Page 1

AUTO POPPE & AUTOBEDRIJF MELSE VANAF HEDEN SAMEN IN TERNEUZEN

OPENHUISDAGEN

25, 26 & 28 MAART (2E PAASDAG) LEES OP PAGINA 13 HOE U ZICH KUNT AANMELDEN DE OPENHUISDAGEN ZIJN VAN 10.00 TOT 17.00 UUR.

SEAT LEON CUPRA 290T TURBO-BOOST

EEN UNIEKE SAMENWERKING IN TERNEUZEN Auto Poppe en Autobedrijf Melse werken samen! Autobedrijf Melse, dealer van SEAT en ŠKODA voor Zeeland, heeft naast de bestaande vestigingen in Vlissingen en Goes een nieuw verkooppunt geopend in Terneuzen. Deze bevindt zich vanaf heden op de bovenverdieping van het pand van Auto Poppe. Auto Poppe is Volkswagen-, Volkswagen Bedrijfswagens- en Audi-dealer voor de provincie Zeeland en is sinds jaren gevestigd aan de Handelspoort in Terneuzen. Auto Poppe neemt de service van SEAT en ŠKODA voor zijn rekening en dankzij deze unieke samenwerking is zowel de verkoop als de service van SEAT en ŠKODA nu vertegenwoordigd in Zeeuws-Vlaanderen.

“KRACHTIGSTE SEAT OOIT”

De vijf merken bevinden zich nu allen onder één dak in een prachtig pand aan de Handelspoort

MEER OP PAG. 7

in Terneuzen. Het pand is compleet verbouwd en heeft een flinke metamorfose ondergaan. Dit alles volgens de laatste eisen van de VAG merken. De

NU BESTELBAAR

AUDI Q7 E-TRON 3.0 TDI QUATTRO

DE NIEUWE TIGUAN

EEN PRIMEUR MEER OP PAG. 5

MEER OP PAG. 9

ŠKODA

JOY MODELLEN MEER OP PAG. 3

Handelspoort 4, 4538 BN Terneuzen T 0115 - 64 73 33 | E terneuzen@autopoppe.nl | www.autopoppe.nl T 0115 - 74 53 00 | E terneuzen@melse.nl | www.melse.nl

huisstijl en de showroom zijn compleet vernieuwd waardoor het pand één en al sfeer ademt. Het open huis vindt 25, 26 en 28 maart (2e paasdag) plaats, maar u bent vanaf heden al welkom om een kijkje te nemen in de vernieuwde showrooms!

Profile for Quaeris Media BV

Openingskrant Auto Poppe & Autobedrijf Melse  

Vanaf heden bevinden beide dealers zich onder één dak aan de Handelspoort in Terneuzen.

Openingskrant Auto Poppe & Autobedrijf Melse  

Vanaf heden bevinden beide dealers zich onder één dak aan de Handelspoort in Terneuzen.

Profile for quaeris
Advertisement