Page 1

2016 Holten ETU triathlon premium & junior european cup

1-2 juli

VAN LOSSER INSTALLATIEGROEP

www.triathlonholten.nl #TriHo Vormgeving reclamemakers-holten.nl | Drukwerk drukkerij-roelofs.nl


in je

Nr. 1 in regionieuws! Nr. 1 in regionieuws!

element

Succes bij de triathlon betekent hard zwemmen, fietsen en lopen. Je moet het parcours kennen en beheersen. Blijven presteren, door weer en wind, met focus op het beste resultaat. Ons op het lijf geschreven!

Dagelijkshet het Dagelijks laatstenieuws nieuws laatste enachtergronden achtergronden en

Holten | Amersfoort | Eindhoven | Breda

www.avecodebondt.nl

tubantia.nl/abonneren tubantia.nl/abonneren tubantia.nl/abonneren


3

Een nieuw jaar, nieuwe kansen!

Vrijdag 1 juli 15.00 - 22.00 uur: Sport- en promotiemarkt (nabij de finish) 19.20 - 20.30 uur: Rabo Super(sprint) Kids Triathlon 20.45 - 22.00 uur: Vivera Run 22.00 - 00.30 uur: Openingsfeest

Vorig jaar vond misschien wel de meest bijzondere editie uit de hele geschiedenis van de Triathlon Holten plaats. Een editie die we niet snel zullen vergeten. Niet vanwege de bijzondere prestaties of spraakmakende deelnemers, maar het waren de weersomstandigheden die de Triathlon Holten 2015 onvergetelijk maakten. Vanwege de tropische temperaturen werd een deel van het programma afgelast. Dit ter bescherming van de deelnemers én de vele vrijwilligers. Dit jaar gaat de Triathlon Holten weer in de herkansing met veel vertrouwde onderdelen, maar ook met flink wat vernieuwingen. “Wij vinden het belangrijk om met de tijd mee te gaan en elk jaar weer een verrassend evenement neer te zetten”, vertelt voorzitter Martin Pieters.

Rabo Kids Triathlon, Vivera Run en Koers Oost Bedrijven trio-triathlon

Vorig jaar zou de eerste editie van de Rabo Kids Triathlon en Vivera Run (5 en 10 kilometer) plaatsvinden. Ook zou de trio-triathlon zijn intrede doen. Een triathlon speciaal bedoeld voor bedrijven, waarbij één persoon zwemt, de tweede fietst en de derde hardloopt. Vorig jaar werden deze drie nieuwe onderdelen afgelast, maar dit jaar staan ze gewoon weer op het programma.

Sprint-wedstrijden voor elite en junioren

Rawsome X Triho op Smidsbelt

Eerste divisiewedstrijd

Vernieuwde opstelling finishterrein

Dit jaar introduceert de Triathlon Holten ook de sprint-wedstrijden voor de elite en de junioren. “Een populaire afstand in de triathlonwereld. Bovendien is deze afstand minder belastend voor de triatleten dan de ‘normale’ afstand. En dat past goed in de voorbereiding op de Olympische Spelen die in augustus dit jaar plaatsvinden in Rio de Janeiro.”

Doordat er voor de elite en junioren sprintafstanden worden georganiseerd, ontstaat extra ruimte in het programma. “Dit geeft ons de kans om een eerste divisiewedstrijd te organiseren”, geeft Martin aan. “De deelnemers leggen hierbij de Olympische afstand af. We verwachten een kleine 180 deelnemers aan de start van deze wedstrijd, die allemaal graag willen promoveren naar de eredivisie.”

Ook in het amusementsgedeelte vindt dit jaar een spectaculaire wijziging plaats. Op zaterdagavond vindt er niet alleen op Kalfstermansweide een afterparty plaats. Ook op Smidsbelt wordt een feest georganiseerd, genaamd Rawsome X Triho. Smidsbelt wordt daarbij omgetoverd tot een echte danshaven en overdag is het een lekkere chillplek.

En ‘last but nog least’ ondergaat het finishterrein dit jaar een metamorfose. De VIP-tent krijgt een geheel andere uitstraling en het podium, de tribunes en de bar komen op een andere plek te staan. Maar één ding is zeker: de ingrediënten voor een mooi evenement zijn er. Zowel op het gebied van sport als amusement. Het enige wat nog mee moet werken, is het weer! Wij hebben goede hoop!

Zaterdag 2 juli Start in de Domelaar 10.30 uur: ETU Triathlon Premium Cup Elite heren 11.30 uur: ETU Triathlon Junior Cup dames 11.55 uur: ETU Triathlon Junior Cup heren 13.00 uur: ETU Triathlon Premium Cup Elite dames 14.35 uur: Kleentec Age Group - series 16.05 uur: Koers Oost Bedrijventeams (individueel en trio) Start in zwembad Twenhaarsveld Vanaf 16.10 uur: Recreantenseries achtste triathlon

Randprogramma 2 juli 12.00 - 20.00 uur: Sport en promotiemarkt (nabij finish) 12.00 - 17.30 uur: McDonald’s / JVpro events Kinderstraat (parkeerplaats AH) Ca. 20.35 uur: Binnenhalen van de laatste deelnemer 21.30 - 01.00 uur: Jupiler After-race-party


Al sinds 1990 zorgt Vivera voor de smakelijkste vleesvervangers. Wij geloven in variatie. Lekker, want je hebt elke dag wel trek in wat anders. Maar ook verstandig voor wie graag bewust eet. Met wat wij uit de natuur plukken, pluk jij de dag!

VIVERA. DE LEKKERE VARIATIE. 37108 WT Adv Vivera 2016_266x195mm Balletjes.indd 1

5/13/16 4:02 PM


5

Ook de 32e editie bont gekleurd

De equipe van zowel Nederland als België telt 12 triatleten Een Nieuw-Zeelander voor je in de rij bij de kassa of een Braziliaan die je de weg vraagt. De triathlon van Holten levert ieder jaar weer een grote verscheidenheid aan nationaliteiten op. Begin juli wordt in ons dorp niet alleen Nederlands en dialect gesproken, maar klinken er ook exotische talen als Spaans, Portugees en Frans. 22 nationaliteiten

Alleen al bij de elite, mannen en vrouwen gecombineerd, reizen er dit jaar in totaal 22 verschillende nationaliteiten af naar Holten. Daarbij is de verscheidenheid bij de mannen overigens groter dan bij de vrouwen. Het mannelijke deelnemersveld telt namelijk 18 verschillende nationaliteiten, bij de vrouwen staat de teller op 14.

Meeste deelnemers

Nederland vaardigt samen met België de meeste deelnemers af. De equipe van de beide lage landen telt ieder 12 triatleten. Bij de Nederlanders is dit aantal keurig verdeeld: 6 vrouwen en 6 mannen. Bij onze zuiderburen liggen de verhoudingen anders. De Belgen komen met meer mannelijke dan vrouwelijke triatleten: 9 om 3.

Eervolle vermeldingen zijn er in 2016 voor Brazilië, Australië en Nieuw-Zeeland. De drie non-Europese landen vaardigen na Nederland en België namelijk de meeste triatleten af. Zowel de Australiërs als de Nieuw-Zeelander reizen met 8 atleten (5 mannen en 3 vrouwen) af naar Holten. De Braziliaanse equipe telt zelfs 9 triatleten: 5 mannen en 4 vrouwen.

Hoogst geklasseerde triatleten

Overigens vaardigt Nieuw-Zeeland zowel bij de elite-heren als de elite-dames de hoogst geklasseerde triatleet af. Ryan Sissons, die vorig jaar nog als tweede eindigde in Holten, bezet momenteel een vijftiende plek op de zogenaamde ITU World Triathlon Series

Rankings. Deze ranglijst wordt gebaseerd op de resultaten in het huidige seizoen. Simone Ackerman, die dit jaar voor het eerst in Holten aan de start verschijnt, is met een 31e plaats op diezelfde ranglijst de hoogst geklasseerde vrouw.

Zonder landgenoot

Naast de in totaal twaalf landen die in Holten met tenminste twee triatleten aan de start verschijnen, zijn er ook zes landen die één atleet afvaardigen. De Hongaarse Rózsa Dóra, de Slowaak Tadeas Fazekas, de Noor Ravnan Eirik, Syriër Mohammed Masoo, de Tsjech Frantisek Linduska en Namibiër Jean-Paul Burger moeten het in Holten stellen zonder de hulp van een landgenoot.


Printers en Multifunctionals Kantoorautomatisering Service en support, helpdesk Kantoor- en projectinrichting Computersupplies Documentbindingsystemen Presentatiesystemen

• Overkampsweg 20 • 8102 PH • Raalte • 0572-381560 •

Coach van ondernemers. Ondernemen is topsport. Altijd scherp zijn op kansen. Snel inspelen op marktontwikkelingen. En voortdurend blijven scoren. Dan is het wel fijn als er iemand achter u staat die weet hoe het spel werkt. Kijk op jonglaan.nl

Ondernemende Accountants


7

Evenementpresentatie terug in Holten

Op 7 april 2016 vond de jaarlijkse evenementpresentatie plaats voor sponsoren en vrienden. Mark Muller werd letterlijk het hemd van het lijf gevraagd.

Ter voorbereiding op de Triathlon Holten 2016 organiseerde de Stichting Triathlon Holten voor sponsoren en vrienden van de triathlon op donderdag 7 april 2016 de jaarlijkse evenementpresentatie. Dit keer niet bij de Poppe, zoals de afgelopen jaren, maar bij het Kulturhus in Holten. “Wat geldt voor de Triathlon Holten, geldt ook voor de evenementpresentatie; we willen vernieuwen en verrassen. Daarom zijn we na een heel plezierige samenwerking met de Poppe, in goed overleg overgestapt naar het Kulturhus in Holten”, vertelde Martin Pieters, voorzitter van de Triathlon Holten. “Een logische overstap, gezien de ligging in het

hart van Holten en de mogelijkheden die het gebouw biedt.”

Bestaande en nieuwe sponsoren

Tijdens de bijeenkomst kregen de nieuwe sponsoren een podium. Hierbij ging het om Van Losser, Aebi Schmidt, Leferink en Aveco de Bondt. Maar ook de trouwe sponsoren

werden naar voren gehaald: Vivera, VolkerWessels, Ter Steege, TC Tubantia (nu de Persgroep), Muller Fresh Food Logistics, InBev, Heutink, Rabobank Noord en West Twente, Metalin en Paalman & Tempelman. Na afloop tekenden ze allemaal hun sponsorcontract voor de 32e editie van de triatlon. Directeur Enrico Koenis van Aveco de Bondt noemde deelname aan het evenement een ‘visitekaartje’ voor het bedrijf. Dat sport gezond is, verbindt en goed voor de teambuilding is; daarover zijn alle sponsoren het eens.

Hoofdsponsoren

Met hoofdsponsoren VolkerWessels en Vivera

Hoofdsponsoren Heite Dommerholt van Vivera en Inge Wessels van VolkerWessels vertelden over hun band met de Triathlon Holten.

is een langdurige verbintenis aangegaan. Volgens Heite Dommerholt van Vivera is zijn bedrijf al vanaf het eerste uur betrokken bij de Triathlon Holten: “Als Holtens bedrijf wil je ook deel uit maken van dit grote sportfestijn. Ik vind het fantastisch wat de organisatie met zoveel vrijwilligers elk jaar neerzet”.

Het hemd van het lijf

Een speciale rol was tijdens de evenementpresentatie weggelegd voor de Holtense triatleet Mark Muller. Hij liet zich door presentator Laurens Jan Stam letterlijk het hemd van het lijf vragen.


SAMEN STERK!

Mijn Koga & ik #07 Mijn Koga & ik #07

DIE FIETS VERDIENT ZEKER EEN PLAK

Trotse sponsor van de triathlon Holten

Heb altijd al veel aan sport gedaan, maar pas toen ik

Wij wensen onze collega’s Freek, Rob, Renske, Mart, Ruben, Diane, Mario, Nathan, Jolanda, Jos, Hetty, Jan, Mats, Patrick en alle andere deelnemers heel veel succes!

zeventien was, dacht ik “Hé,

De triathlon doe je niet zomaar. Een goede voorbereiding is de sleutel tot succes. Net als in het dagelijks leven eigenlijk. Ook daar is een goede basis goud waard. Heutink wil graag inspireren. Kinderen laten groeien. Ze spelend laten leren en de beste resultaten laten behalen. Nu en in de toekomst. Dat doen we met een team met enorm veel doorzettingsvermogen.

mijnkogaenik.nl

die triatlon is misschien wel wat voor mij.”Wilde wel ‘ns kijken hoe ver ik zou komen. Eerste jaar meteen Nederlands Kampioen. Lees verder op:

OLYMPISCH TRIATLEET

LOVE YOUR BIKE

www.heutink.nl

LOVE YOUR BIKE

EEN NIEUWE NAAM, DEZELFDE GEZICHTEN • Meer vestigingen • Grotere machines • Betere service

Akke Verhoeven

Akke Verhoeven Uitvaartbegeleiding Uitvaartbegeleiding

‘Uw wensen vormen ‘Uw wensen mijn uitgangspunt’

vormen mijn uitgangspunt’ Voor eeneen persoonlijke en en Voor persoonlijke respectvolle uitvaartbegeleiding respectvolle uitvaartbegeleiding ongeacht u bent verzekerd ongeacht waarwaar u bent verzekerd Dag en nacht bereikbaar

EUROPA’S NR.1 IN MATERIEELVERHUUR www.loxamworkx.nl

0548-540916

Morsweg 8

7461 AG Rijssen

DagTel: en0548-367744 nacht bereikbaar Tel: 0548-367744 www.akkeverhoevenuitvaartbegeleiding.nl www.akkeverhoevenuitvaartbegeleiding.nl


9

Na inspanning komt muzikale ontspanning

Kraakthelder

Hoewel de Triathlon Holten draait om sportieve prestaties, mag een feestelijk en gezellig avondprogramma natuurlijk niet ontbreken. Op vrijdag en zaterdag wordt het evenement dan ook afgesloten met een muzikaal programma. Een leuke én ontspannen afsluiter voor zowel de deelnemers als het publiek. Kraakthelder

De openingsact op vrijdagavond wordt dit jaar verzorgd door de band Kraakthelder. Zij staan garant voor een knallende en energieke show met hits uit het heden en verleden. Voor hen is geen plein te groot en geen tentfeest te klein; van elk feest maakt de band een groot succes. Met een breed repertoire, bestaande uit top40 hits, bekende meezingers, rockcovers en ballades, krijgen ze het hele publiek mee en zorgen ze voor een onvergetelijke avond!

X-Static

Aansluitend aan de huldigingen op zaterdag 2 juli, is het podium rond 21.30 uur voor de band X-Static. De vijf enthousiaste en energieke bandleden zorgen er met hun zeer gevarieerde repertoire voor dat het slotfeest van de triathlon op Kalfstermansweide kan losbarsten. Al eerder stond de band in Holten op het podium en ook dit jaar belooft het weer een groot feest te worden. De band heeft één

missie: ‘Elk event omtoveren tot een feest dat zijn weerga niet kent!’ Dit doen ze door zowel classics als de nieuwste top-40 hits te spelen, en alles wat daartussen zit. Kortom: voor ieder wat wils.

Wietze de Jager

Naast X-Static staat ook dj Wietze de Jager op zaterdagavond op de bühne. Dj Wietze, bekend van het duo ‘Mattie en Wietze’ van Q-music, weet met zijn entertainment en muziek van iedere ochtend een feestje te maken op de radio. En met zijn muzikale vaardigheden en ervaring, gaat hij er gegarandeerd voor zorgen dat de Triathlon Holten op een knallende wijze wordt afgesloten! Dj Wietze draait uiteenlopende muziekstijlen, waarbij enkele hits uit het ‘Foute Uur’ natuurlijk niet zullen ontbreken. Bijzonder is dat Wietze overdag meedoet aan de Olympische afstand bij de Triathlon Holten. Een dubbele topprestatie dus voor hem op 2 juli!

Triathlonhit Welk nummer schalt dit jaar met grote regelmaat uit de speakers tijdens de Triathlon Holten? Het publiek bepaalt! Stemmen kan via www.triathlonholten.nl op de volgende hits: • Lucas & Steve - Make It Right • Duele El Corazon - Enrique Iglesias • Kungs vs Cookin’ on 3 Burners - This Girl • Alvaro Soler - Sofia • Fifth Harmony - Work from Home ft. Ty Dolla $ign

X-Static

Wietze de Jager


Drukkerij Roelofs kleurt kwaliteit door een no-nonsense benadering en service. In ons pand te Enschede vormen twee vijfkleurenpersen met lak en één achtkleurenpers LEC-UV het kloppend hart van het bedrijf. Deze hypermoderne MAN Roland persen verwerken 24 uur per dag de meest uiteenlopende drukwerkopdrachten. Van brochures tot productfolders, van corporate jaarverslagen tot kleurkaarten en van magazines tot posters. Expressieve kleuren, gedrukt in de allerhoogste rastertechnologie. Roelofs is een groene drukker met N T ME D RI I

A

P

het gecertificeerde FSC-keurmerk.

R

12647

T

I

I

F

E

N T ME D RI I

A

E

14001 D

SCGM ISO C

T 053-430 63 60 E info@drukkerij-roelofs.nl I www.drukkerij-roelofs.nl

P

C

Drukkerij Roelofs kleurt kwaliteit Josink Esweg 23, Enschede

E

D

SCGM ISO

R

T

I

F

I

E

Energie nodig? Kom naar McDonald’s Holten!

2 halen 1 betalen

Niet geldig in combinatie met andere McDonald’s aanbiedingen. Alléén geldig tegen inlevering van deze waardebon bij McDonald’s restaurants Holten (A1), Oldenzaal en Nijverdal (‘t Lochter) tot en met 31-12-2016.

July 01-02 03-04 June 27-29 July

2013 2015 2016 Foto’s: Eric Brinkhorst


11

“We konden nog geen minuut achter elkaar hardlopen” Dat ze ooit nog eens 5 km zouden hardlopen, hadden de dames niet gedacht. Laat staan aan de start verschijnen van de Vivera Run op vrijdag 1 juli. En toch gaat het gebeuren. Want ze hebben er hard voor getraind. Als je ziet van hoe ver ze gekomen zijn (ze konden nog geen minuut achter elkaar hardlopen) valt alleen maar te zeggen ‘petje af’ voor: Alieke ten Brinke, Ingrid Hoefsloot, Saskia van Beek en Rianne Kerkdijk. Om vooral géén kostbare trainingstijd van deze gedreven dames te verspillen interviewden we ze op de atletiekbaan in Rijssen. Daar waar het allemaal begon in september 2015, met een zeer laagdrempelige ‘Start to Run-training’, gegeven door Bert Nijland en Jan Tijhuis van Atletiekvereniging Rijssen.

1) H  oe kijken jullie terug op de ‘Start to Run-trainingen’?

Rianne: “Onwijs gaaf! Ik liep zelf al wel wat, maar toen Alieke zich aanmeldde bij Start to Run, ben ik ook gegaan. Als stok achter de deur. Je krijgt veel tips en ik heb mijn ademhaling beter onder controle gekregen”. Saskia: “Ik ben sinds Start to Run steeds meer gaan lopen, omdat ik het leuk begon te vinden. Individueel is het toch lastiger. Je zegt niet af als iedereen gaat”. Ingrid: “De interactie is ontzettend leuk. Natuurlijk was het soms afzien. Maar we slepen elkaar er doorheen. Het motiveert enorm!” Alieke: “We zijn ook na 16 weken training blijven hangen en lopen nog steeds samen op de woensdagavond”.

2) W  aarom zijn jullie begonnen?

Alieke: “Ik moest sporten. Fitness beviel niet, hardlopen wel”. Ingrid: “Sowieso voor een betere conditie. En om te lopen zonder blessures. Met Evi ging dat niet goed. Die trainingen gingen echt te snel”.

Rianne: “Ik was bezig met afvallen en kon op deze manier ook mooi mijn conditie opbouwen”. Saskia: “Ik loop vooral hard omdat ik het leuk vind. Eerder ging ik vaker niet dan wel. Ik zag de oproep voor Start to Run en dacht: ‘Ja, gaan we doen!’”

3) Wat heeft het jullie tot nu toe opgeleverd?

