Page 1

Naily News M a g a z i n

z a

s e z o n u

|

P R O L E Ć E

-

L e t o

2 0 1 4

S R P S K i

JUNGLE JEWELS Za moderne urbane Amazonke BLEACHED

Za prve sledbenike

FESTIVAL TUNES Za mlade i bezbrižne

THE LIGHT

LED, usavršena

BY PROFESSIONAILS


LED, USAVRŠENA

ProNails LIGHT lampa kombinuje dve tehnologije sušenja kako bi se postigao najbolji odnos između vremena i rezultata! Savršena kombinacija CCFL sijalice od 12W i 12 dodatnih LED sijalica od 1,5W obezbeđuje izuzetno brzo sušenje i neverovatno sjajan finiš.

THE LIGHT – CCFL LED Lampa ref. 28309


CCFL skraćeno od Cold Cathode Fluorescent Lamp

1 regular LED

The Light

ZA VIŠE SJAJA

prepolovite vreme sušenja

ZA BRŽI RAD

Uštedite i do 60 rezervnih UV sijalica

LED skraćeno od Light Emitting Diode

ZA UŠTEDU NOVCA

Automatski senzor sa 2 tajmer dugmeta (30 i 60 sec.)

Graničnik za prste na donjoj ploči za precizno postavljanje ruke

Pogodna za pedikir - magnetna donja ploča koja se skida i poseban dodatak za stopala

10 RAZLOGA DA IZABERETE LIGHT LAMPU 1. 2. 3. 4. 5.

CCFL tehnologija obezbeđuje superiorni sjaj i sprečava osećaj zagrevanja Redukuje vreme sušenja na pola Suši svih pet prstiju Uštedite novac – bez zamena sijalica Unutrašnjost sa ogledalima i reflektujućom donjom pločom za ravnomerno raspoređivanje svetlosti i sušenje. 6. Pogodna za pedikir - magnetna donja ploča koja se skida i poseban dodatak za stopala 7. Jednostavno čišćenje zahvaljujući magnetnoj donjoj ploči koja se skida 8. Snažno dugotrajno kućište sa dodatnim UV premazom otpornim na ogrebotine 9. Automatski senzor sa 2 tajmer dugmeta (30 i 60 sec.) 10. Graničnik za prste na donjoj ploči za precizno postavljanje ruke U skladu sa bezbedonosnim propisima u svim zemljama u kojima se distribuira


6

JUNGLE JEWELS KOLEKCIJA

24

BLEACHED KOLEKCIJA

36

FESTIVAL TUNES KOLEKCIJA

16

19

PRIRODNI SASTOJCI

SOPOLISH

34

45

GELLAK

49

PREMIUM SALONI

GELOVI U BOJI

52

NOVA INTERNET STRANICA

53

REKLAMNI MATERIJAL


IZDAJE ProfESSIoNaILS NV Ruiterijschool 11 B-2930 Brasschaat, Belgija Tel.: +32 3 669 61 67 Fax: +32 3 669 93 27 info@pronails.com KREATIVNI DIREKTOR: Michael Van de Put , Sabine Callens STILISTI NOKTIJU:

Dragi čitaoci, Dragi stilisti, Ove sezone želimo da podelimo sa vama dašak svežeg vazduha. Vreme je za pozitivan pogled na život, ulaganje u budućnost i snažnu veru u lepše sutra. Naša misija je da vam pomognemo da se razvijete i da vas na svaki mogući način inspirišemo uz pomoć odlične edukacije, proizvoda vrhunskog kvaliteta, pametnih poslovnih ideja i divnih trendova boja. Donosimo vam 3 kolekcije zbog kojih ćete zavoleti život! JUNGLE JEWELS (Dragulji iz džungle) je živopisna kolekcija puna kontrasta. Inspirisana je bogatstvima prirode i jedinstvenošću života u džungli. Savršena kolekcija za snažne, dinamične i glamurozne žene! Kolekcija BLEACHED (Izbledelo) simbolizuje nov početak. Namenjena je onima koji prihvataju promenu i veruju u bolju budućnost. Donosi čistoću, poštovanje i ljubav prema životu. Kolekcija FESTIVAL TUNES (Melodije festivala) je sva u zabavi i radosti života! Ova kolekcija ima sve potrebne sastojke za bezbrižno leto okupano suncem. Savršena kolekcija da se osetite mladi i uživate u svakom danu.

Bianka Mai, Natalya Grudinina, Sandrine Roelants, Yohann Antignac, Gerlaine Jaramillo PREVOD: Gabrielle Allaire-Minari, Marta Vitorino, Andrea Zuliani, Bojana Adamoviæ, Ana Milanko, Daniel Sousa FOTOGRAFIJA: Margaux Grossen Kathelijne Seeldraeyers (pomoćnik) MODNE SLIKE: Etienne Tordoir (CatwalkPictures) FRIZURA I ŠMINKA: Inge De Vos STILISTI: Lieve Gerrits

Predivne nail art kreacije koje ćete pronaći u ovom magazinu bez sumnje će inspirisati i vašu kreativnost. Otkrijte „The Light“, potpuno novu lampu sa kombinacijom LED-CCFL svetlosti koja suši sve ProNails gelove i Sopolish brzinom svetlosti. Ova lampa za sušenje je rezultat obimnog istraživanja i testiranja u svrhu skraćivanja vremena sušenja i postizanja visokog sjaja. ProNails zna da je lako pronaći proizvode lošijeg kvaliteta i da obukama za nokte često nedostaje profesionalizam. Zato se mi držimo visokih standarda i stojimo iza kvaliteta naših sertifikata i diploma. Ako postanete profesionalac napornim radom i vrhunskim treningom – zaslužujete priznanje. Znamo da će vaši klijenti ceniti vašu uslugu i nagraditi vas svojom lojalnošću i usmenom preporukom. Obavezno posetite našu novu Internet stranicu sa web prodavnicom, informatorom o proizvodima, uputstvima za korisnike, filmovima sa uputstvima, savetima i trikovima.

PRIPREMA ZA ŠTAMPU: Android AUTORSKA PRAVA: Birgit Serruys, Michael Van de put VINTAGE VW CAMPER: www.bbt4vw.com

Autorska prava © Januar 2014 Professionails NV Sva prava zadržana. Nijedan deo ovog izdanja ne sme biti umnožavan bez prethodne

Želimo vam mnogo uspeha,

dozvole izdavača.

Paul Parein

www.pronails.com


PRONAILS KOLEKCIJA LAKOVA ZA NOKTE

Jungle  Jewels

332

331

330

329

328

Duboko u džungli priroda ima taktiku kamuflaže koju nam donosi u najteatralnijim i najupečatljivijim vizuelnim efektima. Kontrasti boja, optičke šare i teksture, koriste se da privuku ili odbiju u divnoj, ali surovoj igri preživljavanja najsposobnijih. Ovog leta snažne žene koje vode dinamičan i urban život usvojiće stil Džejn iz džungle, pri tom ne žrtvujući svoj glamur i svoju ženstvenost. One kombinuju militari sakoe sa mnogo spektakularnog nakita i koriste svečane večernje modne dodatke za hrabre dnevne modne izraze. Kao oklopi i koža retkih stvorenja iz džungle ovi ProNails Dragulji iz džungle nude modernu kamuflažu za urbane Amazonke. Svetlucave metalik nijanse su neutralizovane tamnim prirodnim tonovima i osvetljene tropskim svetlim bojama. Ovi kontrasti kreiraju kitnjast izgled koji naglašava intezivne „ombre“ efekte koji se postižu uz pomoć ProNails Nail Art sunđera (ProNails Nail Art Sponge).

Law Of The Jungle

Python’s Potion

Mai Tai Me

Golden Mist

Save The Rainforest

ref. 28348

ref. 28349

ref. 28350

ref. 28351

ref. 28352

6 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014


275

Nails by Sandrine Roelants

Vivienne’s Way ref. 28046|7


Nail Art Sunđeri 2 kom. 2 kom. - ref. 28321

Korak po korak ”Ombre” efekat u džungli by Sandrine Roelants

1

2

3

4

1. Nanesite 2 sloja ProNails laka za nokte br. 328 Law Of The Jungle i sačekajte da se potpuno osuši. 2. Nanesite malu količinu ProNails laka za nokte br. 331 Golden Mist na vrh Nail Art sunđera. Uzmite sunđer i odmah počnite da utapkavate lak na nokat ne čekajući da se osuši. Počnite od slobodne ivice nokta prema sredini i stranama tako da se 2 boje stapaju jedna u drugu. 3. Ponovite korak broj 2 i za drugi sloj. 4. Koristeći ProNails tanku četkicu za ukrašavanje br. 1 i ProNails lak za nokte br. 330 Mai Tai Me nacrtajte tanku liniju frenča. Završite šaru svojim omiljenim sjajem. SAVET: Isti rezultat postići ćete koristeći ProNails Gellak br. 130 Law Of The Jungle kao baznu boju koju nanosite u 2 sloja na uobičajen način. U ovom slučaju morate lagano ispolirati nokat Soft Finisher turpijom kako bi se lak za nokte koji nanosite Nail Art sunđerom maksimalno vezao. Da završite šaru nastavite korake 2 i 4 kao što je i opisano.

LANVIN

8 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014


PN DISPLEJ SA KOLEKCIJOM LAKOVA JUNGLE JEWELS 18 kom.: 328-329-330-331-332-275 ref. 28374 - takođe na str. 53

SLIKA ZA DISPLEJ JUNGLE JEWELS ref. 28370 - takođe na str. 53

ProNails POSTER JUNGLE JEWELS 50 x 70 cm - ref. 28364 takođe na str. 54

GUCCI|9


Šare inspirisane životinjama oživljavaju ovu knjigu o džungli

Šare inspirisane životinjama oživljavaju ovu knjigu o džungli. Ukrasite vaše nokte zlatnim krznenim tačkama u stilu divlje mačke (Wild Cat) ili dodajte ukrasne bubice (Jewel Bugs) poput dragih kamenčića i obasjajte svoj manikir. Nosite šare koje oponašaju kompleksnu strukturu krila vilinog konjica (Dragonfly Wings) ili kreirajte kamuflažnu šaru sačinjenu samo od leptira. Neka carstvo prašumskih vrsta bude vaš kolaž nail art inspiracija!

