Page 1

2018

Kalendari Turistik i Aktiviteteve


1

Galeria Kombëtare e Arteve Edi Hila: Piktori i Transformimit Tiranë 24 Maj - 29 Korrik

2

Pogradeci Art Colony 2018 Pogradec 9 - 16 Qershor

3

Ekspozitë piktori Giancarlo Cicozi Muzeu Historik Kombëtar, Tiranë 12-20 Qershor

4

Koncert Koral "Zërat e Bardhë" Amfiteatri, Tiranë 21 Qershor

5

Festivali Permeti Multikulturor 2018 Përmet 21-22 Qershor


6

"60 vjet histori"

7

Ekspozita retrospektive e fotografit Angjelin Nenshati

Koncert i Ansamblit Popullor,Vlorë 22 Qershor

Muzeu Kombëtar i Fotografisë "Marubi" 22 Qershor - 22 Shtator

8 9

“ Vox Baroque” Edicioni V- 2018 24 Qershor Hani i Pazarit,Korçë 1 Korrik Hani i Pazarit, Korçë 3 Korrik Pallati Brigadave, Tiranë 4 Korrik Akademia e Shkencave, Tiranë 7 Korrik Petrolifiera, Vlorë 8 Korrik Muzeu Etnografik,Berat

Festivali Ndërkombëtar i Muzikës së Dhomës Durrës 25 Qershor - 4 Korrik

10

Ekspozita "Hije dhe Iluzione" Muzeu Historik Kombëtar, Tiranë 30 Qershor - 5 Korrik


11

Tri shfaqje për fëmijë Durrës 2 Korrik

12

Festivali i Filmit Ballkanik dhe i Kulinarisë Pogradec 2 - 7 Korrik

13 14

"TourismMovie” 5 Korrik Pogradec 6 Korrik Korçë

Grand Koncert Gala - Opera Jeans Vlorë 6 Korrik

Tri shfaqje për fëmijë/ "Kësulkuqja"

15

Sarandë 6 Korrik


16 17

Turtle Fest 2018 Dhërmi 6 - 8 Korrik

"Çufo dhe Tipi, një aventurë në Verdhushka" Ksamil , Sarandë 7 Korrik

18

Projekti "Panairi verori artizanatit dhe zejtarisë" Velipojë 7 Korrik

19 20

Tragjedia e Euripidit "Medea" Butrint , Sarandë 8 - 14 Korrik

"Qeni që nuk dinte të lehte" Vlorë 8 Korrik


21 22

Festivali i Butrintit Butrint, Saradë 8 - 14 Korrik

Fustanella Festival Gjirokastër 12 - 14 Korrik

23 24

Baleti "Monger" Saradë 12 Korrik

Grand Koncert Gala - Opera Jeans Durrës 13 Korrik

25

Tri shfaqje për fëmijë Shëgjin 14 Korrik


26 27

Festivali Folklorik Tipologjik Kombëtar i Rapsodëve Shëngjin 14 - 15 Korrik

Cirku Kombëtar dhe Maratona e Këngës Popullore Berat 17 Korrik

28

“First Step Film Fest #5” Korçë 17 - 21 Korrik

29

"Sokaku i të marrëve" Gjirokastër 18 - 21 Korrik

30

Cirku Kombëtar dhe Maratona e Këngës Popullore Lushnje 19 Korrik


58 31

Festivali Multikulturor Berat -Edicioni V Berat 19 - 21 Korrik

32 33 34 35

Za Fest Theth, Shkodër 20 - 22 Korrik

Tri shfaqje për fëmijë Shkodër 21 Korrik

Ansambli Popullor - premierë absolute Sarandë 22 Korrik

Cirku Kombëtar dhe Maratona e Këngës Popullore Elbasan 23 Korrik


Projekti "Brumi i Jetës"

36 37

Gjirokastër 23-25 Korrik

“Festival Jazz in Albania Apolloni 22 - 27 Korrik

38

Projekti "Vera Kulturore Maqedonase"

39

MIK Festival (Music Festival of Korca)

Pustec,Pogradec 25-30 Korrik

Korçë 26 - 29 Korrik

40

Tri shfaqje për fëmijë Gjirokastër 26 Korrik


41

Tri shfaqje për fëmijë Përmet 27 Korrik

Tri shfaqje për fëmijë

42 43 44 45

Korçë 27 Korrik

Baleti "Monger" Vlorë 27 Korrik

"Përtej Kufijve" Duo Koncert Korçë 27 Korrik Shkodër 30 Korrik

Festivali “Fabrika e Peizazhe Muzikale” Zvërnec, Vlorë 28 Korrik


46 47 48

Tri shfaqje për fëmijë Pogradec 28 Korrik

Baleti "Monger" Durrës 29 Korrik

Cirku Kombëtar dhe Maratona e Këngës Popullore Krujë 30 Korrik

49

Takimi i Lahuritarëve, Festivali i Këngës Epike dhe Lirike, edicioni IV Burrel 31 Korrik

50

Cirku Kombëtar dhe Maratona e Këngës Popullore Vlorë 1 Gusht


51

Cirku Kombëtar dhe Maratona e Këngës Popullore Sarandë 3 Gusht

52

Cirku Kombëtar dhe Maratona e Këngës Popullore Kavajë 6 Gusht

53

Cirku Kombëtar dhe Maratona e Këngës Popullore Rrogozhinë 8 Gusht

54

Cirku Kombëtar dhe Maratona e Këngës Popullore Përmet 10 Gusht

55

Projekti "Lirika e divanit lunxhjot" Lunxhëri 12 Gusht


56

Cirku Kombëtar dhe Maratona e Këngës Popullore Belsh 13 Gusht

57

Cirku Kombëtar dhe Maratona e Këngës Popullore Shkodër 15 Gusht

58

Cirku Kombëtar dhe Maratona e Këngës Popullore Durrës 16 Gusht

59

"Një ditë me traditën"

60

Cirku Kombëtar dhe Maratona e Këngës Popullore

Golem 25 Gusht

Kondispol 26 Gusht


61

Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë “KoKoFest” Korçë 1 - 7 Shtator

62

Dea Open Air International Film Festival Sarandë 2 - 8 Shtator

63

Festivali i Muzikës Alternative Bashtovë

64

Galeria Kombëtare e Arteve Flaka Haliti

Bashtovë (Kavajë) 2 Shtator

Tiranë 7 Shtator - 9 Nëntor

65

Iso - Polifonia Himarë 8 - 9 Shtator


66

"Dizajni për të ardhmen" Javët e Dizajnit në Tiranë Tiranë 27 Shtator

67

Trashëgimi Kulturore"Oda Dibrane " Peshkopi 28 - 30 Shtator

68

"Muzeu i Stilit Etno Vibe"

69

“Atlas i Tranzicionit”

70

Tiranë 29 Shtator

Elbasan 15 - 21 Tetor

"Kolonja Folklor dhe Fotografi në xham" Kolonjë 30 Tetor


Adresa: Rruga “Aleksandër Moisiu”, nr. 76, ish Kinostudio “Shqipëria e Re”, Tiranë www.kultura.gov.al, e-mail: info@kultura.gov.al

Profile for Ministria e Kultures

Kalendari i aktiviteteve kulturore  

Kalendari i aktiviteteve kulturore  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded