2018 juli august september

Page 1

Sognebladet for Vilslev og Jedsted

August - September - Oktober 2018


Om Sognebladet Gratis Bladet er gratis og kan læses online på www.kongeaadal.dk og på facebookgruppen ”Kongeådal Borgerforening (Jedsted/Vilslev)”.

Indlæg Alle indlæg er velkomne, såvel hånd– som maskinskrevne. Send også gerne billeder, annoncer, reklame osv.

Desuden trykkes bladet i 125 eksemplarer, så man kan hente et i LokalBrugsen Kongeådal. Du kan også få sognebladet tilsendt som pdf. via mail.

Kontakt ansvarshavende redaktør Ole Witte Madsen på om@km.dk eller tlf. 25 89 41 90. Kirsten Blom er medredaktør af sognebladet, og kan kontaktes på 24 80 49 92, k.blom@pc.dk.

Deadline til næste nummer: 20. september 2018 Indlæg sendes til Ole Witte Madsen på om@km.dk

Bladet udkommer 4 gange årligt, og dækker perioderne: januar - februar - marts (deadline 20. december) april - maj - juni (deadline 20. marts) juli - august - september (deadline 20. juni) oktober - november - december (deadline 20. september) Bladet opsættes og redigeres af Ole Witte Madsen. Trykning foretages af Hans Thiim i Bramming. Udgiften til bladet dækkes af private bidrag samt de lokale foreninger og forretninger. Bidrag kan indbetales til KBAs konto: reg.nr.: 5971 konto: 800 2757. Send gerne en mail til kasserer Mads Peter Lauridsen (madspl@yahoo.dk), hvor det fremgår, at I har givet bidrag til sognebladet. 2


Fodbolddrengene spillede til byfesten

3


Formand for Vilslev og Omegns Seniorklub Henry Sørensen Tlf. 75 43 15 22, mail: hkejser@stofanet.dk 4


Sommernyt fra Kongeådal Borger- og Aktivitetsforening

det ses på et af billederne havde Peter Smed det lille checkhæfte fremme for at give et bidrag til Å-huset.

Årets store begivenhed – BYFESTEN – har lige fundet sted. Og hvilken byfest! Det var 4 skønne dage med masser af glade mennesker, motionsløb, bankospil, højskolefællessang, ansigtsmaling, hoppepude, grillpølser, travle barfolk, disco, raflebægre, tunede havetraktorer, leg, fodbold, helt enormt flotte kager, cykelsponsorløb og den vildeste, vilde og våde vandaktivitet i Kongeåen. Hvad der ikke var kørt frem af grej og store maskiner, er ikke værd at nævne.

Bankospil og tombola med flotte gevinster er kun muligt, fordi mange har meldt sig til at samle sponsorgaver ind. KÆMPE TAK til alle, der kom med indspark og ideer og bidrog på alle mulige forskellige måder.

Og meget, meget mere.

Også tusind tak til alle, der var med, der hyggede sig, dansede og havde det sjovt, lagde en skærv i baren og i pølseboden og gjorde det hele værd at bøvle med.

TUSIND TAK til alle, der var med til at organisere og planlægge, tak til alle, der bød ind og gerne ville arrangere og stå for en aktivitet. Tak til alle, der var hjælpende hænder… Der skal rigtig mange mennesker til for at få sådan nogle dejlige dage til at lykkes. Og vi var mange.

Byfesten var også en rigtig god lejlighed til at få hilst på vores nyeste tilflyttere. Dejligt, at mange af jer var mødt frem.

Der var mange ideer til, hvordan der kan skaffes penge til foreningen. CM Byg holdt auktion over haveredskaber og skønhedsprodukter, der var kageauktion, tipskupon og Esben var årets pengeyngler. Som

Der var simpelthen fin opbakning alle dage. Onsdag aften deltog 118 løbere i Minitri og Motionsløb. Resultater kan ses på www.run2u.dk. Torsdag aften var vi 110 til banko. Trods regn og rusk. Fredag aften 5


kom 198 børn og voksne til fællesspisning. Mange, mange børn stod i kø ved spejderhytten for at få malet Batman i ansigtet. Lørdag aften deltog 120 i festen med Roots in Suits.

