Page 1

Magnificent mama

MAGAZINE nov/dec 2017

The christmas issue


www.marmar.dk


ANNONCE


Månedens indhold

MagasinetS

Indhold Glædelig jul / Magnificent mama Månedens nyheder Brand fokus / Fabelab Interview / Lola Jensen Top 3 / instagrammers Nyhed / MiniFoodies Julegaver / Til hele familien Mode til mor / Vinterens musthaves Klummen / Johanne Vinterens mode / Til børn Eksklusivt kig / Frangin Fangine Skønne nyheder / til vinter FORSIDEN Fotograf & Styling: Loudly.dk

Outfit / perfekt til juleaften Vintervibes / Little Hedonist

Magnificent mama


Månedens nyheder

Kære Læser! Nu det jul igen, nu det jul.. Vores dejlige julemagasin er klart til dig, fyldt med inspiration til december måneds juleri. Vi har fyldt magasinet med gode idéer til pakkekalenderen, julegaver og mode til årstidens dejlige fester og sammenkomster. I denne måned har vi fornøjelsen af et interview med hele Danmarks familierådgiver, Lola Jensen. Hun har skrevet en god og rådgivende bog om at få ro på i en travl hverdag, som det ofte er i børnefamilier. Måske kigger du efter de gode filmanmeldelser fra vores flyvende farmor?

Fortvivl ikke. Hendes filmanmeldelser vil fremover optræde på vores blog, for at holde dem ekstra aktuelle til dig og din filmoplevelse. Johannes klumme giver i denne måned et indblik i hendes hverdag netop nu, og sender en tanke til at tage det sure med søde. Vi håber alle at du og dine kære får en fantastisk og fornøjelig december med dine kære..

Glædelig jul

Magnificent mama


BARNETS BOG ...en gave for livet

Forevig de første minder og milepæle med “Barnets bog” - ringbind i A4 så du nemt kan personliggøre og indsætte det du har lyst til.

kr. 399,-

KØB HER

www.withwhite.dk


ANNONCE

HØJDEMÅLER ...en gave for livet

Forevig højderne med vores højdemåler! - økologisk bomuld og broderede motiver. Med almindelige farveblyanter kan højden noteres og motiverne farvelægges.

kr. 299,-

KØB HER

www.withwhite.dk


Månedens nyheder

Godnatlæsning Vores 1. 2.

Lige nu læser vi:

"Kærlighed er ikke nok " Sofie Münsters; Kærlighed er ikke nok giver for første gang indblik i den nyeste viden om, hvordan forældre ruster deres børn til at have det godt med både sig selv og andre i børnehaven, i skolen og i resten af livet. For selvom kærlighed og omsorg naturligvis er en forudsætningfor at trives, så er det ikke nok. Børn har også brug for at blive mødt af voksne, der ikke er bange for at opdrage, og som lærer dem at tage ansvar for at løse de udfordringer, de møder i hverdagen. Bogen giver gode eksempler på hvordan man griber konflikter og dagligdags gøremål an, og ruster ens barn til voksenlivet. Køb den her

Magnificent mama

top 3 3.


Månedens nyheder

En til alle !

Loudlys vinterkollektion er jo utrolig skøn, vi er især vilde med de smukke sweatshirts med one line tegningen af kunstner og blogger Emilie Foli. En sød gave idé til hele søskendeflokken. Netop nu kan du sparer 25% på dit køb hos Loudly.dk med rabatkoden "mama". Se mere her

julegave

FAVORIT

Withwhite har gjort det igen..

Smuk og yndig højdemåler til børneværelset, Perfekt til den skandinaviske indretning, og som altid unisex - what's not to love ? Højdemåleren er lavet af økologisk bomuld og de håndtegnede motiver er broderet ind i stoffet. Med almindelige farveblyanter kan der tegnes direkte på højdemåleren og barnet kan eventuelt også farvelægge højdemålerens tegninger.

