Page 1

MAGAZINE Magnificent mama

Årstidens lækreste nyheder & fund!

The SS18 issue


Første klasses ØKOLOGISK chokolade fra Eucador Ordet “ PACARI” kommer fra det oprindelige indianske sprog Quechua og betyder “natur”. Det afspejler sig i virksomhedens produkter som er 100% økologiske fri for laktose, gluten, og soja. Læs mere her: www.pacarichocolate.dk


www.pacarichocolate.dk


Månedens indhold

MagasinetS

Indhold Kære Læser / Magnificent mama Månedens nyheder Brand fokus / House of Jamie Interview / Peter Molde-Amelung Top 3 / instagrammers Indretning af børneværelset / unisex Din guide / sandaler Hold øje med / Allergycertified Mode / til mor Klummen / Johanne Brug kroppen / bObles Klar til stranden / børnemode FORSIDEN Fotograf & Styling: Marmar.dk

Sommerens mode / Til børn Eksklusivt kig / Xplory fra Stokke Skønne nyheder / til sommer Outfit / perfekt til sommer Sommervibes / Wheat disney

Magnificent mama


Månedens nyheder

Kære Læser! Vores dejlige sommermagasin er klart til dig, fyldt med inspiration til en forhåbentligt varm sommer. Vi har fyldt magasinet med gode idéer til sommerens sko, skønhed, indretning og mode til årstidens dejlige fester og sammenkomster. I denne måned har vi fornøjelsen af et interview med Peter Molde-Amelung, Han har skrevet en god og gribende bog til de større børn. Alzheimers, alkoholisme og homoseksualitet er ikke de første emner der popper op, når vi tænker børnebøger. Det har den tidligere instruktør, børneradiovært og nu forfatter Peter Molde-Amelung vendt op og ned på i hans nye bog; Dallas København.

Fortvivl ikke. Hendes filmanmeldelser vil fremover optræde på vores blog, for at holde dem ekstra aktuelle til dig og din filmoplevelse. Johannes klumme giver i denne måned et indblik i hendes hverdag netop nu, og sender en tanke til vores eftertragtede kvalitetstid med familien. Vi håber alle, at du og dine kære får en fantastisk og fornøjelig sommer med dine kære..

God sommer !

Måske kigger du efter de gode filmanmeldelser fra vores flyvende farmor?

Magnificent mama


"Jeg har startet siden, da jeg følte en lignende manglede da jeg sad med vores 3 mdr gamle søn, som var svært ramt af astma, og søgte efter andre familier i lignende situation med erfaringer og råd. På siden vil du finde vores historie, men også andre historier, fra familier som lever en hverdag med astma og allergi. Jeg vil samle tips til hverdagen med astma og allergi i form af produkter, idéer, hjælpemidler mm." Anne Sharck

besøg siden her


Månedens nyheder

Godnatlæsning Vores 1. 2.

Lige nu læser vi:

"Slip bekymringerne " Det er naturligt at bekymre sig - men hvis bekymringerne tager magten fra os og bliver en stadig kilde til dårligt humør og indre uro, kan de stjæle livsglæden fra os. I Slip bekymringerne viser psykolog Irene Oestrich gennem konkrete øvelser og teknikker, hvordan man giver sine tanker et kritisk eftersyn, hvordan man stopper den negative selv-snak, og hvordan man kan skabe optimal trivsel i sit liv. For bekymringer er ´bare´ tanker, og det er muligt at gøre op med de mønstre i tanker, følelser og adfærd, der hindrer os i at få det bedste ud af livet.

Find bogen her

Magnificent mama

top 3 3.


Månedens nyheder

vores favorit

i holiday -Monsieur enMini tilharalle! den skønneste sommerkollektion i butikkerne og vores absolute favorit er disse " i love holiday"-t-shirt til mor og barn. Det er en klar sommer musthave! Se mere her

Withwhite har gjort det igen igen..