Nalepnice za nokte Jewel bugs - ref. 28315 Wild Cat - ref. 28314

SAVET! nanesite ove nalepnice preko suvog laka za nokte i zaštitite ih slojem sjaja Gloss It Up ili sušača laka Seco Seco!

Patch ukrasi Dragonfly Wings - ref. 28334

Ovi jedinstveni i originalni ukrasi dolaze nam u zgodnoj širokoj traci. To vam omogućava potpunu slobodu u kreiranju oblika i veličina šara kojima želite da ukrasite nokte.

KAKO SE RADI

1. Isecite željeni oblik i zalepite na suvi bazni sloj laka za nokte ili gela u boji. 2. Ako je neophodno isturpijajte višak nalepnice vertikalnim pokretima na dole. 3. Zaštitite svoj patch ukras zaštitnim slojem sjaja kao što je sušač laka Seco Seco. Za duže trajanje nanesite završni UV gel sjaj. Obavezno zatvorite vrh nokta!

GUCCI

10 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014


Alatka za ukrašavanje ref. 34631

Gelinsky Stampart četkica ref. 27204

Korak po korak Reptil print by Sandrine Roelants

1

2

3

4

1. Nanesite 1 tanak sloj gela u boji br. 244 Mai Tai Me i sušite 2 minuta (u Light lampi 30 sec.). Nanesite još jedan tanak sloj bez sušenja. 2. Alatkom za ukrašavanje uzmite malo ProNails Gellaka br. 97 Vivienne’s Way i nakapajte u gel u pravoj liniji. Uradite isto i ProNails Gellakom br. 130 Law Of The Jungle. 3. Nastavite šaru isto kao u koraku br. 2. Nanesite još nekoliko linija sačinjenih od tačkica ProNails Gellaka br. 124 Waiting For Tonight sve dok potpuno ne ispunite površinu nokta. Sušite u UV lampi 4 minuta. (U Light lampi samo 60 sec.) Uklonite lepljivi omotač skidačem laka bez acetona i nanesite svoj omiljeni sjaj. 4. Gelinski Stampart četkicom uzmite veoma malu količinu ProNails Gellaka br. 26 Black Saint i nanesite preko cele šare vertikalnim razmrljanim linijama. Osušite šaru ponovo 4 minuta. (U Light lampi samo 60 sec.)

JUST CAVALLI| 11


Korak po korak VILIN KONJIC by Bianka Mai

1

2

3

1. Pronails lakovima za nokte br. 332 Save The Rainforest, br. 330 Mai Tai Me i br. 331 Golden Mist nacrtajte 3 velike dijagonalne pruge na noktu. Sačekajte da se lak dobro osuši. 2. Nanesite 2. sloj istih boja koristeći četkicu laka da napravite efekat stapanja boja. Sačekajte da se lak dobro osuši. 3. Pomešajte Propaint boju Night sa malo Propaint boje Divine i ovom tamno sivom mešavinom boja nacrtajte krila vilinog konjica preko laka za nokte koristeći tanku četkicu za ukrašavanje br. 2. 4. Dodajte još razgranatih linija između debljih pruga koristeći tanku četkicu za ukrašavanje br. 2. 5. Koristite belu vodenu boju da napravite linije koje predstavljaju prelamanje svetla. Dodajte nekoliko belih tačkica Deluxe alatkom za ukrašavanje. Sačekajte da se nokti osuše, a onda dodajte nekoliko završnih tačaka Pronails lakom za nokte br. 330 Mai Tai Me. Završite šaru ProNails Sušačem laka Seco Seco ili ProNails sjajem Gloss It Up.

Alatka Deluxe ref. 21024

12 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014

4

5


SAVET: Ako želite da nacrtate ovu šaru na prirodnom noktu – počnite sa dva sloja ProNails laka za nokte br. 330 Mai Tai Me. 1

2

3

4

5

Korak po korak SKARABEJ

više lepote buba by Bianka Mai

by Bianka Mai

JUST CAVALLI

1. Nanesite ProNails gel u boji br. 244 Mai Tai Me na sve nokte na uobičajen način. Sušite svaki sloj 2 minuta (u Light lampi 30 sec.) i uklonite lepljivi omotač. Lagano ispolirajte ceo nokat ProNails Soft Finisher turpijom da biste postigli mat podlogu za vašu šaru. ProNails Gelinski Stampart četkicom i Propaint bojom Divine nacrtajte bele razmrljane polukružne oblike. 2. Nacrtajte slične razmrljane polukružne oblike Propaint bojom Carotte, a zatim preko i Propaint bojom Lemon. Ovde možete koristiti i Gelinski Stampart četkicu. 3. Uzmite tanku četkicu za ukrašavanje br. 2 i Deluxe alatku za ukrašavanje i Propaint bojom Divine nacrtajte obeležja na telu skarabeja. 4. Propaint bojom California Bronze i tankom četkicom za ukrašavanje br. 2 oivičite delove tela. 5. ProNails lak za nokte br. 332 Save The Rainforest se koristi za docrtavanje detalja. Na kraju nacrtajte nekoliko tačkica Deluxe alatkom za ukrašavanje i Propaint bojom Divine. Završite nanošenjem vašeg omiljenog sjaja koji štiti šaru.

SAVET: Možete praviti i drugačije kombinacije boja iz kolekcije Jungle Jewels! 1

2

3

4

Korak po korak KAMUFLAŽA SA LEPTIRIMA by Natalya Grudinina

1. Nanesite 2 sloja ProNails laka za nokte br. 331 Golden Mist. Neka se lak u potpunosti osuši. 2. Pomoću ProNails Alatke za ukrašavanje nacrtajte leptiriće ProNails lakom za nokte br. 332 Save The Rainforest. 3. Nacrtajte ostale leptiriće ProNails lakovima za nokte br. 275 Vivienne’s Way i br. 328 Law Of The Jungle. 4. Završite šaru leptirićima u boji ProNails laka za nokte br. 330 Mai Tai Me. 5. Za prelepi mat izgled nanesite Mat Touch.| 13


Korak po korak Ludi Kameleon by Natalya Grudinina

1

14 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014

2

3

4

5

6

7

8


1. Nanesite ProNails Gellak br. 71 Bianchissimo na sve nokte na uobičajen način. Sušite svaki sloj 2 minuta (u Light lampi 30 sec.). Napravite mat efekat laganim poliranjem noktiju ProNails Soft Finisher turpijom. 2. Uzmite ProNails lak br. 274 Vivienne’s Way i nacrtajte veliki vertikalni talas preko celog nokta. ProNails lakom za nokte br. 334 Road To Infinity popunite gornji levi beli ugao nokta. Desni donji se popunjava ProNails lakom za nokte br. 330 Mai Tai Me. 3. Nanesite velike tačke ProNails lakovima za nokte br. 328 Law Of The Jungle i br. 332 Save The Rainforest kao što je prikazano. 4. Nanesite Matt Touch preko celog nokta. ProNails Kolinski Nail Art četkicom br. 2 i Propaint bojom Night nacrtajte okvirne linije oko gornjeg svetlo-plavog ugla, a zatim i dodatne fine dijagonalne linije. Propaint bojom Divine dodajte nekoliko belih linija ispod crnih kako biste pojačali 3D efekat. 5. Na narandžastom delu nacrtajte nekoliko krljušti Propaint bojom Night kao što je prikazano. Pomešajte ProPaint boje Lemon i Divine i ovom mešavinom posvetlite gornje delove svake krljušti. 6. Sada na žuto-zelenom delu nokta nacrtajte još krljušti sa oštrijim vrhovima Propaint bojom Night i ponovo posvetlite vrhove Propaint bojom Divine. 7. Nanesite nekoliko crnih fleka Propaint bojom Night na Save The Rainforest zeleni deo šare. Nastavite crtajući isprekidanu crnu liniju koja razdvaja žuto-zeleni deo od narandžastog dela nokta. 8. Dodajte za kraj nekoliko belih tačaka na vašu šaru Propaint bojom Divine. Nalakirajte Matt Touch da zaštitite šaru i da postignete mat izgled nokta. Za postizanje intenzivnijeg 3D efekta JUST CAVALLI

dodajte nekoliko kapi Gellak sjaja & zaštite na neke krljušti koristeći Alatku za ukrašavanje. Sušite 4 minuta (u Light lampi 60 sec.).

4

Korak po korak KAO ŽABA

by Sandrine Roelants

1

2

3

4

1. Nanesite 2 sloja ProNails Gellaka br. 97 Vivienne’s Way kao frenč naopačke na uobičajen način. Sušite svaki sloj 2 minuta (u Light lampi 30 sec.). 2. ProNails tankom četkicom za ukrašavanje br. 1 nanesite ProNails Gellak br. 119 Sunbleached i ProNails Gellak br. 131 Road To Infinity na frenč deo. Nemojte sušiti. 3. ProNails Graffiti četkicom medium napravite efekat stapanja boja i onda osušite 2 minuta (u Light lampi 30 sec.). 4. ProNails New Generation turpijom lagano ispolirajte liniju koja odvaja frenč. Nanesite tačkice ProNails alatkom za ukrašavanje i ProNails Gellakom br. 26. Black Saint. Sušite 2 minuta (u Light lampi 30 sec.). Ako ne želite da zadržite kontrast mat/sjaj nego više volite potpuno sjajan izgled, nanesite svoj omiljeni sjaj.| 15


PRONAILS

SOPOLISH KOLEKCIJA nove boje proleće - leto 2014

ProNails POSTER LAW OF THE JUNGLE 50 x 70 cm - ref. 28365 takođe na str. 54

Nails by Bianka Mai Law Of The Jungle PN lak za nokte br. 328 - 10 ml - ref. 28348 Gellak n° 130 - 10 ml - ref. 28328 Sopolish n° 70 - 8 ml - ref. 28341

16 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014


73

72

71

70

Zašto ga volite! • Minimalno početno ulaganje • Lako se savladava i koristi! • Brza usluga • Jednostavno uklanjanje • Klijenti koji se garantovano vraćaju

Zašto ga vaši klijenti vole!

Sopolish n° 70

Sopolish n° 71

Sopolish n° 72

Sopolish n° 73

Law Of The Jungle

Road

Nouvelle

No Camping Skills

To Infinity

Vague

8 ml - ref. 28344

8 ml - ref. 28342

8 ml - ref. 28343

8 ml - ref. 28341

Kada su se polutrajni lakovi pojavili na tržištu odmah sam prepoznala njihov potencijal. Isprobala sam nekoliko proizvoda u početku, ali sam danas verni korisnik Sopolisha. Njegov sjaj je apsolutno neverovatan i dugotrajan a boje se nanose podjednako lako kao lak za nokte.

JE

SVEDOČEN

Moji klijenti visoko vrednuju prirodnu lepotu. Kod mene dolaze na različite tretmane, pedikire i manikire. Nikada nisam imala klijente za gel na noktima. Poznata sam po dobroj veštini nanošenja laka za nokte i nijedan klijent nije izašao iz mog salona bez lepe boje na noktima nakon manikira ili pedikira.Skoro svi moji klijenti su prešli na Sopolish. Nije bilo potrebno mnogo ubeđivanja. Ipak im Sopolish pruža izgled laka za nokte bez oštećenja prirodnog nokta, a ima sve prednosti gela: dve nedelje savršeno nalakirani i sjajni nokti! Klijenti takođe obožavaju Sopolish boje. Najbolje od svega: nema više opasnosti da se pokvare sveže manikirani nokti jer su momentalno suvi!

• 14 dana savršeno nalakirani nokti • Boje koje odgovaraju bojama lakova za nokte • Ne oštećuje prirodni nokat • Dugotrajan sjaj

će njihovi nokti biti besprekorni za taj veliki dan. Leti takođe imam mnogo klijenata za Sopolish na nožnim prstima. Naročito kada idu na odmor zato što Sopolish ne gubi svoj sjaj čak ni na plaži! Imala sam priliku da isprobam novu Sopolish LED lampu u svom salonu. Oduševljena sam dizajnom i zahvaljujući LED sijalici definitivno trošim manje vremena po klijentu. Sada mogu da uradim više klijenata u jednom danu što pravi osetnu razliku na kraju svakog meseca!

Sofie - vlasnica salona La Dame de Beauté – Belgija

Imam dve vrste klijenata za Sopolish: one koji se vraćaju svake dve do tri nedelje da promene boju i one koji se spremaju za neki poseban događaj. Uz Sopolish su sigurni da

| 17


micropip

ets - Sop

olish raz

ređivač

SOPOLISH RAZREĐIVAČ

Razređivač koji vraća vaše zgusnute Sopolish boje u njihovu prvobitnu gustinu.

KAKO SE RADI Promućkajte vašu Sopolish boju. Umočite staklenu mikro pipetu u bočicu Sopolish razređivača. Stavite prst na vrh pipete i izvadite je iz bočice. Zadržite prst i prinesite iznad Sopolish boje. Kada sklonite prst Sopolish razređivač iz pipete će kapnuti u Sopolish boju. Ponovo promućkajte. Ponovite samo ako je neophodno, ali vodite računa da ne dodate previše jer ga ne možete oduzeti. Za ovaj proizvod koristite samo pipete. Pipete su lomljive, rukujte pažljivo.

SOPOLISH RAZREĐIVAČ 3 micropipets incl. - ref. 28310

On/Off dugme automatski se isključuje nakon 30 sekundi.

SOPOLISH LED LAMPA Ubrzajte vreme Sopolish usluge! Prihvatite izazov i nanesite Sopolish za manje od 20 minuta koristeći novu Sopolish LED lampu za sušenje! ProNails je dizajnirao LED lampu vrhunskog kvaliteta specijalno namenjenu za Sopolish. Lampa sadrži 4 snažne 1.5W LED sijalice za rekordno sušenje. Vaša brza Sopolish usluga sada je postala još brža! Ova prelepo dizajnirana lampa je naša najmanja lampa do sad, savršena za male i efikasne radne prostore. Zapamtite: podrazumeva se da se palčevi suše posebno.

SOPOLISH LIGHT – LED LAMPA ref. 28304

Vreme sušenja po sloju Sopolish Start

18 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014

Sopolish Boja (2x)

Sopolish Sjaj


e j i s do

Džungla je prepuna dragulja koji oduzimaju dah svojim upečatljivim bojama i kontrastima. Zapravo, priroda širom sveta nam donosi bezbrojna bogatstva koja blagotvorno deluju na naše celokupno zdravlje, lepotu i još konkretnije zdravlje i lepotu vaših noktiju i kože.

Generacije pre nas su otkrile mnogobrojna korisna svojstva prirodnih sastojaka za našu lepotu i celokupno blagostanje. ProNails je razvio kompletnu liniju prirodnih proizvoda za negu ruku i noktiju obogaćenu aktivnim prirodnim sastojcima. Otputujte u prirodu i otkrijte predivne mirise, snagu izlečenja i čudesne rezultate.

vaše nokte za e n či ti n a d si k ta antio

Š

i kožu?

A

N

Antioksidanti Slobodni radikali

Elektroni

I

KSIDAN O

PRIROD

ima, škode našim nokt e radikale da na dn bo slo ju va ča re šavaju da zadr že Antioksidanti sp našem telu poku u li ku ole M e? to čin ža izložena koži i telu. Kako . Kada je vaša ko nim bil sta i čin ih še telo rona – što paran broj elekt t ili zagađenje, va su sunčeva svetlos što o ka a, rnim im pa or ne kt molekuli sa spoljašnjim fa bodni radikali su Slo . ale dik ra još e ći ćelija stvaraju proiz vodi slobodn rone od zdravih kt ele u ad kr i . On ože da izazove brojem elektrona ravih ćelija. Ovo m zd e viš ju ću te oš i time ću kože, slobodnih radikala prouzrokuje suvo tećuje kolagen i oš ja ko u cij dne ak re slo lančanu i neutralizuju bo rak. Antioksidant i k ča pa re, . bo i će pore oš tete zdrave lija ih sprečavaju da čin na j ta na i A radikale IM NT

MA • S TI| 19


testi je

bez

parabena

no na ra

votinj ži

SA PRIRODNIM SASTOJCIMA

Pro Nature Krema za ruke sa lavandom i jasminom 50 ml - ref. 27756 | 230 ml - ref. 27757

a• n am i

ProNails proizvodi za negu ruku ProNails proizvodi za negu ruku sadrže isključivo prirodne sastojke, bez parabena, bojenih aditiva, životinjskih derivata i nisu testirani na životinjama.

Pro Nature Piling za ruke sa zelenim čajem

Pro Nature Sapun za ruke sa lavandom i jasminom

230 ml - ref. 27753

230 ml - ref. 27761

Lagani piling za ruke nežno uklanja mrtve ćelije kože. • Zeleni čaj sadrži velike količine antioksidanata čime štiti kožu od starenja • Plavac stimuliše obnavljanje ćelija

Nežni tečni sapun za ruke • Ulje lavande je jedno od esencijalnih ulja sa najvećim antiseptičkim dejstvom • Lavenda takođe umiruje upalne procese • Esencijalno ulje nežnog cveta jasmina sadrži antiseptička, antibakterijska i antivirusna svojstva

antioksidant

masne kiseline

hidrira

Revitalizujuća krema za ruke, idealna za mlade, zdrave i hidrirane ruke. Stimuliše obnavljanje ćelija. • Vitamine A održava ćelije kože zdravim i otpornim na oštećenja od sunca. • Vitamin E je snažan antioksidant. Takođe štiti vitamin A od uništavanja štetnim antioksidacionim reakcijama. • Vitamin F takođe poznat kao omega masne kiseline je od vitalnog značaja za razvoj i održavanje zdrave kože i zdravih noktiju. Vitamin F čini nokte sjajnim i snažnim, a kožu glatkom i otpornom na modrice. • Shea buter je prepun masnih kiselina. On omekšava, hidrira, umiruje i čini kožu glatkom. • Aloe vera ima hidrirajuće i lekovito dejstvo.

lekovito dejstvo

celokupno blagostanje


Pro Nature Krema za ruke protiv starenja kože 50 ml - ref. 27754 | 230 ml - ref. 27755

Prirodna krema za ruke koja redukuje znake starenja, hidrira i omekšava kožu. • Ulje makadamije poseduje visoku koncentraciju masnih kiselina (palmitoleinska kiselina, oleinska kiselina, linoleinska). Palmitoleinska kiselina je ključna za odlaganje starenja ćelija. Oleinska kiselina ima fantastična regenerativna i hidrirajuća svojstva. Linoleinska kiselina je odlična masna kiselina koja pomaže u sprečavanju transepidermalnog gubitka težine. • Shea buter je prepun masnih kiselina. On omekšava, hidrira, umiruje i čini kožu glatkom. • Aloe Vera ima hidrirajuće i lekovito dejstvo. • Kamilica ulje kamilice umanjuje suvoću kože i svrab. Deluje antiseptički i antiupalno što znači da može da umiri iritiranu i upaljenu kožu i umanji crvenilo.Pro Nature Krema za ruke sa maslinovim uljem i svilom

Sveća za masažu sa bergamotom i jasminom

50 ml - ref. 28099 | 230 ml - ref. 28100

Topla mirišljava krema za ruke koja hidrira i hrani kožu • I bergamot i jasmin imaju antiupalna i antiseptička svojstva. • Fini miris jasmina i bergamota ima antidepresivni efekat na čula.

