Page 1

κατάλογος έμπνευσης


Όλοι μας θα θέλαμε ένα ελκυστικό και άνετο σπίτι. Όχι απλά ένα σπίτι, αλλά ένα σπίτι που θα μας ταιριάζει, αντανακλώντας την δύναμη, την έμπνευση και τα πάθη μας. Ένα σπίτι που θα αναδεικνύει τις αξίες μας, θα είναι ασφαλές και ευχάριστο για εμάς. Να είναι ένας χώρος για αναζωογόνηση και χαλάρωση. Είναι ο χώρος της οικογένειας, της γιορτής, της αγάπης αλλά και της στεναχώριας. Eνα μέρος για να ζεις ... ένα μέρος για να αγαπάς. Η Pure & Original ενστερνίζεται όλες αυτές τις ανάγκες σας. Όπως και εσείς, εκτιμούμε την ασφάλεια, το πάθος και την έμπνευση, τη βιωσιμότητα, τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και την ανθρώπινη ανάγκη να δημιουργούμε μόνοι σας. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουμε ως εταιρεία. Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από αγνά συστατικά και στην πιο υψηλή ποιότητα τους, συγκεντρωμένα σε μια πλήρη συλλογή χρωμάτων και αποχρώσεων που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τον δικό σας προσωπικό χώρο σε κάθε δωμάτιο. Όλα τα χρώματα παράγονται σε ένα μικρό οικογενειακό εργοστάσιο του Βελγίου όπου, εδώ και πάνω από 50 χρόνια, το πάθος, η δεξιοτεχνία και η γνώση μεταφέρονται από γενιά σε γενιά. Τα πινέλα μας κατασκευάζονται επίσης στο Βέλγιο με χειροποίητη επεξεργασία στο τελείωμα. Από το Βέλγιο, τα προϊόντα αποστέλλονται απευθείας στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα όμορφο σπίτι, όπου και να ζείτε.


Κλασσική βαφή κιμωλίας σε χρώμα Black Truffle

Sarah van Hove, WLS


Κλασσική βαφή κιμωλίας (chalkbased) H Κλασσική βαφή Κιμωλίας, προσφέρει στην επιφάνεια μια ματ, μαλακή εμφάνιση πούδρας, σαν να είναι καλυμμένη με βελούδο. Το αποτέλεσμα δημιουργεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και ένα τόσο ζεστό και επιβλητικό περιβάλλον, ακόμα και στους πιο ευαίσθητους τόνους. Η κλασσική βαφή κιμωλίας περιέχει 100% φυσικές χρωστικές και, όπως το χρώμα Ασβέστη Fresco και το Μαρακές τοίχων, αποτελούν την αγαπημένη επιλογή ατόμων με αλλεργίες και ευαισθησίες.

Nicemakers

Κλασσική βαφή κιμωλίας σε χρώμα Island White


Τεχνοτροπία Ασβέστη Φρέσκο Η Τεχνοτροπία Ασβέστη Fresco είναι ένα σούπερ ματ χρώμα, με όμορφες παραλλαγές χρώματος και αποχρώσεων. Δημιουργεί μια αυθεντική εμφάνιση παλαίωσης που είναι τόσο χαριτωμένη και ανθεκτική. Προσφέρει σε κάθε δωμάτιο μια πιο διαφορετική ατμόσφαιρα. Η τεχνοτροπία ασβέστη δεν είναι μόνο όμορφη, αλλά είναι επίσης ανθεκτική στην υγρασία και την μούχλα, επειδή η επιφάνεια της είναι διαπερατή. Η τεχνοτροπία ασβέστη είναι ιδιαίτερα αναπνεόμενη, επιτρέποντας στην βαμμένη επιφάνεια να ρυθμίζει φυσικά την υγρασία.