Forevig de bedste minder fra barnets første år med 20 personlige breve. Du vælger selv anledning og tidspunkt. F.eks. hvert år på barnets fødselsdag, som en nytårstradition eller efter hver ferie tilbragt sammen. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Se mere her

Magnificent mama


Månedens nyheder

OM Peter Molde-Amelung Han har arbejdet med fortællinger for børn en stor del af sit voksne liv både i P3s Børneradio og senere på TV, hvor han bl.a. stod bag komedieserien ”Osman og Jeppe” på DR. Udover at se humor som udgangspunkt for sin formidling, mener han, at man kommer længst ved at tale til børn, som man ville til voksne.

Giv dit barn en smoothie af kram og katastrofer ”Det bedste du kan gøre for dine store børn, er at sørge for at de bliver lidt bange, lidt åndeløse og lidt klogere på verden.” Alzheimers, alkoholisme og homoseksualitet er ikke de første emner, der popper op, når vi tænker børnebøger. Det har den tidligere instruktør, børneradiovært og nu forfatter Peter Molde-Amelung vendt op og ned på i Dallas København. En ny bog for store børn, der med humor åbner døren på klem til de farlige og sørgelige sider af livet. Af Helle Skov Wacher / politikkens forlag

Magnificent mama


Månedens nyheder

"Jeg synes, det er vigtigt at introducere børn til

”Men så kom jeg hjem til min mormor. Og med munden fuld af kringle der dryssede ned i skødet på mig, lyttede jeg måbende til hendes version af verden. Her var en alkoholiker en fordrukken, stakkels fænakke af en mand, der brugte sine penge på bajere og tævede konen, der iøvrigt hed Lizzie og arbejdede med min mormor på fiskefabrikken. Jeg elskede de historier. Det var de historier der forberedte mig på verden, gjorde mig bevidst om hvor de skarpe kanter ventede og gav mig et sprog.”

Forfatteren kan se tråde fra Dallas København til gamle dages eventyr. ”Grimms eventyr – De var også helt med på at vaccinere deres unge læsere til livet. De fortællinger vrimler med scener, der kunne bruges direkte i Game of Thrones. HC Andersen lægger heller ikke just fingrene imellem, når han lader Pigen med svovlstikkerne fryse og sulte ihjel med kun en glasrude mellem sig selv og en nystegt gås. Jeg synes, de historier burde være obligatorisk godnatlæsning – de er en fantastisk uddannelse i, hvad det vil sige IKKE at være en ordentlig voksen. Og dermed lære læseren, hvordan man skal opføre sig og leve anstændigt.”

Peter Molde-Amelungs debutbog er en morsom, eventyrlig fortælling om en ny stærk og handlekraftig kvindelig hovedkarakter: Den 12 årige pige, Dallas København. Helt sin egen, men med dna fra Pippi Langstrømpe og Indiana Jones.

alle dele af verden. Også de sider, som det kan være nemmere at skåne dem for,” fortæller Peter Molde-Amelung. ”Det har optaget mig i alt, hvad jeg har lavet for børn - TV, radio, film og nu en bog. Jeg plejer at sige, at jeg hjælper med at vaccinere børn til deres videre liv. Ved at konfrontere dem med de sider af livet, som er svære og tilbyde dem en måde at tale om emnerne på, nemlig ved at bruge humor, men aldrig lyve eller fortie.”

Inspirationen er bla. fundet i hans egen rolle som far – Peter er gift og har to børn med tvvært Signe Molde-Amelung – men også i sin egen barndom: ”Da jeg selv var barn, stødte jeg på to versioner af verden. Den hensynsfuldt censurerede version, hvor alkoholisme blev tysset ned med, ’han har det ikke så godt’, og Alzheimers var bare ’et forvirret menneske’”, fortæller han.

FAKTA om bogen:

Dallas København er lige fyldt 12 år, og snart vil hun: 1. 2. 3. 4. 5.

begå et lillebitte mord flygte fra politiet blive skudt slås med et rovdyr lære alt for meget om kærlighed.

Magnificent mama


SS18 nyheder

HouseofJamie

Magnificent mama


SS18 nyheder

Magnificent mama


SS18 nyheder

Magnificent mama


SS18 nyheder

Magnificent mama


SS18 nyheder

indretning af

børnevÌrelset

x unise Sebra seng, 5.499,95 kr.

Magnificent mama


SS18 nyheder

1.

2. vores favorit

3.

4. 5.

6.

1, Kaninlampe fra Mr. Maria 559,95 kr. / 2. URO MED HVALER 189,95 kr. 3. LIEWOOD DIMI STOFBOG TIL FOTOS, 199,95 kr. / 4. MOULIN ROTY SNEKUGLE, 299,95 kr. / 5. TRYBIKE TREHJULET LØBECYKEL, 1199,95 kr./ 6. NUNUNU TIPI 1199,95 kr.

Magnificent mama


SS18 nyheder

1. 2. 3. 4.

5.

vores favorit

6.

1, DYRETROFÆ 429,95 kr. / 2. URO 399,95 kr. 3. NUMERO 74 STJERNEPUDE, 219,95 kr. / 4. FERM LIVING KURVESÆT, 399,95 kr. / 5. FERM LIVING GULVTÆPPE 299,95 kr./ 6. MERI MERI KUFFERT SÆT 239,95 kr.

Magnificent mama


SS18 nyheder

Camcam seng, 5.989,95 kr.

Magnificent mama


Din Sandalguide

DIN

sandalguide Sommeren er lige om hjørnet, og der går ikke længe før sandalkøbet er en realitet. Men hvad skal man være opmærksom på og hvad skal man kigge efter? Vi har lavet en guide i samarbejde med Growingfeet

BABY

SANDALER TIL Når du køber sandaler til din baby, er det vigtigt at sandalen har en fast hælkappe, der giver en god støtte til foden på de første usikre skridt. Vælg også gerne en begyndersandal der går lidt højere op om anklen end normale sandaler, så dit barn for den optimale støtte. Tilsidst er det vigtigt at sandalen sidder til omkring anklen, så foden ikke svupper op og ned. Vi anbefaler et voksetillæg på max 1 cm, når du køber begyndersandaler. Det er vigtigt at sandalerne ikke er for store, for så vil de hæmme dit barns gang.

BØRN

SANDALER TIL Når du køber sandaler til et mindre barn (2-4 år), anbefaler vi at sandalen har en fast hælkappe, så den sidder til omkring hæl og ankel og støtter foden. Ligeledes er det en god idé at vælge en lukket sandal, så tæerne er beskyttet. Vores erfaring er at drenge ofte har brug for lukkede sandaler op til 5-6 års alderen, mens pigerne er klar til åbne sandaler fra 4-års alderen. Der er ikke noget rigtig eller forkert, det er udelukkende et spørgsmål om temperament. Vi anbefaler et voksetillæg på 1-1,5 cm når du køber en lukket sandal. I åbne sandaler behøver voksetillægget til gengæld ikke at være mere end 0,5-1 cm.

Magnificent mama


Din Sandalguide

Magnificent mama


Sommerens Sandaler

1.

Nyheder til ALLE

x unise

2. 3.

vores favorit

4. 5.

6.

1, Angulus, 699,95 kr. / 2. Arauto rap, 599,95 kr. 3. Birkenstock, 499,95 kr. / 4. Bisgaard, 649,95 kr. / 5. Petit Nord, 549,95 kr. / 6. Kavat, 599,95 kr.

Magnificent mama


Sommerens Sandaler

Nyheder til drengene

1.

2. 3.

4. 5.

6.

1, Angulus, 699,95 kr. / 2. Arauto rap, 699,95 kr. 3. Birkenstock, 549,95 kr. / 4. Bisgaard, 599,95 kr. / 5. Camper Kids, 599,95 kr. / 6. Hummel 299,95 kr.