Hjertelig tillykke til årets borger Klaus Thuesen. Klaus er en sød, rar, venlig og uundværlig mand. Derfor blev han valgt som årets borger. Alt i alt var det altså intet andet end en KANON byfest.

Konkurrencer Der var jo en del konkurrencer: Quiz-vinder fredag aften blev Vilslev. Vinder af havetraktor-ringridning: Rasmus Monberg. All star-fodboldkampen blev vundet af Gredstedbro. Vinder af kagekonkurrencen: Susanne Byg Olesen Den store dyst – vilde stunts omkring Kongeåen – blev vundet af Jedsted. Tipskupon blev vundet af John Christensen.

Der er evaluering af byfesten torsdag d. 28. juni kl. 19.00 i spejderhytten. Alle er velkomne til at komme med input. Ønsekliste I bestyrelsen for borgerforeningen har vi haft en snak om den gamle ønskeliste, som var trykt i sidste Sogneblad.

Jeg ved desværre ikke, hvem der vandt rafleturneringen. Det er muligt, at de slet ikke er færdige og sidder og spiller endnu.

Der er flere af punkterne, der er blevet til noget: Udstykning af grunde, flere børn, byforskønnelse, cykelsti, fartdæmpning, biblioteksbetjening, belysning på stien til præstegårdsdiget, egnsbeskrivelse for tilflyttere, et offentligt toilet og plakatsøjle. Så vi synes ikke, at det står så sløjt til.

Her er lidt billeder. Der er flere billeder under Galleri på www.kongeaadal.dk

6


Et nyt foreningshus er tættere på end nogensinde før. Tag derfor godt imod, når der kommer én husstandsindsamler og banker på. Det er et stort, flot og meget spændende projekt. Vi har en flok ildsjæle, der gør en mega-indsats for at projektet skal komme op at stå til glæde for os alle sammen og vores by. De fortjener vores påskønnelse, støtte og opbakning. God sommer til alle. Næste punkt på programmet er avisindsamling lørdag d. 8. september. Gem jeres aviser til os. Sommerhilsener fra Kongeådal Sportsforening og Kongeådal Borger- og Aktivitetsforening

Avisindsamling Lørdag d. 8. september kl. 9 - 12 samler borgerforeningen aviser ind i Vilslev, Jedsted, Hillerup og Farup.

Marianne Kømler

Sæt derfor jeres aviser ud til vejen senest lørdag morgen. Gerne i bundter eller i plastikposer. Vi tømmer også de blå papirspande, hvis de stilles ud til vejen. Skriv navn på, hvis I vil være sikre på at få den samme tilbage. Vi samler oppe på Vestervang, Langbjergvej 15. Hilsen KBA – Kongeådal Borgerog Aktivitetsforening 7


HEKSEN TIL SANKT HANS I VILSLEV For syvende år i træk har børn og dagplejer fra den Kommunale Dagpleje fra Gredstedbro og Vilslev, mødtes hos Susanne Byg i Vilslev, for at gøre heksen klar til sankthansbålet på Børnetoften i Vilslev. Det er blevet en fast tradition, at vi hvert år mødes omkring kl. 9.00, hvor vi starter med frugt og hjemmebagte boller, inden projekt heks går i gang.

Der er blevet fordret kaniner / høns, kørt på køretøjer, leget i sandkassen og inde i den lille skov, hvor det gode vejr er blevet nydt.

Børnene - uanset alder - er med til at fremstille heksen på hver deres niveau, og nogle er med hele vejen.

Alle har hygget sig på tværs af de små grupper, og man kunne se samarbejde børnene imellem. De har fået en fælles oplevelse, og var vældig stolte da heksen stod færdig lavet. Der var også tid til faglig sparring dagplejerne imellem.

