Page 1

Editie: Voorjaar 2019

Nieuw-lekkerland

Ook deze zomer voorzien wij jullie weer van leuke evenementen en bovenal veel plezier. We gaan dit jaar op 1 mei open en sluiten op 1 september. Zo kun je al beginnen met zwemmen in de meivakantie tot en met de zomervakantie.

Wij zijn op zoek naar jou! Op zoek naar een leuke bijbaan als toezichthouder in ons buitenbad of horeca medewerker tijdens de zomer of nu al werken in de horeca van Sporthal De Klipper? Student of op zoek naar een leuke (bij)baan? Kom deel uitmaken van ons leuke team!

Faciliteiten: • • • • • • •

40 meter recreatiebad met glijbanen, oplopend van 40 tot 140 cm. diepte 25 meter wedstrijdbad, oplopend van 180 tot 200 cm. diepte Peuterbad met minispeeltuin en glijbaantje, oplopend van 20 tot 40 cm. diepte Grote ligweide met mogelijkheid tot voetbal, volleybal en andere recreatie Eén heren- en één dameskleedkamer met beide zes privécabines Invalidetoilet Kiosk met diverse versnaperingen zoals frisdrank, ijs, koffie en frituursnacks

O.a. in deze krant:

Interesse? Stuur voor 16 april 2019 je motivatie en cv naar jvklinken@sportfondsen.nl

Voorwoord, Verleninging Abonnementen en wist u datjes >>> Pagina 3

Openstelling en sporthal de klipper >>> Pagina 5

Aanvragen nieuw abonnement >>> Pagina 8 & 9

Kortingsbonnen >>> Pagina 11

Evenementenkalender >>> Pagina 15

www.sportfondsennieuwlekkerland.nl

kdvhetvlindertje.nl Pagina 1


Nieuw-Lekkerland, Kinderdijk, Groot-Ammers, Langerak en Nieuwpoort

We vinden het heel belangrijk dat kinderen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en willen hen daar ook de ruimte voor geven. Jonge kinderen leren vooral door het ‘doen’ en dan het liefst spelenderwijs, zowel binnen als buiten.

Openingstijden: ma t/m do 08:00 tot 17:00 uur vrij 08:00 tot 12:30 uur

Bezoekadres: Dorpslaan 50 2957 XG NIEUW-LEKKERLAND   

0184-68 81 81 mail@lwwonen.info www.lwwonen.info

Telefonische bereikbaarheid: Onze telefonische bereikbaarheid is gelijk aan de openingstijden. Buiten de openingstijden wordt u te woord gestaan door de medewerkers van de Service Meldkamer.

Steunpunten:

Lelsstraat 2 2951 VE Alblasserdam | info@kdvhetvlindertje.nl 078-3033009 | kdvhetvlindertje.nl

Nieuwpoort/Langerak

brede school ‘De Veste’, Bibliotheek, Waterlinie 6

dinsdag

10.00-12.00 uur

Groot-Ammers

de Hof van Ammers Bernhardstraat 15

vrijdag

10.00-12.00 uur

En je uitvaartverzekering... Heb je die al geregeld?

DOK 11 Fysiotherapie is een praktijk gelegen in Gezondheidscentrum DOK 11 in Ablasserdam.

Goed voor elkaar Het Onderling Fonds is een uitvaartverzekering die de zekerheid biedt dat financiële zaken bij overlijden goed geregeld zijn. Met een lage premie, een hoge betrouwbaarheid en zonder winstoogmerk. De winst is dat dit voor de leden weer een zorg minder is.

www.onderlingfonds.nl

Parallelweg 11 | 2951 BS, Alblasserdam Tel: 078 - 691 20 33 | fysiotherapie@dok11.nl


Voorwoord,

Stappenplan verlengen abonnement

Wat een succesvol jaar is 2018 geweest voor ons zwembad. De vele georganiseerde en succesvolle activiteiten aangevuld met de positieve reacties van de bezoekers geven ons weer veel energie om van dit jaar ook weer een succes te maken.

Dit jaar kunt u zelf uw abonnement verlengen. Hiervoor heeft u de abonnementspas Zwembad Schoonenburg nodig. Volg de eenvoudige stappen hieronder om uw abonnement voor dit jaar te verlengen. Bent u niet in het bezit van de pas en wilt u een abonnement voor dit jaar, kijk dan op pagina 5.

De voorbereidingen zijn in volle gang om het zwembad weer voor u gereed te maken. Met man en macht wordt de bak schoongemaakt, de machines getest en het terrein klaargemaakt. De medewerkers zijn druk bezig om ook voor dit jaar voor jong en oud verschillende activiteiten te organiseren. Vele werkzaamheden die we met elkaar vervullen en waar we als organisatie trots op mogen zijn. Dit kunnen wij niet alleen, de stichting 5-Yes heeft ons ook nu weer met raad en daad bijgestaan en is ook voor dit jaar weer met veel enthousiasme en grote betrokkenheid bezig met het open houden van ons zwembad. Daarnaast zijn we ook lokale ondernemers dankbaar die met hun bedrijf meewerken aan het openhouden van het zwembad maar zeer zeker in de voorbereiding veel werkzaamheden hebben verricht om ons zwembad open te houden en klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Voor het groen hebben dit jaar “M Verhoeven Hoveniersbedrijf” en “HMB Service” het grote werk gedaan. Ze moeten alleen de aanplant nog verzorgen. “PM Groenservice BV” verzorgd ook komend jaar het onderhoud, maar heeft “geheel belangeloos” een heel goed been voorgezet en zich zeker op een positieve wijze laten zien. Het straatwerk wordt bijgewerkt door “Jan Deelen”. Voor het schilderwerk de komende weken levert: “Korteland Schilders BV” weer de nodige materialen. Wat de vrijwilligers betreft kunnen we niet om de gebroeders Den Besten heen. Zeker het vermelden waard is dat er een delegatie van 11 medewerkers van de Gemeente Molenlanden, regen en wind getrotseerd hebben en afgelopen zaterdag de handen op fraaie wijze mee hebben geholpen ONS ZWEMBAD weer toonbaar te krijgen voor het nieuwe seizoen. Tijdens NL Doet zijn er vele vrijwilligers actief geweest om ons te helpen in en rond het zwembad om een goede start te maken, een grote groep enthousiaste mensen waar we zeer dankbaar voor zijn. Het zwembad is geopend vanaf 1 mei en tot en met 1 september. Ook dit jaar kunnen de abonnementen weer zelf worden verlengd. Voor het laatste nieuws verwijzen we naar onze Facebookpagina Zwembad Schoonenburg/Sporthal de Klipper. Rest mij u namens het team een zonnige periode toe te wensen en u ook dit jaar te weer te mogen verwelkomen in ons zwembad. Met sportieve medewerkers,