Bijna tegelijk: “Leuke contacten! En we kunnen nu 5 km aan één stuk hardlopen!” Ingrid: “De conditie is veel beter en ik ben ook gewicht kwijt”. Saskia grapt: “We kunnen nu een wijntje meer drinken”. Rianne: “Het werkt trouwens heel verslavend, dat hardlopen. Als je een keer niet gaat, dan mis je het echt. Dan word je onrustig”.

4) Welke tips hebben jullie voor mensen die wel willen, maar denken het niet te kunnen?

Unaniem: “DOEN!!! Iedereen kan hardlopen!” Saskia: “En dan wel in een groep. Dat motiveert het meest. Ondanks dat je in een groep loopt, kun je helemaal op je eigen niveau starten. Daar houden de trainers echt rekening mee”. Ingrid: “Er is altijd wel iemand die op hetzelfde niveau loopt. Je staat er nooit alleen voor”.

V.l.n.r. Alieke ten Brinke uit Rijssen, Rianne Karkdijk-Veldhoen uit Rijssen, Ingrid Hoefsloot uit Holten en Saskia van Beek uit Holten.

5) En dan nu deelnemen aan de Vivera Run, een onderdeel van een groot evenement. Hoe vinden jullie dat?

Rianne: “Onwijs gaaf! Dat je opgezweept wordt door het publiek dat langs de kant staat, lijkt me fantastisch. Voor de rest lopen we gewoon zoals altijd; een rustige 5 km”. Saskia: “Het publiek en de muziek; dat lijkt me inderdaad geweldig. Het wordt een hele gezellige happening. Maar we gaan wel rustig de wedstrijd in. Niet zo hyper als onze eerste keer bij de bevrijdingsloop”. Ingrid: “Ik hoop inderdaad te kunnen genieten van de sfeer”.

Alieke: “Ik heb me gewoon opgegeven en zie het wel. Het gaat vast lukken”.

6) W  hat’s next? Een inschrijving voor de Triathlon 2017? De meeste deelnemers zijn namelijk, net als jullie, met hardlopen begonnen voordat ze aan een triathlon mee deden.

Rianne: “Nee, oh nee. Nou misschien ook wel, haha. Maar eerst inschrijven voor de 10 km van de Diepe Hel”. Saskia: “Misschien een achtste? Het is het overdenken waard”. Ingrid en Alieke blijven alleen de 5 km doen: “We vinden het wel goed zo”.

Saffier Juwelier schenkt prachtige horloges aan winnaars elite wedstrijd Op zaterdag 2 juli strijden er weer bijna 1.700 nationale en internationale triatleten om de winst tijdens de triathlon in Holten. Dit jaar ontvangen de snelste man en vrouw van de elite-wedstrijd niet alleen de meeste punten en de eer, maar ook een Maurice La Croix horloge, geschonken door onze sponsor Saffier Juwelier uit Rijssen. De triathlon draait bij de elite eigenlijk maar om een ding; de snelste tijd neerzetten. En in het kader van tijd, heeft onze sponsor Saffier Juwelier uit Rijssen een mooie verrassing in petto voor de snelste man en vrouw van de elite-wedstrijd.

Twee sportieve precisie-uurwerken

“Als sponsor van de Triathlon Holten willen we graag een originele bijdrage leveren aan dit grootse evenement. De factor ‘tijd’

speelt zowel bij de triathlon als in ons vak een heel belangrijke rol. Vandaar dat we twee horloges van het Zwitserse merk Maurice La Croix beschikbaar stellen”, licht Murat Citgez toe. “Zwitsers staan bekend om hun precisie-uurwerken en het merk Maurice La Croix is actief op sportief vlak. Een perfecte match met de triathlon en een mooi cadeau voor de snelste man en vrouw van de elitewedstrijd!”

Aslan Citgez, samen met zijn broer Murat Citgez eigenaar van Saffier Juweliers in Rijssen, toont één van de te winnen horloges.


Heuvelman Media: Sponsor van de Triathlon Holten Heeft u een online uitdaging? Neem dan contact met ons op. Ons team van internetspecialisten gaat elke uitdaging aan.

atie Realis nlo triath nl n. holte

Onze diensten zijn o.a. - Websites

- Webdevelopment

- Email en Hosted Exchange

- WebApps

- Webshops

- Hosting en domeinregistratie

- Nieuwsbrieven

- Zoekmachineoptimalisatie

Contact

Jong en oud in beweging

waardoor iedereen wint.

Rabobank Noord en West Twente ondersteunt Triathlon Holten Triathlon Holten brengt jong en oud in beweging. Met een verbindende kracht die verder gaat dan sporten alleen. Het event betekent ook veel voor Holten en dat ondersteunen we van harte.

rabobank.nl/nwt Een aandeel in elkaar

Neonstraat 2 7463 PE Rijssen

0548 - 513158 info@heuvelmanmedia.nl

www.heuvelmanmedia.nl


13

Podium voor Hartstichting tijdens 32e editie van de triathlon Elke dag overlijden in Nederland honderd mensen aan hart- en vaatziekten. De Hartstichting financiert onderzoek en geeft voorlichting en steun aan patiënten. Ook zet de Hartstichting zich in om meer levens te redden bij een hartstilstand. Reden voor de Triathlon Holten om de Hartstichting ook dit jaar het podium te geven. Tijdens de Triathlon is de Hartstichting aanwezig met een informatiestand, waar uitleg wordt gegeven over het gebruik van AED’s via foldermateriaal en een reanimatiepop. Daarnaast worden diverse spullen verkocht, zoals bidons en zweetbandjes en is er voor de kleintjes een grabbelton.

Extra aandacht voor de AED

Jaarlijks overlijden er zo’n 15.000 slachtoffers aan een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Door binnen zes minuten te starten met reanimatie én een AED te gebruiken, wordt de kans op overleven sterk vergroot. De AED’s zijn er en er zijn ook al veel mensen die weten wat ze moeten doen. Maar het kan nog beter. Tijdens het Triathlonweekend is er de mogelijkheid om je op te geven voor een AED-training, waarbij de helft van het inschrijfgeld wordt gedoneerd aan de Hartstichting.

Kom zelf in actie of sponsor een triatleet! Dit jaar heeft de Hartstichting een nieuwe actie op poten gezet. Deelnemers aan de

Het bestuur van de Harstichting Holten.

Triathlon, de Vivera Run of de bedrijventriathlon kunnen zich aanmelden als sponsortriatleet. Aanmelden gaat eenvoudig via de website https://actie.hartstichting.nl/triathlonholten, door een streefbedrag aan te geven en sponsoren te zoeken. Een mooie manier om zelf sportief in actie te komen of juist iemand te sponsoren die zich inzet voor het goede doel!

Nieuwe collectanten en bestuursleden gezocht

De plaatselijke afdeling van de Hartstichting bestaat al sinds 12 maart 1970 en heeft in de loop der jaren een fanatieke groep vrijwilligers aan zich gebonden. “In Holten zijn over de honderd collectanten actief en het is een gezellig team”, aldus Marian de Rooij, bestuurslid van de Holtense afdeling van de Hartstichting. “Maar uitbreiding is altijd welkom. We zijn op zoek naar nieuwe collectanten en tevens naar nieuwe bestuursleden. Iedereen die belangstelling heeft of meer wil weten over de Hartstichting zien we dan ook graag bij onze stand tijdens het triathlonweekend.”

Volop gezelligheid langs de lijn met dweilorkesten uit de regio De Triathlon Holten en afterparty’s passen goed bij elkaar. Maar gezelligheid na afloop is niet het enige dat de triathlon te bieden heeft. Ook onderweg wordt volop ingezet op sfeer en gezelligheid. Maar liefst vier dweilorkesten gaan dit jaar zowel de toeschouwers als de atleten zelf vermaken. Tussen 15.00 en 20.00 uur spelen de ’t Is ma wa’j went band (TMWWB) , Veur gek en onwies, de pretband HOB (Help Ons Bloaz’n) en de RotDweilers in het centrum van Holten, langs het parcours en bij de terrassen. Met zulke namen kan het alleen maar feest worden op zaterdag 2 juli.

Feestorkest de RotDweilers is een groep jonge, enthousiaste vrienden die in 1990 een dweilband zijn gestart. Het orkest met 8 leden, groeide al snel uit tot een band met 24 muzikanten.

Veur gek en onwies

stoken door deze groep prettig gestoorde muzikanten.

’t Is ma wa’j went band

Veur gek en onwies is een gezellige blaaskapel uit Losser. Sinds de oprichting op 04-04-2004 maakt de blaaskapel enthousiast muziek op verschillende feesten en partijen. Zeker in de carnavalsperiode zijn ze actief in zowel Nederland als Duitsland om de boel flink op stelten te zetten. TMWBB is een groep van dertien enthousiaste en feestvierende muzikanten die jaarlijks verschillende soorten optredens verzorgt. Serenades op bruiloften, het publiek opzwepen in het Polman Stadion, Rosenmontagszug in Aachen of een optreden bij de Triathlon Holten: niets is ze te gek!

De RotDweilers

De Pretband HOB

De pretband HOB is afkomstig uit Brummen en staan bekend om hun afwisselende repertoire, maar vooral om hun energieke manier van optreden. De band garandeert altijd een feestje, zowel voor de muzikanten zelf als voor het publiek dat wordt aange-

Smartlappen, mardi grass, Caro Emerald of Michael Jackson: de RotDweilers zijn van alle markten thuis. Een flinke dosis enthousiasme en een spetterend optreden zijn gegarandeerd!


Van ‘ost naar west’ en van ‘nørd naar sûd’ door heel Europa.

Geniet van al het moois tijdens

Busvakanties het hele jaar door!

Welkom aan boord bij onze

Vlieg-busreizen nieuw: vlieg-busrondreis Corsica

Laat je vervoeren op

Themareizen nieuw: wandel- en muziekreizen

Stap in voor mooie

Stedentrips nieuw: Kopenhagen & Malmö ©Disney

Beleef de magie in

Disneyland® Paris nieuw: ‘B&B Hotel’

Vaar mee op

Riviercruises

Harry, uw chauffeur in Europa.

nieuw: twee exclusieve schepen

ruim 250 reizen met gegarandeerd vertrek

Boek op Oad.nl,

meer dan 120 bestemmingen

opstappen in heel Nederland

0547 28 44 88 of ga naar uw reisbureau

We take Care

ASH Services - Nido Winterdiensttraining www.aebi-schmidt.nl

Gladheidbeheersing in abonnementsvorm ASH Services biedt producten en diensten aan in abonnementsvorm, voor volledige ontzorging op het gebied van gladheidbestrijding. De samenstelling van deze abonnementen wordt nauwkeurig afgestemd op de wensen en behoeften van uw organisatie. Voor een vaste prijs wordt de uitvoering geregeld, waarbij u de knoppen blijft bedienen. Wij werken met het beste materieel en de modernste technieken, op de meest efficiënte manier. ASH Services is de concrete vertaling van onze visie op de toekomst van gladheidbestrijding. Daarmee laten wij - opnieuw - zien dat de wens van de klant voor Aebi Schmidt het uitgangspunt is. U wilt ontzorgd worden? Wij zullen u ontzorgen!

Aebi Schmidt Nederland BV • Handelsweg 8 • 7451 PJ Holten • Tel: 0548 370000


15

Triathlon Holten; wedstrijd van het jaar voor de Holtense triathlonvereniging Eigenlijk viel alles samen voor Jelte Jansen in december 2014. Samen met Yannick Mijsters, Niels van Coeverden, Dylan Spenkelink en Ruben Nijhuis wilde de 21-jarige Dijkerhoeker zich niet alleen beperken tot de Holtense triathlon, maar deelnemen aan triathlons door heel Nederland. Daarvoor bleek een vereniging al snel noodzakelijk. Het oprichten van een eigen triathlonvereniging was dan ook een logische keus.

Jelte was op dat moment bijna klaar met zijn mbo-studie tot assistent-fysiotherapeut. Een hbo-studie sportmanagement werd nog overwogen. “Maar ik sport veel en wilde niet dat sport mijn hele leven ging overnemen.” En dus had de Dijkerhoeker, naast een bijbaantje bij bakkerij Nijkamp, ‘meer tijd voor dingen die hij normaal niet zou doen’. Zoals het opzetten van de eerste Holtense triathlonvereniging bijvoorbeeld. Al klinkt dat eenvoudiger dan het daadwerkelijk was.

Twee jaar geleden ben ik gecrasht. Mijn doel dit jaar is dan ook om vooral niet onderuit te gaan. Heel wat regelwerk

“Er zit heel veel werk in”, legt Jelte uit. “Er komt meer bij kijken dan je denkt. Niemand van ons wist ook iets van het opzetten van een vereniging af.” Desondanks was het regelen van sponsoren geen probleem voor de Holtense triathlonvereniging. Dennis Klein Boonschate, van Klein Boonschate landscaping, meldde zich al vrij snel aan. Maar dat was niet het enige dat moest worden geregeld. Er moest bijvoorbeeld teamkleding komen. En de Nederlandse Triathlon Bond kwam om de hoek kijken. “Als vereniging moet je namelijk een licentie hebben. Net als bij voetbal. Maar gelukkig ben je via de bond dan wel verzekerd.” Sponsor Dennis Klein Boonschate had al meer kennis van zaken en bood hulp. En sinds

december 2015 is vader Hans Jansen, werkzaam bij de Belastingdienst, voorzitter van de vereniging. “Sindsdien gaat het hard vooruit”, aldus Jelte. “Hij heeft namelijk dagelijks met zaken te maken, waar ook wij met onze vereniging ook mee te maken krijgen. Het loopt nu gelukkig allemaal.”

Groeiend aantal leden

Er bleek meer vraag te zijn naar een Holtense triathlonvereniging. Wat begon als een ambitieus idee van vijf jongens is inmiddels uitgegroeid tot een groep van ongeveer vijftien triatleten. “En dat is best veel voor een triathlonvereniging.” De vereniging neemt onder de naam ‘Klein Boonschate landscaping/ triteam Holten deel aan de derde divisie, die bestaat uit 32 teams en vijf wedstrijden. “Je kunt het zien als een voetbalcompetitie”, legt Jelte uit, “Per finishplek krijg je een aantal punten.”

Hoop op promotie naar tweede divisie

Vorig jaar debuteerde de vereniging in de derde divisie en dit jaar hoopt de Holtense formatie te promoveren naar de tweede divisie. “Dat is een hoog doel”geeft Jelte aan. “Maar er is een kans. We zijn hard gegroeid. Bij de eerste wedstrijd in Amsterdam werden we negende. Vorig jaar werden we daar twaalfde of dertiende. Daar komt bij dat een aantal teams niet mag promoveren omdat hun eerste team al in de tweede divisie actief is. Vorig jaar waren dat de nummers 1 en 2. Waarschijnlijk promoveren dus de nummers 3, 4 en 5 uit de competitie.”

Triathlon Holten: dé wedstrijd van het jaar

Ondanks de wedstrijden in de derde divisie is de Holtense triathlon voor de jongens nog altijd de belangrijkste wedstrijd. “De wedstrijd in Holten is dé wedstrijd”, maakt Jelte duidelijk. “Daar trainen we als team naar toe. Iedereen wil in Holten een goede tijd neerzetten. Het is de meest belangrijke wedstrijd. We hopen

Jelte Jansen (vooraan) in actie met zijn team.

op een podiumplek. Al is er een behoorlijke concurrentie.”

Niet onderuit gaan

Jelte zelf zal een ander doel hebben tijdens de triathlon van Holten: de wedstrijd uitlopen. Vorig jaar werd de wedstrijd immers afgelast

en in 2013 werd Jelte uitgeloot. “En twee jaar geleden ben ik gecrasht. Toen ik door de bocht ging, kwam mijn trapper op de grond en ben ik over de kop gevlogen. Ik wilde nog opstappen, maar er zat een behoorlijke slag in mijn wiel. Mijn doel dit jaar is dan ook: ‘niet onderuitgaan’.”

In memoriam: Marinus Baltus Op 7 juni 2016 overleed Marinus Baltus. Dit jaar zou hij voor de 25e keer meedoen aan de Triathlon Holten. Helaas heeft hij dit jubileumgetal net niet mogen meemaken. Graag staan we in deze triathlonkrant nog eens stil bij zijn leven, waarin sport een heel belangrijke rol speelde. Marinus Baltus is een bekende naam bij veel Holtense sportverenigingen. Zo speelde hij in het verleden voetbal bij VV Holten en maakte hij enkele jaren deel uit van de Heren 1 selectie van Handbalvereniging Holten. Hij speelde daarbij samen mannen als Nico Vorst (onlangs overleden), Jan Victor Dorlas, Johan Plantinga, John Lamping en Meino van Beek. De handbal bleef hij ook later trouw, maar dan als toeschouwer.

Jarenlang was Marinus schrijver van artikelen in clubblad ‘Het Meermenneke’ namens AV Holten. En hij was een vaste deelnemer van de hardloopwedstrijden in de PJGO Cross competitie. Een hoogtepunt voor Marinus was de overall-winst op de 10 kilometer in 1985, in een tijd van onder de 34 minuten! Ook deed hij aan veel andere hardloopwedstrijden in Nederland mee. De Mini Marathon in Apeldoorn maakte jarenlang deel uit van zijn wedstrijdschema. Samen met collegalopers van AV Holten was dat altijd een gezellige hardloopdag met als afsluiting stamppot eten bij de Nieuwe Zweep in Klarenbeek. We hebben met het overlijden van Marinus Baltus een groot sportman verloren!


Tijdens de TRIATHLON HOLTEN 2016

Uitzendbureau

Verzuimbegeleiding

heet DE BIESTER u van harte welkom

Payroll

Re-integratie

in het GRAND CAFÉ voor de DAGHAP van € 9,95 en in de ITALIAANSE IJSSALON met meer dan 35 SMAKEN op ambachtelijke wijze bereid

Grand Café & IJssalon de Biester, Stationsstraat 10, Holten Tel: 0548-361375 – info@grandcafedebiester.nl - www.grandcafedebiester.nl

www.koersoost.nl Richtinggevend in werk


17

Nieuw in Holten: teams strijden om promotie naar de eredivisie Voor de meeste triatleten is de triathlon een individuele sport. Er wordt misschien samen getraind of je volgt het wiel van iemand die net iets sneller de Motieweg opgaat. Maar de prestatie die wordt neergezet, is er vooral één van het individu. Desondanks is het sinds 2012 ook mogelijk om de duursport als teamsport te beoefenen. Vijf jaar geleden startte de Nederlandse Triathlon Bond namelijk met de Lotto eredivisie triathlon. Een jaar later werd hier de eerste divisie triathlon aan toegevoegd en anno 2016 bestaat de triathlon als competitiesport uit vier divisies: de Lotto Eredivisie plus een eerste, tweede en derde divisie.

Eerste divisiewedstrijd

Het is dit jaar voor het eerst dat er in Holten een competitiewedstrijd op het programma staat: een wedstrijd uit de eerste divisie. Deze triathlon-competitie bestaat uit vijf wedstrijden die tussen mei en september worden afgewerkt. In totaal strijden 23 mannenteams en 15 vrouwenteams om promotie naar de eredivisie. De Holtense triathlon is de

Sportvoedingwebshop.com wil ‘gewoon’ de allerbeste zijn “Goed is niet goed als je beter kunt zijn”, hangt als spreuk aan de wand in de winkel van Sportvoedingwebshop.com in Geesteren. En na vijf minuten praten met eigenaar en sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis lijkt de spreuk logisch. Vol passie en enthousiasme volgt er een spoedcursus sportvoeding. Over kwaliteit, de beste willen zijn en meer uit je sportieve leven halen. Sportvoedingwebshop.com bestaat inmiddels acht jaar en verkoopt vijftig verschillende merken sportvoeding. Ongeveer 80% wordt verkocht via de webshop, de overige 20% in de winkel. Samen met compagnon Gert Korblet begon Koershuis acht jaar geleden vanaf zijn zolderkamer met het bedrijf. Ze begonnen met 1 à 2 bestellingen per dag. Inmiddels zijn ze met 7 fte aan personeel doorgegroeid tot de marktleider van sportvoeding in de Benelux.

Eigen merk sportvoeding

April 2015 was een belangrijk moment in de geschiedenis van het bedrijf. De lancering van het eigen merk sportvoeding. Henk Jan Koershuis straalt als het over de groei van het eigen merk gaat. “We hebben met ons eigen merk een dijk van een product neergezet; het loopt als een trein. Bijna 70% van onze bestellingen is inmiddels van onze eigen lijn. Veel meer dan we van te voren hadden verwacht. We hebben de markt rondom sportvoeding behoorlijk op z’n kop gezet. ”

Sporter op nummer 1

“We zijn als bedrijf behoorlijk actief bij evenementen. We willen uitblinken; echt uitpakken, uniek zijn. We zien onszelf als een A-merk en sluiten dus aan bij andere A-merken. De Triathlon Holten zien wij als zo’n A-merk. Een mooi evenement, een strakke organisatie; ze hebben het gewoon goed voor elkaar.”

Ondanks de groei, stijgt het succes Koershuis en zijn compagnon zeker niet naar het hoofd. “Welnee! We zijn bescheiden, nuchter, we blijven gewoon Gert en Henk-Jan. Maar we zijn zeker wel trots. We weten waar we mee bezig zijn en we willen gewoon de beste zijn. De sporter staat op nummer 1. Altijd. Juist omdat we zelf sportmannen zijn. Kwaliteit blijft altijd voorop staan.”

We hebben met ons eigen merk een dijk van een product neergezet; het loopt als een trein. Aller-allerbeste

“Wat onze grootste droom is? Dat ons merk door sportend Nederland wordt beoordeeld als het aller-allerbeste merk sportvoeding. Zowel voor de recreatieve sporter, die meer uit zichzelf wil halen, als voor een Olympische sporter. ”

voorlaatste competitiewedstrijd in de eerste divisie.

Olympische afstand

Die wedstrijden kunnen overigens uit verschillende soorten triathlons bestaan. Van een sprint triathlon tot aan de Olympische afstand. En van een individuele triathlon tot aan een zogenaamde estafette, waarbij elk teamlid één onderdeel voor zijn of haar rekening neemt. Zowel de mannenteams als de vrouwenteams leggen in Holten de Olympische afstand af. Dit gebeurt in twee aparte startgroepen. De mannen starten om 13.30 uur in de Domelaar, de vrouwen om 14.00 uur.


Hemink Groep B.V. “The Next Level” in Bouw en Vastgoedonderhoud! Met een vast team van 200 enthousiaste medewerkers heeft de Hemink Groep zich ontwikkeld tot een leidende marktspeler op het gebied van bouw, renovatie en vastgoedonderhoud. De professionele vastgoedmarkt herkent in de Hemink Groep een degelijke - en vooruitstrevende partner, die hoog scoort op innovatieve ontwikkelingen en klanttevredenheid.

W a a r d e b o n

Met een landelijke dekking als werkgebied zijn we actief voor meerdere sectoren binnen de vastgoedmarkt zoals; woningcorporaties, vastgoedbeleggers –en beheerders, onderwijs, zorg en overheid. Planvorming, ontwerp en voorstellen worden door eigen specialisten uitgewerkt met als voordeel dat wij snel en flexibel kunnen inspelen op de behoefte van onze opdrachtgevers. Grootschalige- en intensieve renovaties, energetisch opwaarderen, planmatig onderhoud (RGS), afbouw en bouwkundige brandwerende voorzieningen behoren tot onze hoofdactiviteiten. Vaak realiseren wij projecten in een bewoonde of in gebruik zijnde omgeving, door het toepassen van meerdere succesfactoren, o.m. het centraal stellen van de bewoners d.m.v. intensieve communicatie met moderne middelen, zijn we uitgegroeid tot een specialist op dit gebied en waarderen huurders en bewoners ons gemiddeld met het cijfer 9! Wij verbinden enthousiasme, originaliteit en creativiteit samen met degelijke markt- en vakkennis en ontwikkelen daarbij een sterke samenwerking ( co- partnership) met onze opdrachtgevers.

56,,

50 95

Geldig t/m 31 augustus 2016

Daag ons uit en ervaar ook “The Next Level” in Bouw en Vastgoedonderhoud!

MET PASSIE VOOR VASTGOEDONDERHOUD, RENOVATIEWERKEN EN AFBOUW!

geldig t/m 31.8.2013

Adv_Triathlon_266x195mm.indd 1

06-06-16 13:27


19

DJ Wietze van Qmusic: Het snot voor de ogen fietsen Of de populaire dj Wietze van Qmusic zijn debuut gaat maken als gevierd triatleet is de vraag. Naast nog enkele BN’ers staat ook radiomaker Wietze de Jager zaterdag 2 juli voor de eerste keer aan de start van de Olympic Distance in Holten. Niet de minst geringe afstand voor een beginnend triatleet en marathonloper. Wel een mooie oefening voor de Ironman 2017 in Zuid-Afrika die de 27-jarige in zijn vizier heeft. Tussen de uitzendingen en de trainingen door maakte hij graag tijd vrij om enkele vragen te beantwoorden voor deze Triathlonkrant.

1) Van de marathon naar een triathlon: dat is best een flinke overstap. Waarom heb je hiervoor gekozen?

“Ik begon met hardlopen en kwam er redelijk snel achter dat het verslavend werkt. Van 5 km richting de 10 km trainen en van 10 km naar 20 km. Voor mijn eerste halve marathon zei ik dat het bij halve marathons zou blijven. Na mijn eerste halve marathon wilde ik meer. Een nieuwe uitdaging; daarom ben ik voor de hele gegaan. Na de hele heb ik een tijdje nagedacht. Ga ik mijn tijd op de marathon verbeteren of ga ik op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een nieuwe uitdaging it is. De triathlon!”

“Als je maar hard genoeg traint en er lol in hebt!”

3) Welk onderdeel valt tegen en waar moet je echt hard voor werken? “Zwemmen. Ik ben geen technische sporter. Laat mij maar rennen en het snot voor mijn ogen fietsen. Lekker beuken. Zwemmen is een vak apart en kost mij veel moeite.”

4) Hoe ziet je trainingsschema er per week uit en is het goed te combineren met je baan bij Qmusic?

“Het voordeel aan ochtendradio is dat je ‘s middags vaak vrij bent. Dan zijn er weinig mensen in het zwembad en op de weg is het rustig. Ik heb dus alle ruimte om lekker te sporten.”

Misschien heb ik het wat te snel, impulsief en te hard geroepen, maar dat houdt wel in dat ik niet echt meer terug kan. Dit wordt mijn eerste triathlon, dus de Olympische afstand is zeker geen ‘peanuts’. Was het maar zo'n feest!”

8) En dan nog als dj aan de slag na de wedstrijd! Hoe denk je over de finish te komen en welke tijd heb je voor ogen?

“Ik hóóp dat ik over de finish kom. Hoe, dat maakt mij niet zoveel uit. En aan tijden denk ik al helemaal niet.”

5) Ben je een sportman van huis uit? Vroeger veel geschaatst misschien?

2) Hoe kom je zo bij de Triathlon Holten terecht?

“Tijdens het trainen kom je altijd mensen tegen. Soms op de fiets, soms in het water en soms via via. Ik ben erachter gekomen dat de triathlon een grotere sport is dan ik dacht. Veel mensen trainen ervoor en velen hebben al het één en ander gepresteerd. Tijdens gesprekken met deze medesporters werd de triathlon in Holten vaak genoemd. Positieve berichten over het parcours, het publiek en de sfeer eromheen, deden mij besluiten om mee te doen. Daarnaast pas het ook goed in mijn training richting de Ironman.”

“Totaal niet! Ik was altijd het lulletje dat niet echt goed kon voetballen en een motoriek van ‘lik-mij-vestje’ had (en heb). Daarom vind ik het zo tof om te merken dat er toch veel mogelijk is. Als je maar hard genoeg traint en er lol in hebt.”

6) Welke muziek vind jij het lekkerst om mee te trainen? “Dit klinkt heel gek, maar ik luister nooit naar muziek tijdens het sporten. Ik hoor de hele dag al muziek en vind het heerlijk om naar de vogeltjes te luisteren.”

7) Wanneer had je bedacht om de Ironman te gaan doen? Dan is de Olympische afstand ‘peanuts’ toch?

“ Kort na de marathon heb ik dit ambitieuze plan de wereld in geslingerd.

De winst van Kleentec hygiëne Levensmiddelenproductie en hygiëne horen bij elkaar als peper en zout. De kwaliteit van de hygiëne heeft rechtstreeks invloed op de kwaliteit en veiligheid van het eindproduct. Kleentec is Nederlands leidende

Kleentec Rijssen T. +31 (0)548 - 538 300

reinigingsspecialist voor de voedingsmiddelen-industrie.

Kleentec Helmond T. +31 (0)492 - 524 705

te garanderen tegen de laagst mogelijke kosten.

www.kleentec.nl

Kleentec geeft uw resultaat meer glans!

We streven ernaar om absolute kwaliteit en continuïteit

“Ik vind het heerlijk om naar de vogels te luisteren tijdens het sporten”


Ook wij gaan tijdens de Triathlon Holten

VOOR TOP PRESTATIES Topprestaties tijdens de Triathlon in Holten, een intiem popconcert of megafestival met duizenden bezoekers. TTM verzorgt het licht, geluid, signing en trussing voor uiteenlopende evenementen in Nederland, Duitsland, Engeland en België. En al jarenlang trotse partner van de Triathlon Holten.

EVENTFACILITIES.INFO LICHT & GELUID

SIGNING

TRUSS

PODIA

ṫriathlonaanbieding

knip die korting!

Tegen inlevering van deze bon kunt u gebruikmaken van de aanbieding. Geldt in juli 2016 en uitsluitend na reservering!

www.reinaardusvis.nl

elke dag open

voor kofe, lunch, diner of borrel Smidsbelt 6-01 7451 BL Holten RESERVEREN: 0548-801931 www.tastoeinholten.nl

Visspecialist ‘Reinaardus Vis’ Het adres voor alle visspecialiteiten en ook uw cateraar voor uit en thuis: Warme en koude buffetten, div. salades of tapa’s schotels, warm en koudgerookte zalm specialiteiten en de lekkerste Hollandse Nieuwe.

Larenseweg 28-32 7451 EN Holten Tel: 0548-361416 Fax: 0548-364709


21

Triathlon Holten verwelkomt nieuwe sponsoren Ieder jaar weer kan de Triathlon Holten rekenen op de steun van vele sponsoren. En dat is fantastisch, want zonder hen is een triathlon organiseren onmogelijk. Voor de 32e editie van de Triathlon Holten verwelkomen we een aantal nieuwe sponsoren. Uiteraard stellen we hen graag aan u voor! Op 7 april werd de evenementpresentatie georganiseerd. Zowel bestaande als nieuwe sponsoren kregen tijdens deze presentatie de mogelijkheid om op het podium toe te lichten wat hun drijfveer is om de triathlon te sponsoren. En één ding is duidelijk; alle sponsoren hebben affiniteit én een hechte band met de Triathlon Holten.

Match tussen triathlon en bedrijfsleven

Zo is Van Losser Installatiegroep al een aantal jaren op diverse manieren verbonden aan de triathlon. Meerdere keren stonden er werknemers aan de start van de zwemloop. Ook dit jaar is een aantal van hen weer van de partij, maar staan ze dan aan de start van de Vivera Run en de triathlon. “Fantastisch dat er ieder jaar weer zo’n mooi evenement wordt neergezet! Het mooiste aan sport is dat je het beste uit jezelf probeert te halen. Dat proberen sporters, maar dat proberen wij als bedrijf ook. Mede dankzij deze mooie match dragen we als bedrijf graag een steentje bij aan de triathlon”, aldus Mark van Losser.

Voorzitter Martin Pieters feliciteert Fred Harbers van Aebi Schmidt met het tekenen van zijn sponsorcontract.

Ook het Holtense bedrijf Aebi Schmidt – voorheen Nido – is al langere tijd verbonden aan de triathlon, maar dit jaar voor het eerst als co-sponsor. “We vinden duurzame inzetbaarheid en gezondheid van onze medewerkers erg belangrijk en willen dit uitstralen door ons te verbinden aan een sportevenement als de Triathlon Holten”, lichtte Fred Harbers toe.

Sportief bedrijf

Daarnaast verwelkomen we Aveco de Bondt als nieuwe sponsor, sinds eind 2015 gevestigd in Holten. Enrico Koenis van Aveco de Bondt is zelf Holtenaar en heeft persoonlijk iets met de triathlon, maar ook zijn collega’s hebben affiniteit met de sport. Al sinds 2002 nemen een aantal sportieve collega’s deel aan de Trio Triathlon van Rijssen en dit jaar verschijnt

een aantal van hen ook aan de start van de Triathlon Holten. “Er heerst enorm veel enthousiasme bij ons personeel over de triathlon en daarom leek het ons een mooi visitekaartje voor Aveco de Bondt om, in de vorm van sponsoring, een bijdrage te leveren aan de Triathlon Holten. Want het is natuurlijk een fantastisch evenement!”, vertelde Enrico met een grote glimlach.

LEFERINK Adviseurs: van vriend naar sponsor LEFERINK Adviseurs is specialist op het gebied van belastingadvies, accountancy en financiële planning. Een bedrijf dat verder kijkt dan alleen de cijfers. Een gedegen integraal advies met als doel meer rendement voor de klant; dat is waar het om draait. Het bedrijf heeft vestigingen in Goor, Markelo én Holten. “We zijn al jaren vriend van de triathlon en hebben besloten dit jaar een stapje erbij te doen door sponsor te worden”, vertelt Martin Leferink enthousiast. “Wij zijn een Holtens bedrijf en dragen de Triathlon Holten een warm hart toe. Ik persoonlijk vind het fantastisch hoe ze het evenement zo groot hebben gemaakt. De combinatie recreanten, elite en vrijwilligers; dat maakt de Triathlon Holten uniek.”

Zowel supporter als deelnemer

Martin zelf heeft één keer meegedaan, maar staat liever als supporter aan de kant. “Een jaartje of tien geleden dacht ik het wel even te doen; een achtste triathlon, ongetraind. Dat heb ik geweten. Het zwemmen was al een hele bevalling en met het hardlopen ging het echt mis. Toen kreeg ik kramp. Daar moest ik een halfuur van bijkomen. Uiteindelijk heb ik wel de finish gehaald. Het streven Martin Leferink van LEFERINK Adviseurs.

is om nog wel een keertje op herhaling te gaan, maar dan wel meer getraind.” Als supporter is Martin elk jaar bij de triathlon aanwezig en dat zal ook dit jaar het geval zijn. “Tijdens de elite-wedstrijden ben ik waarschijnlijk in de VIP-tent te vinden, maar wanneer het de beurt is aan de Holtenaren sta ik het liefst tussen het publiek langs de route om ze aan te moedigen.”

‘Sport-minded’ kantoor

Van LEFERINK Adviseurs doen er dit jaar geen collega’s mee, maar er wordt wel actief gesport. “Wij zijn een ‘sport-minded’ kantoor. Wie weet staat er volgend jaar een team van LEFERINK Adviseurs aan de start!”


Groenkreatief

Heerlijk dineren op Landal Twenhaarsveld

MARKVOORT holten da’s (eco)logisch

Onze website is vernieuwd! Scan de QR-code voor een bezoek! Gratis nagerecht Op Landal Twenhaarsveld kunt u bij Timber’s Brasserie terecht voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een kopje koffie met gebak. Is het mooi weer? Dan is het heerlijk vertoeven op het terras terwijl de kinderen lekker ravotten in de tegenovergelegen speeltuin. Probeer ook eens een strike te gooien op de bowlingbaan. Ideaal als het weer wat minder is!

Landuwerweg 17 7451 SP Holten Tel. +31-(0)548 36 14 58 E-mail: twenhaarsveld@landal.nl

# Gratis nagerecht bij een 3-gangen keuzemenu Tegen inlevering van deze bon ontvangt u een gratis nagerecht bij een 3-gangen keuzemenu. Geldig t/m 31 december 2016. Twee personen per bon. Niet geldig in combinatie met andere acties of tijdens vakantieperiodes en feestdagen. Reserveringen via tel. +31-(0)548 36 46 75 (Timber’s Brasserie) of horeca.twenhaarsveld@landal.com

• Aanleg –en onderhoud van (natuurrijke) tuinen • Particulier, zakelijk en overheidsgroen • Erf en Landschapsbeheer • Vegetatiedaken-gevelgroen • Hydroseeding Tel.: 0548-363679 E-mail: info@markvoortholten.nl Website: www.markvoortholten.nl

DREAM BELIEVE ACHIEVE

SHIMANO - PEARL IZUMI - PRO - SCIENCE IN SPORT - GIRO - ALL PROUD SUPPLIER OF RACHEL KLAMER Rachel ad Believe.indd 1

20-6-2016 19:13:31


23

Nieuwe bestuursleden stellen zich voor Het bestuur van de triathlon Holten telt sinds dit jaar twee nieuwe leden. De kersverse bestuursleden Gerrit Aanstoot (53) en Anita Brinks (44) stellen zich voor. Wat hebben jullie precies met de triathlon?

Gerrit: “Ik vind het fantastisch hoe de mensen in een klein dorp als Holten een evenement van wereldformaat kunnen neerzetten. En hoeveel mensen er betrokken zijn bij de organisatie. Dat maakt mij als Holtenaar echt trots”. Anita: “De triathlon is er bij mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader Wim Brinks is één van de oprichters van de Triathlon Holten. Ik ben dan ook al sinds de eerste editie betrokken bij het evenement. Eerst stond ik vaak langs de kant, bij de waterposten bijvoorbeeld. Daarna ben ik blokhoofd sponsor exposure geweest. Vanaf 1998 heb ik mij bezig gehouden met de begeleiding van de internationale atleten. En ik heb toen ook nog de tijdwaarneming gedaan. De laatste vijftien jaar ben ik blokhoofd medische zaken”.

En nu zijn jullie dus beide bestuurslid. Hoe is dat zo gekomen?

Gerrit: “Ik ben op een gegeven moment aan de praat gekomen met een bestuurslid van de Triathlon Holten. Ik vind het een interessante groep mensen die breed georiënteerd en ontzettend gemotiveerd zijn. Daar wilde ik mij graag bij aansluiten en een bijdrage leveren”. Anita: “Ik ben gevraagd als bestuurslid. Dat is min of meer zo gegroeid”.

Welke taken gaan jullie precies vervullen als bestuurslid?

Gerrit: “Ik zal me vooral bezig houden met operationele en organisatorische werkzaamheden. En dan voornamelijk de op- en de afbouw. Dat is namelijk gigantisch veel werk, maar na 31 jaar is het wel echt een geoliede machine. Vanuit mijn werk heb ik ervaring met het opbouwen van evenementen en het aansturen van mensen. Ik weet dus wel hoe de hazen lopen”. Anita: “Ik ga me bezig houden met de toekomst van de triathlon. En dat in de breedste zin van het woord. Dus waar gaan we met de organisatie naar toe? Maar bijvoorbeeld ook het spotten van trends en het optimaliseren van de triathlonstructuur. De organisatie bestaat voor 100 procent uit vrijwilligers. Ook het bestuur. Die moeten naast een drukke baan op een goede manier hun bestuursfunctie kunnen blijven uitoefenen. Dit jaar vervul ik nog een dubbelfunctie, want ik ben ook nog altijd blokhoofd Medische zaken”.

“Ik weet wel hoe de hazen lopen”

De nieuwe bestuursleden Gerrit Aanstoot en Anita Brinks.

Van Holten naar Rio Voor een sporter bestaat er geen hoger doel dan de Olympische spelen. Sinds de Zomerspelen van 2000 in Sydney is het ook voor triatleten mogelijk om op het hoogst denkbare podium uit te komen.

Op 18 en 20 augustus staat de triathlon alweer voor de vijfde keer op het Olympische programma. Rachel Klamer zal voor veel Holtenaren de bekendste triatlete zijn die in Rio de Janeiro in actie komt.

De Holtense erelijst van Rachel Klamer

De Beuningse stond in Holten meerdere malen op het podium. Maar liefst vier keer werd ze zelfs eerste. Klamer voldeed met een vijfde plaats op de Olympische kwalificatielijst van de Internationale triathlon bond (ITU) ruimschoots aan de eis die het NOC*NSF stelde, namelijk een plek in bij de eerste 25.

Het Olympische damesteam

Naast Klamer reizen nog vier Nederlandse triatletes af naar Rio. Alle vier dames kwamen meerdere malen in actie in Holten. Zo schreef Danne Boterenbrood de triathlon

Zal het Rachel Klamer lukken een medaille te veroveren in Rio de Janeiro?

van 2013 op haar naam. Sarissa de Vries en Maya Kingma kunnen beide een vierde plaats als hoogste klassering in Holten overleggen. Voor Kingma was dit overigens bij de junioren. Maaike Caelers maakt het vijftal compleet. De Limburgse eindigde in 2010 als vijfde in Holten.