Nogle er ivrige efter at fylde sækkene med halm, som vi putter inden i tøjet for at få lavet en buttet / slank heks, mens andre hellere vil kaste halmen op i luften, sidde og mærke på det, eller lege med sten fra gårdspladsen.

Vi sluttede med fællesspisning, som bestod af hjemmebagte pizzasnegle / pølsehorn, der blev indtaget i skyggen på græsplænen, inden turen gik hjemad med trætte børn, som skulle sove til middag.

8


Nyt fra Kongeådal Brugs Forud for generalforsamlingen opfordrede vi jer kunder tit at handle lidt mere i brugsen, ja blot 75 kr. mere om ugen pr. husstand ville gøre en forskel.

Jeg besøgte en af de lukkede butikker oppe ved Varde, nemlig Tinghøj. Jeg talte med uddeleren og formanden, som var meget bekymret for, hvad der nu kom til at ske i det lille samfund, som er på størrelse med vores.

Vi har siden d. 12. april haft fremgang hver uge og toppede i maj med en fremgang på 11%, hvilket svarer til den fremgang, der skal til over hele året, for at vi ikke skal komme ud med et stort underskud. Det bliver et langt sejt træk, men vi tror på opbakning også i fremtiden.

Formanden kunne slet ikke forstille sig, hvor meget man gik glip af, når brugsen nu ikke var der mere, for alt hvad der foregik i byen, blev kommunikeret igennem brugsen. Formanden fortalte, at de havde sendt skrivelser ud om brugsens tilstand, men uden effekt. Derfor valgte de at lukke. Men som hun sagde, så er det først når butikken er væk, at folk finder ud af, hvor meget den har betydet for lokalsamfundet.

På generalforsamlingen kom der flere gode forslag, som bestyrelsen arbejder videre med, nogle er nemme at gennemføre og andre tager længere tid, men alle forslag er blevet drøftet. Vi lægger tallene på omsætning og kunde index på brugsens FB side hver uge, så I kan følge med i udviklingen. Der er ingen tvivl om at små butikker er pressede. Som I sikkert har læst lukker en del dagli’ og lokalbrugser. Også en enkel er lukket i vores område, nemlig Gørding, som endda er en væsentlig større butik og by en vores. Vi er blevet spurgt, om Coop kan lukke vores butik ?

9


Kære borger i Jedsted og Vilslev Kongeådal Sportsforening (KSF) og byggeudvalget ser meget lyst på projekt Åhuset, som gerne skal bygges på sportspladsen. Vi har oplevet en meget positiv tilgang til projektet, når vi kommer rundt og samler penge ind, og er dags dato (21. juni) ca. halvvejs med indsamlingen, og det ser lovende ud. Det er dejligt, at I tager positivt imod indsamlerne, og det skal I have tak for.

Siden sidste sogneblad udkom har vi holdt et fantastisk blomstermarked med masser af gode blomstertilbud, og vi har bemærket hvor flot blomsterne står i jeres haver ;-)

Byggeudvalget er ved at finde den bedste placering af Åhuset på sportspladsen, da vi jo gerne skal have et godt og smukt udsyn igennem glaspartiet i mødelokalet ned mod åen og kirken.

Vi stod også for morgenkaffe og rundstykker samt salg af frugt og grønt ved byfesten, hvor der blev spist ca. 200 rundstykker. Tak for en fantastisk byfest til alle, ikke mindst arrangørerne.

Byggeansøgningen vil blive sendt til Esbjerg kommune inden den 29. juni.

Nu nærmer sommerferien sig snart, derfor vil der ikke være de store arrangementer i brugsen den kommende tid, men husk at følge os på FB eller SMS og mail, hvor der stadig kommer go’e tilbud, sjove konkurrencer, og andet spændende.

I indsamlergruppen håber vi inderligt, at vi har været rundt ved alle i Vilslev/Jedsted området, når vi er færdige med indsamlingen omkring den 29. juni.

God sommer, vi ses i BRUGSEN

Er der nogen, som vi ved en fejl eller misforståelse ikke har besøgt, er I meget velkomne til at kontakte mig på mobil 23438254 eller mail H.jak@hotmail.com

Hilsen bestyrelsen og uddeler Klaus Thuesen

10


I kan også følge os på Facebook Kongeådal Borgerforening Jedsted/V ilslev Venlig hilsen På KSF og byggeudvalgets vegne

Henning T. Jakobsen

Disse to bygninger skal fjernes og erstattes af det nye Åhus. Spejderhytten (til højre) kaldet Knudepunktet, blev indviet i 1990 og har dannet ramme om mange festlige og hyggelige forsamlinger i tidens løb. Ligeså er der også blevet slidt godt på Klubhuset til venstre. 11


Dato Tid

Sted

Aktivitet

19:15 Forsamlingshuset BANKO – hver onsdag aften 1/7

9.30

Vilslev kirke

Gudstjeneste + kaffe v. Uffe Vestergaard

2/7 18.30 12/7 19 Spejderhytten

Seniorklubben: Petanque Nørkleklub

22/7 9.30

Vilslev kirke

Gudstjeneste v. Kevin Asmussen

Spejderhytten

Seniorklub: Heldagstur til Silkeborg (side 4) Nørkleklub

31/7 2/8 19

5/8

11:00 Vilslev kirke

12/8 9.30

Vilslev kirke

19/8

Gudstjeneste v. Ole Witte Madsen Gudstjeneste + kaffe v. Ole Witte Madsen Seniorklubben: 5-dages tur (side 4)

26/8 28/8 2/9 4/9

9.30 18.50 11:00 18.30

8/9

9.00

9/9

9.30

20/9 12.00

Vilslev kirke Hovedengen Vilslev kirke Udflugt

Gudstjeneste v. Ole Witte Madsen Seniorklubben: Aftentur i Ribe (side 4) Gudstjeneste v. Ole Witte Madsen Besøg hos Kurt Majholm (se side 13) Avis-indsamling

Vilslev kirke Sognet

30/9 11.00 Vilslev kirke

Gudstjeneste + kaffe v. Ole Witte Madsen DEADLINE på stof til sognebladet Høstgudstjeneste

4/10 19.00 Forsamlingshuset Rejsebeskrivelse fra Iran (side 13) 20/11 19.00 Spejderhytten

Idéer til julepynt (side 13)

Kalendermøde - Søndag d. 28. oktober kl. 12 inviter er jeg alle inter esserede på frokost og kalendermøde i Vilslev præstegård. Vi skal se på sognets kalender, så vi kan fastlægge begivenheder og aktiviteter i år 2019. Formålet er dels, at vi møder hinanden på tværs af foreninger og dels, at vi undgår, at vore aktiviteter falder oveni hinanden. Tilmelding skal ske til mig senest tirsdag d. 23. oktober. Med venlig hilsen, Ole Witte Madsen Tlf. 25 89 41 90, mail: om@km.dk 12


Nyt fra Kongeådal Husholdningsforening

diglavede ting mod betaling af kontanter eller mobile pay. Max 20 personer, tilmelding senest 13. september. Aftenen koster 50 kr. pr. person.

Tirsdag d. 4. september kl. 18.30 Vi besøger Kurt Majholm, Håndværkervænget 5, 6740 Bramming og får en rundvisning i hans private have, Kurt har været indehaver af Majholm Planter i Bramming.

Mandag 3. december kl. 19 i Vilslev konfirmandstue Sangaften i konfirmandstuen ved Vilslev kirke. Roll og Dorte spiller, og vi synger. Der serveres gløgg, kaffe/ te og hjemmebagte småkager.

Han er pensionist, men tager fortsat ud og rådgiver og laver haveplaner. Han interesserer sig bl.a. for beskæring og vil vise, hvad man kan gøre i en ældre have, hvor buske og træer måske er blevet for store.

Tirsdag 8. januar 2019 Få inspiration til en grønnere levevis, når vi besøger Café K-ærlig, Sønderportsgade 5, Ribe.

Vi kører fra Kongeådal Brugs kl. 18.15. Tilmelding senest 30. august

Lone Kathrin Hansen vil holde et lille oplæg om grøn mad og servere små smagsprøver på vegetarmad og rawfood.

Torsdag 4. oktober kl. 19 i Vilslev Forsamlingshus Rejsebeskrivelse fra Iran. I foråret var sognepræst Ole Witte Madsen med familie på rejse til Iran. Han vil vise billeder og fortælle om det smukke land. Hvordan har kristne og muslimer det med hinanden? Der serveres kaffe og kage. Aftenen koster 40 kr.

Pris pr. person: 100 kr. eks. drikkevarer. Tilmelding nødvendigt senest d. 2. januar 2019. Max 48 personer. Vi kører fra Kongeådal Brugs kl. 18.30 Tilmelding til ar r angementer ne skal ske til Lone Christensen på tlf. 75 43 12 87 eller mobil 50 75 00 15

Tirsdag 20. november kl. 19 i Spejderhytten

Kontingent er 50 kr . Foreningen sørger for kaffe og kage til alle arrangementer mod betaling af 25 kr. pr. person.

I Spejderhytten får vi besøg af Gerda Bjerrum, Sejstrup, som vil komme med gode idéer til julens pynt. Hun medbringer materialer, og så kan vi lave en ting eller to. Denne aften vil man også kunne købe fær13


14


Loppemarked

var formiddagen godt besøgt. Vores fine tombola indbragte 7.618,50 kr. + lidt mobile pay.

Årets loppemarked og tombola blev afviklet lørdag den 7. april. Torsdag og fredag summede forsamlingshuset af aktiviteter omkring aflevering af de lopper, som foreningen havde modtaget i årets løb.

Selve loppemarkedet indbragte næsten 20.000 kr. Køkkensalg ca. 1.200 kr. Alt i alt den største salgssum i den tid, vi har lavet loppemarked. Det er vi glade for og vil gerne sige tak til alle, der hjalp - ca. 16 til selve loppemarkedet - 3 i køkkenet og 2 i tombolaen.

De fleste var opbevaret på det gamle foderstoflager tilhørende Lokalbrugsen Kongeådal, men en del blev som sædvanligt hentet hos lokale, der ønskede at hjælpe Støtteforeningen med at opfylde dets formålsparagraf - nemlig at støtte Vilslev Forsamlingshus med kontanter tjent uden for Forsamlingshusets normale indtægtskilder.

Ikke solgte effekter blev i stort omfang afhentet af Blå Kors - for kaffe, kringle og lagkage. En lokal kræmmer hentede søndag nærmest resten, og en "Hjemmebrænder" afhentede det, der kunne brændes i et fyr. Ganske få læs blev kørt på genbrug, så vi var tidligt færdige søndag.

Lørdag morgen mødtes alle medvirkende til morgenkaffe og den sidste briefing. Vejret var ikke for godt, og der var ikke den sædvanlige kø af kræmmere uden for døren, men straks da døren blev åbnet, var de der.

For Støtteforeningen for Vilslev Forsamlingshus. Svend Erik Hulgaard

Kunderne blev mødt med flere lopper end nogensinde før, og generelt 15


Kalender for Venneforeningen på Karstensminde Dato

Tid

Man 2/7 Tirs 3/7 Ons 4/7 Tors 5/7 Man 9/7 Tirs 10/7 Ons 11/7 Tors 12/7 Man 16/7 Tirs 17/7 Ons 18/7 Tors 19/7 Man 23/7 Tirs 24/7 Ons 25/7 Tors 26/7 Man 30/7 Tirs 31/7

9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30

Ons 1/8 Tors 2/8 Man 6/8 Tirs 7/8 Ons 8/8 Tors 9/8 Man 13/8 Tirs 14/8 Ons 15/8 Tors 16/8 Man 20/8

9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30

Aktivitet

Kirsten læser op Syng med Ivan Aktivitet ved Åse Stolegymnastik kl. 13.30: Hygge i spisestuen Kirsten læser op Spil/ leg i haven, hvis vejret er godt Aktivitet ved Åse Stolegymnastik kl. 13.30: Hygge i spisestuen Kirsten læser op Banko Aktivitet ved Åse Stolegymnastik kl. 13.30: Hygge i spisestuen Kirsten læser op Aktivitet Aktivitet Stolegymnastik kl. 13.30: Hygge i spisestuen Kirsten læser op Aktivitet AUGUST Aktivitet ved Åse Stolegymnastik kl. 13.30: Hygge i spisestuen Kirsten læser op Banko Aktivitet ved Åse Stolegymnastik kl. 13.30: Hygge i spisestuen Kirsten læser op Sang med Ivan Aktivitet ved Åse Stolegymnastik kl. 13.30: Hygge i spisestuen Kirsten læser op 16


Kalender for Venneforeningen på Karstensminde Dato Tirs 21/8 Ons 22/8 Tors 23/8 Man 27/8 Tirs 28/8 Ons 29/8 Tors 30/8

Tid 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30

Man 3/9 Tirs 4/9 Ons 5/9 Tors 6/9 Man 10/9 Tirs 11/9 Ons 12/9 Tors 13/9 Man 17/9 Tirs 18/9 Ons 19/9 Tors 20/9 Man 24/9 Tirs 25/9 Ons 26/9 Tors 27/9

9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30 9.30

Aktivitet Lave håndarbejder til hyggedag i november Aktivitet Stolegymnastik kl. 13.30: Hygge i spisestuen Kirsten læser op Banko Aktivitet ved Åse Stolegymnastik kl. 13.30: Hygge i spisestuen SEPTEMBER Kirsten læser op Sang med Ivan Aktivitet ved Åse Stolegymnastik kl. 13.30: Kortspil i spisestuen Kirsten læser op Film (nærmere opslag kommer senere) Aktivitet ved Åse Stolegymnastik kl. 13.30: Hygge i spisestuen Kirsten læser op Pasgaard Tøj kommer Aktivitet ved Åse Stolegymnastik kl. 13.30: Kortspil i spisestuen Kirsten læser op Banko Aktivitet ved Åse Stolegymnastik kl. 13.30: Kortspil i spisestuen

Ønsker du at høre om, hvad der sker på Karstensminde eller ønsker du at deltage i nogle af aktiviteterne, skal du endelig bare møde op. Du er også velkommen til at kontakte Karstensminde på tlf. 75 43 14 44. Karstensmindes adresse: Hans Jensens Vej 1, 6771 Gredstedbro 17


Kirkens gæstebog I kirkens gæstebog er der mange interessante hilsner for dem, der endnu kan læse håndskrift. Mange typer håndskrift på et væld af forskellige sprog fylder side op og side ned i gæstebogen, der ligger fri til benyttelse for enhver, der kigger ind i den gamle kirke.

Folk vender hjem til den kirke, hvori de blev døbt, konfirmeret, viet, eller hvor nogle af deres nærmeste blev begravet. Mange udenlandske hilsner vidner om Vilslevs sognebørns rejser ud i verden. Især fylder de europæiske hilsner, men der er også en del hilsner fra Amerika. Et lille sogn, og dog så vidt om jorden. Gæstebogen er et stykke kulturhistorie, og bogen ligger stadig i kirken. Enhver kirkegænger er velkommen til at kigge i bogen og til at skrive en hilsen. Når den ene bog fyldes, lægges der en ny gæstebog derind i kirkens rum, så historien forbliver levende.

