Page 1

6.-10. juni 2019

Kom og spil, dans se & lyt Pinsetræf på Sydfyn


VELKOMMEN TIL VESTER HÆSINGE PÅ SYDFYN Det er med stor glæde at Foreningen Multihuset Fyn, nu for 16. gang, kan byde alle velkomne indenfor til denne fysisk lille, men kvalitative store, 5 dages festival. Festivalen afholdes i Multihuset i Vester Hæsinge by ved porten til Svanninge Bakker i det magiske Sydfynske Syrenland. Festivalen byder på frit spillerum for alle samt spændende programtilbud af høj kvalitet.

Lille, usædvanlig, festival med stor mangfoldighed – Et åbent fællesskab for -

folk i alle aldre med vidt forskellige baggrunde Danske og Udenlandske deltagere Amatører og Professionelle Forskellige interesser, musikgenrer - håndværk, kunst- og stilarter. Deltagere, der gerne vil satse en frivillig indsats for at høste udbytte af en -ikke kommerciel, uformel, social/kulturel, interaktiv sammenhæng.

Alle kan deltage - både udøvende musikere, solister, grupper, ensembler, dansere, kunstnere - og også dig, der blot gerne vil på festivalcamping, slappe af og opleve de spændende begivenheder. Obs. Alle får tildelt en lille praktisk opgave af 1-2 timers varighed.

Foreningen Multihuset Fyn er et mellemfolkeligt initiativ, der bevidst skaber rummelighed og plads til mangfoldighed, så dialog på tværs af skel kan udfolde sig. Et ”mulighedernes eksperimentarium” – en ”folkets scene”, hvor alle kan komme og forfølge deres potentialer og drømme.

Venlig hilsen, bestyrelsen for Foreningen Multihuset Fyn

Multihusetfyn.dk 2


Scene

Præsentation af årets Indledere - fordelt på scener fredag - søndag ”Indleder” betyder: Aktør i den fastlagte del af scene-programmet

Torsdag 6. juni

Fortræf Kl. 18:00 Kl. 19-21 Kl. 21:00

Pladsen er åben for indkvartering og hygge dagen igennem Der tilbydes aftensmad (særskilt) Optaktsarrangement: ”DE FORBUDTE TRIN” Traditionsrig aften i Galleriet med Jam og pejsehygge. Musikere medbringer instrumenter. Baren er åben.

Fredag 7. juni

Kl. 14:00 Kl. 17:30 Kl. 15.30 Kl. 19:00 Kl. 19.30

Kunstudstilling - Tangotema - Musikalsk fernisering Tilbuddet ”Helpension” starter op med aftensmad ”Multistemmerne” øver i salen til åbningsceremoni Officiel åbningsceremoni Åben Scene-aften

Lørdag 8. juni

Kl. 10:00 Kl. 12:00 Kl. 13:00 Kl. 19.30

Pinsejazz og -Lopper i byen (v. X-Huset) Åbent Multiværksted dagen igennem Se & Lyt Café Åben Scene-aften

Søndag 9. juni

Kl. 11:00 Kl. 15:30 Kl. 18:45 Kl. 20:15

Åbent Multiværksted dagen igennem Dobbelkoncert starter i Vester Hæsinge Kirke med 1. akt Dobbelkoncert fortsætter i Multihuset med 2. akt Åben Scene-aften

Mandag 10. juni

Kl. 12:30 Musikalsk afslutningsceremoni m. kaffe & kage

Faciliteter og festivalcamping Forening Multihuset Fyn holder til på den firlængede gård ”Højgård”. Tre af gårdens længer indeholder: Scenerummet Multisalen, Galleriet, forpagtet køkken, Indebar m.m. De to gårdspladser omkring Multihuset er indrettet med cafémiljø og aktivitetsområde med bl. a. spisetelt, Udebar m. samspilsværksted overdækkede terrasser m.m. Gode toilet- og badeforhold. Camping på den store plæne rundt om gården. Kapacitet: op til 90 overnattende, hovedsagelig campister samt et større antal besøgende over dagene. P-Pladser: ved vejen og hos vores gode naboer.

Multihusetfyn.dk 3


Se & Lyt Café

Åben Scene

Lørdag kl. 13.00 Dagscene med sjæl og nærvær Lille intimscene i Galleriet. Her kan man melde sig til optræden, max. 20 min. med et program efter eget hjerte. Toastmaster: Inger-Marie Krøyer. Tilmelding: I løbet af fredag hos Inger-Marie.

Fredag, lørdag & søndag aften

Dobbeltkoncert søndag kl. 15:30 og kl. 18:45 Med musikalske midler åbner kunstnerne den dybe mening af tango. Ligesom i livet har den alt: uopslidelighed, kærlighed og længsel, jalousi og lidelse. Tango kombinerer alt, der er relateret til følelser. Musikerne har kombineret

2 hoved-retninger af tango musik: argentinsk og verden (europæisk). For at øge mangfoldigheden inviterede arrangørerne, Svetlana Stavitskaya og Vladimir Ushakov, danske kunstnere med tilknytning til Multihuset til at samarbejde. Musikerne vil ”create the Mystery of Tango”. Konferencier: Bjarne Knudsen. Glæd Jer til en enestående oplevelse!

Fastlagt optræden af 2 grupper specielt inviterede indledere pr. aften a ½ t. samt optræden af de solister og grupper m.v., der dukker op og skriver sig på Tavlen aftenen igennem. Dvs. ind imellem de planlagte optrædener er der intet fastlagt program, da alle kan skrive sig på Tavlen til optræden (max. 3 numre pr. gang). Sceneoptræden præsenteres af Toastmaster. Åben Scene-aftenerne er festivalens livsnerve og kulminationen på det, der blev skabt i løbet af dagen. Det er det personlige engagement der er drivkraften, når en glad Multiaften bygges op! Spørg efter backing Kontakt toastmaster. Lyd: Kurt Hansen, Rico Hougaard Toast: Kristian Friis, Henrik Jørgensen, Bjarne F. Knudsen, Inger-Marie Krøyer. Sceneudstyr: Bas og guitarforstærker, mikrofoner samt trommer og klaver.

Multihusetfyn.dk 4


Stens Blandet Mix, Norge Jan Erik Myran, trommer Steen Hansen, harmonika Heidi Myran, vokal Hilde Myran, vokal Karsten Müller, bas Thor Erik Falck, guitarist Rock, pop, populærmusik og smukke ballader

Marcelo Arroyo Rios Guitar og sang (Peru, DK) Max Madsen, guitar (DK) Eddie Mondes de oca, fløjter (Peru, DK) Faruc Carabulut, trommer (Tyrkiet, DK) Latinamerikanske sange og musik

Multistemmerne Multihusets sangkor under ledelse af Tove Hovmand. Det er et ”åbent kor”, der består af en fast kerne af kormedlemmer, der på dagen inviterer interesserede blandt publikum med sig på scenen. Koret optræder til begivenheder i Multihuset, men tager også ud som ambassadører.

Multihusetfyn.dk 5


Bredesen & Falck m. venner Et hold gedigne danske og udenlandske musikere mødes hvert år i musikken, Swing/Jazz/Evergreens anført af nordmændene: Thor Erik Falch, guitar. Har optrådt som guitarist med forskellige orkestre og storbands i ind og udland. Per Bredesen, bas. Kendt bassist på festivaler i Norge, Sverige og DK.

Videbæk Harmonikaklub har 14 medlemmer og har eksisteret i 32 år. Der er 10 på harmonika, 2 på guitar, 1 på bas og 1 på trommer. Det er dog meget varieret, hvor mange der er med, hver gang de deltager i et arrangement. Repertoiret er meget alsidigt - lige fra harmonika-, dansktop-, danse- og til countrymusik.

Multihusetfyn.dk 6


Milonga, Instrumental Trio

Instrumental Duo

Letland Svetlana Stavitskaya, akkordion Elena Skuriate, violin Aliona Vindedze, piano

Sct. Petersborg Vladimir Ushakov og Svetlana Stavitskaya

Trio Milonga har lavet utallige koncerter hjemme såvel som i udlandet, hvor de har opbygget et enormt repertoire dækkende forskellige genrer og stilarter - fra klassisk til jazz. I Daugavpils startede de med at spille sammen fra 1997 i accordionorkester og på konservatoriet. Det blev sydamerikanske og især argentinske tangorytmer de dyrkede, og deres navn stammer direkte fra Piazzolla’s ”Milonga del Angel”. Milonga er en livsstil, hvor tangodanse spiller en hovedrolle. De har deltaget og vundet adskillige priser ved internationale konkurrencer.

er velkendte hos det danske publikum. Siden 1995 har de optrådt mange forskellige steder i Danmark. De har derved samlet en trofast fanskare, når de har optrådt som duo eller sammen med ”Sct. Petersborg Musette Ensemble”, den baltiske accordion kvintet ”Excelsior”, trioen ”Accodemia”. De har spillet sammen i mere end 20 år og har foruden i alle de baltiske lande bl.a. optrådt ved koncerter i UK og Italien, hvor de bl.a. vandt den internationale konkurrence ”Citta di Castelfidardo” i kategorien musik af Astor Piazzolla.

Multihusetfyn.dk 7


Dobbeltkoncert 9. juni “The Mystery of Tango” - a creation across boundaries Et musikalsk skaberværk arrangeret og fremført af

Svetlana Stavitskaya Vladimir Ushakov Rusland

Nelli Andersen Vokal Solist

Nina Hartel Lasse Elmelund Argentinsk Tango

Milonga Instrumental Trio Letland

Natashia N. Hjelme Vokal Solist

Eva Ladefoged Organist

Kirsten Mougaard Vokal Solist

Per Bredesen Bassist

1. akt: Kl.15:30 i V. Hæsinge Kirke - 2. akt: Kl. 18:45 i Multihuset, V.H. Arr. Vester Hæsinge Kirkes Menighedsråd og Foreningen Multihuset Fyn

Multihusetfyn.dk 8


Fernisering med musik – Fredag kl. 14 Udstillere: Billedkunstnerne Esben Bagger og Herluf Skjerning Larsen, Bornholm og Dan Hansen, V. Hæsinge har i år valgt at lade sig inspirere af temaet for årets dobbeltkoncert ”Tango Sensations” og bidrager bl. a. med en serie billeder relateret til emnet. Traditionen tro præsenteres vi hvert år i pinsen for tilbagevendende kunstneres nyeste værker. Det er multikunstnere, der virker inden for flere musiske felter. Du inviteres til en festlig fernisering med præsentation af billederne samt musik og en forfriskning. Forsidens ”Dansende Par” / festivalens logo er malet af Esben Bagger.

