# 12 Butlletí desembre 2015

Page 1

|BUTLLETÍ DE DESEMBRE| | T'agradaria ser mentor/a? I perquè no!| ÌNDEX EDITORIAL El mentoring: entre l'aprendre i el aprenher. Vídeo del mes | #SayNoToSpec. Llibre del mes | Llibres per escoltar Varis aplicatius. Notícies d'interès | Regala Linkedin per Nadal. Una dosi d'inspiració.


Des del passat mes de setembre la nostra agenda de treball té una cita mensual com a mentor amb l'Andoni i el Xavier, mentees i emprenedors, de Devideo BCN una jove productora d'audiovisuals i comunicació. L'objectiu central del mentoratge és l'autoconeixement i el coneixement mutu entre les dues parts de la relació.

EL MENTORING: ENTRE L'APRENDRE I EL APRENHER. El mentoring és una metodologia de suport personalitzat mitjançant la qual un/a professional preferentment amb experiència emprenedora, ajuda a altres amb menys experiència, en aquest cas joves que estan iniciant la seva primera aventura empresarial, a potenciar les seves habilitats i competències, possibilitant el seu desenvolupament personal i professional.

La Fundació Privada per a la Promoció de l'Autoocupació de Catalunya, CP’AC, està implementant a Catalunya un programa de mentoring per a joves emprenedors/es en el marc de Youth Business Spain i de la xarxa Youth Business International, amb presència a 40 països.


VÍDEO DEL MES

#SayNoToSpec. El spec work vindria a ser alguna cosa així com "peticions de prova de feina gratis".

Duració del vídeo 2'32'' És una pràctica viciosa que consisteix a demanar-te o proposar regalar el teu treball i els teus coneixements, amb l'esperança que atrauràs reconeixement, clients o més encàrrecs en el futur. Si algú encara no se sent identificat pot consultar aquest interessant enllaç: http://www.grafiscopio.com/protege-tu-carrera-artistica-por-stephen-silver/


LLIBRE DEL MES LLIBRES PER ESCOLTAR. AUTOR: Varis aplicatius. PETITA DESCRIPCIÓ: Són els audiollibres molt útils per als que estan cansats de mirar l'ordinador tot el dia o mentre fas esport o si de cas tens problemes de vista.

PERQUÈ ESCOLTAR-LOS: És una de les llavors de la revolució digital. Narrats fins i tot pels seus autors ja de vegades amb música de fons que t'ajudarà a crear ambients. Ideal per avançar en els idiomes o per consolidar coneixements adquirits.


NOTICIES D'INTERÈS REGALA LINKEDIN PER NADAL. Fer o fer-se un regal no té data, però per Nadal no té dubte. Una xarxa professional amb més de 400 milions de perfils requereix cuidar molt la configuració i privacitat per tenir la visibilitat desitjada. Aquest regal consisteix en una sessió de 3 hores per formar-te convenientment i una fotografia amb els requisits necessaris que Linkedin aconsella.

Si t'interessa contacta'ns i t' ampliarem tota la informació amb el detall dels continguts.


UNA DOSIS D'INSPIRACIÓ

CARTA ALS REÏS MAGS

duració del vídeo 0'57''

duració del vídeo 1'17''

duració del vídeo 3'30''