Feestweek Krant Zevenhuizen 2023

Page 1

Feestweek Zevenhuizen: 11 t/m 19 augustus 2023

11 augustus is het eindelijk weer zover; Het begin van de feestweek in Zevenhuizen. Deze editie beloofd een knallend feest te worden en de verwachtingen zijn hoger dan ooit tevoren. Met de gezelligste artiesten en de leukste activiteiten biedt deze editie van de feestweek voor elk wat wils. Heel Zevenhuizen zal samenkomen om er een prachtige week van te maken. Dit feest wil je niet missen!

Wat kunnen we allemaal verwachten?

De feestweek zal van start gaan met de eerste activiteiten op vrijdag 11 augustus, en de knallende afsluiter van de week vindt plaats op zaterdag 19 augustus. Meer dan een week lang zullen er tal van activiteiten plaatsvinden met voor ieder wat wils.

Zo zullen er onder andere een hoop sportieve activiteiten op het programma staan. Zo begint de week met een tweetal viswedstrijden in verschillende leeftijdscategoriën. Daarnaast vind er een darttoernooi plaats, kun je lasergamen, is er een spectaculaire zeskamp, kun je je aanmelden om mee te doen met klootschieten en wordt er een beachvolleybal toernooi georganiseerd. Ook vanuit de sportverenigingen worden er activiteiten aangeboden. Zo kun je meedoen met het 7x7 Voetbaltoernooi op de velden

van VV Zevenhuizen en kun je op de tennisbanen van SVA Zevenhuizen meedoen aan de tenniskampioenschappen. Bekijk het volledige programma, met de juiste data en volledige informatie op de volgende pagina.

Muzikale hoogtepunten

Het is ongelofelijk hoeveel topartiesten er in één week de revue zullen passeren in ons mooie Zevenhuizen. Deze artiesten verdelen zich onder andere over de volgende twee prachtige evenementen. Op woensdag 16 augustus is het vanaf 13:00 tot en met maarliefst 23:00 tijd voor het Hollandsmuziek feest op het MFC-plein. Grote namen uit de hollandstalige muziekscene zullen hier het podium beklimmen. Tussen deze line-up staan onder andere René Schuurmans, Rutger van Barneveld, Melissa

Smilda, Zanger Orlando. Bekijk de volledige lijst met artiesten verderop in deze krant!

Op zaterdag 19 augustus sluiten we deze prachtige editie van een feestweek met een knal af, in de vorm van het Deli Park Festival mega Hollandse Feestavond! Voor dit prachtige evenement staat echt een rammer van een line-up op de poster, in de vorm van de volgende artiesten: Ancora, Belinda Kinnaer, Davey van der Sluis, Gladjakkers, Ferry de Roze Flamingo en Tim Schalkx! Kortom, ook dit is een avond om onderstreept in de agenda te zetten!

Programma

FEESTWEEK ZEVENHUIZEN 2023

17:45 uur

18:30 uur

05:30 uur

09:00 uur

10:00 uur

13:00 uur

19:30 uur

12:00 uur

12:30 uur

13:30 uur

18:00 uur

11 t/m 19 AUGUSTUS 11 12

16:00 uur

Viswedstrijd om de feestweekbokaal voor de jeugd tot 18 jaar. Inschrijven vanaf 17:45 uur bij Cafe de Appelhof.

Darten Darttoernooi Open Zevenhuizen bij het MFC De Molenstreek, info en inschrijven via whatsapp 06-11058383, 06-46566860 of 06-19427555

Viswedstrijd om de Feestweekbokaal Senioren, Inschrijving vanaf 5:30 uur in Café De Appelhof (leefnet en vispas meenemen)

Motortoertocht vanaf Cafe de Appelhof, tocht door de noordelijke 3 provincies, met een lengte van ca 80 km.