Åbent værksted - Lørdag og søndag Glasperler, smykker: Else Johansen. Pileflet: Lone Møller Ørts. Fimoler, smykker: Dorte Mortensen. Håndværkere holder Åbent Værksted efter lyst og behov med fremstilling af brugskunst. Man kan komme og kikke på - få sig en snak og prøve at lave ting. Har du noget, du gerne selv vil præsentere, er du velkommen til at tilslutte dig stedet med egne nørklerier. Musikere er velkomne til at slå sig ned og skabe musikalsk stemning. Børnenes Salgsbod, Søndag: På foto ses Amalie, 12 år, initiativtager. Hun drømmer om at blive konditor og iværksætter. Mette Blomsterberg er idolet. Hun bruger for 3. år i træk festivalen som eksperimentarium for udvikling af sine drømme og visioner og trækker familie og andre børn med i projekt: en kage/smykkebod med egne kreationer. OBS: Andre børn, f.eks. fra byen, må gerne være med og sælge ting, de selv har fremstillet. Ring for tilmelding.

Multihusetfyn.dk 9


Pinsejazz- og Lopper Lørdag kl. 10 Loppemarked og musik ved Multihusets Jazzband I mange år har der pinselørdag været tradition for aktiviteter af forskellig art ved Brugsen i Vester Hæsinge. Denne tradition er i år rykket 500 meter hen ad vejen og ind i den gamle skolegård. Der vil også være forskellige aktiviteter for børn. Kl. 09.30 Morgenmad Kl. 10.00 Loppemarked åbner (slutter kl. 15) Kl. 10.00 Musik med Multihusets Jazzband

Intro til Argentinsk Tango - Torsdag kl. 19 - 21 ”Fortælling om tangoens historie samt nutid og fremtid” v. Bjarne F. Knudsen & Nina Hartel

”Prøv de forbudte trin”. Vi lærer dig basis-trin og kunsten at føre. Har du ikke en partner – Så kom alligevel! Instruktør: Nina Hartel og Lasse Elmelund. Hartel Academy, Odense Musik: Bruno Nielsen

Multihusetfyn.dk 10


Festivalcamping A. Festival ophold: 600 kr. pr. person med camping/ overnatning fra torsdag - mandag inkl. strøm, bad og armbånd. Prisen er den samme… uanset boform - og uanset det valgte antal overnatninger dvs. 1 - 4 (evt. 5) overnatninger. B. Tilkøb (tilbud), Helpension: 650 kr. for i alt 9 måltider. Begynder fredag med aftensmad og slutter mandag med frokost. C. Torsdag aftensmad: 100 kr. (Bemærk: er ikke indeholdt i helpensionen).

Festival besøgende Entré: Åben Scene aftener, 40 kr. Gratis entré i dagtimer. Aftensmad: 140 kr. (torsdag 100 kr.) – Husk forudbetaling senest 6 dage før. Dobbeltkoncert-billet: 100 kr. i alt - inkl. begge akter i kirken og Multihuset. For festivalcampister er det gratis i Multihuset. I kirken: 50 kr. Koncertbilletter kan købes ved indgang til kirken eller på: www.Billetten.dk

Tilmelding til Festival ophold – Send eller ring følgende oplysninger til os: Navn(e): ______________________________________________________ Adresse: ______________________________________________________ Telefon: ______________________________________________________ E-Mail: _______________________________________________________ Tilmelding til: (Skriv antal) Ophold A______ Mad B______ Mad C______ Pladsreservation til: (kryds af) Campingvogn_____ Telt_____ Vogn_____ Ankomstdag: (kryds af) Torsdag_____el. Fredag_____ Festivalprisen A, samt evt. prisen for mad B og mad C indbetales forud på foreningens Konto nr. 6852 1015922 Pladsreservation, så længe plads haves. Frist for indbetaling 31. maj 2019. Når vi har modtaget din indbetaling, er du endeligt tilmeldt festivalopholdet. Multihusetfyn.dk 11


Det ville glĂŚde os at se Jer! Med venlig hilsen Foreningen Multihuset Fyn Birkevej 68, Vester HĂŚsinge, 5672 Broby www.multihusetfyn.dk Tlf. 20 32 99 73 info@multihusetfyn.dk

Multihusetfyn.dk 12

Profile for Multihuset Fyn

Musik og Jamfestival 2019  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded