Books Unlimited catalogus 2024

Page 1

CATALOGUS

GESCHENK BOEKJES KERSTPAKKETTEN ÉN

2024

JAARROND GEEFMOMENTEN BOEKEN VERBINDEN

Geefmomenten

Kerst- en eindejaar zijn bij uitstek een geefmomenten van werkgever naar werknemer. Maar allang niet meer het enige moment. Een kalenderjaar telt momenteel met gemak ruim 20 collectieve of individuele geefmomenten. Alleen al de ‘Dag van…’ telt bijna 10 datums* in het jaar waarop tegenwoordig een geschenk(je) er helemaal bij hoort. En daar speelt Books Unlimited met deze catalogus graag op in: ruim 30 verschillende titels bij uitstek geschikt voor één of meerdere geefmomenten. En altijd voor een ‘klein prijsje’ zodat het past binnen het op zich staande of totaal van het samengestelde (pakket) budget!

*Benieuwd naar de verschillende geefmomenten? Mail of bel ons en we laten het je weten!

Specials

De mogelijkheden van specials komen steeds meer binnen handbereik, óók bij kleinere aantallen. Moderne techniek maakt dat mogelijk! En Books Unlimited rekent dat ook altijd razendsnel voor je uit: binnen 24 uur bij bestaande content (spin off van bestaande titel met eigen omslag en/of voorwoord) en binnen 1 tot 3 x 24 uur bij complete/nieuwe concepten.

Inhoudsopgave

Duurzame productie

Books Unlimited streeft altijd naar de meest duurzame productie op onderstaande niveau’s.

CO2-neutraal

Er wordt geen CO2 geproduceerd tijdens het drukken of de CO2-productie wordt gecompenseerd.

Klimaatvriendelijk

Er wordt gedrukt met biologische inkten, zonder toevoeging van chemicaliën en met groene stroom.

FSC en/of PEFC

Papier wordt verkregen van bomen uit verantwoord bosbeheer.

Circulair

Restproducten zoals drukplaten, restpapier, hout van pallets en plasticafval worden hergebruikt.

2
Serie Dat smaakt naar meer 3 Serie 4-kant 4 Let’s bike 5 Serie Thuis in de keuken 6 Puzzelen en Grote Kerst Knutselboek 8 Voel je in je element 9 Relax 9 12 MIJ momentje 9 ai – what’s in it for me? 10 IN BALANS 10 BOEKENSpecials Verbinden 11

Serie Dat Smaakt Naar Meer

De klassieker onder de geschenkboekjesseries!

Formaat 12 x 17 cm

Omvang 32 + 4 pagina’s Uitvoering geniet

CO2-neutraal geproduceerd Winkelverkoopprijs € 1,49 Staffelprijzen op aanvraag

BOTERPLANK

ARBU455

Deze nieuwe borrelhaptrend is bedacht door een Amerikaanse chef-kok en ging razendsnel de hele wereld over. Bij het zien van het filmpje op TikTok liep bij miljoenen mensen het water in de mond. Met een boterplank kun je eindeloos variëren!

FIT & VITAAL

ARBU460

De toekomst is fit & vitaal! In dit handzame boekje worden de vragen die je bezig houden over gezond leven helder en zonder omwegen beantwoord.

OVENGERECHTENLekker duurzaam koken ARBU454

Dit boekje wijst je de weg met lekkere recepten, no-waste en creatief gebruik van leftovers. De lekkerste ovenrecepten en waardevolle tips om duurzamer en lekker te koken. Kook en eet smakelijk!

TAPAS

ARBU459

Thema: Tapas to share Eenvoudig te maken hartige hapjes om aan het eind van de middag de lekkere trek mee te stillen. Je eet ze in combinatie met een glas wijn of een ander aperitief.

SUPER SMOOTHIES ARBU458

Om vol energie aan een werkdag te beginnen kun je een smoothie drinken als ontbijt. Of doe de smoothie in een beker met deksel en geniet ervan tijdens de lunch of als tussendoortje.

PIZZA’S ARBU446

De lekkerste pizza’s maak je natuurlijk gewoon thuis en het is eigenlijk hartstikke makkelijk. Er kan eindeloos worden gevarieerd met ingrediënten.

BORRELBOEKJE ARBU453

Borrelhapjes die je bij de borrel, een aperitief of op een feestje serveert. De recepten komen uit alle delen van de wereld, zijn heerlijk en zien er ook nog eens prachtig uit.