Ole Witte Madsen

18


Nyt fra Banko i Forsamlingshuset

de før, under og efter selve bankospillet. Af samme årsag er det ikke lykkedes at finde en løsning, så serviceringen kan fortsætte.

Onsdag d. 20. juni 2018 sluttede en æra for Banko i Vilslev Forsamlingshus.

Vi har derfor besluttet at lukke køkkenet til banko og kun sælge vand på flasker, sodavand og øl.

Svend Erik Hulgaard har besluttet at stoppe sit frivillige arbejde i køkkenet, hvor han til hver bankoaften har brygget kaffe, smurt snitter og lavet lagkager m.m., som bankogæster og alle hjælpere har nydt godt af.

Vil man som bankogæst nyde andet, må man selv medbringe, hvad man skal bruge.

Svend Erik skal her – ligesom det lød fra flere munde på hans sidste serviceringsaften - have en meget stor tak for det kæmpe arbejde, han gennem årene har ydet til stor glæde for alle fremmødte hver onsdag aften og for Støtteforeningen for Vilslev Forsamlingshus.

Selvfølgelig er det beklageligt, det nu bliver sådan, men vi glæder os over, at Svend Erik fortsætter i Seniorklubben og i Støtteforeningen. Vi håber, at alle nuværende bankogæster fortsat vil møde op i Vilslev hver onsdag aften og gerne tage venner og bekendte med, for der er brug for hver og en, hvis foreningerne bag banko skal kunne håbe på bare et lille overskud. Hvis nogen har ideer til nye tiltag i forhold til banko eller servicering, hører vi gerne om det. Som sædvanligt fortsætter banko hen over hele sommeren, men vi har ændret konceptet, så det fremover og hele året er alle involverede foreninger, der deler arbejdet og et forhåbentligt overskud.

Ingen tør vist tælle, hvor mange timers arbejde det kræver at få sådanne lækkerier klar, men alle er klar over, at det tager meget lang tid bå-

På vegne af alle bankoarrangører Kirsten Blom 19


Kontakter i sognet Kongeå Rideklub

Anja Zornig 28 89 21 29, post@stutteri-boegely.dk

Kongeådal 4H

Sonja Hulgaard 5152 8932, Hulgaard@privat.dk

Kongeådal Borger– og Aktivitetsforening (KBA) + Kongeådal Sportsforening (KSF)

Marianne Kømler 21 76 97 20, marianne@koemler.dk

Kongeådal Husholdningsforening

Karin Jessen 51 32 79 95, karinjessen3@gmail.com

Lokal-Brugsen Kongeådal

Klaus Thuesen 75 43 10 03, 03366@coop.dk

Kongeåens Vinavler Laug

Karl Johan Bendorff, thrane-bendorff@mail.tele.dk

Sognepræst i Vilslev kirke

Ole Witte Madsen, 25 89 41 90, om@km.dk

Støtteforeningen for Vilslev Forsamlingshus

Svend Erik Hulgaard Hulgaard@privat.dk

Venneforeningen, Karstensminde

Åse Møllgaard, aasemj@hotmail.com

Vilslev forsamlingshus (formand)

Kirsten Blom 2480 4992, k.blom@pc.dk

Vilslev forsamlingshus (udlejning)

Kim Hansen, 7543 1571

Vilslev-Jedsted Sognearkiv

Stig Hegn 51 96 64 73, stighegn@bbsyd.dk

Vilslev Kroketklub

Lauritz Lauritzen, la@lahjortlund.dk

Vilslev menighedsråd

Ivan Binger 20 15 03 97, binger@bbsyd.dk

Vilslev og Omegns Seniorklub

Henry Sørensen 75 43 15 22, hkejser@stofanet.dk

Vilslev vandværk

Jane Andersen 2571 1937, vilslevvand@gmail.com

Vilslev-kokkene

vilslevkokken@gmail.dk


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.