groet

namens

mijzelf

en

Arco Jordaan, interim manager Sportfondsen Nieuw-Lekkerland

de

Stap 1. Houdt uw pas(sen) bij de hand en ga naar https://114webshop.nexusportal.nl Stap 2. Klik op ‘inloggen met kaartnummer’ Stap 3. Vul uw voornaam en achternaam (zonder tussenvoegsel) en het pasnummer (zonder nullen die vooraan staan) in en druk op aanmelden. Stap 4. Indien er nog gegevens nodig zijn, vult u deze op de volgende pagina in. Indien de gegevens compleet zijn, klikt u op ‘Mijn Abonnementen’.

Individueel abonnement

Stap 5. Klik op ‘verlengen’ en daarna op ‘bevestigen’. Stap 6. Klik op ‘afrekenen’ rechts bovenin en daarna op doorgaan. Stap 7. Selecteer uw bank, klik op ‘online betalen met Ideal’ en volg de stappen van uw bank.

Gezinsabonnement

Stap 5. Klik op ‘verlengen’ en daarna op ‘bevestigen’. Stap 6. Selecteer ieder gezinslid en klik bij iedereen op ‘verlengen’. Stap 7. Klik op ‘afrekenen’ rechts bovenin en daarna op doorgaan. Stap 8. Selecteer uw bank, klik op ‘online betalen met Ideal’ en volg de stappen van uw bank.

Wist u dat… ... Social media dit jaar weer een belangrijk kanaal is? Zorg ervoor dat u voorafgaand aan het seizoen onze Facebookpagina liked en actief in de gaten houdt. Niet alleen bent u dan altijd op de hoogte van hetgeen u moet weten, maar wordt dat ook nog eens beloond. Actieve volgers die onze berichten liken, delen en interactie zoeken maken kans op leuke prijzen die wij gedurende het seizoen gratis weggeven. Wees dus actief en houdt het in de gaten! Uiteraard kunt u ook terecht op www.sportfondsennieuwlekkerland.nl. …Wij veel evenementen voor de jeugd organiseren? Wat dachten jullie van een knallende “Aquadisco” op vrijdagavond? Of het altijd spannende “Dubbeltjesduiken”? Ook dit jaar zijn we aan het plannen wanneer we alle leuke ideeën uit kunnen voeren. Kijk voor alle evenementen verderop in deze krant. Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor alle informatie. De data in deze krant zijn onder voorbehoud en weersafhankelijk. …Een dag Schoonenburg een dag plezier betekend? Of je nou alleen komt, met vrienden of familie of met de hele klas, bij ons is altijd wat te doen! Voor de kleintjes is een peuterbad, afgesloten van de grote baden, met minispeeltuin. De jeugd kan terecht in het recreatieof wedstrijdbad. Voor de mindere waterliefhebbers is er de mogelijkheid om te voetballen, volleyballen of andere sporten uit te voeren. Voor de zonaanbidders is er genoeg plaats om tot rust te komen. De bomen geven voldoende schaduw voor degene die dat nodig hebben op de warme dagen. Kortom; voor ieder wat wils! …Zwemmen uw gezondheid bevorderd? Wie regelmatig beweegt, blijft langer mobiel en zelfstandig. Dagelijks wordt er een deel van het

wedstrijdbad gereserveerd voor banenzwemmers. Bij ons kunt u dus op een ontspannen manier werken aan lenigheid, mobiliteit, kracht en uithoudingsvermogen. Zwemmen verminderd, herstelt of voorkomt veel lichamelijke klachten. En dit is bovenop de sociale gezelligheid! Raadpleeg, indien nodig, altijd eerst uw eigen arts. …Het soms nodig is om het zwembad te sluiten? Wij zijn bij slecht weer zoals hevige regenval, kou of onweer soms genoodzaakt het bad voor die dag te sluiten. Voor de veiligheid van de bezoekers behouden wij het recht dit te allen tijden te doen. Houdt hiervoor onze Facebookpagina bij slechte dagen in de gaten. … Er ook een prachtige sporthal is? Sporthal de Klipper is DE locatie om een gezellige avond te beleven in Nieuw-Lekkerland. Bij de sporthal is een uitgebreid sportcafé, welke geschikt is voor bedrijfsfeesten, verjaardagen en vergaderingen. Ook wordt daar enkele keren per jaar een gratis feestje georganiseerd voor jongeren uit de buurt. Neem contact op met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken. … Wij ook dit jaar weer veel lekkers vanuit de kiosk verkopen? Ook dit jaar hebben wij weer een aantal enthousiaste teamleden voor u klaar staan in de kiosk. Hier kunt u terecht voor een verkoelend ijsje, lekker blikje fris of iets te eten zoals een tosti of een bakje patat. Kom eens langs en kijk wat we in het assortiment hebben! ... Waardevolle spullen eigen verantwoordelijkheid zijn? Net als vorig jaar, is het niet meer mogelijk om waardevolle spullen bij ons achter te laten. U dient deze zelf mee te nemen. Wij raden het dus aan om zoveel mogelijk waardevolle spullen thuis te laten.

