Kursuscenterguiden 2024

Page 1

På de følgende sider finder du nogle af Danmarks bedste kursussteder.

Kontakt dem, og få et tilbud til dit næste kursus, konference, møde eller lignende – de vil med glæde servicere dig og din organisation.

Kursuscenterguiden

Max antal deltagere

i største lokale:

Antal til spisning:

Antal værelser:

Antal senge:

HER

BESTEMMER DU,

hvordan dit kursus afholdes

Check-in og ud, når det passer jer og kom bare dagen før, hvis du er arrangør eller mødeleder. Så er du udhvilet og kan forberede dig i ro og mag. Mødelederen overnatter helt g ratis. Kokken er klar, når I er og vi imødeser gerne særlig forplejning. Vores mødeplanlægger hjælper dig med alt det praktiske, og du kan krydre kurset med mad over bål, vinsmagning eller andre energiskabende aktiviteter.

Kort sagt, du bestemmer – og husk vi har gratis parkering og gratis afbestilling indenfor 30 dage.

Hirtshals

26Viborgvej

Sabro

E45

E45

E39

Hanstholm Aalborg Læs mere på montrahotels.dk

E45

Aarhus

Odder

Går du efter wauw-effekt, så er Glostrup Park Hotel ikke blot et af Storkøbenhavns førende konferencecentre, men også et flot byggeri i grønne omgivelser og alligevel tæt på offentlige transportmidler. Vi råder over 26 formålsindrettede lokaler af forskellig størrelse med plads op til 300 personer. Endvidere tilbydes en fantastisk panoramarestaurant, ligeledes med plads til 300 personer, samt en overdækket terrasse der vender ud mod den smukke park. Der bliver kræset for sanserne på Glostrup Park Hotel. Wellness Center med sauna, dampbad og fitness, vores legendariske Restaurant La Cocotte med en af landets flotteste vinkældre, 210 velindrettede og lyse værelser samt Lobbyen med bar, pejs og hyggelige sofagrupper. På den tekniske side lever vi fuldt ud op til nutidens krav og kan samtidig tilbyde en af branchens mest effektive WiFi løsninger, der understøtter den 1 Gbit forbindelse, vi tilbyder. Der er gratis udendørsparkering samt aflåst garage mod et mindre gebyr.

HUONE Copenhagen

Københavns mest kreative konferencecenter Vi tilbyder 20 unikke og inspirerende møde- og konferencelokaler. Hvert lokale er unikt og kan tilpasses alle typer møder og events, lige fra de små møder med 6 deltagere til møder med 200 deltagere - men også til store events, såsom messer og flersporskonferencer, for op til 725 personer.

Vi er beliggende på Amager tæt på Københavns centrum. Metroen er kun 400 meter herfra, og ankommer du i bil, er der også gode parkeringsmuligheder

Glostrup Park Hotel

Hovedvejen 41 – 2600 Glostrup 43 96 00 38 ub@parkhotel.dk parkhotel.dk

Konferencefaciliteter ****

Professionelt konferencecenter med sublim beliggenhed ved vandet.

IDA Conference tilbyder en lang række muligheder for leje af unikke mødelokaler i lyse og inspirerende omgivelser, beliggende centralt i København på Kalvebod Brygge.

Fælles for vores faciliteter, er det helt fantastiske lysindfald fra vandet, som uanset årstid, er prikken over i’et ved arrangementer, som ofte kræver koncentration og fokus mod det, dagens opgaver bringer. Mere end 70.000 gæster byder vi velkommen hen over året, og vi sætter en stor ære i, at give alle den oplevelse af at være i hus, der i mere end 23 år har beskæftiget sig med af afholde professionelle samt private arrangementer, der fungerer og giver hver enkelt gæst en følelse af at være serviceret, hørt og set. Vi byder alle velkommen.

HUONE Copenhagen Amager Strandvej 390 – 2770 Kastrup 88 61 83 90 info.dk@huone.events

KolleKolle Dit naturlige mødested.

KolleKolle er omkranset af den skønneste natur med både skov, sø og marker som nærmeste nabo. Her er der rig mulighed for at tilføje aktiviteter til jeres møde, med alt fra Teambuilding til walk-and-talk. Indenfor byder vi velkommen til professionelle rammer, hvor mødeoplevelsen er sat i centrum både når det gælder forplejningen, indretningen og de tekniske hjælpemidler.

