# 9 Butlletí setembre 2015

Page 1

|BUTLLETÍ DE SETEMBRE| |La nostra nova web| ÌNDEX EDITORIAL La nostra nova web. Vídeo del mes | Els 7 passos per tenir idees creatives. Llibre del mes | EnCambio: Aprende a modificar tu cerebro para cambiar tu vida y sentirte mejor. Estanislao Bachrach. Properes activitats | Hello Prezi. Gestió del temps. C. Cívic Can Verdaguer Sí d’acord: negociar sense trencar ni rendir-se. C. Cívic Casa Golferichs. Màrqueting personal amb recursos de núvol. C. Cívic Vil·la Florida. "Reunionitis": a veure que passa. C. Cívic Navas i C. Cívic Can Deu. Fes que Linkedin treballi per a tu. Espai Antoni Miró Peris.

Noticies d'interès | Segell Pime innovadora. Una dosi d'inspiració.


Fa més de dos anys que es va començar a traçar el camí en el qual ens trobem. A força de no menys esforç, hem anat generant un compendi de solucions formatives i de respostes a les necessitats actuals que ja no cabien en l'anterior web. Aquesta és una guia per navegar fàcilment.

LA NOSTRA NOVA WEB. Aquesta imatge de la dreta era tot l'aspecte de l'anterior web. A la imatge inferior es mostra la nova imatge i en el seu interior tots els continguts explicats per facilitar la localització de la informació i poder navegar de forma pràctica i senzilla. Com tota cosa de nova creació, encara queden retocs i aspectes a modificar que esperem ens ajudeu a millorar. Comptem amb la vostra participació i complicitat. Que la gaudiu!


VÍDEO DEL MES ELS 7 PASSOS PER TENIR IDEES CREATIVES. La creativitat no està única i exclusivament reservada per als dissenyadors. Tots tenim una mica de genialitat interna. Per descomptat, tothom és creatiu. Repetir: No sóc creatiu !, No puc !, No em passarà res de bo !, pot fer que això es torni realitat.

Tot i que la creativitat no està a la venda al súpermercat, cal portar-la al gym. per entrenar-la poc a poc. I si no t'has equivocat, és perquè no has intentat res. No tinguis por! https://www.youtube.com/watch?v=5eazKTQHCLc


LLIBRE DEL MES ENCAMBIO: APRENDE A MODIFICAR TU CEREBRO PARA CAMBIAR TU VIDA Y SENTIRTE MEJOR. AUTOR: Estanislao Bachrach. Bachcrach, és doctor en Biologia Molecular i va ser investigador durant un lustre a la Universitat de Harvard, defensa la neuroplasticitat cerebral a qualsevol edat i assenyala que el primer pas per intentar canviar el que no ens agrada és l'autoconeixement. PETITA DESCRIPCIÓ: No podem controlar el nostre cervell però sí governar una mica més; aquest llibre és una guia per aprendre a modificar el cervell i treure'l de la rutina i de l'automatisme.

PERQUÈ LLEGIR-LO: Per conèixer el potencial que té el nostre cervell i canviar la nostra capacitat per modificar-lo. Vivim com si estiguéssim en pilot automàtic, i reaccionem davant les diverses situacions del dia a dia gairebé sense pensar. Alguns d'aquests comportaments ens fan eficients, però altres ens allunyen del que realment vols.


PROPERES ACTIVITATS

CAN VERDAGUER HELLO PREZI. Prezi és una eina online 2.0 que permet crear presentacions molt impactants, de forma gratuïta. Podràs convertir els teus arxius de PowerPoint a Prezi, introduint efectes de zooming i looping i sense ser un expert en presentacions. Del 29 setembre al 5 desembre De 18:30 - 19:30

DEIXAR DE SER BOMBER. APRÈN A GESTIONAR EL TEU TEMPS. Cal descobrir que el temps no es gratuït ni inesgotable. Perdem molt temps fent coses poc importants i poc rendibles. Tota tasca es dilata fins ocupar tot el temps disponible. Per què volem el temps?. El dia té les mateixes hores pot tothom? Del 29 de setembre al 5 de desembre De 19:30 - 21:00

CASA GOLFERICHS SÍ D’ACORD: NEGOCIAR SENSE TRENCAR NI RENDIR-SE. Vivim en un dels moments més complexos que hi ha hagut mai, però no només per qüestions econòmiques, sinó per la dinàmica de canvi existent. Són tantes i tan diferents les pressions externes a les que ens veiem sotmesos que caminem constantment a la vora de l'exasperació i la intolerància. Del 1 d'octubre al 3 de desembre De 18:00 - 19:30


VIL·LA FLORIDA MÀRQUETING PERSONAL AMB RECURSOS DE NÚVOL. El núvol és una expressió que s’usa per a denominar un espai a Internet que es pot utilitzar per allotjar dades i després accedir-hi des de qualsevol lloc del món. Aconsegueix el teu currículum en imatges i una targeta de presentació virtual, converteix els teus documents en publicacions digitals i emmagatzema dades sincronitzades instantàniament. Del 5 d'octubre al 14 de desembre De 19:15 - 20:45

NAVAS

CAN DEU

6/13/2 d'octubre De 19:00 - 20:30

13/20/27 d'octubre De 10:30 - 12:30

"REUNIONITIS": A VEURE QUE PASSA. La majoria de reunions de treball no s'exploten o s'aprofiten com hauria de ser. La reunió és un instrument de gestió bàsic, el problema és que no sempre les reunions es fan amb aquesta visió i d'aquí que hi hagi males reunions. Especialment per a aquelles persones que treballen o que estan vinculades a les Juntes Directives de associacions, agrupacions, associacions de veïns, comunitats de propietaris, etc.

LA FARINERA DEL CLOT ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS

FES QUE LINKEDIN TREBALLI PER A TU. Persones que encara tinguin poc desenvolupat el seu perfil o no estiguin d'alta a la xarxa, que busquen feina o que vulguin oferir els seus serveis per compte propi a altres professionals i empreses. Prepararem amb cura el perfil evitant importants errors en la seva elaboració i gestionarem correctament la xarxa de contactes per expandir les nostres relacions personals i professionals. 9/16/23 d'octubre De 19:00-21:00


NOTICIES D'INTERÈS SEGELL PIME INNOVADORA. A Espanya, les pimes representen el 99% del teixit empresarial, i el 63% de l'ocupació, molt per sobre de la mitjana europea. Per poder ser reconeguda com una pime innovadora s'ha de presentar una sol·licitud amb un sistema de signatura electrònica avançada acompanyada d'un document que acrediti algun dels requisits exigits en l'article 6.2 del Reial Decret 475/2014, de 13 de juny. L'objectiu de la creació d'aquest segell és posar en valor a les Pimes Innovadores, afavorir la seva identificació i ajudar a la formulació posterior de polítiques específiques per a aquestes. El Registre Públic de pimes innovadores dependent de la Direcció General d'Innovació i Competitivitat del Ministeri d'Economia i Competitivitat és de caràcter gratuït per a les empreses.


UNA DOSIS D'INSPIRACIÓ

https://dl.dropboxusercontent.com/u/66202856/projectes.ppsx Prem sobre de la imatge i et podràs descarregar un divertit arxiu per saber com han de ser els teus projectes.


PRÒXIM BUTLLETÍ

Holocràcia: l'absència de jerarquia. Vídeo del mes | Per què riem? Llibre del mes | El pequeño libro para pensar en grande. Richard Newton. Properes activitats | Hello Prezi i Linkedin sense ordinador: et parla un expert C.C. Sagrada Família.. Deixar de ser bomber. C.C. Navas i La Sagrera. Pregunta a un expert tot sobre Linkedin. C.C J.M. Trias i Can Deu. Aconsegueix les teves presentacions en 400 segons. C.C. Can Deu.

Noticies d'interès | La pensió mitjana d’un autònom és la meitat que la d’un treballador per compte d’altri. Una dosi d'inspiració.