Krema za ruke koja sadrži prirodnu svilu i pruža svileno nežan osećaj. • Sadrži 100% devičansko maslinovo ulje za bolju apsorpciju prirodnih sastojaka. • Maslinovo ulje je prirodan izvor antioksidanata koji štiti od starenja. • Sadrži prirodnu svilu koja je bogata antioksidantima, proteinima i aminokiselinama (ključne za sve organe). Svila ima jedinstvenu sposobnost da zadrži i oslobađa vlagu u zavisnosti od temperature i vlažnosti u okruženju. • Svileni prah balansira vlažnost i poboljšava sjaj i elastičnost.

ref. 27948

Sveća za masažu sa sandalovinom i limunom ref. 27949

Topla mirišljava krema za ruke koja hidrira i hrani kožu • Limun ima antispetička svojstva. • Sandalovima ima antiupalna i antigljivična svojstva. • Nežan, topao miris sandalovine opušta nervni sistem i ima antidepresivno dejstvo.

| 21


Proizvodi za negu noktiju iz linije Doživljaj prirode su bogati revitalizujućim, antioksidirajućim, hranljivim i umirujućim svojstvima biljaka i voća.

Cuti-Treat – piling i ojačivač

Vitamina

Tonik

15 ml - ref. 34115 | 60 ml refill - ref. 34125

15 ml - ref. 27731

15 ml - ref. 27730

Najprodavaniji proizvod! Tretman obnavljanja za zanoktice. • Sadrži mešavinu prirodnih ulja uključujući ulje pšeničnih klica (visok sadržaj Vitamina E antioksidanta) za obnavljanje suve i oštećene kože • Bademovo ulje ublažava iritaciju i upalni proces • Ulje makadamije opušta i štiti kožu. • Lovorovo ulje deluje antibakterijski i antigljivično

Ojačava i regeneriše zanoktice, za normalnu kožu. • Sadrži vitamine A i E i limunovo ulje, revitalizuje i osvežava umornu kožu sa zapušenim porama. • Dezinfekciona svojstva doprinose brzom oporavku. • Rezultati vidljivi već posle 2. dana!

Ovaj antibakterijski piling od papaje uklanja zanoktice i ojačava nokte. • Papaja je prepuna antioksidanata (npr. visok sadržaj Vitamina C) • Hidrira zanoktice i stimuliše proizvodnju ćelija zanoktica • Male čestice ličija čiste kožu • Prijatan prirodan miris voća

Relaks 15 ml - ref. 27733

Ulje za zanoktice za crvenu i iritiranu kožu zanoktica. • Sadrži ekstrakte afričkog baobaba koji je pun antioksidanata, obnavlja zanoktice i sprečava starenje. • Ima umirujuće dejstvo i antiupalna svojstva. • Rezultati vidljivi već posle 2. dana!

22 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014


Šta masne kiseline čine za vašu kožu? Masne kiseline su jedne od „dobrih masti“ koje su potrebne vašem telu da bi bilo zdravo. One su odgovorne za regulaciju funkcija ćelije. Mladalačka koža je puna oblih ćelija ispunjenih vodom. Sposobnost ćelija da zadrže vodu opada tokom godina. Zdrava ćelije kože ima zdravu membranu koja dobre stvari, kao što su voda i hranlj ive materije, zadržava unutra a propušta otpadne materije. Zadatak masnih kiselina je da održavaju ćelije zdravim i njihov e memb rane funkcionalnim. Ako ne dobijate dovoljno masnih kiselina to dovod i do smežurane stare kože.

Skidač laka za nokte sa lavandom

Čistač zanoktica sa narom

100 ml - ref. 27812

Veoma efikasan omekšivač zanoktica sa ekstraktima nara koji pomaže u uklanjanju mrtvih ćelija kože. • Nar je pun antioksidanata i Vitamina C • Brz i efikasan • Olovka uključuje tri rezervna uloška. • Nemasna tekstura, kompatibilan sa nanošenjem gela

Za nežno uklanjanje laka za nokte. • Ne sadrži aceton • Ulje lavande čisti i ima antibakterijsko i antiupalno dejstvo • Prijatan miris koji ispunjava prostoriju Sigurnosni zatvarač

4,5 ml - ref. 27725

Olovka za korekciju laka sa jojobim uljem 4,5 ml - ref. 27724

Precizna olovka za pažljivo uklanjanje grešaka pri lakiranju laka za nokte. • Ulje jojobe je bogato masnim kiselinama i antioksidantima. • Jojoba sadrži supstance slične kolagenu i prirodan antiupalni agens • Štiti i hrani kožu • Rezervni ulošci mogu se čistiti skidačem laka za nokte bez acetona

Volite svoje ruke... Volite svoje zdravlje... Jedite voće i povrće svakog dana!

antioksidant

masne kiseline

hidrira

lekovito dejstvo

celokupno blagostanje


Road To Infinity PN lak za nokte n° 334 - 10 ml - ref. 28353 Gellak n° 131 - 10 ml - ref. 28329 Sopolish n° 71 - 8 ml - ref. 28342

24 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014


bleached Vreme je za nov početak. Vreme je da vidimo svetlu stranu (The Silver Lining) stvari. Najnoviji globalni ekonomski i ekološki izazovi barem motivišu ljude i kompanije da budu kreativni. Tražimo održive i bolje načine da živimo zajedno. Današnji potrošači su svesniji nego ikad i prihvataju samo one inovacije koje predstavljaju istinska poboljšanja. Svet oko nas se menja brzinom svetlosti, ali ove sezone prigrlićemo „promenu“ kao jedini konstantan faktor i kao nepresušan izvor novih šansi. Kao i uvek moda je prvi primalac (Early Adopter) novih ideja i trendova koji menjaju svet. Ovog leta kreatori koriste modu kao instant protivotrov (Instant Antidote) protiv cinika u ovim vremenima punim izazova. Nova paleta izbledelih, uzvišenih boja udara letnje kolekcije kao novi talas (Nouvelle Vague). Traži se više iskrenosti i transparentnosti što se oslikava u upotrebi materijala i efekata koji reflektuju svetlost. Inovativan metalik finiš se kombinuje sa geometrijskim oblicima i šarama. Elegantno je novo seksipilno. Zakoračimo u budućnost sa ovim svežim i pozitivnim mislima.

Nails by Sandrine Roelants Instant Antidote Gellak n° 135 - 10 ml - ref. 28333 PN lak za nokte n° 336 - 10 ml - ref. 28355| 25


EMPORIO ARMANI

PRONAILS KOLEKCIJA LAKOVA ZA NOKTE BLEACHED PN lak za nokte n° 334 - Road To Infinity - 10 ml - ref. 28353 PN lak za nokte n° 335 - Sunset Serenity - 10 ml - ref. 28354 PN lak za nokte n° 336 - Instant Antidote - 10 ml - ref. 28355 PN lak za nokte n° 337 - The Silver Lining - 10 ml - ref. 28356 PN lak za nokte n° 338 - Early Adopter - 10 ml - ref. 28357

26 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014

338

337

336

335

334

PN lak za nokte n° 339 - Nouvelle Vague - 10 ml - ref. 28358


PN DISPLEJ SA KOLEKCIJOM LAKOVA BLEACHED 18 kom.: 334-335-336-337-338-339 ref. 28375 - takođe na str. 53

SLIKA ZA DISPLEJ BLEACHED

339

ref. 28371 - takođe na str. 53| 27


1

2

3

4

5

Korak po korak Izbeljeno platno by Yohann Antignac

1. ProNails lakovima br. 334 Road To Infinity, br. 335 Sunset Serenity i br. 336 Instant Antidote nanesite 3 pruge. Četkicom laka za nokte nanesite svaku boju u 2 sloja. 2. Nanesite još 2 pruge ProNails lakom za nokte br. 338 Early Adopter, ali samo u 1 sloju kako bi se zadržao efekat transparentnosti. 3. Nastavite na isti način ProNails lakom za nokte br. 338 Novelle Vague. 4. Završite sa nekoliko pruga u boji ProNails laka za nokte br. 337 The Silver Lining takođe u 1 sloju. Možete ovako završiti svoju šaru ili dodati još dubine kao što je opisano u sledećem koraku. 5. ProNails belom vodenom bojom izvucite tanke bele ukrštene linije koje prave trouglove. Neke od oblika istapkajte istom vodenom bojom kako bi se postigao 3D efekat. Za kraj nanesite sušač laka Seco Seco. Ako želite da zadržite mat efekat završite sa jednim slojem laka Matt Touch.

CHANEL

28 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014


1

2

3

4

Korak po korak Izbeljeni kubizam by Yohann Antignac

1. Nanesite 2 sloja ProNails laka za nokte br. 338 Early Adopter. Sačekajte da se dobro osuši. 2. Nacrtajte rombove ProNails četkicom za ukrašavanje i ProNails lakom za nokte br. 334 Road To Infinity kao što je prikazano. 3. Spojite tirkizne rombove sa novim, nacrtanim ProNails lakom za nokte br. 335 Sunset Serenity. 4. Nacrtajte bele linije ProNails belom vodenom bojom da biste stvorili efekat kocke. Nanesite Seco Seco sušač laka da zaštitite šaru i date joj sjaj.

