Pieksämäen Urheilulehti 28.1.2019

Page 3

ESSI HEISKASELLE ETELÄ-SAVON URHEILUN TUKISÄÄTIÖN STIPENDI Essi on tämän hetken lupaavampia tyttö kivääriampujia Suomessa.Saavutti ilma-aseiden SM-kilpailuissa 2 henkilökotaista mitalia voitti makuun N16 sarjan uudella SE tuloksella ja oli 40ls pysyt kilpailussa hopealla. Essi voitti N16 sarjan pienoiskiväärin 3x20ls asentokilpailun kultaa nuorten SM-kilpailuissa Tyrrissä Kouvolassa ja oli N20 sarjan 3X40ls asentokisassa 4. heti maajoukkue ampujien jälkeen. Voimassa olevat Suomenennätykset: 40ls makuu ilmakivääri SM-mitalit 2018: 2 Kultaa 1 Hopea ja 1 joukkuehopea SM kilpailuista ilmakiväärillä. Vuosi 2018 oli eritäin hyvä sillä Essi pääsi kansaivälisiin kilpailuihin ulkomaille oli keväällä Puolassa nuorten EYL kilpailun karsinnoissa josta Suomen joukkue pääsi finaalinn joka ammutiin tänä syksynä Lohjalla kisakallion urheiluopistolla sekä valittiin elokuussa edustamaan Suomen Norjassa käytyihin pohjoismaiden mestaruus kilpailuihin joissa oli yksi parhaimpia tyttö kivääri ampujia Suomen joukueessa. Uuden valmentajan opeilla on tulosta ruvennut tulemaan ja tältä tytöltä on lupa odottaa vuosien saatossa menestystä Nuorisopäälikkö Pekka Heiskanen Pieksämäen Seudun Ampujat