De Scheldepost | week 49

Page 1

Wie in Wemeldinge verras jij met een lekker gebakje?

Verras iemand met een lekker stuk taart en snoep zelf gezellig mee! Kledingbeurs Het Lichtpunt, een initiatief van de gezamenlijke kerken in Wemeldinge, houdt een actie om mensen aan te moedigen een ander op te zoeken en te bemoedigen. “We hopen dat het een lichtpuntje is voor mensen die het moeilijk hebben”, vertellen de vrijwilligers.

Lees het artikel verder op pagina: 3

VOORPAGINA
Woensdag 7 december 2022
Een merk van
en
Marijkelaan 2b, 4401 GG Yerseke • 0113 570 500 • info@zhhuys.nl • zhhuys.nl
advies
en
Marijkelaan 2b, 4401 GG Yerseke • 0113 570 500 • info@zhhuys.nl • zhhuys.nl Persoonlijk advies in hypotheken en verzekeringen. Marijkelaan 2b, 4401 GG Yerseke • 0113 570 500 • info@zhhuys.nl • zhhuys.nl
advies in hypotheken en verzekeringen. Marijkelaan 2b, 4401 GG Yerseke • 0113 570 500 • info@zhhuys.nl • zhhuys.nl info@zhhuys.nl Persoonlijk advies in hypotheken en verzekeringen. Marijkelaan 2b, 4401 GG Yerseke • 0113 570 500 • info@zhhuys.nl • zhhuys.nl Marijkelaan 2b, 4401 GG Yerseke | Piet Heinstraat 28, 4461 GL Goes 0113 - 570 500 | info@zhhuys.nl | zhhuys.nl HEEFT U DIT JAAR NOG RECHT OP BRILVERGOEDING? WIJ VERHOGEN UW VERGOEDING MET 25% bij aanschaf van een nieuwe bril in 2022! In de meeste gevallen kunnen wij uw declaratie bij de zorgverzekeraar geheel verzorgen. Actie geldig van 15-11-2022 t/m 31-12-2022* *Vraag naar de voorwaarden in de winkel Ooststraat 7 | Kapelle Tel. 0113 344820 www.booneoptiek.nl WEEKMENU €22,50 Graag vooraf reserveren! W. Kanaalweg 23-25, Wemeldinge 0113-621262 www.ietsanderswemeldinge.nl BRASSERIE BRASSERIE CAFETARIA Voorgerechten: Gerookte zalm op toast Of Minestronesoep Hoofdgerechten: Gebakken kabeljauwhaas met geblancheerde groenten en groene kruidensaus of Gegrilde rib-eye steak met roerbakgroenten en strogano saus Dessert: Passoa crème brûlée met mango-sorbetijs Geldig van 20-10 t/m 24-10 2021 WEEKMENU Voorgerechten: Schaaldierensoep met room en cognac of Carpaccio met grana padano, kappertjes en frambozendressing Geldig van 8 t/m 11 december €26,90 Dessert: Aardbeien panna cotta met Oreo crumble Graag vooraf reserveren! W. Kanaalweg 23-25, Wemeldinge | 0113-621262 www.ietsanderswemeldinge.nl
Lokale ondernemer Tara Kootstra van Cranio 4 Horses Taart Meld iemand aan voor een gratis taart!
Persoonlijk advies in hypotheken
verzekeringen.
Persoonlijk
in hypotheken
verzekeringen.
Persoonlijk
DORCAS, in actie voor de allerarmsten OPENINGSTIJDEN Dinsdag/donderdag 10.00-16.00 uur Zaterdag 10.00-12.30 uur Adresgegevens Ooststraat 13, 4421 CZ Kapelle Tel. 0113 - 340787 (tijdens openingsuren) www.dorcas.nl/winkels/kapelle/
Hoofdgerechten: Zeeuws vispannetje met roomsaus en geblancheerde groenten of Black Angus steak met seizoensgroenten en paprikasaus
Hallo! Wij zijn DMARC. Een strategisch-hands-on-no-nonsensallround-full-service-online-offlineconcepting-marketing-communicatiecreatie-reclamebureau in Goes en Breda, maar wij zeggen gewoon een reclamebureau. Check dmarc.nl

Aanplant nieuwe bomen in Kapelle

De gemeente Kapelle heeft een herplant plicht. Dit betekent dat er voor bomen die we kappen in de gemeente, ook weer nieuwe bomen terugkomen. Op maandag 12 december start aannemer H2Groen uit Kruiningen met de herplanting van bomen langs de geluidswal van de provinciale weg N289, ter hoogte van de aansluitende wegen De Klinker en de Biezelingse Oude Dijk in Kapelle. In totaal planten ze 93 nieuwe bomen. Het planten van de bomen is in overeenstemming met de Provincie Zeeland voorbereid. De werkzaamheden duren tot uiterlijk 23 december 2022.

Neem met vragen contact op Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 14 0113 of stuur een e-mail naar r.rombouts@kapelle.nl.

Uw evenement gratis promoten via www.debloesemvanzeeland.nl

Met de website www.debloesemvanzeeland.nl laten we zien wat er te doen en beleven is in onze gemeente. Welke bedrijven er zijn en welke evenementen er plaatsvinden. Wilt u uw evenement gratis promoten via onze website? Maak dan een account aan.

Registreren van een evenement

Via www.debloesemvanzeeland.nl/registreren maakt u een account aan. Daarna ontvang u een e-mail om dit account te activeren. Hoe u daarna het evenement invoert leest u op www.debloesemvanzeeland.nl/vermelding. Om te zorgen voor een volledige en kwalitatieve weergave, controleren wij de ingevoerde informatie voordat we deze publiceren.

Neem met vragen gerust contact op Heeft u nog vragen over de website of het invoeren van uw evenement? Stuur dan een e-mail naar debloesemvanzeeland@kapelle.nl.

Kerstwensboom in Biezelinge

Vorig jaar was de kerstwensboom op het Marktplein in Biezelinge een succes. Daarom staat er dit jaar van 9 tot en met 30 december weer een grote kerstboom op het Marktplein. U kunt uw kerst- of nieuwjaarswens, kerstgedachte, herinnering of tekening weer ophangen in de kerstboom. De kerstwensboom is een initiatief van de Mozeskerk in samenwerking met de gemeente Kapelle.

Meer informatie over de kerstwensboom Wilt u meet weten over de kerstwensboom? Bekijk dan de flyer die u ontvangen heeft bij deze Scheldepost.

Korting afvalstoffenheffing bij medisch afval

Heeft u veel medisch afval? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een korting op de afvalsto enhe ng. U kunt hiervoor vóór 31 december 2022 een aanvraag indienen bij Sabewa. Het aanvraagformulier is te vinden op www.sabewazeeland.nl of af te halen in het gemeentehuis.

www.facebook.com/gem.kapelle @Gem_Kapelle gemeentekapelle

Denk mee over uw omgeving

Sinds een aantal weken zijn we op zoek naar inwoners die mee willen denken over hoe de toekomst van onze gemeente eruit gaat zien. Misschien vindt u dat er meer ruimte voor groen moet komen. Of u heeft een idee over voorzieningen, zoals speelplekken of ontmoetingsruimtes.

