Page 1

# 01 Butlletí gener 2016

Un nou any ja ha començat i com sempre aprofitem per fer balanç de què ha estat l’any anterior i un llistat de bons propòsits pels pròxims 366 dies, que pretenem aconseguir. És un bon moment doncs per fer una anàlisi de la nostra trajectòria i tornar-nos a fixar nous reptes i nous projectes.

Et donem algunes idees que et poden servir: Revisar el missatge professional: sé el que vull?, tinc definit els objectius personals i professionals? Conec les meves competències?; Estic al dia ...? Fer-te visible a la xarxa professional Linkedin i actualitzar la foto del teu perfil! Gestionar millor el temps: per ser més eficaços i alhora saber prioritzar tot analitzant on invertim temps i energia. Aprofitar els recursos i eines 2.0 que existeixen en el núvol d'Internet. Reforçar les teves habilitats comunicatives i socials com l'empatia, la ecpatía o l' assertivitat. Amb confiança i constància ho pots fer realitat i NoûsCamins Formació et pot ajudar. Visita la nostra web i consulta les propostes formatives.


VÍDEO DEL MES RELACIÓ DE VÍDEOS 2015. Gener - La historia del David de Miguel Ángel. Febrer - Les 10 claus de l'empleabilitat Març - El corredor. Abril - La feina mes dura del món. Maig - All work and all play. Juny - Toca!! Agost - Ser mare és un plus. Setembre - Els 7 passos per tenir idees creatives. Octubre - Perquè riem? Novembre - NoûsGrup. Desembre - #SayNoToSpec.

Si enllaces aquí podràs consultar tots els vídeos publicats durant el 2015.


PROPERES ACTIVITATS VOLS DESTACAR ENTRE ELS 8 MILIONS DE PERFILS PROFESSIONALS DE LINKEDIN A ESPANYA? T'ho posem molt fàcil. T'ajudem a clarificar els teus objectius, a cuidar la teva imatge amb una fotografia professional feta per la Nicola Mesken, al fet que redactis un extracte singular, a personalitzar la teva URL, a crear un títular professional coherent, a afegir audioviduales, a triar les paraules clau, ....

Dins de l'última setmana de cada mes organitzarem una sessió de 3 hores perquè et formis convenientment i fer-te una fotografia amb els requisits necessaris que Linkedin aconsella. Perquè d'aquest any no passi !! Apunta't aqui a la propera sessió del 23 de febrer. Cada sessió només admet 10 participants.


LLIBRE DEL MES RELACIÓ DE LLIBRES DEL 2015. Gener - Se busca ... El mercado laboral español. Febrer -Designpedia. 80 eines per construir les teves idees. Març - De que parlo quan parlo de córrer. Abril - L'art de la guerra. Maig - Lliçons de lideratge. Juny - "Linching". Ets imprescindible? Juliol - Relacions que funcionen. Com entendre't fins amb el teu pitjor enemic. Agost - Marca la diferència. Perquè tu ho vals. Setembre - Encambio: aprende a modificar tu cerebro para cambiar tu vida y sentirte mejor. Octubre - El pequeño libro para pensar en grande. Novembre - Guia de bones pràctiques per a l'eliminació de la bretxa salarial entre homes i dones. Desembre - Llibres per escoltar.

Aquí podràs consultar tots els llibres publicats en el nostre newsletter durant el 2015.


UNA DOSI D'INSPIRACIÓ

2016 - NoûsCamins Formació. Has rebut aquest correu electrònic perquè has optat per subscriure't al butlletí periòdic. La nostra adreça de correu electrònic és: vicenc@nouscaminsformacio.com Pots donar de baixa aquesta subscripció Actualitza les teves preferències

Profile for NoûsCamins Formació

# 01 Butlletí gener 2016  

# 01 Butlletí gener 2016  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded