__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

# 10 Butlletí octubre 2016 El terme lookism (variant looksism) es va emprar per primera

vegada

el

1978

i

es

defineix

així:

”discriminació cap a una persona pel seu aspecte físic”.

El "aspectisme" o "aparentisme", és un dels prejudicis

socials que amb més freqüència apareixen en el mercat laboral ja que ens condueix de manera

inconscient, a les persones més agraciades, elegants, o simplement, semblen més amigables. Saber més.

VÍDEO DEL MES Els pirates laborals són aquelles persones que s'aprofiten de la precarietat laboral oferint treballs "cutres" com si fossin perles brillants al fons del mar.

Durada del vídeo 01:21.


LLIBRE DEL MES TODOS SOMOS UN POCO RAROS. AUTOR: Seth Godin. És graduat en Informàtica i Filosofia i MBA en Màrqueting per Stanford. Està considerat un dels teòrics del màrqueting més importants del segle XXI. Fundador de Voyodyne Entertainment, empresa de màrqueting directe que Yahoo li va comprar el 1998, deixant-li 30 milions de dòlars a la butxaca.. PETITA DESCRIPCIÓ: La gent havia deixat de visitar el zoo d'Anvers, fins que una elefanta, Phyo Phyo, es va quedar embarassada. Els belgues van poder seguir pas a pas tot l'embaràs, proposar noms per al nadó (Kay-Mook) i fins i tot penjar les ecografies a Youtube. Una cosa totalment inusual per al públic. Més de 1.200.000 persones van visitar el zoològic durant el cap de setmana després del naixement. https://www.youtube.com/watch?v=F1uwexYeKAg PERQUÈ LLEGIR-LO: L'auge de les comunitats i la fi del normal, així és el subtítol d'aquest nou llibre de 100 pàgines i tracta conceptes com: "Adéu Gauss, (campana de). Hola Pareto, (principi de): Si serveixes als normals, decepcionarás als rars." o "Els primers rics de la prehistòria van ser els pintors d'Altamira i altres coves." Els éssers humans s'organitzen cada vegada més en tribus o petites comunitats amb més informació, més opcions, més llibertat i les possibilitats de compra s'han multiplicat.

A PUNT PER AL REPTE? La manera més eficaç per enganyar al nostre cervell es posar davant dels nostres ulls el que no volem veure, pot semblar una afirmació absurda, però és totalment cert. Les regles són molt simples: hi ha un error en la imatge del costat i cal trobar-lo! Potser la lectura en veu alta és el millor consell que et puc donar. La solució newsletter.

en

el

pròxim


Si la nostra newsletter t'ha semblat interessant, comparteix-la! 2016 - NoûsCamins Formació. Has rebut aquest correu electrònic perquè has optat per subscriure't al butlletí periòdic. La nostra adreça de correu electrònic és: vicenc@nouscaminsformacio.com Pots donar de baixa aquesta subscripció Actualitza les teves preferències

Profile for NoûsCamins Formació

# 10 Butlletí octubre 2016  

# 10 Butlletí octubre 2016  

Advertisement