Heeft u uw mening nog niet laten horen?

Via de online Wijkprikker kunt u aangeven waar u trots op bent in de gemeente. Ook kunt u aangeven waar u kansen voor verbetering ziet. Vul op www.wijkprikker.nl/ omgevingsvisiekapelle de wijkprikker in!

Scan de QR-code om de Wijkprikker te openen.

Bekendmakingen

De o ciële bekendmakingen en kennisgevingen van de gemeente Kapelle maken we elektronisch bekend. Kijk hiervoor op www.o cielebekendmakingen.nl. Wilt u nieuw geplaatste bekendmakingen en kennisgevingen van uw buurt in uw mailbox ontvangen? Dan kunt u zich hiervoor aanmelden via www.overheid.nl/attenderingsservice. Onderstaande informatie in de Scheldepost is een extra service, geen o ciële bron voor bekendmakingen. U kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Kapelle informeren u over het volgende:

Vergunningen

Ontvangen aanvragen omgevingsvergunning

1 Mauritsstraat 12 in Kapelle: het vervangen van de kozijnen van de woning.

2 Oranjeboomstraat 16 in Wemeldinge: het plaatsen van een dakkapel.

3 Eversdijkseweg 1 in Kapelle: het aanleggen van kabels ter uitbreiding van het windpark.

Verleende omgevingsvergunningen

1 Oude Rijksweg in Kapelle: het aanleggen van een dam.

Verleende APV-vergunningen

1 Dijkwelseweg 38A in Kapelle: het houden van een kleindiertentoonstelling in een kas op 16 december 2022 van 9.00 tot 20.00 uur en op 17 december 2022 van 9.00 tot 17.00 uur.

2 Maartenskerk en in en rond Wemeldinge: het verkopen van oliebollen ten bate van hulpprojecten voor PIR op 31 december van 8.00 tot 12.00 uur.

Meldingen

1 Wemeldingse Zandweg 20 in Wemeldinge: Activiteitenbesluit, voor het plaatsen van 4 extra chalets en het plaatsen van een windmolen.

2 De Doolhof 35 in Kapelle: het verwijderen van asbest verdacht materiaal.

3 Oranjeboomstraat 9 in Wemeldinge: het slopen van een schuur en het verwijderen van circa 25 m² asbestverdacht plaatmateriaal.

2 De Scheldepost Woensdag 7 december 2022
: Kerkplein 1, Kapelle Postadres : Postbus 79, 4420 AC Kapelle Telefoon
14
E-mail
Kijk voor meer informatie op: www.kapelle.nl Burgerzaken? Afspraak maken! De balie Burgerzaken werkt op afspraak. U maakt een afspraak via www.kapelle.nl. Voor het maken van een afspraak kunt u ook langskomen of bellen naar 14 0113. Bezoekadres
:
0113
: gemeente@kapelle.nl Website : www.kapelle.nl

Het Lichtpunt hield in het verleden twee keer per jaar een kledingbeurs. “In overleg met alle vrijwilligers bepaalden we het doel voor de opbrengst van de beurs”, leggen Patricia en Nicolette, twee van de vele vrijwilligers, uit. “We proberen altijd een doel te steunen dat een link heeft met Wemeldinge. Zo hielden we een actie voor kinderen waarvan de ouders bekend waren bij de voedselbank, zij kregen een bon om een dagje met de familie naar het Klok’uus te gaan. We gaven inwoonster Carlijn een bijdrage voor haar rolstoelbus, kochten een buiten speeltoestel en fiets voor Gezinshuis Het Kompas en gaven geld en kleding aan een kindertehuis in Curaçao, waar op dat moment een inwoonster aan het werk

was. Vorig jaar brachten we narcissen naar ouderen op het dorp.”

Mooie kerstactie

“Toen we stopten met de kledingbeurs en alles verkocht was, hielden we een mooi bedrag over. Dat willen we graag inzetten om mensen met elkaar in verbinding te brengen We zochten naar een leuke en mooie kerstactie waar veel mensen in Wemeldinge aan deel kunnen nemen. En om dit rond kerst betekenis te geven, willen we het kerstkind centraal zetten. Laten zien wie Hij was en is. Dat er toch hoop is, ook wanneer het donker is in iemands leven.” Van het een kwam het ander. “Door de pandemie bleef het idee op de plank liggen, maar nu kunnen we het eindelijk uitvoeren.”

Elkaar bemoedigen

De vrijwilligers hopen dat de actie een lichtpuntje is voor mensen die het moeilijk hebben. “We gaan ervan uit dat de ontvanger het waardeert en ziet dat het goed bedoeld is. En dat mensen bese en dat er soms echt lef nodig is om

Puzzel mee en maak kans op

die stap te zetten. Een dochter die haar moeder opgeeft, kan een voorbeeld zijn. Maar je kunt ook langsgaan bij een zieke uit je straat. Het doel is om mensen bij elkaar te brengen. En een gebakje is toch altijd lekker? Bovendien ontstaat er een gesprek als je samen een stuk taart eet. Je kijkt elkaar in de ogen en kunt elkaar bemoedigen.”

Meld iemand aan!

Iemand aanmelden voor de gebakactie kan door middel van een formulier dat huis-aanhuis wordt verspreid en is in te leveren bij de Spar en in de brievenbus van de kerken in Wemeldinge. Het kan ook gemaild worden naar taartactiewemeldinge@gmail. com. Graag inleveren voor 12 december. “We willen bij deze ook alleenstaande mensen oproepen om iemand aan te melden. En gelovig of niet: doe gerust mee wanneer je iets voor een ander kunt en wilt betekenen.” Het gebak kan worden opgehaald op 14 en 16 december. “De reacties zijn tot nu toe erg positief. We zijn enorm dankbaar voor iedereen die meehelpt.”

Kerk diensten Zondag 11 december

Biezelinge

Christelijk Gereformeerde Kerk 10.00 uur Ds. A.G.M. Weststrate 17.00 uur Ds. H. Peet

Protestantse Gemeente 10.00 uur Ds. Douwe de Roest

Kapelle

Hervormde Gemeente 10.00 uur Ds.L.C.P. Deventer 3e advent

Gereformeerde Gemeente

10:00 uur Ds. J. IJsselstein

Heilig Avondmaal 16:30 uur Ds. J. IJsselstein Nabetr. H.A.