Vi er et hold af dedikerede og imødekommende medarbejdere, hvis primære fokus er at skabe tryghed og ro, så I kan koncentrere jer 110% om indholdet i jeres møde.

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33 – 1780 Kbh. V 33 18 46 64

booking@ida.dk Idaconference.com

KolleKolle

Frederiksborgvej 105 – 3500 Værløse 44 98 42 22 info@kollekolle.dk kollekolle.dk Konferencefaciliteter ***** Værelser ***

Februar 2024 danskhr.dk 57 OMRÅDE: REGION HOVEDSTADEN KURSUSCENTERGUIDE 210 290300
HOVEDSTADEN
huone.events/dk 0 200 0 725 77 200 156 200
0 240 0 192

Konference & Hotel Klinten

Kun få minutter fra Stevns Klint ligger Konference & Hotel Klinten direkte ud til Østersøen.

Vi tilbyder 58 dobbeltværelser, heraf 22 Seaside værelser med egen altan eller terrasse med havudsigt.

Hos os er der højt til loftet i mere end én forstand. I de arkitekttegnede bygninger vægtes komfort, indretning og lys højt, ligesom de moderne tekninske faciliteter er med til at skabe de optimale rammer omkring konferencer og kurser. Når dagen er omme kan I slappe af i vores mange hyggelige lounges, få sved på panden i vores motionsrum eller gå en tur på stranden.

Metalskolen Jørlunde Kursus & Konferencecenter Metalskolens placering i hjertet af Nordsjællands skønne natur –giver de perfekte rammer til konferencer, kurser eller årets kongres. De fantastiske omgivelser med skov, sø og grønne arealer så langt øjet rækker giver de bedste betingelser for god læring, refleksion og opbygning af relationer.

Efter gennemgribende renovering tilbyder Metalskolen moderne mødefaciliteter, 135 flotte værelser og fritidsaktiviteter i høj kvalitet. Den tilstødende værelsesfløj med plads til 20 personer kan lejes eksklusivt til ledergruppen, bestyrelsesseminaret eller mødet af særlig karakter.

Konference

Metalskolen Jørlunde Slagslundevej 13 – 3550 Slangerup 47 39 01 00 metalskolen@danskmetal.dk metalskolen.dk

Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC)

Danmarks mest fleksible eventsted ligger i Aalborgs største park, Kildeparken, placeret helt centralt i byen. Indenfor gå-afstand er der 1.591 hotelværelser, let adgang til og fra Aalborg Banegård hvorfra det også er muligt at køre med toget direkte til terminalen ved Aalborg Lufthavn (10 min. med taxa).

De 13.345 m2 topmoderne faciliteter omfatter bl.a. 7.000 m2 messeog udstillingsareal, tre konferencesale samt 40 gruppelokaler. Vi tilbyder 700 p-pladser, egen restaurant samt direkte adgang til Scandic Aalborg City med 168 værelser. Vores lokaler er i varierende størrelser og med stor fleksibilitet. Alle lokaler har naturligvis moderne AV-udstyr og flere lokaler er udstyret med relevant udstyr til afholdelse af hybrid-/onlinemøder.

MIDTJYLLAND

Hotel Aarslev Kro – Kurser og konferencer med hjemlig krostemning tæt ved by og natur Med busser lige til døren, kroens beliggenhed tæt ved E45 og Herningmotorvejen samt gratis parkeringsmuligheder – er vi det ideelle kursus- samt konferencested.

Vi tilbyder 4-stjernede kursus- og konferencefaciliteter med moderne av-udstyr, hvilket giver mulighed for fleksible løsninger til lige netop jeres arrangement. Vi har 6 store kursus lokaler fra 61 – 78m2, med mulighed for at slå lokalerne sammen og desuden 5 mindre grupperum til 8-20 personer. Vi tilbyder attraktive mødepakker og sørger for lækker forplejning under hele jeres arrangement.

Med egen sø, natursti samt græsområde er det muligt for afholdelse af Walk and Talk-møder samt boltre sig med en masse forskellige spil. Slut dagen af med en gratis kildevand og hjemmelavet cookie til hjemturen.

Aalborg Kongres & Kultur Center Europa Plads 4 – 9000 Aalborg 99 35 55 55

MOKA@akkc.dk akkc.dk

Hotel Årslev Kro *** Silkeborgvej 900 – 8220 Brabrand 86 26 05 77 hotel@aarslevkro.dk aarslevkro.dk Kurser og konferencer****

Februar 2024 danskhr.dk 58
& Hotel Klinten Søndervej 8 – 4673 Rødvig 56
klinten@klinten.dk klinten.dk 58 135 108 90 KURSUSCENTERGUIDE OMRÅDE: REGION SJÆLLAND, NORDJYLLAND & MIDTJYLLAND SJÆLLAND NORDJYLLAND 135 200 160 200
50 68 00
168 2415 376 3000
78 240 140 200

Låsby Kro

Tæt på motorvejen, i Søhøjlandets smukke natur mellem Silkeborg og Aarhus ligger Låsby Kro.

Hold dit møde i nostalgiske omgivelse med moderne mødefaciliteter. Mødelokaler i forskellige størrelser. Fri WIFI og AV-midler.

Parkering og El lade standere.

Til alle møder får du fuld mødeforplejning, isvand/kaffe/the og håndfrugt hele dagen

Halvdagsmøde pris kr. 395,- pr. person

Heldagsmøde pris kr. 595,- pr. person

Døgnmøde pris kr. 1.295,- pr. person

Se vores hjemmeside under: halvdags- heldags- og døgnmøder

Låsby Kro***

Hovedgaden 49 – 8670 Låsby 86 95 17 66 info@laasby-kro.dk laasby-kro.dk

Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord er stedet, hvor mennesker mødes, udveksler ideer, finder ro og skaber resultater.

Vi tilbyder unikke rammer til inspirerende møder, konferencer eller firmafester i fantastiske omgivelser med høj gæstekomfort og nærværende service.

Vores 12 mødelokaler er lyse og indbydende og indeholder al moderne AV-udstyr som lever op til fremtidens krav om mødefaciliteter i stilren og enkel indretning.

Har du brug for en pause i et tætpakket program tilbyder vi et væld af aktiviteter i vores smukke natur. Det giver dig som mødeplanlægger optimale muligheder ved afvikling af møder og konferencer midt i Danmark – midt i naturen.

Hotel Koldingfjord ****

Fjordvej 154 – 6000 Kolding 75 51 00 00

hotel@koldingfjord.dk koldingfjord.dk

Montra Hotel Sabro Kro

Konferencer og kurser med stil og sjæl Læn dig tilbage og lad os hjælpe med planlægning af dagen. Så kan I holde jer aktive og få maksimalt udbytte af det faglige.

På Montra Hotel Sabro Kro har vi 15 fleksible mødelokaler med plads til op til 300 personer. Vi gennemgår naturligvis alle detaljer med dig hver gang til gang og har fokus på hele arrangementet og ved, hvor vigtigt det er med refleksion, netværk og dialog – noget der i høj grad sker i pauserne.

På Montra Hotel Sabro Kro kan du gennemføre arrangementer på et højt professionelt niveau og glæde dig over, at du både får smil og maksimalt udbytte med hjem.

Montra Hotel Sabro Kro ****

Viborgvej 780 – 8471 Sabro 86 94 89 22

Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord er det ideelle sted i Trekantområdet til konferencer for leder- og organisationsudvikling eller personalepleje. I 2023 blev hotellet anerkendt som ÅRETS BUSINESS HOTEL af gæster fra Small Danish Hotels, kåret som BEDSTE HOTEL I JYLLAND ved Danish Travel Award og modtog også prisen som ÅRETS SPA ved Danish Beauty Award.

Beliggenheden er optimal, uanset hvor I kommer fra. Det tager kun 18 min. at nå hertil fra E45. Uanset dit arrangement, har vi de nødvendige faciliteter: syv plenumlokaler, elleve mødelokaler, 43 hektar park, skov og strand samt 20 km stier eller slap af i de skønne Termiske Bade & Thalasso Spa. Udover dette tilbyder vi gratis parkering og ladestationer til elbiler. Vi tror på, at en dyb indånding i smukke rammer af ro, natur og nærvær giver glæde og vilje til at opnå resultater.

Februar 2024 danskhr.dk 59 OMRÅDE: REGION MIDTJYLLAND & SYDDANMARK KURSUSCENTERGUIDE
40 80 88 80
88 300 176 300
sabrokro@sabrokro.dk sabrokro.dk
receptionen@hotelvejlefjord.dk hotelvejlefjord.dk 132 320 232 350 115 220 215 180
Hotel
Vejlefjord **** Sanatorievej 26 – 7140 Vejle 76 82 33 45
SYDDANMARK

Hotel Vissenbjerg Storkro

Hotel Vissenbjerg Storkro, midt på Fyn – midt i Danmark

Det oplagte konferencehotel: Tæt på den fynske motorvej og med central beliggenhed, så 80% af befolkningen kan ankomme inden for 2 timer.

Hotellet råder over 14 lokaler, som kan bruges til kurser og konferencer. Vi har kapacitet fra 12 til 450 personer, afhængig af lokalesammensætning. Gratis WIFI i hele huset. Desuden stort udstillingsareal.

Skal I have et break i kursusforløbet, kan vi foreslå en event med Terrariet Vissenbjerg, Ditlevsdal Bisonfarm eller Bridgewalking på Den Gl. Lillebæltsbro. Opholdsrum med billard, bordtennis, dart og bordfodbold.

Kryb I Ly Kro

Hos Hotel Kryb i Ly Kro sætter vi en ære i værtskabet omkring møder, som samler teamet fra hybride arbejdspladser og danner rammerne for nærværende kurser og møder.

Vi har skræddersyede mødepakker, kursusdøgn og teambuilding, tilrettelagt rundt om tidsplan og mødeagenda med fleksibel forplejning. Møde pauserne kan nydes i vores relax område med pool og sauna eller i vores stemningsfyldte lounge og bar.

Kryb i Ly Kro tilbyder:

• Kapacitet op til 180 mødedeltagere

• AV-UDSTYR - highspeed internet og WiFi

• Parkering og ladestandere til el-biler

• Velrenommeret køkken

• Unik

Hotel Vissenbjerg Storkro ***

Søndersøvej 30 – 5492 Vissenbjerg 64 47 38 80

info@vissenbjergstorkro.dk vissenbjergstorkro.dk

Odense Congress Center

I hjertet af Danmark, og kun 15 minutter fra Odense centrum, ligger Odense Congress Center, et af landets førende steder for møder, messer, fester, konferencer og events. Med mere end 20.000 m2 moderne faciliteter, tilbyder OCC en unik kombination af funktionalitet og elegance, fordelt på tre store sale, tre haller, en multiarena og 28 mødelokaler i varierende størrelser.

Fra de 1.900 gratis p-pladser har I direkte adgang til alle faciliteter, herunder 304 hotelværelser (heraf 195 helt nybyggede) – det hele i én og samme bygning. Herudover byder vi jer velkommen i vores store og helt nybyggede restaurant/orangeri – og giver gerne råd til de bedste gå- og løberuter i de smukke grønne omgivelser i baghaven.

Kryb I Ly Kro **** Kolding landevej 160 – 7000 Fredericia 75 56 25 55 krybily@krybily.dk krybily.dk

Sandbjerg Gods

Sandbjerg Gods er beliggende i et naturskønt område på Sundeved med park og skov direkte ned til Alssund.

Sandbjerg Gods er Aarhus Universitets kursusejendom, ejet af Aarhus Universitets Forskningsfond, og er åbent for arrangementer, møder og uddannelsesaktiviteter uden tilknytning til universitetet. Sandbjerg Gods er en del af Sønderjyllands farverige historie, hvori jernalderskibet Nydamsbåden, fundet i den nærliggende Nydam Mose, indgår.

Storskoven med sti langs Alssund tilhører Sandbjerg Gods. Kursusfaciliteterne omfatter to auditorier samt en række større og mindre grupperum.