PATCH UKRASI 

Triangularity -

ref. 28335

| 29


ISSEY MIYAKE

Set BLEACHED ref. 28325

SET SLOMLJENO STAKLO ref. 28324

1

2

3

4

5

Providna geometrija by Natalya Grundinina

1. Produžite nokte do potrebne dužine i oblikujte ih ProNails Unicum Clear UV gelom po standardnom metodu nanošenja. Nanesite ProNails Unicum Mask UV gel na nokatnu ploču tako da frenč deo ostane providan. 2. Pomešajte malo Unicum Clear UV gela sa Propaint bojom Rouge De Rose. Drugu mešavinu napravite sa Propaint bojom Ultramarine. Nanesite roze mešavinu na pola linije frenča, a plavu na drugu polovinu kao što je prikazano i sušite 2 minuta (u Light lampi 30 sec.). 3. Nanesite malo ProNails Unicum Clear UV gela na frenč deo nokta zajedno sa tri različite boje iz novog Seta slomljenog stakla. Sušite 2 minuta (u Light lampi 30 sec.). 4. Ispolirajte ceo nokat da biste dobili savršenu površinu za vezivanje vaše Propaint šare. 5. Propaint bojama Ultramarine, Rouge De Rose i Night nacrtajte geometrijske oblike ProNails četkicom Shape & Design Small. Nanesite vaš omiljeni sjaj i osušite 2 minuta (u Light lampi 30 sec.).

30 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014


SET NITNE & ZVEZDE ref. 28320

Korak po korak Nitne & Zvezde by Bianka Mai

1. Nanesite 2 sloja ProNails gela u boji br. 245 Early Adopter. Sušite svaki sloj 2 minuta (u Light lampi 30 sec.). 2. ProNails četkicom za francuski manikir nanesite tačkicu Gellaka br. 70 Pale White. Nemojte sušiti. Uzmite nekoliko nitni iz Seta Nitne & Zvezde i malo bisernih ljuspica iz Seta slomljenog stakla i stavite ih na tačkicu Gellaka. Sušite ceo nokat 2 minuta (u Light lampi 30 sec.). 3. Ponovite korak 2 koristeći drugu kombinaciju slomljenog stakla i malih nitni ili zvezda. Završite svojim omiljenim sjajem.

1

2

3

John Galliano| 31


2

4

KORAK PO KORAK MIRIŠLJAVI ZALAZAK SUNCA by Sandrine Roelants

1. Oblikujte i produžite nokte po želji koristeći ProNails Gelixir gel po standardnom metodu nanošenja. 2. Nanesite dva sloja Gellaka br. 131 Road To Infinity na sve nokte. Svaki sloj sušite 2 minuta (u Light lampi samo 30 sec.) 3. Uzmite Nail Art Okvire i izaberite veličinu koja odgovara noktu. 4. Pažljivo ih postavljajte na nokte uz pomoć dugačke savijene pincete. 5. Pažljivo isturpijajte viškove na slobodnim ivicama nokta. 6. Zaštitite jednim slojem ProNails Gelixir Sjaja. Sušite 2 minuta (u Light lampi samo 30 sec.).

NAIL ART Okviri Suncatcher - ref. 28347

32 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014

DIOR

ref. 3731

EMPORIO ARMANI

Dugačka savijena pinceta

Gelixir baza i bilder 15 ml - ref. 28112

Gelixir završni sjaj 15 ml - ref. 27791


Stilski savet! Nanesite Nail art foliju preko klasičnog frenča da biste dobili prirodan izgled sa modernim obrtom!

Folije Inovativni metalik završni detalji dodaju futurističku svežinu mnoštvu svetlih, izbeljenih boja. Ove nove folije mogu se dodati preko baznog sloja laka za nokte ili gela u boji!

KAKO SE RADI 1. Koristite lepak za prenošenje folije da napravite željeni oblik na noktu. Držite se geometrijskih oblika ako želite da budete u trendu! 2. Sačekajte da se lepak osuši dok ne postane potpuno providan. 3. Dok je lepak još lepljiv, spustite foliju na nokat i utisnite kako biste preneli foliju na nokat. 4. Zaštitite foliju svojim omiljenim sjajem.

LEPAK ZA PRENOŠENJE FOLIJE

FOLIJA

FOLIJA

FOLIJA

FOLIJA

Iridescent Silver

Scattered Silver

Scattered Gold

Silver Shimmer

1,5 m - ref. 28311

1,5 m - ref. 28312

1,5 m - ref. 28313

1,5 m - ref. 28313

ref. 27024| 33


ProNails BANER BLEACHED 65 x 170 cm ref. 28368 - takođe na str. 54

Gellak n° 130 Law Of The Jungle 10 ml - ref. 28328 Gellak n° 131 Road To Infinity 10 ml - ref. 28329 Gellak n° 132 Lucy In The Sky 10 ml - ref. 28330 Gellak n° 133 No Camping Skills 10 ml - ref. 28331 Gellak n° 134 Sunset Serenity 10 ml - ref. 28332 Gellak n° 135 Instant Antidote 10 ml - ref. 28333

PRONAILS

GELLAK KOLEKCIJA nove boje proleće - leto 2014

130

Zašto ga volite! 131

• Sam se poravnava i jednostavan je za upotrebu • Preko 100 boja sa intenzivnim pigmentom • Savršeno pokriva u 2 sloja • Bez lepljivog omotača nakon sušenja • Bez turpijanja • Gel koji štedi vreme

132

133 Nails by Sandrine Roelants

134

Instant Antidote Gellak n° 135 - 10 ml - ref. 28333 PN lak za nokte n° 336 - 10 ml - ref. 28355 &

135

Sunset Serenity Gellak n° 134 - 10 ml - ref. 28332 Frenč sa folijom Silver Shimmer

34 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014


A J I M E D A K A PRONAILS

turpijom! ektričnom el . je n ija rp informacija za više dionicu Tu ra vu distributera o n o Nails Pro Imam svog lokalnog Kontaktirajte

ŠVAJCARSKA PRECIZNOST ZA MAKSIMALNU UGODNOST

Veoma precizne osovine za električnu turpiju od tvrdog metala Ove 3 nove osovine od vrhunskog tvrdog metala će vam olakšati posao, a vašim klijentima pružiti izuzetnu ugodnost. Izrađene najvećom švajcarskom preciznošću, ove osovine su 100% pravilne u prečniku što redukuje neprijatan osećaj zagrevanja i vibracije. Obzirom da ne zahtevaju veliki pritisak prilikom korišćenja, omogućavaju stilistima da rade veoma precizno bez napora. Šta je najbolje kod njih? Veoma precizna osovina može da odradi preko 100 klijenata. To je 100 puto brzo, precizno i ugodno turpijanje!

Volfram karbid ili tvrdi metal je jedan od najtrajnijih i najčvršćih materijala koji postoje. Može da seče čelik kao nož puter, a otapa se jedino na 2870°C!

Pažnja: obavezno dezinfikujte osovinu Clinilosionom nakon svake mušterije. Nakon svakog dana preporučujemo da potopite sve korišćene osovine 10 minuta u Clinilosion za detaljno čišćenje. Koristite osovine od tvrdog metala samo za gel ili akril na noktima. Nemojte ih nikad koristiti na prirodnim noktima.

3 boje za različitu upotrebu

Veoma precizna plava osovina

Veoma precizna ljubičasta osovina

Veoma precizna crvena osovina

Gruba, odgovara granulaciji 100 Za grube obrade akrila i gela od strane iskusnog stiliste noktiju. Preporučuje se da se koristi između 26000 i 28000 obrtaja u minuti.

Srednja, odgovara granulaciji 150 Za nežniju i precizniju upotrebu na gelu. Zaoštreniji vrh omogućava obradu bližu zanokticama. Preporučuje se da se koristi između 26000 i 28000 obrtaja u minuti.

Meka, odgovara granulaciji 180 Za završnu obradu na gelu. Savršena je za početnike kako bi stekli profesionalne veštine turpijanja električnom turpijom. Preporučuje se da se koristi na 24000 obrtaja u minuti ili manje.

ref. 28306

ref. 28308 ref. 28307| 35


Evo dolazi sunce

MELODIJE 36 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014


Hands PN lak za nokt e n° 342 N o Camping Feet PN la k za nokte Skills n° 341 Lucy In The Sky

FESTIVALA Kada temperature počnu da rastu svi vi divni obožavaoci sunca jedva čekate da počnu letnji festivali. Obučeni u onaj slatki isečeni džins i opuštene majice na bretele – vi umete da pogodite stil festivala. Vaša modna pista je otvoreno polje. Dodajete svoj lični pečat originalnim modnim dodacima i što je još važnije: cool noktima! Volite muziku i volite vaše ruke – ruke gore uz Lusi Na Nebu (Lucy in tke Sky)! Opuštene dame mogu da uživaju u zelenoj boji Festivalskih Polja (Festival Fields). Ne zaboravite da dodate i malo mira, ljubavi i sreće (Peace, Love & Happiness) na vaše nokte. Šta mislite o nacrtanim luckastim belim radama koje se slažu sa cvećem u vašoj kosi? I samo da se zna: kada mašete ovim novim roze noktima svojim prijateljima to je kao da im kažete: “Ova letnja devojka Ne Zna Da Kampuje (No camping skills), ali sigurno zna da se zabavlja!” Iskreno, uz ove ProNails melodije festivala leto će biti nezaboravno! 

| 37


PN DISPLEJ SA KOLEKCIJOM LAKOVA FESTIVAL TUNES 12 kom.: 240-341-342 ref. 28376 - takođe na str. 53

SLIKA ZA DISPLEJ FESTIVAL TUNES ref. 28346 - takođe na str. 53

ProNails POSTER festival fields 50 x 70 cm - ref. 28362 takođe na str. 54

Festival Fields PN lak za nokte n° 340 10 ml - ref. 28359 PNC n° 247 5 ml - ref. 28340 Nails by Sandrine Roelants