Hansweert-Schore

Protestantse Gemeente 10.00 uur Mevr. Truus Rijke

Wemeldinge

Vrije Evangelische Gemeente 10.00 uur Br. Meeuse

Protestantse Gemeente 10.00 uur Ds. A.P. van der Maas doopdienst

in via onderstaande website of stuur de oplossing naar Smithweg 1.04, 4462 HC Goes. Vermeld bij je postverzending je NAW-gegevens. De naam van de winnaar wordt in de volgende uitgave gepubliceerd. Gewonnen? De cadeaubon wordt per post naar je toegestuurd.

Website: scheldepost.nl/puzzel of scan de QR-code.

De winnaar van vorige editie is: Oplossing van de vorige editie: Anne Cranendonk 43149

Dit is een wekelijkse uitgave van Quaeris Media. Wij zijn bewust met het milieu bezig. Wil jij als lezer ook bewust bezig zijn? Leg deze uitgave dan na het lezen bij het oud papier zodat de krant wordt gerecycled. Samen zorgen we voor een schoner milieu.

Redactie: Wil je de redactie attenderen op een activiteit of onderwerp? Dat kan heel eenvoudig via de website of mail naar nieuws@quaerismedia.nl.

Adverteren: Wil je adverteren? Dan kun je bellen met 0113 21 32 41 of stuur een mail naar verkoop@quaerismedia.nl.

Klachten bezorging: Reclameverspreiding Bouwman 0181 31 59 50 | klachten@bouwman-reclame.nl

Contact: Quaeris Media | Smithweg 1.04 | 4462 HC Goes 0113 21 32 41 | quaerismedia.nl

A aalpunten: Naast de huis-aan-huis verspreiding is De Scheldepost ook af te halen. Bekijk alle a aalpunten op de website.

3 De Scheldepost Woensdag 7 december 2022
Scheldepost.nl COLOFON
KERKDIENSTEN
SUDOKU
een
Wie deze puzzel goed weet in te vullen, maakt kans op een cadeaubon t.w.v. € 10,te besteden bij diverse lokale ondernemers in heel Midden-Zeeland! Stuur het juiste antwoord voor maandag a.s.
cadeaubon!
VOORPAGINA
“Het doel is om mensen bij elkaar te brengen”
Spreekuur van de wijkagenten: Iedere donderdag van 17.00 uur tot 20.00 uur in het gemeentehuis van Kapelle, Kerkplein 1.

Buurtteam

Sociaal Café – Kerststukje maken

Wanneer: vrijdag 9 december van 9:30 – 12.00 uur

Waar: Dorpshuis De Wemel

Aanstaande vrijdag gaan we kerststukjes maken bij het Sociaal Café! U bent van harte welkom hierbij aan te sluiten. Wij zorgen voor de benodigde materialen. Voor deze activiteit vragen we een eigen bijdrage van €3,50 per persoon. Als u mee wilt doen meldt u dan bij ons aan via buurtteam@kapelle.nl of via 0113 33 33 60. Bent u moeilijk ter been en heeft u zelf geen vervoer? Wij kijken graag met u mee of één van onze vrijwilligers u kan brengen.

Ontmoetingstafel Wemeldinge

Wanneer: woensdag 14 december, inloop van 10:00 – 12.00 uur

Waar: Dorpshuis De Wemel

De Ontmoetingstafel is een inloop waar iedereen welkom is. Het dorpshuis is elke 2e woensdag van de maand geopend om elkaar te kunnen ontmoeten met een bakje koffie of thee erbij! U kunt hier zonder aanmelding binnenlopen. U bent van harte welkom! Bent u moeilijk ter been? U mag ons bellen voor vervoer naar het dorpshuis.

Repair Café

Wanneer: Donderdag 15 december van 9.30 – 11.30 uur

Waar: Dorpshuis de Wemel, Wemeldinge Vindt u het ook belangrijk om uw spullen een nieuw leven te geven in plaats van iets nieuws te

kopen? Iedere 3e donderdagochtend van de maand staan onze vrijwilligers voor u klaar om samen met u een reparatiepoging te doen. Heeft u een lamp die het niet meer doet, een broodrooster die niet meer werkt of kleding dat kapot is? Alles maakt kans op een reparatie! Mocht er iets vervangen moeten worden, bijvoorbeeld een lampje of een rits, wilt u dan zelf het benodigde onderdeel aanschaffen en meenemen? Heeft u iets te repareren of nieuwsgierig geworden? Loop gerust even binnen!

Herdertjestocht Schore

Wanneer: maandag 19 december

Startpunt: PKN Hansweert-Schore, Nieuwe Kerkplein 4 Schore

Op 19 december is er in Schore een Herdertjestocht door het dorp! Er zal een route te volgen zijn met verschillende scénes van het kerstverhaal. Het dorpshuis is geopend voor spelletjes, knutselen en pannenkoeken! Je kan op elk gewenst moment bij ons aansluiten. De tocht is voor jong en oud, iedereen is welkom!

14:15 – 14:45 uur Inloop in de kerk Hansweert-Schore.

14:45 – 15:15 uur Kerstliederen in de kerk. Voor jong en oud.

15:15 – 17:00 uur Knutselen en spelletjes in het dorpshuis.

17:00 – 17:30 uur Pannenkoeken eten in het dorpshuis (opgave nodig).

17:30 – 18:00 uur Start Hedertjestocht vanuit de kerk.

18:00 uur Afsluiting bij de kerk met glühwein en chocomelk.

Opgeven kan tot 15 december bij het Buurtteam. Wij zijn bereikbaar via 0113 33 33 60 of stuur een mail naar buurtteam@kapelle.nl

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex)patiënten en naasten

Vind betrouwbare medische informatie

Kom in contact met (ex)patiënten of naasten

Stel vragen, praat mee en deel ervaringen

Ontdek organisaties die je verder kunnen helpen

vrijblijvende kennismaking.