De mannelijke triatleten

Ook de twee mannelijke triatleten die Nederland vertegenwoordigen in Rio, verschenen meerdere malen in actie tijdens de triathlon van Holten. Zowel Marco van der Stel als Jorik van Egdom stonden in totaal vier keer aan de start, waarbij Van Egdom vorig jaar nog als vijfde eindigde.

Olympische medaillewinnaars

In totaal kwamen er acht Olympische medaillewinnaars in actie in Holten. Hieronder een overzicht:

Naam

Land

Jaar Olympische Spelen

Medaille

Jaar Triathlon Holten

Plaats

Kate Allen

Oostenrijk

2004 (Athene)

Goud

2009

19e

Vanessa Fernandes

Portugal

2012 (Londen)

Zilver

2009

3e

Nicola Spirig

Zwitserland

2008 (Beijing)

Goud

2009

1e

Lisa Norden

Zweden

2012 (Londen)

Zilver

2009

4e

Erin Densham

Nieuw-Zeeland

2012 (Londen)

Brons

2010

1e

Allistair Brownlee

Groot-Brittannië

2012 (Londen)

Goud

2009

2e

Javier Gomez Noya

Spanje

2012 (Londen)

Zilver

2009

1e

Jonathan Brownlee

Groot-Brittannië

2012 (Londen)

Brons

2009

1e

(Junioren)


SEIZOENSKNALLERS BIJ BIKE TOTAAL BLOEMENDAL Ride 100 Dé perfecte opstapfiets! Aluminium frame · Carbon voorvork · Shimano schakelgroep incl. klimverzet!

Damesmodel

€ 799,-

Exclusief starterspakket = €649,-

INCLUSIEF STARTERPAKKET (t.w.v. € 200,-)

✔ Kledingset ✔ Helm ✔ Fietsbril ✔ Bidon + Houder ✔ Fietscomputer

NU OP VOORRAAD DE NIEUWSTE KLEDINGCOLLECTIE VAN DE MERKEN:

Van €999,-

Montegrappa Volbloed Italiaanse racefiets met de allernieuwste Shimano Tiagra 4700 afmontage

voor

€849,Banisweg 3

7x 2009

7462 HW Rijssen Tel: +31 54 85 12 217 info@biketotaalbloemendal.nl www.biketotaalbloemendal.nl

2010 2011 2012 2013 2014 2015

Één zekerheid meer voor bedrijf en particulier! www.bb-co.nl

Oosterveldsweg 1 Holten T 0548 361 958 E info@hbatotaal.nl

www.hbatotaal.nl

Kazernestraat 28 - 7411 CJ Deventer - 0570 612333 Dorpsstraat 63 - 7451 BS Holten - 0548 362551


25

In de hoofdrol: de vrijwilligers van de Triathlon Holten Dat een groot en goed georganiseerd sportevenement jaarlijks kan plaatsvinden, heeft niet alleen met de nodige financiële ondersteuning van sponsoren te maken. Het reilen en zeilen van de Triathlon Holten draait ook voor een heel belangrijk deel op de inzet van vrijwilligers. Véél vrijwilligers. Er is niemand in Holten die gedurende het triathlonweekend niemand kent die niet is verbonden met het grote sportspektakel. Óf je wordt gevraagd, óf je meldt je spontaan aan. Zo gaat dat.

Van broodjes smeren tot persberichten schrijven en van hekken sjouwen tot aan de begeleiding van de internationale triatleten. Omdat het deelnemersveld elke editie weer groot is en er ook om de wedstrijd heen het één en ander wordt georganiseerd, zijn er nogal wat mensen nodig.

kinderstraat, catering, vergunningen, verzekeringen, sponsoren en ga zo maar door. Elk jaar zijn er zo’n 900 vrijwilligers nodig om dit allemaal te regelen. Je hebt er enkele tussen die ’s ochtends de hekken sjouwen, ’s mid-

dags rustig een Olympic Distance doen en ’s avonds gezellig gaan feesten. Want dat is ook de kracht van de vrijwilligers; met elkaar een triathlonfeestje bouwen.

450 meter waterslang

Blokhoofd Wim Berkhof van materiaalbeheer is al van het eerste uur betrokken bij de triathlon. Zijn team zorgt onder meer voor de aanvoer van water waar nodig. Denk aan de diverse waterpunten langs het parcours. “Alleen daarvoor is al 450 meter waterslang nodig.”

uur tot 21.00 uur 36 mensen aan. Ze staat al 13 jaar haar mannetje en ziet nog wel eens bijzonder onthullende taferelen bij het wisselpunt fiets/lopen. Voor haar is zaterdagavond 22.00 uur het tijdstip om de triathlon voldaan met een feest af te sluiten. “Een enorme kick om aan zo’n geweldig evenement een steentje bij te dragen!”

21 kilo koffie en 100 pakken thee

Onthullende taferelen

Martine Pinkert is blokhoofd van de wisselpunten. Samen met Brenda Doorneweerd stuurt ze gedurende de wedstrijddag van 7.30

Riet Vossenbeld schenkt als blokhoofd van het twintig koppen tellende koffieteam sinds het jaar 2010 koffie en thee. En dat zijn nogal wat liters bij elkaar! “Vorig jaar niet zoveel vanwege de hittegolf. Normaal gaat er ongeveer 21 kilo koffie doorheen en ongeveer 100 pakken thee.”

Riet Vossenbeld, blokhoofd Koffieteam

Martine Pinkert, blokhoofd Wisselpunten

Blokhoofden

Om het triathlonweekend in strakke banen te leiden, blijven het hele jaar door tientallen vrijwilligers actief achter de schermen. Dat zijn de ‘blokhoofden’. Elk onderdeel, bijvoorbeeld het fietsparcours, loopgedeelte, wissel- en oversteekpunten, catering of techniek heeft haar eigen blokhoofden. Dat zijn twee mensen die een team aansturen en het aanspreekpunt zijn. Over het algemeen doorgewinterde vrijwilligers die al jaren meedraaien, precies weten wat ze nodig hebben en wat er op de dag van de wedstrijden moet gebeuren.

900 vrijwilligers

Badmutsen, vliegenmeppers, tassen, nummers, linten, kratjes, waterposten, prijsbekers, bloemen, koffie, sponzen, beveiliging, begeleiding, tenten opbouwers, speakers, stoelen, banken, tafels, fotografen, EHBO, barmensen, scheidsrechters, artiesten, de

Wim Berkhof, blokhoofd Materiaalbeheer

HBA Totaal als nieuwe sponsor actief Een groot sportevenement als de Triathlon Holten kan niet zonder sponsoren. Gelukkig kan de organisatie ook dit jaar met trots vermelden dat er nieuwe sponsoren bij zijn gekomen. HBA Totaal is één van die sponsoren. HBA Totaal levert en monteert hekwerk, beschoeiingen en afrasteringen. Het bedrijf is nog jong; sinds januari 2015 is het actief vanaf de Oosterveldsweg in Holten. Klein begonnen, maar inmiddels wordt het werk verzet met een team van zes tot acht personen.

Niet teveel poespas

“Dat het bedrijf jong is, wil niet zeggen dat er weinig ervaring is”, legt Elwin Luggenhorst, eigenaar van HBA Totaal, uit. “Vanuit het verleden is er veel expertise en ervaring aan boord, omdat we voorheen collega’s waren bij een ander bedrijf. We kunnen dus bouwen op een uitgebreid netwerk van leveranciers en partners.” Uiteenlopende opdrachtgevers worden bediend door HBA Totaal. Bedrijven en

particulieren behoren tot de klantenkring, maar er worden ook veel opdrachten gedaan voor overheidsinstellingen als provincies en waterschappen. Hard werken, kwaliteit leveren, korte lijnen en maatwerk. Niet teveel poespas, maar met veel passie en vakmanschap het werk verrichten, is kenmerkend voor HBA Totaal.

Andere tak van sport

“Waarom we sponsor zijn geworden van de Triathlon Holten? Het is een groot evenement in de regio en belangrijk voor Holten. Als bedrijf leveren we dus graag onze bijdrage. ” Op de vraag of er bij het bedrijf nog sportieve ambities zijn om een keer deel te nemen, schiet Luggenhorst in de lach. “Wat wij doen is een heel andere tak van sport. Overdag is het werk fysiek al zwaar. Dus nee, laat de triathlon maar aan anderen over.”


INGENIEURSWERK MENSENWERK Onze ingenieurs en adviseurs krijgen

alle ruimte om het beste uit zichzelf te halen in projecten op het gebied van

water, infrastructuur, milieu en bouw. Wat is jouw talent?

WIJ

Ruimte voor talent en ambitie

www.witteveenbos.nl > werken bij

Het adres voor een perfect verzorgde barbecue! Geert Brands, keurslager Kerkstraat 1, 7451 BM Holten tel. 0548-361379 www.brands.keurslager.nl SVWS_ADVERTENTIE_TRIATHLON-HOLTEN_130x195mm_CMYK_LC.indd 1

6/14/16 2:07 PM

PLEZIERIG SPORTEN adv_KS_Brands_1.indd 1

8-6-2009 11:09:41

VERLAAG JE KANS OP BLESSURES Herzog Medical is de exclusieve official supplier van de Nederlandse Triathlon Bond voor de levering van Sportcompressiekousen. Triatleten kiezen voor Herzog Steeds meer triatleten kiezen ervoor om het plezier in hun sport niet te laten bederven door sportblessures. Alle disciplines profiteren tijdens trainingen en wedstrijden van de ondersteunende eigenschappen van de Herzog kousen en tubes. Zo vindt de verzuring later plaats en wordt het herstel na inspanning versneld. Door het afnemende drukverloop van de Herzog Sportcompressiekousen worden afvalstoffen sneller afgevoerd en verbetert de bloedsomloop. Neem alleen genoegen met de echte Sportcompressiekousen van Herzog Medical, uniek in hun compressieverloop en effectiviteit!

Optimaal herstellen met Compry Recovery Met het innovatieve Compry Recovery systeem heb je altijd jouw eigen masseur bij de hand. Het herstel van spiervermoeidheid is afhankelijk van de afvoer van vocht en afvalstoffen. Compry Recovery is een pneumatisch compressiesysteem dat door middel van luchtdruk het spierherstel bevordert. Bekijk voor meer informatie: www.compryrecovery.com

”Sinds een jaar maken wij gebruik van Compry Recovery om het herstel na zware races en trainingen te bevorderen. De benen voelen lichter en de vermoeidheid wordt tegengegaan!” - Armand van der Smissen, bondscoach Duathlon selectie

www.herzogmedical.com - info@herzogmedical.com


27

Startlijsten TEAMS 1e Divisie mannen Starttijd 13:30 uur ST.NR.

naam

PLAATS

M/V

501 - 504

Wilmink / Triotters

Eindhoven

M

505 - 508

Team UnLtd

509 - 512

TVA 2

Almere

M

513 - 516

VZC 2

Veenendaal

M

517 - 520

TC Twente 2

Enschede

M

521 - 524

Hellas 2

Utrecht

525 - 528

Triteam Groningen 2

Groningen

529 - 532

AV Impala

Drachten

M

533 - 536

De Dolfijn

Amsterdam

M

537 - 540

DSZ Wave

Delft

541 - 544

Rainlegs / TTW 2

Weesp

545 - 548

Cerberus 2

549 - 552

Argo

TEAMS 1e Divisie VROUWEN Starttijd 14:00 uur

ST.NR.

naam

PLAATS

M/V

ST.NR.

naam

PLAATS

M/V

601 - 604

DTC

Heerhugowaard

V

605 - 608

Hellas 2

Utrecht

V

609 - 612

Triteam Groningen 2

Groningen

V

613 - 616

NSTV Trion

Nijmegen

553 - 556

Idejo / TV Krimpenerwaard

Krimpenerwaard

M

557 - 560

Platform P / TTB

Bodegraven

M

561 - 564

M5 Vastgoedzorg / Duursport DEM

M

565 - 568

TVA

Arnhem

M

617 - 620

De Dolfijn 2

M

569 - 572

Saton Optiek /De Zijl

Leiden

M

621 - 624

VZC

573 - 576

Sanders Puzzelboeken / Aquapoldro

Apeldoorn

M

625 - 628 629 - 632

M

577 - 580

TV Breda

Breda

M

M

581 - 584

DSTV Aloha

Enschede

M

Nijmegen

M

585 - 588

Tri-Fa

Maasland

M

Wierden

M

589 - 592

De Boks

Klazienaveen

M

M

Beverwijk

M

ST.NR.

naam

PLAATS

M/V

633 - 636

Sanders Puzzelboeken / Aquapoldro

Apeldoorn

V V

637 - 640

Saton Optiek / De Zijl

Leiden

641 - 644

Triade

Zwolle

V

V

645 - 648

Metaglas / TZC Vahalis

Tiel

V

Amsterdam

V

649 - 652

TVS ’90

Spijkenisse

V

Veenendaal

V

653 - 656

De Boks

Klazienaveen

V

AV Triathlon

Amersfoort

V

AV Impala

Drachten

V

657 - 660

Vrouwentriathlon. nl / SioSport

Utrecht

V

Startlijsten Holten Sprint Triathlon Premium European CUP en Sprint Triathlon Junior European CUP kijk op: www.triathlonholten.nl

Startgroep 1 Age group Starttijd 14:35 uur ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

1001

Holten

M

1039

Boessenkool Iwan

Nijverdal

M

1077

Zaandam

M

1115

Bakel

V

Soest

Mark Muller

1002

Marco Muller

Holten

M

1040

Helwig Jan

1003

Stefan Paalman

Holten

M

1041

Eric klein-Nagelvoort Holten

Klaas Dekker

Britt Bouwmans

M

1078

Jan Verduijn

Gouda

M

1116

Karin van Gog

Drachten

V

M

1079

Kees Witziers

Losser

M

1117

Carmen van den Hoven

Enschede

V

Enschede

V

1004

Waanders Rik

Holten

M

1042

Frederik de Bruijne

Delden

M

1080

Martin Boerrigter

Hellendoorn

M

1118

Helen Bruinsma

1005

Ruud Tuitert

Holten

M

1043

Albert ten Brinke

Oldenzaal

M

1081

Janhenk Kleinlugtenbeld Hellendoorn

M

1119

Yvonne Davina-Vermeulen Enschede

V

1006

Sander Stoevenbelt

Holten

M

1044

Pieter van der Kolk

Vlissingen

M

1082

Romin Lankamp

M

1120

Amanda Slot-Willems Goor

V

Almelo

1007

Hans ter Steege

Holten

M

1045

Henny Vernooy

Appingedam

M

1083

Alexander Oldeman

Zwolle

M

1121

Maaike Simic

Gorssel

V

1008

Andy de-Jong

Holten

M

1046

Jan Kroeze

Oldenzaal

M

1084

Jörgen schagen

Lelystad

M

1122

Jorinde van der Laan

Groningen

V

1009

Anton-frans Gijsen

Holten

M

1047

Dam-Wichers Bert

Wierden

M

1085

Frederik Dijkman

Steenenkamer

M

1123

Naomi Verduijn-Strijker Haarlem

V

1010

George van der Donk

Holten

M

1048

Hans Spaans

Arnhem

M

1086

Frank van de Werff

Hoofddorp

M

1124

Suzan Tuinier

V

Haarlem

1011

Gerard de Nooij

Hengelo Ov

M

1049

Aaldrik Koops

Zaandam

M

1087

Jarno Sanders

Losser

M

1125

Trienke IJmker

Haarlem

V

1012

Bjorn Meinders

Holten

M

1050

Joop Mekke

Rosmalen

M

1088

Rick Verbree

Amsterdam

M

1126

Lilian van Stratum

Haren Gn

V

1013

Gerben Brands

Holten

M

1051

Marcel de Jonge

Deventer

M

1089

Marcel Kappert

Goor

M

1127

Ivonne Wessels

Hellendoorn

V

1014

Helmich Heutink

Holten

M

1052

Gerard Zwaferink

Oldenzaal

M

1090

Jeroen Wezemer

Goor

M

1128

Bianca Borsje

Hoofddorp

V

1015

Hessel Rood

Holten

M

1053

Lammert van Dijk

Rijswijk Zh

M

1091

Marc olde-Scholtenhuis

Oldenzaal

M

1129

Maaike Evers-Janssen

Huissen

V

1016

Jaap Huisman

Holten

M

1054

Marten mosch

Krommenie

M

1092

Andre Gorter

Nijverdal

M

1130

Imenkamp Ingri

Laren Gld

V

1017

Jan-Julian Aanstoot

Holten

M

1055

Kees van de Wetering IJsselmuiden

M

1093

Anita Greefhorst

Amersfoort

V

1131

Dinand Bleumink

Borculo

M

1018

Marco van Boheemen Holten

M

1056

Jeroen Heerink

M

1094

Karolina Dietz

Arnhem

V

1132

Marielle Krabbenbos

Markelo

V

Oldenzaal

1019

Maurice Baldizzone

Holten

M

1057

John Lens

Geldermalsen

M

1095

Janet ten Kate

Groningen

V

1133

Aafke Willemsen

Nieuw Heeten

V

1020

Rob Tuitert

Holten

M

1058

Thijs van der Kolk

Oostzaan

M

1096

Paula Visser

Katwijk Zh

V

1134

Marjon Boldingh

's-Gravenhage

V

1021

Robert Aaftink

Holten

M

1059

Victor Glimmerveen

Utrecht

M

1097

Guusje Vrehen

Maastricht

V

1135

Eline Berends

Wesepe

V

1022

Dick Spenkelink

Holten

M

1060

Klaus Maiworm

Prinsenbeek

M

1098

Henny Huisken-Fleerkate

Markelo

V

1136

Sarah-Lynn Reuver

Wijhe

V V

1023

Enrico Koenis

Holten

M

1061

Edwin Ophof

Raalte

M

1099

Jeannet Ordelman

Nijverdal

V

1137

Mariska Lagerweij

Amersfoort

1024

Erik Huzen

Holten

M

1062

Erik Visser

Woerden

M

1100

Bianca Dekker

Rijssen

V

1138

Jojanneke Beekhuizen

Amsterdam

V

1025

Hans Beldman

Holten

M

1063

Han Wolsing

Amersfoort

M

1101

Susan Visscher

Holten

V

1139

Norma Streppel

Bathmen

V

1026

Henk Pieffers

Holten

M

1064

Aje Niks

Westerhaar-Vriezenv Wijk

M

1102

Ans Lammertink

Holten

V

1140

Jobien Groen

Diemen

V

1027

Dennis Klein-Boonschate Holten

M

1065

Michael Vlug

Kampen

M

1103

Charlotte Prinsen

Holten

V

1141

Annechien Bouman

Diepenveen

V

1028

Marcel Romkes

Holten

M

1066

Marcel Sman

Lelystad

M

1104

Esther Smit

Holten

V

1142

Gera Hoekstra

Diepenveen

V

1029

Ronald Hofman

Holten

M

1067

Peter Vocking

Amerongen

M

1105

Dinie Pasman

Holten

V

1143

IL amse-van-de-ven

Diepenveen

V

1030

Wim op den Dries

Holten

M

1068

Dirk A. Jansen

Holten

M

1106

Ans Meijerink

Holten

V

1144

Marjolijn Bartels

Diepenveen

V

1031

Dick Altena

Holten

M

1069

Jack Koninx

Amsterdam

M

1107

Mariska Çubuk

Holten

V

1145

Carina Slingerland

Haaksbergen

V

1032

Erik Spenkelink

Holten

M

1070

Hans van Noort

Sassenheim

M

1108

Inge Welmer

Holten

V

1146

Linda Nagel

Lelystad

V

1033

Hans Brusse

Holten

M

1071

Ferdie de Boer

Losser

M

1109

Jenneke Jacobs

Holten

V

1147

Margalith Goud

Lelystad

V

1034

René Hoff

Holten

M

1072

Jans Vincent

Rijssen

M

1110

Jiske Steensma

Holten

V

1148

Julie Boezen-Deiters

Muiderberg

V

1035

Ronald Wissink

Holten

M

1073

Henk Knol

Losser

M

1111

Marije Dangremond

Holten

V

1149

Marjan Huisman

Rijssen

V

Amersfoort

V

1150

Marcela Kroes

Zwolle

V

1036

Jochem Talsma

Deventer

M

1074

Nico Langeslag

Oldenzaal

M

1112

Roelien de Wolf

1037

Nicole Clerx

Groningen

V

1075

Jan Harleman

Losser

M

1113

Leonie Bouwmeester Apeldoorn

V

1038

Erik Dommerholt

Rijssen

M

1076

Ed van Dijk

Zwolle

M

1114

Hanneke Oosterveld

V

Arnhem

Startgroep 2 Age group Starttijd 15:05 uur ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

