Page 1

Club La Santa; det perfekte miljø for fysisk aktivitet - og et rygestop Utallige undersøgelser viser at fysisk aktivitet understøtter et succecfuldt rygestop. Kombinationen af fysisk aktivitet, ferie, personlig rådgivning af en professionel livsstils- og rygestopsvejleder, god kost og væske - må ubetinget være den perfekte måde at blive vanen kvit på. Og så er der jo også lige solen! Ugen er for alle der ønsker at deltage i fysiske aktiviteter og som er motiveret til at stoppe med at ryge - sammen med andre. Få succes med dit rygestop gennem fysisk aktivitet Fysisk aktivitet løfter humøret Fysisk aktivitet afleder opmærksomhed Fysisk aktivitet mindsker stress Fysisk aktivitet forbedrer søvn Fysisk aktivitet - Du kommer ikke til at kede dig! Der vil være forskellige aktiviteter i løbet af ugen, såsom yoga, stræk- og styrkeøvelser, gang og løb, stavgang, svømmeaktiviteter m.m. Aktiviteter som alle styrker musklerne, gør kroppen spændstig og giver en bedre kropsholdning. Der er ingen bestemte krav til deltagernes fysiske form - de de forskellige aktiviteter tilpasses den enkelte deltager. Mange af disse aktiviteter afvikles i samarbejde med Lotte Larsen. Lotte har bred erfaring fra fitness og motionsbranchen i både ind- og udland. Rygestop - du kommer ikke til at kede dig! Emner: Hvordan du bryder dine rygevaner og hvad DU bør have særligt fokus på. Hvilke helbredsfordele, du får ved rygestop. Hvordan du tackler eventuelle abstinenser. Hvad du kan gør, når rygetrang- og lyst melder sig. Hvordan du håndterer stress, pressede situationer og fester uden at falde i. Hvordan du undgår at tage på i vægt. Hvordan du vedligeholder dit rygestop m.m.

Program Fredag 19.30-21.30 Lørdag 10.00-10.45 10.45-12.30 16.00-18.00 Søndag 10.00-10.45 10.45-12.30 15.00-18.00 19.30-21.00 00.00 Mandag 10.00-12.00 12.00-12.45 16.00-18.00 Tirsdag 10.00-10.45 10.45-12.30 16.00-18.00 Onsdag 09.-12.00 Torsdag 10.00-10.45 10.45-12.15 16.00-18.00 20.00

Velkomst og forberedelse til rygestop Motion Forberedelse til rygestop Motion og forberedelse til rygestop Motion Forberedelse til rygestop Motion og forberedelse til rygestop Forberedelse til rygestop Du slukker din sidste cigaret – fra nu af er du røgfri Fastholde og udvikle rygestop Motion Motion - fastholde og udvikle rygestop Motion Fastholde og udvikle rygestop Motion – fastholde og udvikle rygestop Mulighed for individuel vejledning i rygestop, motion og livsstil – samt diverse tests: blodtryk, puls, fedtprocent, kulilte, konditest m.m. Motion Fastholde og udvikle rygestop Motion – fastholde og udvikle rygestop Afslutningsmiddag i La Casa. Ledsagere kan deltage mod betaling af 23€ for en 3 retters menu samt ½ flaske af husets vin. Tilmelding skal ske til Tiia senest tirsdag kl. 12.00.

Du vil få målt kulilteindhold i blodet, før og efter rygestoppet, ved at puste i en kuliltemåler. Din afhængighed af nikotin vil blive testet - og der vil være mulighed for at bruge diverse nikotinprodukter, efter vejledning fra Michael ”Milo” Jørgensen, hvis du har brug for dette.

Medbring skriveredskaber samt papir til ”Forberedelse til rygestop” samt ”Fastholde og udvikle rygestop”. Der tages forbehold for ændringer i programmet. Det endelige program udleveres ved velkomstmødet efter ankomst på Club La Santa.

Fredag, lørdag og søndag bruges til forberedelse af rygestoppet, så du er forberedt, når du slukker din sidste cigaret søndag aften kl. 00:00. Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag bruges til vejledning og støtte i at fastholde- og udvikle rygestoppet. Det anbefales, at du prøver at trapper dit tobaksforbrug ned inden rejsen – og at du først stopper helt med at ryge, sammen med resten af gruppen, om søndagen. Vigtigt, køb og medbring: 1 pakke depotplastre mod rygetrang, 14 stk., 15 mg/16 timer nicotin.