4 De Scheldepost Woensdag 7 december 2022 Wij zijn weer open!! ATC Scheldestromen Stationssingel 10 4421 BG Kapelle Tel.: 06 82 10 57 10 onderdeel van: Let op, onze openingstijden zijn: dinsdag t/m donderdag van 9.00-12.00 en van 13.00-16.00 uur, vrijdag van 9.00-12.00 uur Spullen over? We halen ze graag bij u op! Tel.: 06 82 10 57 10 22-06-2021 09:18 WWW.DONEVENTS.NL 0294 - 237320 OPEN 9/16UUR - -GRATIS PARKEREN-Zijn er patronen in jullie relatie die lastig te bespreken zijn of roept jouw leven lastige vragen op en kom je er zelf niet uit? Dan is het fijn dat je dit in vertrouwen met iemand kunt delen. Ik help in een open en eerlijk gesprek graag zoeken naar nieuw perspectief, om die unieke mens te zijn die God met je bedoeld heeft. Kijk eens op de website wat ik voor jou kan betekenen, of neem contact op voor een
Free2Live
Kerstmarkt S C H O R E
| coaching en relatiecounseling André Walhout | 06 82 47 50 73 | info@free2live.nl www.free2live.nl | Kapelle
UITVERKOOPHOEK √ Div veiligheidsschoenen tot 50% korting √ Coach Jacks vanaf € 5,√ Overhemden, werkbroeken, werkjassen, t-shirts en polo’s tot wel 40% korting √ Bodywarmers en houthakkers overhemden tot wel 50% korting OP=OP Wij doen mee met de OVK actie. Bij elke aankoop vanaf € 10,- maak je kans. WIN een van de 45 kadobonnen! dinsdag t/m vrijdag 9:00 - 17:00 en zaterdag 9:00 - 16:00 VOLG ONS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM Kerst accessoires, cadeautjes en feestkleding. Volop mutsen, sjaals, handschoenen. Panty’s, maillots van Marianne en Euralon. Marianne 35 den. 3 stuks € 12,De SALE is begonnen! 30% korting op JASSEN, de hele collectie van QUESTION? Expresso en Transfer. Rekken merkkleding tot 50% korting. samen weten we meer
samen weten we meer
samen weten we meer
samen weten we meer
samen weten we meer
samen weten we meer
samen weten we meer
samen weten we meer
samen weten we meer
samen weten we meer
samen weten we meer
samen weten we meer
samen weten we meer
samen weten we meer
samen weten we meer
samen weten we meer
samen weten we meer
samen weten we meer
samen
we
weten
meer

Tara Kootstra volgde de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair, maar miste paarden. “Ik kom uit de paardensport en werkte van jongs af aan in de stallen. Toen ik een probleem had met mijn eigen paard, vond ik een craniosacraal therapeut. Twee dagen na de behandeling had ik zó’n ander paard. Vervolgens ben ik zelf de opleiding gaan volgen.” In 2019 startte ze als therapeut onder de naam Cranio 4 Horses.

“Het is snel gegroeid tot een goedlopend bedrijf”, vertelt Tara trots. “Ik kom bij sportpaarden van het hoogste niveau, maar ook bij recreatiepaarden. Ik ben blij dat het zo goed gaat. Het is nog niet zo’n bekende therapie, dus ik vond het spannend om ermee te starten.” Een craniosacraal therapeut kijkt eerst naar het hoofd van een paard. Dat wordt vaak vergeten in therapieën, terwijl het een

essentieel onderdeel is van het lichaam. Bij craniosacraal therapie wordt het natuurlijk evenwicht hersteld en versterkt en wordt het zelfgenezende vermogen van het lichaam actief.

Wonderproject

“Een jaar geleden kwam ik bij een paard dat was doorverwezen door een tandarts. Het dier was onhandelbaar, maar nu rijdt ze inmiddels weer. Dat is echt mijn wonderproject.” In principe mag Tara ook mensen en andere dieren behandelen, maar daar ligt niet haar passie. “Het scheelt dat ik al van jongs af aan bezig ben in de paardenwereld en dat veel mensen mij kennen. Mijn klanten gunnen het me. Bovendien ben ik altijd eerlijk: als ik iets niet vertrouw, zal ik iemand altijd eerst naar de dierenarts doorverwijzen.”

Eigen paard

Zelf heeft Tara nog één paard, dat bij een vriendin in Bergen op Zoom staat. “Alles in mijn leven draait om paarden. Als kind zei ik al: ‘Ik ga later iets met paarden doen.’ Eigenlijk heb ik dus altijd geweten welke richting ik op wilde. Het is gewoon een manier van leven geworden. Wel merk ik nu ik het steeds drukker krijg, dat ik minder tijd heb voor mijn eigen paard. Maar ik zou hem niet kunnen missen.”

Ondernemerschap

Er komt veel kijken bij het

ondernemerschap, vindt Tara. “Mijn broer heeft heel veel voor me gedaan. Hij heeft me ook geholpen met mijn startkapitaal, zodat ik een logo en website kon laten maken en mijn auto kon laten bestickeren. Ik heb geleerd dat ik niet alles alleen kan en om hulp moet vragen. Zo onderhoudt een vriendin nu mijn social media en website, zodat ik weer meer tijd heb voor mijn klanten.” Tara wil haar bedrijf verder laten groeien en ontwikkelen. “Zo ben ik er medical taping bij gaan doen en geef ik ook massages met essentiële oliën. Ik hoop dat ik dit nog lang mag blijven doen.”

Iemand aanmelden voor de ‘Taart van de week’? Feliciteer hem of haar met een verjaardag, jubileum of als hij/zij iets bijzonders voor anderen doet. De redactie kiest een genomineerde uit en brengt de winnaar op de hoogte.

Aanmelden is mogelijk via de website: scheldepost.nl onder het kopje ‘redactie insturen’ of scan de QR-code.

Kerstrondgang Muziekvereniging OKK Wemeldinge

Muziekvereniging Oefening Kweekt Kunst laat weer van zich horen tijdens de traditionele kerstrondgang in Wemeldinge op maandagavond 12 december.

Vanaf 19:00 uur zullen groepjes muzikanten, vergezeld met een lampendrager en collectanten, de straten opgaan om het dorp te verblijden met warme kerstklanken.

Voor alle leden, vrijwilligers en dorpsbewoners is dit keer op keer een gezellige en sfeervolle avond. Daarnaast hoopt de vereniging met dit muzikale evenement een extraatje op te halen voor de clubkas. En dit allemaal in de mooiste tijd van het jaar. Ze zien u graag op maandag 12 december!

5 De Scheldepost Woensdag 7 december 2022
ONDERNEMER
LOKALE
Craniosacraal therapeut Tara: “Alles in mijn leven draait om paarden, het is een manier van leven geworden”
“Ik heb altijd geweten welke richting ik op wilde”
TAART Een heerlijke appeltaart van de banketterie van ATC Scheldestromen in Kapelle. LOKAAL
6 De Scheldepost Woensdag 7 december 2022 Biezelingsestraat 46, 4421 BT Kapelle Tel. 0113-345404 - info@bonniemode.nl www.bonniemode.nl SALE BIJ BONNIE MODE Voorverkoop t/m 27 december met g r atis VUURWERK (korting oplopend tot maar liefst 50%) + g ratis vuurwer kbril ● Bij ons in de winkel te bestellen ● Een kleine greep uit het assortiment: Gr ondbloem 50 g r ote wonder tollen € 2,99 Happiness fonteinen set 4 stuks € 2,99 Power Pear ls 2 stuks 96 shots € 6,99 Kr akatau ke gelfontijn € 7,99 Skr eam 200 shots fluitbak € 12,95 Vuurwer kmeter sier vuurwer k € 29,95 Géén lange wachttijden en ruime parkeergelegenheid! Ook te bestellen via vuurwer kplanet.nl en af te halen bij ons: Tuincentr um Vrije verkoopdagen: donderdag 29, vrijdag 30, zaterdag 31 december Openingstijden: donderdag 29, vrijdag 30 december: 8.30-18.00 / 19.00-20.00 uur zaterdag 31 december: 8.30 17.00 uur Weststraat 23 | 4421 AC Kapelle | Tel. 0113-330938 www.slagerij-jankees.nl Aanbiedingen zijn geldig van donderdag 8 dec t/m woensdag 14 dec. Kijk voor meer reclame in de winkel of kijk op www.slagerij-jankees.nl Heerlijke sucade lapjes per 500 gr € 9,00 Ouderwetse recept Magere verse worst  Ouderwetse prijs per 500 gr € 3,98 Uit eigen keuken Erwten soep Gevuld met veel vlees per kilo € 7,50 Deze week Prepare/filet american PROEF onze huisgemaakte salades per 100 gr € 1,85 E nr. vrij pure Gebraden gehakt Uit eigen keuken per 100 gr € 1,00 Luxe gourmet schotels, 9 soorten luxe vlees, 300 gram p.p. Zie www.slagerij-Jankees.nl  Wij wensen u namens ons team fijne feestdagen! W W W C O L O U R Y O U R H E A R T N Twijfel je of coaching iets voor jou is? Neem dan contact op voor een gratis kennismaking. COACHING OP BASIS VAN BIJBELSE PRINC PES GESPECIALISEERD IN HOOGGEVOELIGHEID STRESS EN BURN OUT j a c q u e l i n e @ c o l o u r y o u r h e a r t n l / 0 6 8 3 5 3 5 6 1 1 Al uw persoonlijke vragen over kanker persoonlijk beantwoord Bel de gratis KWF Kanker Infolijn 0800 - 022 66 22 morgen kunt u haar gerust weer een vraag stellen Grote seizoensopruiming!!! Op de GEHELE WINTERCOLLECTIE WINTERCOLLECTIE Dorpsstraat 70 4413 BN Krabbendijke - Tel. 0113-26 99 59 Diverse hoeden en tassen 30 - 50% korting Diverse winterjassen en sjaals 50% korting 50 - 70% korting OPENINGSTIJDEN: Dinsdag 09.00-12.00 uur Woensdag 09.00-12.00 uur 13.00-17.00 uur Donderdag 09.00-12.00 uur 13.00-17.00 uur Vrijdag 09.00-12.00 uur 13.00-17.00 uur ‘s avonds op afspraak Zaterdag 09.00-15.00 uur met uitzondering van basis- en nieuwe collectie. Dinsdag 20 december zijn wij de hele dag open!! Wij zijn gesloten vanaf 23 december t/m 4 januari. Vanaf 5 januari staan wij weer voor u klaar. www.eloisemode.nl Volg ons ook op Facebook en Instagram!

Wedstrijd ABC groepsspringen Kapelle

G.V Olympia Kapelle hield zaterdag 19 november de regionale wedstrijd ABC groepsspringen, voor het eerst in Sportcentrum De Bloesem. Deelnemers uit twaalf verenigingen sprongen hun wedstrijd in teamverband op de minitrampoline, pegasus en airtrack. Olympia deed mee met vijf teams. Het jeugdteam, bestaande uit Bo, Mirthe, Lieve, Tiara, Lindy, Alysha en Lizzie, wist twee bekers te winnen met een tweede plaats op de airtrack en pegasus, op de minitrampoline werd het zesde.  Het jeugdteam, bestaande uit Elle, Sanne, Amalia, Emmy, Jolie en Fely, liet mooie sprongen zien. Op de

airtrack werden ze vierde, de pegasus zesde en de minitrampoline achtste. Het juniorenteam, bestaande uit Noemi, Evelien, Yenthe, Noa, Daphne, Brechje, Celine en Monica, wist een beker te winnen op de airtrack met een tweede plaats, het team werd vierde op de pegasus en vijfde op minitrampoline. Zowel het juniorenteam, bestaande uit Sanne, Lieke, Tess, Annika, Lisa, Ilse, Brenda en Giovanni, en seniorenteam, bestaande uit Melanie, Charlotte, Meike, Angela, Anne ,Sanne, Delano, Isa en Roxanne, wisten vier eerste prijzen te winnen op minitrampoline, pegasus, airtrack en tafel.

Het grootste Cadeau

Johannes 3:16. “Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een iegelijk die in Hem gelooft, niet verderve, maar het eeuwige leven hebbe.”

Vandaag is het de Dag van de Vrijwilliger. Gemeentes en organisaties zetten vandaag vrijwilligers in het zonnetje, omdat ze zich het hele jaar inzetten voor anderen. Wat hartverwarmend dat zo veel mensen zo veel voor anderen doen! In het Bijbelvers hierboven lezen we over God die het grootste en belangrijkste deed wat ooit voor de mensheid

gedaan is. Hij had de wereld zo lief, dat Hij Zijn Zoon gaf. Het grootste cadeau dat de wereld ooit kreeg. De Heere Jezus gaf Zijn eigen leven voor ons, zodat onze zonden vergeven kunnen worden en wij straks voor eeuwig met Hem mogen leven. Hij wil u graag vergeven en u het eeuwige leven geven. Bid vandaag nog tot Hem en Hij zal u antwoorden. Hij wacht op u!

Opgenomen op verzoek van de Petrakerk Kapelle. www.petrakerkkapelle.nl of mail naar: eckapelle@petrakerkkapelle.nl

Dit speelt er in jouw regio

Atelier Cobi Groenendijk:

Woensdag 14 december tot 12:00 uur open Dinsdag 20 december en 22 december tot 4 januari gesloten.

Verkoop:

Zaterdag 10 december komen wij bij u langs met heerlijke oliebollen. € 5 per zak. Betaal contant! Voetbalvereniging Wemeldinge.

Te koop:

Een transportfiets. Nieuw. Van €600 naar €200. 0113 34 11 16, Biezelinge.

Gratis tafeltennissen?

Dat kan in december en januari bij Tafeltennisvereniging Kapelle. Zij zijn op zoek naar nieuwe leden, zowel op de dinsdagavond vanaf 19:30 uur (jeugd en senioren), als op de woensdagmiddag van 15:00 tot 16:00 uur (50- plus).

Deelname is geheel vrijblijvend. Pas eind januari hoef je te beslissen of je lid wordt of niet. Wel vragen ze of je je wilt aanmelden, zodat ze rekening kunnen houden met het aantal te reserveren tafels. Er zijn batjes en balletjes

beschikbaar. Zaalsportschoenen zijn verplicht. Informatie en/of aanmelding: jacquesderksen@zeelandnet.nl of 0681283505, onder vermelding van naam, adres, postcode, woonplaats, emailadres en telefoonnummer.

Ontmoetingsmoment:

Dinsdag 20 december ontmoetingsmoment voor moeders met kind(eren) 0-4 jaar in mamacafé Koek & Kroost. Van 10:00 tot 11:30 uur in Deelcafé de Buurvrouw.