Τεχνοτροπία Ασβέστη Fresco σε χρώμα Hazelnut Butter

Sarah van Hove, WLS

Η τεχνοτροπία Ασβέστη Fresco είναι μια ανθεκτική, 100% από ορυκτά υλικά βαφή τοίχου, που αποτελείται από ενυδατωμένο ασβέστη και 100% φυσικές χρωστικές ουσίες. Η μεγάλη ποσότητα φυσικών χρωστικών δίνει στο χρώμα την πλήρη, εντυπωσιακή και πλούσια εμφάνιση.


Λισέτο Δεν έχετε ποτέ ονειρευτεί να έχετε μια όμορφη, ματ εμφάνιση στον τοίχο σας, χωρίς να ανησυχείτε για την αντοχή του φινιρίσματος σε αυτόν; Ίσως να θελήσατε να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας ματ χρώμα σε ένα δωμάτιο με υγρασία, ή υγρό χώρο όπως είναι η κουζίνα και το μπάνιο. Αν ναι, τότε το Λισέτο είναι μια εξαιρετική λύση!

Skjermbilde

Βαφή Λισέτο σε χρώμα Barbedos Blue

Αυτή η πρακτική βαφή τοίχου προσφέρει μια εξαιρετικά ματ εμφάνιση και είναι υπερπλενόμενη. Οι τοίχοι γίνονται ανθεκτικοί στη βρωμιά, την υγρασία ή σε άλλους λεκέδες. Επιπλέον, το Λισέτο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατζουνιές και δεν δημιουργεί γυαλάδες στην περιοχή κατά τον καθαρισμό της επιφάνειας. Το Λισέτο είναι επίσης μια εξαιρετική λύση σε εμπορικά έργα.


De Potstal

Βαφή Λισέτο σε χρώμα Moonstone


Τεχνοτροπία Ασβέστη Μαρακές Τοίχων Δημιουργήστε μια φυσική κατάσταση! Έναν χαρακτηριστικό τοίχο Μαρακές, με εμφάνιση πατητής τσιμεντοκονίας ή με μια μαλακή εμφάνιση τάντελακτ, που θα προσελκύει τα βλέμματα στο σπίτι σας, προσφέροντας διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις και μια απαλή υφή σαν αποτέλεσμα.

BRSH

Όπως και στην τεχνοτροπία Ασβέστη Fresco, τα τοιχώματα του Μαρακές τοίχων είναι αναπνεόμενα και ως εκ τούτου απωθούν την μούχλα και την υγρασία.

Τεχνοτροπία Μαρακές τοίχων σε χρώμα Zinc

Η τεχνοτροπία Ασβέστη Μαρακές τοίχων είναι μια 100% φυσική βαφή, που προσφέρει ακριβώς την εμφάνιση που οραματίζεστε, ανάλογα με τη μέθοδο εφαρμογής. Εφαρμόζοντας το Mαρακες τοίχων και στη συνέχεια γυαλοχαρτάροντας ελαφρά το αποτέλεσμα της εφαρμογής, εξασφαλίζετε μια βελούδινη εμφάνιση με λεπτές αποχρώσεις. Προσθέτοντας το σαπούνι ασβέστη πάνω από το Μαρακές τοίχων, η απόχρωση της βαφής θα γίνει βαθύτερη και πιο γεμάτη σε χρώμα, δημιουργώντας μια όμορφη εμφάνιση τάντελακτ. Για να επιτύχετε ένα αριστοκρατικό φινίρισμα υψηλής στιλπνότητας, μπορείτε να εφαρμόσετε το ιταλικό κερί και να το γυαλίσετε. Αυτό προσφέρει μια πλούσια και μοναδική εμφάνιση.