Magnificent mama


MĂĽnedens nyheder

Magnificent mama


Månedens nyheder

julesokken

fra Fabelab er i fire varianter og vi er ovenud begejstret for de smukke, dekoratiove julesokker, som udover at være i lækker økologisk bomuld, så er de rummelige OG i det smukkeste unisex design, som passer perfekt ind i det skandinaviske hjem. Find dem her

Magnificent mama


MĂĽnedens nyheder

Magnificent mama


Månedens nyheder

Pakkekalenderen

LEGO pakkekalender, fra 199 kr.

Nyhed!

Lirumlarum pakkekalender, fra 649 kr. - til alle aldre..

Dreamworks Trolls pakkekalender, fra 279 kr.

FAVORIT

til mor

Rituals pakkekalender, 749 kr. Tæl ned til jul med 24 eksklusive og luksuriøse Ritualsoverraskelser og specielle adventslys, designet for at fejre denne specielle årstid.

Magnificent mama


ANNONCE

Shop på vores nye webshop www.loudly.dk Brug koden "Mama" og få 25% rabat på alle styles

- gælder til og med den. 19/11-17


Interview Lola Jensen

Må vi

så få

RO! Inden for de seneste årtier er tempoet i børnelivet steget. Forældre kører med fuld skrue på job og med personlige mål. I skolen og i institutionerne vokser krav og forventninger. Der er langt flere aktiviteter og gøremål i børns liv i dag end for bare 10 år siden og en katastrofal mangel på åndehuller.

Magnificent mama


Interview Lola Jensen

Den anerkendte familievejleder Lola Jensen opfordrer i sin nye bog forÌldre til at skabe mere ro og flere ündehuller i børns hverdag.

Magnificent mama


Interview Lola Jensen

Lola er netop aktuel med bogen "Må vi så få ro!". En dejlig bog som får vores varmeste anbefalinger. I bogen griber Lola fat i familiens dagligdags liv, som ofte er hektisk og fyldt med logistiske problemer. Lola fortæller: "Jeg skrev bogen, fordi jeg som familievejleder jo befinder mig i første parket til en forandring af barndommen som i disse år går meget stærkt. Jeg tænkte, en eller anden må melde sig som ambassadør for barndommens vilkår og hastige forandring. Dagligt fik og får jeg øje på en ny ændring af barndommen, ændringer som sætter tempoet op i børns liv. Ofte tænker jeg "er jeg den eneste der kan tænke, vi ved hvad vi har, vi ved ikke hvad vi får"... bør vi bare give køb på det gamle uden at drøfte konsekvensen af det nye??? Derfor skrev jeg bogen... som et træk i en nødbremse, der skulle få folk omkring børn til at tænke "kan vi skære noget af støjen i børns liv væk, kan vi bremse noget at det vi ikke har forandret endnu, hvis det nye også blot øger støjen i børns liv, kan vi skære ned på virakken og op for åndehullerne og den langsomme tid. Og jeg er begyndt at få tilbage fra folk, der har læst bogen, at blot tre til fire som omlægninger ud fra bogens anvisninger øjeblikkeligt har skabt øget harmoni i familie... det var det jeg ville med bogen..."

Jeg tror, at barndommen har ændret sig,

fordi voksenlivet er blevet mere travlt, der er flere krav, flere måder at leve sit liv på og gøre tingene på, flere ekspertudtalelser omkring det perfekte liv, der er større forventninger, der er mere individualisme, der er større perfektionisme til krop og job, tøj og trend, partner og fritidsliv og meget mere. Børn er blevet til et projekt, som skal være i topform, gøres helt korrekt, alle skal kunne lide barnet, barren sættes på 110 procent perfekt forældrerolle, et niveau mange kløjes i, og derfor dumper ned på sølle 20 procent, og det får frustrationer og dårlig samvittighed til at blusse op. Og vi skal have mere ro, fordi børn behøver ro for at mærke folk omkring sig, kode og aflæse til forståelse og dannelse "det er det de vil lære mig"... "det er derfor det er vigtigt at kunne det"... hvis børn ikke har daglig omgang med nærværende primær voksne, så har de ingen at tjekke livets læring af sammen med, og derfor giver læringen ikke mening for dem. De behøver ro og langsom tid til refleksion og restituering...

Magnificent mama


Interview Lola Jensen

julegave

FAVORIT

Når man føler at man skælder lidt for meget ud... Mange af mine skemaer efter hvert kapitel i den nye bog skal hjælpe forældre med langsomt men sikkert at omstille de mange gode tanker til handling. Mht. skæld ud, så plejer jeg at sige til forældre, at de skal behandle deres børn og partner, som de behandler kollegaen, som endda måske har 4års uddannelse, mens et barn bare lige er begyndt på sin livslange uddannelse, og det endda med meget umoden hjerne til en start. Tænker man på sig selv som chef for det lille barn, som man har fået i mesterlære, og skal denne mesterlære lykkes, kræver det stor tålmodighed fra chefen.

Omlidt står julen for døren..og plageriet, forventningerne, gaveræset og de overtrætte børn. Bogen er spækket med portrætter, hvad den travle jul kan fremkalde, og anvisninger til hvordan man kan skære ned, bestemme sig for at dele familien, bestemme sig for at glæde sig over en mindre præstation frem for at knække halsen i et alt for højt juleforventningsniveau... Der er ikke noget ved en jul, der på grund af for højt ambitions niveau ender i kaos, så hellere ro og harmoni skabt via færdigkøbt småkagedej eller småkager... jeg ved på børnenes vegne, at de vil ønske sig det sidste...

Magnificent mama


Top 3 instagrammers

Top 3 instagrammers @Gertrudmb 's profil er en sand fornøjelse at følge. Hun er smuk, hun har en dejlig mand og to smukke tvillinger. OG så er hun moderedaktør hos Alt for Damerne.

@jennyandteets2 er Jenny Mollen's profil. HUn er forfatter, skuespiller og gift med Jason Biggs (ham fra American Pie) OG så er hun nybagt mor og har en sjov og ironisk tilgang til morlivet.

@louisalorang 's inspirerende profil er altid en fornøjelse at følge, lækker mad, lækre billeder og en masse inspiration til opskrifter til hverdag og fest med en kombination af Louisas charmerende personlighed.

Magnificent mama


Nyhed MiniFoodies

En perfekt idé til pakkekalenderen Minifoodies.dk er et onlineunivers, der er specialiseret i legemad og lækre legetøjsprodukter til de fødevarebevidste "foodie" familier. Legemad som kalendergaver Hos Minifoodies kan du håndplukke legemad og købe stykvis, således at du kan skræddersy dine kalendergaver til de små minifoodies til omkring 15 kroner per styk. Du kan altså sammensætte et sortiment målrettet dit barn i forhold til deres livretter eller måske i forhold til nye ingredienser, som skal udforskes. Legemad bliver normalt udbudt i samlesæt, men hos Minifoodies har de valgt at åbne alle legesættene, og tilbyder derfor løssalg af legemad til den lille foodie's pakkekalender. Sortimentet er velassorteret så det bliver både sjovt, sundt og kulinarisk, samtidig med at der er klassikere såsom kage, frugt og ispinde i sortiment, hvor du også kan finde: spegepølse, radiser, gulerødder, franske eclair kager og mange flere.

Magnificent mama


Nyhed MiniFoodies

Magnificent mama


Nyhed MiniFoodies

Magnificent mama


julegaver til hele familien

julegaver

til hele familien Der er mange gøremål i december for en børnefamilie. Ønsker og lister hober sig op. Det kan være svært at finde en unik og personlig gave i det materielle virar af butikskataloger, reklamer og sociale medier. Vi har valgt nogle forskellie items ud, som er de typiske ønsker omkring jul, dog med et tvist, forhåbentlig til inspiration til dine kære.

Magnificent mama


julegaver til hele familien

Værtindegaven I mange familier er der fokus på børnene omkring jul, men man skal jo huske at hvis man er gæst er det en hyggelig gæstus at medbring lidt lækkert til værten. Man tager typisk en god flaske vin ved hånden, vi har samlet nogle andre forslag til værtindegaver her

Smukt vinglas fra Libbey. Virkelig lækker kvalitet og design. 49 kr. pr stk.

