Page 1

Rabobank Roermond-Echt.

directzelfregelen.nl

Uw bankzaken regelen zoals u dat wilt.


Uw behoeften en keuzes veranderen. Wij veranderen met u mee. Gaat u heel even mee terug in de tijd? Onze bank is ontstaan in het tweede decennium van de vorige eeuw. Tot zover gaat de geschiedenis van de Rabobank terug. Ongelooflijk, wat er in amper 100 jaar allemaal is veranderd. Maar in één opzicht zijn we altijd hetzelfde gebleven: wij zijn er voor onze klanten. Hoe dan ook, waar dan ook. Dat ‘hoe’ en ‘waar’ verandert nu bijna met de dag. Denk aan internet, tablets en smartphones. Hadden we vroeger alleen bankkantoren, nu is er een hele reeks aan manieren om met elkaar in contact te komen: telefoon, website, e-mail, app’s. Wij willen als coöperatieve Rabobank een stuwende kracht zijn en blijven in de samenleving. Door het organiseren van activiteiten,

door sponsoring van verenigingen en stichtingen, door het bedenken en ondersteunen van maatschappelijke en culturele projecten, maar ook door betrokken te zijn in lokale netwerken. Op die manier zijn we een Rabobank geworden die altijd dichtbij is, voor iedereen en overal. Wij ontkomen er echter niet aan om mee te veranderen met de behoeften en de keuzes van onze klanten. In deze brochure leest u hoe wij dat vanaf 30 september lokaal invullen. Wij zullen afscheid nemen van onze voor velen van u zo vertrouwde vestigingen in Swalmen, Maasniel en Maasbracht. Maar we zullen ons uiterste best doen ook in die kernen altijd dáár te zijn waar u ons wenst: dichtbij.


Andere tijden, minder kantoren, moderne dienstverlening Bij Rabobank Roermond-Echt bewegen we mee met de behoeften en de keuzes van onze klanten. Zo zien we dat onze kantoren steeds minder bezocht worden en onze klanten steeds meer gebruik maken van telefoon, internet en e-mail. Vanwege de sterke daling van het gebruik van contant geld is ook de behoefte aan geldautomaten flink afgenomen. Op al die ontwikkelingen willen we zo adequaat mogelijk reageren. Hieronder een overzicht van de veranderingen die plaats gaan vinden met ingang van 30 september 2013. Kantoren Roermond en Echt: Deze kantoren worden aangepast aan de nieuwe tijd en uitgebreid tot regiokantoren. De verbouwingen beginnen al dit najaar. Veranderingen per 30 september 2013: Locatie Wat verandert Wat blijft Swalmen Kantoor wordt opgeheven * Geldautomaat, sealbag- automaat en brievenbus

Wat vervalt Afstortautomaat, Chipkniplader

Maasniel Kantoor wordt opgeheven Geldautomaat, sealbag- automaat en brievenbus

Afstortautomaat, Chipkniplader

Maasbracht Kantoor wordt opgeheven * Geldautomaat, sealbag- automaat en brievenbus

Afstortautomaat

Herkenbosch Kantoor open op woensdag Geldautomaat, sealbag- Afhaalservice van geld en vrijdag automaat, afstortautomaat dat via internetbankieren en brievenbus is besteld St. OdiliĂŤnberg

Geldautomaat

Posterholt Geldautomaat

Sealbagautomaat en brievenbus

Pey Geldautomaat

Brievenbus

Stevensweert

Geldautomaat

* We oriĂŤnteren ons op een eventuele andere locatie voor deze faciliteiten

Volg ons op

/Rabore

@Rabobankre


Voor iedereen bereikbaar Is het voor u moeilijk om naar één van onze kantoren te komen en/of is uw kennis van de digitale techniek beperkt? Dan helpen wij u op andere manieren.

Mobiele adviseur: uw eigen Rabobank-adviseur aan huis

Workshops Modern Bankieren

De mobiele Rabo-adviseur komt bij u thuis voor een gesprek over uw bankzaken. U kunt van deze dienst gebruik maken wanneer de online kanalen of een bezoek aan één van onze kantoren niet tot de mogelijkheden behoort.

Internetbankieren en het online regelen van uw bankzaken is eenvoudiger dan het lijkt. In ons Kenniscentrum organiseren wij workshops Modern Bankieren. U krijgt hier uitleg over praktische manieren van bankieren zoals Rabo Internetbankieren en Rabo Mobielbankieren. Ook geven wij u tips over veilig internetbankieren.

Rabo Geld Express Met Rabo Geld Express kunt u tot € 450,- aan contant geld thuis laten bezorgen via PostNL. Rabo Geld Express is vooral bedoeld voor mensen die hulp nodig hebben bij het pinnen of zodanig beperkt zijn dat zij niet in staat zijn de geldautomaat te bereiken.

Volmacht Service Heeft u hulp nodig bij het pinnen of bent u zodanig beperkt in uw mobiliteit dat u niet in staat bent onze bank te bereiken, dan kunt u een volmacht inzetten. Dit is een juridische verhouding tussen volmachtgever en de gevolmachtigde. Met andere woorden: u kiest er dan voor iemand die u vertrouwt te machtigen om geld voor u op te nemen.