Bedankt:

De huis-aan-huiscollecte van Kerk in Actie, voor vluchtelingenkinderen in Griekenland, heeft in Kapelle-Biezelinge een bedrag van €2.455,19 opgebracht. Alle gevers en collectanten hartelijk dank!

Kerstviering senioren

Woensdag 14 december vindt de jaarlijkse kerstviering voor senioren weer plaats. Deze keer in de Nederlands Hervormde Kerk van Kapelle, aanvang 14:00 uur. Alle senioren worden van

harte uitgenodigd voor de kerstviering, uitgaande van de Hervormde Gemeente Kapelle, de PKN gemeente KapelleBiezelinge-Eversdijk en de Chr. Gereformeerde Kerk Biezelinge. Het thema is ‘Bloeien in de nacht’ en de meditatie wordt verzorgd door Dhr. J.H. van den Berg. Het Kapels Gemengd Koor en het kwartet Alauda werken mee aan deze middag. Er is een collecte voor Stichting O nyame. Heeft u vervoer nodig ? Bel dan Sjaak Hertgers: 0113 34 15 19. Graag opgave vervoer vóór 11 december.

Kerstmaaltijd in Petrakerk

Deelcafé De Buurvrouw houdt op vrijdag 23 december een kerstmaaltijd in de Petrakerk. Schuift u ook gezellig aan? Dit keer hopen ze te genieten van een Syrisch bu et. Inloop vanaf 17:30 uur. Opgeven: stichtinghartelijk@gmail.com.

Bedankt:

De actie voor de voedselbank was een groot succes. Een opbrengst van meer dan €1500 aan boodschappen en nog €340 aan contanten was het resultaat van de actie die ze in de Spar in Wemeldinge hielden. Ieder die dit mogelijk heeft helpen maken: hartelijk dank.

Lions wijnproeverij

Lions Kapelle-De Bevelanden houdt donderdag 8 december een culinaire wijnproeverij met een diversiteit aan wijnen met karakter, in combinatie met hapjes en kazen, t.b.v. Stichting Leergeld Oosterschelderegio. De wijnproeverij wordt gehouden bij Hof Olmenstein in Kloetinge en start om 19:30 uur. Inloop vanaf 19:00 uur. Prijs: €25. Aanmelden: lionswijnproeverij@gmail.com.

Stuur een mini van ±20 woorden in als je een product te koop aanbiedt, iemand wil feliciteren, een leuke actie organiseert of naar iets op zoek bent. Berichten met een commerciële mededeling kosten €19,95. Deze mini’s en overige actuele berichten, kunnen aangeleverd worden via het kopje redactie insturen op scheldepost.nl

We doen ons best om de mini’s op de gevraagde publicatiedatum te plaatsen, maar vanwege het grote aantal inzendingen kan het voorkomen dat ze worden doorgeplaatst naar een latere krant. Uiteraard zorgen we ervoor dat aankondigingen voor bijv. events of bijeenkomsten geplaatst worden vóór de datum waarop deze plaatsvinden.

7 De Scheldepost Woensdag 7 december 2022
ACTUEEL
VERSLAG

gemaakt door Albert Heijn en Jumbo Supermarkten. Veel succes!

DE STOFFENKANTINE

Deze week open op:

Dinsdag: 9.00 tot 11.30 Donderdag: 9.00 tot 11.30

Donderdagavond: GESLOTEN

Vrijdag: 9.00 tot 11.30 Zaterdag: 9 tot 11.30

Zuidweg 21, Krabbendijke

8 De Scheldepost Woensdag 7 december 2022 wasboxen in Kapelle nieuw! Stationssingel 12 | 4421BG Kapelle 0113 34 14 16 | info@veldeautos.nl www.veldeautos.nl Openingstijden maandag t/m zaterdag 7.00 - 22.00 uur December actie Tijdens de decemberactie van Ondernemersvereniging Kapelle (6 december t/m 20 december) ontvangt iedere klant bij aankoop van minimaal € 10,- maximaal 1 kanskaart bij onderstaande winkeliers, waarop naam, adres, telefoonnummer en e-mail gegevens ingevuld moeten worden. Lever de kanskaart(en) in bij één van de deelnemende winkeliers en maak kans op één van de vele te winnen OVK cadeaubonnen van € 25,00 tot € 100,00. Deelnemende zaken zijn te herkennen aan de A3 poster. De prijzen zullen worden getrokken op 24 december. Namen van de prijswinnaars komen op te hangen bij de deelnemende winkeliers. Deze actie wordt mede mogelijk
Drogisterij Parfumerie Diaz Biezelingsestraat 26 4421 BS Kapelle T: 0113-341314 E: info@drogisterijdiaz.nl W: www.drogisterijdiaz.nl L’Hirondelle Weststraat 13 - 4421 AC - Kapelle LA MP ER Specialiteitenslagerij Jankees Voor een goed glas bier naar Café De Herberg BAKKERIJ DE GANGMAKER Koel- & elektrotechnisch installatiebedrijf REPARATIE • SERVICE • NIEUWBOUW Voor KOEL- EN VRIESCELLEN Tevens uw adres voor airconditioning Stationsweg 8c 4416 PJ Kruiningen tel. 0113- 38 11 13 mobiel 06- 53 78 07 32 koel- en elektrotechniek Vooreen goede se

FOTOPAGINA

Door de lens van onze lezers

In de volgende editie willen we jouw mooiste foto’s in winter/feestdagen sfeer plaatsen. Heb jij de kerstboom al opgezet? De lichtjes buiten gehangen? Of ben je al aan het oefenen met koken voor het kerstdiner? Deel het met ons! We bedanken alle lezers voor de enthousiaste berichtjes en de mooie foto’s. Natuurlijk hopen we dat jullie foto’s naar De Scheldepost blijven sturen.

Stuur jouw foto in via nieuws@quaerismedia.nl of via WhatsApp, 0113 21 32 41.

Kammetjesstekelzwam. Foto: Annie van Es

Scan de QR code. Een WhatsApp chat met ons wordt automatisch geopend. Stuur jouw foto’s door en vergeet niet je naam en de plaats mee te sturen.

Liever mailen? Stuur jouw foto’s dan naar nieuws@quaerismedia.nl.

9 De Scheldepost Woensdag 7 december 2022
Voor de boomstammen is hun laatste herfst alweer een tijdje geleden. Foto: Jaap van Willegen Een herfst getooid boompje. Foto: Kees van Staveren Nog even op pad voor de winterslaap begint. Foto: Herman Clement Foto: Jellina Verhoe

LUNCH - HIGH TEABORRELEN - DINER

De brasserie van Gasterij Schoudee is echt voor iedereen. De ideale plek om te genieten van onze gerechten en elkaar!

KOM JE DIT JAAR NOG GENIETEN?

Wij zijn van 19 december t/m 18 januari met wintersluiting.

