Page 1

# 09 Butlletí setembre 2016

El cor se'ns accelera i de sobte ens sobresaltem. Un pensament s'ha apoderat de la nostra ment: s'han acabat les nostres vacances i ja hem de tornar a casa, a la rutina, al cap, els horaris, el despertador, el trànsit, el cole ... !!. Serà la síndrome post vacances?

La síndrome post vacances, és conegut també com estrès o depressió post vacacional; és un procés adaptatiu a la vida laboral que sol remetre als 10 o 14 dies. No està acceptat com malaltia ni tampoc es manifesta en totes les persones.

VÍDEO DEL MES Prop d'un 35% de la població ha sentit alguna vegada cansament, apatia, falta de concentració i somnolència en incorporar-se a la feina després de les vacances sent les persones entre 45 i 55 anys les més propenses a patir-lo..


Durada del vídeo 01:59.

COM ES POT PAL·LIAR? Aquests són alguns consells perquè la nostra tornada a la feina no es converteixi en un drama que afecti fins i tot a la nostra salut:

LLIBRE DEL MES

LA MÀGIA DE L' ORDRE AUTORA: Marie Kondo. Japonesa experta en organització, amb milions de seguidors a mig món entusiasmats amb el seu mètode. Kondo és autora del best-seller La màgia de l’ordre, del qual ja s’han venut més de 3,6 milions d’exemplars a 33 països, i està considerada una de les 100 persones més influents del món, segons la revista Time. PETITA DESCRIPCIÓ: per a aquesta japonesa hi ha un punt clau i és que ser desendreçat no és hereditari ni té res a veure amb la falta de temps. El seu mètode no només vol ajudar a posar ordre sinó que busca “transformar la vida”i és pot aplicar a tothom (amb ganes de fer-ho, esclar). Gairebé ningú és conscient de tot el que té, i només cal conservar allò que ens produeix alegria. La resta es llença.


PERQUÈ LLEGIR-LO: Posar ordre al teu espai et canviarà la vida per sempre. És com un viatge cap als mínims, és alliberador com la casa millora a mesura que et desfàs de coses. A més, serveix per reflexionar sobre com consumim, ja que et farà veure molt gràficament com aculem coses que al final no fem servir. Després de l'operació biquini cal posar ordre a casa.

RECEPTA PER NO DECAURE INGREDIENTS. 2 1 1/2

kiwis. poma. taronja.

PREPARACIÓ. Peleu els kiwis, la poma i la mitja taronja. Passar tot per la liquadora. Barrejar i servir. Funciona!! Si la nostra newsletter t'ha semblat interessant, comparteix-la!

016 - NoûsCamins Formació. Has rebut aquest correu electrònic perquè has optat per subscriure't al butlletí periòdic. La nostra adreça de correu electrònic és: vicenc@nouscaminsformacio.com Pots donar de baixa aquesta subscripció Actualitza les teves preferències

Profile for NoûsCamins Formació

# 09 Butlletí setembre 2016  

# 09 Butlletí setembre 2016  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded