Page 1

KIITOS LUOTTAMUKSESTASI.

LUETHAN NÄMÄ KÄYTTÖOHJEET HUOLELLISESTI ENNEN UUDEN KYLPYAMMEESI KÄYTTÖÖNOTTOA.

OLEMME TEHNEET PARHAAMME, JOTTA TÄMÄ KYLPYAMME OLISI TÄYDELLINEN JUURI SINULLE, JA TOIVOMME SINULLE MITÄ PARHAIMPIA HETKIÄ UUDEN AMMEESI KANSSA. NAMASTE.

GRACE

WWW.NAMASTEBATHS.COM


SISÄLLYSLUETTELO Ennen asennusta ..................................................................................................................... 3 Asennuksen vaiheet ................................................................................................................ 4 Ohjauspaneelin käyttöohjeet ................................................................................................... 5 Ohjauspaneelin kytkentäkaavio ............................................................................................... 6 Huolto-ohjeet........................................................................................................................... 7 Turvallisuusohjeita ................................................................................................................... 7

2


Ennen asennusta

Varmista ennen kylpyammeen asennusta, että olet järjestänyt kuuma- ja kylmävesitulot, sähköjohdot sekä vedenpoiston tämän käyttöohjeen vesi- ja sähköliitäntäkaavion mukaisesti. Sekä kylmä- että kuumavesiputkien kiinnitystä varten tilan kiinteissä vesiputkissa tulee olla ½” urospuoliset kierreliittimet ja liittimissä tulee lisäksi olla asennettuina kulmaventtiilit (½”) turvallisuussyistä. Toiminnan kannalta ihanteellinen vedenpaine on 0.0 – 0.6 MPa. Tarkistathan myös tarvittavat sähköön liittyvät säätöarvot sähköliitäntäkaaviosta. Varmista myös, että olet varannut riittävästi tilaa DN40-vedenpoistojärjestelmälle. Vaaditut työkalut asennusta varten: ristipääruuvimeisseli, talttapääruuvimeisseli, säädettävä jakoavain.

Grace

3


Asennuksen vaiheet 1. Poista amme suojamateriaaleista (puu- ja pahvilaatikko). Käytä suojauksia poistaessasi sekä ammetta käsitellessäsi pehmeitä materiaaleja estääksesi pintaa naarmuuntumasta. 2. Valitse kylpyammeelle sopiva asennuspaikka ja siirrä amme valittuun paikkaan. Säädä kylpyammeen pohjassa sijaitsevia jalkoja niin, että amme on suorassa (ks. kuva). Jokaisessa pultissa on säätövaraa ainakin 20 mm.

3. Yhdistä viemäröintiin. Kiinnitä kylpyammeen pohjassa sijaitseva 40 mm joustava muoviputki vedenpoistoon, ja tiivistä liitäntä teipillä tai silikonipohjaisella liimalla. Älä taita viemäröintiputkea. 4. Yhdistä kuuma- ja kylmävesiputket vedentuloon. Molemmat putket ovat teräslankavalmisteisia, ja niiden kestävyys on testattu korkeassa paineessa sekä lämpötilassa. Yhdistä putket merkintöjen mukaisesti: punainen kuumalle vedelle ja sininen kylmälle vedelle. Asenna molempiin putkiliitäntöihin turvallisuussyistä myös ½” kulmaventtiili. 5. Yhdistä virtajohtoon. Yhdistä virtakytkin (16A) virtajohtoon ja varmista, että liitännät ovat vesitiiviitä. Yhdistä kelta-vihreä maadoitusjohto asuinhuoneiston maadoitusjärjestelmään. 6. Tarkista, puhdista ja testaa. Puhdista amme asennuksen jälkeen ja tarkista, että kaikki vesiliitännät ovat tiiviitä. Testaa kaikki kylpyammeen toiminnot ennen käyttöönottoa varmistaaksesi, että kaikki ominaisuudet toimivat moitteettomasti. 7. Nauti. Huomio: Kaikki vesi- ja sähköliitännät tulee suorittaa EU:n alueella voimassa olevien teknisten vaatimusten, säädösten sekä lakien mukaisesti. Asennus tulee suorittaa pätevän ammattilaisen toimesta takuun säilymiseksi.