10 De Scheldepost Woensdag 7 december 2022 Week 49 2022 - Acties geldig t/m zaterdag Kamperfoeliestraat 85, 4461 VM Goes Tel. 0113 220 948 | www.marosgoes.nl ma - zo gesloten | di, wo en vrij 8:30 tot 18:00 uur do 8:30 tot 20:00 uur | za 8:30 tot 16:00 uur Online bestellen, afhalen en bezorgen mogelijk! www.Vleesbaas.com VARKENSFILET LAPJES 1000 GRAM 6,00 VARKENSFILET ROLLADE LEKKER GEKRUID  1000 GRAM RIB-EYE HOLSTEIN WIT-BLAUW 500 GRAM HELE KALKOEN 1000 GRAM BIEFSTUK HOLSTEIN WIT-BLAUW 4 STUKS GEMENGD GEHAKT 1 KILO 3 KILO PEPERSTEAK HOLSTEIN WIT-BLAUW 4 STUKS RIBLAPPEN HOLSTEIN WIT-BLAUW 500 GRAM SCHOUDERKARBONADE 1000 GRAM VLEESBAAS STEAK WEEKTOPPER 4 STUKS MET GOUD BEKROOND ZEEUWS SPEK  AAN HET STUK 250 GRAM MET GOUD BEKROOND ITALIAANSE RAUWE HAM 100 GRAM 6,00 12,50 6,50 7,50 3,50 10,00 7,50 6, 25 5,50 7,50 3,50 2,50 Visbami huisgemaakt, 500 gram 7.95 Krabsalade 150 gram 3.90 Zeebaarsfilet 4 HALEN 3 BETALEN Visovenschotel huisgemaakt, 2 stuks 15.50 Weekaanbiedingen 06-12 t/m 10-12-2022 Korringaweg 33 - Yerseke - tel. 0113- 57 09 30 Tot ziens bij Vishandel Van As Zeeland BV Genieten van verse vis, gebakken vis, overheerlijke Zeeuwse mosselen en oesters, diverse salades, tapas Schoudeeweg 1 | 4424 NB Wemeldinge Tel: 0113-626088 | info@schoudee.nl www.schoudee.nl
Op de markt in Yerseke en Wemeldinge Fabiusstraat 100, 3248 AK Melissant Tel. 0187 - 60 36 30 - e-mail: cndonselaar@kliksafe.nl www.cordekaasboer.nl Lutjewinkel 1916 robuust en romig kilo 12 . 98 Gebraden gehakt 100 gram 1 . 49 Verse scharreleieren 10 stuks 1 . 99
Zie
ons weekmenu
voorGeopend afhaal van 17:00 tot 20:00 uur EXTRA MENU Geopend voor afhaal van 17.00 tot 20.00 uur. Geldig van 8
Kijk op onze website www.ietsanderswemeldinge.nl voor ons assortiment aan; FRIET * SNACKS * MEENEEMMAALTIJDEN en bel 0113 - 62 12 62 voor uw bestelling. W. Kanaalweg 23-25, Wemeldinge | 0113-621262 Zie ook ons weekmenu op de voorpagina Zeeusw vispannetje met roomsaus, geblancheerde groenten en verse friet of Black Angus steak met seizoensgroenten, paprikasaus en verse friet €13,95 Satémenu,
verse friet +  4
of
€10,95 ‘t Scheld 22 | Wemeldinge | 0113-620606 www.cascowemeldinge.nl Deze week op het menu VOORGERECHT Viskroketjes met cocktailsaus € 7.95 HOOFDGERECHT Brochette Ossenhaas 250 gram € 18.95 NAGERECHT Tartelette peer met amandelen € 7.95 Sluisweg 4‧4416 NH Kruiningen www.fruitschuurkruiningen.nl‧T. 06 - 391 452 83 Openingstijden:ma.-vr.8:00-12:00/13:00-17:30‧za.8.00-15.30 uur Aanbiedingen geldig van woensdag t/m zaterdag Zuurkool 500 gram 0,79 Prei 500 gram 0,79 Pers sinaasappels 20 stuks 2,49 Zeeuwse Elstar 2,5 kilo 1,99 U kunt bij ons terecht voor leuke (Zeeuwse streek) kerstpakketten en relatiegeschenken Voor meer info kunt u een kijkje op onze website nemen
ook
op de voorpagina ook ons weekmenu op de voorpagina
t/m11 december
of Gezinszak (4 personen)
frikandellen
kroketten
12 De Scheldepost Woensdag 7 december 2022
Informatie of reserveren? Bel
32 41 of mail
verkoop@quaerismedia.nl. Uw familiebericht hier plaatsen? bouwgroep peters UITVAART ZORG Peter Butler Het adres voor een Respectvol afscheid. Voor een persoonlijke uitvaart begeleiding Telefoon 0113 340 381 | Benonistraat 3 | 4421 DN Kapelle www peterbutler nl | info@uitvaartpeterbutler.nl Rouwcentrum: Maalstede 1a Kapelle Telefoon 0113 340 381 | Benonistraat 3| 4421 DN Kapelle www.peterbutler.nl | info@uitvaartpeterbutler.nl Stiltehuis Peter Butler: Kitskinderscheweg 1, 4421 PJ Kapelle Rouwcentrum Waardig Koninginneweg 2 4414 AM Waarde Tel . 0113 - 504199 info@uitvaartzeeland.com www.mariva-uitvaart.nl * eigen rouwcentrum * twee familiekamers * 24/7 toegankelijk * eigen rouwvervoer
Het is mogelijk hier uw familiebericht te plaatsen. Denk aan een jubileum, trouwdag, geboorte, overlijden of een dankbetuiging. Uw uiting kan naar uw eigen wensen en op een persoonlijke manier samengesteld worden. Naast de algemene kennisgeving is het ook mogelijk om uw medeleven te betuigen in een bericht op deze pagina.
vrijblijvend: 0113 21
naar

& financiële administratie

Als salarisadministrateur verzorg je de salarisadministratie van onze klanten. Het gaat hierbij niet alleen om het ‘draaien van loonstroken’. Je werkzaamheden bestaan ook uit het ondersteunen van onze klanten bij verloningsvraagstukken, je adviseert klanten op het gebied van (sociale) verzekeringen, pensioenen en de fiscale aspecten van de verloningen. Tevens ondersteun je ons team met het verzorgen van de financiële administratie van onze klanten en je draagt zorg voor de BTW-aangiften. Daarnaast verricht je werkzaamheden voor het opstellen van de jaarrekeningen en tussentijdse rapportages. Ook adviseer je klanten met betrekking tot (automatisering van) de financiële administratie.

Functie-eisen

minimaal afgeronde MBO-4 opleiding finance of HR; enkele jaren ervaring in soortgelijke werkzaamheden; innovatief, ondernemend en passie voor ons vak; een proactieve houding; communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk); minimaal 24 uur per week beschikbaar.

We bieden afwisselende en uitdagende werkzaamheden; een marktconform salaris; opleidingsmogelijkheden; veel ruimte voor eigen inbreng en de mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen.