Pagina 3


JONG

LEVEN

VROUWELIJK

STIJLVOL

VAN DE

WIND

en meer...

NIEUW-LEKKERLAND | DIRKSLAND | WERKENDAM WWW.SIMONSKLEDING.NL

Bouw- of verbouwplannen? Bel ons voor een vrijblijvend advies.

www.eysbrandtekenbureau.nl

E

y

sb

Rt

ra

n

d

b o u w k u n d i g

ekenbureau

Jaap de Jongstraat 17 - 2957 KD Nw-Lekkerland - T (0184) 68 67 97


Rooster 2019 Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag Zondag

12.00 tot 19.30 uur

Recreatief zwemmen

12.00 tot 13.00 uur

Banen zwemmen

Helft diepe bad

18.00 tot 19.30 uur

Banen zwemmen

Helft diepe bad

12.00 tot 19.30 uur

Recreatief zwemmen

12.00 tot 13.00 uur

Banen zwemmen

Helft diepe bad

18.00 tot 19.30 uur

Banen zwemmen

Helft diepe bad

12.00 tot 17.00 uur

Recreatief zwemmen

12.00 tot 13.00 uur

Banen zwemmen

Helft diepe bad

18.00 tot 19.30 uur

Banenzwemmen

Helft diepe bad

18.00 tot 19.30 uur

Recreatief zwemmen

12.00 tot 19.30 uur

Recreatief zwemmen

12.00 tot 13.00 uur

Banen zwemmen

Helft diepe bad

18.00 tot 19.30 uur

Banen zwemmen

Helft diepe bad

12.00 tot 17.00 uur

Recreatief zwemmen

12.00 tot 13.00 uur

Banen zwemmen

Helft diepe bad

18.00 tot 19.30 uur

Banenzwemmen

Helft diepe bad

18.00 tot 19.30 uur

Recreatief zwemmen

12.00 tot 17.00 uur

Recreatief zwemmen

12.00 tot 13.00 uur

Banen zwemmen

12.00 tot 17.00 uur

Recreatief zwemmen

12.00 tot 13.00 uur

Banen zwemmen

Helft diepe bad Helft diepe bad

Redactie & beeld: Zwembad Schoonenburg Postadres: Klipperstraat 20 2957 EM Nieuw-Lekkerland T 0184 683 132 F 0184 682 825 Realisatie krant: MDH Uitgeverij Informaticaweg 2 7007 CP Doetinchem T (0314) 36 11 30 I www.mdh-uitgeverij.nl Druk: Janssen Pers Verspreiding: Axender T 030 - 755 69 30 E kwaliteitsbeheer@axender.nl I www.axender.nl

Colofon

Maandag

Sporthal de Klipper Bij zwembad Schoonenburg hoort natuurlijk ook sporthal de Klipper. Hoewel het in de zomer weinig wordt gebruikt, hopen wij in de winter weer voor alle gebruikers een goede dienstverlener te zijn.

Verder hebben wij ook nog de basisscholen die hier de gymlessen uitvoeren, de damestrim, de jaarlijkse terugkeer van de NKPV, de kerstdienst en de fitnessvereniging. Voor al deze organisaties, evenals de incidentele gebruikers, zullen wij dagelijks alles uit de kast trekken om een goede dienstverlener te zijn.

Vaste bezoekers Wij zijn de thuisbasis voor een aantal prachtige verenigingen. Zo zijn de basketballers van de Klipperstars hier altijd aan het trainen, om uit iedere turnover een driepunter te maken. En natuurlijk de volleyballers van de Molenwiek, wie ervoor gaan om iedere service in een ace te veranderen. Ook de tafeltennissers Nileta oefent wekelijks om een juiste topspin-techniek onder de knie te krijgen. De gymnasten van Kracht en Vriendschap steken uren training in het perfectioneren van de afsprong. Sport-Fit is elke week actief voor verschillende sportievelingen jong en oud. De voetballers van Stichting Nieuw-Lekkerlandse Zaalvoetbal en De Jong zaalvoetbal proberen iedere volley strak in de kruising te schieten.

Incidentele bezoekers Ook voor incidentele bezoekers hopen wij een perfecte dienstverlener te zijn. Zo hebben wij een prachtig aangrenzend sportcafé, welke kan worden gebruikt voor feesten, zakelijke bijeenkomsten en verjaardagsfeestjes. Neem contact op voor alle mogelijkheden die er zijn. Ook als u wenst om niet privé gebruik te maken van het café, bent u welkom. Wekelijks heerst hier een bruisende mengeling van jong en oud die vertier en gezelligheid zoeken op de vrijdag- en zaterdagavond. Doordeweeks zijn wij ook gewoon geopend tijdens de trainingstijden van de verenigingen.