Παραδοσιακή βαφή και Τενχοτροπία Ασβέστη Fresco σε χρώμα Blue Reef

Joyce Vloet, de Potstal


Παραδοσιακή Βαφή Αυτή η λάκα νερού είναι ιδιαίτερα πρακτική. Είναι φιλική στη συντήρηση, ανθεκτική στη φθορά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Η λάκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικά είδη επιφανειών, όπως πόρτες και κουφώματα, σε έπιπλα, θερμάστρες αλλά και σε τοίχους. Η παραδοσιακή βαφή διατίθεται από υψηλή γυαλάδα μέχρι μεταξένια γυαλάδα, γεγονός που την καθιστά ιδανική σε κάθε εσωτερικό στυλ διακόσμησης. Να μην ξεχνάμε ότι είναι βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον. Οι φυσικές χρωστικές προσφέρουν ισχυρά χρώματα και την βέλτιστη καλυπτικότητα. Εάν δεν προτιμάτε γυαλιστερό φινίρισμα, ρίξτε μια ματιά στην βαφή Kαράτσο.

Παραδοσιακή Βαφή σε χρώμα Silk White


Το Καράτσο σε λευκή απόχρωση, Τεχνοτροπία Ασβέστη Φρέσκο σε απόχρωση Old Flax και Κλασσική βαφή κιμωλίας σε απόχρωση Ahes

Iris Floor

Καράτσο Σκάλες, δάπεδα, πόρτες, κουφώματα και ντουλάπια κουζίνας. Μπορεί να θεωρείται λεπτομέρεια, αλλά επιρεάζουν σημαντικά ολόκληρο το εσωτερικό του σπιτιού σας. Το πρώτο βήμα μέσα από την πόρτα, οι σκάλες πάνω και κάτω, χιλιόμετρα τρέχουν εμπρός και πίσω. Τα κοιτάς ή τα περπατάς κάθε μέρα. Πάνω απ ‘όλα, οι μεγάλες επιφάνειες, όπως τα δάπεδα και οι πόρτες, έχουν μεγάλη επιρροή σε όλα τα χρώματα και τα υλικά στο δωμάτιο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είναι σωστό να τα ταιριάξουμε με το υπόλοιπο εσωτερικό. Το Καράτσο είναι μια λάκα γενικής χρήσης εξαιρετικά ισχυρή, κατάλληλη για διάφορες επιφάνειες μέσα στο σπίτι. Αυτή η λάκα είναι εξαιρετικά ματ και εφαρμόζεται πολύ εύκολα, αυτή η δυνατότητα την καθιστά εύκολη στη δημιουργία μιας νέας ατμόσφαιρας στο δωμάτιο. Και, φυσικά, το Καράτσο είναι βαφή βιώσιμη, φιλική προς το περιβάλλον και χωρίς προηγούμενο ισχυρή.


Καλέι Το εξωτερικό του σπιτιού σας δίνει την πρώτη εντύπωση. Στην ιδανική περίπτωση, συμφωνεί με τον χαρακτήρα στο εσωτερικό του σπιτιού. Είτε το σπίτι σας έχει ύφος βιομηχανικό, κλασικό, μοντέρνο ή παλιό (που να ταυτίζεται με την ιστορία του!), Το Καλέι μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και ταυτόχρονα προστασία. Το Kαλέι είναι ένα προϊόν με ιστορία από τα αρχαία χρόνια, που προστατεύει τον τοίχο από τα καιρικά φαινόμενα, την διάβρωση και την υγρασία. Είναι αναπνεόμενο και πολύ ανθεκτικό στα άλγη και στα βρύα. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στα νέες κατασκευές κατοικιών όσο και στα παλιά σπίτια.

Καλξ Καλέι σε χρώμα Ασπρο και Soft Taupe

Το Κάλξ Καλέι έχει ματ εμφάνιση και δεν επιβαρύνει την δομή της επιφάνειας. Μοναδική για το Κάλξ Καλέι είναι η αντίδραση του λωτού που εμφανίζει. Αυτό σημαίνει ότι η υγρασία συγκεντρώνεται σε σταγόνες και χάντρες από τον τοίχο. Αυτό αποτρέπει τη δημιουργία βρωμιάς στον τοίχο, διατηρώντας την πρόσοψη καθαρή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το Καλέι χαλαζία περιέχει χαλαζιακή άμμο, η οποία προσφέρει μια λεπτή υφή. Πρόκειται για μια παχιά βαφή βαρέως τύπου που θα δώσει μια μαλακή, σπιτική εμφάνιση στο εξωτερικό του σπιτιού.