Tenniskampioenschappen De Zeuvm'huuster Tenniskampioenschappen, op onze tennisbanen naast het MFC. Deelname is gratis. Voor alle niveaus, vanaf 13 jaar. Aanwezig om 9:45. Aanmelden via tennis@sva-zevenhuizen.nl of 06-21680284

Vijverspektakel en Muziekfeest Vijverspektakel Levensgroot Stef Stuntpiloot! Op het MFC-plein. Opgave aan de baan kort voor starttijd Deelname op eigen risico. Na afloop live muziek.

Feestweek Bingo georganiseerd door Concordia in het MFC de Molenstreek aanvang 20:00 uur.

13

Oldtimerfestival Zevenhuizen Lokatie inschrijving MFC de Molenstreek vanaf 12:00 uur.

7x7 Voetbaltoernooi: Op de velden van VV Zevenhuizen, aanvang 12:30 uur, met feestelijke afsluiting. Facebook: Voetbalvereniging Zevenhuizen of www.vv7huizen.nl.

14

Ouderenmiddag Ouderenmiddag, gezellige pubquiz met vragen over vroeger onder het genot van een kopje koffie. Opgave via Jannie Aalders 06-24161651

Klootschieten Aanmelden vanaf 18:00 uur bij MFC de Molenstreek of via 0612913250

14:00 uur 15

Kindermiddag Leuke activiteit voor kinderen van 4 t/m 12 jaar bij MFC de Molenstreek

Kinderbingo in het MFC de Molenstreek georganiseerd door Concordia. Spectaculaire 6-kamp georganiseerd door KV Sparta. Teams van 8 personen, vanaf 16 jaar. Bij MFC de Molenstreek.

19:00 uur

18:30 uur Ballonvaart Ballonvaart, locatie sportpark de Olle Streek. Opgave H vd Roest 06-50285205 of www.dijkstraballonvaarten.nl

16

11:00 uur Jaarmarkt! met gezellig koffie terras vanaf 11:00 uur tot 19:00 uur. Hollands muziekplein start om 13:00 uur op het evenemententerrein bij MFC De Molenstreek tot 23:00 uur. Met diverse stands, kramen en horeca. De Appelhof: de hele dag geopend incl terras. Vanaf 21:00 uur live muziek 'zoals van ouds'.

14:00 uur

18:30 uur

17

18 ZATERDAG T/M WOENSDAG EEN KLEINE KERMIS OP DE PARKEERPLAATS MOLENWEG KANT VAN HET MFC!

Jeu de Boules Middag voor alle leeftijden, gratis deelname. Locatie: Nieuwe! Jeu de Boules-baan bij MFC De Molenstreek.

19:00 uur Orienteringsrit voor auto's en motoren opgave vanaf 18:30uur bij Cafe de Appelhof

Beachvolleytbal toernooi door Stichting Promotie 7Huizen en SVA, bij het MFC De Molenstreek, start rond

18:30. Aanmelden via www.tournify.nl/live/beachvolleybal-7huizen/signup of scan de QR-Code!

20:30 uur Deli Park Festival feestweek Zevenhuizen met Mooi Wark en De Hûnekop. Kaarten online verkrijgbaar via www.feestweekzevenhuizen.nl.

19 MET DANK AAN DONATEURS VAN DE STICHTING PROMOTIE 7HUIZEN DE OLIEBOLLENKRAAM STAAT DE HELE FEESTWEEK NAAST HET MFC ”DE MOLENSTREEK”

14:00 uur Lasergamen in het MFC voor de leeftijdsgroepen 10 t/m 13 en 14 t/m 17 jaar. Opgave via arjan@kvsparta.nl

20:30 uur

22:00 uur

Deli Park Festival mega Hollandse feestavond! Met Ancora, Belinda Kinnaer, Tim Schalkx en vele anderen.