Meer Bewegen Voor Ouderen Wij bieden als Sportfondsen ook seniorengym aan in de Klipper. Iedere vrijdag van 09.30 tot 10.30 uur komt een clubje van 55-plussers bij elkaar om een uurtje te sporten. De les begint met een warming up, waarna er wordt overgegaan naar een sportieve spelvorm. Daarna gaat de les over in een sportieve keuze-les. Afsluitend is er altijd tijd voor een kop koffie of thee, welke bij de prijs zijn inbegrepen. Kom eens een keer een proefles volgen! De eerste les is gratis. Bewegen op deze manier is verantwoord, bevorderlijk voor uw gezondheid en uitermate gezellig!

Opmerkingen:<br />Bij de vorige aanlevering veranderden de afstanden tus de letters in het woord ‘bedrijf ’ graag aandacht hiervoor.

Stam Klus- & Onderhoudsbedrijf tel. 06 2344 1871 www.stamonderhoud.nl

Voor al uw onderhouds- en reparatiewerk in en om het huis grote klussen • kleine reparaties • onderhoud • schilderwerk Pagina 5


hollandse zorgvuldigheid... ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■

Uw installateur voor:

Verwarming Loodgieterswerk Sanitair Luchtbehandeling Koeltechniek Regeltechniek Dak- en zinkwerk

Watersnip 1 2957 NK Nieuw-Lekkerland

0184 682 621

U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR: • Fysiotherapie • Manuele Therapie (master) • Oedeemfysiotherapie

• Bekkenfysiotherapie (master) • Bedrijfsfysiotherapie • Cesartherapie

• Oncologiefysiotherapie • Sportmassage • Podologie • Handtherapie Nu ook op zaterdagmorgen geopend

Hol Installatietechniek Veenweideweg 9 Nieuw-Lekkerland ☎ (0184) 68 33 00 Fax (0184) 68 45 58 e-mail: algemeen@holbv.nl internet: www.holbv.nl

Kijk voor meer informatie op www.fysio-nl.nl

AUTO M. BOUMAN B.V. ALBLASSERDAM Administratie- en adviespraktijk voor de actieve ondernemer

die

doeltreffend

geholpen

wil

worden bij de optimalisatie van zijn bedrijfsvoering.

AUTO M. BOUMAN ALBLASSERDAM AUTO M. BOUMANB.V. B.V. ALBLASSERDAM

Uw RenaultAUTO specialist van deze regio! M.M. BOUMAN AUTO BOUMANB.V. B.V.ALBLASSERDAM ALBLASSERDAM

Uw Renault specialist van deze regio!

Auto huren kan makkelijk, betrouwbaar en dichtbij, bij Auto M. Bouman B.V. in Alblasserdam. Heeft u meer ruimte nodig om spulletjes te verhuizen, een auto voor de wintersport of Auto huren kan makkelijk, betrouwbaar en dichtbij, bij Auto M. Bouman B.V. in Alblasserdam. betrouwbaar een weekendje weg, dan bent u aan het juiste adres!

UwUw Renault specialist deze regio! regio! Uw Renault specialist van Renault specialistvan van dezedeze regio!

(Geen particulieren, wel starters)

Heeft u meer nodig betrouwbaar om spulletjes verhuizen, een voorB.V. de inwintersport of Auto huren ruimte kan makkelijk, ente dichtbij, bij Auto M.auto Bouman Alblasserdam. Auto huren kan makkelijk, betrouwbaar en dichtbij, bij Auto M. het Bouman B.V.adres! in Alblasserdam. betrouwbaar een weekendje weg, dan bent u aan juiste

vvER Heeft uAANHANGWAGENS meer ruimte nodig om spulletjes verhuizen, een auto voor wintersport of Auto huren kan makkelijk, betrouwbaar en dichtbij, bijVORMEN Auto M. dede Bouman B.V. in Alblasserdam. VERKOOP EN ONDERHOUD VOOR EN teALERLEI MATEN, Heeft u meer ruimte nodig om spulletjes te verhuizen, een auto voorEN wintersport of DIE TEGEN EEN betrouwbaar een weekendje weg, dan bent u aan het juiste adres! betrouwbaar eenEN weekendje weg, danALERLEI bent u aaneen het juiste adres! VERKOOP ONDERHOUD VOOR AANHANGWAGENS EN VORMEN ENvoor MATEN, DIE TEGENEEN EEN of Heeft u meerEN nodig om spulletjes tevvER verhuizen, auto deDIE wintersport STOOTJE KUNNEN MEE GAAN! v LANG VERKOOP ENruimte ONDERHOUD VOOR AANHANGWAGENS IN ALLERLEI VORMEN EN MATEN, TEGEN vvER EN ALERLEI VORMEN EN MATEN, DIE TEGEN EEN VERKOOP EN ONDERHOUD VOOR AANHANGWAGENS vvER STOOTJE KUNNEN EN LANG MEE GAAN! VERKOOP EN ONDERHOUD VOOR AANHANGWAGENS ENbent ALERLEI EN MATEN, TEGEN EEN v dan STOOTJE KUNNEN EN LANG MEE GAAN ! het betrouwbaar een weekendje weg, uVORMEN aan juisteDIEadres! STOOTJE KUNNEN EN LANG MEE GAAN! v EN STOOTJE KUNNEN v LANG MEE GAAN!

vvER EN ALERLEI VORMEN EN MATEN, DIE TEGE VERKOOP EN ONDERHOUD VOOR AANHANGWAGENS STOOTJE KUNNEN EN v LANG MEE GAAN!