PRONAILS KOLEKCIJA LAKOVA ZA NOKTE FESTIVAL TUNES PN lak za nokte n° 340 - Festival Fields - 10 ml - ref. 28359

PN lak za nokte n° 341 - Lucy In The Sky - 10 ml - ref. 28360

38 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014

342

341

340

PN lak za nokte n° 342 - No Camping Skills - 10 ml - ref. 28361


1

2

3

4

5

KORAK PO KORAK MEŠAVINA ŠARA by Bianka Mai

1. Nanesite 2 sloja ProNails laka za nokte br. 340 Festival Fields i br. 342 No Camping Skills u širokim vertikalnim prugama na nokat. Sačekajte da se lak dobro osuši. 2. Koristeći tanku četkicu za ukrašavanje br. 2 i Propaint boju Divine na zelenom delu nacrtajte ivice šestouglova kao što je prikazano. ProNails Deluxe alatkom za ukrašavanje nacrtajte latice belih rada počevši od spoljašnjih vrhova latica. 3. Ispunite ceo nokat šarom. 4. Alatkom za ukrašavanje nacrtajte narandžaste tačke unutar belih šestouglova Propaint bojom Carotte. Dovršite bele rade sa središnim delom u boji Propaint Lemon. Nalakirajte sušač laka Seco Seco za završni sjaj!| 39


PRONAILS BANER CRAZY DAISIES 65 x 170 cm - ref. 28366 takođe na str. 54

Jedi, spavaj, pleši, ponovi

40 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014


ONE STROKE ČETKICA OFF CUT Set 2 veličine - ref. 28322

ONE STROKE ČETKICA STRAIGHT Set 2 veličine - ref. 28323

1

2

3

4

5

Korak po korak LUDE BELE RADE by Sandrine Roelants & Gerlaine Jaramillo

1. Nanesite 2 sloja ProNails Gellaka br. n° 133 No Camping Skills na uobičajen način. Sušite svaki sloj 2 minuta (u Light lampi 30 sec.). 2. Tankom četkicom za ukrašavanje br. 1 nanesite ProNails gel u boji br. n° 247 Festival Fields u obliku frenča i sušite 2 minuta (u Light lampi 30 sec.). Lagano ispolirajte celu površinu nokta ProNails Soft Finisher turpijom kako biste postigli savršenu podlogu za vašu Propaint šaru. 3. Koristeći Deluxe alatku za ukrašavanje i Propaint boju Divine nacrtajte latice belih rada počevši od spoljašnjih vrhova latica. 4. Završite bele rade dodavanjem žutog središta koristeći Propaint boju Lemon i Deluxe alatku za ukrašavanje. Možete ovako završiti šaru ili možete nastaviti da dobijete šara-na-šaru cvetni izgled tako što ćete dodati drugi cvetni dezen na roze deo nokta. Uzmite svoju omiljenu One Stroke četkicu (Off Cut ili Straight) i nacrtajte latice spomenka Propaint bojama Divine i Neptunus. Koristite Shape & Design Large četkicu da laticama date konačan izgled. 5. Dodajte još latica vašom One Stroke četkicom. Dodajte žuto središte cvetova Propaint bojom Lemon i Deluxe alatkom za ukrašavanje. Završite šaru koristeći Kolinski Nail Art četkicu br. 0 i Propaint boju Mars Brown. Na kraju nanesite svoj omiljeni sjaj.

SAVET: Ako želite da kreirate ovu šaru na prirodnom noktu – počnite sa dva sloja ProNails laka za nokte br. 342 No Camping Skills i br. 340 Festival Fields za frenč. U ovom slučaju nema potrebe da polirate nokat za bolje vezivanje ProPaint boja.


1

2

3

4

5

Korak po korak LUDE BELE RADE NAOPAČKE by Sandrine Roelants

1. Nanesite 2 sloja ProNails Gellaka br. 132 Lucy in The Sky na uobičajen način. Sušite svaki sloj 2 minuta (u Light lampi 30 sec.).

SAVET: Ako želite da kreirate ovu šaru na prirodnom noktu – počnite sa dva sloja ProNails laka za nokte br. 341 Lucy in the Sky i br. 342 No Camping Skills za frenč. U ovom slučaju nema potrebe da polirate nokat za bolje vezivanje ProPaint boja.

2. Tankom četkicom za ukrašavanje br. 1 nanesite Pronails Gellak br. 133 No Camping Skills u obliku frenča i sušite 2 minuta (u Light lampi 30 sec.). Lagano ispolirajte celu površinu nokta ProNails Soft Finisher turpijom kako biste postigli savršenu podlogu za vašu Propaint šaru. 3. Koristeći Deluxe alatku za ukrašavanje i Propaint boju Divine nacrtajte latice belih rada na plavom delu kao što je prikazano, počevši od spoljašnjih vrhova latica. 4. Završite bele rade dodavanjem žutog središta koristeći Propaint boju Lemon i Deluxe alatku za ukrašavanje. Možete ovako završiti šaru ili možete nastaviti da dobijete šara-na-šaru cvetni izgled tako što ćete dodati drugi cvetni dezen na roze frenč deo nokta. Uzmite svoju omiljenu One Stroke četkicu (Off Cut ili Straight) i nacrtajte latice spomenka Propaint bojama Divine i Neptunus. Koristite Shape & Design Large četkicu da laticama date konačan izgled. 5. Dodajte još latica vašom One Stroke četkicom. Dodajte žuto središte cvetova Propaint bojom Lemon i Deluxe alatkom za ukrašavanje. Završite šaru koristeći Kolinski nail art četkicu br. 0 i Propaint boju Mars Brown. Na kraju nanesite svoj omiljeni sjaj.

42 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014


NALEPNICE ZA NOKTE Peace_Love white_HR.pdf

Peace & Love - ref. 28318

1

18/10/13

12:02

Peace, Love & Happiness - ref. 28319

Peace_Love multicolour_HR.pdf

1

18/10/13

PATCH UKRASI Festival Tribe - ref. 28317| 43

12:


DRIES VAN NOTEN

DOLCE AND GABBANA

1

2

3

4

Korak po korak CIGANSKO CVEĆE by Bianka Mai

1. Nanesite ProNails Gellak br. 26 Black Saint na sve nokte na uobičajen način. Sušite svaki sloj 2 minuta (u Light lampi 30 sec.). Lagano ispolirajte ceo nokat ProNails Soft Finisher turpijom da biste postigli mat podlogu za šaru. 2. ProNails Alatkom za ukrašavanje nacrtajte cvetove kao što je prikazano ProNails lakovima u bojama: br. 328 Law Of The Jungle, br. 330 Mai Tai Me, br. 334 Road To Infinity i br. 336 Instant Antidote. 3. Dodajte manje cvetove unutar prethodnih ProNails lakovima za nokte br. 298 Chalk, br. 328 Law of The Jungle i br. 336 Instant Antidote. Za veću preciznost koristite ProNails Deluxe alatku za ukrašavanje. 4. Deluxe alatkom za ukrašavanje i ProNails lakom za nokte br. 274 Under The Spotlights dodajte središta cvetova. Tankom četkicom za ukrašavanje br. 1 i ProNails lakom za nokte br. 340 Festival Fields dodajte zelene liskice.

ProNails BANER BLOWING BUBBLES 65 x 170 cm ref. 28367 - takođe na str. 54

Festival Fields PNC n° 247

SAVET: Koristeći isključivo lakove za nokte postižete fini sjajni efekat nasuprot mat podlozi nokta. Ako koristite Propaint boje umesto nekog laka za nokte ne zaboravite da zaštitite Propaint šare vašim omiljenim sjajem.

5 ml - ref. 28340 PN lak za nokte n° 340 10 ml - ref. 28359

Nails by Nails by Sandrine Roelants

44 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014


PRONAILS

GELOVI U BOJI nove boje proleće – leto 2014

Zašto ga volite! • • • •

Dugotrajan i čvrst gel u boji Boje sa puno pigmenta Savršeno pokrivanje u 2 sloja Pomešajte ih i napravite svoje jedinstvene boje • Za iskusne i kreativne stiliste noktiju

243

PNC n° 243 Python’s Potion 5 ml - ref. 28336

244

PNC n° 244 Mai Tai Me 5 ml - ref. 28337

245

PNC n° 245 Early Adopter 5 ml - ref. 28338

246

PNC n° 246 Nouvelle Vague 5 ml - ref. 28339

247

PNC n° 247 Festival Fields 5 ml - ref. 28340| 45


Da li ste znali… …da Belgija ne samo što ima najbolji brend lakova za nokte, nego je i domaćin najvećeg i najpopularnijeg festivala elektronske muzike na svetu? Fanovi festivala Tomorrowland širom planete okupljaju se u ovoj maloj zemlji da se maksimalno zabave i uživaju u životu! Prošle godine pod imenom Tomorrowworld organizovan je drugi festival u SAD. Ove godine oni slave desetu godišnjicu i obećavaju da će biti magičnije nego ikada! Treba li još nešto reći? www.tomorrowland.com www.tomorrowworld.com

Put je cilj


Da li ste znali... ...da se najmoderniji festival na svetu održava svake godine u gradu Coachella u Kaliforniji? Nalazi se u sred pustinje, ali to ne sprečava sve međunarodne poštovaoce muzike da dođu i prikažu svoje cool & jednostavne festivalske odevne kombinacije? Dva uzastopna vikenda puna su sunca, muzike i modne festivalske zabave! www.coachella.com| 47


Novi ProNails distributeri širom sveta Kako raste popularnost ProNails brenda sve više profesionalaca iz sveta lepote željno je da se dočepa pouzdanih ProNails proizvoda koji postavljaju trendove. Ne iznenađuje to što se 9 novih distributera pridružilo međunarodnoj mreži ProNails distributera u toku prošle godine. Naša zajednička misija je da snabdemo ove profesionalce potvrđenim proizvodima za nokte i pružimo podršku koju zaslužuju u razvijanju svog posla. Veoma važan faktor naše podrške profesionalcima jeste naša istaknuta ProNails trening akademija. Svi naši lokalni trening centri pružaju superiornu edukaciju u skladu sa standardima ProNails akademije. U okruženju ProNails centrale u Belgiji novi distributeri su otvorili Cash&Carry i trening centre u Luksemburgu, Estoniji, Austriji i Lionu (Francuska). Dalje prema istoku, ProNails proizvodi se distribuiraju u Libanu, Bahreinu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kini i Koreji.