Tessa Francesca, Stijlvol Wonen

To Καλέι Χαλαζία σε χρώμα Silk White


Προετοιμασία και Ολοκλήρωση Για βέλτιστα αποτελέσματα συνιστάται η επεξεργασία και η προετοιμασία της επιφάνειας με ένα αστάρι. Το χρώμα θα κολλήσει καλύτερα και θα επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις παλιές, κονιοποιημένες ή αποκατεστημένες επιφάνειες. Το Αστάρι τοίχου είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα προϊόντα χρωμάτων της Pure & Original και για τον σκοπό αυτό. Ορισμένα σημεία στο σπίτι σας είναι ευαίσθητα στους λεκέδες και την υγρασία, όπως το μπάνιο, η κουζίνα και ο διάδρομος. Για αυτούς τους χώρους, έχουμε αναπτύξει το προστατευτικό σφράγισης (Dead Flat Eco Sealer). Αυτό αποτελεί μια επιπλέον στρώση πάνω από την βαφή, που την κλειδώνει εμποδίζοντας έτσι την υγρασία και τη βρωμιά. Λόγω αυτού του επιπλέον στρώματος, η βαφή μπορεί να σκουπιστεί εύκολα με ένα υγρό πανί. Δεν χρειάζονται όλες οι βαφές το προστατευτικό σφράγισης αυτό, το Λισέτο, η Παραδοσιακή βαφή και το Καράτσο σκουπίζονται εύκολα ακομα και χωρίς το προστατευτικό σφράγισης. Εκτός από την προετοιμασία και την τελική επεξεργασία των επιφανειών, τα χρησιμοποιούμενα εργαλεία παίζουν μεγάλο ρόλο στο αποτελέσμα. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών πινέλων, κατασκευασμένων από τρίχα χοίρου και τα οποία παράγονται στο Βέλγιο. Διάφορα μεγέθη πινέλων, στρογγυλά ή επίπεδα για να χρησιμοποιηθούν σε μικρές γραμμές μέχρι και σε πλήρεις τοίχους, πινέλα ασβέστη για την τεχνοτροπία Φρέσκο, σφιχτά πινέλα για Kalei και σπάτουλες για το Μαρακές τοίχων.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας, καθώς και εκπαιδευτικά βίντεο. Θα βρείτε επίσης εικόνες με δείγματα βαφής, σεμινάρια κατάρτισης DIY, ολοκληρωμένα έργα και, φυσικά, τους μεταπωλητές μας. Σας ευχόμαστε μεγάλη έμπνευση για τη διακόσμηση ενός ελκυστικού και άνετου σπιτιού! www.pure-original.com


Οι πληροφορίες αυτές είναι γενικές και προσφέρονται για έμπνευση. Πληροφορίες σχετικές με την εφαρμογή των προϊόντων, το υπόστρωμα και το φινίρισμα, θα βρείτε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας ή κάποιο έμπορο. Οι πληροφορίες αυτές δεν μπορούν να χορηγηθούν. www.pure-original.com

Σχεδίαση και κείμενο για την Pure & Original από την Iris Floor, εξώφυλλο από το Endeloos Art. Κατάλογος Έμπνευσης 2018 NL v5, art. αριθ. 108698


Dagny Fargestudio, Margaret De Lange, Kirsten Visdal

Περισσότερες πληροφορίες και σημεία πώλησης μπορείτε τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.pure-original.com

Pure & Original Inspiration Catalogue GR  

Short impression of the products of Pure & Original. Who are we, what are our values en what can we do to make your house more comfortable?

Pure & Original Inspiration Catalogue GR  

Short impression of the products of Pure & Original. Who are we, what are our values en what can we do to make your house more comfortable?