Gezinus Goeree Hoge Boezem 4 2957 RB Nieuw-Lekkerland

Tel.: 0184 - 68 9999 Mob.: 06 - 512 444 15 e-mail: gezinus@ggacc.nl

Auto M. Bouman B.V. – Ohmweg 3 – 2952 BD Alblasserdam – 078 693 1777 – info@auto-bouman.nl – www.auto-bouman.nl

Auto M. Bouman B.V. – Ohmweg 3 –BD 2952 BD Alblasserdam – 078 6931777 – www.auto-bouman.nl Auto M.–Bouman B.V. 2952 Alblasserdam – 078 693 – info@auto-bouman.nl info@auto-bouman.nl – www.auto-bouman.nl Auto M. Bouman B.V. Ohmweg 3––Ohmweg 2952 BD3 –Alblasserdam – 078 693 1777 – 1777 info@auto-bouman.nl – www.auto-bouman.nl

Auto M. Bouman B.V. – Ohmweg 3 – 2952 BD Alblasserdam – 078 693 1777 – info@auto-bouman.nl – www.auto-bo

65


Service, revisie en inbouw van dieselmotoren

Johan de Lange

06-53453776

Plutostraat 16

2957 SP Nieuw-Lekkerland

0066253.pdf 1

21-9-2011 10:48:43

Jaap de Groot Tel. 06 – 42 86 99 08 R.V.S. staal en montagewerk Zowel voor bedrijven als particulier Nieuw-Lekkerland E-mail: jadegro@versatel.nl

SLEUTELSERVICE +

REPARATIE

van GSM, laptop of Ipad!

Hellemanstraat 2—2957 AM Nieuw-Lekkerland 0184 689750


Tarieven, Inschrijfformulier en alle Seizoensabonnementen 2019 Het zwembad is geopend vanaf woensdag 1 mei tot en met zondag 1 september. Verlengen abonnement Het verlengen van bestaande abonnementen gaat volgens het stappenplan op pagina 3 in deze krant. Kijk voor meer informatie op www.sportfondsennieuwlekkerland.nl. Om een nieuw abonnement aan te vragen, kunt u het onderstaande formulier invullen en inleveren voor 25 april. Tarieven 2019 Los bad 1 tot en met 3 jaar* Los bad vanaf 4 jaar* Twaalf-badenkaart

€ 1,50 € 5,60 € 56,00

*= een los-bad-kaartje geeft eenmalig toegang. Bij verlaten van het zwembad vervalt deze.

Zwemabonnementen 2019 Gezinsabonnement 4 personen* Gezinsabonnement 5 personen* Abonnement tot en met 15 jaar* Abonnement vanaf 16 jaar*

Voorverkoop € 175,00 € 220,00 € 55,50 € 61,50

Regulier (na 25 april) € 195,00 € 240,00 € 61,50 € 67,70

*= prijzen zijn exclusief € 3,50 voor de abonnementspas. Indien u deze van vorig jaar nog heeft, hoeft u deze niet aan te schaffen.

De nieuwe abonnementen kunnen worden opgehaald op donderdag 25 april en maandag 29 april tussen 10.00 uur en 12.00 uur in sporthal de Klipper. Als de abonnementen deze week niet worden opgehaald, vervalt de voorverkoopprijs en kunnen ze worden opgehaald tegen het reguliere tarief.

ADOPTEER EEN PUP Voor een avond vol muziek en te huur voor uw eigen evenementen!

KERKSTRAAT 33 2959 BS STREEFKERK

EN HELP ’M BLINDENGELEIDEHOND WORDEN.

U kunt bij ons terecht voor vloeren in verschillende prijsklassen

U kunt bij ons terecht voor vloeren in verschillende prijsklassen

Al onze vloeren zijn voorzien van een kwalitatief hoogstaande beschermingslaag wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling, een hoge stijlvastheid en bijzonder weinig onderhoud.

Al onze vloeren zijn voorzien van een kwalitatief hoogstaande eenvoor lekkere bak koffie, beschermingslaagVoor wat zorgt een natuurlijke uitstraling, heerlijke een een hoge stijlvastheid en lunch/diner bijzonder weinigen onderhoud.

Specialsist in houtenvloeren op vloerverwarming

WWW.ADOPTEEREENPUP.NL Pagina 8

Kelvinring 11b | info@parketmeesteralblasserdam.nl

gezellige avond!

Specialsist in houtenvloeren opAG vloerverwarming DORPSSTRAAT 23 2959 STREEFKERK TEL: 0630575095 / 0610379249

Kelvinring 11b | info@parketmeesteralblasserdam.nl


Voorverkoop tot 29 april 2019 Naam:.................................................................................

Naam:.................................................................................

Voornaam:............................................................................

Voornaam:...........................................................................

Straat:.................................................................................

Straat:................................................................................

Woonplaats:..................................... Postcode:.....................

Woonplaats:..................................... Postcode:.....................

Geboortedatum:....................................................................

Geboortedatum:....................................................................

Telefoon:..............................................................................

Telefoon:..............................................................................

E-mail: ................................................................................

E-mail: ................................................................................

Naam:.................................................................................

Naam:.................................................................................

Voornaam:...........................................................................

Voornaam:...........................................................................

Straat:.................................................................................

Straat:................................................................................

Woonplaats:..................................... Postcode:.....................

Woonplaats:..................................... Postcode:.....................

Geboortedatum:....................................................................

Geboortedatum:...................................................................

Telefoon:..............................................................................

Telefoon:..............................................................................

E-mail: ................................................................................

E-mail: ...............................................................................

Naam:.................................................................................

Naam:.................................................................................

Voornaam:...........................................................................

Voornaam:...........................................................................

Straat:.................................................................................

Straat:................................................................................

Woonplaats:..................................... Postcode:.....................

Woonplaats:..................................... Postcode:.....................

Geboortedatum:...................................................................

Geboortedatum:...................................................................

Telefoon:..............................................................................

Telefoon:..............................................................................

E-mail: ................................................................................