Lokalne kontakt informacije : ProNails Austrija - Brixlegg Stromberger Nail Cosmetics GmbH info@stromberger-nail-cosmetics.at ProNails Estonija - Tallinn Tallnail Oy esti.ehatamm-koppel@it.ee ProNails Lion, Venissieux ProNails, Francuska pronailslyon@pronails.fr ProNails Luksemburg – Wiltz Concept Beauté cbeaute@pt.lu ProNails Maroko - Fes Procosma SARL info@pronails-maroc.com ProNails Koreja – Gyeonggi-Do Ever & Ever Co., Ltd. admin@boboggu.com ProNails Brazil - São Paulo Nails Brasil contato@pronailsbrasil.com.br ProNails Ujedinjeni Arapski Emirati Dubai, Liban Jounieh, Bahrein - Manama EJ hair Products Accessories info@ejhair.com

48 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014

Maroko će takođe uskoro moći da uživa u ProNails proizvodima i edukaciji, ali se najstrpljiviji stilisti noktiju nalaze u Brazilu. Trebalo je malo više vremena, ali konačno je stvarnost! ProNails proizvodi su konačno registrovani i dostupni i na brazilskom tržištu. Budite kreativni i ne zaboravite da podelite svoje radove sa nama na zvaničnoj ProNails Facebook stranici.

Dobrodošli!


ProNails

Premium

Salon, O

ostkamp

, Belgija

Uspeh ProNails Premium salona se nastavlja i sve više salona lepote pristupa našoj elitnoj zajednici ProNails Premium poslovnih partnera.

ProNails Premium Salon

Belgija i Francuska prednjače sa ukupno 20 ProNails Premium salona. Srbija je otvorila svoj peti luksuzni ProNails Premium Salon u Novom Sadu, a na Malti je otvoren potpuno nov ProNails Premium Nail Bar u ekskluzivnom šoping centru u Tigne, Sliema. ProNails Premium mapa širi se dalje celom Evropom preko Belgije, Francuske, Srbije, Italije, Španije, Grčke, Velsa, Švedske, Bosne, Crne Gore, Malte pa sve do ostva La Reunion. Naći ćete ih na našoj novoj ProNails Internet stranici, pod salon lokator.

ProNails Premium Nail Bar, Sliema, Malta

Napravite sigurno utočište za svoje klijente u svom ProNails Premium Salonu. Klijenti koji imaju poverenja u vas su klijenti koji vam se vraćaju. Zadovoljni klijenti dovode nove klijente. Uz pomoć Premium nameštaja i reklamnog materijala koje dizajniramo za naše Premium salone vaš salon će se vidljivo isticati. Jedinstvena kombinacija vaših besprekornih usluga i naših ProNails proizvoda vrhunskog kvaliteta učiniće da vaš Premium salon postane zvučno ime u svetu lepote. Vaš prihod će cvetati uz povećanu maloprodaju i lojalnost klijenata.

10 Moćnih saveta da pove ćate vaš prihod od malop rodaje

1

3

1. Princip levo-desno

2. Pozitivna kriva

3. Neparno-parno

Ljudi spontano gledaju udesno. Neka vaši proizvodi u maloprodaji budu istaknuti na desnoj strani na kasa pultu ili radnom stolu tako da klijenti lako mogu da ih dodirnu. Pomerite kompjuter na suprotnu stranu.

Uvek pravite pozitivnu krivu kada predstavljate proizvode svojim klijentima. Mali proizvodi na levoj strani, veliki na desnoj. Ovo automatski stavlja vaše klijente u pozitivan način razmišljanja.

Uvek predstavljajte neparan broj proizvoda kada predlažete svom klijentu (npr.3). Parni brojevi pokreću intelekt, a neparni brojevi pokreću osećanja.2

| 49


4

6

4. Visina očiju

6. Pokušaj i uči

Proizvodi se bolje uočavaju kada su u visini očiju. Zapamtite da je klijentima koji sede visina očiju niža.

Redovno pomerajte stvari (svakih 6 nedelja). Videćete da će na novim mestima vaši klijenti otkriti nove proizvode koje vi već odavno imate.

5. Bez uglova

7. Probaj i veruj

7 5

Nemojte stavljati displej u ugao gde niko ne može da ga vidi. Izbegavajte da stavljate proizvode na displej tako da ne mogu da se vide ili dohvate. Proizvodi u zatvorenim ormarima se neće prodavati bez obzira koliko su dobri, a ni proizvodi iza pulta neće imati uspeha.

Neka vaši klijenti probaju kremu ili proizvod za negu tokom trajanja tretmana. Pokrenite čula manikir svećama, apsorbujućim penama za stopala i nežnim kremama.

“Ako se plašite da ćete izgubiti, nikada nećete pobediti...” Intervju, Mario Van Looveren ProNails Premium Salon, Sint-Job, BELGIJA

ProNails: Mario, Vi ste frizer već 20 godina. Imate divan salon AVEDA, a ipak ste otvorili i ProNails Premium salon. Neko bi to nazvao ambicioznim poslovnim potezom. Mario: „Da, verovatno bi, ali ja čvrsto verujem da ako se plašite da ćete izgubiti, nikada nećete pobediti. Treba da osetite vodu i imate hrabrost da skočite. Daću vam primer: počeo

50 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014

sam sa solarijumima i to nije uspelo. Moj ProNails Premium salon je dobro počeo, imam odličan tim i mojim mušterijama se dopada koncept. Počeli smo sa prodajom lakova za nokte u salonu, zatim smo radili Sopolish i uskoro smo otvorili ProNails Premium salon. Morali smo da gradimo bazu klijenata od nule i polako ali sigurno smo uspeli u tome. Počeli smo sa jednom mušterijom dnevno, zatim 3 svakog dana i uvek idemo napred u pravom smeru. Usrećili smo mnogo mušterija koje su grickale nokte i koje danas mogu biti ponosne na svoje ruke. Nikad ne potcenjujte prihod od maloprodaje dok gradite svoju klijentelu. Naravno, ja već imam bazu vernih klijenata u svom AVEDA frizerskom salonu. Ali ipak, ništa se ne dešava samo od sebe. Žanjete ono što ste sejali!“ ProNails: Vidim puno Aveda i ProNails proizvoda ovde u Vašem salonu. Zapravo imam osećaj da sam ušao u pravu prodavnicu. Možete li nam objasniti kakav je Vaš pristup maloprodaji u Vašem salonu? Mario: „Naravno, napravio sam prodavnicu u

prodavnici u svom salonu. Moji klijenti su navikli da ovde kupuju sve što im je potrebno za kosu, telo, a sada i za nokte. Naravno pre svega treba da budete sigurni da ste izabrali dobre brendove da biste ovo postigli. Brend sa jakim i ekskluzivnim imidžom koji ne može da se kupi bilo gde. Jedinstven brend za koji su ljudi čuli i koji žele da potraže. Zatim treba da prikažete proizvode u salonu tako da klijenti mogu da ih zapaze. Ovo je malo teži deo i potrebno je malo iskustva i isprobavanja da se to postigne. Verujte mi, ja još uvek eksperimentišem i učim svakog dana. Ljudi treba da se spontano uhvate za proizvod koji izazove njihovu radoznalost. Vi treba da pokrenete njihova čula. Treba da mogu da vide, osete i pomirišu proizvode. Često možete videti proizvode za maloprodaju iza pulta. To je greška. Klijenti ne mogu da ih dodirnu i osete. To je veoma važno. ProNails držači za lakove su savršeni za hvatanje pažnje. Ja ih razbacujem i stalno menjam mesto, isto i u frizerskom salonu. Moji klijenti provedu bar sat vremena u salonu i ako je živopisna kolekcija ispred njih, velika je verovatnoća da će pružiti ruku i uzeti svoju omiljenu boju.“ ProNails: To je veoma zanimljivo čuti. A šta radite kada uložite u nešto i to ne uspe?


8

8. Prašina je vaš neprijatelj

Svi vole nešto novo. Potrudite da sve u vašem salonu izgleda novo. Redovno čistite proizvode u maloprodaji i držače kako ne bi sakupljali prašinu.

9. Moć nestašice

9

Ako se proizvod ili boja na displeju ne prodaju onako kako bi trebalo, probajte da izvadite nekoliko proizvoda. Displej sa praznim mestima se prodaje bolje nego pun displej. Privući će pažnju vaših klijenata.

10. 360° doslednost

10

Pokušajte da zadržite doslednu sliku u vašem salonu. Ovo važi i za usluge i za proizvode. Koristite iste poruke i slike u vašem salonu, društvenim medijima, izlogu, proizvodima, posterima, flajerima ili držačima. Našem mozgu je potrebno ponavljanje kako bismo registrovali informaciju. Što više ponavljanja date klijentu, bolje će prihvatiti.