NICOLAS VAHÉ Kaffesirup m. Honningkage, 58 kr. House Doctor kalendertavle 250 kr.

Goodiebox skønhedsprodukter, 249 kr. En lækker æske med Allergy Certified produker. En lækker omgang allergivenlige produkter, til en værdi af 825 kr. til kun 249 kr.

Magnificent mama


julegaver til hele familien

Gaver til baby Liewood flagranke, 179 kr.

Camcam uro, 219 kr.

Plantoys sparegris, 149 kr.

bObles tumlegulv, 499 kr. Baby kan ligge pĂĽ maven eller ryggen pĂĽ det isolerende gulv og lege.

julegave

FAVORIT Magnificent mama

Fabelab nusseklud 219 kr.


julegaver til hele familien

Kongessløjd sengetøj, 379 kr.

Bobo Choses wallsticker, 199 kr.

Wheat ulddragt, 399 kr.

Den gamle skole træklodser, 349 kr. De fine træklodser har smukke udskæringer og er malet i klassiske farver. Træklodserne viser tal, bogstaver og dyr og er oplagt at bygge tårne med eller stave de første ord, kun fantasien sætter grænser.

Donsje Amsterdam futter, 369,95 kr.

Magnificent mama

Minimalisma uldbody, 339,95 kr.


julegaver til hele familien

Sebra HĂŚklet Dukke, 299,95 kr.

Nofred dukkehus, 899,95 kr.

Gaver til piger

Smallstuff dukkeseng, 949,95 kr. Trousselier smykkeskrin, 179,95 kr.

Mamamemo isbod, 299,95 kr. Adidas sneakers, 449,95 kr.

Magnificent mama


julegaver til hele familien

Comme ci comme ca kjole, 249,95 kr.

julegave

FAVORIT

Numero 79 Sengehimmel, 749,95 kr.

Goodnight Light ananaslampe, 699,95 kr.

Moulin Roty ThesĂŚt, 449,95 kr.

Magnificent mama


julegaver til hele familien

Gaver til drenge

Vilac klaver, 599,95 kr.

Alvilda malebog, 99,95 kr.

Donkey gulvtape, 99,95 kr.

Magnificent mama

Faber Castell farveblyanter, 89,95 kr.


julegaver til hele familien

Janod værktøj, 399,95 kr.

LEGO vækkeur, 324,95 kr.

Vans sneakers, 349,95 kr.

Popupshop sweatshirt, 399,95 kr.

Driven kæmpe lastbil, 549,95 kr.

Magnificent mama


julegaver til hele familien

Gaver til mor

Cara Delevingne Bog: Mirror Mirror, 250 kr.

CARRÉ GILDED MARVELS guld ring 850 kr.

Vølve Vidundersalve, 160 kr.

Nunoo Taske, 1099 kr.

julegave

FAVORIT

Magnificent mama


julegaver til hele familien

Morten Christoffersen Artprint,450 kr.

Envii Kjole, 500 kr.

Meraki duftlys, 100 kr.

Billi bi Vinterstøvle, 1399,95 kr.

Jørgen Bækmark FDB stol, 3999 kr.

Magnificent mama


julegaver til hele familien

Gaver til far Nespresso pro Kapselmaskine,3699 kr.

Magnificent mama


julegaver til hele familien

Barbarians cph Barbersæt, 999 kr.

Marshall Højtaler,2799 kr.

Gastromand kogebog, 300 kr.

Nike sneakers, 1295 kr.

Forét ROAM FLEECE jakke, 1250 kr.

Magnificent mama


Mama Mode

H&M kjole, 399 kr.

Magnificent mama


Mama Mode

mode til

mama

- bliv klar til vinterens hyggelige sammenkomster

1. Club Monaco, sko, 2755 kr. / 2. Ganni kjole, 1599 kr. 3. Adax taske, 1499 kr.

Magnificent mama


Mama Mode

Envii kjole, 550 kr.

Magnificent mama


Mama Mode

Gina Tricot kjole, 249 kr.

Magnificent mama


Mama Mode

Zara kjole, 299 kr.

Magnificent mama


Mama Mode

French Connection Kjole, 1295 kr.

Magnificent mama


Mama Mode

Zara Kjole, 449 kr.

Magnificent mama


Mama Mode

Perfekt til amning ! Med en sød blondetop indenunder..

YAS kjole 549 kr.

Magnificent mama


Johannes

klumme


Johannes Klumme

Fra citroner til limonade Uforudsigelighed er nok overskriften på mit liv de her dage, som beskrevet i forgående blogindlæg fra juni har vi købt hus, og tilmed et rummeligt 70er et af slagsen med stor have og egentlig ret fine rammer. Mit tidligere indlæg var præget af en tilstand af glæde og forventning samt en gisning om, at de selv samme følelser nok skulle komme på prøve, når vi først begyndte at kigge op under skørterne på huset. Og nu hvor vi for alvor er dykket ned i renoveringen af huset som pt. står blottet og nøgent med alle dets fejl og mangler til fuld skue, tænker jeg, at det er passende kort at gøre status over den udvikling, som er fundet sted både med huset og med min optimisme. Status er, at det hele klart har grebet om sig, også mere end vi kunne forestille os. Det siger nok ikke så meget, eftersom vi er helt og aldeles uerfarne i renoveringskunsten. Men vi er kommet på arbejde, og næsten det værste i processen er, at jeg fornemmer at de uforudsete små og større humpler, som kontinuerligt forlænger listen af opgaver, er et grundvilkår som husejer. Mit ræsonnement forstærkes af den hyppigste frase som andre husejere slynger imod os, nemlig: ”Man bliver aldrig færdig, der er altid noget! Seriøst?? Jeg må erkende, at følelsen af glæde langsomt er blevet erstattet af en følelse af at skulle udholde og overleve den meget

omfattende og langsommelige proces og måske endda lære at leve med, at man nok aldrig bliver sådan helt færdig. Forventningen til huset er sat en smule på standby, jeg tør næsten ikke forvente noget, for nærmest dagligt dukker nye små uforudsete humpler op på den lidt bakkede vej mod et færdigt eller i det mindste beboeligt hjem. Jeg er sikker på, at mange har stået i den samme situation, og jeg ved, at der findes en anden side. Men processen synes lidt uendelig. Nu skal det også siges, at hverken min mand eller jeg er håndværkere, selvom min mand har handy-man tendenser, hvilke er på overarbejd. Heldigvis er vi omgivet af kompetente og hjælpsomme handy mænd og kvinder, hvilket er helt fantastisk. Vi flytter ind om en måned, og der ved vi for nuværende, at vi intet køkken har endnu, og vi kommer til at bo på et værelse i et stykke tid, for de andre rum når ikke at blive færdige. Så det er noget med, at leve primitivt og kreativt med de ting vi har i huset midt i byggerod med livet pakket ned i papkasser. Scenariet står i stor kontrast til mine forestillinger, hvor jeg glædede mig til at indrette de mange rum og købe nye gulvtæpper, billeder og nips, som der ikke har været plads til i vores lille rækkehus. Jeg har eksempelvis allerede huset overdrevet fyldt med planter, som jeg stille og roligt har anskaffet mig med tanke på, at de skal pryde vores nye hus. Fortsættes på næste side....

Magnificent mama


Johannes Klumme

Det er nok godt nok en gang i mellem at gå back to basic. Det er nok sundt nok, at alt ikke arter sig, som man forventer, og lærerigt at opleve at alt også nok skal gå, selv om det ikke går efter planen. Det er nok godt nok en gang i mellem at gå back to basic, og måske glemme det materielle fokus som nemt kan overtage, når man lader sig gribe af indretningsdrømme. Vi får i hvert fald at se. Et rigtig fint ordsporg lyder ”When life gives you lemons make limonade”, hvilket meget fint repræsenterer den indstilling som vores husrenoveringsprojekt kræver. Jeg vender tilbage med en status om et par måneder, hvor jeg håber, at de største af citronerne er blevet til limonade.

Byggestøv og flytterod fra

Johanne

Magnificent mama


Vinterens Børnemode

Kids

WINTER musthaves Look by Zara

Magnificent mama


Vinterens Børnemode

1.