Magnificent mama


Sommerens Sandaler

1.

Nyheder til pigerne 2. 3.

4. 5.

6.

1, Angulus, 749,95 kr. / 2. Arauto rap, 649,95 kr. 3. Birkenstock, 649,95 kr. / 4. Bisgaard, 599,95 kr. / 5. Bundgaard, 599,95 kr. / 6. Petit by Sofie Schnoor, 499,95 kr.

Magnificent mama


Sommerens Sandaler

Magnificent mama


Top 3 instagrammers

Top 3 instagrammers @natalhariri's profil er en sand fornøjelse at følge. Natasha Al-Hariri Hun er smuk, hun har en fremtrædende stemme i den politiske debat, og hun er gravid med hendes 2. barn.

@mama_gun er Gunnvør. Hun er blandt andet aktuel i Forside Fruerne. Hun er langt mere end en forside frue, hun er mor til tre lækre børn, hun er vildt dygtig pilatesudøver også er hun rart bedårende.

@sophie_vine's inspirerende profil er altid en fornøjelse at følge, lækker børn, lækre billeder og en masse inspiration til indretningen. Bedst af alt hun bor i Australien, og har baby nr. 3 i maven.

Magnificent mama


Nyhed PIUPIUCHICK

Ny kollektion fra PIUPIUCHICK

Magnificent mama


Nyhed PIUPIUCHICK

Magnificent mama


Nyhed PIUPIUCHICK

Magnificent mama


Indblik AllergyCertified

hold øje med Allergy Certified Hvad er AllergyCertified? "AllergyCertified er en international certificeringsorganisation grundlagt i Danmark i 2015. Når du vælger produkter med AllergyCertified-logoet kan du være tryg ved at vores toksikolog har gennemgået hver eneste ingrediens i produktet nøje og foretaget en risikovurdering. Vi har stramme krav til de oplysninger, vi får fra producenterne."

"Når en producent vil certificere et produkt, skal vi modtage samtlige oplysninger om indholdsstoffer i produktet. Det vil sige, vi skal have oplysninger om hver enkelt ingrediens, hvilken koncentration den er at finde i produktet samt hvad ingrediensen hedder på kemikernes internationale sprog; INCI. Derudover skal vi have oplysninger om ingrediensernes ingredienser.

"Vi arbejder for at certificere produkter over hele verden, så du kan vælge hudvenligt, uanset om du bor i Sydney, København, Tokyo, New York, London, Paris, Havanna eller Helsinki. Når du ser AllergyCertified-logoet på et produkt, kan du være sikker på, at der er mindst mulig risiko for allergi."

Dét lyder måske umiddelbart underligt, men kan forklares med følgende sammenligning: Du skal bage hindbærsnitter. Du skal bruge mel, sukker, smør, vanille, bagepulver og hindbærsyltetøj. Hver ingrediens kan bestå af del-ingredienser – for eksempel kan der være hindbær, sukker, stivelse og måske smagsforstærker i din hindbærsyltetøj. Dé oplysninger, om ingredienserne i den enkelte ingrediens, er du nød til at give os, hvis vi skal certificere dit produkt – det er ikke nok bare at skrive hindbærsyltetøj. På samme måde skal vi have oplysninger om hver enkelt ingrediens’ ingredienser i samtlige produkter, vi certificerer. "

Forebyg allergi – vælg produkter der er AllergyCertified.