SMAKELIJK WATER ARBU450

Drink minstens 8 glazen water per dag. Dit boekje geeft je een hele reeks recepten om het glas water afwisselender te maken door het een kleurtje en een heerlijk smaakje te geven.

3

Serie 4-KANT ER OP UIT!

Ontspannen recreëren, wandelen en/of fietsen. Inclusief tips, Points Of Intrest en veel natuur.

Kleurrijk geïllustreerd én met QR-code voor smartphonenavigatie!

Formaat 15 x 15 cm

Omvang 32 of 56 + 4 pagina’s Uitvoering geniet

CO2-neutraal geproduceerd Winkelverkoopprijs € 1,99* / € 2,25** Staffelprijzen op aanvraag

WANDELEN IN NEDERLAND* ARBU128

Mét QR-code

Trek je wandelschoenen aan en ga mee op ontdekkingsreis door het prachtige Nederland, met een route in elke provincie. Over dijkjes, bruggetjes en spannende struinpaadjes.

FIETSEN IN NEDERLAND* ARBU132

Mét QR-code

Stap op je fiets en ga mee op ontdekkingsreis door het prachtige Nederland met een bijzondere route in elke provincie.

WINTERWANDELWEETJES* ARBU831

Thema: Hello Winter

Raak in verwondering over al dat moois dat er te zien is in de winter. Wat doet de winter met bomen, planten en dieren? Wandel mee en geniet van de winter!

WANDELEN & FIETSEN IN NEDERLAND** ARBU136

Mét QR-code

Ga mee op ontdekkingsreis door het prachtige Nederland, met in elke provincie een bijzondere wandel- én fietstocht door natuur en passeer authentieke dorpen en nog veel meer!

STRAND DUIN & DIJK WANDELINGEN IN NEDERLAND* ARBU845

Thema: Even uitwaaien

Mét QR-code

Uitwaaien op het strand, struinen door de duinen en op avontuur over de dijk. Al wandelend leer je weer een heel nieuw Nederland kennen.

WINTER WANDEL

WEETJES

* ARBU848

Thema: Winter Joy

Raak in verwondering over al dat moois dat er te zien is in de winter. Wat doet de winter met bomen, planten en dieren? Wandel mee en geniet van de winter!

NATUURWANDELINGEN IN NEDERLAND* ARBU129

Ervaar de variatie en schoonheid van de Nederlandse landschappen. Ieder landschap kent zijn eigen flora en fauna. Wandel, geniet en leer meer over onze prachtige natuur in Nederland.

STEDENTRIPS NEDERLAND** ARBU123

Mét QR-code

Een stedentrip maken? Van Groningen tot Maastricht en van Arnhem tot Haarlem geeft dit boekje je inspiratie en informatie over onze provinciehoofdsteden plus Amsterdam en Rotterdam.

4

Serie 4-KANT

Stoere uitstraling, populaire en actuele thema’s.

Formaat 15 x 15 cm

Omvang 32 + 4 pagina’s Uitvoering geniet

CO2-neutraal geproduceerd Winkelverkoopprijs € 1,99 Staffelprijzen op aanvraag

LET’S BIKE

BELEEF PARIJS

ARBU832

Thema: Brasserie à Paris

Beleef Parijs met klassieke Franse recepten. Beleef Parijs wandelend door de nog niet ontdekte straatjes, fietsend langs de Seine langs bijzondere plekken, monumenten en bezienswaardigheden.

DE ITALIAANSE KEUKEN

ARBU834

Thema: Gastronomia

Wie is er niet verzot op de Italiaanse keuken? De Italiaanse keuken is veel meer dan dat bord pasta. Voor een extra snuf inspiratie verzamelden wij de lekkerste Italiaanse gerechten.

Compacte fietsgids met routes in alle provincies:

• Mét QR-codes voor smartphonenavigatie

• Boom-, vlinder-, vogel- én insectensoorten

• De lekkerste picknickrecepten voor onderweg

Formaat 10,5 x 19 cm

Omvang 48 +4 pagina’s Uitvoering geniet

CO2-neutraal geproduceerd Winkelverkoopprijs € 1,75 Staffelprijzen op aanvraag

NEDERLAND ÉN BELGIË

ARBU131

Inclusief 10 mooie routes in België (NL-talig)

PICKNICK

ARBU830

Thema: En Route Zodra de zon schijnt, begint het te kriebelen. We willen wandelen, een fietstocht maken of luieren in het gras. Onderweg een mooi plekje opzoeken voor een picknick en genieten van elke zonnestraal.

PICKNICKEN

ARBU245

In dit boekje picknicken vind je tips en recepten voor het vullen van de picknickmand en suggesties voor de mooiste picknickplekken. Geniet ervan!