3.

Strik til kolde dage 2.

4.

1. Strik, Softgallery, 549,95 kr. / 2. Strik, Creamie, 329,95 kr. 3. Strik, The New, 399,95 kr. / 4. Strik, Tommy Hilfiger, 699,95 kr.

Magnificent mama


Vinterens Børnemode

2. 1.

3.

Uld!

4.

1. Strik, Pierrot la Lune, 859kr. / 2. Strik, Joha 249,95 kr. 3. Hue, Mini a Ture, 279,95 kr. / 4. Sokker, Melton 99,95 kr.

Magnificent mama


Vinterens Børnemode

1.

3.

Boys

2.

4.

1. Strik, Mads Nørgaard 599,95 kr. / 2. Strik, Wheat, 349,95 kr. 3. Strik, Freds World, 349,95 kr. / 4. Strik, Pierrot la Lune, 499,95 kr.

Magnificent mama


Vinterens Børnemode

1.

3.

2.

Uld!

4.

1.Bluse, Hummel, 259,95 kr. / 2. Undertrøje, Joha, 129,95 kr. 3. Leggins, Marmar Cph, 349,95 kr. / 4. Sokker, Melton, 99,95 kr.

Magnificent mama


Vinterens Børnemode

Look by Loudly

Magnificent mama


Eksklusivt kig

Frangin Frangine

Det franske brand opstod i 2006 af tre mødres kærlighed til lækkert og kvalitetsbevidst design. Læs mere her

Magnificent mama


Eksklusivt kig

Magnificent mama


Eksklusivt kig

Magnificent mama


Eksklusivt kig

Magnificent mama


Eksklusivt kig

Magnificent mama


Skønne Nyheder

Vinterens skønne nyheder Bekæmp ar & strækmærker - whats not to love ?

Scars & Stripes er en meget effektiv creme, der forebygger og behandler ar og strækmærker. Cremen arbejder nede i huden med fire virksomme ingredienser, der hver på sin måde forebygger og reducerer rødmen og normaliserer den strukturforandring, som gør ar og strækmærker synlige. Perfekt til en nybagt mor.

Smukke beroligende duftlys Beroligende duftlys. Et afslappende duftlys som brænder i op til 50 timer. Kombinerer de karakteristiske søde, jordagtige duft af vetiver med den friske duft af salvie. En lækker forkælelse til den mørke tid.

Magnificent mama


Skønne Nyheder

1.

2.

3.

4.

5.

Frugt til kroppen Vinterens tørre luft kan forstyrre hudens fugtbalance. Giv huden et ordenligt fugtboost, så den bedre kan stå imod vind og vejr. Ansigtet er hårdt udsat i det kolde vejr. vi har fundet 5 gode bud på en lækker fugt maske. 1. Annemarie Börlind Hydro Gel Mask 75ml, 225 kr. vejl. 2. Nimue Superhydrating Mask 60 ml, 298 kr. vejl. 3. Aveda Botanical Kinetics Intense Hydrating Mask 125 ml, 310 kr. vejl. 4. Yves Rocher Hydra Vegetal Intense Hydrating Mask 75ml, 89 kr. vejl. 5. Comfort Zone Hydramemory Mask 60 ml, 285 kr. vejl.

Forkælelse til vintertørt hår Natural Tech linjen fra det italienske luksus haircare brand Davines byder på en lang række uundværlige hårprodukter, som især er gode ved sæsonskifte. Gå vinteren i møde på bedste vis og undgå tørt hår og hovedbund med den effektive Nourishing serie.

Magnificent mama


Røde babynumser skal være fortid!

Babys numse bliver ofte rød og irriteret og må derfor i behandling. I virkeligheden bør vi være på forkant og helt undgå de røde numser. Det er virksomheden bag produktet Olívy samt jordemødre og sundhedsplejersker varme fortalere for. Og vi skal tænke bleskift på en helt ny måde. Sunde blevaner og forebyggelse frem for behandling. Det er nøglen til at forstå produktet Olívy baby care – diaper change. En nøgle, som Maria og Cecilie Reumert Wagtmann fandt frem til via deres stærke bånd til Frankrig, hvor produktet har sin oprindelse. De færreste franskmænd kunne finde på at skifte ble på anden måde end med netop blandingen olivenolie, vand og kalk – det har de gjort i en menneskealder, og det er i dag den mest udbredte og anerkendte metode til bleskift. Og netop den metode og opskrift er blevet til danske Olívy baby care – diaper change, som nu er at finde på hovedparten af alle apoteker herhjemme og hos mange danske småbørnsfamilier.

”Produktet virker. Det er naturligt, mildt og skånsomt for huden, og vi anbefaler, at man bruger det fra barnet er nyfødt. De børn, der bruger Olívy har en helt anden naturlig sund og fin hud i bleområdet. Produktet renser og beskytter huden og er sundere end de metoder, vi ellers har tradition for at benytte i Danmark. Og samtidig forebygger produktet effektivt rødme og irritation. Den positive effekt er bekræftet af både kliniske forsøg samt mange års erfaring fra hospitaler i Frankrig”, siger Birgitte Hyldebrandt, privatpraktiserende jordemoder, jordemodercare.dk. ”Det er kombinationen af syre fra urin og afføring, varme, høj fugtighed og friktion, som er med til at nedbryde huden. Og det kan give den ubehagelige rødme og irritation på babynumserne. Derfor er det vigtigt, at vi som forældre gør os nogle tanker om, hvordan bleskiftet foretages”, siger Maria Reumert Wagtmann. Vand på den udsatte hud i bleområdet mange gange om dagen er hårdt for huden og renser ikke effektivt. Og sæbe frarådes til babyens meget sarte hud. Og så er der vådservietterne, som indeholder konserveringsmidler, som efterlades på huden. Produktet Olívy – diaper change bør bruges ved hvert bleskift i stedet for vand, sæbe og vådservietter for at sikre den mest skånsomme og optimale rens, pleje og beskyttelse af bleområdet. Resultatet er en fin hud som på resten af kroppen.

Magnificent mama


ANNONCE

Klik & køb Fakta om Olívy • Indeholder hverken parfume, parabener eller andre konserveringsmidler. Allergimærket (AlleryCertified). Dermatologisk testet Klinisk dokumenteret effekt. Anbefales af jordemødre og sundhedsplejersker. • Renser og plejer, et alternativ til vand, sæbe og vådservietter.

• Beskytter huden mod affaldsstoffer fra urin og afføring.

• Forebygger rødme og irritation. • Sikrer en ren og blød hud i naturlig balance.

• Kan også bruges til tør/irriteret hud på krop og ansigt hos babyer, børn og voksne.

Forhandles på apoteket samt udvalgte webshops og private klinikker, find dem her. Fås i to flaskestørrelser: 250 ml. er god til pusletasken/rækker til 1 – 1,5 måneds forbrug/ vejl. udsalgspris. 99 kr. 500 ml. er god til puslebordet/rækker til 2 – 3 måneders forbrug/vejl. udsalgspris. 169 kr. Læs mere på www.olivy.dk

Magnificent mama

Foto s. 1: OksanaZahray / Foto s. 2: sbworld

• Olívy baby care – diaper change er baseret på ekstra jomfru olivenolie fra første koldpresning og en mild kalkopløsning.


Juleoutfit girls

Mads Nørgaard cardigan, 549 kr.

Dejlig er den.. Minimalisma bluse, 299 kr.

Pierrot la Lune strømper, 119 kr.

ChristinaRohde Nederdel, 399 kr.

Angulus sandaler, 749 kr.

Magnificent mama


Juleoutfit boys

himmel blĂĽ..

DanefĂŚ bluse,, 249 kr.

The New skjorte, 279 kr.

New balance sneakers, 469,95 kr. Tommy Hilfiger buks, 499 kr.

Magnificent mama


ANNONCE

Vinterrvibes fra Little Hedonist


PÃ… GENSYN februar 2017 Magnificent mama

magazine The SPRING ISSUE

Magnificent mama christmas issue 2017  
Magnificent mama christmas issue 2017  
Advertisement