Magnificent mama


Indblik AllergyCertified

Hvem er AllergyCertified? AllergyCertified er grundlagt af to danske kvinder. Ewa Daniél er toksikolog, uddannet i humanbiologi og har arbejdet med risikovurderinger i mange år. Udover at gå op i kemikalier og karbonkæder er hun en af denne Jords største dyrefans. Lene Stiil er CEO og uddannet i kommunikation. Hun er vores tekstforfatter, jonglør (hun siger det er sundt for hjernen) og så har hun skrevet en bog om bier og biavl. Jens Astrup er fotograf og visuel garant for AllergyCertifieds billeder og film. "Vi er medlemmer af European Society of Contact Dermatitis, hvilket betyder, vi har adgang til den seneste forskning indenfor hudallergi, parfume, konserveringsmidler og andre problematiske stoffer. Derudover har vi et advisory board bestående af to medlemmer. De er specialiserede i specifikke ingredienser og allergi. For nuværende er medlemmerne: An Goossens, professor med ekspertise i allergologi, hun underviser på universitetet i Leuven, Belgien. Donald Belsito, professor i dermatologi ved columbia University Medical Center i New York, USA."

Magnificent mama


SS18 Marmar CPH

Nyheder fra

Marmar CPH

vores favorit

Magnificent mama


SS18 Marmar CPH

Magnificent mama


SS18 Marmar CPH

Magnificent mama


SS18 Marmar CPH

Magnificent mama


SS18 Marmar CPH

Magnificent mama


SS18 Marmar CPH

Magnificent mama


SS18 Marmar CPH

Magnificent mama


SS18 Marmar CPH

Magnificent mama


SS18 Marmar CPH

Magnificent mama


Brug kroppen

Brug kroppen leg for store & små bObles flotte kæmpe Bold er super som skulpturelt møbel i stuen, børneværelset og i husets andre rum. Både små og store kan have glæde af den. Sid på Bolden og balancer, læg dig på maven og vip, eller skub den kæmpe kugle til hinanden – og fornem hastigheden. Prøv også at trille Bolden som en bowlingkugle. Hvor mange “kegler” kan du vælte? Vidste du: bObles tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Overfladen er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulv eller vægge. Testet til børn! Find dem her

Magnificent mama


Klar til stranden

Klar til stranden 2018

Magnificent mama


Klar til stranden

Perfekte til

strandens varme sand

1. Badedragt, H&M, 129 kr. / 2. Badedragt, Wheat, 229,95 kr. 3. Badedragt, GAP, 199,95 kr. / 4. Badedragt, Tumble'n'dry, 179,95 kr. 5. Badesko, adidas, 199,95 kr.

Magnificent mama


Klar til stranden

1. Badebukser, H&M, 79 kr. / 2. Badebukser, Molo, 299,95 kr. 3. Badebukser, Nameit, 99,95 kr. / 4. Badebukser, Tommy Hilfiger, 349,95 kr. 5. Badesko, adidas, 249,95 kr.

Magnificent mama


Mama Mode

Stine Goya Silke Kimono, 3600 kr.

Magnificent mama


Mama Mode

mode til

mama

- bliv klar til sommerens hyggelige sammenkomster

1. Billi Bi, sko, 1199 kr. / 2. YAS kimono, 499,93 kr. 3. Daniel Silfren, taske, 1000 kr.

Magnificent mama


Mama Mode

Envii Bluse, 400 kr.

Magnificent mama


Mama Mode

Ganni Nederdel, 899 kr.

Magnificent mama


Mama Mode

vores favorit

Zara kjole, 449 kr.

Magnificent mama


Mama Mode

Moss Copenhagen Kjole 450 kr.

Magnificent mama


Mama Mode

Zara Bluse, 249 kr.

Magnificent mama


Mama Mode

H&M kjole 449 kr.