NEDERLAND

ARBU127

Door dorpen en steden of lekker de natuur in met de handige QR-routes van LET’S BIKE. Smartphone op het stuur, fietsgids bij de hand, picknick in de tas en genieten maar!

5

Serie Thuis In De Keuken

Stevige, stoere en thematische serie in de ultieme prijs-prestatie verhouding.

Formaat 15 x 21 cm

Omvang 48 + 4 pagina’s Uitvoering paperback Klimaatvriendelijk geproduceerd Winkelverkoopprijs € 2,75 Staffelprijzen op aanvraag

BBQ & GRILL VLEES-VIS-VEGA

ARBU882

Met ‘BBQ & Grill’ bereid je voor iedereen die mee-eet de lekkerste gerechten met of zonder vlees of vis!

HEERLIJKE HAMBURGERS VLEES-VIS-VEGA

ARBU881

Een uitgebreide keuze aan smakelijke en makkelijk te maken hamburgers, perfect in balans, dus niet te veel, maar zeker niet te weinig en boordevol smaak! Vlees, vis én vega!

EENPANSGERECHTEN UIT DE (elektrische) HAPJESPAN VLEES-VIS-VEGA

ARBU894

Ontdek het gemak en de veelzijdigheid van koken met een (elektrische) hapjespan! De lekkerste recepten, variërend van eenvoudige ‘snel-klaarmaaltijden’ tot meer uitgebreide lekkernijen.

LEKKER DUURZAAM ETEN

ARBU886

Lekker én duurzaam eten gaan heel goed samen. In ‘Lekker duurzaam eten’ vind je waardevolle tips en de lekkerste recepten om duurzamer en lekker te eten én de wereld een beetje beter te maken.

6

OVEN & STOVEN VIS-VLEES-VEGA ARBU893

Oven- en stoofgerechten bereiden heeft altijd een bijzonder karakter. In alle rust garen de gerechten en verspreiden ondertussen hun heerlijke geuren. Met recepten uit de internationale keuken!

SALADE VARIATIES VEGA-VIS-VLEES ARBU883

Salades, eeuwige verleiders tot een smakelijke lunch, een maaltijd of bijgerecht. Warm, koud, kaas, vlees, vega of vis.

NEDERLANDSE GERECHTEN EN LEKKERNIJEN ARBU852

De Nederlandse keuken kent veel meer gerechten en geheime ingrediënten dan je zou denken. In Nederlandse gerechten en lekkernijen vind je er vele terug. Eet smakelijk!

SLOW COOKING VLEES-VIS-VEGA ARBU892

De kooktechniek waarbij vooral vlees op heel lage temperatuur gegaard wordt. Lekker genieten van het bereiden van deze heerlijke recepten en extra genieten van de heerlijke smaken.

WERELDGERECHTEN ARBU875

Wereldgerechten staat voor heerlijke recepten die speciaal zijn geselecteerd op smaak, voor elk moment en vooral op gemak. Met zoete, hartige en verrassende hapjes en gerechten.

7

Serie A5 puzzelen

Altijd een ontspannen moment!

Formaat 15 x 21 cm

Omvang 32 + 4 pagina’s Uitvoering geniet

CO2-neutraal geproduceerd Winkelverkoopprijs € 1,25 Staffelprijzen op aanvraag

Grote Kerst Knutsel Boek

Knutselen is in!

Een boek waaraan nog jarenlang plezier wordt beleefd.

Formaat 21 x 30 cm

Omvang 32 + 4 pagina’s Uitvoering geniet

Klimaatvriendelijk geproduceerd Winkelverkoopprijs € 3,25 Staffelprijzen op aanvraag

PUZZELS & SPELLETJES VOOR JONG EN OUD

ARBU246

Puzzelplezier voor jong & oud. Puzzels, raadsels, sudoku’s, woordraadsels en doolhofjes. Behalve een leuke ontspanning ook nog eens leuk en leerzaam.

KRUISWOORD & ZWEEDSE RAADSELS

ARBU254

Behalve leuke ontspanning ook nog eens leerzaam. Het verbetert het woordbeeld en bevordert behendigheid; lekker ontspannen en gelijktijdig een beetje hersengymnastiek.

GROTE KERST KNUTSEL BOEK

ARBU248

Thema: Making Memories Samen knutselen verhoogt de (kerst)sfeer! Met papier, stof of spannende vondsten uit de natuur. Leuk om samen te doen, ontspannen op een achternamiddag of om lekker het weekend mee te vullen.

8
Voel je in je element Inspirerende en praktische kenmerken van de 4 elementen. Geschikt voor ieder geefmoment.

Formaat 15 x 21 cm

Omvang 48 + 4 pagina’s Uitvoering paperback Klimaatvriendelijk geproduceerd Winkelverkoopprijs € 2,75 Staffelprijzen op aanvraag

RELAX

Ontspanning, inspiratie én energie opdoen! Dáár gaat dit boekje over; jaarrond inzetbaar.

Formaat 15 x 21 cm

Omvang 48 + 4 pagina’s Uitvoering geniet

Klimaatvriendelijk geproduceerd Winkelverkoopprijs € 2,75 Staffelprijzen op aanvraag

12 MIJ momentjes

Exclusief voor de Dag van de Zorg 12 x 12 momentjes welverdiende ontspanning

Formaat 15 x 21 cm

Omvang 48 + 4 pagina’s Uitvoering paperback Klimaatvriendelijk geproduceerd Winkelverkoopprijs € 3,49 Staffelprijzen op aanvraag

VOEL JE IN JE ELEMENT ARBU247

Thema: Elements

Voel je in je element gaat over de bijzondere kenmerken van vuur, aarde, lucht en water. De praktische en de spirituele kanten, met wetenswaardigheden, recepten en de leukste tips.

RELAX ARBU243

Thema: Welverdiend

Talloze tips om lekker te ontspannen, te relaxen en te lummelen. Met smakelijke recepten en de leukste wandel- en fietsroutes in Nederland. En nog veel meer! Blader en geniet!

12 MIJ MOMENTJES ARBU975

12 x 12 echte ‘MIJ’ momentjes voor de harde werkers in de zorg! Exclusief voor de Dag van de Zorg op 12 mei, de geboortedag van Florence Nightingale.

9

ai – what’s in it for me?

Wat iedereen zou willen weten wat te doen met ai!

De voor iedereen begrijpbare ai-handleiding. Voor in iedere bedrijfstak, voor elk geefmoment!

Formaat 15 x 21 cm

Omvang 48 + 4 pagina’s Uitvoering paperback Klimaatvriendelijk geproduceerd Winkelverkoopprijs € 3,49 Staffelprijzen op aanvraag

AI - WHAT’S IN IT FOR ME? ARBU255

Een voor iedereen toegankelijke gids over hoe ai je kan helpen en je heel veel tijd en onnodig nadenk en uitzoekwerk bespaart. Met een compacte historische uitleg en herkenbare voorbeelden.

IN BALANS

Gids voor ontspanning, comfort en duurzaam lekker eten.

Voor ieder geefmoment met name Dag van de Zorg. En in drie verschillende varianten leverbaar.

Formaat 15 x 21 cm

Omvang 96 + 4 pagina’s Uitvoering geniet

Klimaatvriendelijk geproduceerd Winkelverkoopprijs geniet € 3,99* Staffelprijzen op aanvraag

* paperback of ringband op aanvraag

IN BALANS ARBU999

Ontspan en kom tot rust met IN BALANS. Alle ingrediënten in één handzaam boekwerkje voor vele ontspannende momenten, inspirerende activiteiten en bewuste en duurzame keuken.

10

BOEKENspecials VERBINDEN

De smaak van Schiphol KOOK- EN JUBILEUMBOEK

van-collega’s-voor-collega’s eindejaars- en relatiegeschenk

Swinhove Groep kookt! RECEPTENSTANDAARD

van-collega’s-voor-collega’s onderdeel kerstpakket

Beaphar 75

4-TALIG JUBILEUMBOEK

voor relaties en medewerkers

Enjoy the outdoors! VRIJTIJDSGIDS

onderdeel kerstpakket medewerkers alle vestigingen

De 100 van Heijmans

FIETS- EN WANDELGIDS

eindejaarsgeschenk voor medewerkers

Vertrouwen / Samen

SERIE FOTOBOEKEN promotieboeken voor medewerkers en relaties

De Buikroute – loop voor je buik PROMOBOEKJE ACTIEDAG

actieboekje voor deelnemers geldinzamelactie MLDS

Topaz Ontspanboekje

PUZZEL- EN DOEBOEKJE onderdeel zomerpresentje medewerkers

Bel of mail BOOKS UNLIMITED voor mogelijkheden en prijsopgave 038 422 72 42 info@booksunlimited.nl
12 BOOKS UNLIMITED | T 038 422 72 42 E info@booksunlimited.nl | W booksunlimited.nl
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.