Reservation: Tlf. 70 23 79 05

Sandbjerg Gods

Ørbækvej 350 – 5220 Odense SØ 65 56 03 50

konf@ose.dk occ.dk

Sandbjerg Gods

Sandbjergvej 102 – 6400 Sønderborg 73 46 52 00

sandbjerg@sandbjerg.dk sandbjerg.dk

Februar 2024 danskhr.dk 60 KURSUSCENTERGUIDE OMRÅDE: REGION SYDDANMARK
69 400 152 450
77 180 179 180
atmosfære 75 140 109 130 304 8000 621 8000

Vingsted – Danmarks aktive hotel & konferencecenter

Vingsted er et professionelt 4-stjernet konferencecenter og 3-stjernet hotel beliggende i den smukke Vejle Ådal. Vores mange faciliteter danner den perfekte ramme for store arrangementer som kongresser, konferencer, messer og udstillinger, der samler deltagere fra hele landet.

Derudover håndterer vi også møder og kurser, små som store lige fra 10 deltagere og op til over 1500 deltagere. Hotellet råder over 191 værelser og ca. 600 senge pladser, 30 grupperum og der er gratis trådløst netværk og ca. 800 gratis p-pladser samt ladestandere. Vi har Danmarks største udbud af aktiviteter og med egen eventafdeling.

Hotel Riviera strand har skabt mødeomgivelser, der blander det legende med moderne luksus og mad i topklasse.

Smukt beliggende med strålende udsigt over havet og med naturen uden for døren kan vi tilbyde mødeomgivelser, som inspirerer. Her mødes du altid af personlig varme i et hotel, som er bygget til at leve i. Vi tilbyder vores konferencegæster et førsteklasses ophold med mulighed for variation. Vi har en kreativ gruppe af konferencekoordinatorer på hotellet, som hjælper jer med at sammensætte møder efter jeres ønsker. Under konferencen tager vi os af detaljerne, mens du fokuserer på at få inspiration til fremtiden.

Hotellet har 7 mødelokaler.

Vores VIP-lounge passer perfekt til ledelse- og bestyrelsesmøder.

Vingsted Hotel og Konferencecenter ***

Vingsted Skovvej 2 – 7182 Bredsten 7586 5533

info@vingsted.dk

vingsted.dk

Konferencefaciliteter ****

Hotel Skansen Båstad

Nyd den bedste kvalitet og skræddersyede oplevelser på Hotel Skansen i Båstad lige ved havet. Den særlige atmosfære på Hotel Skansen skabes af mennesker, som føler en ægte glæde ved, at du har det godt.

Her tilbyder vi et unikt koldbadehus og SPA-afdelning med herlige faciliteter og 17 behandlingsrum.

Vi har 26 fleksible konferencelokaler, en smuk kongressal med panoramaudsigt og tagterrasser samt Restaurant Sand med en storslået havsudsigt. Kombiner arrangementet med spændende aktiviteter, teambuilding og eventyr i den smukke natur.

Hotel Skansen Båstad ****

Kyrkogatan 2 – S-269 33 Båstad +46 431-558100

info@hotelskansen.se hotelskansen.se

Hotel Riviera strand ****

Rivieravägen 33 – 269 39 Båstad +46 431 78500

Info@rivierastrand.se hotelrivierastrand.se

Torekov Hotell ligger i et naturreservat på den smukke Bjärehalvø i nordvestre Skåne. Her er det let at blive inspireret og lade sig fylde op med positiv energi.

Oplev vores skønne SPA-afdelning med bl.a. japanske udendørs pools og gym med yogalokale og egen træningscoach som kan hjælpe gæsterne til en sundere livsstil.

Udenfor byder naturen ind til spændende udforskninger. Vores 5 kreative konferencelokaler er perfekte for nyskabende møder.

Restaurant Bistron byder på mad med den gode smag af råvarer fra nærområdet. De dejlige værelser har egen terrasse og her får I en god nats søvn.

Torekov Hotell ****

Själaviksvägen 2 – S-269 78 Torekov +46 431-471600

info@torekovhotell.se torekovhotell.se

Februar 2024 danskhr.dk 61 OMRÅDE: REGION SYDDANMARK & SVERIGE KURSUSCENTERGUIDE 191 10-1500 544 1500 148 lej. suiter 200 600 200 54 150 108 150 172 450 330 280/3-400
SVERIGE
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.