NIEUWBOUW VERBOUW

13 De Scheldepost Woensdag 7 december 2022 BEL: 0113 561386 Uwgarantie voorcomfortabel wonen! Uw vertrouwde specialist voor Sanitair- en verwarmingsinstallaties Gas, water, airco en elektra Dakbedekkingen en loodgieterswerk Onderhoud en service KERSTBOMEN KERSTSTUKJES Alle soorten en maten (thuisbezorgen mogelijk) en alle materialen om zelf kerststukjes te maken Tuincentrum De Keijzer Noordstraat 59, Biezelinge Tel. 0113 - 343137 Manoir Restaurant Inter Scaldes, een kleinschalig hotel met 12 luxe Suites en restaurant heeft een vacature voor de afdeling keuken: AFWASSER(S) dagen/uren in overleg, voor door de week en/ of in het weekend. LEUKE BIJVERDIENSTE!! Interesse? Stuur je CV naar: info@interscaldes.nl T.a.v. mw. C. Brevet Manoir Restaurant Inter Scaldes Zandweg 2, 4416 NA Kruiningen, 0113 38 17 53 Burenpolderweg 15 | 4401 KW Yerseke | T. 0113-571596 | www.deleeuwadvies.nl Is deze baan iets voor jou? Stuur dan je CV met motivatie naar info@deleeuwadvies.nl De Leeuw Administratie & Belastingadvies is gevestigd in Yerseke. Onze klantenkring bestaat uit MKB ondernemingen en particulieren. Het persoonlijk contact met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.
salaris-
8 4421
medewerker Vanwege groei van onze klanten kring zijn wij op zoek naar een… De Klinker
KC Biezelinge tel 0113-343973 06-53155056
ONDERHOUD Tevens adres voor: tegelwerk leidingwerk timmerwerk metselwerk dakbedekking De Klinker 8 4421 KC Biezelinge tel 0113-343973 06-53155056 NIEUWBOUW VERBOUW ONDERHOUD Tevens adres voor: tegelwerk leidingwerk timmerwerk metselwerk dakbedekking De Klinker 8 4421 KC Biezelinge tel 0113-343973 06-53155056 NIEUWBOUW VERBOUW ONDERHOUD Tevens adres voor: tegelwerk leidingwerk timmerwerk metselwerk dakbedekking www.kloostermanmotoren.nl Choorhoekseweg 12a, 4424 NW Wemeldinge kloostermanmotoren@gmail.com, 0623898610 Scooter / motor verhuur & onderhoud Goudverf VERF en TOEBEHOREN uitstekend advies en service WWW.GOUDVERF.COM 06-40 64 92 39 info@goudverf.com Verzending, afhalen en bezorgen mogelijk! www.hetkompas-wemeldinge.nl Gasthuisstraat 16, Goes Dinsdag t/m zaterdag 10-17 uur www.deeltweegoes.nl Tel 06-19729933 Shoppen voor het goede doel! Kast opgeruimd? Doneer jouw kleding voor het goede doel! deeltwee is een sfeervolle tweedehands kledingwinkel voor iedereen. Tweedehands en vintage kleding is uiteraard duurzaam, maar bij ons shop je ook nog eens voor het goede doel: de opbrengst gaat naar de goede doelen International Justice Mission (IJM), Sheltersuit en Het Vergeten Kind. Doneer je ook jouw kleding? We kunnen dames-, heren- en kinderkleding gebruiken, maar ook schoenen, tassen, sieraden, etc. Inleveren kan in de winkel, maar ook bij jou in de buurt.
Het enige dat je als ZZP’er of MKB’er moet weten over je administratie- of belastingadvieskantoor? Is mijn administratie- of belastingadvieskantoor NOAB-gecertificeerd? Biezelingsestraat 41 - 4421 BN Kapelle - T administratiekantoor ERSELMAN administratiekantoor H CCOUNTS A Welkom bij.... Ooststraat 1 - 4421 CZ Kapelle - Telefoon 0113 - 330039 - ha@zeelandnet.nl Deze campagne tegen voedselverspilling is een samenwerking van de Zeeuwse gemeenten (OLAZ) en de Zeeuwse Reinigingsdienst. www.olazzeeland.nl/kerst KOOP SLIM DEZE KERST Woensdag 7 december 9.00 uur start onze GROTE SEIZOENS PRUIMING KORTING TOT 50% OP ONZE TOPCOLLECTIE! Dorpsstraat 100, Krabbendijke Tel. 0113-501589 SmitSchoenmode @Smit_Schoenmode Bezoek ook onze webshop: onlinemerkschoenen.nl EINDEJAARSACTIE!!! Bestel voor 31 december uw kozijnen of deuren en betaal géén BTW op de materialen. deze actie is geldig t/m 31 december -21% Slagveldstraat 56 A 4416 CC Kruiningen 0113 745 202 06 13 20 71 17 L.huissen@solidekozijn.nl Producten Kozijnen Glas Buitendeuren Schuifpuien Kijk ook eens op onze website www.solidekozijn.nl Kijk voor alle informatie op www.rodekruis.nl/zeeland of neem contact op via bevelanden@rodekruis.nl Na bijna 17 jaar willen wij alle klanten bedanken voor het geschonken vertrouwen in de winkel. Vanaf zaterdag 10 december t/m zaterdag 31 december OPHEFFINGSUITVERKOOP HUBO WEMELDINGE 10 t/m 16 december 40% KORTING* 17 t/m 24 december 50% KORTING* 27 t/m 31 december 70% KORTING* *KORTING is niet van toepassing op brandstoffen, bestellingen, aankopen op rekening, cadeaubonnen, zie verder aanvullende voorwaarden in de winkel. BEDANKT HUBO WEMELDINGE SLUISPLATEAU 37 4424 BK WEMELDINGE - TEL. 0113-626262

Uw medische gegevens thuis bekijken Hoe gaat dat?

U bent bij de huisarts.

De huisarts schrij alles in haar computer bij uw medische gegevens.

De huisarts doet onderzoek, gee advies en soms krijgt u medicijnen.

U logt in met uw eigen wachtwoord op het patiëntenportaal van uw huisarts. Alleen u en de huisarts kunnen uw gegevens zien.

Begrijpt u niet alle medische woorden? Op www.thuisarts.nl staat veel medische informatie

U kunt dit ook zelf lezen op uw eigen computer of telefoon.

Uitslagen van onderzoek, bijvoorbeeld bloedonderzoek Het advies van de huisarts Een lijst met al uw medicijnen Medicijnen waar u allergisch voor bent

Na het inloggen ziet de bovenstaande gegevens.

Meer informatie leest u op de website van uw huisarts.

15 De Scheldepost Woensdag 7 december 2022
1 3
5 2 4 6

KAPELLE

16 De Scheldepost Woensdag 7 december 2022