__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

|BUTLLETÍ DE DESEMBRE| | T'agradaria ser mentor/a? I perquè no!| ÌNDEX EDITORIAL El mentoring: entre l'aprendre i el aprenher. Vídeo del mes | #SayNoToSpec. Llibre del mes | Llibres per escoltar Varis aplicatius. Notícies d'interès | Regala Linkedin per Nadal. Una dosi d'inspiració.


Des del passat mes de setembre la nostra agenda de treball té una cita mensual com a mentor amb l'Andoni i el Xavier, mentees i emprenedors, de Devideo BCN una jove productora d'audiovisuals i comunicació. L'objectiu central del mentoratge és l'autoconeixement i el coneixement mutu entre les dues parts de la relació.

EL MENTORING: ENTRE L'APRENDRE I EL APRENHER. El mentoring és una metodologia de suport personalitzat mitjançant la qual un/a professional preferentment amb experiència emprenedora, ajuda a altres amb menys experiència, en aquest cas joves que estan iniciant la seva primera aventura empresarial, a potenciar les seves habilitats i competències, possibilitant el seu desenvolupament personal i professional.

La Fundació Privada per a la Promoció de l'Autoocupació de Catalunya, CP’AC, està implementant a Catalunya un programa de mentoring per a joves emprenedors/es en el marc de Youth Business Spain i de la xarxa Youth Business International, amb presència a 40 països.


VÍDEO DEL MES

#SayNoToSpec. El spec work vindria a ser alguna cosa així com "peticions de prova de feina gratis".

Duració del vídeo 2'32'' És una pràctica viciosa que consisteix a demanar-te o proposar regalar el teu treball i els teus coneixements, amb l'esperança que atrauràs reconeixement, clients o més encàrrecs en el futur. Si algú encara no se sent identificat pot consultar aquest interessant enllaç: http://www.grafiscopio.com/protege-tu-carrera-artistica-por-stephen-silver/


LLIBRE DEL MES LLIBRES PER ESCOLTAR. AUTOR: Varis aplicatius. PETITA DESCRIPCIÓ: Són els audiollibres molt útils per als que estan cansats de mirar l'ordinador tot el dia o mentre fas esport o si de cas tens problemes de vista.

PERQUÈ ESCOLTAR-LOS: És una de les llavors de la revolució digital. Narrats fins i tot pels seus autors ja de vegades amb música de fons que t'ajudarà a crear ambients. Ideal per avançar en els idiomes o per consolidar coneixements adquirits.


NOTICIES D'INTERÈS REGALA LINKEDIN PER NADAL. Fer o fer-se un regal no té data, però per Nadal no té dubte. Una xarxa professional amb més de 400 milions de perfils requereix cuidar molt la configuració i privacitat per tenir la visibilitat desitjada. Aquest regal consisteix en una sessió de 3 hores per formar-te convenientment i una fotografia amb els requisits necessaris que Linkedin aconsella.

Si t'interessa contacta'ns i t' ampliarem tota la informació amb el detall dels continguts.


UNA DOSIS D'INSPIRACIÓ

CARTA ALS REÏS MAGS

duració del vídeo 0'57''

duració del vídeo 1'17''

duració del vídeo 3'30''

Profile for NoûsCamins Formació

# 12 Butlletí desembre 2015  

# 12 Butlletí desembre 2015  

Advertisement