Kaarten online verkrijgbaar via www.feestweekzevenhuizen.nl

VOOR MEER INFORMATIE EN OPGAVE VAN DE ACTIVITEITEN, KIJK OP WWW.7HUIZEN.NL/FEESTWEEK

Spectaculaire vuurwerkshow aan het einde van de feestweek

Jaarmarkt Zevenhuizen

Woensdag 16 augustus 2023 is er weer een gezamenlijke jaarmarkt in Zevenhuizen. De jaarmarkt commissie van SP7 en de Familie Hummel van de Friterie gaan na goed overleg beiden bij het MFChun activiteiten organiseren. In het afgelopen jaar 2022 werd na twee jaren corona afwezigheid voor het eerst weer een jaarmarkt georganiseerd. Door een verschil van inzicht en onder andere tijdsdruk resulteerde dat erin dat er twee markten op twee plekken in het dorp opgezet werden. De familie Hummel aan het Hoofddiep rondom hun Friterie en de jaarmarkt commissie op het MFC terrein. Beiden deels geslaagde evenementen zorgden wel voor een tweespalt in het dorp. Voor bezoekers was het even zoeken, maar deze konden van het ene naar het andere evenement lopen en van beiden proeven, luisteren en genieten.

‘’Dit jaar gaat het anders!’’

De jaarmarkt commissie en de familie Hummel hebben elkaar opgezocht en de conclusie getrokken dat dit voor het dorp niet het beste was. Ze hebben besloten om dit jaar gezamenlijk het evenement te organiseren op het MFC terrein.’’ Daar is voldoende ruimte’’ en ‘’we hoeven dan de doorgaande provinciale weg niet af te sluiten’’ zijn een paar gedeelde kreten die hen tot elkaar gebracht heeft. Op deze manier kunnen beide organisaties zich bezig gaan houden waar ze goed in zijn: De jaarmarktcommissie neemt de kraamverhuur voor zijn/haar rekening en de familie Hummel is sterk in het opzetten van een muziekfeest met een hap en een snap. Ook andere belanghebbenden in het dorp zijn betrokken bij de voorbereidingen van het evenement.

“ Wat gaat er dan gebeuren?”

Op woensdag 16 augustus van 11.00 uur tot 19.00 uur zal er op het MFC terrein een jaarmarkt met maximaal 100 kramen gehouden worden. Daarnaast is er op het terrein een Hollands muziekfeest met verschillende artiesten. Dit zal starten rond 13.00 uur en doorgaan tot 23.00 uur. N.b. In de nieuwe gemeentelijke verordening zijn muziek en andere evenementen toegestaan tot maximaal deze tijd.

Als voormalig ‘’leukste dorp van Groningen’’ zullen de organisatoren er alles aan doen om het weer gezellig te maken met eten, drinken, muziek en een variatie aan verkoop kramen. Ze zeggen dan ook: ‘’Tot ziens op woensdag 16 augustus’’. De jaarmarkt is onderdeel van de jaarlijkse feestweek, het langste aaneengesloten evenement in de Provincie! Opgave voor de jaarmarkt kan op: www.jaarmarktzevenhuizen.nl

“Het wordt weer gezellig in Zevenhuizen!”

Deli Park Festival

Vroeger was het dé feestweek in Zevenhuizen waar iedereen uit het Noorden en omgeving naartoe trok. Met name Pruim Zevenhuizen was een populaire bestemming. Toen Pruim wegviel, organiseerde Doetse Kajuiter de Hollandse Avond, die jarenlang plaatsvond bij Café Kajuiter. Na een aantal jaren werd dit evenement verplaatst naar een grotere feesttent aan de Oudestreek in Zevenhuizen. Sinds de afgelopen twee jaar gaat het feest verder onder de noemer: Deli Park Festival. Het Deli Park Festival is inmiddels uitgegroeid tot een groot evenement met meer dan 1.500 bezoekers op het evenemententerrein bij het MFC in Zevenhuizen.

