Provinciale Kraamzorg in Zeeland en Lunavi Kraamzorg in West-Brabant. De witte Kia’s zijn geleverd door de Van Mossel Automotive organisatie en zijn van opvallende reclame voorzien door TrimLine uit Lewedorp. We hebben uitstekende ervaringen met dit bedrijf en in geval van calamiteiten, bevindt het zich vlak in de buurt.

De Picanto’s zorgen voor mobiliteit en herkenbaarheid in onze provincie, maar ook in Brabant tot en met de regio Tilburg. We leasen al sinds 2009 aan Dé Provinciale Kraamzorg die nu gefuseerd is met de Brabantse Kraamzorg Lunavi. De Kia’s zijn van vierseizoenenbanden voorzien en de dames rijden zo’n 15.000 kilometer per jaar.”

Als ik directiesecretaresse Monique Dominicus even telefonisch spreek, vertelt ze dat beide kraamzorgorganisaties in 2015 zijn gefuseerd, Lunavi had toen nog een andere naam. Totaal heeft de grote kraamzorgorganisatie 435 werknemers in dienst. Het hoofdkantoor van Dé Provinciale Kraamzorg bevindt zich in Goes, dat van Lunavi staat in Tilburg.

De grote foto toont de eerste tien Kia’s voor het spraakmakende gebouw van Van Mossel Autolease ZuidWest aan de Pearyweg in Goes. Op een van de foto’s neemt directeur Janine Kliphuis de taart in ontvangst van Edwin Rouw en overhandigt hij op de andere foto symbolisch de sleutels aan kraamverzorgende Kim van Balen.

Pearyweg 19 | 4462 GT Goes | 0113 23 52 28 | vanmosselautolease.nl

13
ADVERTORIAL
“VAN MOSSEL VOOR MOBILITEIT, VOOR IEDEREEN”
“DE BESTE KRAAMZORG VOOR JOUW BABY”
14

Sinds de Nederlandse Volkswagenimporteur Ben Pon in 1947 een schetsje van een busje achterop een sigarendoosje tekende, zijn 75 jaren voorbijgegaan. De 100% elektrische ID. Buzz maakt ons sinds kort een busje vrolijker…

Hij ziet er flitsend uit, zeker met allerlei gewaagde kleurcombinaties, maar veel belangrijker: hij ziet eruit als een Volkswagen Transporter, onmiddellijk herkenbaar! Je kan aan alles zien dat hij in de windtunnel is gevormd en dat moet natuurlijk ook, want hoe minder de luchtweerstand, des te groter de actieradius. Hij is leverbaar als bus (People) en als bestelwagen (Cargo). Ik heb even achter het stuur gezeten in de Zeelandhallen en het viel me op dat het ruimtegevoel binnenin en het zicht rondom voorbeeldig is.

Salesmanager Volkswagen Bedrijfswagens bij Auto Poppe is Bas de Vroomen: “De ID.Buzz Cargo is al uitgeroepen tot International Van of

Technische gegevens:

- L x b x h = 4,712 x 1,985 x 1,927 m. Wielbasis: 2,99 m

- Motor: permanente synchroonmotor met 204 pk/310 Nm

- Accu: Lithium-Ionen accu met 77kWh capaciteit. Opladen 80% in 30 min.

- Prestaties: acceleratie 0-100 km/h: 10,2 sec., topsnelheid: 145 km/h

- Achterwielaandrijving

- Trekgewicht: 1000 kg, draaicirkel 11 meter

- Tevens verschillende subsidieregelingen (Seba)

- Verbruik: 20,7 kWh/100 km

- Actieradius: 420 km Prijs: vanaf € 46.200,- excl. BTW en excl. subsidieregeling

autopoppe.nl De nieuwe elektrische ID. Buzz en ID. Buzz Cargo Begin december in de showroom Vanaf € 46.200¹ ¹De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij een verkoopmedewerker van Auto Poppe naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.
16 Genieten van een schone auto, zo vaak als je wilt! Per maand Normaal Per maand • Écht onbeperkt wassen! • Korting vanaf twee kentekens! • Geldig bij al onze wasstraten! Meld je nu aan via onze website! www.autowasparkkuzee.nl/onbeperkt Maximale korting! Goes Pearyweg 9 Middelburg Heerlijkheidsweg 3 Oost-Souburg Marie Curieweg 1 Terneuzen Meester F.J. Haarmanweg 55 Autowaspark Kuzee op Facebook en Instagram! @autowasparkkuzee

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.