Omakoti Jyväskylä

Page 15

KEIT TIÖN TIL AT KEKSELIÄ ÄSTI TEHOK ÄY T TÖÖN 1

4

6

5

7

2

3

Keittiö – tuo tila, missä kaikki tapahtuu. Vaadimme keittiöltä koko ajan enemmän ja enemmän: sen on oltava kaunis, tehokas, toimiva ja myös tyyliltään muuhun kotiin sopiva – keittiössä ei enää vain laiteta ruokaa tai syödä, siellä halutaan viihtyä! Uudet innovaatiot lisäävät keittiön käyttömukavuutta, tehostavat ja helpottavat toimintoja sekä tuovat lisää tilaa säilytykseen, jopa sinne, mistä et uskoisi tilaa löytyvänkään! Mikä seuraavista Keittiömaailman valikoimista löytyvistä yllättävistä innovaatioista on sinun suosikkisi? 1 SOKKELIL A ATIKKO

3 PLUSSA-K A APPI

2 KL AFFI-K A APPI

4 PEGGI-PÄ ÄT YLEVY

Keittiön yksi turhimpia tiloja on sokkeli, eli kaappien alareunan ja lattian väliin jäävä tila. Sokkelilaatikolla tämäkin tila tulee hyödynnetyksi! Vinkki: säilytä täällä vaikkapa peltejä, isoja tarjoilulautasia, pilttipurkkeja, säilytysrasioita tai varta vasten laatikkoon sopiviksi suunniteltuja keittiötikkaita. Loppuuko tila pienestä keittiöstä? Klaffi-kaapista loihdit pöydän esille käden käänteessä! Seinälle asennettava Klaffi-kaappi avautuu ruoka- tai työpöydäksi tarvittaessa, ja kaapista löytyy säilytystilaa hyllyinä, lokeroina ja taskuina. Vinkki: Klaffi ei ole vain keittiön kaluste, se tuo muuntautuvaa työ- ja säilytystilaa myös olohuoneeseen, lastenhuoneen tai vaikkapa kesämökille.

Pienen keittiön tilaihme on myös Plussa-kaappi. Nerokas, pyörillä varustettu apukaappi tuo hetkessä lisää pöytä- ja työtasotilaa. Plussa-kaappiin kätkeytyy myös runsaasti säilytystilaa. Yksiköstä löytyy ulosvedettävä laatikko sekä tilava taso astioille ja paljon tilaa vieville tavaroille.

Lisää tilaa saat, kun hyödynnät komeroista ja kaapistoista myös päädyt. Peggin hyllyihin, koukkuihin, tankoihin ja kiinnitysmagneetteihin ripustat keittiövälineitä tai vaikkapa mausteita juuri siihen käden ulottuville esille. Vinkki: Peggin voi asentaa myös vapaalle seinälle ja asennus onnistuu helposti jälkikäteenkin.

5 WILL A-OVIHYLLY

Tuntuuko, että komerossa on aina liian vähän tilaa ja vaikka tilaa olisi, et löydä mitään? Willa-ovihylly tuo lisää sopivan kokoista säilytystilaa sinne missä sitä ei ennestään ole. Ovihyllyn ansiosta tavarat ovat kätevästi esillä, eivätkä pienemmätkään purkit huku isompien tavaroiden taakse. Kauniin hyllyn voi toki laittaa seinällekin!

6 POCKET TI-A AMIAISK A APPI

Aamiaiskaappi on yksi keittiön halutuimmista ominaisuuksista. Kaappiin sijoitat aamiaistarvikkeiden lisäksi vaikkapa usein työtasolla tiellä olevat pienkoneet, kuten leivänpaahtimen ja kahvinkeittimen. Ne saa näppärästi ovien taakse piiloon silloin, kun niitä ei käytetä. Pocketti-kaapin kätevä ominaisuus on sivuille liukuvat ovet, jotka eivät ole tiellä ovien auki ollessa.

7 STAGE-HYLLY

Stage-avohyllykkö on seinälle tai työtasolle sijoitettava kehikko, joka muuntautuu omaan käyttötarkoitukseen sopivaksi erilaisilla varusteilla. Stageen voit sijoittaa astioita, kauniita esineitä tai mauste- ja yrttiruukkuja. Vinkki: vaihtele sisältöä vuodenaikojen mukaan!

Innovaatiot on poimittu Keittiömaailman A la Carte- ja Petra-keittiöiden mallistoista. Lue ratkaisuista tarkemmin ja tutustu myös muihin innovaatioihin: keittiomaailma.fi/tuotteet/keittioinnovaatiot.

KEITTIÖMAAILMA JYVÄSKYLÄ | Tourulantie 13 (Isku) | p. 0207 109 520 | ma–pe 10–18, la 10–14 | www.keittiomaailma.fi