“Edukacija je veliki deo motivacije.Trening je izvor inspiracije.” Mario: „To je frustrirajuće, naravno, ali tada isprobam drugačiji pristup. Pokušavam stalno iznova. Drugačije predstavim, pomerim na drugo mesto, sklonim sa displeja proizvode koji se sporije prodaju. Zapravo, pun displej nije dobar. Na primer, imam veliki AVEDA štand sa šminkom koji već dugo vremena stoji u dnu salona pored šamponjera. Svako je prolazio pored njega, ali ga niko nije video. Sada sam ga pomerio napred, bliže delu za prodaju. Malo sam smanjio prolaz i BINGO, dobio je mnogo više pažnje mojih mušterija. Prednost mog salona je, moram da kažem, u tome što veoma lako mogu da pomeram nameštaj. Moj salon postoji već 11 godina i to radim od početka. Prvo malo eksperimentišete dok na kraju ne otkrijete šta je najbolje. Posmatrajte svoje klijente, mnogo ćete naučiti.“ ProNails: Neki savet za one koji žele da počnu?Mario: „U početku treba biti oprezan i ne želeti previše. I sam sam napravio tu grešku kada sam počinjao. Želeo sam da imam previše mušterija i nisam mogao da ih sve dobro uslužim. Bolje je početi sa manje mušterija kojima možete pružiti kvalitetnu uslugu: stalno će se vraćati. Ovo može malo duže da potraje, ali ćete izgraditi čvrstu i dugotrajnu bazu klijenata. Nikada nemojte izgubiti lični kontakt sa mušterijama. Svim svojim mušterijama šaljem čestitke za rođendan svake godine. Ne zaboravite da je usmena preporuka najbolja i najjeftinija reklama koju imate za salon.“ ProNails: Kakav je Vaš stav o reklamiranju? Da li se po Vašem mišljenju isplati? Mario: „Teško je, mnogo toga se promenilo u reklamiranju. Ja sam u poslu sad već 20 godina. Ranije su ljudi reagovali na oglas u štampanom magazinu, međutim danas se medijski pros-

tor pomerio ka neopipljivim medijima kao što su Facebook, Twitter ili SMS i morate da pratite novine. Imamo Facebook stranicu za naš ProNails Premium Salon. Caroline vodi ovu stranicu, ona je mlada i dinamična i zna tačno šta pokreće njene vršnjake. Trenutno je u toku Facebook takmičenje u kom učesnici treba da odgovore na pitanja, a odgovori se nalaze na našoj Internet stranici. Ovako se oni upoznaju sa našim proizvodima dok uživaju u takmičenju sa svojim vršnjacima.“ ProNails: Koliko je Vama i Vašim zaposlenima važna edukacija? Mario: „Veoma važno! Edukacija je veliki deo motivacije. Ljudi koji ne odvoje vreme da nauče nešto novo brzo sagore. Trening je izvor inspiracije. Primećujem da su moji zaposleni kada se vrate sa kursa puni energije. A kada ste vi puni energije i vaši klijenti su takođe.“ ProNails: Hvala vam što ste podelili svoja razmišljanja sa nama. Poslednje pitanje: Šta je ključ vašeg uspeha? Mario: „Jednom rečju: Istrajnost! Ne odustajte bez obzira koliko je ponekad teško. Iako je ponekad tesno, ne plašite se da koraknete unazad. Vozite manji auto! Ne brinite o tome šta drugi ljudi misle, samo budite iskreni i vaši klijenti će vas zbog toga ceniti.“

| 51


Nova Internet stranica PRONAILS t ili artphone, table Bilo da koriste sm o lak će r vaši klijenti desktop računa odavnicu pr ili lon sa ProNails pronaći najbliži ails pe najnovije ProN gde mogu da ku an klik jed oizvode. Samo maloprodajne pr e aln ion es salona, prof ih deli od vašeg e. dit nu da koje usluge i proizvo

Znate šta? Naši Pronails stručnjaci dizajnirali su NEVEROVATNU, potpuno novu Internet stranicu za svačiji užitak. Praktična, edukativna, inspirativna i veoma zabavna! Ako volite svoje ruke, ovo je mesto za vas. Bilo da ste potrošač ili profesionalac ProNails Internet stranica pruža vam mnogo saveta i trikova za negu vaših ruku i stopala. Otkrijte najnovije tehnike, modne trendove, najbolju edukaciju i najbližeg distributera baš ovde na www.pronails.com.

budete teresovani da Da li ste zain ili na ails salo na spisku ProN tirajte nica? Kontak av od pr ls ProNai za više distributera svog ProNails informacija.

Morate to da vidite! Da li nešto nedo staje? Javite nam na info@pronails.c om

Pratite nas na twitter nalogu @PN_ProNails i tagujte vaše twitove #pronailslove ili #ilovepronails Pogledajte naš moodboard na Pinterest.com/pronails/ Zavirite u naše najnovije slike na instagram.com/pronails_hq

Podelite svoje kreacije sa nama na bilo kojoj od ovih društvenih mreža! Uvek nam je drago da ih vidimo!

52 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014

Registrujte se kao profesionalac i dobićete kompletan pristup našoj on-line Internet prodavnici, uputstvima korak po korak i profesionalnim savetima i trikovima. Sve ove informacije su dostupne na nekoliko različitih jezika.

Čuvajmo drveće Da li biste želeli da budete prvi koji će videti naše nove boje i proizvode? Snimite ProNails elektronski katalog na svoj PC, MAC, tablet preko catalog.pronails.com. Uvek je ažuran, radi offline i online i obaveštava vas kada su novi proizvodi dostupni. Zajedno možemo pomoći u očuvanju okoline. Počnimo danas.

Pridružite se našoj zajednici Da li ste znali da ProNails ima međunarodnu Facebook zajednicu kao i lokalne Facebook stranice? Pogledajte „Pronails“ Facebook stranicu i postanite deo međunarodne ProNails zajednice. Podelite svoju ljubav prema rukama, noktima i stopalima sa profesionalcima iz sveta lepote širom planete. Možete videti nove trendove u drugim zemljama i podeliti svoje mišljenje sa kolegama profesionalcima. Ne zaboravite da lajkujete Facebook stranicu svog ProNails distributera ili trening centra kako biste saznali šta se dešava u svetu noktiju oko vas (događaji, edukacija, lokalne ponude).


PREGLED REKLAMNOG MATERIJALA PN DISPLEJ

PN DISPLEJ SA KOLEKCIJOM LAKOVA

PN DISPLEJ SA KOLEKCIJOM LAKOVA

Jungle Jewels - ref. 28374

Bleached - ref. 28375

Sadržaj 18 kom.:

Sadržaj 18 kom.:

3 x n° 328 - 3 x n° 329 - 3 x n° 330 - 3 x n° 331 - 3 x n° 332 - 3 x n° 333

3 x n° 334 - 3 x n° 335 - 3 x n° 336 - 3 x n° 337 - 3 x n° 338 - 3 x n° 339

SLIKA ZA DISPLEJ

SLIKA ZA DISPLEJ

Jungle Jewels - ref. 28370

Bleached - ref. 28371

PN MINI DISPLEJ SA KOLEKCIJOM LAKOVA Festival Tunes - ref. 28376 Sadržaj 12 kom.: 4 x n° 340 - 4 x n° 341 - 4 x n° 342

SLIKA ZA MINI DISPLEJ Festival Tunes - ref. 28346

SLIKA ZA PODNI DISPLEJ Festival Tunes - ref. 28372

Pronails sezonski mini katalog EN ref. 82278

Pronails maloprodajni katalog SR ref. 82324

Štapići sa bojama lakova PL14 ref. 28303| 53


POSTERI & BANERI POSTERi 50 x 70 cm Law Of The Jungle - ref. 28365 Crazy Daisies - ref. 28363 Jungle Jewels - ref. 28364 Festival Fields - ref. 28362

BANERI 65 x 170 cm Bleached - ref. 28368 Crazy Daisies - ref. 28366 Jungle Jewels - ref. 28369 Blowing Bubbles - ref. 28367

SAJMOVI Health & Beauty Scandinavia Telenor Arena, Oslo, Norveška – 7. 8. i 9. Feb. 2014.

STS BEAUT Y BARCELONA Barselona, Španija – 8. 9. i 10. Feb. 2014.

Feria de Belleza, Cosmética y Salud Badahoz, Španija – 22. 23. & 24. Feb. 2014.

Dani Ljepote (Beauty Days) Zagreb, Hrvatska – 7. 8. & 9. Mart 2014.

Hair & Beauty 2014 Helsinki/ Finska, 8. - 9. Mart 2014.

Estetika Lente 2014 Brisel, Belgija- 15. 16. i 17. Mart 2014.

Health & Beauty Beograd Srbija – 15. i 16. Mart 2014.

Beauty Trade Special 2014 Utreht, Holandija – 22. 23. i 24. Mart 2014.

44ème Congr�s International d’Esthétique Appliquée Pariz, Francuska – 29. 30. i 31. Mart 2014.

CosmoProf 2014 Bolonja, Italija – 4. 5. 6. i 7. April 2014.

Hair Brasil Sao Paolo , Brazil – 12.13.14. i. 15. April 2014.

Touch of Paris Beograd, Srbija – 26. i 27. April 2014.

EXPOCOS MÉTICA 2014 Porto, Portugalija – 10. 11. i 12. Maj 2014.

54 | PRONAILS NAILY NEWS proleće - leto 2014

LAW OF THE JUNGLE NAIL POLISH N° 328 SOPOLISH N° 70 GELLAK N° 130

www.pronails.com


NO CAMPING SKILLS NAIL POLISH N° 342 SOPOLISH N° 73 GELLAK N° 133

MAI TAI ME NAIL POLISH N° 330 PNC N° 244

FESTIVAL FIELDS NAIL POLISH N° 340 PNC N° 247

www.pronails.com

www.pronails.com

www.pronails.com| 55


Vaš magazin Naily News se ne završava ovde...

PRONAILS.COM Novi filmovi o kolekcijama Uputstva Dodatni saveti i trikovi Novi trendovi Programi obuke u vašoj blizini Prezentacije Lokator salona

Budite inpirisani... Uvek Svuda Na svakom uređaju!

Naily News Magazine SS 2014 SR  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you