Komend jaar staat op vrijdag 18 augustus de Boerenrockavond op het programma. Het publiek kan genieten van optredens van de band Mooi Wark en De Hûnekop. Op zaterdag 19 augustus is het tijd voor de Hollandse Avond, waarbij een indrukwekkende line-up van artiesten klaarstaat om het publiek te vermaken. Ancora, Belinda Kinnaer, Davey van der Sluis, Gladjakkers, Ferry de Roze Flamingo en Tim Schalkx betreden het podium en trakteren de bezoekers op een avond vol Hollandse hits en gezelligheid.

Deli Park Festival is een evenement dat niet alleen bekendstaat om zijn geweldige muziekprogramma, maar ook om de fantastische sfeer en de samenhorigheid die het teweegbrengt. Dankzij de inzet van alle vrijwilligers is dit festival uitgegroeid tot een niet te missen happening in Zevenhuizen en omstreken. Kaarten voor het Deli Park Festival zijn verkrijgbaar via www.feestweekzevenhuizen.nl.

Pony Power voor Kids: Mentaal

weerbaarder dankzij luisterende pony’s

“ Paarden en pony’s oordelen niet. Die nemen je zoals je bent.” Om die reden vervullen de edele dieren een belangrijke rol in de trainingen die Olga Hartman van Stal Bolheim in Zevenhuizen geeft aan kinderen.

Pony Power voor Kids is gericht op de sociaal-emotionele ontwikkeling en persoonlijke groei, voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 10 jaar. De cursus wordt op een speelse, educatieve manier gegeven, is praktijkgericht en vindt plaats in de buitenlucht. De pony’s die worden ingezet in de praktijkoefeningen blijken door hun gedrag en oprechte reacties naar de kinderen zeer geschikt om deze kinderen zelfverzekerder te maken. Ze krijgen meer zelfvertrouwen, worden mentaal weerbaarder, leren grenzen stellen en bewaken en leren omgaan met emoties.

Pony Power voor Kids is een landelijk concept en bestaat sinds eind 2016 en de resultaten zijn al na een paar lessen merkbaar”, vertelt Olga Hartman uit Zevenhuizen. “De Kids leren meer over zichzelf, leren hoe te handelen in bepaalde situaties. Kids voelen zich direct op hun gemak. Zo was een jonge cursist wat verlegen, maar gaandeweg de training zag je hem uit zijn schulp kruipen en met meer zelfvertrouwen reageren”, aldus Olga Hartman.

“We werken met thema’s die in een eigen werkboek worden uitgewerkt, zodat ouders thuis met de kinderen verder aan de slag kunnen. Alle thema’s starten met de metafoor van de kudde en gaan bijvoorbeeld over (non) verbale communicatie, omgaan

met emoties, grenzen aangeven en bewaken en samenwerken, met steeds een link naar situaties thuis, op school, en tijdens het sporten. Dus DOEN – ERVAREN – LEREN” , vult Olga nog aan.

Nieuwsgierig geworden? Kijk alvast eens op de landelijke site www.ponypowervoorkids.nl. En kom vrijblijvend een keer kennis maken op stal Bolheim met de pony’s en het programma. Mail naar hartman@bolheim.nl

MFC De Molenstreek

Het Multifunctionele Centrum de Molenstreek gelegen in het “sport” park van het mooie dorp Zevenhuizen (GN) ligt tussen de sportvelden van Voetbal, Korfbal, Tennis en aan de voorkant een zeer mooi evenementen terrein wat bij winterdagen een ijsbaan is.

Dit prachtig centrum, geopend op 13 augustus 2021 en thuisbasis voor alle buurtverenigingen, sportverenigingen en alle inwoners, heeft de beschikking over vijf multifunctionele zalen, grote keuken, grote zaal inclusief bar, fitness ruimte, grote sporthal van 26 x 44 meter, 10 kleedkamers, EHBO ruimte, drie scheidsrechter ruimte en een fraai sportcafe. Voor het gebouw is een groot evenementen terrein beschikbaar. Kortom veel mogelijkheden. MFC de Molenstreek is tot stand gekomen dank zij de inzet van alle inwoners en verenigingen van Zevenhuizen. MFC is er door, voor en van alle inwoners. MFC beheert het gebouw en de middelen, de verenigingen en inwoners van Zevenhuizen organiseren en regelen de activiteiten. Zoals het dorpsfeest, de sport, muziek en de feestweek.

Uiteraard kunt u altijd het sportcafe, met zijn mooi terras, als startpunt en eindpunt gebruiken voor fiets, wandel en een fraaie motortocht of als pauzeplek voor de wandeltocht. MFC de Molenstreek faciliteert alle verenigingen en initiatieven die gebruik maken en willen maken van het centrum en het evenementen terrein. Wij ondersteunen met kennis, materialen en middelen.

Voor meer informatie over MFC de Molenstreek zie: www.mfcdemolenstreek.nl

ONDERNEMEN IN ZEVENHUIZEN

Als ondernemer denk je vooruit om je doelen te behalen. Dit geldt natuurlijk ook voor de Ondernemers Vereniging Zevenhuizen (OVZ).

In november zijn ze al begonnen met het plannen van uitjes en activiteiten. “We organiseren dit als bestuur samen met onze Activiteiten Commissie” Aldus Bert Flonk, Secretaris OVZ. Tijdens deze uitjes is het doel om elkaar te ontmoeten en informeren in de breedste zin van het woord. Dit jaar heeft de vereniging al 3 activiteiten gehad en er komen nog 2 bij.

Op 11 oktober 2023 organiseert de ondernemers vereniging een ontmoetingsavond in het MFC Zevenhuizen met de gebroeders Anker als gastsprekers. Het beloofd een gezellige avond te worden waarbij alle Zeuv’mhuster ondernemers welkom zijn, lid of geen lid voel je welkom!

Ben je nieuwsgierig geworden? Tijdens de jaarmarkt staat de OVZ op de jaarmarkt klaar voor een gesprek!

VV ZEVENHUIZEN

Evenals voorgaande jaren zal ook de voetbalvereniging Zevenhuizen weer een bijdrage leveren aan de jaarlijkse feestweek.

Waar jarenlang werd samengewerkt met De Carbidboys gaat de vereniging dit jaar het zogenoemde ‘vijverspektakel’ samen met het MFC de Molenstreek organiseren. Dit jaar is op de eerste zaterdag het spektakel De Sweeper Wipeout XXL of ook wel Stef Stuntpiloot. Dit ken je vast van TV vanwege Wipeout. Mensen vliegen op de gekste manieren van de plateaus dankzij de zwieper die ze krijgen. Daarom staat de uitdaging: blijven staan! Dit spelelement is voor jong (vanaf 8 jaar) en oud. Het evenement zal vanaf 14:00 uur plaatsvinden op het plein voor het MFC en opgave kan plaatsvinden aan de baan. Na afloop staat er een liveband en DJ klaar om het evenement feestelijk af te sluiten.

Als dit alles weer is afgebroken vindt de volgende dag al weer het succesvolle 7 x 7 voetbaltoernooi plaats op de velden van de voetbalvereniging. De aanvang hiervan is 12:30 uur en wordt afgesloten met muziek.

Al met al een sportieve invulling het eerste weekend van de feestweek!

KV SPARTA SPRINGLEVEND!

Het seizoen 2022-2023 zit erop, maar het nieuwe seizoen staat over een paar weken alweer voor de deur. En daar hebben ze bij KV Sparta alweer zin in! Het was een prachtig seizoen met kampioenen, mooie wedstrijden en bovenal veel spelplezier. Nu even een verdiende vakantie, maar straks er weervolop tegenaan!