Aanbieden betaalopdrachten Brievenbussen vindt u straks alleen nog op onze locaties Roermond, Echt, Herkenbosch, Maasbracht, Maasniel en Swalmen. Maak voor uw betalingen gebruik van het internetbankieren. Klanten die zodanig beperkt zijn dat zij onze kantoren niet kunnen bereiken, bieden wij tot 1 januari 2014 gratis antwoordenveloppen aan.

Bel of mail ons als u behoefte heeft aan een van bovenstaande diensten. Telefoon: (0475 500 500) E-mail: particulieren@re.rabobank.nl


Onze service binnen uw bereik Onze kantoren: Achterop deze brochure vindt u informatie over onze kantoren. U leest welke diensten er blijven, wat verplaatst wordt en wat nieuw is. Direct zelf regelen Bijna al uw bankzaken regelt u eenvoudig via internet. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf eenvoudig vreemde valuta bestellen, een pas aanvragen of uw verzekeringen wijzigen. Kijk voor een overzicht van alle onlinediensten voor particulieren en ondernemers op www.directzelfregelen.nl

E-mailen Heeft u een vraag, dan kunt u ons mailen via particulieren@re.rabobank.nl of bedrijven@re.rabobank.nl

Telefonisch regelen Voor een persoonlijk en deskundig advies kunt u ons bellen. Voor al uw particuliere vragen belt u (0475) 500 500 Voor al uw zakelijke vragen belt u (0475) 500 300 • Maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur

Rabo MobielBankieren Wilt u kunnen bankieren waar en wanneer het u uitkomt? Bankier dan met uw mobiele telefoon. Met Rabo Mobielbankieren kunt u op uw mobiele telefoon met internet: • Het actuele saldo van uw betaal- en spaarrekeningen inzien (saldochecker) • Uw bij- en afschrijvingen bekijken • Geld overmaken • Creditcard-inzicht • Lokaal Rabobanknieuws lezen • Veelgebruikte telefoonnummers van de Rabobank opzoeken • Gemakkelijk acceptgiro’s scannen en betalen (alleen voor iPhone 3GS en hoger) U kunt Rabo MobielBankieren via de Rabo Bankieren App of de mobiele site rn.rabobank.nl De app is beschikbaar voor steeds meer smartphones en tablets. Sms APP naar 7171 voor de downloadlink van de app op uw mobiel. Handige Apps zijn ook: Beleggen App en Rabo Kennis App.

Internetbankieren Met Rabo Internetbankieren regelt u al uw bankzaken vanuit huis. Of vanaf uw vakantieadres, want internetbankieren is niet gebonden aan plaats of tijd. U kunt meteen uw saldo’s zien, bij- en afschrijvingen bekijken en overboekingen doen. Alle bankzaken die u voorheen via papier regelde, kunt u via www.rabobank.nl op de pc of tablet regelen.

Download de Rabo Bankieren App of ga naar m.rabobank.nl. Vervolgens kunt u zich direct aanmelden en zelf uw toegangscode kiezen. U heeft hiervoor eenmalig uw Random Reader nodig. Rabo Alert via SMS of e-mail Met Rabo Alerts krijgt u actuele informatie in een sms of e-mail. Stel in Rabo Internetbankieren in welke Rabo Alerts u automatisch wilt ontvangen of vraag uw saldo op wanneer u dat wilt. Handig om bijvoorbeeld direct te zien of uw salaris al is gestort.


Cashless betalen en sealbags voor zakelijke klanten Steeds meer consumenten gaan over op cashless betalen. Dat is voor u als ondernemer niet alleen veiliger, maar biedt ook extra gemak, is goedkoper en levert tijdsbesparing op. Voor de contante omzet kunt u gebruik maken van onze sealbags. Met behulp van de sealbags kunt u uw bankbiljetten zeven dagen per week en 24 uur per dag storten in onze sealbagautomaten. Voor het gebruik van sealbags heeft u een afstortovereenkomst nodig. Bestel uw sealbags via: www.directzelfregelen.nl of www.rabobank.nl/bedrijven/ klantenservice De sealbags worden u dan gratis toegestuurd. Meer informatie over cashless betalen of sealbags? Bel de Ondernemersdesk (0475) 500 300 of mail naar bedrijven@re.rabobank.nl.

U vindt onze sealbagautomaten in: Swalmen, Markt 12* Roermond, Willem II Singel 9** Roermond Outlet Center, Stadsweide 2 Roermond-Maasniel, Hoekstraat 3 Herkenbosch, Europalaan-centrum 1 Echt, Nieuwe Markt 8 Maasbracht, Zuidsingel 2a* * We oriĂŤnteren ons op een eventuele andere

locatie voor deze faciliteiten.

** Met ingang van 30 september 2013 zal de

www.rabobank.nl/roermond-echt

ondernemersbalie in het souterrain van dit

stadskantoor worden opgeheven.

Rabobank aanpassing kantoren 2013  
Rabobank aanpassing kantoren 2013  

Uw behoeften en keuzes veranderen. Wij veranderen met u mee.

Advertisement