2001

Schalkhaar

M

2031

Haarlem

M

2061

Rijssen

M

2091

Wierden

M

Rob Mulder

Johan Smolenaars

Kasper Glaubitz

Laurent Sonder

2002

Mark Vulink

Schalkhaar

M

2032

Machiel van Zutphen

Nijmegen

M

2062

Jan Noeverman

Rijssen

M

2092

Arnoud Jansen

Heino

M

2003

Marco Olthof

Deventer

M

2033

Bas Dobbelaer

Esch

M

2063

Michiel Zumbrink

Woudenberg

M

2093

Jeroen Dijk

Zwolle

M

2004

Martijn Haarsma

Deventer

M

2034

Arjen ten Brinke

Almelo

M

2064

Bas Niemeijer

Markelo

M

2094

Bert Stam

Okkenbroek

M

2005

Walter Masman

Schalkhaar

M

2035

Marc Bakhuis

Vriezenveen

M

2065

Richard Groters

Zutphen

M

2095

Lucas Van-Engelen

Amsterdam

M M

2006

Thijs Poll

Bathmen

M

2036

Duncan wouterson

Amersfoort

M

2066

Harold Heering

Enter

M

2096

Maurice Deunk

Diepenheim

2007

Joep Dikmans

Nijverdal

M

2037

Olaf Veehof

Goor

M

2067

Herman Oving

Zwolle

M

2097

Jeroen Weimer

Ouderkerk aan de Amstel

M

2008

Rob de Groot

Schalkhaar

M

2038

Robin Ecker

Goor

M

2068

Hans Huzen

Hellendoorn

M

2098

Zaane bas

Austerlitz

M

2009

Bumkens Ruben

Schalkhaar

M

2039

Michel Schoneveld

Laren Gld

M

2069

Albert de Kluijver

Ammerstol

M

2099

Martijn van den Bos

Enschede

M

2010

Gilbert van de Kolk

Apeldoorn

M

2040

Herbert Roerdink

Diepenveen

M

2070

Willem Boezen

Muiderberg

M

2100

Marco Haselbekke

Almelo

M

2011

Eric Borninkhof

Hilversum

M

2041

Patrick van Rumt

Weesp

M

2071

Richard Broekhof

Neede

M

2101

Jean-Paul Hofkens

Utrecht

M

2012

Leon Stevense

Goor

M

2042

Erik Lentfert

Hengelo Ov

M

2072

Martijn Kamphuis

Zwolle

M

2102

Arnout de Vries

Lelystad

M

2013

Lizzy Newby

Enschede

V

2043

Hans Douwes

Delden

M

2073

Pelle de Hoogh

Zwolle

M

2103

Chris Salvenmoser

Amsterdam AUT

M

2014

Dennis IJland

Lochem

M

2044

Santo Pancari

Zwijndrecht

M

2074

Erwin Kroeze

Huissen

M

2104

Jeroen Jonkman

Apeldoorn

M

2015

Marcel Veltkamp

De Meern

M

2045

Dinant Heilersig

Markelo

M

2075

Erik Mensink

Goor

M

2105

Henk-Jan Beltman

Amstelveen

M

2016

Chris de Gier

Amersfoort

M

2046

Gerard Glasius

Laren Nh

M

2076

Tjebbes Roeland

Soest

M

2106

Robin Bruil

Zeewolde

M

2017

Valentijn Wiegel

Overveen

M

2047

Hans Jansen

Rijssen

M

2077

Eric de Jong

Hengelo Ov

M

2107

Roel Rijken

's-Hertogenbosch

M

2018

Remco Veltkamp

Amersfoort

M

2048

Jeroen Bokhorst

Zwolle

M

2078

Zanten van Ynzo

Soest

M

2108

Michael Dirkzwager

Assendelft

M

2019

Dennis Groeneveld

Heeten

M

2049

Oscar Driessen

Raalte

M

2079

Geels norbert

Zwolle

M

2109

Jelmer de Jong

Zeewolde

M

2020

Mario Raterink

Lochem

M

2050

Jeroen Haan

Wijhe

M

2080

Kromkamp Robbert

Soest

M

2110

Remco Geerdink

Goor

M

Goor

M

2111

Arjen van der Berg

Rijssen

M

M

2112

Bas Schiebaan

Amsterdam

M

2021

Lawrence van Dijk

Gelselaar

M

2051

Robert Ten Wolde

Nijeveen

M

2081

Marco Spoelder

2022

Andre Herkenrath

Kaarst GER

M

2052

Robbert Wagemaker

Rijssen

M

2082

Beau van Erven-Dorens Holten

2023

Merijn Voermans

Nijverdal

M

2053

Jesse Harder

Groningen

M

2083

Arjan Zuidgeest

Goor

M

2113

Klaas Selders

Apeldoorn

M

2024

Erik Jansen

Elst Gld

M

2054

Hans Bosman

Nigtevecht

M

2084

Wally van Hall

Deventer

M

2114

Herman Stelling

Woerden

M

2025

Arthur de Bruijn

Oldenzaal

M

2055

Mark Bouwens

Rijssen

M

2085

Huub Kottink

Borne

M

2115

Olivier van Nieuwenhuizen Haarlem

M

2026

Heiko Lentfert

Oldenzaal

M

2056

Wilco Rietberg

Apeldoorn

M

2086

Guido van Olffen

Borne

M

2116

Ad de Wit

M

Vleuten

2027

Gerben Pinkert

Bathmen

M

2057

Arian Rensen

Twello

M

2087

Arnoud van Garderen Leusden

M

2117

Huib de-mol-van-Otterloo

Deventer

M

2028

Sander Belt

Bathmen

M

2058

Martin Zwiers

Markelo

M

2088

Louis Groot-Rouwen

M

2118

Edwin Buisman

Bornerbroek

M

Oldenzaal

2029

Peter Bakker

Bathmen

M

2059

Sentjens Roel

Bussum

M

2089

Wouter Zondervan

Amersfoort

M

2119

Ad Eilert

Raalte

M

2030

Berend Veneklaas

Zuna

M

2060

Harold vd Meer

Raalte

M

2090

Harry Bakker

Kampen

M

2120

Richard Hulzebosch

Beilen

M


KOM WONEN AAN DE RAND VAN DE HOLTERBERG

RT

PLAN HOF VAN HOLTEN TE HOLTEN

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. LIJSTERBES | 4 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VANAF € 262.500,- V.O.N.

VLIER | 4 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VANAF € 279.500,- V.O.N.

NIEUW IN VERKOOP

MOERBEI | 2 VRIJSTAANDE WONINGEN VANAF € 374.000,- V.O.N.

DEZE HUIZEN BIEDEN: • •

Ontwikkeling, ontwerp, realisatie en kopersbegeleiding

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis bv WEBSITE www.roosdomtijhuis.nl

Verkoop en informatie

Vincent Makelaars TELEFOON 0548 36 19 64 WEBSITE www.vincent-makelaars.nl

• •

FRAAIE ARCHITECTUUR MET HERKENBARE DETAILS WONEN AAN DE RAND VAN DE HOLTERBERG IN DE MOOISTE NIEUWBOUWWIJK VAN HOLTEN RUIME PLATTEGRONDEN MET VEEL VARIATIE SIEMATIC KEUKEN BADKAMER EN TOILET MET SANITAIR EN TEGELWERK

Goed geregeld met het Carinova Servicepakket voor het hele gezin. ‘Het Carinova Servicepakket biedt u gemaks- en comfortdiensten die u ondersteunen bij het zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Ook ontspannende activiteiten zijn in het aanbod opgenomen. Als abonnee van het Carinova Servicepakket profiteert u naast de bemiddeling tussen u en dienstverleners ook van een aantrekkelijke korting. Jonge ouders van opgroeiende kinderen, abonnees in de middenleeftijdgroep of senioren: het Carinova Servicepakket heeft voor iedereen een toepasselijk aanbod. Voor € 16 per jaar bent u in 2016 abonnee van het Carinova Servicepakket. U en uw gezinsleden, woonachtig op hetzelfde adres kunnen gebruik maken van de diensten en services met veelal een aantrekkelijke kortingsrgeling.

Zo wo0900rd86t62uof galinadar : Bel naar ord-lid www.carinova.nl/w

Vertrouwd dichtbij www.carinova.nl


29 Startgroep 2 Age group Starttijd 15:05 uur vervolg ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

2121

Stefan van Dijk

IJsselmuiden

M

2129

Markelo

M

2137

Henrie Veltkamp

Markelo

M

2145

Olst

M

Lelystad

Henri Beverdam

Johannes de Jong

2122

Bart-Willem Nagel

M

2130

Nico van Putten

Markelo

M

2138

Wim Dekker

Rijssen

M

2146

Henk-Willem Tiktak

Voorst gem Voorst M

2123

Peter van Grootheest Zwolle

M

2131

Anton Tuinstra

Drachten

M

2139

Peter Linthorst

Haarle gem Hellendoorn M

2147

Hans Gorren

Nuenen

M

2124

Hans Pluimers

M

2132

Willem van Till

Hengelo Ov

M

2140

Eddy Veldmaat

Laren Gld

2148

Tom Rientjes

Hengelo Ov

M

Nijverdal

M

2125

Adriaan de Bakker

Groningen

M

2133

Henk Hoppen

Groningen

M

2141

Rob Groote-Schaarsberg

Markelo

M

2149

Ron Griep

Darwin AUS

M

2126

Rikkert Iwema

Groningen

M

2134

Martin Kraai

Wierden

M

2142

Valentijn Scholten

Bathmen

M

2150

Edwin Vos

Overdinkel

M

2127

Taco van Akker

Goor

M

2135

Peter van Ravenswaaij

Groningen

M

2143

Rijjan Bos

Gorssel

M

2128

Bruinsma Jan

Zwartemeer

M

2136

RenĂŠ Groot-Beumer

Zuidwolde Dr

M

2144

John Dommerholt

Deventer

M

Startgroep 3 Age group Starttijd 15:35 uur ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

3001

Eindhoven

M

3044

Hoogeveen

M

3087

Lelystad

M

3119

Amsterdam

M

Ewout van der Laan

Wim Jonkman

Roel Ridderinkhof

Thomas Bosman

3002

Martijn Lievestro

Eibergen

M

3045

Wouter Groen

's-Gravenhage

M

3088

Rick Wezenberg

Enschede

M

3120

Jacco Verduijn

Haarlem

M

3003

Geert Landman

Deventer

M

3046

Stef Schulte

Haaksbergen

M

3089

Erik-Jan Paalman

Hengelo Ov

M

3121

Bas Ritzen

Amsterdam

M

3004

Ardjan Swerink

Nijverdal

M

3047

Robin van Bommel

Rotterdam

M

3090

Michel Alferink

Heeten

M

3122

Ton Marsman

Amsterdam

M

3005

Jeroen Pleijhuis

Oldenzaal

M

3048

Willem-Jan Bittink

Markelo

M

3091

Pieter Odink

Amsterdam

M

3123

DaniĂŤl Oosterwaal

Amsterdam

M

3006

Niek te Hennepe

Denekamp

M

3049

Emiel Huisken

Goor

M

3092

Rick Marsman

Amsterdam

M

3124

Sander Bon

Lelystad

M

3007

Arold Rouwendal

Rijssen

M

3050

Wim Boonstra

Enschede

M

3093

Ruud Kemna

Enschede

M

3125

Jeroen de Vries

Emmen

M

3008

Gerjan Looman

Zelhem

M

3051

Zwetsloot Jaap

Rotterdam

M

3094

Arnold-Marinus van Leeuwen Hengelo Ov

M

3126

Robin Spijkers

Spier

M

3009

Gerwin Kok

Hardenberg

M

3052

Nuver Maarten

Epse

M

3095

Mike Wijnen

M

3127

Bart Veelers

Rotterdam

M

Eindhoven

3010

Marcel Tuinstra

Drachten

M

3053

Koen Zwitser

Rotterdam

M

3096

Wouter Lambermont

Nijmegen

M

3128

Hayo van Houten

Amstelveen

M

3011

Jelmer Willems

Utrecht

M

3054

Bas van der Schalie

Utrecht

M

3097

Jeremy Sinke

Deventer

M

3129

Erwin Wentink

Eemnes

M

3012

Peter Lijten

Wierden

M

3055

Justus Manders

Asten

M

3098

Boris Kock

Woerden

M

3130

Hans de Groot

Almelo

M

3013

Raoul van Gogh

Drachten

M

3056

Adriaan Kleinhout

Nijmegen

M

3099

Sander Steenstraten

Leiden

M

3131

Matthijs Stam

Rotterdam

M

3014

Peter Jong

Bloemendaal

M

3057

Koen Kaffener

Utrecht

M

3100

Kenneth Wagemaker

Leeuwarden

M

3132

Koen Bremer

Amsterdam

M

3015

Dirk Bootsma

Haarlem

M

3058

Morssinkhof Brian

Hengevelde

M

3101

Joep Sinke

Houten

M

3133

Theo Miltenburg

Enschede

M

3016

Martin Zwolle

Heemstede

M

3059

Michel Huisken

Markelo

M

3102

Jens Rasmussen

Groningen

M

3134

Martijn Meier

Appingedam

M

3017

Sietse-Jan Sietzema

Lelystad

M

3060

Willem Schreurs

Lochem

M

3103

Thijs de Roo

Zwolle

M

3135

Leon Cuypers

Hengelo Ov

M

3018

Thijs Blikmans

Almelo

M

3061

Wouter Pol

Wijhe

M

3104

Niek Heideman

Rheden

M

3136

Benoit petrarque

Amsterdam

M

3019

Paul Lijten

Lieshout

M

3062

Klaas-Jan miedema

Goutum

M

3105

Wouter Baljet

Arnhem

M

3137

Bob Groote-Wassink

Borne

M

3020

Dennis Samar

Rijssen

M

3063

Jeroen De Joode

Amsterdam

M

3106

Johannes Drees

Amsterdam

M

3138

Luuk Kamphuis

Beuningen Ov

M

3021

Meinte Stinstra

Haarlem

M

3064

Sebastiaan Keller

Amsterdam

M

3107

Anand Jansen

Lent

M

3139

Harm de Jager

Zwolle

M

3022

Jorn Jansman

Hellendoorn

M

3065

Cees Geel

Amsterdam

M

3108

Sander Ogink

Utrecht

M

3140

Tjebbe Venema

Amsterdam

M

3023

Emiel Voorhuis

Hengelo Ov

M

3066

Pieter Miedema

Leeuwarden

M

3109

Dimitri Hoekstra

Amsterdam

M

3141

Ardjan de Groot

Lochem

M

3024

Floris Beltman

Amsterdam

M

3067

Koen Nijland

Enschede

M

3110

Charles Helsper

Driebergen-Rijsenburg M

3142

Tim Verschoor

Uden

M

3025

Frank te Molder

Nijverdal

M

3068

Schepers Gert

Enschede

M

3111

Matthijs Roosdom

Hengelo Ov

3143

Jeroen Leuverink

Eindhoven

M

M

3026

Gijs de Iongh

Laren Gld

M

3069

Gert-Jan van-den-Berg

Groningen

M

3112

Christian Lourens

Lochem

M

3144

Sebastiaan de vries

Meppel

M

3027

Tom Sans

Rijssen

M

3070

Maarten van Koolwijk

Deventer

M

3113

Ronnie de Wilde

Goor

M

3145

WD de Jager

Amsterdam

M

3028

Iwan Brink

Zwolle

M

3071

Jasper van Wieren

Deventer

M

3114

Lorenzo Fanchi

Amsterdam

M

3146

Joost van den Brink

Zaandam

M

3029

Roelof van de Belt

Eefde

M

3072

Hendrik Blijdenstein

Deventer

M

3115

Nick Zweers

Holten

M

3147

Auke Dijkstra

Markelo

M

3030

Job de Man

Castricum

M

3073

Chris Rikhof

Almelo

M

3116

Stefan de Jong

Bodegraven

M

3148

Niels van As

Hoogeveen

M

3031

Wouter Dommerholt

Enschede

M

3074

RIk Wolfsen

Hilversum

M

3117

Gerson Burgers

Amersfoort

M

3149

Sander Nijenhuis

Hengelo Ov

M

3118

Maarten Kemperink

Weesp

M

3150

Pepijn van den Toorn

Amsterdam

M

3032

Kees Beltman

Deventer

M

3075

Van-Balen Arnold

Zwolle

M

3033

Bas de Jonge

Markelo

M

3076

Mark Tuitert

Holten

M

3034

Bas Eeftink

Nijverdal

M

3077

Marvin Dapper

Oldenzaal

M

3035

Jeroen Thalen

Hoogeveen

M

3078

Jannes De-Groot

Veenendaal

M

3036

Rob Steegink

Holten

M

3079

Bert Wallet

Amersfoort

M

3037

Tilman Riedel

's-Gravenhage

M

3080

Jeroen Jansen

Markelo

M

3038

Sander den Hartog

Apeldoorn

M

3081

Diede Snijder

Goor

M

3039

Jeroen Beltman

Amsterdam

M

3082

Barrie van Heek

Wierden

M

2016 Holten ETU Triathlon

3040

Peter Hoogwerf

Rotterdam

M

3083

Wouter Pomp

Amsterdam

M

3041

Laurens van Jaarsveld

Almere

M

3084

Han-Peter Lucas

Zwolle

M

Course layout Star t wave 1: 14:35 Star t wave 2: 15:05 Star t wave 3: 15:35

3042

Marcel ten Hove

Markelo

M

3085

Jan-Ivo Blankestijn

Oss

M

3043

Niek Buursen

Enschede

M

3086

Mathijs van den Top

Hulshorst

M

Age-group Olympic Distance

swim (1500 m, 2 laps) bike (40 km, 2 laps) run (10 km, 4 laps)

TA 1

Marloes Doove

Haaksbergen

V

8138

Wilma Stegink

Bathmen

V

8104

Sabine Bomba

Haaksbergen

V

8139

Josine Klein-Ovink

Bathmen

V

8105

Jojanneke van Loon

Haaksbergen

V

8140

Anita Schutte

Bathmen

V

8106

Margot ter-Schure

Lemelerveld

V

8141

Sidney Bouwhuis

Bathmen

M

Bathmen

V

Beltrum

M

8144

Monique Zuidema

Borculo

V

8145

Remon Kok

Borculo

M

8111

Jan-Hendrik Kollen

Almelo

M

8146

Erwin Bolks

Borculo

M

Danny Kemerink

Almelo

M

8147

Miranda Tackenkamp Borculo

V

Manon Dik

Almelo

V

8148

Esther Strijker

V

Brummen

8114

Jeroen Oude-Nijhuis

Almelo

M

8149

Walter Esselink

Brummen

M

8115

Ronald Voort

Almelo

M

8150

Bas Oldenkamp

Brummen

M

Amersfoort

M

8151

Maarten-Jan Verhoeve Capelle aan den IJssel M

Amersfoort

M

8152

Jacco van Wakeren

Culemborg

M

8118

Marieke Boswinkel

Amsterdam

V

8153

Chrit Stassen

Delden

M

8119

Pieter Schraverus

Amsterdam

M

8154

Martine Schipper

Delden

V

8120

Silvia Tijssen

Amsterdam

V

8155

Ingen van Jill

Denekamp

V

8121

Henri Freie

Zwolle

M

8156

Marlot Heerink

Deventer

V

8122

Monetta Ulrici

Amsterdam

V

8157

Erwin Wolters

Deventer

M

8123

Rosa van den Biggelaar Anerveen

V

8158

Bennie Wessels

Deventer

M

8124

Ed Verlinde

Apeldoorn

M

8159

Gemma Groenewoudt Deventer

V

8125

Tom Dijkerman

Arnhem

M

8160

Jeffrey Dolman

M

Deventer

Jacco Kempenaar

Arnhem

M

8161

Peter Brinkhof

Deventer

M

8127

Tom Overkempe

Assen

M

8162

Gert Nijland

Deventer

M

8128

Eko Jippes

Assen

M

8163

Marlies Brandt

Deventer

V

8129

Mark Anneveld

Bathmen

M

8164

Else Nijenhuis-Tutert

Deventer

V

8130

Gerben Beunk

Bathmen

M

8165

Harco Draaijer

Deventer

M

8131

Toni Denneboom

Bathmen

M

8166

Luuk Nijland

Deventer

M

8132

Cindy Vosselman

Bathmen

V

8167

Herman Broekhuis

Deventer

M

8133

Thijs Roeterdink

Bathmen

M

8168

Gerard Lieferink

Deventer

M

8134

Gert Bilkes

Bathmen

M

8169

Jurrie Nije-Bijvank

Deventer

M

8135

Herjan Sluiter

Bathmen

M

8170

Alfred Kaal

Deventer

M

e

en js s Ri

ste

eg ( nterw Deve

) N344

eg

35 (N

Holten e ew ns re La

g

in Kw

tenw

st

eg

ra

at

La

Ro

a ud

al

te

rw

jks Ri

g we

A1

eg

3

Do m

r aa el

8126

rw

w se

eg ew lo s rke

Stefan Zondervan Sven Duits

Ra al te

Ma

8116 8117

w tie eg Mo

g

8112 8113

g

V M

2)

Aalten Alkmaar

33

Cindy Brusse Vincent Broekkamp

(N

8109 8110

Rijssen

er

Annemiek Sluiter Daan Boekelder

eg

8142 8143

urban area

ew

M V

forest heathland

ns

Deventer Raalte

lt

re

Stefan Nijenhuis Charlotte Floothuis

motorway

La

8107 8108

o

0)

8103

railway

eg

M

tsw

Hernen

Witt

Berend Jansen

1 Rijksweg A

sd

ijk

d

8137

lan

M

en

Enschede

Bru

0

0.5

1.0

1.5

2.0

2.5 km

ro

Nick de Waart

mme

G

8102

H

ng

M

eg

Bathmen

nw

Jeroen Reilink

eg

8136

rw

V

i

Rijssen

ge

Wilma Leunge

To e r

8101

bus stop

public shuttle

er

M/V

eb

PLAATS

us

ST.NR. naam

Be

M/V

rb

PLAATS

finish

parking

e

ST.NR. naam

TA 2

first aid

erie

Startgroep 1 Kleentec Achtste recreatief Starttijd 16:10 uur

laars

weg

Markelo


L A I C E P S TRIATHLON N & ETEN E S S A W , N E K N TA Actie: van 25 juni t/m 2 juli

V.I.P.

WASPROGRAMMA + EEN BROODJE EN DRANKJE NAAR KEUZE VOOR

€10,-

*

* Bij een minimale vertanking van 20 liter.

AVIA Selfservice Station de Waardenborg Oranjestraat 82 te Holten


31 Startgroep 2 Kleentec Achtste recreatief Starttijd 16:35 uur

Startgroep 3 Kleentec Achtste recreatief Starttijd 17:00 uur

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

8201

Amersfoort

M

8236

Goor

M

8301

Hengelo Ov

M

8336

Markelo

V

Theo Willemink

Rudy Boesveld

Tom Driessen

Ymke Stomps

8202

Renee Gregson

's-Gravenhage

V

8237

Rutger Pollemans

Goor

M

8302

Sevcan Alacali

Hengelo Ov

V

8337

Renske Wold

Markelo

V

8203

Luuk Preusterink

Deventer

M

8238

Kelly Spape

Goor

V

8303

Dirk-Jan Pruntel

Hengelo Ov

M

8338

Esmee Bussink

Markelo

V

8204

Arjan Penninga

Deventer

M

8239

Lynn Scholten

Groenlo

V

8304

Tim Besseling

Hengelo Gld

M

8339

Arjan Markvoort

Markelo

M

8205

Wilma Boswinkel-Semmek. Diepenheim

V

8240

Linde van Laar

Groningen

V

8305

Christel Fransen

Hoogeveen

V

8340

Bas Bronsvoort

Markelo

M

8206

Meindert Ten Tije

Diepenheim

M

8241

Remi Schuurman

Groningen

M

8306

John Fransen

Hoogeveen

M

8341

Frank Mulhof

Markelo

M

8207

Hans Roessink

Diepenheim

M

8242

Sanna Dijk

Groningen

V

8307

Rien Kikkert

Hoogeveen

M

8342

Wendy Jimmink

Markelo

V

8208

Nico Volkerink

Diepenheim

M

8243

Onno Kuitert

Groningen

M

8308

Arie Uneputty

Hoogeveen

M

8343

Dennis Kempers

Markelo

M

8209

Dick Brilleman

Diepenveen

M

8244

Sander ter Huurne

Haaksbergen

M

8309

Ingrid Kollen

Hoogeveen

V

8344

Elles Nijkamp

Markelo

V

8210

Jaap Peerenboom

Doetinchem

M

8245

Gerben Nijland

Haaksbergen

M

8310

Dennis Brouwer

Hooglanderveen

M

8345

Debby Hargeerds

Markelo

V

8211

Esther Hozeman

Drachtstercompagnie

V

8246

Robert Kuipers

Haaksbergen

M

8311

Kitty Nije-Bijvank

Huissen

V

8346

Joyce Faber

Markelo

V

8212

Ingrid Rovers

Eefde

V

8247

Kaj ten Asbroek

Haaksbergen

M

8312

Berry Koning

IJsselmuiden

M

8347

Ammy Scholten

Markelo

V

8213

René Lansink

Eefde

M

8248

Juul Kruiper

Haarle gem Hellendoorn M

8313

Erika Pulkkinen

Kangasala (FIN)

V

8348

Raymond Scholten

Markelo

M

8214

Joost Somsen

Eibergen

M

8249

Christian den Hertog

Haarlem

M

8314

Wim Janssen

Laren Gld

M

8349

Peter Potman

Markelo

M

8215

Miranda Grijsen

Eibergen

V

8250

Jos den Hertog

Haarlem

M

8315

Willeke van Velzen

Laren Gld

V

8350

Lisanne Sligman

Markelo

V

8216

Aleid Groenewoudt

Eindhoven

V

8251

Merel de Vries

Haarlem

V

8316

Hendri Lensink

Laren Gld

M

8351

Ellen Westra-Nijland

Markelo

V

8217

Christel de Heij

Eindhoven

V

8252

Henk Kemkes

Hardenberg

M

8317

André Woessink

Laren Gld

M

8352

Dirk Heuvelman

Markelo

M

8218

Majken Juul-Jensen

Emmeloord

V

8253

Maureen Jimmink

Harfsen

V

8318

Dick Jansen

Laren Gld

M

8353

Gerald paalman

Markelo

M

8219

Robert Horck

Enschede

M

8254

Michiel Welling

Harfsen

M

8319

Rinze Hartelman

Laren Gld

M

8354

Tijn Fleerkate

Markelo

M

8220

Edwin Dollekamp

Enschede

M

8255

Mark ter Maat

Harfsen

M

8320

Patrick van der Linde

Twello

M

8355

Bart Nijland

Markelo

M

8221

Willem-Jan Tanck

Enschede

M

8256

Demi Kalfsterman

Harfsen

V

8321

Marleen Geerdink

Leiden

V

8356

Robert Krikke

Neede

M

Lemelerveld

8222

Marije de Vlugt

Enschede

V

8257

Twan Muilerman

Harfsen

M

8322

Marcel Smit

8223

Gerjan Ligtenberg

Enschede

M

8258

Nico Mijnheer

Hasselt

M

8323

Jeroen Daggenvoorde Lettele

M

8357

Mike Bannink

Neede

M

M

8358

Wietse Luttikhedde

Neede

M

8224

Herbert Voogsgeerd

Enschede

M

8259

Klaas Arkema

Hasselt

M

8324

Henk Beunk

Lettele

M

8359

Gerben Kogelman

Nieuw Heeten

M

8225

Tijmen Reinders

Enschede

M

8260

Ellen Raveling

Heerde

V

8325

Stephanie Horstink

Leusden

V

8360

Wout Pijnappel

Nieuw Heeten

M

8226

Attilio Bottegal

Enschede

M

8261

Jurian Onderdijk

Heerde

M

8326

Manon Kolkman

Lochem

V

8361

Wijnand Kogelman

Nieuw Heeten

M

8227

Klaas van der Veen

Enschede

M

8262

Richard Klein-Overmeen

Heeten

M

8327

Gerrie Kolkman-Schoolen

Lochem

V

8362

André Hegeman

Nieuw Heeten

M

8228

Olaf Satink

Zwolle

M

8263

Aafke Tepperik

Heeten

V

8328

Anniek Welmer

Lochem

V

8363

Michel Mars

Nieuw Heeten

M

8229

Tim van den Nobelen

Enschede

M

8264

Auke Tepperik

Heeten

M

8329

Marcel van der Heijden Lochem

M

8364

Koen ten-Have

Nieuw Heeten

M

8230

Erwin Zeekant

Enschede

M

8265

Edwin Heetkamp

Heino

M

8330

Ruud Bekkink

Lochem

M

8365

Sjanne Disselhorst

Nieuw Heeten

V

8231

Anne Benneker

Enschede

V

8266

Erik Feijen

Heino

M

8331

Floris Fransen

Marienheem

M

8366

Francis Kruiswijk

Nieuw Heeten

V

8232

Thijs Coppelmans

Enschede

M

8267

Robin Visscher

Hellendoorn

M

8332

Jorine Klaassen

Markelo

V

8367

Els Kleinherenbrink

Nieuw Heeten

V

8233

Jeroen ter Steege

Enter

M

8268

Jeroen Gerrits

Hellendoorn

M

8333

Jonneke Eggink

Markelo

V

8368

Irene Kleinherenbrink Nieuw Heeten

V

8234

Annette Lentelink

Goor

V

8269

Jasper Groot-Koerkamp Harfsen

M

8334

Bjorn Zwiers

Markelo

M

8369

Remi Hegeman

Nieuw Heeten

M

8235

Annemarie Kelder

Goor

V

8270

Gerdien Geerdink

V

8335

Jan-Henk Berendsen

Markelo

M

8370

Wim Groot-Koerkamp

Olst

M

Hoge Hexel

Startgroep 4 Kleentec Achtste recreatief Starttijd 17:25 uur ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

8401

Anne-Lotte Nijhof

Nijmegen

V

8419

Raalte

M

8437

Rijssen

V

8455

Twello

M

8402

Ruben Meijerink

Nijmegen

M

8420

Ronald Frank

Ravenstein

M

8438

Jan Schapink

Rijssen

M

8456

Bianca Renssen

Twello

V

8403

Arno Kleinherenbrink Nijverdal

M

8421

Jacob van der Woude

Renkum

M

8439

Annemieke Bijpost

Rijssen

V

8457

Norbert Horstink

Twello

M

Marc De Wit

Rieneke Leusink

Klaas Friso

8404

Marijke de Vries

Nijverdal

V

8422

Hans Jansen

Rijssen

M

8440

Teun Pouw

Rijssen

M

8458

Thijs Boer

Twello

M

8405

Marco ten Zende

Nijverdal

M

8423

Rene Stevens

Rijssen

M

8441

Dennis manrho

Rijssen

M

8459

Stephan van Zuijlen

Twello

M

8406

Bart Velthuis

Nijverdal

M

8424

Alan Bosch

Rijssen

M

8442

Herbert Manenschijn

Rijssen

M

8460

Marlies Drees

Utrecht

V

8407

Enrico Schumer

Nijverdal

M

8425

Johan Schultink

Rijssen

M

8443

Janherm Muller

Rijssen

M

8461

Jelmer Roosjen

Utrecht

M

8408

Jody Sans

Nijverdal

V

8426

Andre Drees

Rijssen

M

8444

Lennart kunst

Rijssen

M

8462

Ellis Akkermans

Utrecht

V

8409

Robbert Flim

Nijverdal

M

8427

Robert Spekhorst

Rijssen

M

8445

Matthijs Wessels

Rijssen

M

8463

Marieke Pouwels

Utrecht

V

8410

Marcel bruins

Nijverdal

M

8428

Hans Nijkamp

Rijssen

M

8446

Gideon ten Hove

Rijssen

M

8464

Myrthe Barvelink

Utrecht

V

8411

Gerwin Zonnebeld

Nijverdal

M

8429

Bert Visscher

Rijssen

M

8447

Hermie Drenth

Zwolle

V

8465

Eline Albers

Utrecht

V

8412

Daan Bouwhuis

Nijverdal

M

8430

William molenaar

Rijssen

M

8448

Erik Kastenberg

Rijssen

M

8466

Maaike Grevelink

Utrecht

V

8413

Stan Zwienenberg

Oldenzaal

M

8431

Harmen ter Harmsel

Rijssen

M

8449

Hans Strokap

Rijssen

M

8467

Coen Brummer

Utrecht

M

8414

Mark Martin

Ommen

M

8432

Jannieke Groteboer

Rijssen

V

8450

Thijmen Nijhof

Rijssen

V

8468

Jantine Reilink

Utrecht

V

8415

Robin Veldboer

Ootmarsum

M

8433

Marthijn Groteboer

Rijssen

M

8451

Henk Locht

Rouveen

M

8469

Thera Jonker

Utrecht

V

8470

Hanneke Schreuder

Utrecht

V

8416

Glenn Haringa

Oud-Beijerland

M

8434

Femke Voordes

Rijssen

V

8452

Richard Schutte

Schalkhaar

M

8417

Roy Verheijen

Overdinkel

M

8435

Jeffrey Schapink

Rijssen

M

8453

Eva de Vroome

Utrecht

V

8418

Erik Brekelmans

Raalte

M

8436

Mirand Vincent

Rijssen

M

8454

Alexander Schrader

Spankeren

M

TRIATHLON HOLTEN

Zwartepad 8 Postbus 25 7450 AA Holten

T (0548) 36 19 64

E info@vincent-makelaars.nl

W www.vincent-makelaars.nl


1 t/m 2 juli ‘16

n e t l o H n o l h t a i Tr uli ‘16 j 0 1 m / t 5 CSI Twente 16 ‘ . t k o 9 m / t 6 e d e h c s n E o l e k Military Boe 17 ‘ . r p a 3 2 n o h t a r a M e d e h c s En ’17 i n u j 1 1 s e m a G K B F k n i r D AA

tsbouwvastgoed.nl

Wilt u een bouwer én een betrokken partner? De bouwsector is definitief veranderd. Opdrachtgevers met ideeën zoeken ontwikkelaars/bouwers die de tijdgeest vatten en die hen op maat kunnen ontzorgen. Om deze ideeën op de ideale manier te realiseren, moeten alle aspecten van de plannen soepel en krachtig samenvallen. Van ontwikkeling en realisatie tot en met beheer, onderhoud en financiering. Dat is dan ook precies wat u van ons kunt verwachten.

Van idee tot ideaal Ter Steege Bouw Vastgoed


33 Startgroep 5 Kleentec Achtste recreatief Starttijd 17:50 uur

Startgroep 6 Kleentec Achtste recreatief Starttijd 18:15 uur

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

8501

Coen van den Brink

Zwolle

M

8536

Markelo

V

8601

Martijn Nijhof

Holten

M

8636

Jan Teeselink

Holten

M

Mariette Koehorst

8502

Laura Zweers

Amsterdam

V

8537

Ruud te Winkel

Middelburg

M

8602

Bart van der Neut

Holten

M

8637

Nick Dijkink

Holten

M

8503

Julian van Capelleveen

Amsterdam

M

8538

Luuk Kaffener

Nijmegen

M

8603

Tuitert Herbert

Holten

M

8638

Jeanet Smit

Holten

V

8504

Geerte Vincent

Amsterdam

V

8539

Aart Bieleman

Rheine GER

M

8604

Jeroen Vukkink

Holten

M

8639

Bas Dekker

Holten

M

8505

Marleen Otten

Apeldoorn

V

8540

Erik Veneman

Rijssen

M

8605

Jörn Harbers

Holten

M

8640

Ysbrand Burgstede

Holten

M

8506

Evelien Luggenhorst

Arnhem

V

8541

Jorgen Voordes

Rijssen

M

8606

Jacqueline Bouwmeester Zwolle

V

8641

Gerrit-Jan ten Dam

Holten

M

8507

Dirk Hoekman

Bathmen

M

8542

Jeroen Schorfhaar

Rijssen

M

8607

Hennyët Strijker

Zwolle

V

8642

John Scheerstra

Holten

M

8508

Herwin Hasewinkel

Zwolle

M

8543

Frank Aanstoot

Rijswijk Zh

M

8608

Uilko Spijker

Holten

M

8643

Herman Withaar

Holten

M

8509

Frank Gruijters

Delft

M

8544

Peter te Winkel

Rotterdam

M

8609

Frank Voortman

Holten

M

8644

Thomas Meijerink

Holten

M

8510

Harm-Pieter Gijsen

Delft

M

8545

Wouter Jansen

Rotterdam

M

8610

Dennis Krikkink

Holten

M

8645

Herma Altena

Holten

V

8511

Lieke Hegeman

Deventer

V

8546

Rieneke Groteboer

Utrecht

V

8611

Jaap Kruk

Holten

M

8646

Marco Spekreijse

Holten

M

8512

Jan Jansen

Eibergen

M

8547

Wout van Zoelen

Utrecht

M

8612

Wilco Vlogtman

Holten

M

8647

Ed Nije-Bijvank

Holten

M

8513

Casper de Heij

Eindhoven

M

8548

Koen Paalman

Utrecht

M

8613

Gijs Veneklaas

Holten

M

8648

Bert Groteboer

Holten

M

8514

Jette Wielaard

Enschede

V

8549

Eddy Stam

Venlo

M

8614

Paul van der Linde

Holten

M

8649

Arjan Zanting

Holten

M

8515

Mike Kolkman

Enschede

M

8550

Jettie Kolkman

Wageningen

V

8615

Luuk van der Linde

Holten

M

8650

Eliza Schwartz

Warnsveld

V

8516

Celien Jansen-van-der-Sli

Enschede

V

8551

Geoffrey Brookman

Zwolle

M

8616

Rob Schalker

Holten

M

8651

Greg Lansink

Weerselo

M

8517

Harmen Veneklaas

Enschede

M

8552

Richard Müller

Westerkappeln GER

M

8617

Gerrit Jansen

Holten

M

8652

Hendri Drogt

Wierden

M

8518

Stijn de Vrijer

Enschede

M

8553

Corien de Groot

Zwolle

V

8618

Nanco Holmer

Holten

M

8653

Riande van Weezep

Wierden

V

8519

Rianne Brummelman Goor

V

8554

Rianne Bieleman

Zwolle

V

8619

Martijn ten Wolthuis

Holten

M

8654

Jan-Dirk Veneman

Wierden

M

8520

Bielderman Peter

Gouda

M

8555

Han IJmker

Zwolle

M

8620

Jeroen Haverslag

Holten

M

8655

Frans Bremmer

Wierden

M

8521

Rick Pasman

Groningen

M

8556

Roy Tijman-op-Smeijers Losser

M

8621

Cor Overkempe

Holten

M

8656

Lourens Wolters

Wierden

M

8522

Bruno Mooiweer

Groningen

M

8557

Herman Slot

Vroomshoop

M

8622

Marc Kokkelink

Ootmarsum

M

8657

Lucelle Dankbaar

Wierden

V

8523

Ellen Witten

Haarle gem Hellendoorn V

8558

Gerard Meijerink

Vroomshoop

M

8623

Alberti Timmer-Arends

Holten

M

8658

Jan-Pieter Paardekooper Wiesloch GER

M

8524

Willie Agterkamp

Haarlem

V

8559

Jerry de Jong

Vroomshoop

M

8624

Teun drenth

Holten

M

8659

Erik Heijmen

Wijchen

M

8525

Bertine Markvoort

Hannover GER

V

8560

Xandra Bakker

Vriezenveen

V

8625

Erwin Krikkink

Holten

M

8660

Robert Vroegindeweij

Woudenberg

M

8526

Wouter Bekkernens

Hengelo Ov

M

8561

Hans Bakker

Vriezenveen

M

8626

Jos beunk

Rijssen

M

8661

Isabelle heurnink

Zelhem

V

8527

Maarten Benschop

Hilversum

M

8562

Jansen John

Vriezenveen

M

8627

Rebekka Strijker

Zwolle

V

8662

Erwin Pijffers

Zuna

M

8528

Christel Buijvoets

Holten

V

8563

John Schumer

Vriezenveen

M

8628

Leo den Hertog

Holten

M

8663

Marcel Machiels

Zutphen

M

8529

Thijs van de Weg

Holten

M

8564

Klaas Drent

Vriezenveen

M

8629

Henk Nijkamp

Holten

M

8664

Eugene Satink

Zwolle

M

8530

Mirjam Kolkman

Holten

V

8565

Patrick Jonkman

Vriezenveen

M

8630

John Jansen-van-der-Sligte

Holten

M

8665

Frank Eggink

Zwolle

M

8531

Marnique van der Duin Holten

M

8566

Anita van der Aa

Vriezenveen

V

8631

Jelme Jansen-van-der-Sligte Holten

M

8666

Marco Boschman

Zwolle

M

8532

Dianne Hoekman

Laren Gld

V

8567

Jetty scholten

Vlijmen

V

8632

Jelle Boode

Holten

M

8667

Wiebe Metselaar

Zwolle

M

8533

Karine Gruijters

Leeuwarden

V

8568

Gijs-Jan Scholten

Vlijmen

M

8633

Henk Hanevelt

Holten

M

8668

Klaas-Jan Arkema

Zwolle

M

8534

Mieke Prins

Markelo

V

8569

Remco Snippe

Velp Gld

M

8634

Mark Berends

Holten

M

8669

Berend van der Veer

Zwolle

M

8535

Andre Leunk

Markelo

M

8570

Hans Peters

Vaassen

M

8635

Dennis ter Brake

Holten

M

8670

Pleuni de Boer

Zwolle

V

Startgroep 7 Kleentec Achtste recreatief Starttijd 18:40 uur

Startgroep 8 Kleentec Achtste recreatief Starttijd 19:05 uur

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

8701

Diana ter Steege

Holten

V

8736

Cera Vehof

Holten

V

8801

Jessie Muller

Holten

M

8837

Floris Besseling

Holten

M

8702

Susan Boode

Holten

V

8737

Annet Nijenhuis

Holten

V

8802

Glenn ten Berge

Holten

M

8838

Patrick Haan

Holten

M

8703

Anja Beldman

Holten

V

8738

Janine Hofman

Holten

V

8803

Danny Paalman

Holten

M

8839

Erik Agterkamp

Holten

M

8704

Marleen Boode

Holten

V

8739

Laura van der Neut

Holten

V

8804

Ruben Nijenhuis

Holten

M

8840

Bram Aanstoot

Holten

M

8705

Silvia Wansink

Holten

V

8740

Sandra Rensen-Bronsvoort Holten

V

8805

Yannick Mijsters

Holten

M

8841

John Poppe

Holten

M

8706

Merel Tuitert

Holten

V

8741

Mieke ten Have

Holten

V

8806

Dylan Spenkelink

Holten

M

8842

Jan-Martijn Kors

Holten

M

8707

Manon Kemper

Holten

V

8742

Anneke van Lindenberg

Holten

V

8807

Timo de Vrijer

Holten

M

8843

Ep Boode

Holten

M

8708

Hermien Kevelam

Holten

V

8743

Janine Brand

Holten

V

8808

Niels van Coeverden

Holten

M

8844

Eppie Wuestman

Holten

M

8709

Jorieke Meijerink

Holten

V

8744

Doreen te Riele

Holten

V

8809

Henk-jan Aanstoot

Holten

M

8845

Rudy Damen

Holten

M

8710

Rineke Assink

Holten

V

8745

Corinne Schutte

Holten

V

8810

Axel Schrotenboer

Holten

M

8846

Steven van Riel

Holten

M

8711

Ursulien Welgraven

Holten

V

8746

Kirby Nijenkamp

Holten

V

8811

Marc van Groen

Holten

M

8847

Harry van Coeverden

Holten

M

8712

Femke Nauta

Holten

V

8747

Marjolein van Boheemen Holten

V

8812

André Wansink

Holten

M

8848

Dirk Jansen

Holten

M

8713

Mara Burgstede

Holten

V

8748

Leonie Oolbekkink

Holten

V

8813

Gerben Kamperman

Holten

M

8849

Rob Jansen

Holten

M

8714

Monique Stam

Holten

V

8749

Leonie van Lindenberg

Holten

V

8814

Stefan Pekkeriet

Holten

M

8850

Edwin de Munck

Holten

M

8715

Nelleke Bok

Holten

V

8750

Berdien van Coeverden

Holten

V

8815

Jelte Jansen

Holten

M

8851

Robert Kleinherenbrink

Holten

M

8716

Lotte Boersma

Holten

V

8751

Mirte Dekker

Holten

V

8816

Remco ter Brake

Holten

M

8852

Geert-Willem Spakman

Holten

M

8717

Britt le-Fevre

Holten

V

8752

Berthien Boode-Markvoort

Holten

V

8817

Jan Ophof

Holten

M

8853

Bart Haverslag

Holten

M

8718

Renate Stam

Holten

V

8753

Lara Koenis

Holten

V

8818

Willian Beldman

Holten

M

8854

Jort Bosman

Holten

M

8719

Wendy Haas

Holten

V

8754

Inge Rietberg

Holten

V

8819

Bram Boode

Holten

M

8855

Roy Tempelman

Holten

M

8720

Dinande poortman

Holten

V

8755

Jessica Overmeen

Holten

V

8820

Ilja Spijker

Holten

M

8856

Erwin Hurenkamp

Holten

M

8721

Anita ten Wolthuis

Holten

V

8756

Carola Stam

Holten

V

8821

Guus Uijen

Holten

M

8857

Theo Rietberg

Holten

M

8722

Jetske Nijland

Holten

V

8757

Christien Koebrugge

Holten

V

8822

Thomas Dijkgraaf

Holten

M

8858

Andre van der waal

Holten

M

8723

Ineke Leeftink

Holten

V

8758

Esmee Houbiers

Holten

V

8823

Werner Lubbersen

Holten

M

8859

Wilco Stevens

Holten

M

8724

Lieke Ebrecht

Holten

V

8759

Saskia Paalman

Holten

V

8824

Schuppert Max

Holten

M

8860

Jeffrey Hulsman

Holten

M

8725

Ina Koerkamp

Holten

V

8760

Miranda Veneklaas

Holten

V

8825

Koen Onderwater

Holten

M

8861

Thomas Kamperman

Holten

M

8726

Isabel Spikker

Holten

V

8761

Carmen Nijenhuis

Holten

V

8826

Ruben Bolink

Holten

M

8862

Jaron Kampman

Holten

M

8727

Susan Meijerink

Holten

V

8762

Ymke Ophof

Holten

V

8827

Maarten Koopman

Holten

M

8863

Jur Pol

Holten

M

8728

Lycke Runeman

Holten

V

8763

Jorieke Vasters

Holten

V

8828

Sjors van Gerresheim

Holten

M

8864

Pascal Koenis

Holten

M

8729

Chantal Pekkeriet

Holten

V

8764

Renee tuitert

Holten

V

8829

Leo van Coeverden

Holten

M

8865

Jeroen Brinckate

Holten

M

8730

Eva de Koning

Holten

V

8765

Jan Paalman

Holten

M

8830

Harry Ebrecht

Holten

M

8866

Thijs Veneklaas

Holten

M

8731

Dian Hofman

Holten

V

8766

Jeanine Valster

Holten

V

8831

Joris Nije-Bijvank

Holten

M

8867

Hans Heuver

Holten

M

8732

Alie Nijboer

Holten

V

8767

Trijnet Overkempe

Holten

V

8832

Martin Paalman

Holten

M

8868

Rudy Ebbekink

Holten

M

8733

Lisa Logchies

Holten

V

8768

Elsbeth Deijk

Holten

V

8833

Kay Schuppert

Holten

M

8869

Geert Veneklaas-Slots

Holten

M

8734

Ria Frankort-Mooiweer

Holten

V

8769

Laura van der Linde

Holten

V

8834

Ruben Hopster

Holten

M

8870

Robin Koenis

Holten

M

8735

Froukje Hogeslag-Visser Holten

V

8770

Anouk Vlogtman

Holten

V

8835

Jan Poortman

Holten

M

8871

Marinus Baltus

Holten

M

8836

Jeroen Damen

Holten

M

Startgroep 4 Koers Oost bedrijven triathlon (relay) Starttijd 16:05 uur ST.NR. naam

PLAATS

M/V

Lucky the feel good provider

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

Witteveen+Bos

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

Heutink

ST.NR. naam

PLAATS

M/V

Visschedijk

4001Z

Yvon Versteeg

Almelo

V

4005Z

Rob Dijcker

Utrecht

M

4009Z

Jan Goorman

Rijssen

M

4013Z

Hanneke Leijdekkers Hengelo

V

4001F

Bartho Runneboom

Wierden

M

4005F

Remco Vis

Utrecht

M

4009F

Mats Lammertink

Wierden

M

4013F

Freddy Franke

Hengelo

M

4001L

Frank van der Pot

Rijssen

M

4005L

Jan Jacob Stolte

Zwolle

M

4009L

Patrick Scholman

Rijssen

M

4013L

Britt Timmerman

Hengelo

V

Aebi Schmidt Nederland

Witteveen+Bos

Heutink

Visschedijk

4002Z

Karine Freriksen

Nijverdal

V

4006Z

Sanne Aken, van

Deventer

V

4010Z

Diane Scholing

Nijverdal

V

4014Z

Hanneke Leijdekkers

Hengelo

V

4002F

Peter Krook

Zwolle

M

4006F

Jan-Henk Oldenburg

Amersfoort

M

4010F

Mario Spoolder

Rijssen

M

4014F

Rico Schans

Hengelo

M

4002L

Lars Benhadda

Nijverdal

M

4006L

Coen Kuiper

Arnhem

M

4010L

Nathan de Jong

Holten

M

4014L

Jessica Johannink

Hengelo

V

Aebi Schmidt Nederland

Gietburg bv

Aveco de Bondt

Holtens Ondernemers Hus

4003Z

Otto de Boer

Delden

M

4007Z

Matthias ten Heuw

Apeldoorn

M

4011Z

Niek Evers

Hengelo

M

4015Z

Paul Kouwen

Holten

M

4003F

Jan Beunk

Rijssen

M

4007F

Kay Geraeds

Gennep

M

4011F

Maarten Meijerink

Oldenzaal

M

4015F

Bert Wesseldijk

Laren

M

4003L

Jan Warmelink

Markelo

M

4007L

Oscar Niens

Holten

M

4011L

Paul te Wierik

Hellendoorn

M

4015L

Annemarie Bessebinder Holten

Witteveen+Bos

Heutink

Visschedijk

V

Lesscher IT

4004Z

Fred Bruijn, de

Twello

M

4008Z

Jolanda Averesch

Rijssen

V

4012Z

Harm Visser

Hengelo

M

4016Z

Frank Van der Hoeven Hengelo

M

4004F

Leo Wee, van

Amersfoort

M

4008F

Jos Driesen

Nijverdal

V

4012F

Tonny Morsink

Hengelo

M

4016F

Joost Lammers

Hengelo

M

4004L

Rik Wielaard

Holten

M

4008L

Hetty Nijkamp

Holten

V

4012L

Romy Goelema

Hengelo

V

4016L

Frank Eissens

Enschede

M


concept ontwerp realisatie Stationsstraat 1 7451 BH Holten

www.reclamemakers-holten.nl

4

advies & vormgeving

8 35

82

48 48

huisstijlen

drukwerk

websites

belettering

36

7

42 51

4814

9 8 32 7933

Zoveel uren zitten er in een dag. Een kind heeft gewoonlijk 24 tanden in de mond. Lacht zo’n kind al z’n tanden bloot, dan is het een gouden lach. Zuiver goud bestaat namelijk uit 24 karaat. Vast niet geheel toevallig is het ook het aantal cycli in het Chineses zonnejaar. En omdat het verhaal achter de cijfers u meer vertelt dan de cijfers zelf, hebben we daar ons werk van gemaakt. Benieuwd naar het verhaal achter úw cijfers? Neem dan contact op met Leferink Adviseurs: 0548-363507.

84 84

Het verhaal achter de cijfers

Oude Deventerweg 11 - 7451 CM Holten Kerkplein 43 - 7475 AE Markelo | Spoorstraat 3 - 7471 BV Goor Tel: (0548) 36 35 07 - info@leferink-adviseurs.nl - www.leferink-adviseurs.nl

spandoeken


35 Startgroep 4 Koers Oost bedrijven triathlon (relay) Starttijd 16:05 (Verv.) ST.NR. naam

PLAATS

M/V

4019F

Erik Pots

Holten

M

Jeffrey ten Have

Laren

M

M

OCON Orthopedische kliniek

4020Z 4020F

Nické Meijerink Daan Taselaar

Holten

V

Holten

M

4021L

Joice Schutte

Holten

w tie eg Mo Ra alt e

rw

V eg ( nterw Deve

N344

M

M

4079

Jeroen Pastink

Nijverdal

M

4042

Robert Schreurs

Markelo

M

Müller Fresh Food Logistics

4043

Merel Broekhof

Nijmegen

V

4080

Gerben Nijeboer

Almelo

M V

g

35 (N

nwe

st

ra

g

at

La

Ro

aa

lte

rw

jk Ri

Witt

Leimuiden

V

4082

Marlies Straver

Roelofarendsveen V

4045

Willeke Krouwel

Holten

V

Müller Fresh Food Logistics

4046

Wim Zwiers

Rijssen

M

4083

Christa Pieffers

Holten

V

4084

Marleen Boer

Gieten

V

Erik Schutte

Wierden

M

1 Rijksweg A

Do m

ijk

d

sd

lan

Bianca Hoogervorst

Markelo

A1

en

4081

Erna Bronsvoort

eg sw

eg

Be

ud

3

4044

Stichting Marathon Enschede

we

r aa el

Manege Snorrewind

inte

eg

Enter

Holten

rw

Jan Beuving

Andre Aanstoot

Kw

us

4078

4041

se

g

ge

M/V

e ew ns re La

er

PLAATS

en ss

Holten

eb

Bike Totaal Bloemendal

ST.NR. naam

Rij

eg ew lo s rke

M/V

ste

Ma

PLAATS

e

)

Startgroep 4 Koers Oost Bedrijven triathlon (individueel) Starttijd 16:05 ST.NR. naam

g

Erna Lammertink Dirk Tolman

Rijssen

er

4021Z 4021F

g

M

urban area

2)

Holten

heathland

rb

V

e

Laren

V

33

Mariet Meuleman

lt

forest

(N

4018L

Dennis Bosman

Markelo

o

motorway

eg

4020L

Restaurant & Hotel Hoog Holten

M

ew

M M

H

bus stop

public shuttle

railway

ns

Rijssen Almelo

finish

parking

re

Jan Paalman Rens Hoogenraad

TA 2

La

4018Z

4019Z

V

Holten

4018F

Autobedrijf Pots

Danielle Harmelink

Holten

0)

Hengelo

run (4 or 2 laps)

first aid

Bru

0

0.5

1.0

1.5

2.0

ro

Jeroen Kiewiet

bike (2 or 1 laps)

mme

G

4017F

swim

TA 1

eg

4019L

Restaurant & Hotel Hoog Holten

tsw

M M

erie

Hengelo Hengelo

ng

Youp Johannink Martijn Nijhuis

eg

4017L 4017Z

Holten Triathlon

Recreational course 1/8

nw

M/V

i

PLAATS

Lesscher IT

To e r

ST.NR. naam

laars

weg

Markelo

2.5 km

Rabo Kids triathlon (voortgezet) vrijdag 1 juli, Starttijd 19:30 uur ST.NR. naam

PLAATS

M/V KL

ST.NR. naam

PLAATS

M/V KL

2001

Marit Hanewinkel

Holten

V

1

2011

Silke Damen

Holten

V

2

2002

Gemke Jansen-Manenschijn Holten

V

1

2012

Maquinho Vorst

Holten

M

2

2003

Rick Huzen

Holten

M

1

2013

Bram van Thiel

Holten

M

2

4047

Sabine Boshuis

Boekelo

V

4085

4048

Moniek Kleinsman

Albergen

V

Heutink

4049

Annedien Enter

Markelo

V

4086

Rob van den Berg

Nijverdal

M

4087

Freek Starke

Rijssen

M

Mart Langereis

Amersfoort

M

2004

Mark Harting

Holten

M

1

2014

Luuk van der Horn

Hellendoorn

M

2

2005

Jort Jansen

Holten

M

1

2015

Silke Ruiterkamp

Holten

V

1

2006

Sander Beunk

Lettele

M

1

2016

Maurice vd Maat

Rijssen

M

1

Gemeente Rijssen-Holten 4050

Roland Cornelissen

Holten

M

4088

4051

Arie van Eck

Vriezenveen

M

Heutink

4052

Johan Mensink

Wierden

M

4089

Renske Boswinkel

Amersfoort

V

4090

Ruben Langereis

SINT PANCRAS

M

2007

Martijn Nieuwenhuis

Rijssen

M

1

2017

Thijs Dangremond

Rijssen

M

2

2008

Pim Bakker

Rijssen

M

2

2018

Nathan Hofman

Holten

M

2

2009

Joep Keijzer

Holten

M

2

2019

Gerjan Noeverman

Rijssen

M

2

2010

Romy Davids

Holten

V

2

Leen Bakker 4053

Jeroen Euving

Enschede

M

Keukenhof van Holten & Twente

4054

Erwin Wonink

Enschede

M

4092

Gerda Nijhuis - Grieving

Markelo

V

4055

Robert Davina

Enschede

M

4093

Hans Hoevink

Markelo

M

4094

Marcel Meutstege

Markelo

M

Jaka Racing 4056

Erwin Jansen

Holten

M

Keukenhof van Holten & Twente

4057

Arthur Koenjer

Holten

M

4095

Koen Nijhuis

Markelo

M

4058

Remi Hoefman

Enschede

M

4096

Hilko Pruntel

Markelo

M

4097

Niek van den Nobelen

Markelo

M

Witteveen+Bos 4059

Alwin Penninkhof

IJsselmuiden

M

Saxion

4060

Robert Heij, de

Alphen a/d Rijn

M

4098

Jan Arend Buxtorff

Deventer

M

4061

Jan-Roelf Heerssema

Enschede

M

4099

Leo Wolfkamp

Raalte

M

4100

Rolf Nijdam

Apeldoorn

M

Witteveen+Bos 4062

Carlo Reijke, de

Almere

M

Ter Steege Holding

4063

Arny Lengkeek

Arnhem

M

4101

Wim Steege, ter

Rijssen

M

4064

Anton Meer, van der

Delfgauw

M

4102

Arthur Oude Roelink

Rijssen

M

4103

Johanneke Ligtenberg

Rijssen

V

Witteveen+Bos 4065

Jessy Rietdijk

Deventer

V

Ter Steege Holding

4066

Inge Phernambucq

Utrecht

V

4104

Hans Bouwhuis

Rijssen

M

4067

Evelien Meel, van der

Utrecht

V

4105

Mathjis Nijkamp

Rijssen

M

4106

Wilco Nijkamp

Rijssen

M

Witteveen+Bos 4068

André Kuijk, van

Dieren

M

de Jong & Laan

4069

Bas Bulte, ten

Deventer

M

4107

Paul te Pas

Nijverdal

M

4070

André Dijsselhof

Dedemsvaart

M

4108

Robert Harbers

Rijssen

M

4109

Laurens Harbers

Rijssen

M

Reinaardus Vis 4071

Jose Reinaardus

Holten

V

Bdesign computers

4072

Bart Groeneweg

Holten

M

4110

Remon Müller

Holten

M

4073

Rachel Paalman

Holten

V

4111

Jurrian Paalman

Apeldoorn

M

4112

Monique Hoeve

Holten

V

Foodnote 4074

Vincent Hentzepeter

westerhaar

M

TIG sports

4075

Scott Hentzepeter

westerhaar

M

4113

Eva van Groningen

V

4076

Finn Hentzepeter

westerhaar

M

4114

Oliver Hicks

M

Nijverdal

M

Gemeente Rijssen-Holten 4077

s.r. roelofs

4115

Bedrijven Vivera run 5 km vrijdag 1 juli, Starttijd 20:45 uur ST.NR. naam

PLAATS

M/V

Landal Twenhaarsveld

PLAATS

Marianne Dommerholt Holten

M/V V

5241

Loes Boode

Holten

V

5273

Jordy Hagen

Raalte

M

5242

Rutger Cruiming

Holten

M

5274

Ferdi Blankenstein

Holten

M

5243

Gitta Bekkernens

Holten

V

5275

Elien Tuitert

Holten

V

Landal Twenhaarsveld

Van Losser installaties

5246

Eva Schuppert

Holten

V

5276

Wilfrieda Driever

Ulft

V

5247

Cera Vehof

Holten

V

5277

Harriet Schooten

Enter

V

Mendel Pas

Rijssen

V

5248

Nelleke Duin van der

Holten

V

5278

5249

Niels Zende ten

Holten

M

Van Losser installaties 5281

Herald de Roode

Almelo

M

Anne Boerkamp

Olst

V

5282

Rene Fokke

Vriezenveen

M

Carinova 5251 5252

Annemarie Hilberink

Holten

V

5283

Jan Willem Baan

Rijssen

M

5253

Marijke Tromp

Holten

V

5284

Patrick olde Damink

Oldenzaal

M

Joey Winsingh

Raalte

M

5254

Yvonne Harmelink

Holten

V

5285

5255

Judith Sallander

Holten

V

Van Losser installaties 5286

Jos van Losser

Rijssen

M

Aranka Beldman

Holten

V

5287

Mark van Losser

Rijssen

M

Tastoe 5256 5257

Timo de Vrijer

Holten

M

5288

Ruud Waaijer

Denekamp

M

5258

Manon Harenberg

Holten

V

5289

Liam van Losser

Markelo

M

5259

Rosanne Vossebeld

Holten

V

5290

Hans Stolwijk

Hengelo

M

Tastoe

Kleentec BV

5261

Chantal de Boer

Holten

V

5291

Charlotte Wolterink

Rijssen

V

5262

Nico Valk

Holten

M

5292

Renate Visser

Vriezenveen

V

5263

Raimon Noslin

Holten

M

5293

Jan Slagers

Enter

M

5264

Benita Groteboer

Holten

V

5294

Erwin Brongers

Haaksbergen

M

5265

Pym de Heer

Holten

V

5295

Peter Derks

Zuthpen

M

Vivera

Het Notarieel

5266

Zahaira Charles

Holten

V

5296

Janine Goorman

Rijssen

V

5267

Kyra Nijenkamp

Nijverdal

V

5297

Marina Stokroos

Hoge Hexel

V

5298

Atie Klarenberg

't Harde

V

Saskia van Beek

Rijssen

V

5299

Gertjan IJzerman

Rijssen

M

PLAATS

M/V

Vivera

Rabo Kids triathlon (basisschool) vrijdag 1 juli, Starttijd 19:20 uur

ST.NR. naam 5272

5271

ST.NR. naam

PLAATS

M/V GR

ST.NR. naam

PLAATS

M/V GR

1001

Morris Brusse

Holten

M

6

1026

Noa Muller

Holten

V

7

1002

Niek Ensink

Holten

M

6

1027

Nick van Wijngaarden Holten

M

7

Bedrijven Vivera run 10 km vrijdag 1 juli, Starttijd 20:45 uur

1003

Joost Ensink

Holten

M

6

1028

Anne Bijpost

Rijssen

V

8

ST.NR. naam

1004

Twan Vossebelt

Rijssen

M

6

1029

Hugo Overmeen

Holten

M

8

Gietburg bv

1005

Fie Landeweerd

Holten

V

6

1030

Nienke Ensink

Holten

V

8

1356

Oscar Niens

Holten

M

1381

Luciënne Jonker-Entjes Vroomshoop

V

1006

Merel Keijzer

Holten

V

6

1031

Daphne Kappert

Holten

V

8

1357

Matthias ten Heuw

Apeldoorn

M

1382

Ron Mulder

M

1007

Sem ter Steege

Holten

M

6

1032

Rico Stegehuis

Holten

M

8

1358

Joris Hendriksen

Angeren

M

1008

Rinse Zonnenberg

Holten

M

6

1033

Lara Landeweerd

Holten

V

8

Vivera

PLAATS

M/V

ST.NR. naam De Jong & Laan

Nijverdal

1383

Tom Meuleman

Haaksbergen

M

1384

Edwin Visserman

Vroomshoop

M

Lidwien Swartjes-van 't Ende Marle

1009

Sterre Klein-Boonschate Holten

V

6

1034

Ike Donkers

Holten

V

8

1361

Huus Erdogan

Almelo

M

1385

1010

Eline Wessels

Rijssen

V

6

1035

Eveline Cubuk

Holten

V

8

1362

Jeroen Vrielink

Goor

M

Kleentec BV

1011

Sterre van der Linde

Holten

V

6

1036

Robin Klein-Boonschate Holten

M

8

1363

Bert Kappert

Holten

M

1012

Daniel Klein

Holten

M

6

1037

Marit Kolkman

Holten

V

8

Vivera

1013

Douwe Veneklaas

Zuna

M

6

1038

Niek Nijman

Goor

M

8

1366

Heite Dommerholt

Holten

M

1388

Beryl Schrooten

Enter

V

1014

Lars Kogelman

Holten

M

6

1039

Mila van Groen

Markelo

V

8

1367

Henk Wichers

Holten

M

1389

Ron Timmer

Bathmen

M

1015

Luuk Stam

Rijssen

M

6

1040

Quinta Verhoeve

Holten

V

8

1368

Joost Hondelink

Goor

M

1390

Albert Berkepies

Deventer

M

1016

Lars jansen-eupe

Rijssen

M

7

1041

Danielle Kogelman

Holten

V

8

1369

Annemiek Beukers

Rijssen

V

Aebi Schmidt Nederland

1017

Brent Vossebelt

Rijssen

M

7

1042

Ghislaine Lisitano

Veldhoven

V

7

Van Losser installaties

1018

Jonna Hopster

Holten

V

7

1043

Federico Lisitano

Veldhoven

M

6

1371

Goor

M

1019

Pim Keijzer

Holten

M

7

1044

Thom Huzen

Holten

M

7

1372

Rik Nales

Lochem

1020

Jens vincent

Holten

M

7

1045

Kayla Schoemaker

Holten

V

6

1373

Andy van de Stouw

Rijssen

1021

Aimee Vermeulen

Eindhoven

V

7

1046

Loes Bronsvoort

Markelo

V

8

Müller Fresh Food Logistics

1396

Jeroen Tijhuis

Nijverdal

M

1022

Henrik Rensen

Holten

M

7

1047

Kimmo van Groen

Markelo

M

6

1376

Markelo

M

1397

Sjors Plomp

Nijverdal

M

1023

Lisa nijkamp

Rijssen

V

7

1048

Lotte Heuver

Holten

V

6

1377

Ruben Altena

Goor

M

1398

Erik Kolkman

Almen

M

1024

Rens Hagen

Holten

M

7

1049

Melle Zwijnenberg

Holten

M

6

1378

Jules Straaten, van

Wierden

M

1399

Marc Jansen

Raalte

M

1025

Stan van-den-Belt

Holten

M

7

1379

Rick Heijmer

Goor

M

Rene ten Berge

Robert Schreurs

V

1386

Robert Drijer

Rijssen

M

1387

Peter Pijnappel

Vorden

M

1391

Joke Scheperman-Vorkink

Holten

V

1392

Linda de Boer

Holten

V

M

1393

Denise Scheperman

Holten

V

M

Aebi Schmidt Nederland


MANNEN WETEN WAAROM MANNEN WETEN WAAROM

Zompstraat 12a • 8102 HX Raalte tel: +31(0)572.351248 • www.thepowershop.nl

170x300mm.indd 1

170x300mm.indd 1

06-04-09 09:32

06-04-09 09:32


37

De sportieve genen van de Mullers Al vanaf hun 16e jaar staan Mark en Marco Muller (24) aan de start van de Holtense triathlon. Tegenwoordig pakt de succesvolle tweeling ook elders wedstrijden mee. Soms ver over de Nederlandse grens. En als het even kan, staan ouders August en Annet en zusje Mariecke langs het parcours. Een hechte club waarvan je zou denken dat ze door de sport zo met elkaar verbonden zijn. Want hun vader ging ze vele malen voor met glorieuze overwinningen in de zijspancross. Maar dat zit toch iets anders blijkt na een openhartig en vooral jolig interview met alle gezinsleden. “Nee, dat we zo hecht zijn; dat komt door Mariecke”, vertelt Mark vastberaden (streepjesshirt). “Zij is onze bindende factor.” In het gezellige ‘thuis’ van de familie Muller staat geen schaal met fruit maar een schaal met energiekoekjes. Daarnaast een tafel vol bidons. Hier en daar pronkt een trofee van August of van één van de jongens. Moeder Annet regelt het reilen en zeilen en Mariecke luistert vanuit haar rolstoel mee. De dagelijkse gesprekken gaan veelal over sport. “Niet alleen de triathlon hoor, maar over sport in het algemeen. Voetbal interesseert ons trouwens niet zo veel”, reageren de jongens. Op de vraag wat ze met motorsport hebben, antwoorden ze allebei overtuigend ‘niets!’. “We moesten vroeger wel eens mee naar het circuit. Mijn vader wilde dan naar het rennerskwartier. Dat vonden wij niks aan, want hij stond alleen maar te praten. Wij wilden de motoren zien”, lacht Marco (logo-shirt).

Mariecke vergt veel tijd en aandacht. Hun 20-jarige dochter en zusje wordt zoveel mogelijk overal bij betrokken. Zelfs haar rolstoel is sportief uitgerust met wielkappen, waar haar naam in wedstrijdstijl staat afgedrukt. “Als het even kan gaan we samen kijken naar de jongens. Dat vindt Mariecke ook mooi.” Mark: “Als we vragen of ze mee wil zegt ze altijd ja!” En wanneer de jongens hardlopen, fietst Annet samen met Mariecke op een aangepaste fiets mee. “Dan doen we altijd een sprintje wie het eerst bij het bordje Holten is”, lacht Marco. “Dat winnen wij meestal, haha.”

Wilskracht om te presteren

De wilskracht om tot het uiterste te presteren heeft Mark van zijn vader. Beiden gaan alleen maar voor een plek op het podium. Marco heeft die drang minder, maar zet wel alles op alles om een mooie tijd neer te zetten. “Ik doe ook mee aan gekke dingen zoals ‘wedstrijden traplopen’. Het maakt me niet zoveel uit.” Daarmee zijn ook al prima prijzen gewonnen. Zoals een minuutlang gratis boodschappen doen bij de Jumbo. “Vroeger als Anton gewonnen had met de cross kregen we bij café Maats een limonadeglas vol Bacardi, met het flesje cola ernaast”, lacht Annet. August en Annet zijn ongelooflijk trots op hun jongens. Dat ze het zo ver zouden schoppen, had August niet gedacht. “Het is allemaal niet vanzelfsprekend. Ze moeten er hard voor werken. Ze trainen ook veel meer dan ik vroeger deed.” Annet: “Ik vind het knap hoe ze het doen. Naast hun werk en studie ook nog eens meer dan 20 uur per week trainen”. Over de Holtense triathlon maakt de tweeling zich niet zo druk. Het is nu meer voor de fun om mee te doen vinden ze zelf. Voor August, Annet en Mariecke is het gelukkig een thuiswedstrijd. De volgende speelt zich namelijk af aan de andere kant van de wereld; de WK

Overwinningen waar ze met trots op terugkijken zijn: August Muller “Alle 1e Grand Prix overwinningen waarvan de mooiste in 1982 in Gent en die in 1985 tijdens WK zijspancross; de allereerste wedstrijd na een jaar herstel van een zwaar ongeluk en meteen winnen. Dat was wat!” Mark Muller “De Ironman 70.3 2015 in Kronborg Denemarken. Daar werd ik 5e overall. Alles klopte!” Marco Muller “De 1e plaats bij Strongmanrun 2014 in Hellendoorn. Daar had ik me één dag van te voren zomaar voor op gegeven. En ik ben met een lichtelijk kater van een feestje ervoor van start gegaan. Dus wie had dat gedacht!”

Ironman 70.3 op 4 september in Australië waarvoor Mark een startbewijs heeft gewonnen tijdens zijn laatste wedstrijd in Barcelona. “Ik had graag meegewild”, geeft August toe. “Maar het thuisfront is ook belangrijk.”

De keuze voor de triathlon-sport

Dat zijn zoons een heel andere tak van sport hebben gekozen, vindt August niet spijtig. “Ik heb ze nooit gedwongen. Ze moesten het helemaal zelf weten. Je ziet op het circuit die jonge kinderen gepusht worden door hun ouders. In een grote camper met alles erop en eraan. Dat werkt niet. Ze moeten wel willen natuurlijk.” Annet: “Ik ben best blij dat ze niet voor de motorsport hebben gekozen. Die sport kost handenvol geld. We hebben de jongens wel altijd ondersteund met goed materiaal.” Marco: “Dat kost ook genoeg toch?” August: “Ja, maar goed materiaal is belangrijk.”

De rol van de ouders

Als Holtenaar heeft de crosser een paar keer mee gedaan aan de triathlon in eigen dorp. “De inschrijving opende om 20.00 uur. Ik stond om 16.00 uur als eerste in de rij bij het gemeentehuis van Holten. Omdat ik dan zeker was van een startbewijs.” August moet er om lachen. “Ja die gedrevenheid.” Annet is geen fanatieke sporter zoals ‘haar’ mannen. “Vroeger heb ik wel veel gezwommen en geturnd. En ik ging met Anton mee naar het circuit. Daar zette ik koffie en maakte ik brillen schoon. Dankbaar werk inderdaad.” Ze heeft nu niet alleen haar handen vol aan de sportcarrière van de tweeling. De zorg voor

n ETU 2016 Holte mium & triathlon pre ean cup rop eu junior

1-2 juli

V.l.n.r. Mark, Annet, Mariecke, Marco en August Muller.

Colofon Uitgave: Stichting Triathlon Holten Postbus 126, 7450 AC Holten E: info@triathlonholten.nl I: www.triathlonholten.nl Twitter: @triathlonholten Facebook: Triathlon Holten Instagram: @triathlonholten

VAN LOSSER EP INSTALLATIEGRO

Oplage: 50.000 exemplaren Tekst: Nancy Gerritsen Hanneke Janssen Regien Klein Hegeman Niels Meijerink Jeanine Valster

Fotografie: Eva Hoefman Esmee Hunneman Machteld Schaap Paul Tulp Marieke Veneklaas Gerrit Willems Danique van der Zwalm Pascal van der Zwalm

Advertentie-exploitatie: Hendri Markvoort Ontwerp: Reclamemakers Holten Opmaak en druk: De Persgroep


Dé wereld van lingerie en ondermode Dorpsstraat 2 - 7451 BT Holten - Tel. 0548-547979

Wat staat er niet op ons kindermenu ?!

Buiten- én binnenspeeltuin. Met speeltoestellen in overvloed. Terrassen om bij te komen van al dat plezier. En lekker wat te drinken. Of heerlijk te eten. Al ben je daarvoor natuurlijk ook van harte welkom in ons restaurant. Tja, wat staat er niet op ons kindermenu?! Trouwens onze menukaart heeft voor iedereen wat te bieden. Of je nu met z’n tweeën bent of als groep lekker uit eten wilt!

Holterweg 23 7475 AT Markelo T 0547-361206

WWW

depoppe.nl

Geopend van dinsdag t/m zondag

1586_DTP_Adv_DePoppe_Wegwijs.indd 1

LUNCHEN LOUNGEN LOGEREN FEESTEN DINEREN VERGADEREN TROUWEN LUNCHEN LOUNGEN LOGEREN FEESTEN DINEREN VERGADEREN TROUWEN

08-02-13 13:52

Bezoek

Triathlon Holten In Overijssel vinden schitterende topsport events plaats zoals de Triathlon Holten en, in oktober, de Military in Boekelo. Dankzij de Hanzelijn, de Vechtdallijnen en het prima busvervoer zijn de evenementen goed met het openbaar vervoer te bereiken. Als u er dan toch bent; geniet van het heerlijke eten en drinken in de Overijsselse restaurants. En blijf slapen op een van de prachtige campings of in een van de uitstekende hotels.

www.jijenoverijssel.nl


1-2 juli

2016 Holten ETU triathlon premium & junior european cup

VAN LOSSER INSTALLATIEGROEP

Sponsoren Reclamemakers Holten Drukkerij Roelofs Lesscher IT BV Saxion Hogescholen Autodealers Holten Loohuis Telecommunicatie en Beveiliging Landal Twenhaarsveld Faber Vlaggen Heuvelman Media JV Pro Events Juwelier Saffier Herzog Medical Hemink Kleentec Koers Oost Shimano Visschedijk De Jong en Laan COOP Leon Haanstra Waterloo Witteveen en Bos JWS Raalte Mc Donalds Albert Heijn Holten Bakkerij Nijkamp Keukenhof van Holten Workx Powershop Slagerij Brands Boks Beijer & Co Marjo Bloemen Markvoort Groen Reinaardus Vis Weghorst Avia Tempelman Sierbestrating Loonbedrijf P.A.P. Bike Totaal Bloemendal Sans-online.nl Koga Restaurant Woody’s Autogrill AC Holten Handelsonderneming G.J. Jansen Restaurant de Poppe Restaurant Tastoe Palazzo architecten Zwanenberg Food Group Predon Security HBA afrasteringen Raab Karcher Sportvoedingwebshop Triathlonwinkel.nl

De vrienden van de Triathlon Holten wensen organisatie en deelnemers veel succes bij de 32e editie van de Triathlon Holten 2016 Aannemersbedrijf Paalman Tempelman AD Autobedrijf Erik Huzen Advocatenkantoor TrendLaw Aebi Schmidt Nederland Artzetmedia Autobedrijf Paalman Autobedrijf Pots Autogrill Automobielbedrijf Baltes Aveco de Bondt BDC Ingenieurs en architecten Bemei RVS Industrie B.V. Boks Beijer & Co Assurantiën Bramer Beheer en Exploitatiemaatschappij Brand Specials Bungalowpark De Lindenberg Café ‘t Klavier Café Restaurant De Poppe COOP Léon Haanstra Countus accountants + adviseurs Dajaac B.V. De Rosse Drent Kappers Drukkerij Roelofs Dyckerhoff Basal Elbert Fiscaal Eventfacilities.info EverSafe Extend

Faber Vlaggen Fletcher Hotel Restaurant Sallandse Heuvelrug Frejo Machinefabriek Fysiotherapie Holten Gezondheidscentrum Gemeente Rijssen-Holten Geofoxx H & A Assurantiën HBA Totaal Handelsonderneming G.J. Jansen Hemink Heutink Heuvelman Media Hotel Restaurant “Hoog Holten” Het Notarieel De Jong & Laan Jupiler JV Pro Events JWS Raalte Kapsalon Elegant Keukenhof van Holten Klein Boonschate Landscaping Koninklijke Volker Wessels Stevin Korbeld Verhuur B.V. Landal Twenhaarsveld Lankelma Geotechniek Almelo Leferink Belasting & Administratie Adviseurs Lesscher IT Loohuis Telecommunicatie & Beveiligingen Loon & Grondverzet P.A.P.

McDonald’s Metalin Technical Group B.V. Müller Fresh Food Logistics Multimate Holten Nijkamp De Echte Bakker OAD Odessa Holten Rabobank Noord en West Twente Reclamemakers Holten Redboots Rietdekkersbedrijf Aaftink Saxion Scholengemeenschap “De Waerdenborch” Slagerij Geert Brands Sportvoedingwebshop.com Steggink Interieurs & Meubelen Stekelenburg Advocaten De Swarte Ruijter Talents Uitzendbureau Ter Steege Bouw Vastgoed TIB Lucht- & Milieutechniek B.V. Twentse Courant Tubantia Van Braak Accountants Van Losser Installaties Vincent makelaars Visschedijk b.v. Vivera Workx


Saffier Rijss,en - Haarstraat 11 - Tel.: 05 48 - 51 93 33 Saffier Nijverdal - Grotestraat 115 - Tel.: 05 48 - 61 30 87

Triathlon Holten 2016  

Lees de hele triathlonkrant online, en wees op de hoogte van alle laatste nieuwtjes, deelnemers en parcoursen. Klik op het voorblad om de kr...

Triathlon Holten 2016  

Lees de hele triathlonkrant online, en wees op de hoogte van alle laatste nieuwtjes, deelnemers en parcoursen. Klik op het voorblad om de kr...

Advertisement