Ook stond het afgelopen seizoen KV Sparta sinds jaren weer volledig op eigen benen en heeft het in iedere leeftijdscategorie één of meerdere teams kunnen opstellen. En dat is best uniek voor een dorp als Zevenhuizen. ‘Daar zijn we ook trots op’, aldus voorzitter Bob van der Velde, ‘want we zijn de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. Dit komt door een aantal redenen zoals de tomeloze energie van vele vrijwilligers, de familiaire sfeer en bovenal de prachtige thuislocatie: MFC de Molenstreek. Met de relatief nieuwe (sinds najaar 2020) kunstgrasvelden en de eigen zaal hebben we een toplocatie waar we jaren mee vooruit kunnen. Naast de sportieve prestaties hechten we zeer aan een goede sfeer, vandaar dat er voor jong en oud regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd. Zoals het befaamde kampeerweekend, dit jaar met meer dan 80 deelnemers. En ook de seizoens-afsluiting met een mix-toernooi en een afsluitende BBQ was erg geslaagd!’ Als dit alles weer is afgebroken vindt de volgende dag al weer het succesvolle 7 x 7 voetbaltoernooi plaats op de velden van de voetbalvereniging. De aanvang hiervan is 12:30 uur en wordt afgesloten met muziek. Al met al een sportieve invulling het eerste weekend van de feestweek!

Naast de vele vrijwilligers zijn ook de sponsoren belangrijk voor KV Sparta. Hoofdsponsor Loon- en Grondverzetbedrijf Zoutman uit Zevenhuizen als ook alle andere sponsoren (en de Vrienden van Sparta) worden zeer gewaardeerd voor hun financiële steun in deze dure tijden.

Omdat KV Sparta er voor en door het dorp is, organiseert zij ook dit jaar weer een 3-tal evenementen tijdens de jaarlijkse feestweek te Zevenhuizen:

1. Dinsdagmiddag 15 augustus is er een KINDERMIDDAG waar voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar een leuke activiteit wordt georganiseerd. Jongens en meisjes, jullie zijn van harte welkom om 14.00 uur bij het MFC!

2. Dinsdagavond 15 augustus is er vanaf 18.30 uur de altijd SPECTACULAIRE 6-KAMP. Teams van 8 personen (vanaf 16 jaar), mogen op de zéér diverse onderdelen weer hun kunsten vertonen. Opgave kan per mail naar media@kvsparta.nl

3. En op de zaterdagmiddag 19 augustus is er in de sporthal LASERGAMEN voor de jeugd tussen 10 en 13 jaar en voor de jeugd tussen de 14 en 17 jaar. Opgave kan per mail naar arjan@kvsparta.nl.

We hopen veel Zeumhuusters te mogen begroeten op deze als ook andere activiteiten tijdens deze feestweek. En iedereen alvast een hele mooie en gezellig feestweek toegewenst! Namens KV Sparta Zevenhuizen

OLDTIMER FESTIVAL ZEVENHUIZEN

Zondag 13 augustus 2023 wordt de ijsbaan bij het MFC-gebouw weer omgetoverd tot een parkeerplaats voor meer dan honderd verschillende auto’s, motoren en brommers. Van 11.00 tot 13.00 hebben eigenaren van een voertuig van voor 1990 de mogelijkheid om zich aan te melden voor het festival.

Om 13.00 zal er een tour van ongeveer 80 km starten die ook dit jaar weer de mooiste plekjes van Noord-Nederland bezoekt waarna we weer teug keren bij het MFC waar de deelnemer na kunnen genieten.

Ook in het bezit van een Oldtimer en wilt u ook meerijden? Aanmelden kan door de volgende gegevens te mailen naar oldtimerfestival7huizen@outlook.com:

- [ ] Naam

- [ ] Adres, postcode en woonplaats

- [ ] Type voertuig en kenteken

- [ ] Aantal personen.

Deelname kost €10,- per equipe van 2 personen en €3,50 voor alle deelnemers daarboven. Hopelijk tot dan in Zevenhuizen!

De ideale manier voor voordelige brillenglazen in een eigen montuur.

In de afgelopen jaren heeft online winkelen aan populariteit gewonnen, en deze trend heeft zich ook uitgebreid naar de brillenindustrie.

