6 # Butlletí juny 2105

Page 1

|BUTLLETÍ DE JUNY| |"LINCHPING: ETS IMPRESCINDIBLE?" | ÌNDEX EDITORIAL La cita amb l'emprenedoria el 1 i 2 de juliol. Vídeo del mes | Toca!! Llibre del mes | "Linchping: ets imprescindible?". Seth Godin. Properes activitats | Actualitza el teu perfil de LinkedIn i vés-te de vacances. Model Canvas: per adaptar i reorientar la teva trajectòria personal i professional. Hello Prezi. Comunicar i conèixer-se millor.

Noticies d'interès | Decàleg per trobar feina a partir del 45 anys. Una dosi d'inspiració.


Bizbarcelona converteix Barcelona en la capital de l'emprenedoria i en al cita ineludible per a trobar noves idees i fer créixer els negocis. Solucions per fer enlairar les idees, trobar noves destinacions per als negocis o rutes de vol innovadores per a les empreses.

BIZBARCELONA, LA CITA AMB L'EMPRENEDORIA. El Vè BizBarcelona, pretén que les pimes, els emprenedors i els autònoms hi puguin trobar totes les solucions possibles per fer créixer els seus negocis de forma àgil i eficaç.

Per això, aquesta edició 2015 es vertebrarà al voltant de dues grans zones temàtiques: Bizempren, espai on es presentaran totes les solucions per tal que els emprenedors puguin encaminar els seus projectes cap a l'èxit empresarial i Bizpimes, lloc en què es donaran a conèixer les eines precises perquè les petites i mitjanes empreses puguin accelerar el seu creixement i que estarà obert al públic que acrediti la seva relació amb l'àmbit


VÍDEO DEL MES TOCA !!. Som dones és una sèrie documental realitzada per Televisió de Catalunya que ens mostra el món explicat per les dones El 70% de les empreses no compta amb cap dona en el seu consell directiu. Cobren un 17% menys que els seus homòlegs masculins, encara que per les seves capacitats productives haurien de cobrar un 2% més.

"... Des del segle XII que existeixen els gremis a Catalunya, no hi ha hagut una dona en aquest sector: toca !! ...". Pílar Almagro. http://www.pilaralmagro.com/blog/sobre-mi Sòcia fundadora i CEO del Grupo VertiSub Membra del Comitè Executiu del Gremi de Constructors de Barcelona i Catalunya. http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/som-dones/la-feina/video/5504723/#


LLIBRE DEL MES "LINCHPING: ETS IMPRESCINDIBLE?". AUTOR: Seth Godin. És un expert en màrqueting reconegut a nivell mundial que va escriure, el 2010, el llibre i best seller "Linchpin: Ets imprescindible?". La paraula "linchpin" és difícil de traduir a l'espanyol, però significa "peça indispensable". PETITA DESCRIPCIÓ: Ens presenta la figura de l'artista com la d' algú que dedica el seu temps a fer coses que li importen de veritat i que d'alguna manera aconsegueixen un canvi en aquells que reben el seu art. De tenir la capacitat per tornar-nos en algú imprescindible per a la societat i per a l'empresa.

PERQUÈ LLEGIR-LO: Ajuda a aclarir aquells aspectes que et tenen incòmode en la vida principalment en l'àmbit laboral i l'emprenedoria. Et converteix en un "linchping" no per ens explica no com vendre productes, sinó la millor manera de vendre't a tu mateix. Et dóna les eines necessàries. És hora que deixis de conformar-te i lamentar-te del sistema, i treguis a la llum tot el teu potencial.


PROPERES ACTIVITATS TALLERS CENTRES CÍVICS ESTIU 2015

ACTUALITZA EL TEU PERFIL LINKEDIN I VÉS-TE DE VACANCES.

Al Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx (abans Riera Blanca), els dimecres 1/8/15/22 de juliol, de 14:00 - 16:00. Al Centre Cívic de Navas, els dijous 9/16/23 de juliol, de 18:00 - 20:00.


HELLO PREZI.

Al Centre Cívic de la Sagrada Família, dilluns 29 juny 1 i 6 juliol,de 19:0021:00.

COMUNICAR I AUTO CONÈIXER-SE MILLOR.

Al Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx (abans Riera Blanca), els dimarts 30 juny 4 i 11 juliol, de 17:00-18:30

MODEL CANVAS. PER ADAPTAR I REORIENTAR LA TRAJECTORIA PROFESSIONAL.

Al Centre Cívic de Navas, els dimecres 8/15/22 juliol, de 18:00-20:00.


NOTICIES D'INTERÈS DECÀLEG PER TROBAR FEINA A PARTIR DELS 45 ANYS.. Si tens més de 45 anys i estàs a l'atur, la Fundació Adecco ha editat el Decàleg #TuEdadEsUnTesoro, perquè la teva recerca de feina sigui més àgil i amb èxit.

D e s c a r r e g a Descarrega-te'l aqui:http://goo.gl/AvaaYH


UNA DOSIS D'INSPIRACIÓ


PRÒXIM BUTLLETÍ

Llibre del mes | RELACIONS QUE FUNCIONEN. COM ENTENDRE'T FINS AMB EL TEU PITJOR ENEMIC. AUTORS: Ferran Ramón-Cortés i Álex Galofré.