E-mail: ................................................................................

Ik vraag de volgende abonnementen aan: (aantal) ………. gezinsabonnement 4 personen

175,00 + € 3,50 per persoon per Pas

………. gezinsabonnement 5 personen

220,00 + € 3,50 per persoon per Pas

………. abonnement t/m 15 jaar

55,50 + € 3,50 per persoon per Pas

………. abonnement 16 jaar en ouder

61,50 + € 3,50 per persoon per Pas

LET OP: Dit formulier uiterlijk 29 april inleveren of opsturen naar sporthal De Klipper.

Baan.

De beste banen in de buurt trek je in Zwembad Schoonenburg. De beste banen in de buurt bespreek je met Raaak Alblasserdam.

Eethuis

De Molen

Een begrip in Nieuw-Lekkerland

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bezorggebieden

www. eethuisdemolen.nl

Nieuw-Lekkerland Streefkerk Kinderdijk Groot -Ammers Bleskensgraaf Oud alblas Alblasserdam

Jan van Nassauplein 17 • 2957 AS Nieuw-Lekkerland Tel: 0184 – 63 60 19

Pagina 9


2e-hands kinderkleding Nieuwe babykleding en kraamcadeautjes

Van der Wal Openingstijden: Ma t/m do 08:00 uur tot 20:00 uur Vrijdag 08:00 uur tot 21:00 uur Zaterdag 08:00 uur tot 20:00 uur

PLAFONDS - WANDEN - STUCWERK PLAFONDS - WANDEN - STUCWERK PLAFONDS - WANDEN - STUCWERK

Lekdijk 79C / 2957 CD Nieuw-Lekkerland Lekdijk 79C / 2957 CD Nieuw-Lekkerland 06-14140656 / mjmontage@live.nl Lekdijk 79C / 2957 CD Nieuw-Lekkerland 06-14140656 / mjmontage@live.nl 06-14140656 / mjmontage@live.nl

HET OUDE MAGAZIJN/SAMSAM Lindenstraat 10 Bleskensgraaf 0184694761

A: Kleyburgplein 1-15, 2957 AT Nieuw-Lekkerland Tel: 0184-682267 | wal@plussupermarkt.nl

Openingstijden: dinsdag t/ m donderdag van 9.00 uur tot 15.00 uur Vrijdag en zaterdag is de winkel geopend tot12.00 uur (dinsdag t/m donderdag tussen 11.45 en 13.15 gesloten)

www.samsambleskensgraaf.nl

RIETDEKKER- & TIMMERBEDRIJF R. DE VOSRIETDEKKERRIETDEKKER& & v.d. Hoek en Hoogendi k Werkzaamheden TIMMERBEDR TIMMERBEDRIJF R. DE VOS Is uw voegwerk slecht?

MEUBELFABRIEK VAN DER PLAAT B.V. NIEUW-LEKKERLAND

www.vanderplaatmeubelen.nl info@vanderplaatmeubelen.nl

Bel voor een vrijblijvende offerte!

uithakken

impregneren reinigen

VOEGERSBEDRIJF

zandstralen Ambachtelijk eiken timmerwerk met pen & gat verbindingen Opperduit 398 - Lekkerkerk n Telefoon 0180-661141 / 06-28648209 Realiseren van eiken bijgebouwen voorzien van rietenkap

R. DE VOS

Werkzaam RIETDEKKER- & Werkzaamheden RIETDEKKER- & TIMMERBEDRIJF Nieuwe daken voorzien van rietenkap

Renovatie van bestaande rietendaken

Ambachtelijk eiken timmerwerk met pen & gat v Bouwen van schuren en klein timmerwerk Ambachtelijk eiken timmerwerk met pen & gat verbindingen Realiseren van eiken bijgebouwen voorzien va Realiseren van eiken bijgebouwen voorzien van rietenkap Nieuwe daken voorzien va Nieuwe daken voorzien van rietenkap Renovatie van bestaande Renovatie van bestaande rietendaken Bouwen van schuren en klein Werkzaamheden Bouwen van schuren en klein timmerwerk

TIMMERBEDRIJF

R. DE VOS

‘Doordat ik aan een goed doel nalaat, hoeft er geen erfbelasting betaald te worden.’

R. DE VOS

RIETDEKKER- & Werkzaamheden TIMMERBEDRIJF

Ambachtelijk eiken timmerwerk met pen & gat verbindingen

Ambachtelijk eiken timmerwerk met pen & gat verbindingen Realiseren van eiken bijgebouwen voorzien van rietenkap

Spuistraat - Dordrecht

‘Ik bepaal liever zelf waar mijn geld heen gaat.’

Realiseren van eiken bijgebouwen voorzien van rietenkap T. 078 - 30Nieuwe 31 830daken voorzien van rietenkap

R. DE VOS

Renovatie van bestaande rietendaken

Spuistraat - Dordrecht info@holster.nl

www.holster.nl

Bouwen van schuren en klein timmerwerk

Nieuwe daken voorzien van rietenkap

Renovatie van bestaande rietendaken

Bouwen van schuren en klein timmerwerk Werkzaamheden

Lekdijk 327a Ambachtelijk eiken timmerwerk met pen & gat verbindingen Realiseren van eiken bijgebouwen voorzien van rietenkap 2957 CM Nieuw-lekkerland Nieuwe daken voorzien van rietenkap T 0184-681513 Renovatie van bestaande rietendaken Bouwen van schuren en klein timmerwerk M 06-25171728 ronald-de-vos@kpnplanet.nl Lekdijk 327a Lekdijk 327a 2957 CM Nieuw-lekkerland 2957 CM Nieuw-lekkerland T 0184-681513 T 0184-681513 M 06-25171728 11-11-2016 16:26:30 M 06-25171728 ronald-de-vos@kpnplanet.nl Lekdijk 327a ronald-de-vos@kpnplanet.nl Lekdijk 327a 2957 CM Nieuw-lekkerland

T. 078 - 30 31 830 info@holster.nl

Kijk op toegift.nl en ontdek hoe uw idealen kunnen voortleven.

www.holster.nl 0175916.pdf

1

Lekdijk 327a

2957 CM Nieuw-lekkerland 2957 CM Nieuw-lekkerland T 0184-681513 T 0184-681513 M 06-25171728 T 0184-681513 M 06-25171728 ronald-de-vos@kpnplanet.nl M 06-25171728 ronald-de-vos@kpnplanet.nl 0175916.pdf 1 0175916.pdf 1 ronald-de-vos@kpnplanet.nl 0175916.pdf 1

0175916.pdf

0175916.pdf

1

GEVEN OM MOLENS IS

GEVEN AAN

MOLENS molenfonds.nl

11-11-2016 16:26:30

11-11-2016 16:26:30

1

11-11-2016

11-11-2016

16:26:30

Voor de mooiste badkamers Erkelens Sanitair Montage Van Leeuwenhoekweg 10 2952 BL Alblasserdam Mob: 06 53 990 727 info@erkelensmontage.nl

Even niet bang zijn omdat mama als een monster tegen je praat Zieke kinderen voelen zich beter als hun ouders dichtbij zijn. Daarom zijn er de Ronald McDonald Huizen. Dan is zo’n lekkere knuffel van papa of mama nooit ver weg.

www.kinderfonds.nl

Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders

16:26:30


Waardebon mei 2019

Waardebon patatje

Waardebon juni 2019

Waardebon SchoonenBurger

Waardebon juli 2019

Waardebon Discosnack

Waardebon augustus 2019

Waardebon Discosnack

Waardebon kopje koffie

Waardebon Aquadisco

Recreatief zwemmen voor één persoon op een zondag in mei voor € 3.00

Recreatief zwemmen voor één persoon op een zondag in juni voor € 3.00

Recreatief zwemmen voor één persoon op een zondag in juli voor € 3.00

Recreatief zwemmen voor één persoon op een zondag in augustus voor € 3.00

Tegen inlevering een gratis kopje koffie of een raket-ijsje tijdens de opening op 1 mei.

Tegen inlevering van deze bon op 25 mei! Een bakje patat voor € 1,00.

Tegen inlevering van deze bon op een zondag in juni, een broodje hamburger voor € 1,50.

Tegen inlevering van deze bon tijdens een aquadisco, bij aankoop van een bakje patat een frikadel, kroket of kaassouffle gratis.

Tegen inlevering van deze bon tijdens een aquadisco, bij aankoop van een bakje patat en een snack, een gratis blikje drinken naar keuze.

Discozwemmen voor één persoon voor € 2,00.

Pagina 11


KIJK NU DE EERSTE 2 WEKEN GRATIS!

www.fearunlimited.nl


helemaal vrij

Vakantie in Zeeland? Boek nu met 20% korting je vakantie bij Droomparken ga naar www.droomparken.nl/vakantiemetvoordeel Luxe vakantiewoningen voor 2 tot 14 personen

droomparken www.droomparken.nl Exclusieve MDH lezersactie Deze MDH lezersactie in niet geldig i.c.m. andere kortingsacties en is geldig tot maximaal 1 maand na verspreiding van de uitgave.


Advertorials

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen Afspraken zijn afspraken In 2017 hebben wij samen met de huurdersorganisaties een afspraak gemaakt over de huurverhoging voor de jaren 2017, 2018 en 2019, namelijk inflatie volgend. Dat betekent dat de huurverhoging niet meer mag zijn dan de inflatie. Op basis van die afspraak mag per 1 juli 2019 een huurverhoging van maximaal 1,6% doorgevoerd worden.

Daarom hebben wij besloten de huur voor alle sociale huurwoningen met niet meer dan 1,4% te verhogen in 2019. Betrouwbare partner Lek en Waard Wonen vindt het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn, zowel voor de huurders als voor alle partijen waarmee de corporatie samenwerkt.

Kinderdagverblijf het Vlindertje Natuurtuin We zijn trots op onze natuurtuin met gebracht worden en kunnen ze lekker aan verschillende niveaus en structuren. Het tafel aanschuiven voor het ontbijt. Geen ervaren van en spelen met verschillende gehaast meer in de ochtend! Verder structuren zoals, gras, zand en boomschors is voor de meeste kinderen hebben wij een christelijke peuteropvang een heerlijke ervaring. Door onze kleine van 8.30 - 11.30 uur. Wij hanteren het moestuin kunnen VVE programma Uk & Puk. Ook voor de N a t u u r ze t u izelf n van heel dichtbij natuurtuin met lekker aan tafel aanschuiven voor het ontbijt. buitenschoolse opvang organiseren wij meemakenWehoezijnentrots waaropdeonze groenten en verschillende niveaus en structuren. Het ervaren Geen gehaast meer in de ochtend! Verder hebben We hopen het fruit vandaan komen. Het eten datzoals, leuke van en spelen met verschillende structuren wij eenactiviteiten. christelijke peuteropvang van 8.30 -jullie 11.30 snel gras, zand aanbieden en boomschors zal is voor de meeste teuur. Wij op hanteren hetlocatie, VVE programma & Puk. eens zien onze kom Uk gerust wij de kinderen zoveel kinderen een heerlijke ervaring. Door onze Ook voor de buitenschoolse opvang organiseren mogelijk biologisch zijn.kunnen ze zelf van heel dichtbij langs! kleine moestuin wij leuke activiteiten. We hopen jullie snel te zien

Kinderdagverblijf het Vlindertje

meemaken hoe en waar de groenten en het fruit vandaan komen. Het eten dat wij de kinderen

Wonen tegen betaalbare lasten In ons ondernemingsplan hebben we afspraken met elkaar gemaakt over goed huren. Een van deze afspraken is dat we het belangrijk vinden dat de huur betaalbaar blijft voor onze huurders.

op onze locatie, kom gerust eens langs!

Peuteropvang enzalBSO aanbieden zoveel mogelijk biologisch zijn. www.kdvhetvlindertje.nl www.kdvhetvlindertje.nl Kinderdagverblijf Het Vlindertje heeft Peuteropvang en BSO naast het Kinderdagverblijf kinderdagverblijf nu ook Het Vlindertje heeft een naast het kinderdagverblijf nu ook een peuteropvang peuteropvang en buitenschoolse opvang. en buitenschoolse opvang. Van 7 tot half 8 kunnen Van 7 tot dehalf 8 gebracht kunnenworden de en kinderen kinderen kunnen ze

Brand BBA I BBA Architecten Brand BBA I BBA Architec ten is een veelzijdig architectenbureau dat werkzaam is in een groot aantal sectoren door heel Nederland. We zijn actief in de woningbouw, utiliteitsbouw, bedrijfspanden, kantoren, restauratie, onderwijs, sport, gezondheid en wellness & spa.

Mooi plekje in de Achterhoek! Plannen aan het maken voor een weekendje weg of nog op zoek naar een leuk vakantieadres voor de vakantie? Op een mooie plek in de Achterhoek? Dan bent u van harte welkom in ons vakantiehuis en kunt u genieten van de charme van onze cultuur historische boerderij, gelegen aan de rand van het dorpje Varsselder. De authentieke elementen, de antieke

bouwmaterialen en de mix van oude en nieuwe spulletjes kenmerken dit gezellige gastenverblijf. Een hele eigen sfeer met een beetje van alles. Landelijk, ruimte, buitenleven, beestenboel, antiek, brocante…. Kijk voor meer informatie op onze website: www.mooiplekje.nl

VAKANTIES VOOR OUDEREN

Een mooi gebouw begint bij een idee. De ontwerpen van Brand BBA l BBA Architecten kenmerken zich door hoog waardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Ons uitgangspunt voor ieder ontwerp is de wens en het budget van onze opdrachtgever. Onze architecten zoeken vanaf het eerste moment de balans tussen creativiteit en de uitvoerbaarheid van het plan. Onze missie is om een architectonisch aansprekend, duurzaam en economisch gebouw te ontwerpen waarin de gebruiker zich thuis voelt. Mede hierom vormt binnen ons creatieve proces

architectuur, milieu, budget en mensen het uitgangspunt. De centrale spil hierin is onze opdrachtgever. Zijn wensen en ideeën vormen altijd de kern van ons ontwerp. Behalve het ontwerp verzorgen wij ook de benodigde vergunningen, engineering en bouwbegeleiding voor uw project zodat u ontzorgt bent. Onze kerngedachte is dan ook: samen ontwerpen en realiseren. Ons bureau met ervaren architecten en bouwkundigen heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring. Samen met u realiseren wij uw wensen! Meer informatie over diensten, bezoek dan eens onze website www.brandbba.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om met ons kennis te maken aan de Dam 67 in Alblasserdam.

Kun jij reanimeren?

Vraag nu kosteloos onze brochure aan of bel ons voor meer informatie:

0318 - 48 51 83

Nooit te oud voor vakantie!

www.allegoedsvakanties.nl

Red levens in jouw buurt. Meld je aan op hartstichting.nl/reanimatie


Evenementen 2019

Bekende evenementen Er zijn dit jaar een aantal bekende evenementen die terug keren van vorig jaar. Zo is er weer een gezellige bingo waarbij de kans op prijzen reuzengroot is! De Aquadisco ontbreekt ook niet, net als het Dubbeltjesduiken, Tentenkamp en Doggyplons. Maar….

Nieuwe evenementen Mochten jullie zelf leuke ideeën hebben horen we dit graag. Geef dit aan bij één van de medwerkers van het zwembad. Wellicht wordt het een jaarlijks terugkerende activiteit!

Leuke acties Verder hebben wij nog een aantal spontane acties. Houdt hiervoor onze facebookpagina goed in de gaten. Hier zullen wij alle acties en activiteiten met jullie delen! Delen jullie ons ook?

Tot ziens in Sportfondsen Nieuw-lekkerland www.sportfondsennieuwlekkerland.nl Pagina 15


Zandhandel Containerhandel In-Verkoop, Verhuur, Opslag & Transport Brand BBA I BBA Architecten is een veelzijdig architectenbureau dat werkzaam is in een groot aantal sectoren door heel Nederland. We zijn actief in de woningbouw, bedrijfspanden, restauratie en verbouw. Heeft u verbouw- of nieuwbouw plannen? Bezoek dan eens onze website en laat u inspireren. Ons enthousiaste team is u graag van dienst! U bent van harte welkom in ons prachtige historische pand aan de Dam 67 in Alblasserdam.

Dam 67 ▪ 2951 GA Alblasserdam ▪ Tel: 078 6919211 ▪ www.brandbba.nl ▪ De architect met aandacht voor detail

Profile for MDH Uitgeverij

Zwembad Schoonenburg En de Klipper  

Zwembad Schoonenburg En de Klipper