MICHAEL “MILO” JØRGENSEN, livsstilsvejleder og rygestoprådgiver Michael er leder af konsulentvirksomheden, www.sundhedoglivsstil. dk som beskæftiger sig med aktiviteter målrettet mod sundhed, livsstil, ledelse og udvikling.

Det hele finder sted under sydens sol på Club La Santa, som også byder på mere end 25 gratis sportsfaciliteter, som windsurfing, tennis, badminton, squash, cykling osv. Du kan også slappe af og nyde solens stråler ved poolen, booke massage eller fysioterapi. Du kan også bruge det ny Wellness Center med sauna, tyrkisk bad, varm- og koldvandsområder og Jacuzzi. Pris Prisen er 110 € for hele ugen. Alle aktiviteter, en t-shirt samt en afslutningsmiddag i restaurant La Casa er inkluderet i prisen. Ledsagere kan deltage ved denne middag, der består af en 3-retters menu og en halv flaske vin, mod betaling af 23 €..Photos: Atila Sbruzzi

Michael har erfaring som rygestopkoordinator i Vestsjællands Amt, bl.a. med implementering af rygestop for patienter, personale og borgere i Sygehus Vestsjælland. Michael har arbejdet på “Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed”, bl.a. med forskningsprojektet “Rygestop i almen praksis”. Arbejder endvidere som sundhedskonsulent på Hvidovre Hospital. Michael har undervist på rygestopkurser i en årrække og er bl.a. uddannet rygestoprådgiver fra Kræftens Bekæmpelse. Michael underviser på livsstilskurser, idræts- og motionskurser, leder- og trænerkurser og rygestopkurser i Danmark, Sverige, Grønland og Spanien. Se mere: www.sundhedoglivsstil.dk

Rygestop- & Motionsuge

Rygestop- & Motionsuge

Club La Santa byder dig, i samarbejde med ”www.sundhedoglivsstil.dk”, velkommen til denne uge hvor der sættes fokus på rygestop, sundhed og livsstil - og selvfølgelig motion og sport.


Tilmeldingsblanket Tilmeld mig venligst Rygestop- og Motionsugen på Club La Santa:

4. - 11. januar 2008

4. - 11. april 2008

Pris: 110 €, hvilket inkluderer alle aktiviteter i programmet, en t-shirt, afslutningsmiddag, samt forhåbentlig et godt grundlag for at holde dit rygestop.

Mand

M

4. - 11. januar & 4. - 11. april 2008 med Michael “Milo” Jørgensen

T-shirt størrelse: S

RygestopMotionsuge Rygestop- & & Motionsuge

L Kvinde

XL Fødselsdato _______________Rejsebevis nr._____________

Efternavn ___________________________ Fornavn ____________________________ Vej, Husnr. _______________________ By, Postnr. _____________________________ _____________________________ Tlf. privat/arbejde ____________________ E-mail ____________________________ ______________________________

Jeg erklærer herved, jeg vil rette sig efter de regler og retningslinier, der hører rer under denne eventuge. Jeg accepterer, at organisationen ikke er ansvarlig for nogen form for tab, skade, udgifter eller omkostninger, der kan opstå som følge af min søn/datters deltagelse i denne event. Jeg erklærer, at jeg kun deltager, hvis jeg er ved godt helbred, samt at jeg gør dette på egen risiko.

__________________________ Dato

__________________________________________ Underskrift

Send venligst denne tilmeldingsblanket til: Club La Santa Danmark Billund Lufthavn Passager Terminalen 10 7190 Billund Tel: +45 76 500400 Fax: +45 76 500420 eller til eventweeks@clublasanta.com I overensstemmelse med den spanske konstitutionelle lov 15/1999 af 13. december som refererer til beskyttelse af personlig data, gøres du opmærksom på, at du ved din deltagelse i denne event samtykker indskrivning af dine data i Club La Santa, S.A.s database. Formålet med denne database er at styre og udvikle ovennævnte event. Club La Santa, SA med adresse Avda. Krogager s/n, 35560 Tinajo-Lanzarote, De Kanariske Øer (Spanien) er ansvarlig for databasen.

www.clublasanta.com

Fotos: Atila Sbruzzi og Club La Santa foto

Rygestop- & Motionsuge

Kontaktperson i nødstilfælde _______________________________________________

Rygestop kost og motionsuge, jan april 2008, Club La Santa, Spanien  
Rygestop kost og motionsuge, jan april 2008, Club La Santa, Spanien  

Omtale af Michael Milo Jørgensen: Club La Santa, Spanien: Livsstilsvejleder og rygestoprådgiver Michael er leder af konsulentvirksomheden, w...

Advertisement