Magnificent mama


Johannes

klumme


Johannes Klumme

Kvalitetstid.. For dem som har fulgt med, så er vi i en renoveringsproces af vores drømmehus, hvilket har udviklet sig til at være mere omfattende end ventet. Men det går støt fremad, citronerne lugter mere og mere af limonade, og vi glæder os til om tre ugers tid at få et køkken, hvilket vi har levet uden nu i tre måneder. Vi har også vænnet os til at leve i og med byggerod, og børnene ved nu, hvilke rum de må færdes i, og hvilke der er off limit pga. diverse farlige værktøjer og maskiner mm. Siden oktober, hvor vi overtog huset, er min mand hoppet i renoverings-arbejdstøjet, når han ikke er på sit rigtige arbejde, og jeg har haft børnene. Vi kan efterhånden godt mærke, at børnene savner, at vi laver noget sammen. Derfor valgte vi i sidste weekend at afprøve et legeland. Børnene har besøgt det en gang før, men det er mit første besøg. Der kan siges rigtig meget godt om legelandet, der er venligt personale med børnetake og de fedeste faciliteter i form af hoppearealer, junglestier, klatrebaner samt rutchebaner i alle mulige mere eller mindre vilde varianter. Vores børn elskede det, og vi brugte et par timer på at løbe rundt sammen med børnene, der udviste et energiniveau af næsten overnaturlige dimensioner. Efter den første time kunne jeg godt mærke, at min krop ikke var vant til legelandsudfoldelser på det niveau, så jeg fik lusket mig til en plads ved en af de mange sofastationer som omkranser legearealet. Mens jeg sad i sofaen gik det op for mig, hvordan mange forældre nærmest havde slået lejr i de forskellige sofaer med kaffe, snacks, mobiltelefonen og enkelte med strikketøj mens børnene løb rundt.

Flere steder udnyttede forældre endda muligheden for at få sig en lille og sikkert tiltrængt lur. Midt i alt det hele kunne jeg godt mærke, at jeg var en nybegynder på legelandsfronten. Jeg havde slet ikke tænkt, at legelandet kunne fungere som et frirum også for forældrene. Det hele fik mig til at tænke lidt over det spænd, som man står i som forældre og voksen med fuldtidsjob, husholdning og alle mulige andre både praktiske og sociale aktiviteter som opsluger dagene, hvor man på den ene side har brug for, at børnene i løbet af en dag aktiverer sig selv, og på den anden side også gerne vil interagere med børnene, så de ikke kun oplever nærværende forældre, når de skal puttes. I det her spænd er det min oplevelse, at jeg som forælder ofte bevæger mig i retning af den mindre nærværende forældretype, når jeg mange dage kl. 16 henter børn, laver aftensmad, rydder op efter aftensmad, gør børnene natteklar, og det var den dag. Derfor er weekenden lidt hellig. Selvfølgelig laver vi aftaler med venner, hvor det ofte ender med, at vi sidder og voksensnakker, og børnene leger selv, hvilket både vi og børnene nyder helt vildt. Men vi er opmærksomme på, at der også skal være tid med børnene. Et for mig lidt nutidigt fænomen er, at forældre tager på hyggedates bare med et barn. Op igennem min barndom har jeg aldrig prøvet en solo date med begge mine forældre, der var altid en eller flere søskende med, og det led jeg bestemt ingen nød af. Men jeg kan nu alligevel godt lide ideen om solo-ture, hvor der er særligt plads til og fokus på det enkelte barn.

Magnificent mama


Johannes Klumme

Jeg havde slet ikke tænkt, at legelandet kunne fungere som et frirum også for forældrene.. Det er på min to-do-liste for 2018, og når vi en sjælden gang tager på tur til legeland eller andet i den dur, så vil jeg, på trods af voksensofaens dragende kraft, bestræbe mig på at lege med børnene og få oplevelser med dem, mens de er små og stadig gider at lege med mor og far, især når hverdagen overvejende består af praktikaliteter og institution. Jeg er sikker på, at der i børnenes teenageår nok atter skal blive tid til sofaen, hvor vi vil ligge og måske længtes tilbage til den tid, da børnene var små og ubetinget ville os voksne.

