Page 1

Bent u op zoek naar een vakkundig advies, zekerheid en duidelijke taal? Dat is precies wat Bulsink Makelaars u biedt! Q Persoonlijkheid   Q Vakkundig  Q Duidelijk  Q Ruim 14 jaar specialistische kennis

13

dƍ”ƏƐƈƆƒƆƇ“ƌƈƋƈƆƏ”•ƒ””ƏƐ met vier deelnemers aan de start Sandra (21) En dan is het ineens alweer juni. Dat ik vorige week in lichte paniek wakker schrok omdat ik droomde dat het over een week al zover was, zegt waarschijnlijk wel genoeg. Het voordeel ten opzichte van de afgelopen twee jaar is dat ik dit jaar meegelopen heb in de Batavierenrace met m’n studievereniging: een hardloopestafette van Nijmegen naar Enschede. Met z’n allen in een busje, om en om een stuk lopen en daarna natuurlijk lekker lauwe biertjes uit blik ter verfrissing. Om voor mijn etappe te trainen heb ik toch al een stuk of vijf keer hardgelopen, wat voor mijn doen al heel wat is. Al moet ik bekennen dat dat inmiddels alweer zo’n zes weken geleden is en ik daarna m’n hardloopschoenen niet meer aangeraakt heb. Wel wil ik, als ik over een week m’n afstudeerscriptie heb ingeleverd, daarna nog twee weken fanatiek wielrennen en hardlopen. Het zwemmen heb ik allang opgegeven. Gelukkig gaat het wielrennen en lopen me wel goed af en heb ik er alle vertrouwen in dat ik de 1/8ste triathlon uitloop.

van de markt en regio!

MEER WETEN? BEL 06-460 809 53

info@bulsinkmakelaars.nl www.bulsinkmakelaars.nl

Heuvelman Media: Sponsor van de Triathlon Holten Heeft u een online uitdaging? Neem dan contact met ons op. Ons team van internetspecialisten gaat elke uitdaging aan. Kirsten (18)

atie Realis nlo h t tria n.nl e t l o h Het gezin Bronsvoort uit Holten is uitermate sportief. Vader Anton, moeder Jolanda en de dochters Sandra en Kirsten zijn (weer) van de partij. Ze beschrijven hun voorbereiding. “Het zwemmen heb ik al opgegeven.” Anton Bronsvoort (53)

Onze diensten zijn o.a. - Websites

- Webdevelopment

- Email en Hosted Exchange

- WebApps

- Webshops

- Hosting en domeinregistratie

- Nieuwsbrieven

- Zoekmachineoptimalisatie

Contact

Neonstraat 2 7463 PE Rijssen

0548 - 513158 info@heuvelmanmedia.nl

www.heuvelmanmedia.nl

De hele winter heb ik lekker getraind. Iedere maandagavond atletiektraining met de AV Holten onder leiding van Wim Brinks en zo nu en dan een ritje op de ATB, zodat de basis blijft. Ik heb me opgegeven voor de Olympische afstand. Anderhalve kilometer zwemmen in de Domelaar is dan de consequentie. Een hele opgave. Het water kan dan nog behoorlijk koud zijn en wellicht is een wetsuit verplicht. Verder is het lastig navigeren. Ik mis de zwembadlijnen. Gelukkig heb ik enkele jaren geleden borstcrawl geleerd, waar ik profijt van heb. Tweede paasdag een lekkere training met de lange afstand fietsmaten Hans en Tonny afgewerkt. Oei, de basis zal wel goed zijn, maar er is nog wel werk aan de winkel. Begin mei heb ik met 40 leden van de Atletiek- en Wielervereniging Holten de 840 kilometer lange route

gevolgd die onze Canadese bevrijders 70 jaar geleden aflegden. In estafettevorm, lopend en fietsend, brachten we in 49 uur het bevrijdingsvuur van Bayeux (Normandië) naar Holten. Tijdens de Pinksterdagen een mooie fietstocht van Vlissingen naar Holten gemaakt met kameraad Tonny en zijn zwager Hans. In de maanden mei en juni lag ik iedere zaterdagochtend zo’n drie kwartier in het zwembad. In juni heb ik ook vaker met de wielervereniging getraind. Over enkele weken moeten we er klaar voor zijn. Het belangrijkste is om geen blessures op te lopen. Ik kijk er naar uit en heb er zin in! Op 4 juli hoop ik aan de start te staan van mijn 29ste triathlon van Holten!

Jolanda (50) Dit jaar doe ik mee aan de Vivera Run. In 2004 en 2005 heb ik al eens meegedaan met de

1/8ste triathlon. Om mijn conditie wat op peil te brengen, ben ik begin vorig jaar begonnen met hardlopen met Evy. Na een paar maanden trainen (3 x per week) bleek dit echter iets te veel van het goede, waardoor ik last kreeg van mijn hamstring. Toen is helaas de klad er ingekomen. In november heb ik de trainingen weer opgepakt. Omdat ik het lopen uit voorzorg beperk tot twee keer per week zit er wat minder schot in de opbouw en mijn vorderingen. Zo’n vier weken voor de Vivera Run loop ik nog maar een kleine vier kilometer met wat wandelpauzes. Hier ben ik wel een half uurtje zoet mee. Ik moet dus nog even flink aan de bak voordat ik de vijf kilometer aaneengesloten kan volhouden. Tijdens de wandelpauzes doe ik wat rek- en strekoefeningen om mijn hamstrings soepel te houden. En dat werkt goed. Ik hoop dat ik 3 juli de vijf kilometer kan volhouden. Daar ga ik voor!

Na vorig jaar de zwemloop te hebben gedaan, besloot ik me nu opnieuw in te schrijven voor de 1/8ste triathlon. Dit keer met succes; ik was ingeloot. Nu moest er getraind gaan worden, dit blijkt achteraf een grote opgave te zijn. Van trainen is namelijk minder terecht gekomen dan ik had gewild. Begin dit jaar heb ik meteen mijn goede voornemens waargemaakt en een paar keer de hardloopschoenen aangetrokken. Helaas is het er hierna niet echt meer van gekomen, onder andere doordat ik moest leren voor mijn eindexamens. Gelukkig fiets ik elk weekend de Holterberg op om te werken bij ‘Buitengewoon Holten’. Ik hoop dat deze bergbeklimmingen een beetje hebben bijgedragen aan mijn fiets-conditie. Ik denk dat het grootste trainwerk nog gaat komen en dat ik als het zover is, de triathlon uit kan lopen.

Sportieve familie Bronsvoort  

Met 4 deelnemers aan de start

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you