Page 1


Nordic Profile AS opererer som lagerførende grossist og distribuerer merkevarer i det Skandinaviske markedet gjennom forhandlere, butikker og agenter. Nordic Profile AS har som målsetting å distribuere varemerker av høy kvalitet. I tillegg tilbyr varemerkene historie, livsstil, innovatitivet, orginalitet samt har autentiske design. Selskapet ble etablert i 2000.


NORDIC PROFILE SELGER PRODUKTER SOM VIRKER


GARANTERT spikerfeste


SARVA ER ET PRODUKT SOM VIRKER – GARANTERT SPIKERFESTE Dypt inne i de finske skogene ligger skofabrikken til SARVA. Her har de utviklet en av verdens beste piggsko i mange tiår. Sarva er verdenskjente for sine ekstremt holdbare sko. Testet av verdens beste ekstremløpere og orienteringsløpere. Sarva bruker bla. KEVLAR i mange modeller for å klare den påkjenningen kundene krever.


GiCas Of Norway holder deg garantert varm og tørr!


GICAS OF NORWAY ER ET PRODUKT SOM VIRKER – MAGI PÅ FØTTENE! Hva er det som gjør at støvlene kan brukes hele året, også når det er ordentlig kaldt? -Neopren som støvlene er bygget opp av er hovedmaterialet i støvlene. Det er neoprenen som er 100% vanntett og isolerer mot kulde og varme. Neopren er jo det materialet som bla. brukes i våtdrakter. Men de som kjenner til dykkerdrakter vet også at neoprenen blir fryktelig klam. Her kommer AIRMESH stoffet inn. AIRMESH er et tynt microfiberstoff, mange tråder som er sydd sammen, slik at luften kan passere imellom trådene. Når du rører på foten din presses luften rundt inne i støvelen. På denne måten hindres føttene å bli klamme og svette, og med god sirkulasjon betyr det også at føttene dine vil holde varmen lengre!


Water-to-Go Renser vannet du drikker 99,9%


Water-to-go er et produkt som virker – renser det du drikker EN REVOLUSJONERENDE NY VANNFLASKE Water To go er ditt personlige vannrensesystem som renser vannet mens du drikker. Det innebygde filteret sørger for rent vann uansett hvor du tar det fra ( ikke saltvann) , inkludert vannkraner, bekker, myrer og vann. Filtrerer bort 99,9% av alle kjente bakterier, virus, tung metaller og kjemikalier som du drikker. Kan ogsü brukes i vann hvor det tidligere er brukt klor tabletter. Flasken har ingen BPE og kan vaskes i oppvaskmaskinen. Filteret holder til ca. 200 liter vann.


FOOTPRINT insoles S책ler som garantert virker p책 din fot


Footprint er såler som garantert virker på dine føtter! Footprint teknologi Alle Footprint produkter er laget med en spesiell formulering av KingFoam / Arti-LAGE (Artificial Cartilage Foam) som er verdens mest støtabsorberende materiale. Skummet består av et spesialkonstruert urethan, der molekylene er myke og fleksible, helt til de blir utsatt for plutselig trykk eller press / støt / slag. Ved støt blir skummet varmet opp, og energien fra denne påvirkningen gjør at skummet blir hardt, og distribuerer trykket utover i sålen, istedet for at det forårsaker skader på utøveren.


LUNA SANDALS Sandaler du kan løpe langt med


Luna Sandals – garantert ekte barfotløping! Om Luna Sandals Vårt mål hos Luna Sandals er å ta vare på den gamle kontakten mellom menneskefoten og jorden. Vi gjør dette ved å håndlage minimalistiske sandaler som passer til all bruk og alle. Vi bruker naturlige, miljøvennlige materialer, bærekraftig produksjon og ekte håndverk. Grunnleggerne Barefoot Ted McDonald og brødrene Scott og Bookis Smiun har håndlagd Luna sandaler siden 2010 i Seattle i USA. “Barfot løping handler om ro i sjelen og tilstedeværelse, og faktisk være klar over vår egen kropp og naturen rundt oss, ” sier Barefoot Ted McDonald, en av Luna Sandals grunnleggere kjent fra boken Født til å løpe. “Denne kontakten er en fundamental kilde til glede, lykke og god helse. Derfor er vi så glade for å kunne gi barfot følelsen til enda flere mennesker. Disse sandalene passer hver dag til alle dine aktiviteter.”


BLACK EYE LENS Selfies – vindvinkel – macro – gjør foskjellen


Black Eye Lens– GARANTERT økt oppmerksomhet på dine bilder BLACKEYE LENS er etablert av EERO ETTALA profesjonell finsk snowboarder og entrepenør og ARTO EKMAN, proff fotograf og operativ sjef. Produktene er innovative og består av høykvalitetslinser produsert i aluminium med enkle løsninger for effektive og meget gode bilder.


BASE LONDON Er ikke mye vi tar pü alvor – men skikkelige sko tar vi meget alvorlig


Base London – GARANTERT får du fokus på hva du har på bena Livet er mer enn bare sko - men det er sko vi kan "Leve livet" - forstår vi men det er mer i livet enn sko, men det er det vi kan best. Base London mener at skal du se bra ut må du først føle deg bra, som omfatter utrolig komfort i flotte sko, men også å injisere hvert par med personlighet som gjør Base London merket det. Vi liker å ha det gøy, møte mennesker, chat, spøk, latter, Blogge, kjærlighet, lære, ta sjanser, gjøre feil, jobbe hardt, spille hardere, reise, lage, mislykkes, lykkes, aldri gi opp ... Bryt Muren. Kjemp for det du tror i.


Vi jobber med produkter du kan selge sammen – en grønn trüd om du vil


www.nordicprofile.com

Nordic Profile kort presentasjon varemerker 2014  
Nordic Profile kort presentasjon varemerker 2014  
Advertisement