Johanne

Magnificent mama


Sommerens Børnemode

Kids

summer musthaves

with BoboChoses Magnificent mama

Look by Bobo Choses


Sommerens Børnemode Look by Bobo Choses

Magnificent mama


Sommerens Børnemode

Magnificent mama


Sommerens Børnemode

Magnificent mama


Sommerens Børnemode

vores favorit

Magnificent mama


Sommere Børnemode

Magnificent mama


Eksklusivt kig

Nyhed fra

STOKKE xplory

Stokkes første kombivogn, Xplory fra 2003, har fået en makeover og bliver relanceret nu, 15 år senere. Hver millimeter af vognen er designet med Stokkes ultimative brand-filosofi om at lade barn og forælder bonde, ved at bringe dem tættere på hinanden. Således er det med højdejustering muligt at bringe barnet op i en forælder tilsvarende højde og således fremme interaktion og gøre det muligt for forælder og barn at udforske omverdenen i fællesskab. Sædet kan vende mod forælderen og dermed fremme øjenkontakt og en følelse af tryghed for barnet i de første måneder, hvor alt er nyt og barnet har brug for en stærk forbindelse til forælderen. I denne retning kan sædet indstilles i søvn, hvile- eller aktiv position. Som noget helt nyt kan dybden i sædet justeres for optimal komfort for nyfødte. Når barnet bliver ældre, mere sikker og nysgerrig, kan sædet vende retning til en fremadrettet position, så barnet kan se ud mod den verden, der passerer forbi. Det multifunktionelle sæde har desuden fået en opdateret fodstøtte samt håndtag og kalechen er udvidet. Både sædet og liggedelen har fremragende og forbedret ventilation. . Som prikken over i'et er der stof hele vejen rundt om liggedelen for et eksklusivt udtryk. Selve vognen er let at skubbe og manøvrere rundt samt enkel at folde sammen til transport. Stokke Xplory kan anvendes fra nyfødt til barnet er 15 kg og kommer i et væld af farver og med forskellige accessories, så det er muligt at personliggøre sin kombi-vogn. Tekstilerne er bløde og alligevel holdbare. De er vandafvisende og yder UPF50 beskyttelse til den kostbare passagerer.

Magnificent mama


Eksklusivt kig

Nyt! Tasken til Xplory opdateret i et nyt design, som gør at den er nem at holde ren, hündtere og desuden rummer den op til 32 liter.

Magnificent mama


Eksklusivt kig

Magnificent mama


Eksklusivt kig

Nyt! Madrassen i liggedelen er ĂĽndbar og fremstillet i bĂŚredygtige materialer, som ikke oxiderer, og dermed holder madrassen sig frisk og hvid

Magnificent mama


Pierrot la Lune ss18

Magnificent mama


Pierrot la Lune ss18

Magnificent mama


Pierrot la Lune ss18

Magnificent mama


Pierrot la Lune ss18

vores favorit

Magnificent mama


Skønne Nyheder

Sommerens skønne nyheder Bekæmp de trætte øjne!!! yes please !

1. Pure Light Hydrating Nude Complexion er en ultralet foundation, som ikke udtørrer huden, da den giver lige så meget fugt som en ansigtscreme.! Den friske, behagelige konsistens giver et virkelig naturligt resultat, som ikke føles sminket /30 ml, 149 kr

1.

2. Det nye flydende foundation, Nordic Veil, kommer i ni forskellige nuancer. Formlen giver fuld og holdbar dækning samt tilfører teinten en smuk og naturlig glød. Den er beriget med mineraler og æble-frøolie for at beskytte og fugte huden / 279 kr. vejl

2.

3. Giver fugt, velvære og en opfriskende fornemmelse. Lysreflekterende partikler mindsker synligheden af rynker og porer. Et planteaktiv øger fedcellernes størrelse og udfylder dermed huden indefra. 60 ml. 298 kr. vejl. 4. Denne koncentrerede fugt serum tilfører huden øjeblikkeligt og intens fugt med en bølge af friskhed og giver huden et opfriskende resultat / 30 ml. 399 kr. vejl

3. 4.

5. Concealer der virker lysreflekterende og skjuler mørke rander. 3 ml. 225,- vejl.

5. Magnificent mama


Skønne Nyheder

Luksus til mor

Beroligende Maske

ZO hudpleje OffectsÆ sulfur Masque er en effektiv og dybdevirkende maske til behandling af fedtet og uren hud. Masken absorberer overskydende talg samtidig med at produktionen af talg bliver reguleret. Som en ekstra bonus virker formlen sammentrækkende, reducerer irritation og rødme, samt efterlader huden mere glat, jævn og blød. 85 g, 465 kr. vejl.

Nyhed til de

vinter trætte fødder Meraki Moisturising Foot Cream er en super lækker og velduftende fodcreme, der holder dine fødder bløde og velplejede hele dagen. Denne rige creme indeholder blandt andet karbamid, økologisk sesamolie og havre ekstrakt, der tilfører fødderne fugt, pleje og nærring. Trænger dine fødder også til at blive forkælet en gang imellem, i en ellers travl hverdag, hvor du går i indelukkede sko mange timer om dagen, så er denne fodcreme, det perfekte valg. 90 kr. vejl.

Magnificent mama


Skønne Nyheder

nyhed!

Første hjælp

til håret

Davines The Spotlight Circle er beriget med blandt andet moringa olie, der indeholder umættede fedtsyrer, vitaminer, mineraler og proteiner, hvilket giver dit hår en uimodståelig glans. De andre lækre hårkure har hver især et formål, som er tilpasset din situation. Super smart og super let. 65 kr. vejl. find den her

ET LYS med et FORMÅL

Light the Way™ lyset i 2018 er fremstillet af naturlig udvundet sojaog plantevoks med en afstressende aroma med certificeret økologisk vetiver fra Haiti, patchouli, oregano, merian og cedertræ. Light the Way™ lyset kommer i 100% genvundet glas fra drikkeflasker, og yderkartonen er fremstillet af 90% genbrugspapir. 100% af salget fra lyset doneres til non-profit organisationen Global Greengrants Fund, arbejder for at løse miljømæssige problemer rundt om i verden. Aveda Light the Way Candle 2018 30 ml, 130 kr. vejl.

Magnificent mama


Skønne Nyheder

Fore byg ryn ker BIOEFFECT EGF EYE MASK TREATMENT

er en intenst fugtgivende behandling, der er specielt udviklet til øjenomgivelsernes sarte hud. Indeholder 3 ml. BIOEFFECT EGF EYE SERUM med en ekstra høj koncentration af den nobelprisvindende EGF vækstfaktor, samt 6 par hydrogel-øjenmasker der forstærker effekten af serummet. Behandlingen reducerer fremkomsten af fine linjer og rynker, genopretter øjenkonturernes fasthed og udstråling samt reducerer tegn på træthed og hævelser omkring øjnene.

Vores skønhedsredaktør var dommer til Allergy Awards 2018 Allergycertified afholdte Allergy awards i år i Amsterdam, bag dommerkomitéen var vores skønhedsredaktør. Hun havde bedømt børnekategorien i bedste brands til børn. Se vinderne på www.allergycertified.com

Magnificent mama


Sommer outfit

Summertime..

Zara kjole, 199 kr.

ChristinaRohde badedragt, 400 kr.

Pierrot la Lune strømper, 119 kr.

Nameit, t-shirt, 79 kr.

Popupshop nederdel, 299 kr.

Magnificent mama


Sommer outfit

Lets go outside! Softgallery t-shirt, 329 kr.

Molo t-shirt, 299,95 kr.

Hummel sko, 299 kr. Popupshop shorts, 329 kr.

Magnificent mama


SS18 WHEAT

Disney & WHEAT

Magnificent mama


SS18 WHEAT

Magnificent mama


SS18 WHEAT

Magnificent mama


SS18 WHEAT

Magnificent mama


Vi ses

AW18 Magnificent mama

Magasin ss18  

Magasin til mødre med inspiration til mode, litteratur, indretning & skønhed. Årstidens lækreste nyheder og fund !

Magasin ss18  

Magasin til mødre med inspiration til mode, litteratur, indretning & skønhed. Årstidens lækreste nyheder og fund !

Advertisement