4


Ohjauspaneelin käyttöohjeet Kylpyammeesi on varustettu uuden sukupolven kosketusnäytöllä. Painikkeissa palaa valo niiden ollessa aktiivisina. Kokoonpanosta johtuen kaikkia toimintoja ei löydy jokaisesta mallista.

VESIHIERONTA (HydroAir)

LED-VALO (ColorTherapy/Väriterapia)

iLMAHIERONTA (Vain tietyissä malleissa)

ON/OFF (VIRTAKYTKIN)

Yleiset käyttöohjeet: Paina ON/OFF, jonka jälkeen kaikki painikkeet syttyvät hetkeksi. HydroAir -vesipumppu: Tähän toimintoon sisältyy vesisuojaus. Mikäli vedentaso on ammeessa liian alhainen, vesipumppu ei käynnisty tai mene pois päältä automaattisesti. Lisäksi vesihierontajärjestelmä kytkeytyy automaattisesti pois päältä 60 minuutin yhtäjaksoisen käytön jälkeen. AirMassage (mikäli mukana varustelussa): Kytkee ilmapumpun päälle/pois. Ilmapumppu kytkeytyy automaattisesti pois päältä 60 minuutin jälkeen. LED-valo: Paina nappia kytkeäksesi päälle ColorTherapy-LED-valot. Valo muuttuu automaattisesti, vaihdellen hitaasti ja asteittain seitsemän eri värin välillä.

5


Ohjauspaneelin kytkentäkaavio Kaikki huoltotyöt ja sähköliitännät tulee tehdä pätevän ammattilaisen toimesta. Mikäli huollosta vastaavan tahon tai tarkastajan täytyy tarkistaa kytkentäkaaviota koskevia tietoja, hyödynnättehän alta löytyvää piirrosta.

6


Huolto-ohjeet 1. Kromiosien huolto: Pyyhi kromiosat kevyesti hierovin liikkein flanelli- tai mikrokuituliinalla joka viikko. Älä koskaan puhdista kromiosia karkealla tai metalliperäisellä materiaalilla. 2. Vältä suoraa auringonpaistetta sekä alle 0°C lämpötiloja. 3. Yleispuhdistus tulee suorittaa nestemäisellä pesuaineella sekä pehmeällä liinalla. Älä koskaan käytä kemiallisia puhdistusaineita, jotka sisältävät asetonia, ammoniakkia tai muita pintoja hiovia aineita. Älä koskaan käytä desinfiointiaineita, jotka sisältävät metaanihappoa tai formaldehydia, sillä ne vahingoittavat ammeen pintaa. 4. Pienten naarmujen ja kulumien poistoon sekä ammeen alkuperäisen kiillon palauttamiseksi voidaan käyttää 2000-karkeuksista hiekkapaperia. Hionnan lisäksi voit käyttää kiillotustahnaa sekä mikrokuituliinaa pinnan kiillottamiseksi. 5. Älä koskaan lyö ammetta kovilla tai leikkaavilla esineillä. Turvallisuusohjeita 1. Amme tulee sijoittaa sisätiloihin. 2. Älä anna lasten, toiminnallisesti rajoittuneiden tai kokemattomien henkilöiden käyttää kylpyammetta ilman valvontaa. Varmista, että lapsen kylpiessä on aina läsnä aikuinen, joka varmistaa lapsen turvallisuuden. 3. Varmista, että vikavirtakytkin on kunnolla kiinnitetty ja toimii oikein. 4. Varmista, että kylpyamme on asetettu suoraan niin, että se on vakaa eikä heilu missään tilanteessa. 5. Yhdistä tuote mahdollisimman uuteen vesijohtojärjestelmään terveytesi sekä tuotteen pitkäaikaisen käytön varmistamiseksi. 6. Kytke virta pois päältä ja sulje vesihana, kun et käytä tuotetta. 7. Vesi- tai sähköliitäntöihin liittyvissä asennustöissä, ongelmissa tai vikatilanteissa tulee aina kääntyä pätevän ammattilaisen puoleen.

© Namaste Baths. 7

Grace fi  

https://www.sansan.fi/asennusohje/Grace_FI.pdf

Grace fi  

https://www.sansan.fi/asennusohje/Grace_FI.pdf

Advertisement