Met het gemak van thuiswinkelen en de mogelijkheid om uit een breed assortiment te kiezen, is het geen verrassing dat steeds meer mensen ervoor kiezen om hun brillenglazen online te bestellen. Een website die opvalt in deze groeiende markt is Brillenglazen. com, een bestemming waar men voordelige brillenglazen van hoge kwaliteit kan vinden.

Brillenglazen.com heeft een uitgebreide collectie brillenglazen die geschikt zijn voor verschillende soorten monturen en voorschriften. Of je nu op zoek bent naar enkelvoudige of multifocale glazen, gepolariseerde zonnebrilglazen of andere speciale lenzen, deze website heeft het allemaal. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de behoeften van mensen met verschillende visuele vereisten.

Een van de grootste voordelen van het bestellen via Brillenglazen. com is de betaalbaarheid. In vergelijking met traditionele opticiens zijn de prijzen hier vaak aanzienlijk lager, zonder dat er wordt ingeleverd op de kwaliteit. Door rechtstreeks bij de fabrikant te kopen en de tussenhandel uit te schakelen, kan Brillenglazen.com de kosten laag houden en de besparingen doorgeven aan de klanten.

Het bestelproces is eenvoudig en intuïtief. Klanten kunnen hun voorschrift uploaden of handmatig invoeren, de gewenste specificaties kiezen en vervolgens een keuze maken uit de beschikbare glazen.

Bovendien biedt Brillenglazen.com sinds de verhuizing van Tynaarlo naar Leek ook de mogelijkheid om de showroom te bezoeken of online een afspraak te maken voor een oogmeting. Dit helpt bij vragen over kleuren van zonneglazen of over glasdiktes en zorgt ervoor dat de klant een weloverwogen beslissing kan maken met voorbeelden.

Naast deze voorlichtingsruimte is er een ruimte ingericht met nieuwe brilmonturen, veiligheidsbrillen op sterkte en sportbrillen op sterkte. Dat maakt zelf passen en bekijken mogelijk en kopen kan ook, al blijft het een online aankoop want een kassa is er niet.

Ten slotte biedt Brillenglazen.com een uitstekende klantenservice. Het vriendelijke en deskundige team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en advies te geven bij het maken van een keuze.

Al met al is Brillenglazen.com een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar voordelige brillenglazen van hoge kwaliteit. Met een uitgebreid assortiment, betaalbare prijzen, eenvoudig bestelproces en geweldige klantenservice, biedt deze website een helder zicht in uw toekomst.

BRILLENGLAZEN.COM

MABUTEX Bedrijfskleding is een Business to Business groothandel / leverancier en producent voor (custom made) bedrijfskleding, promotionele kleding en (custom made) merchandise met duurzame passie!

Showroom bezoek op afspraak: MABUTEX Bedrijfskleding is gevestigd op industrieterrein Leeksterveld aan de Lage Traan 6A, langs de A7 in Leek. De meeste ondernemers hebben een drukke agenda en de aanschaf van bedrijfskleding is een essentieel onderdeel voor de veiligheid, uitstraling of promotie van een bedrijf. Daarom werkt MABUTEX Bedrijfskleding alleen op afspraak zodat de ondernemer er zeker van kan zijn dat hij / zij de tijd & aandacht krijgt die nodig is.

No-nonsens: MABUTEX Bedrijfskleding heeft een no-nonsense houding en pretendeert zelf niet “débedrijfskledingleverancier met dé beste service” te zijn; ze doen te allen tijde hun uiterste best en zorgen dat hun klanten trotst zijn en blijven op de door hun geleverde producten.

Onderscheidend: ‘De onderscheidende factor zit hem in de combinatie van kennis, ervaring, passie en creativiteit gecombineerd met het wereldwijde netwerk van producenten en leveranciers waardoor

MABUTEX Bedrijfskleding in staat is om de klanten de beste oplossingen te bieden. Door hun jarenlange ervaring in de bedrijfskleding- en merchandise branche, de persoonlijke aandacht en de juiste service kunnen zij lange termijn relaties met hun klanten opbouwen. MABUTEX Bedrijfskleding heeft efficiënte werkwijzen, schakelt snel en doelgericht en denkt professioneel assertief met de klanten mee.

ZEVENHUIZEN NIEUWS OP FACEBOOK EN INSTAGRAM

De Facebook en Instagram nieuwssite van Zevenhuizen Nieuws is al jaren een begrip in de regio. Drijvende kracht achter deze websites zijn Michel Tinge van MT Online Marketing en ‘nieuwsjager’ Rene Jans uit Zevenhuizen. Al bijna 10 jaar vergaren ze alle bijzonderheden over het verenigingsleven, bedrijven en andere gebeurtenissen die zich in Zevenhuizen en omgeving afspelen. Via de website www.mtonlinemedia.nl maken ze het laatste nieuws wereldkundig.

“Dat social media belangrijk is om het nieuws te verspreiden en een groot publiek te bereiken is onmiskenbaar”, vertelt Michel.

“We hebben daarom ook in de gemeente Westerkwartier veel dorpennieuws Facebookpagina’s. Zevenhuizen Nieuws is voor ons uiteraard heel belangrijk maar daarnaast verzorgen we ook het lokale nieuws op onze Facebookpagina’s: Leek Nieuws, Roden Nieuw, Marum Nieuws, Grootegast Nieuws, Zuidhorn Nieuws en Haulerwijk Nieuws. Onze trots is eigenlijk de Facebookpagina A7 Snelweg Noord met bijna 17.000 volgers in Groningen en Friesland. We volgen op de voet het nieuws op de A7. Files, Flitsers, ongevallen, wegafsluitingen en alle andere bijzonderheden melden we direct onze website. De A7 is tenslotte de belangrijkste verkeersader van Noord-Nederland. Via onze pagina A28 Snelweg bereiken we de provincie Drenthe en Overijssel. De duizenden volgers maken hier dankbaar gebruik van en kunnen vervolgens met de actuele situatie hier hun voordeel mee doen als ze via de A7 of A28 hun bestemming willen bereiken. We hebben bijna 50.000 volgers op deze Facebookpagina’s dus een supergroot bereik.”

“Doordat we een enorme bereik hebben in Noord-Nederland is het zeer interessant voor bedrijven om hun advertentie op onze Facebookpagina’s te plaatsen. Dit is ons verdienmodel”, aldus de ondernemer uit Zevenhuizen.’’

‘‘Ik ben mijn bedrijf MT Online Marketing gestart om ook andere ondernemers te overtuigen van de noodzaak om online goed zichtbaar te zijn, en dit doe ik nog steeds. Bedrijven melden zich nog steeds wekelijks aan om te adverteren ons enorme social media netwerk met meer dan 50.000 volgers.”

Wilt u ook gebruik maken van dit advertentieplatform? Dat kan en is zeer betaalbaar! Stuur een mail naar info@mtonlinemarketing. nl of gewoon even bellen naar telefoonnummer: 06-303 909 91.

MABUTEX
Nu ook verkrijgbaar in Leek
ALLES VOOR DE BOUW IJzersterke Topmerken Ruim Assortiment Hoge Kwaliteit Scherpe Prijsstelling Deskundig Advies
Gereedschappen Airconditioning Specialist Ontzorgt in duurzame klimaatsystemen Tel.
E: info@koelserverice-nederland.nl
airconditioning
Kapteynlaan 3 Leek - (0594) 64 25 29 info@bergsmaleek.nl - bergsmaleek.nl
0229 753 480
 A-klasse
 Koelen én verwarmen  Advies op maat
 Alternatief voor gasverwarming
www.koelingshop.nl
 Kwaliteit en deskundigheid Vestiging: Leek