Page 36

helse: nyt

Sundhed &

INSPIRATION til dig

VIND EN EKSKLUSIV SMARTPHONE

Jette Warrer Knudsen, Redaktør, Jette@mediegruppen.net

Der er intet klodset eller “mormoragtigt” over den nye Doro 8080. Tværtimod løfter den senior-smartphonen til et nyt designmæssigt niveau. Nu kan du blive den heldige vinder af telefonen, som har en værdi af 2.899 kr. Den er let og brugervenlig. Derudover er der højere lyd, læsevenlig skærm og tekst, integreret kamera, fingeraftrykslæser og en assistanceknap for ekstra sikkerhed. For at deltage i konkurrencen skal du sende en mail med dit navn, adresse og tlf. nummer til helle@mediegruppen.net senest den 4. januar 2020. Skriv Doro-konkurrence i emnefeltet.

Vind din egen Helse-kalender 2020 Et nyt år betyder ny kalender. Hvad med at vinde din helt egen Helse-kalender? I samarbejde med Mayland har Helse igen udviklet en årskalender, som har rigtig god plads til dine notater, samtidig med at du hver dag hele året får et sundhedsfif med på vejen. For at deltage i konkurrencen skal du sende en mail med dit navn, adresse og tlf. nummer til helle@mediegruppen.net og skrive Helse-kalender i emnefeltet. Vi skal have dit svar senest 4. januar 2020.

helse VIDEN OM SUNDHED

2020

36

Noget af det bedste ved julen er for mange, at der er god tid til hyggeligt samvær med familien. Vi har samlet en håndfuld julekonkurrencer, du kan deltage i. Og vi har lagt vægt på, at alle konkurrencer egner sig til at hjælpe julehyggen og det nye år godt på vej. Rigtig god fornøjelse.

HVEM BLIVER MESTER I HINT? HINT Junior er seneste skud på Bezzervizzer-stammen, og du kan vinde dette spil, så underholdningen fremover er klar til hyggedage med familien. Spillet indeholder 400 kort med en overskrift på forsiden og tre ord på bagsiden. For at få dine holdkammerater til at gætte ordene på kortet, skal du enten mime, tegne, tale, lave lyder eller bruge de nye hintmojier. Men pas på! For der er også et forbudt ord, som holdkammeraterne ikke må sige. Glæd jer til at finde ud af, hvem i familen, der fatter et HINT. For at deltage i konkurrencen skal du sende en mail med dit navn, adresse og tlf. nummer til: helle@mediegruppen.net og skrive Bezzervizzer-konkurrence i emnefeltet. Vi skal have din mail senest 4. januar 2020.

JULEGAVE TIL DIN MAVE Julens lækre, men også tunge og fede mad kan være en udfordring for din mave. Loppefrøskaller har et højt indhold af kostfibre, som både hjælper med at stabilisere fordøjelsen, kontrollere kolesterol og fremme de gavnlige bakterier i tarmen. SylliFlor er sprøde og velsmagende loppefrøskaller. Nu kan du vinde en dåse SylliFlor Æble og Kanel – 250 g til en værdi af 135 kr. For at deltage skal du sende en mail med navn, adresse og tlf. nr. til: helle@mediegruppen.net   – skriv: Sylliflor-konkurrence i emnefeltet. Vi skal have din mail senest 4. januar 2020.

Profile for Mediegruppen as

Helse-2019-10  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin

Helse-2019-10  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin